După doar câteva zile de armistiţiu, la Albota este din nou război!

# Nicolae Bănicioiu: “Albota va fi câştigată de PSD. Primarul Ion Dumitru nu mai are şanse să iasă primar. PSD-ul e puternic la Albota şi fără Dumitru”. # Ion Dumitru: “Cine este acest Bănicioiu? Pentru mine, acest Bănicioiu este un trei lulele. Eu îi sfătuiesc… să termine cu aroganţa asta de paraşutişti.”

Nici nu au apucat să se stingă bine ecourile ultimelor declaraţii belicoase cu privire la o eventuală părăsire de către primarul Ion Dumitru a formaţiunii care l-a consacrat, că armele au fost scoase din nou la iveală, gata ascuţite. Şi se pare că războiul vine, pentru că buzduganele au fost aruncate…
Prezent la Piteşti, preşedintele Tineretului Social Democrat, Nicu Bănicioiu, a participat la conferinţa de presă a PSD. Aici a făcut comentarii despre ultima moţiune depusă, cea pe sănătate,  şi a înaintat şi o ipoteză şoc cu privire la soarta politică a comunei Albota, cu – dar mai ales fără – Ion Dumitru (Ducele) în fotoliul de primar. „Albota va fi câştigată de PSD. Primarul Ion Dumitru nu mai are şanse să iasă primar. PSD-ul e puternic la Albota şi fără Dumitru” - a spus „tânărul” Bănicioiu. O afirmaţie care s-ar putea să coste PSD-ul destul de mult. Poate totuşi cei de la TSD nu au ajuns la capitolul unde se învaţă dictonul ”tăcerea e de aur”…
Ion Dumitru, primar Albota: Cine e acest Bănicioiu? Pentru mine acest Bănicioiu este un „trei lulele”. Nu îl cunoaşte nimeni nici la Albota şi nici în ţară. Aştept declaraţiile lui Pendiuc, Tămagă, Nicolescu, oameni care contează în Argeş. Ăştia de la Bucureşti fac umbră degeaba pământului. Eu mă oprisem cu declaraţiile, dar dacă vin ăştia de la Bucureşti să îşi dea cu părerea, nu pot să tac. Eu îi sfătuiesc, pe aceştia care nu îşi văd de treaba lor, să termine cu aroganţa asta de paraşutişti. Om vedea cine e mai puternic la Albota, eu sau PSD-ul?
Cu o cu totul altă abordare, una de vârful „seniorilor”, a venit senatorul Mircea Andrei, şeful PDL Argeş. Acesta nu s-a sfiit să îl invite pe Duce la el în partid, cu promisiunea că un asemenea om de valoare merită cel puţin o funcţie de vicepreşedinte. Întrebat cu privire le incidentul politic menţionat mai sus, Mircea Andrei s-a rezumat la un scurt – dar cuprinzător: „Îi aştept în PDL pe toţi oamenii de valoare!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea