Narcis Sofianu, despre „trădarea” senatorului Ion Popa: „Îmi cer scuze că l-am votat”

# Liberalul a comentat și posibilitatea propunerii dl Valeca, din nou, în fruntea Ministerului Cercetării:  „Are toate calitățile să lucreze în subordinea doamnei Dăncilă”

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, îi atacă dur pe senatorul Ion Popa, pe Șerban Valeca  și pe președintele Cj Argeș, Dan Manu. Despre fostul său coleg de partid, ajuns între timp la ALDE Constanța, departe de argeșenii care l-au susținut, Sofianu susține că a ajuns să regrete că l-a votat. „Îi mulțumim că a plecat, dar crede că unul dintre votanții PNL Argeș s-a dus în ziua votului să pună ștampila pe dumnealui la Senat cu speranța că o va susține pe madam Dăncilă. Am citit undeva că dumnealui afirmă că este continuator al Brătienilor și că este în continuare liberal. Poți să fii liberal și să o susții pe Dăncilă? Toată familia mea l-a votat pe Ion Popa, pentru că toți au votat cu PNL, nu pentru că are el o calitate! Are un pic de morală, dacă a plecat trebuia să stea acasă, dar să o susții pe Dăncilă, votat de liberalii argeșeni? Prin ceea ce a făcut domnul senator Popa Ion a fost să confirme ceea ce au spus unii la alegeri: niciodată nu a avut PSD-ul patru senatori la alegeri. Eu îmi cer scuze că l-am votat. În situația aceasta se simt majoritatea celor care l-au votat pe Ion Popa”, a precizat consilierul local piteștean Narcis Sofianu.

„Unul a omorât județul, altul îi face autopsia…”

În ceea ce îi privește pe liderii PSD Argeș, Sofianu susține că au „îngropat” județul Argeș. „Oameni cum este domnul Valeca, un om inteligent de altfel, nu vor să facă un lucru bun în toată cariera lor politică: să își dea demisia. E primul lucru bun și ultimul pe care i-l recomand. E un om foarte inteligent, un om foarte bine intenționat cred, dar geme județul Argeș sub incompetența lui. Pe domnul Manu, duceți-l să vadă drumurile județene”, a precizat Sofianu. Acesta a mai precizat că: ”Niciodată județul acesta nu a fost batjocorit ca acum. De când cu Valeca și cu Manu s-a terminat. Unul a omorât județul, altul îi face autopsia. Domnul Valeca nu aude, nu vede că ne-a ciuruit cei de la Teleorman”.

„Domnul Valeca are toate calitățile să lucreze în subordinea doamnei Dăncilă”

În ceea ce privește posibilitatea desemnării lui Șerban Valeca ca ministru al Cercetării pentru a doua oară, de această dată în Guvernul Dăncilă, Sofianu consideră că „are toate calitățile”: „Cred că îl onorează să lucreze în subordinea doamnei Dăncilă. Domnul Valeca are toate calitățile să lucreze pentru aceasta”, a mai precizat Sofianu. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea