Mătuşa Tamara la Publitrans Piteşti

# Manuel Rotaru, director general: Ce, aţi găsit la mine cele mai mari nereguli? Directorii de la Publitrans 2000 SA au părinţi şi bunici tare mărinimoşi. Din declaraţiile de avere publicate pe site-ul societăţii reiese că directorul general, Rotaru Manuel, care este şi administrator la Publitrans 2000 SA, are în comuna Hârseşti două terenuri, unul intravilan de 923 mp, care este moştenire pe numele soţiei şi unul agricol de 10.666 mp, care este cumpărat de părinţi. Tot moştenire are şi o casă la Hârseşti şi un apartament în Piteşti. În plus, primeşte cadou de la părinţi, din economii, suma de 20.000 lei. Credite nu are, în schimb are 27.000 ron în conturi curente.
Directorul tehnic, Aurelia Roman, beneficiază şi acesta de nişte moşteniri, tot în comuna Hârseşti. Bunica i-a lăsat prin testament un teren de 1.000 mp şi o casă de 40 mp. Şi soţia are parte de o donaţie de la părinţi, de un teren şi o casă în Piteşti. Acesta nu are conturi bancare, dar are datorii de 12.400 euro şi încasează chirii din teren de 6.000 lei pe an.
Doamna Berinde Elena, cea care deţine funcţia de director economic la Publitrans, nu a avut parte de moştenire, în schimb are două apartamente, două maşini, peste 100.000 ron în conturi şi zero datorii la bănci. Dânsa mai are şi un băiat, care o urmează în meserie. Acesta este economist şi este angajat...... unde credeţi? Tot la Publitrans 2000 SA. Am încercat să aflăm din ce perioadă este băiatul domnei director economic angajat şi dacă a dat concurs pe post, dar de la departamentul de personal ni s-a spus să vorbim cu domnul director general pentru aceste lămuriri.
Iată ce supărare mare a provocat umila noastră întrebare. Domnul director general Manuel Rotaru: „ Am înţeles că aveţi o nelămurire. Ce, aţi găsit la mine cele mai mari nereguli? Ce dacă e angajat băiatul doamnei director economic la noi? Da, e angajat din 2008 pe un post de referent relaţii cu publicul. Care e problema dumneavostră?” şi ne-a închis telefonul în nas. Aşa că nu ştim nici acum dacă băiatul doamnei ocupă acel post în urma unui concurs... Mădălina STAMA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea