Bascov. A început reamenajarea stadionului de la Valea Ursului

# Acesta va fi dotat cu o tribună de 2000 de locuri
Comuna Bascov are o bogată activitate sportivă, dovadă numeroasele premii şi medalii obţinute de sportivii din localitate la competiţiile judeţene şi naţionale.
Fotbalul bascovean a înregistrat în ultimii ani un progres remarcabil, Unirea Bascov fiind una dintre echipele etalon ale judeţului, care luptă cu şanse reale pentru promovarea în eşalonul superior.
Performanţele sportive nu ar fi fost însă posibile fără sprijinul administraţiei locale, care a susţinut permanent echipa de fotbal. În aceeaşi linie de susţinere a performanţelor sportive se înscrie şi investiţia demarată de Primăria Bascov, care vizează amenajarea terenului de sport de la Valea Ursului, acolo unde echipa locală susţine meciurile pe teren propriu.
Zilele trecute au început lucrările, într-o primă fază fiind nivelat terenul pentru ca ulterior să fie amenajat cu gazon sintetic. Pentru anul viitor, conducerea administraţiei locale are în plan şi amenajarea unei tribune moderne, cu 2000 de locuri, astfel încât stadionul să poată găzdui meciuri din eşaloanele superioare ale fotbalului românesc.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea