S-a deschis! Vis-à-vis de Teatrul Davila!

Este în Pitești, începând de sâmbătă. În centru. Hercule oferă produse fresh greceşti şi este o tavernă stilizată, o combinaţie originală de elemente tradiţionale mediteraneene cu sosuri proaspete şi pizza făcută în casă. Sosurile sunt  mărci înregistrate care au, pe lângă specificul tradiţional grecesc şi un aport de inovaţii culinare proprii.

“Noi, spre deosebire de alte restaurante asemănătoare, am ales să ne facem sosurile în locaţie după reţete cu specific grecesc dar pe care am înţeles să le îmbunătăţim cu ajutorul unor inovaţii culinare proprii. Toate sosurile sunt mărci înregistrate, protejate în materia proprietății intelectuale şi numai o persoană din locaţie ştie cum se fac”, ne-a declarat Ştefan Mandachi, proprietarul francizei Hercule la nivel naţional.
Investiţia este una substanţială, chiar dacă spaţiul nu este foarte mare, însă investitorul speră să îşi recupereze investiţia rapid şi să mai deschidă noi locaţii.
"Vom respecta cu precizie toate valorile brandului şi astfel vom reuşi să ne facem un public fidel. Noi venim cu un concept nou în Piteşti, oferim servicii rapide şi profesioniste. Deasemenea, curăţenia este esenţială atât în zona de producţie cât şi în sala destinată clienţilor. Avem alături de noi traineri veniţi de la francizor special pentru deschidere. Hercule va avea şi o terasă pe timp de primăvară-toamnă. Pe termen mediu ne gândim să implementăm şi livrări la domiciliu, însă, iniţial, vom începe doar cu servirea aici, în restaurant, sau cel mult pentru clienţii aflaţi în proximitatea locaţiei" a declarat managerul.
În prima săptămână de la deschidere, Hercule va promova campanii promoţionale şi va implementa oferte speciale, inclusiv prin emiterea unor carduri de fidelizare pentru clienţi.
Brandul Hercule face parte din platforma de francize www.francizelacheie.ro, francize printre care se numără şi lanţul de restaurante tip fast-food Spartan şi Transylvania Burger. Aceasta aparţine companiei Strong MND Corporation, care a avut anul trecut o cifră de afaceri la nivel de grup de peste 12 mil. euro şi care deţine francize în domeniul horeca, brico şi alte servicii.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea