Licitaţiile pentru autostrada Sibiu-Piteşti se apropie

# Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe: ”Vedem cum putem lansa capetele şi cum putem face joncţiunile”

Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, a declarat, săptămâna trecută, întrebat despre nouătăţile în privinţa autostrăzii Sibiu – Piteşti, că intenţia ministerului este să lanseze licitaţiile pentru capetele de autostradă, pentru a demara lucrarea ce va fi terminată în 2021, transmite corespondentul MEDIAFAX.
„Am vrut să începem, nu mai vreau să vorbim despre acest proiect important. Vreau să-l începem. Intenţia noastră a fost să şi lansăm licitaţiile pentru capete, ca să înceapă, că un lucru odată început e mai greu de oprit. 2021 rămâne un termen bătut în cuie”, a declarat presei, ministrul Sorin Buşe, la Sibiu.
Întrebat dacă nu vor fi probleme cu termenele, Buşe a răspuns că „Sibiu – Piteşti este prioritate zero”.
„Dacă se lucrează şi există acea dorinţă de a face un proiect, eu zic că se pot respecta termenele. Asta trebuie să învăţăm cu toţii. Avem o mare problemă cu termenele. Întrebi pe cineva <când> şi-ţi spune o poveste foarte lungă. (...) Proiectul Sibiu – Piteşti este pentru noi prioritate zero incontestabilă şi dorim să avansăm cât mai mult cu acest proiect, să fie început. Lotul IV, studiul geo, este aproape terminat, ceea ce înseamnă că studiul de fezabilitate o să fie terminat în curând şi după aceea vedem cum putem lansa capetele şi cum putem face joncţiunile”, a mai spus, pentru zf.ro,  ministrul Transporturilor, Sorin Buşe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea