Tarifele pentru tona de asfalt practicate de RAJD Argeș, mai mici decât cele ale particularilor din județ

Noua (din punct de vedere al punerii în funcțiune) stație de asfalt de la Căteasca, începe să producă, numai pentru nevoile Consiliului Județean Argeș, deocamdată. Astfel, pentru asfaltările și peticirile drumurilor județene, autoritățile vor fabrica, aici, asfaltul necesar. Iar prețurile cu care Regia va da acest asfalt, în relația cu CJ Argeș, sunt destul de competitive.
În ședința ordinară de consiliu de joi, s-au aprobat aceste tarife

PUNCTUL  16
Hotărâre privind aprobarea unor tarife practicate de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri Argeş R.A.
Art.1. Se aprobă tarifele practicate de Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș R.A., în relaţia cu Consiliul Judeţean Argeş, pentru următoarele tipuri de mixturi asfaltice:
Mixturi asfaltice     Preţ
BADPC25          127lei/tonă fără TVA
BAD22,4          164lei/tonă fără TVA
BAR16         183lei/tonă fără TVA

Art.2. Direcţia Economică, Direcția Investiții şi Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș R.A.vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.

Trebuie menționat faptul că, la toți producătorii de asfalt, prețul oferit este cel loco stația de asfalt, după care se aplică un tarif de transport, de obicei pe kilometrul parcurs până la destinație. Aici, deocamdată, Regia stă destul de rău, pentru că nu are mijloace proprii de transport. Poate se rezolvă, însă, în viitorul apropiat.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea