O fabrică cu 56 de angajaţi din Mărăcineni exportă 80% din producție

# Fabrica produce inclusiv componente pentru periuţele electrice Oral-B
Delta Rom Technologies, o fabrică din comuna Mărăcineni (judeţul Argeş), controlată de francezi şi dezvoltată pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, produce componente de mecanică fină pentru Siemens Sibiu, Braun (Oral-B) sau Schneider Electric. Activitatea productivă a fabricii se desfășoară în 3 schimburi a câte 8 ore, 5 zile pe săptămână.
„Producem lunar 17 milioane de componente de mecanică fină, din care 3-4 milioane de axe pentru periuţele de dinţi electrice de la Oral-B. Afacerile fabricii s-au ridicat la 1,8 milioane de euro anul trecut, iar anul acesta estimăm o cifră de afaceri similară. Marja de profit în acest business este de 6%“, a declarat pentru ZF George Cernăţescu, directorul executiv al Delta Rom.
Compania a fost fondată în 2000, iar în 2005 s-a dezvoltat prin accesare de fonduri europene, suprafaţa de producţie s-a dublat în urma construcţiei unei hale noi. Produsele Delta Rom Technologies sunt destinate firmelor producătoare de piese electrice, electronice și de automobile. Firma asigură  și  debavurarea în serie a pieselor metalice obținute prin ștanțare, tăiere sau decupare la rece, folosind tehnologii Rosler. Pentru aceste prestații, principalul client este Dacia-Renault, important producător în domeniul auto.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea