Firme ale unor cunoscuți oameni de afaceri din Argeș, datorii de milioane de lei către Primăria Pitești

Luni, 04 Decembrie 2017 23:43

# Nicolae Ivănescu - liderul datornicilor, ca persoană fizică, la bugetul primăriei
La sfârșitul lunii septembrie a.c., Primăria Pitești a făcut publică lista debitorilor - persoane juridice și persoane fizice - care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul local al Municipiului Pitești. Totalul firmelor neplătitoare de impozit este de 190, iar datoriile societăților către administrația locală sunt cuprinse între minim - 20.000 de lei și maxim – peste 4,2 milioane de lei. În schimb, 89 de persoane fizice au datorii la bugetul Primăriei. De departe, primul pe lista datornicilor, ca persoană fizică, se află nimeni altul decât omul de afaceri Nicolae Ivănescu, având datorii de 132.661,86 lei.

Pase ca la fotbal, între Tribunalul Argeș și Tribunalul Comercial, cu dosarul CNCD-Publitrans

Luni, 04 Decembrie 2017 23:41

# CNCD cere despăgubiri de peste 20 miliarde lei vechi pentru folosința autobuzelor sale
La Tribunalul Argeș, în luna septembrie s-a judecat un proces între CNCD SA prin lichidator SC Bio Consult SRL, ca reclamant, și Publitrans 2000 SA, ca pârât. CNCD, firma omului de afaceri Constantin Scarlat, a cerut, în instanță, plata a peste 2,1 milioane de lei reprezentând  profit aferent perioadei 1.10.2014 – 1.10.2015. Tribunalul Argeș a decis, pe 12 septembrie, declinarea competenței de soluționare în favoarea Tribunalului Specializat Argeș.

 

„Ibrahim” din Argeș - trimis în judecată pentru terorism

Luni, 04 Decembrie 2017 23:39

# Într-o discuție telefonică avută cu un prieten, Ionuț Cătălin Bălan îl amenința că „Eu pe tine o să-ţi iau gâtu' ca la puiu de găină!”
Pe 20 noiembrie a fost înregistrat la Curtea de Apel Pitești dosarul în care Ionuţ Cătălin Bălan, zis „Ibrahim”, este cercetat pentru infracţiuni la legea privind combaterea terorismului.
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Pitești au finalizat cercetările și l-au trimis pe „Ibrahim” din Argeș în judecată.

ANPM a atacat decizia prin care Mariana Ionescu ar putea fi repusă în funcție

Luni, 04 Decembrie 2017 23:35

# Pe 5 decembrie va avea loc primul termen al recursului
Continuă joaca de-a șeful la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș. După ce Mariana Ionescu a câștigat procesul prin care ar putea fi repusă în funcția de director la instituție, marți, 5 decembrie se va judeca, la Curtea de Apel Pitești, primul termen al recursului intentat de Agenția Națională pentru Protecția Mediului. În urma deciziei din iunie a.c. a Tribunalului Argeș, Mariana Ionescu a revenit în funcția de director la APM Argeș, câștigând pentru a treia oară acest drept.

 

Cornel Penescu, din nou în sălile instanțelor

Luni, 04 Decembrie 2017 15:24

# În așteptarea procesului în care este acuzat de infracțiuni privind delapidarea, Cornel Penescu a făcut glume pe holurile instanței cu avocații pe care îi cunoștea
Nici nu a ieșit bine din închisoare, că omul de afaceri Cornel Penescu, fostul patron al FC Argeș și Pic, este din nou prezent în holurile și sălile instanțelor din Argeș. De această dată, Cornel Penescu a fost trimis în judecată pentru delapidare, alături de fratele său, Ilie Penescu, de fostul director economic al firmei PIC, Gheorghiţă Pieca, dar și de Lucia Weiss, director economic la aceeași firmă.

Titoașcă - condamnat definitiv de magistrații Curții de Apel Pitești

Luni, 04 Decembrie 2017 15:09

Cornel Alexandru, zis „Titoaşcă”, împreună cu alți doi inculpați, Adrian Ionuţ Baronescu, zis Parfum, şi Adrian Ionuţ  Popescu, au fost cercetați pentru lipsirea de libertate în mod ilegal, șantaj, lipsire de libertate și loviri și alte violențe. Totul a plecat de la o plângere la poliție a persoanei vătămate, Constantin Lucian Manda, în octombrie 2016, care a susținut că a fost reţinut într-o locuinţă unde ar fi fost ameninţat cu moartea şi lovit de mai multe ori cu biciul. După mai bine de un an de zile de la sesizare, dosarul a fost soluționat.

 

După ce nu a plătit paza la pădure, Nicolae Ivănescu a fost executat silit

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:49

# Ocolului Silvic Clăbucet i s-a admis încuviințarea executării silite pentru suma de peste 27.000 lei
Avalanșă de executări silite pe numele omului de afaceri Nicolae Ivănescu sau pe firmele deținute de acesta. „Nenea” s-a specializat în procese. Așa se face că numele său apare în zeci de dosare, aflate pe rolul instanțelor argeșene, ce au ca obiect încuviinţare executare silită sau, după caz, suspendare executare.

Directorul Armand Chiriloiu: ”Nu am nicio emoție! Totul s-a făcut perfect legal!”

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:47

# Scandalul controlului de la Direcția Silvică Argeș, furtună într-un pahar cu apă!
Controlul venit în urma reclamației enciclopedice, de 672 de pagini, la Direcția Silvică Argeș, s-a încheiat. Inspectorii au strâns documentele necesare și s-au dus la treaba lor. Peste ceva timp, va fi trimis raportul Corpului de Control, document în care se va constata dacă au fost semnalate încălcări ale legii. Discuțiile în spațiul public au rămas însă. Voci de diverși specialiști în de toate au afirmat ba faptul că

 

În așteptarea pedepsei, la Curtea de Apel Pitești! un tânăr hacker, condamnat la 1 an de închisoare și sporuri de… 24 de ani!!!

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:31

Pe rolul instanței Curții de Apel Pitești, în fază finală, se judecă celebrul proces al unor copii acuzați de mai multe tipuri de fraude  informatice. Dosarul a fost instrumentat de D.I.I.C.O.T. – biroul teritorial Vâlcea și judecat, în primă instanță, de magistrații Tribunalului Vâlcea. Aceștia, aplicând prevederile noului cod penal, i-au dat, unuia dintre copiii învinuiți de infracțiuni informatice și constituire de grup infracțional organizat, o pedeapsă halucinantă: peste 25 de ani de detenție!

Dosarul agresorilor subcomisarului Iordache a fost amânat

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:29

Curtea de Apel Pitești a decis ca recursul celor celor agresori ai subcomisarului Laurenţiu Iordache (foto) şi ai agentul principal Cornel Oprescu să se reia anul viitor, pe 29 ianuarie.  La ultimul termen al dosarului, pe 13 noiembrie, instanța a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive față de cei doi inculpați, Cosmin Dincuță și Mucenic Curpaș. Ultima întâlnire din acest an a celor doi inculpați cu magistrații va avea loc pe 11 decembrie când se va desfășura un nou termen pentru verificarea măsurilor preventive.

 

Zeci de martori audiați în dosarul penal al fostei șefe de la DSP Argeș

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:19

Treizeci de martori au fost citați la termenul din 24 noiembrie de la Judecătoria Pitești în dosarul în care doctorița Anca Alexandrescu, fosta șefă a DSP Argeș, este inculpată, alături de alte trei persoane, fiind acuzată de abuz în serviciu. Aproape jumătate dintre martorii citați au fost prezenți la ultimul termen.
Deoarece  în dosar s-a solicitat audierea unui număr foarte mare de martori, sala Judecătoriei Pitești s-a umplut doar de persoane din acest caz. Anca Alexandrescu este acuzată că, prin farmacia

Pe 27 noiembrie, un nou termen în dosarul de corupție al fostului primar din Țițești

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:16

Pe 15 mai a.c., fostul primar al comunei Ţiţeşti, Florian Rizea, a fost condamnat, de către judecătorii Tribunalului Argeș, în primă instanță, la trei ani de închisoare cu suspendare, iar secretara primăriei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene. Prejudiciul adus APIA, stabilit la aproape 20.000 de lei, a fost returnat.

 

Vineri, 24 noiembrie, s-a consumat un nou termen din mega-dosarul Consultanța

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:10

# Viorel Hrebenciuc și Cătălin Voicu, vedetele interceptărilor DNA în convorbirile cu Constantin Nicolescu # La termenul din 12 decembrie, se va stabili data audierii acestora
Vinerea trecută, un nou termen – al 30-lea din mega-dosarul de corupție plecat de la DNA Pitești, supranumit ”Consultanța”. S-a procedat  la audierea martorilor Andriescu Vasile, Catrinescu Ionel, Cujbă Daniel, Gabrian Constantin, Barbu Emilian şi Ioana Vasilica. Așțadar, nimic interesant. Termenul din decembrie, însă, promite să fie unul incendiar.

Fostul președinte al PRM Câmpulung, susținut de prieteni în procesul instrumentat de DNA

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:53

# Marinică Fologea, caracterizat în dosarul său penal de un preot și de secretarul Primăriei Câmpulung #  Părintele Daniel Oprescu, parohul de la Mărcuș: „A fost omul cu care am cărat la roabă și la targă, cot la cot, materiale pentru ridicarea bisericii”

 

Jonglerii de Campionat Mondial la Direcția Apelor!

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:52

# Emil Nicolae, dorit șef, a venit cu transfer de la service-ul lui Daniel Bălțat, partener de investiție imobiliară cu deputatul Mircea Drăghici

Emil Nicolae este, fără doar și poate, o figură ce face valuri în Argeș. Căutător neobosit de servicii și funcții, Nicolae a schimbat câteva posturi de director, în căutarea fotoliului perfect. De ceva timp, se pare că fotoliul considerat perfect este cel de șef la Sistemul de Gospodărire al Apelor din cadrul ABAAV.

Dosarul autopsierilor de la Tribunalul Argeș - în pronunțare

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:50

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au trimis în judecată, în aprilie 2016, pentru luare de mită patru angajați de la morga Spitalului Județean Argeș. Este vorba de Nedelcu Cristian, Maria Marinel, Stan Vasile și Păun Marian, toți cercetați în libertate. Dosarul aflat pe rolul Tribunalului Argeș este aproape de a fi încheiat, după ce magistrații au amânat pronunțarea în dosar pentru vineri, 24 noiembrie.

 

Dosarul „Cămătarilor” din Argeș - un mare fâs?

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:34

# Lipsa de persoane vătămate amână finalizarea dosarului de cămătărie cu un prejudiciu de peste un milion de euro

În urmă cu aproape trei ani se desfășurau acțiuni de amploare în Pitești într-o cauză având ca obiect infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat, şantaj și camătă.

Teroristul „Ibrahim” din Mușătești, aproape de a fi trimis în judecată

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:32

Dosarul în care Ionuţ Cătălin Bălan, zis „Ibrahim”, din Mușătești, este suspectat de propagandă teroristă în favoarea DAESH se află pe ultima sută de metri. Conform surselor noastre, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Pitești sunt foarte aproape de a-l trimite pe acesta în judecată. Acuzaţiile procurorilor: culegerea sau deţinerea, în scopul transmiterii, ori punerea la dispoziţie de date şi informaţii despre obiective vizate de o entitate teroristă.

 

Acuzată de indolență crasă, directoarea Colegiului Tehnic „Dimitrie Dima” și-a dat demisia

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:15

# Dumitru Tudosoiu: ”Eu sunt nemulțumit de activitatea dumneaei” # În primele opt luni din 2017 s-au cheltuit pe utilităţi nu mai puţin de patru miliarde lei vechi

La începutul acestui an, profesoara Gabriela Cârstea a promovat examenul pentru funcția de director la „Dimitrie Dima”, iar la unitatea școlară se aștepta ca lucrurile să intre pe făgașul normal. Doar că nu au fost chiar așa, iar la ședința de Consiliu Local Pitești din luna septembrie a izbucnit

Război la instanțe între Consiliul Județean Argeș și operatorii de transport

Luni, 20 Noiembrie 2017 09:40

# O firmă de transport cere CJ Argeș 100.000 de lei reprezentând daune morale și despăgubiri  materiale

Pe 31 august a.c., printr-o hotărâre de Consiliu Județean, au fost introduse 11 trasee noi județene și au fost semnate protocoalele de colaborare între CJ Argeș şi operatori de transport acreditaţi, ce urmau să asigure transportul pe rutele din zona metropolitană Pitești. Măsura reintroducerii acestor trasee interjudeţene în localităţile limitrofe municipiului reşedinţă de judeţ a fost luată la solicitarea Consiliilor Locale din comunele

 

Pagina 57 din 102

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea