O firmă din Pitești va asigura serviciile de catering pentru cele 9 unități subordonate DGASPC Argeș

Firma Construmat&Vos S.R.L., din Pitești, a fost declarată câștigătoare a licitației organizate de către DGASPC Argeș. Este vorba de achiziționarea de servicii de catering pentru nouă unități subordonate ale instituției județene.
OBIECTUL CONTRACTULUI:    Achiziționare „Servicii de catering” pentru beneficiarii a 9 unitati subordonate D.G.A.S.P.C. ARGES: Complexul de Tip Familial Valea Mare, Complexul de Tip Familial “DUMBRAVA MINUNATA”, Complexul de Tip Familial “CASA NOASTRA” ,Centrul de Tip Familial “GAVANA”,Centrul de Evaluare si Primire in Regim de Urgenta, Complexul de locuinte protejate Buzoesti, Centrul de Zi pentru copii/tineri cu dizabilitati “SANSE EGALE”, Casa de Tip Familial C-lung,Complexul de Servicii Comunitare Centrul Maternal Campulung, conform caietului de sarcini.
Firma din Pitești a oferit un preț de 733.257 lei fără TVA, cu 40% mai mic decât cel estimat de autoritatea contractantă, care era de 1.221.118 lei. Să sperăm că nu se va face rabat de la calitate, pentru că este vorba de hrană pentru copiii instituționalizați.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea