Locuitorii din Moşoaia au sărbătorit ziua comunei cu mâncare, băutură, muzică şi voie bună

# La petrecere au participat câteva mii de oameni. Edilul comunei Moşoaia, Ene Florea, a organizat duminică  o petrecere de zile mari, sărbătorind  ,,Ziua Comunei Moşoaia", eveniment ce a avut loc în binecunoscuta Poiană a lui Lian. Toţi oaspeţii au fost  serviţi de către organizatori cu sarmale, iahnie de fasole cu afumătură, cârnaţi, ţuică şi vin la discreţie. Pentru acest eveniment au fost pregătite 6000 de sarmale şi 10 cratiţe de fasole.
La Ziua Comunei Moşoaia au participat numeroase personalităţi ale judeţului, printre care putem enumera pe prefectul Gheorghe Davidescu, deputaţii Ion Burnei, Bogdan Niculescu-Duvăz şi Radu Vasilică, vicepreşedintele Cj Argeş Florin Tecău, vicepreşedintele PSD Ion Mânzână, preşedintele Lazăr de la PC – alături de întreaga sa echipă ş.a. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, deşi invitat – şi aşteptat la Moşoaia – nu şi-a făcut apariţia. În schimb, la un moment dat, au fost văzuţi în mulţime primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, alături de vicele Cornel Ionică.
Atmosfera a fost întreţinută de taraful Doina Argeşului, formaţii instrumentale şi interpreţi locali şi din judeţ, iar surpriza cea mare oferită locuitorilor a fost provocată de apariţia binecunoscutului interpret de muzică de petrecere Nicu Paleru. Acesta a reuşit – alături de ceilalţi artişti – să ofere clipe de încântare şi destindere atât localnicilor cât şi numeroşilor musafiri veniţi special. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea