O acţiune demnă de laudă

ONG-ul I.C.A.R. Costeşti a amenajat un parc în curtea unei biserici din Lunca Corbului cu sprijinul primarului Gheorghe Drăgan. Organizaţia I.C.A.R. Costeşti promovează rezolvarea problemelor locale prin implicare şi voluntariat, conştientizarea membrilor comunităţii de valoarea proprie, implicarea tinerilor în acţiuni comunitare, stimularea elevilor cu performanţe la învăţătură. I.C.A.R. este o organizaţie non guvernamentală alcătuită din cinci membri alături de care activează tineri voluntari dornici de implicare în rezolvarea problemelor comunităţii.
Membrii organizaţiei au competenţe organizatorice, de lucru în echipă, spirit antreprenorial, experienţă în lucrul cu tinerii şi derulare de proiecte.
Preşedintele ONG-ului, Veronica Constantin, soţia preotului de la parohia Siliştea II,  a reuşit, împreună cu tinerii voluntari, să ducă la bun sfârşit acest proiect de amenajare a parcului din faţa bisericii ce a constat în reabilitarea şi modernizarea Monumentului Eroilor şi Masa Tăcerii din curtea Bisericii Siliştea II, sădirea de panseluţe, plantarea de stejari roşii din Olanda, dar şi mai mulţi cireşi.
Toate acestea s-au realizat şi cu sprijinul primarului din Lunca Corbului, Gheorghe Drăgan, care prin hotărâre de Consiliu Local a reuşit să sponsorizeze această acţiune cu suma de 5000 Ron.  
„Nu puteam să rămân indiferent la o astfel de acţiune şi am decis că acest ONG are nevoie de o mână de ajutor din partea primăriei. Am fost receptiv deoarece am fost impresionat de disponibilitatea şi de deschiderea acestor tineri. Sunt foarte mulţumit că tinerii din localitate răspund bine la astfel de acţiuni. Eu am propus, iar Consiliul Local a fost de acord cu sponsorizarea sumei de 5000 lei pentru realizarea obiectivelor propuse. Personal am fost mereu alături de preot încă de când el a preluat parohia Siliştea II. I-am sprijinit cu tot ce a depins de mine şi îi voi sprijini în continuare pentru ca parohia să arate bine”, a afirmat Gheorghe Drăgan, primarul comunei Lunca Corbului.
Lucian Gherguş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea