Record! Nicolae Ivănescu - 18 dosare de executare silită, doar în 2017

Luni, 29 Ianuarie 2018 12:28

Avalanșă de executări silite pe numele omului de afaceri Nicolae Ivănescu. Pe rolul Judecătoriei Pitești, „Nenea” Ivănescu deține un record greu de bătut de alt afacerist sau de oricare altă persoană. Numele său apare, ca debitor, în 18 dosare de încuviințare executare silită. La acestea se adaugă, bonus, alte două dosare, deschise de Ivănescu, în care se cere suspendarea executării.

Clubul de fotbal manageriat de locotenentul lui Frătică a lăsat, pe unde a trecut, dezastru

Luni, 22 Ianuarie 2018 22:33

# Un patron de restaurant din Pitești se plânge de o gaură de aproape 200 de milioane de lei vechi. Și nu este singurul!...
C.S. Atletic Bradu, sugativa banilor primăriei din localitate, a intrat pe linie moartă imediat după schimbarea gardei de conducere. Dacă, altădată, pe vremea când Frătică era dirijorul banilor din conturile administrației locale, clubul primea finanțări constante de 600 milioane de lei vechi lunar, ei bine, acum primește... zero lei! Echipa de conducere a Primăriei Bradu, în frunte cu Dan Stroe, a decis să aloce fonduri către sporturile unde s-a făcut performanță, dar și spre echipa comunei, Real Bradu.

 

„Până la o condamnare definitivă, cei patru autopsieri își continuă activitatea”

Luni, 22 Ianuarie 2018 22:26

# Afirmă dr. Nicușor Stănculeț, șeful SML Argeș
Cei patru autopsieri acuzați de luare de mită, condamnați în primă instanță la pedepse cuprinse între 4 și 7 ani închisoare cu executare, au făcut apel. Totuși o posibilă condamnare definitivă a acestora ar putea crea o criză de autopsieri la Spitalul Județean Argeș. În acest moment, doar un singur autopsier de la morga spitalului nu este cercetat pentru luare de mită.

Gheorghe Văsâi a dorit scoaterea acțiunilor Akta Telecom din sechestrul dosarului „Publitrans”

Luni, 22 Ianuarie 2018 22:23

Trimis în judecată în martie 2015 alături de fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, în dosarul „Publitrans”, Gheorghe Văsâi, patronul Girexim Universal, a cerut la Tribunalul București, la sfârșitul anului 2017, înlocuirea parțială a bunurilor aflate sub sechestru asigurator. Omul de afaceri a dorit să înlocuiască partea sa de acțiuni Akta Telecom, în valoare de circa 114.000 lei, aflate sub sechestru.  Pe 11 ianuarie, instanța a respins acțiunea, dar Gheorghe Văsâi a contestat decizia.

 

Parlamentarul Cătălin Rădulescu - un prim câștig în „lupta” cu IPJ Argeș

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:48

# Cătălin Rădulescu: „Vor urma plângeri penale pentru abuz în serviciu” # „Prin fiecare proces câștigat arăt abuzurile care s-au făcut împotriva mea de către acest sistem paralel și oamenii sistemului paralel, acești ordinari…”, a mai precizat deputatul
În martie 2017, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș prin Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a verificat armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, după ce acesta a declarat într-un interviu că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească. Pe rând, polițiștii i-au suspendat deputatului dreptul de a deține arme, apoi i-au anulat permisul de port armă și în cele din urmă l-au amendat cu 2.500 de lei. De asemenea, acestuia i s-au confiscat și cele două arme pe care le deținea. Parlamentarul nu s-a lăsat mai prejos și a deschis în instanță trei dosare împotriva măsurilor luate de polițiști.

Suprapunere de termene în dosarele penale ale lui Tudor Pendiuc

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:34

# Dan Panțoiu (foto stânga), avocatul lui Tudor Pendiuc, despre dosarul „Publitrans”: „Sunt convins că nici pe 25 ianuarie nu va fi gata raportul de expertiză”
Tudor Pendiuc, inculpat în două dosare în aceeași zi. S-a întâmplat pe 11 decembrie, când fostul primar al municipiului Pitești, a fost citat atât la Tribunalul Argeș, cât și la Tribunalul București. Aceeași suprapunere va exista și la următorul termen, pe 25 ianuarie, ambele instanțe stabilind din nou judecarea dosarelor… în aceeași zi. La Tribunalul București se va judeca un nou termen din dosarul „Publitrans”, în care Tudor Pendiuc este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu, în timp ce la Tribunalul Argeș, fostul primar este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu asfaltarea unui drum care duce direct la vila fostei sale secretare, Carmen Lis.

 

Magistrații Curții de Apel Pitești judecă dosarul privind cea mai mare captură de heroină realizată în România

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:24

Pe rolul Curţii de Apel Piteşti se află dosarul privind cea mai mare captură de heroină realizată în România după 1990. În anul 2015, doi vâlceni şi doi turci au fost prinşi în flagrant în timp ce introduceau în România nu mai puţin de 310 de kilograme de heroină, cu o valoare de piaţă a drogurilor de aproximativ 40.000.000 de euro. Transportul s-a făcut cu tirurile a două firme înregistrate în municipiul Râmnicu Vâlcea. Săman George-Solomon, Bîngă Liviu-Constantin, Yigit Hakan şi Sincar Huseyin sunt inculpații din dosar. Cumulate condamnările celor patru inculpaţi, în primă instanță, sunt de aproape 50 de ani de închisoare. La Curtea de Apel Pitești se judecă apelul dosarului, următorul termen fiind stabilit pe 17 ianuarie.

Magnatul Constantin Pănescu, din nou în instanță

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:00

# Pentru că nu a achitat bani pentru… fier, Tribunalul Specializat Argeș a deschis insolvența Alcadibo Trading
Firma omului de afaceri Constantin Pănescu, Alcadibo Trading SA, societate care se ocupă de „distribuţia de echipament electric de joasă tensiune şi de materiale pentru instalaţii electrice“, după cum susţine pe site-ul propriu, a intrat în procedură de insolvență. Gheorghe Drăghici, administratorul firmei Mondo Impex Dalina din Ștefănești  a cerut, pe 16 octombrie, la Tribunalul Specializat Argeș, insolvența Alcadibo Trading.

 

Începe judecarea pe fond a fraților Penescu, foștii patroni ai PIC și F.C. Argeș, pentru delapidare

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:58

La sfârșitul anului 2017, Tribunalul Argeș a constatat, în dosarul fraților Penescu, acuzați pentru infracțiuni privind delapidarea fondurilor societății PIC, legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, drept pentru care a dispus începerea judecăţii. Primul termen al procesului, pe fond, va avea loc pe 13 februarie. În acest dosar, Cornel Penescu, fostul patron al FC Argeș,  a fost trimis în judecată pentru delapidare, patru acte materiale, instigare la infracțiunea de evaziune fiscală, patru acte materiale, alături de fratele său, Ilie Penescu, acuzat de procurori pentru infracțiuni privind delapidarea, patru acte materiale.

Angajații Muzeului Județean Argeș îngheață de frig în instituție

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:52

Conducerea Muzeului a avut proasta inspirație de a înlocui centrala termică pe timp de iarnă. Mai bine de o lună, angajații muzeului și-au desfășurat activitatea pe frig, cu geaca de iarnă pe ei. Vestea aparent bună este că iarna încă nu și-a intrat total în drepturi. Cu frig au fost întâmpinați și vizitatorii muzeului. Nu-i bai, dacă angajații pot, atunci suportă și clienții!

 

Perversul din Pitești care racola pe Facebook fetițe, condamnat definitiv

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:12

# Legea e prea blândă! Gheorghe Mărgărit condamnat la patru luni cu suspendare. În urma apelului, instanța i-a interzis inculpatului să se apropie de familia victimelor.
Anul 2018 a debutat cu o faptă care oripilează societatea. Agentul Eugen Stan de la Brigada Rutieră a Capitalei este suspectat de pedofilie, după ce a agresat sexual doi copii în lift. Un caz asemănător s-a petrecut și în Pitești, în 2016. La sfârșitul anului 2017, pe 20 noiembrie, piteșteanul Gheorghe Mărgărit a fost condamnat definitiv pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale. Și totuși, legea este uneori prea blândă comparativ cu fapta comisă.

Sătenii din Berevoești implicați ca martori în dosare - agresați de rudele stăpânilor de sclavi

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:06

# Martor în dosarul sclaviei de la Berevoești: „Rudele inculpaților au căutat-o pe bunica. Aș vrea să fiu lăsat în pace, să nu mă mai deranjeze…”
Doar cinci dintre cei 38 de stăpâni de sclavi de la Berevoeşti au fost condamnaţi până acum, iar pe rolul Tribunalului Argeş se află mai multe dosare. Cert este că în dosarele rămase nesoluționate încă sunt audiați martorii, iar aceste demersuri devin din ce în ce mai greu de realizat mai ales că martorii sunt de negăsit deși au dat declarații în faza de urmărire penală.

 

Curtea de Apel Pitești a decis! Mariana Ionescu, din nou, în fruntea APM Argeș

Luni, 18 Decembrie 2017 10:16

# Deși a lucrat în altă parte, Mariana Ionescu urmează să primească, pe o perioadă de aproape doi ani, salariul și drepturile sale de director executiv la APM Argeș # Ministrul Energiei, Toma Petcu, ar putea să plătească despăgubirile materiale Marianei Ionescu după decizia de suspendare emisă în perioada când era șeful ANPM

După mai bine de un an de zile de procese, instanțele argeșene au stabilit ca Mariana Ionescu să fie reintegrată în funcția de director la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, începând din luna decembrie. Totodată, aceasta va primi de la ANPM despăgubiri, reprezentând salariul indexat, majorat şi recalculat precum şi alte drepturi de care ar fi beneficiat în funcţia de conducere începând cu 19 ianuarie 2016, dată când s-a dat decizia prin care Mariana Ionescu a fost destituită din funcție.

Florin Frătică, un nou eșec în instanță

Luni, 18 Decembrie 2017 10:15

# După ce a pierdut, la Tribunal, procesele în care solicita suspendarea hotărârii de demitere a sa, acum le pierde și pe cele prin care solicită anularea
Așa cum am mai scris, fostul primar al comunei Bradu, Florin Frătică, a fost scos din instituția pe care a patronat-o, într-o zi de joi (pentru el, probail, joia neagră), 25 mai 2017. În urma unei condamnări penale, atunci, în acea zi de joi, în ședința ordinară de Consiliu Local, ultimul punct pe ordinea de zi a fost cel prin care s-a comunicat încetarea mandatului său de consilier local și, implicit, de viceprimar.

 

Litigiul dintre Cătălin Bulf și Dan Manu - în pronunțare

Luni, 18 Decembrie 2017 10:12

Pentru refuzul de a i se furniza informaţii referitoare la o investiţie publică, consilierul judeţean PMP, Cătălin Bulf, l-a dat în judecată pe președintele Consiliului Judeţean Argeș, Dan Manu. Conflictul a început de la raportul de audit efectuat asupra proiectului pârtiei de schi de la Ghiţu Molivișu. Deși a fost realizat din bani publici, conducerea Consiliului Judeţean Argeș a refuzat să înmâneze copii după respectivul raport chiar consilierilor judeţeni. Consilierul județean Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, l-a dat în judecată, din acest motiv, pe Dan Manu. Astfel, în luna mai s-a constituit, la Tribunalul Argeș, dosarul cu obiectul „refuz soluţionare cerere nr. 5026/07.04.2017”. Dosarul a rămas în pronunțare pe data de 18 decembrie, după ce a fost amânat de două ori de magistrații Tribunalului Argeș. A.V.

Bustul lui Constantin Stroe a fost dezvelit la Mioveni la un an de la moartea sa

Luni, 18 Decembrie 2017 09:57

Sâmbătă, 16 decembrie, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor de la Mioveni, a fost dezvelit bustul lui Constantin Stroe, omul care se confundă cu istoria şi evoluţia Dacia şi de la a cărui trecere în neființă s-a împlinit un an.
Bustul a fost dezvelit în prezenţa familiei, a oficialilor locali și județeni, parlamentarilor de Argeș, a cunoscuţilor şi a foştilor directori de la Dacia. La eveniment a participat și Christophe Dridi, directorul francez al uzinei de vehicule Dacia Mioveni, care a susținut un discurs în limba română.

 

Deputatul Gerea, în proces cu Poliția Rutieră Argeș

Luni, 18 Decembrie 2017 09:53

Deputatul Andrei Gerea, fost ministru al economiei, s-a luat la „trântă” cu IPJ Argeș. În aprilie 2016, deputatul Andrei Gerea (ALDE), aflat în trafic pe drumurile din județ, a fost oprit de un echipaj de poliție. Acesta a fost tras pe dreapta pentru că, în localitatea Vâlcelele, din comuna Merișani, mergea cu mașina peste limita legală de viteză stabilită pe acel sector de drum. 

Hotărâre definitivă în dosarul patronului acuzat de evaziune fiscală prin videochat

Luni, 18 Decembrie 2017 09:46

# Curtea de Apel Pitești a respins ca nefondat apelul Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș # Mircea Nicolescu: „Eu banii îi primesc afară și urez statului român multă stimă și respect”
În martie 2017, Tribunalul Argeș l-a condamnat pe Mircea Corneliu Nicolescu  la doi ani închisoare cu suspendare. Deși procurorii, în rechizitoriu, au precizat că „prin activitatea infracţională, inculpatul Nicolescu  Mircea Corneliu a prejudiciat bugetul consolidat al statului cu suma de 1.327.969 lei”, instanța argeșeană a constatat un prejudiciu în valoare de

 

Stăpânii de sclavi din Berevoești condamnați - contestă executarea

Luni, 18 Decembrie 2017 09:43

În septembrie a.c., Curtea de Apel Pitești a respins apelurile a cinci inculpați din dosarul Sclavie la Berevoești. Astfel, cei cinci stăpâni de sclavi din localitatea argeşeană Berevoeşti, care au îngrozit o ţară întreagă prin metodele de tortură folosite, au primit pedepse cu închisorea cuprinse între 3 și 5 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, din care li se va deduce perioada petrecută în arest preventiv. Ciprian Onică a primit 4 ani şi 4 luni de închisoare, Aurel Onică - 5 ani şi 4 luni, Viorel Grancea - 4 ani şi 4 luni, Silvia Grancea - 3 ani, Ionuţ Cătălin Grancea - 4 ani şi 4 luni.

Patru autopsieri de la morga Spitalului Județean - condamnați la închisoare cu executare pentru luare de mită

Luni, 11 Decembrie 2017 13:13

Decizie aspră a judecătorului Tribunalului Argeș, în dosarul autopsierilor. Cei patru autopsieri acuzați de luare de mită au fost condamnați la pedepse cuprinse între 4 – 7 ani închisoare cu executare. Totul a început în aprilie 2016 când  procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au trimis în judecată pentru luare de mită patru angajați de la morga Spitalului Județean Argeș. Este vorba de Cristian Nedelcu, Maria Marinel, Vasile Stan și Marian Păun. De asemenea, trebuie precizat că la morga Spitalului Județean din cei cinci autopsieri, doar unul singur nu a fost cercetat pentru luare de mită.

 

Pagina 10 din 56

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea