Constantin Nicolescu îşi pregăteşte revenirea

În ajun de Paști, Constantin Nicolescu și-a făcut o apariție surpriză la conferința de presă a PSD Argeș. El a fost întâmpinat cu multă simpatie atât de colegi, cât și de presă, ceea ce l-a făcut să mai scape, pe ici, pe colo, și ceva comentarii cu iz politic, cu toate că ar fi dorit să se limiteze doar la informațiile despre

propria stare de sănătate. A fost a doua apariție publică a președintelui PSD Argeș și al Consiliului Județean în mai puțin de o lună, ceea ce poate sugera că acesta se pregătește de revenirea în viața publică într-un viitor destul de apropiat. De altfel, și declarațiile sale indică acest lucru, singura necunoscută fiind legată de data exactă a reluării atribuțiilor pe care le are în partid și la Consiliul Județean.

 

Fără emoţii negative

Președintele Nicolescu s-a arătat mai deschis la dialog decât în precedentele sale ieșiri în public din ultimele luni. Zâmbitor și vizibil într-o stare fizică ameliorată, el a explicat care este starea sa de sănătate. „N-am încotro şi urmez indicaţiile medicului”, a recunoscut preşedintele CJ Argeş, care speră să limiteze cât se poate de mult şocurile negative la care se poate expune. Constantin Nicolescu n-a explicat exact ceea ce înseamnă pentru el şocurile negative, dar a menţionat în treacăt că s-a obişnuit cu vizitele la DNA, care au devenit normale pentru el. Aceasta a fost, de altfel, singura referire la ancheta în care este implicat şi care a dus la reţinerea sa, pentru 24 de ore, în luna ianuarie a acestui an, când a avut şi atacul cerebral în urma căruia se află şi la această oră în concediu medical.

Nu se retrage din PSD

Dincolo de informaţiile legate de starea sa de sănătate, Constantin Nicolescu a ţinut să dezmintă zvonurile legate de posibila sa retragere din viaţa politică şi administrativă. El a declarat, sus şi tare, că nu se va retrage din PSD decât atunci când Cel de Sus nu îi va mai permite să activeze în cadrul partidului. Nu a precizat însă cu exactitate când se va produce revenirea sa la atribuţiile care îi revin în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean şi al organizaţiei judeţene a partidului său, deşi a lăsat să se înţeleagă că ar mai dura cel puţin o lună-două. Timp în care este probabil să mai apară, din când în când, la evenimentele CJ sau ale PSD. Sau la conferințele comune ale USL, despre care spunea că va avea un sediu în centrul Piteștiului, chiar dacă încă nu se știe exact unde.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea