ANAF. Decembrie - luna licitațiilor pentru valorificarea bunurilor confiscate

Agentia Natională de Administrare Fiscală organizează în perioada 06 – 31 decembrie 2016 zeci de licitații pentru valorificarea unor bunuri mobile și imobile și recuperarea sumelor stabilite prin hotărâri judecătorești pronunțate în materie penală și rămase definitive.
Astfel, la Bucuresti se valorifică bunuri mobile  si imobile care apartin debitorilor Akparom S.R.L. si Săvulescu Vlad Nicolae, la Iasi  se valorifică bunuri ale debitorilor Deleanu Mihai Tudor,  Amisculesei Andrei si Usturoi Marius Florin, la Ploiesti se valorifică bunurile debitorilor Cunesteanu Ion-Claudiu, Vlad Costel, Dinu Marian, Matei Ionel, Ciobanu Lucian si Ciobanu Nicolae Dan, la Cluj-Napoca se valorifică bunuri apartinând debitorilor Cioară Bogdan Nicolae, Iliută Titus si Retegan Virginia, la Galati se valorifică bunuri apartinând debitorilor Iacob Claudiu si Saradjian Gevorg, la Brasov se valorifică bunuri apartinând debitorilor Benko Janos Elemer, Benko Hunor Balazs si Samarghitian Petru Aurel, iar la Timisoara se valorifică bunuri imobile ale debitorului Podea Florin.
Anunturile de vânzare pot fi vizualizate atât pe portalul A.N.A.F. la urmatorul link: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/info_anaf/anunturi/valorificarea_prin_licitatie_a_bunurilor_sechestrate/, cât si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/www.ANAF.ro

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea