Spitalul din Călineşt, la răscruce de vânturi... politice

Săptămâna trecută a avut loc vizita profesorului Molnar – consilierul ministrului sănătăţii - la Piteşti, unde împreună cu reprezentanţii PDL, în frunte cu domnul preşedinte Mircea Andrei şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Argeş s-au purtat discuţii pentru salvarea spitalului Călineşti. Propunerea domnului profesor a fost ca secţia de ginecologie să devină un bloc materno-infantil al Spitalului de Pediatrie.
Anca Alexandrescu, directorul DSP, spune că pe site-ul CJ Argeş a apărut o strategie a sistemului de sănătate în Argeş, care apare ca aprobată şi de DSP Argeş, dar această strategie este cu totul alta decât cea discutată săptămâna trecută, nu are nicio legătură cu discuţiile purtate înainte. „Acest lucru mă face să cred că ori cineva nu îşi doreşte salvarea acestei secţii, ori … este greu de spus de ce au făcut asemenea strategie. Deşi la discuţiile cu domnul profesor Molnar a fost şi domnul Tecău şi preşedintele PDL, Mircea Andrei şi prefectul judeţului şi se găsise o modalitate de salvare a acestei secţii a spitalului de la Călineşti, nu înţeleg ce se vrea acum cu această nouă strategie, la care nu am participat şi nici măcar nu mi s-a cerut un punct de vedere”.
„Nerespectarea înţelegerilor făcute cu profesorul Molnar poate duce la pierderea definitivă a spitalului Călineşti”. Ştefan Ciocănel, preşedinte-director general CAS
L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea