Se cere insolvența unei firme de construcții din Argeș

O firmă din București, cu punct de lucru în Pitești, Ax Evo Auto SRL, cere insolvența societății Argif SA, firmă de construcţii din Piteşti care provine din fosta Întreprindere de Execuţie şi Exploatare a Lucrărilor de Îmbunătăţiri Funciare Argeş (IEELIF). Firma omului de afaceri Veron Ionescu, Argif SA, nu ar fi plătit serviciile oferite de furnizorul de piese auto, iar acesta i-a cerut insolvența.
Pe 25 aprilie 2018, societatea bucureşteană Ax Evo Auto a depus la Tribunalul Comercial Argeş o cerere de deschidere a insolvenţei împotriva acestei companii. După două luni de la acest demers, instanța a stabilit primul termen al procesului pe 4 iulie.
Pentru 2017, ARGIF SA a raportat o cifră de afaceri de peste 20 milioane lei, un profit net de 9.147 lei şi 62 de angajaţi. De asemenea, firma piteșteană are datorii de aproximativ 6 milioane lei. Firma lui Veron Ionescu a câștigat, de-a lungul timpului, mai multe lucrări de construcții în administrațiile locale din Argeș, de multe ori în asociere cu firme importante din județ. Aceasta este și societatea care a realizat la Pitești lucrarea de apărare mal parc Lunca Argeşului, obiectiv cu o valoare de peste 1,69 milioane lei. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea