Sediul ”Casa Elena” din Pitești, de vânzare la preț redus

Spațiul de birouri și brutăria ”Casa Elena” sunt de vânzare. La preț redus. Săptămâna trecută, mai exact joi, 12.05., s-a desfășurat o nouă procedură de ofertare a imobilelor. Încercarea de vânzare, cu prețul de evaluare, a sediului din Pitești al firmei s-a soldat cu un eșec. Așa încât s-a trecut la promovarea imobilului cu preț redus la 75% din cel stabilit inițial. Este vorba tot de bani mulți, 15 miliarde de lei vechi,  însă imobilul este situat central, la intrarea în Piața Ceair.

Așadar, sediul firmei din Piteşti,compus din brutăria propriu-zisă şi birourile,având o suprafaţă construită la sol de 226.47 m.p, precum şi un alt corp al firmei unde funcţionau birouri , însumând o suprafaţă totală de aproximativ 30 m.p. Cele două proprietăţi sunt situate în imediata apropiere a sediului firmei Salpitfloor Green S.A şi Şcoala Gimnazială Nicolae Simonide.
Aflată în insolvenţă încă din anul 2014, firma SC Expres 95 Comimpex, cunoscută drept ”Casa Elena” , controlată de omul de afaceri Marin Mocăniţă,  a intrat în executare silită pentru o datorie de 5 milioane lei către CEC Bank.  Şi asta după ce banca ar fi câştigat procesul împotriva omului de afaceri piteştean și  prin executorul judecătoresc Emilia Mateescu a scos la vânzare o parte din bunurile imobile deţinute de către foştii soţi Mocăniţă, în zona Pieţei Centrale în urmă cu un an de zile, în vederea recuperării prejudiciului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea