Baza sportivă din Săpata prinde contur

Baza sportivă multifuncţională din Săpata se află în plin proces de construcţie. SC Beto Construct S.A., firma care a câştigat licitaţia de construcţie, s-a dovedit încă o dată ca fiind o firmă serioasă, care deja a demarat lucrările de construcţie, deşi nu a primit ultima tranşă de bani ce s-au alocat pentru această bază sportivă.
Pentru a fi sigur ca lucrările să se desfăşoare în condiţii optime, managerul Micu Aurel supraveghează atent felul cum se desfăşoară lucrarea, petrcându-şi aproape tot timpul în mijlocul şantierului. În momentul de faţă s-a finalizat terasamentul terenului de sport multifuncţional, turnându-se covor din beton, urmând ca în maxim 2 – 3 săptămâni să se construiască şi clădirea unde vor fi cabinet medical, vestiare şi grupuri sanitare.
Primarul Constantin Stanciu: Mă bucur că am reuşit să demarăm această investiţie, una importantă pentru comunitatea noastră. Sunt convins că Guvernul va reuşi să aloce fondurile necesare pentru finalizarea acesteia. Laurenţiu STOICA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea