Opoziția din Argeș începe să aibă spațiu după ”o”

Spiridon Voinescu
Se spune că partidele de stânga, cum este PSD-ul, sunt partide de masă, iar partidele de dreapta, ca PNL-ul, sunt de cadre. De aceea pesediștii sunt mulți, iar peneliștii mai puțini. În Argeș, însă, PSD-ul este un partid ”la masă”, iar PNL-ul este unul ”la cadru”. Primul mănâncă, este la putere,  și se îngr(o)așă, în ciuda chixurilor de la București, iar al doilea se atrofiază constant, pierde masă musculară la membre(i) și începe să aibă nevoie de ajutor pentru deplasare.  Marele partid roșu, ”gaz n`roses”, după cum îl botează unii, are, și el, ”problemili” lui. Capul șefului Dragnea este mai disputat decât o minge de bowling în finală, echipele combatante sunt puternice.
PSD Argeș, ca o fată de casă, cuminte, a mers pe mâna acestuia. Sau pe altceva care să o susțină. De fapt, pe orice, atâta timp cât, după negocieri, la sfârșit, ”il capo” va lăsa ceva bani pe noptieră. În această perioadă, peneliștii județului  au plimbat steagul prin centrul orașului și pe la Vila Florica, aflată în administrarea primilor. Mă mir că au fost primiți, fie și în parcarea imobilului. Sau, poate că au cerut voie, și pesediștii i-au lăsat, mărinimoși, dar numai dimineață, că pe la chindii aveau ei un haraiman în cramele de la subsol. Jalnic, desigur, și fără șanse pentru câștigarea unui procent-două la alegerile care se apropie.
De fapt, probabil că mai mult de jumătate din populația județului nu știe cine este președintele liberalilor locali, că peste 80% din aceeași populație nu are habar de vicepreședinți, de consilierii județeni. De cei locali, nu mai are rost să dăm cu procentul, că se apropie de absolut. Mult mai bine merge ALDE. Șefii sunt vizibili, aleargă, membrii de partid ajută oameni – recent au pus bani să reconstruiască acoperișul unei case din Călinești - donează sânge. Adică, FAC CEVA! Of, am uitat, ALDE este tot PSD, sau aproape.
În străinătate începe să se vorbească de criză, PSD mărește pensii și salarii și dă drumul la angajări (copie după 2009), totul se scumpește, ne mai și împrumutăm nițel, nu sunt bani, românii se bucură că au salarii mai mari, benzina se face șase lei și ceva, peneliștii, prin vocea ”guru”-ului autorizat, Orban, îi îndeamnă pe PSD-iști să plece de la guvernare ca să vină ei. Câinii latră, ursul își vede de masa lui, mai nou au început să latre și pisicile. Sau nu, e doar un miorlăit apatic...
O-ul opoziției din Argeș chiar începe să se distanțeze de restul cuvântului!...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea