Prietenii controversate în urma referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu

Luni, 24 Septembrie 2012 13:57

# Preşedinta Biroului Electoral Judeţean, Ioana Pârvu, a rămas în... prietenii doar cu repezentanţii USL din BEJ. Ştefan Sabotici, secretarul general al Partidului Conservator Argeş, un domn sensibil la sexul frumos şi - se pare - foarte manierat cu doamnele, şi-a făcut apariţia la începutul săptămânii trecute într-un local din Piteşti, cu un buchet de flori în mână. Buchetul de flori era ambalat în portocaliu, culoare despre care Sabotici nu a avut niciodată un cuvânt frumos, dar probabil că la flori, ori nu a contat ambalajul, ori chiar i-a plăcut buchetul.

Dan Manu s-a încurcat în declaraţiile de avere

Luni, 17 Septembrie 2012 12:18

# În decurs de o lună, Dan Manu a depus trei declaraţii de avere. Nu seamănă una cu alta # Dan Manu declară că soţia sa, farmacist la Spitalul de Pediatrie Piteşti, încasează un salariu de 250 milioane lei lunar. Ce glumă bună! Dan Manu, Şef Serviciu de Medicină Legală Argeş, actual consilier judeţea şi fost preşedinte al CAS Argeş, s-a încurcat în declaraţiile de avere. În decurs de o lună, Dan Manu a depus trei declaraţii de avere. Pe 12 iunie depune declaraţia de avere de încheiere de mandat de consilier judeţean, pe 28 iunie depune declaraţia la CNAS ca preşedinte CAS Argeş, iar pe 7 iulie declaraţia de avere pentru funcţia de consilier judeţean, un nou mandat. Nu seamănă una cu alta.

 

Încă un dosar penal pentru patronul Amfora Trans, George Dumitrescu, zis şi George Hoţu

Luni, 17 Septembrie 2012 12:15

Patronul firmei Amfora Plus Trans, George Dumitrescu, zis şi George Hoţu, o comite din nou, fără a avea vreo jenă față de lege sau de oamenii pe care i-a păgubit. George Hoţu, cu o poreclă atât de bine aleasă, a încheiat un contract cu firma Straco, firmă ce execută drumul de legătură dintre Uzină şi DN73, ce presupune livrarea de balastru firmei Straco la locul de execuţie al lucrării, adică la drumul amintit mai sus. Până aici, lucrurile sunt normale, numai că, în goana după profituri imense, firma lui George Hoţu, Amfora Plus Trans, a excavat în locurile care nu-i aparţineau şi fără a avea autorizaţie în albia Râului Târgului, în apropierea locului unde trebuia să livreze balastru.

Piaţa construcţiilor din Argeş nu îi mai ajunge lui Mircea Şerban. S-a apucat, mai nou, de promovare...

Luni, 17 Septembrie 2012 12:12

# Proaspătul ginere al lui Constantin Nicolescu vrea tot. # Un primar din Argeş: “Ionuţ Ştefănescu, fostul ginere al lui Nicolescu, nu se compară din niciun punct de vedere cu proaspătul ginere. Ăsta e…“ # Firma lui Mircea Şerban a semnat, cu puţin timp în urmă, un contract de peste un milliard de lei vechi cu primăria Cotmeana. De servicii marketing. Săptămâna trecută, Mircea Şerban a intrat în familia preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş. Acesta s-a căsătorit cu fata cea mică a lui Constantin Nicolescu. În săptămâna nunţii a avut parte şi de un contract

 

Avocatul Gabi Zoană, prinsă între maestrul Nae Zărnescu și șeful PNL Pitești, Radu Perianu... la veniturile din declarația de avere

Luni, 10 Septembrie 2012 13:09

S-a întâmplat aproape odată ca niciodată, că de n-ar fi fost nici nu am mai fi avut ce povesti. Cum spuneam, s-a întâmplat ca în Consiliul Local constituit anul acesta să acceadă trei nume aproape sacre ale Baroului Argeș, și anume Gabriela Zoană, Nae Zărnescu și Radu Perianu. E drept, ultimii doi nu sunt la prima experiență în postura de consilieri locali. Curioși nevoie mare, am aruncat o privire în declarațiile lor de avere și am constatat, cu uimire, că Gabriela Zoană se află exact între cei doi. Mai exact, veniturile celei care l-a reprezentat recent pe Constantin Nicolescu în problemele cu justiția se ridică lejer la

Noi dezvăluiri în războiul asociațiilor din blocul de la Prefectură

Luni, 03 Septembrie 2012 12:29

# “Ştefan Alexandrescu se pretinde președintele unei asociaţii care, legal, nu există”. Preşedintele AP Maria Teiuleanu, Victor Suslănescu,  susţine că cealaltă asociaţie beligerantă din interminabilul război, AP Teiuleanu 149, oficial, nici măcar nu există. Preşedintele asociaţiei incriminate, Ştefan Alexandrescu, îl contrazice însă şi, deşi recunoaşte că nu are un nou acord de asociere pentru AP Teiuleanu 149,  spune că asociaţia pe care o reprezintă nici n-ar avea nevoie de aşa ceva, având în vedere conjunctura  separării  proprietarilor din blocul 48 - Centru.

 

Administratorul AP Maria Teiuleanu ameninţă că-l va da în judecată pe primarul Tudor Pendiuc

Luni, 27 August 2012 22:42

# Acuzaţii dure în scandalul celor două asociaţii de proprietari din blocul 48 - Centru. Niculina Gebăilă, administratorul Asociaţiei de Proprietari Maria Teiuleanu, susţine că primarul i-a suspendat fără motiv atestatul care-i permitea să îndeplinească această funcţie şi-l ameninţă pe edil cu instanţa. Femeia a mai câştigat un proces cu Primăria Piteşti şi spune că, după ce i se va face dreptate, va renunţa de bunăvoie la funcţie. Răboiul dintre cele două asociaţii de proprietari care funcţionează în blocul de vizavi de Prefectură (AP Maria Teiuleanu şi AP Teiuleanu 149) pare să nu se mai sfârşească. Despre conflictele dintre reprezentanţii celor două tabere am relatat într-un număr anterior, iar acuzaţiile formulate atunci de preşedintele AP Teiuleanu 149, Ştefan Alexandrescu, sunt contrazise, acum, cu documente, de Niculina Gebăilă, administratorul celeilalte asociaţii.

Daniel Constantin se vrea deputat de Argeş

Luni, 27 August 2012 22:31

# Daniel Constantin e piteştean doar când vrea. Acesta a declarat, săptămâna trecută, că Argeşul este „judeţul dumneavostră”, deci nu şi al domniei sale, dar preferinţa îi este să fie ales deputat de argeşeni. # Daniel Constantin are o datorie de 295.000 euro la Dan Voiculescu, în condițiile în care veniturile anuale ale familiei sunt cam de... 3000 de euro. Săptămâna trecută, Daniel Constantin a făcut o vizită în judeţul Argeş, unde a avut o întânire cu directorii deconcentratelor subordonate Ministerului Agriculturii. La conferinţa de presă susţinută după

 

Inaugurare cu şampanie, blesteme şi acuzaţii la Clinica Moţoc

Marţi, 21 August 2012 00:08

Controversata clinică medicală care-i „sufocă” pe locatarii blocului 25 din Calea Bucureşti a fost nu doar finalizată, ci şi  inaugurată, deşi, teoretic, lucrările de construcţie sunt… sistate. Ba, mai mult, după ce Consiliul Local Piteşti a parafat în timp record concesionarea terenului pentru afacerea medicului  Mioara Moţoc, autorităţile locale s-au gândit să dea o mână de ajutor şi la inaugurare. Angajaţii ADP, care la demararea lucrărilor au tăiat rând pe rând copacii din spatele blocului pentru a face loc noii construcţii, au lucrat de zor, săptămâna trecută, la vopsirea bordurilor şi ameajarea peisagistică a spaţiului din jurii noii clinici.

Termo Calor Confort a pierdut, vara aceasta, peste 1600 de clienţi

Luni, 20 August 2012 23:59

# Furnizorul local de agent termic intră în iarnă cu nici 32.000 de apartamente racordate. Furnizorul local de agent termic are, din nou, probleme. Termo Calor Confort este presată de furnizorii de gaze să-şi plătească datoriile, care cumulează 5.587.000 lei. Societatea comercială investeşte, însă, masiv, în sistemul centralizat de încălzire, deşi pierde anual mii de clienţi. Din 2010 şi până în prezent, peste 8000 de familii au renunţat la încălzirea centralizată, iar numărul lor ar fi şi mai mare dacă furnizorul de agent termic nu i-ar obliga pe debranșaţi să-şi monteze o sursă alternativă de căldură.

 

Scandal în centrul Piteștiului, lângă Prefectură!!!

Luni, 13 August 2012 13:42

# Au câştigat bătălia cu Prefectura şi Consiliul Judeţean, nu şi războiul # Proprietarii din blocul 48 – Centru nu se pot folosi de subsolul imobilului pentru că cele două instituţii dispun cum vor de el. Războiul durează de ani buni şi ar fi trebuit să se încheie după ce  instanţele de judecată au dat în mai multe rânduri câştig de cauză asociaţiei de proprietari. Potrivit deciziilor judecătoreşti, Consiliul Judeţean Argeş  şi Prefectura ar fi trebuit să elibereze spaţiile de la subsolul blocului, pe care le-au închiriat abuziv, mai întâi unor firme şi, ulterior, unor asociaţii. N-au făcut-o. Mai mult, de un an, cele două instituţii ar fi trebuit să readucă subsolul tehnic al imobilului la starea iniţială, însă n-au mişcat un deget.

Firma lui Constantin Nicolescu o comite din nou!!!

Luni, 13 August 2012 13:33

# Autopro Mond este câștigătoare a licitației pentru întreținerea parcului auto al Direcției Copilului, instituție subordonată CJ Argeș # Adrian Macovei, directorul DGASPC, dă cu bâta în baltă la modul grosolan: Incompatibilitatea numai în mintea voastră poate fi...Nici nu s-au stins bine ecourile răsunătorului proces dintre șeful Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, și Agenția Națională pentru Integritate, că un altul este aproape să se nască, pe aceeași speță. Una din firmele în care președintele CJ este acționar majoritar numai ce a câștigat licitația pentru întreținerea parcului auto al DGASPC Argeș, instituție subordonată aceluiași Consiliu Județean Argeș. DGASPC – conform propriului statut - este  organizată și funcționează ca instituţie publică, cu personalitate juridică, sub autoritatea Consiliului Județean Argeș.

 

Piteștiul are un bloc fantomă!

Luni, 06 August 2012 14:06

# Locatarii noilor apartamente “la cheie” de pe Aleea Mihail Mihăileanu din Trivale nu-și pot face nici măcar cărți de identitate pentru că, oficial, blocul nu există. Au semnat, fără să se gândească prea mult, niște contracte dubioase și s-au trezit într-o realitate halucinantă. Li s-a întâmplat locatarilor noului bloc de pe Aleea Mihail Mihăileanu din cartierul Trivale, care, nici la aproape trei ani de când s-au mutat în apartamentele așa-zise rezidențiale, nu pot oficializa adresele la care locuiesc. Mai mult, nici până la ora actuală n-au fost racordați la rețeaua de gaze, iar din 9 august vor rămâne și fără curent electric.

99 de blocuri din Pitești pot deveni capcane ale morţii la primul cutremur

Luni, 06 August 2012 13:58

# Niciunul din blocurile cu risc seismic n-are expertiza tehnică cerută de lege. Deși clădirile s-ar putea prăbuși la un eventual cutremur, administratorii blocurilor fug de expertizare de teama cheltuielilor pe care le-ar presupune această procedură și consolidarea impusă de lege. Peste 30.000 de piteșteni riscă, din acest motiv, să fie prinși în grămezile de moloz la un eventual seism.  Dacă pentru întărirea structurii de rezistență nu s-au mobilizat să strângă bani, în cele mai multe cazuri, pentru schimbarea fațadelor acestor blocuri s-au găsit resurse.

 

Partenerii celulei Al-Qaeda din România fac afaceri cu Primăria Piteşti

Luni, 30 Iulie 2012 14:41

# Primăria Piteşti are mai multe contracte cu persoane care au vândut o firmă către un membru al celulei Al-Qaeda  # Licitaţie deschisă cu o singură ofertă, dar este cea mai bună din punct de vedere economic. Anul electoral 2012 a fost unul plin pentru primarul Pendiuc … de promisiuni. La începutul campaniei primarul Pendiuc ameninţa cu surle şi trâmbiţe că imediat după campania electorală, Piteştiul va arăta ca după bombardament. Aproape că roşea Tudor Pendiuc, mai rău ca o fată mare, în momentul în care avea ocazia să se adreseze piteştenilor, şi aproape că se

Averile parlamentarilor de Argeş, la început şi la final de mandat (II)

Luni, 23 Iulie 2012 12:55

Constantin Tămagă. În declaraţia senatorului Tămagă dispar apartamente, dar apar utilaje luate pe credit... dar fără credite
La început de mandat acesta avea trei terenuri agricole, cu suprafaţa totală de 325.000 mp, două terenuri forestiere, cu suprafaţă totală de 41.000 mp şi un teren intravilan de 2000 mp. Şi la capitolul case stătea bine senatorul Tămagă, acesta având trei locuinţe, două apartamente cumpărate, unul în Bucureşti şi altul în Piteşti, şi o casă la Mozăceni, primită moştenire.

 

Averile deputaţilor de Argeş, la început şi la final de mandat (I)

Luni, 16 Iulie 2012 13:56

# Ion Burnei A început mandatul de deputat cu 5 case de locuit # Sorin Buta începe mandatul de deputat cu un Matiz şi un Hyundai şi vinde un Cielo. Hyundaiul îl donează în 2010. În 2012... îl vinde. # Filip Georgescu a sărăcit în ultimul mandat de deputat.

Ion Burnei

A început mandatul de deputat cu 5 case de locuit, 2 spaţii comerciale şi un apartament, şi a terminat cu 3 case de locuit şi două spaţii comerciale. Apartamentul şi cele două case nu apar ca fiind înstrăinate în niciuna din declaraţiile de avere din anii 2008-2012

Mega-dosarul de evaziune fiscală în care este implicat Sorin Blejnar are legătură la Pitești

Luni, 16 Iulie 2012 13:44

# Șeful întregii rețele infracționale a dat și aici un tun la bugetul statului, prejudiciul fiind de peste un milion de euro. S-a vorbit mult, în ultimele zile, despre rețeaua Blejnar-Marta-Nemeș - grupare care, potrivit procurorilor anticorupție, ar fi găurit bugetul statului cu zeci de milioane de euro. Prejudiciul este greu de stabilit, în suveica infracțională fiind angrenate câteva zeci de firme din care – iată – câteva cu rază de acțiune în județul Argeș.

 

Închirierea parcărilor din Pitești, un proiect sortit eşecului

Luni, 16 Iulie 2012 13:35

# Regulamentul de închiriere, prezentat ca o soluţie la rezolvarea problemei locurilor de parcare este contestat până şi de asociaţiile de proprietari. Amânat de mai multe ori din cauza polemicilor iscate pe marginea sa, proiectul privind închirierea locurilor de parcare, deşi gândit după un model care în câteva oraşe funcţionează, nu-şi găseşte aplicabilitate la Piteşti. De ce? Pentru că, la noi, numărul locurilor de parcare este cu mult mai mic decât necesarul. Autorităţile locale îl văd totuşi ca o soluţie în buna gestionare a locurilor de parcare şi sunt hotărâte să treacă la implementarea lui.

Dosarul mitei de 50.000 de euro de la Spitalul Județean a ajuns, în sfârșit, la Tribunalul Argeș

Luni, 09 Iulie 2012 13:52

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti au dispus, la începutul acestei luni,  trimiterea în judecată a inculpatului PÂNZARU ADRIAN STELIAN, reprezentant al SC PANSIPROD MEDICAL SRL, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de dare de mită.

 

Pagina 92 din 102

«ÎnceputAnterior919293949596979899100UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea