BRIT Motor AG a participat la Ceremonia de acreditare a noilor membri ai „Ordinului European al Cavalerilor Vinului”

BRIT Motor AG a participat la Ceremonia de acreditare a noilor membri ai „Ordinului European al Cavalerilor Vinului”, eveniment ce s-a desfășurat la Primăria Orașului Pitești și în cadrul complexului „Cornul Vânătorului”.
Surpriza adusă de BRIT Motor AG participanțiilor a fost posibilitatea de a admira îndeaproape și testa cele mai noi modele Land Rover. Legendarele autoturisme de teren din gama Discovery, Discovery Sport, un SUV compact și eficient, Noul Discovery cel mai versatil Land Rover de până acum, dar și impunătorul, puternicul și sportivul Range Rover Sport.

 

Modelele prezentate au fost atent selectate, Discovery Sport este un SUV compact, modern şi convingător. Silueta distinctivă şi aerodinamică, completată de capacităţiile legendare Land Rover, dau naştere unui autoturism ce îmbină perfect estetica şi funcţionalitatea. Finisajele interioare întregesc liniile exterioare şi transformă habitaclul în unul spaţios şi atrăgător. Suita de tehnologii InControl ce au fost testate în teren accidentat asigură siguranţă, confort şi versatilitate. Discovery Sport dispune de toate calităţile care să transforme condusul într-o reală plăcere. Acest model este disponibil la BRIT Motor AG în doua oferte speciale,  Land  Rover Discovery Sport 2.0 l Td4 Pure ce dispune de : transmisie automată cu 9 rapoarte, senzori de parcare spate, faruri Xenon, finanţare prin Ţiriac Leasing, avans minim 10%, perioadă de finanţare 12 luni, dobândă 0%, DAE 8,14% la preţul special: 29.929 Euro + TVA și Land Rover Discovery Sport 2.0 l Td4 HSE cu o serie de beneficii incluse în preţ precum: transmisie automată cu 9 rapoarte, geamuri spate Privacy, roată de rezervă, finanţare prin Ţiriac Leasing, avans minim 10%, perioadă de finanţare 12 luni, dobândă 0%, DAE 7,76%. la un preț special: 39.321 Euro + TVA
Premiera adusă de BRIT Motor AG, Dealer Oficial Land Rover în Pitești,  a fost Noul Discovery, autoturism creat pentru a asigura o experienţă incitantă, confortabilă şi sigură la volan. A cincea generaţie Discovery prezintă schimbările majore spre care se îndreaptă întreaga gamă: o structură modernă, realizată din aluminiu, un habitaclu generos, cheia inteligentă tip brăţară - Activity Key, sisteme multimedia şi cele mai noi tehnologii - Terrain Response 2, All-Terrain Progress Control, Head-up Display şi Autonomous Emergency Braking. Toate acestea transformă Noul Discovery într-un automobil proiectat pentru a încânta toate simţurile. Noul autoturism dispune de o gamă complexă de motoare diesel de: 2.0 TD4 - 180 CP, 2.0 SD4 – 240 CP, 3.0 TD6 – 258 CP, cât şi pe benzină 3.0 SI6 – 340 CP și este disponibil  începând de la 41.000 EURO + TVA pentru motorizarea de 2.0 litri Td4, Ingenium diesel automat și este preferat de persoane cu un stil de viață activ și de familii.

Despre BRIT Motor AG

BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover, este un important jucător pe piaţa auto premium din România ce înregistrează rezultate foarte bune de la an la an.
Excelență, responsabilitate, integritate, entuziasm și flexibilitate - reprezintă pilonii pe care s-a construit BRIT Motor AG, companie ce oferă în permanență cele mai înalte standarde  Jaguar Land Rover, astfel încât fiecare client să beneficieze de servicii de o calitate excepțională.
Cel mai important suport pentru planurile de viitor ale companiei BRIT Motor AG Piteşti îl constituie portofoliul de modele Jaguar Land Rover, aflat în continuă expansiune. Noul Discovery este perfect proporționat, cu un aspect puternic și atletic. În România este un moment extrem de favorabil pieţei auto în general, după mulţi ani de scăderi şi turbulenţe. BRIT Motor AG  va rămâne o companie  foarte activă în această piaţă, atât în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme premium noi, cât şi activitatea de service.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea