Tina Florescu, acționar la Turism Muntenia, acuzată de furt de documente din dosarul de insolvență

Luni, 04 Noiembrie 2013 00:00

# Reprezentanții societății creditoare: ”... încearcă și aici să obțină ceva pentru cele 0,0002% acțiuni pe care le are la Turism Muntenia.” Zilele trecute, la Tribunalul Comercial Argeș a izbucnit un scandal provocat de Tina Florescu, acționara la Turism Muntenia, care a fost surprinsă pe când încerca să sustragă din dosarul de insolvență mai multe pagini. Aceasta nu a recunoscut nimic, ba mai mult, a acuzat ca i s-a înscenat totul. Drept pentru care înregistrările video din arhiva tribunalului pot fi edificatoare.

Fostul administrator al S.C. Bar Consumi, chemat în instanţă pentru aducerea firmei în insolvenţă

Luni, 04 Noiembrie 2013 00:00

# Metoda clasică de fraudare a creditorilor prin  vânzarea activelor pierde teren. Lichidatorul S.C. Bar Consumi SRL (Centru-Victoriei nr. 27) cere atragerea răspunderii foştilor administratori ai societăţii comerciale care ar putea suporta, împreună cu foştii proprietari, din buzunarele proprii, toate cheltuielile procedurii insolvenţei, după ce, în urmă cu patru ani, au încercat metoda clasică de fraudare a creditorilor prin vânzarea activelor.

 

Codruț Vlăsceanu, fostul şef al SPCRPCIV: ”Sentinţa mea e pentru luare de mită de la... persoane care nici măcar nu apar în dosar”

Luni, 28 Octombrie 2013 15:02

# Continuă acuzaţiile faţă de instanţe în dosarul permiselor. După ce, în numerele precedente ale săptămânalului nostru, Codruț Vlăsceanu atrăgea atenţia asupra mai multor erori şi neconcordanţe în dosarele în care a fost cercetat,  fostul şef al SPCRPCIV continuă cu acuzaţii la adresa ANI şi a instanţelor  de judecată  abilitate să  soluţioneze cele două dosare ale sale (civil şi penal), pe care le arată cu degetul pentru superficialitate. Vlăsceanu spune că cele 1,93  milioane de lei i-au fost confiscate abuziv, ţinând cont de faptul că sentinţa a fost pronunţată pentru fapte de luare de

Andrei Penescu, Muntenia Hipermarket şi Fundaţia FC Argeş ar putea fi scoşi din tabelul creditorilor FC Argeş

Luni, 28 Octombrie 2013 14:58

# Dosarul falimentului Fotbal Club Argeş. Andrei Dumitru Penescu a solicitat, cu întârziere,  înscrierea cu suma de 3,43 milioane lei la masa credală a FC Argeş.  În plus, cererea lui Andrei Penescu a fost depusă …nesemnată, iar creanţa are toate şansele ca în noiembrie să fie respinsă din tabelul preliminar înregistrat împotriva  SC Fotbal  Club Argeş. După cum se ştie, în iunie 2013, Tribunalul Comercial Argeş s-a pronunţat cu privire la intrarea în insolvenţă a FC Argeş: "Admite cererea formulată de debitoarea Fotbal Club Argeş SA pentru deschiderea procedurii generale de insolvenţă. În

 

Codruț Vlăsceanu, fostul şef al SPCRPCIV: ”Asta e justiţia: probe lipsă în dosare, ignoranţă, erori flagrante şi rea voinţă!”

Luni, 21 Octombrie 2013 00:00

În numerele precedente ale săptămânalului nostru, Codruț Vlăsceanu atrăgea atenţia asupra mai multor erori şi neconcordanţe în dosarele în care a fost cercetat. Seria acestora pare însă inepuizabilă. Fostul şef de la permise continuă sesizările cu privire la ignoranţa de care unii dintre magistraţii instanţelor argeşene dau dovadă.
Codruț Vlăsceanu, fostul șef al SPCRPCIV, condamnat la 14 ani de închisoare cu executare în Dosarul Permiselor, continuă seria dezvăluirilor cu privire

Gigi Văsîi, acţionar majoritar Alprom: "În primul rând, vreau să le dau oamenilor de muncă"

Luni, 21 Octombrie 2013 00:00

Legal, acţionar majoritar al Alprom (conform sentinţelor Tribunalului Comercial Argeş , Curţii de Apel Piteşti şi Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie), Gigi Văsîi  are planuri mari penru platforma aflată la limita supravieţuirii. Omul de afaceri şi-a propus relansarea producţiei şi reducerea tensiunilor din fabrică printr-o serie de măsuri pe care, deocamdată, chiar şi cu legea de partea  sa, nu le poate pune în practică pentru că Alprom este controlat, în continuare, de Cătălin Chelu.

 

Codruț Vlăsceanu, fostul şef al SPCRPCIV, continuă seria dezvăluirilor din “Dosarul permiselor”

Luni, 14 Octombrie 2013 15:42

# Mister prelungit în jurul semnăturilor fostului subprefect Ion Cîrstoiu. După ce, săptămâna trecută, Codruț Vlăsceanu atrăgea atenţia asupra mai multor neconcordanţe în dosarele în care a fost cercetat, fostul şef de la permise face, acum, referire la misterul legat de felul în care fostul subprefect Ion Cîrstoiu, cel care stabilea comisiile de examinare, a reuşit să scape basma curată din “Dosarul permiselor”.
În motivarea Sentinţei nr 8/2012, judecătoarea Ramona Creţu preciza, la pagina 177, alin. 1, că “ La examenul pentru obţinerea permisului de

Universitatea Pitești își dă cu stângul în dreptul!

Luni, 14 Octombrie 2013 15:30

# Responsabilii în materie încearcă, fără succes, să închirieze clădirile Academica  și Cantina Doja. Între timp, licitează în interior pentru automate cu... mâncare. N-are investitori pentru cantina din Gheorghe Doja şi nici pentru Academica, dar nici şanse să mai găsească vreunul, mai ales după ce coridoarele instituţiei vor fi  utilate cu automate pentru snacks-uri, sandvişuri, cafea,  băuturi calde şi răcoritoare! Săptămâna aceasta, UPIT organizează licitaţie pentru închirierea unor spaţii din Universitate,  în vederea amplasării unor astfel de aparate.

 

Căpuşarea ALPROM: contracte frauduloase şi terenuri vândute la preţuri derizorii

Luni, 14 Octombrie 2013 15:16

# Chiar şi cu sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie  în mână, Gigi Văsîi se uită că nu mai are ce să aleagă de Alprom. # Ştefan Marin, fost director comercial Alprom: ”Această platformă trebuia să aibă o producţie marfă de 150-200 milioane de euro pe lună, dar abia produce 10% din această cifră. Grav e că, pentru asta, nu răspunde nimeni!” După ce Tribunalul Comercial Argeş şi Curtea de Apel Piteşti îi dăduseră deja dreptate lui Gheorghe Văsîi în celebrul scandal Alprom, omul de afaceri piteştean are, acum, de partea sa şi decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după recursul formulat de gruparea

“Pentru 12 mii de euro, am primit 14 ani de închisoare. Dan Voiculescu, pentru 60 de milioane de euro, a primit 5 ani! Unde e dreptatea?...”

Luni, 07 Octombrie 2013 00:00

# Codruț Vlăsceanu, fost șef al serviciului de permise Argeș. Cu trei săptămâni înainte de termenul la Înalta Curte de Casație și Justiție, fostul comisar-șef Gheorghe Codruț Vlăsceanu atrage atenţia asupra altor zeci de neconcordanţe în dosarele în care a fost cercetat. Printre altele, fostul șef al serviciului de permise Argeș indică menţinerea sechestrului pe proprietăţi ce nu-i aparţin, sute de milioane de lei confiscate abuziv şi neconfruntarea probelor depuse la dosar.

 

Scandal între Primăria Piteşti şi Flash Consult Invest

Miercuri, 02 Octombrie 2013 19:59

# Investitorul de la Euromall a cerut revocarea unei hotărâri de consiliu local care permite unei alte firme construirea unui complex în imediata vecinătate a centrului comercial. Flash Consult Invest, grupul francez care a investit  40 milioane euro în complexul  Euromall, contestă o hotărâre de consiliu local adoptată pentru planului urbanistic de detaliu solicitat de SC Gadi Exclusiv Investement,  necesar construirii unui complex comercial în vecinătatea Nord-Vestică a Euromall. Reprezentantul grupului argumentează că hotărârea a fost adoptată în mod eronat şi că realizarea

UPIT a încheiat exerciţiul bugetar 2012-2013 cu un deficit de peste 4 milioane lei

Luni, 23 Septembrie 2013 00:00

Anul universitar 2012-2013 s-a încheiat, la UPIT, cu un nivel al cheltuielilor mult peste venituri. Majorările salariale impuse de Guvern, blocarea unor sume în conturi şi nerecuperarea altora din contractele POSDRU au creat  Universităţii din Piteşti un deficit de  aproape 4,5 milioane lei.
Universitatea din Piteşti a încheiat exerciţiul financiar 2012- 2013 cu  un total al cheltuielilor de peste 40 milioane lei, în timp ce veniturile  evidenţiate în  contabilitate au totalizat doar 35,7 milioane lei.  Printre cauzele deficitului de 4,47 milioane lei se  numără  majorarea salariilor, conform  OUG 19/2012:

 

Record ”made by Costeşti”, la final de scandal: 3.000.000.000 lei vechi pentru 20 de pătuţuri

Luni, 16 Septembrie 2013 13:03

# Ion Baicea (dreapta), primarul oraşului Costeşti: Cine e vinovat să plătească! Fostul primar Dan Vasile (stânga): “Baicea este principalul vinovat!”. Un contract păgubos din naştere,  pentru care Primăria Costeşti s-a ales şi cu penalităţi uriaşe, păgubeşte, într-un final, bugetul local al oraşului cu peste aproape 300.000 lei, cele 20 de pătuţuri care au dotat grădiniţa cu program prelungit din Costeşti au fost comandate de fostul primar Dan Vasile şi au costat, în 2004, câte 13,8 milioane de lei vechi bucata!  O sumă, oricum, exagerată, care, coroborată cu ambiţia actualului primar, Ion Baicea, de a nu achita datoria de pe vremea fostului edil, a devenit de peste zece ori mai mare!

Iulian Miu, primarul din Ungheni, ia bani cu împrumut și dispare la returnare

Luni, 16 Septembrie 2013 12:08

În 2010, primarul din Ungheni, cunoscut în zonă ca mare șmecher și nu numai, a apelat la buna credință a unei femei de afaceri din Pitești ca să ia cu împrumut suma 100 000 euro. În bani românești, s-ar ajunge un pic peste patru miliarde lei vechi. Că au fost pentru acoperirea unor datorii electorale sau pentru acoperirea unor costuri ale unor proiecte edilitare, cert este că Elena Ungureanu a cam rămas cu ochii în soare. Pe principiul: „La cerutul banilor îmi fată vaca, iar la returnare, îmi moare vițelul”, primarul Iulian Miu nu s-a mai dat găsit sub nicio formă de către creditoarea acestuia. Femeia a pățit-o din

 

Se reia licitaţia pentru reabilitarea Colegiului Național Ion C. Brătianu

Miercuri, 28 August 2013 12:15

După anularea, din motive de …ignoranţă, a precedentei licitaţii pentru reabilitarea Colegiului National Ion C. Bratianu,  la final de vacanţă, lucrarea, cu o valoare estimată de peste 7 milioane de lei, este scoasă din nou la licitaţie. Data limită de depunere a ofertelor este 2 septembrie 2013 şi, cu puţin noroc, în primul semestru al noului an şcolar am putea şti dacă lucrările vor începe în sfârşit şi dacă măcar bobocii care vor intra, în toamnă, pe băncile renumitului colegiu vor apuca să vadă clădirea reabilitată.

Inspector din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții, reținut de D.N.A. Pitești

Miercuri, 28 August 2013 12:10

# Acesta a cerut mită pentru micșorarea unei amenzi aplicate unei firme de construcții argeșene. Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului DUMITRU AMELIAN, inspector în cadrul Compartimentului Control și Inspecție pentru Calitatea Lucrărilor de Construcții Argeș, instituție aflată în subordinea Inspectoratului de Stat în Construcții, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de luare de mită, în formă continuată.

 

Cum a ”ajutat” familia Boureanu la insolvenţa Oltchim

Luni, 19 August 2013 14:49

# Amănunte ale ingineriilor comerciale puse în practică de fostul deputat PDL de Argeş Cristian Boureanu. Printr-o firmă care avea acelaşi nume cu cel al diviziei de profile a Oltchim, Cristian şi Sorin Boureanu au făcut, cu sprijinul directorului C-tin Roibu, afaceri unilateral-profitabile cu ceea ce a reprezentat, odată, combinatul vâlcean.
Odată cu privatizarea Combinatului Oltchim, au ieşit la iveală nenumăratele nereguli care au stat la baza datoriilor de milioane de euro care au contribuit la insolvenţa

Fostul Panoramic ar putea ajunge un morman de moloz

Luni, 05 August 2013 00:00

# Mircea Bărbuceanu, liderul SLUP:  “Ori o punem în funcţiune, ori o dărâmăm!” # Comisia de analiză şi control a UPIT solicită de la Daniel Otobâcu şi Gheorghe Barbu recuperarea pagubelor rezultate în urma deteriorării clădirii.# În septembrie s-ar putea decide soarta Casei Universitarilor. Starea avansată de degradare a Casei Universitarilor ridică probleme Universităţii din Piteşti, proprietara spaţiului, cea care ar fi trebuit să înregistreze nu cheltuieli, ci venituri de pe urma închirierii imobilului. Numai că învestitorii fug de fostul Panoramic precum dracul de tămâie. Clădirea necesită expertize şi reparaţii de sute de mii de euro şi nimeni nu

 

La licitaţia pentru închirierea spaţiului de la Academica nu s-a prezentat nimeni

Luni, 29 Iulie 2013 00:00

# Mircea Bărbuceanu, liderul SLUP: “Stăm şi ne uităm la o clădire pe care fostul rector a dat un milion de euro!” # Nici pentru Casa Universitarilor nu se întrevăd soluţii într-un viitor apropiat. Nici un investitor nu riscă să se aventureze în închirierea celor două clădiri gigant cu destinaţie de alimentaţie publică,  construcţii aflate în proprietatea Universităţii din Piteşti. Dacă imobilul Casa Universitarilor necesită reparaţii uriaşe, de sute de mii de euro,  la Academica, pe investitori îi sperie chiria  dar şi faptul că în respectivul spaţiu nu pot fi comercializate băuturi alcoolice. Până una-alta, cele două spaţii înseamnă, pentru Universitatea din Piteşti, doar cheltuieli.

Clubul Universitarilor, Academica şi cantina UPIT din str. Gh Doja – câmpurile de luptă dintre Daniel Otobâcu şi Mircea Bărbuceanu

Miercuri, 24 Iulie 2013 13:16

# Liderul SLUP, Mircea Bărbuceanu (foto stânga) îl acuză pe Daniel Otobâcu de o serie de ilegalităţi ce au dus la degradarea Clubului Universitarilor # Daniel Otobâcu spune că este victima sforilor trase de Bărbuceanu la închirierea spaţiilor aparţinând UPIT. Universitatea Piteşti organizează, pe 24 iulie, licitaţie pentru închirierea spaţiului de la Academica (Târgul din Vale).  Omul de afaceri Daniel Otobâcu, de numele căruia a fost legat localul Academica până acum doi ani, spune că are suspiciuni legate de organizarea procedurilor, motiv pentru care nu intenţionează să participe la licitaţie. Otobâcu menţionează că nu şi-a recuperat nimic din bunurile

 

Pagina 84 din 98

«ÎnceputAnterior81828384858687888990UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea