BRIT MOTOR AG PREZINTĂ ÎN AVANPREMIERĂ NAȚIONALĂ NOUL RANGE ROVER VELAR

Pitești, 25 mai. Cel de-al patrulea membru al familiei Range Rover, Velar, a fost prezentat în avanpremieră națională, în cadrul unui eveniment exclusivist ce a avut loc în cadrul showroom-ului  BRIT Motor AG din Pitești.  Muzica de calitate, gustările atent alese și noutătile aduse de Crama Oprișor pentru degustarea de vinuri, au întregit seara.
Range Rover Velar aduce un suflu nou de grație și eleganță în gama de modele Range Rover. Proiectat pentru a completa gama, Velar se remarcă prin somptuozitate, rafinament și capabilități în teren accidentat, nemaiîntâlnite până acum în segmentul SUV-urilor de clasă medie și se poziționează între Range Rover Evoque și Range Rover Sport.

Creat pe baza arhitecturii ușoare, din aluminiu, specifice Jaguar Land Rover, Velar reprezintă o nouă etapă în evoluția Range Rover. Noul model se remarcă prin eleganță, precizie și atenția acordată detaliilor. Pentru proiectarea lui s-au folosit elementele specifice identității Range Rover, fiind un deschizător de drumuri pentru generațiile viitoare.
Tehnologia avansată se îmbină cu designul contemporan, farurile cu LED fiind cele mai înguste utilizate până acum pe un model de serie Land Rover. Mânerele escamotabile ale ușilor subliniază designul sculptural și elegant și contribuie la obținerea unui coeficient aerodinamic de doar 0,32 – devenind, astfel, cel mai aerodinamic Land Rover realizat până acum.
Pentru realizarea noului sistem multimedia Touch Pro Duo a fost utilizată o tehnologie care pune în evidență, în primul rând, designul. Acest sistem este elementul cel mai spectaculos din interiorul modelului Range Rover Velar. Touch Pro Duo dispune de 2 ecrane tactile de înaltă definiție, cu diagonala de 10” fiecare, perfect integrate în spatele unor suprafețe care devin vizibile doar în momentul în care sunt iluminate. Aceste afișaje intuitive și subțiri sunt perfect integrate în designul habitaclului și dau o notă avangardistă, în acord cu linia exterioară a vehiculului. Toate aceste calități sunt completate de funcționalitatea modelului Range Rover Velar al cărui portbagaj are un volum generos de 673 de litri.

Ca alternativă la tapițeria din piele, Range Rover Velar propune utilizarea de stofă premium, o premieră în segmentul său. Materialul de culoare Dapple Grey a fost dezvoltat împreună cu Kvadrat, cel mai important producător european de materiale textile de înaltă calitate și este completat cu inserții din piele intoarsă de culoare Ebony sau Light Oyster.
Caroseria ușoară și rigidă, realizată în mare parte din aluminiu, împreună cu suspensia față cu 2 brațe triunghiulare suprapuse și cu suspensia spate multilink, asigură baza perfectă pentru o manevrabilitate sportivă, un confort desăvârșit la rulare și un rafinament fără egal. Noul membru al familiei Range Rover a fost proiectat pentru a corespunde celor mai exigente norme de siguranță din lume, având un nivel excepțional de protecție la impact.
Range Rover Velar dispune de un sistem de tracțiune integrală „Intelligent Driveline Dynamics”, suspensie pneumatică integrală, gardă la sol mare, de 251 mm, adâncime maximă de traversare a vadului de 650 mm și de gama completă de tehnologii Land Rover pentru controlul tracțiunii, care include Terrain Response 2 și asistență la înaintarea în teren accidentat. Performanțele și eficiența excepționale sunt asigurate de cele 6 motorizări diesel și pe benzină, alături de transmisia automată cu 8 rapoarte.
Motoarele diesel Ingenium, cu 4 cilindri, prietenoase cu mediul și rafinate, sunt disponibile în variantele de putere de 180 și respectiv 240 CP și se remarcă prin emisiile reduse de CO2 (142 g/km, conform normelor europene în ciclu combinat) și prin cuplul de 500 Nm. Celor de mai sus li se alătură noul motor Ingenium, cu 4 cilindri, pe benzină, care dezvoltă o putere de 250 CP și asigură o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 6,7 secunde. Ulterior, pentru Range Rover Velar va fi disponibilă o versiune mai puternică a acestui motor, de 300 CP.
Motorul V6 diesel se remarcă prin cuplul extraordinar, de 700 Nm, precum și emisii de CO2 de numai 167 g/km, conform normelor europene în ciclu combinat. Motorul V6 pe benzină, supraalimentat, de 380 CP, îmbină performanțele extraordinare cu un sunet unic și permite modelului Range Rover Velar să accelereze până la 100 km/h în doar 5,7 secunde și să atingă o viteză maximă de 250 km/h (limitată electronic).
Cele doua game de bază Velar și Velar R-Dynamic sunt compuse fiecare din nivelele de echipare Standard, S, SE si HSE. De asemenea, se pot comanda pachetele exterioare Black și Luxury, care oferă o personalizare suplimentară.

Range Rover Velar First Edition este disponibil doar în variantele de motorizare V6 de 3,0 litri diesel și benzină și beneficiază de un număr impresionat de dotări standard precum: Interior integral în piele Windsor perforată, de culoare Light Oyster sau Ebony, sistemul audio Meridian de 1.600 W, farurile cu LED Matrix-Laser și jantele de 22”, cu spițe duble și finisaj diamantat și va  putea fi comandat pe o perioadă limitată de 1 an.
Proiectat  și realizat de Jaguar Land Rover din Marea Britanie, modelul Range Rover Velar va fi disponibil în România, spre vânzare, începând cu toamna anului 2017.

Despre BRIT Motor AG

BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover, este un important jucător pe piaţa auto premium din România ce înregistrează rezultate foarte bune de la an la an.
Excelență, responsabilitate, integritate, entuziasm și flexibilitate - reprezintă pilonii pe care s-a construit BRIT Motor AG, companie ce oferă în permanență cele mai înalte standarde  Jaguar Land Rover, astfel încât fiecare client să beneficieze de servicii de o calitate excepțională.
Cel mai important suport pentru planurile de viitor ale companiei BRIT Motor AG Piteşti îl constituie portofoliul de modele Jaguar Land Rover, aflat în continuă expansiune. Noul Range Rover Velar este autoturimul ce întregește perfect gama Range Rover și se bucură de un interes sporit.
BRIT Motor AG  promite să rămână o companie  foarte activă pe piaţa autoturismelor premium, atât în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme premium noi, cât şi activitatea de service.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea