Deputatul Adrian Miuţescu aplaudă căderea în cap a PNL Argeş!

Luni, 06 Februarie 2023 12:30

De câteva zile, deputatul Adrian Miuţescu e în culmea fericirii! PNL Argeş, partidul pe care l-a condus ani buni, e pe locul 3 în sondaje, dar asta e semn că şefa Alina Gorghiu şi-a dat cu stângul în dreptul. Deci, la sediul partidului Forţa Dreptei, Adrian Miuţescu a băgat şampania la rece, pe care o va deschide când  e posibil ca PNL Argeş să obţină un procent de o singură cifră la localele de anul viitor.

Până atunci, Miuţescu postează mesaje în care face PNL-ul de ruşine şi în spune Alinei Gorghiu că a promovat în funcţii cheie oportunişti şi lichele. Zi-le, Adriane, că ai mare dreptate!

 

De Ziua Unirii Principatelor, Adrian Miuţescu şi Emanuel Soare au făcut pe patrioţii!

Luni, 30 Ianuarie 2023 23:00

În ultima vreme, deputatul Adrian Miuţescu şi preşedintele partidului Forţa Dreptei – Argeş sunt tot mai scumpi la vedere. S-au dus vremurile bune, când cei doi erau pe cai mari în PNL Argeş şi când ţineau prima pagină a ziarelor. De luni bune trăiesc în umbra şefului Ludovic Orban, iar activitatea lor politică bate spre zero. Săptămâna trecută, Miuţescu şi Soare au participat la evenimentele organizate de Primăria Piteşti, cu ocazia Unirii Principatelor.

Şi-au luat mutrele de patrioţi, s-au pozat, s-au pus pe Facebook şi gata! Au mai văzut şi ei lumina zilei la evenimente publice.

 

Municipalitatea dorește transferul mai multor suprafețe de teren de la Căile Ferate Române

Luni, 30 Ianuarie 2023 11:17

# Întâlnire de lucru importantă la Primăria Pitești

Săptămâna trecută, a avut loc o întâlnire de lucru extrem de importantă pentru unul dintre cele mai ambițioase proiecte pentru Pitești. Primăria dorește transferul mai multor suprafețe de teren, aparținând Căilor Ferate Române, la domeniul public al municipalității!

Secretarul de stat Ionuț Cristian Săvoiu, responsabil cu infrastructura feroviară în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, împreună Ninel Cercel, director CNCF CFR SA - Sucursala Craiova, au fost joi, 26 ianuarie, în municipiul Pitești la invitația primarului Cristian Gentea, președinte executiv al PSD Argeș.

Alina Gorghiu jeleşte teii din Curtea de Argeş!

Miercuri, 25 Ianuarie 2023 12:10

Ce ne mai place politica! Liderul PNL Argeş, Alina Gorghiu, plânge pe social-media că s-au tăiat câţiva tei la Curtea de Argeş. Asta în ciuda faptului că primarul Constantin Panţurescu a explicat faptul că respectivii tei erau foarte bătrâni şi erau un adevărat pericol pentru populaţie. Cum edilul e PSD, iar Alinuţa e de la PNL, miza postării e doar una electorală. Totul patetic, însă face toţi banii! Cine ar crede că Alina Gorghiu se vaită pentru nişte voturi? Dar nici oamenii nu sunt naivi. Comentariile internauţilor au taxat penibilul postării.

 

 

Dr. Viorel Enache: „Valul sezonier de gripă implică riscuri mai mici decât în pandemie”

Miercuri, 25 Ianuarie 2023 09:06

# „Lucrurile trebuie tratate cu precauție, dar fără îngrijorare și cu responsabilitate”, mai susține doctorul

Dr. Viorel Enache, președintele Comisiei pentru Sănătate Publică din Consiliul Județean Argeș, atrage atenția asupra valului sezonier de gripă. Medicul argeșean susține că această situație trebuie tratată cu responsabilitate, dar fără îngrijorare.

„Ministrul PSD al Sănătății a identificat soluția legală pentru a putea lua măsuri împotriva valului de viroze fără a se impune restricții populației, școlilor și economiei care au fost deja afectate în timpul pandemiei de COVID! Este un val sezonier de gripă ce implică riscuri mult mai mici decât în pandemie. Abordarea ministrului Alexandru Rafila este proporțională cu situația actuală.

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: ”Sănătatea, o prioritate a PSD!”

Marţi, 17 Ianuarie 2023 08:47

Ministerul Sănătății a prezentat lista finală de investiții majore în domeniul sănătății care vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Remus Mihalcea, deputat: ”Salut faptul că pe această listă sunt două obiective de maxim interes pentru județul Argeș.

Primul este cel de construcție și dotare a Laboratorului de Radioterapie pentru Spitalul Județean de Urgență din Pitești, iar al doilea este cel privind lucrări de investiții și intervenții la Spitalul Militar din Pitești.

 

 

După doi ani de mandat, Daniel Constantin - unul dintre cei mai tăcuți parlamentari din țară!

Joi, 22 Decembrie 2022 09:35

Deputatul argeșean Daniel Constantin a reușit o performanță, la care observăm că nu e dispus să renunțe. Pe 21 decembrie 2020, Constantin susținea Jurământul de credință în calitate de parlamentar, iar de atunci n-a mai scos un cuvânt de la Tribuna Parlamentului. Astfel, deputatul se numără printre cei mai tăcuți aleși ai neamului.  A vorbit 28 de secunde și pare că s-a mulțumit cu asta. Nici pentru Argeș nu prea se simte că a făcut mai mult, deși are ceva mandate la activ, toate obținute conjuntural, datorită faptului că a știut să se orienteze după cum s-au aliniat planetele în politică. Suntem curioși însă cum va juca Daniel Constantin la alegerile parlamentare din 2024. Locurile eligibile în PNL Argeș sunt ca rezervate, iar Constantin nu pare că intră în calculele organizației, deocamdată.

Emanuel Soare: „Ne așteaptă încă doi ani pierduți”

Miercuri, 21 Decembrie 2022 09:32

Fostul prefect Emanuel Soare, actualmente președinte al partidului Forța Dreptei, filiala Argeș, se ține tare de rolul de politician în Opoziție și mai dă câte una rară pe Facebook, poate mai suspină cei de la Putere. Dar declarațiile sale, pur alarmiste, trădează frustrare. Noi știm că avem o clasă politică neperformantă, dar nici Soare nu e cruce de închinat.

„Noi ne luptăm pentru bugetarea proiectelor mari de infrastructură care ar putea scoate Argeșul din evul mediu, iar parlamentarii puterii votează împotrivă! Nu vor pur și simplu. Nu îi interesează. Să îi vedeti, însă, cum se vor bate cu pumnul în piept în județ că ei vor să ducă Argeșul pe primul loc.... Cu ei la putere ne așteaptă încă doi ani pierduți.”, a scris Soare, pe Facebook, mișcat la corazon de ceea ce se întâmplă.

 

Simona Bucura Oprescu: „350 de milioane de euro prin PNRR pentru digitalizarea IMM-urilor!”

Marţi, 20 Decembrie 2022 22:22

A fost anunțat calendarul aferent apelului de proiecte pentru granturile de până la 100.000 de euro pentru digitalizarea IMM-urilor, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

„350 de milioane de euro prin PNRR pentru digitalizarea IMM-urilor! Calendarul apelului de proiecte este următorul:

- Lansare ghid: 15 decembrie 2022;

- Depunere proiecte: 1 februarie 2023 – 30 martie 2023;

 

Senatorul Dănuț Bica: „Categoriile vulnerabile vor primi un sprijin de 1.400 lei pentru plata facturilor la energie”

Marţi, 13 Decembrie 2022 13:43

În 2023, în lunile februarie și septembrie, va fi oferit un nou sprijin financiar pentru categoriile vulnerabile, a anunțat senatorul argeșean Dănuț Bica.

Poșta Română le va distribui acestora un card special, cu care vor putea plăti datorii curente ori restante către furnizorii de energie, indiferent de natura acesteia (electricitate, gaz, butelie, păcură, lemn de foc, peleți sau termoficarea din sistem centralizat).

„Categoriile vulnerabile vor primi, în 2023, un sprijin de 1.400 lei pentru plata facturilor la energie, potrivit unui act normativ aprobat în ultima ședință de guvern. Banii vor fi distribuiți în două tranșe a câte 700 lei, în lunile februarie și septembrie din 2023.

 

Deputat argeșean: „Cu Ion Mînzînă preşedinte, Argeşul a ajuns de pe locul 40 pe locul 4 pe ţară la alocări de fonduri pentru investiţii”

Marţi, 06 Decembrie 2022 14:00

Sală neîncăpătoare la Recea, pentru alegerile prin care este desemnat preşedintele organizaţiei locale a PSD. După cum era de așteptat, a fost votat primarul comunei, Doru Dragu. Recea beneficiază, graţie insistenţelor social democraţilor din Parlament, de 15 milioane de lei, prin programul Anghel Saligny, pentru asfaltări de drumuri comunale. Aceşti bani nu îi putea acoperi comuna din bugetul propriu decât în 30 de ani.

 

De altfel, deputatul PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu, i-a informat pe social democraţii de la Recea că din momentul în care Ion Mînzînă a ajuns preşedinte la PSD Argeş și președinte CJ Argeș, judeţul a sărit de pe locul 40 ca număr de finanţări pe proiecte, pe locul 4 la nivel naţional, ceea ce se poate traduce prin insistenţa şi determinarea lui Mînzînă de a obţine mai mulţi bani pentru dezvoltarea Argeşului.

Ca să mai câștige câțiva alegători, Alina Gorghiu luptă ca tinerii de 16, 17 ani să voteze!

Joi, 01 Decembrie 2022 09:20

Ca să nu piardă alegerile în Argeș, Alinuța Gorghiu încearcă să obțină dreptul la vot al tinerilor de peste 16 ani. Gurile rele spun că PNL-ul e în pom și pomul în aer în județul nostru, iar asta se va vedea la alegerile din 2024. Până atunci însă, șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu încearcă marea cu degetul și vrea ca tinerii de peste 16 ani să voteze. Poate or vota cu PNL-ul… cu PSD-ul e sigur că nu vor vota – după cum crede Alinuța.

”Ca tânăr, de la 16 ani ai dreptul să munceşti, dar nu ai voie să şi votezi. Mi se pare totuşi un soi de discriminare la modul că: bun, am 16 ani, am dreptul să muncesc, sunt mai informat ca o persoană, să zic, de 80 de ani, dar eu nu am dreptul să votez. Şi vă întreb: vi se pare normal?

 

Fostul polițist Dănuț Dinu și-a reluat funcția de consilier local în Consiliul Local Pitești!

Miercuri, 30 Noiembrie 2022 10:55

Fostul polițist de la Rutieră, Dănuț Dinu, și-a reluat funcția de ales local în Consiliul Local Pitești. După ce a fost suspendat din PMP, partid pentru care a candidat la funcția de primar al Piteștiului și cea de consilier local la alegerile locale trecute, Dinu și-a pierdut mandatul de consilier local. Dar fostul polițist nu s-a lăsat intimidat așa că a luptat în instanță pentru drepturile sale. Și chiar când nimeni nu se mai aștepta la o revenire, iată că Dănuț Dinu va fi din nou consilier local.

 

Actualii și foștii liberali s-au îngrămădit la mormântul lui Ion I.C Brătianu!

Marţi, 29 Noiembrie 2022 10:30

# În loc să fie la serviciu, Iani Popa se învârte pe lângă Alina Gorghiu în timpul săptămânii

Săptămâna trecută, a fost pelerinaj la mormântul lui Ion I. C Brătianu de la Vila Florica din Ștefănești, cu ocazia comemorării a 95 de ani de la nașterea marelui om politic. Bun prilej pentru politicienii de dreapta de azi, de a-și mărturisi gratitudinea față de cel care a fost Ionel Brătianu. Păcat că faptele oamenilor politici din zilele noastre nu seamănă nici cât e negru sub unghie cu trecutul politic strălucit al Brătienilor. La noi e multă vorbărie și fapte... pauză.

 

 

VICTORIE! Liberalul Iani Popa se laudă cu realizările lui I.C Brătianu!

Joi, 24 Noiembrie 2022 17:23

Asistăm neputincioși la degradarea clasei politice, la transformarea oamenilor politici în adevărați oportuniști care vânează prestigiu, averi și pensii speciale. S-au dus elitele. Doar cărțile de istorie mai păstrează mărturii demne de valoarea poporului român. Altfel, vi-l prezentăm pe Iani Popa, liberalul argeșean care e secretar de stat în Ministerul Transporturilor și care n-a făcut nimic vizibil din fotoliul pe care îl ocupă. Și nu că nu l-ar duce capul, că (Slavă Domnului!) e tobă de carte, dar omul nu se complică. Stă la căldurică, are leafă grasă, trăiască partidul!

Reglementarea pieței energiei, o ușurare pentru români. Cristian Gentea, președinte executiv PSD Argeș: „Mă bucur că partenerii de guvernare au înțeles!”

Joi, 24 Noiembrie 2022 17:13

Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești și președinte executiv PSD Argeș: ”Rațiunea a învins! Mă bucur că partenerii de guvernare au înțeles că propunerea PSD de a reglementa piața energiei electrice este una dintre marile decizii care aduce acest sistem sub controlul interesului public! S-a dovedit deja că liberalizarea pieței de energie a fost un mare eșec! S-au promis costuri mici la energie, dar românii, firmele și bugetul statului au plătit speculanții!

 

Consilierul local Simona Bușcă – președinte al PSD Moșoaia

Marţi, 22 Noiembrie 2022 10:59

Organizația locală PSD din comuna Moșoaia și-a desemnat noua echipă de conducere!

În funcția de președinte a fost ales consilierul local Simona Bușcă.

La Adunarea Generală au participat deputații Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Arge;, Remus Mihalcea și Nicolae Pavelescu, senatorul Cristina Stocheci, secretarul de stat Ștefan Vlad Niculae de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu, primarul Ion Dumitru de la Albota, consilierii județeni Mariana Ionescu, Nicoleta Nicolescu, Monalisa Ioniță, Nicolae Tudose, Viorel Enache, Aurel Iacșa și Bogdan Bălan, consilierul local Cornel Popescu de la Mioveni, Eduard Dima, Laura Moraru și Iustin Dejanu, secretarii tehnici Andreea Călinescu-Öner și Ghiorghe Vătășescu.

Un argeșean, către Ionuț Moșteanu: „V-ați născut talent și muriți speranță!”

Marţi, 15 Noiembrie 2022 15:59

Deputatul USR, Ionuț Moșteanu, începe să culeagă roadele. După ani de „muncă”, de politică în stradă și de manevre nereușite pe la București, parlamentarul argeșean plătește oalele sparte. Nu-i plângem de milă, a comis-o de multe ori pe persoană fizică, deci le merită din plin.

Și uite că s-a trezit electoratul USR la realitate și nu mai înghite gogoșile. În timp ce-l lăuda pe șeful Cătălin Drulă că s-a întâlnit cu președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a primit un comentariu tendențios de la un argeșean foarte lucid din punct de vedere politic.

Redăm, mai jos, comentariile care i-au stricat ziua lui Moșteanu. Și asta nu-i nimic, să vezi supărare la alegeri…

 

Adrian Miuțescu: „Primarii sunt foarte îngrijorați”

Marţi, 15 Noiembrie 2022 10:46

Deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu, e îngrijorat de faptul că întârzie aprobarea bugetului de stat pe anul viitor. Cum Miuțescu e în opoziție, se plânge și se alarmează ca o țață în bătătură.

Invitat la un post local de televiziune, parlamentarul argeșean a declarat:

„Primarii sunt foarte îngrijorați! Rectificarea bugetară trebuia făcută deja, dar cei de la putere nu se înțeleg. Sunt aproape 7 miliarde lei care trebuie acordate pentru compensările la energie. Există mari întârzieri și cu pensiile, e o întreagă dispută și dau vina unii pe alții. E și o competiție, care dă mai mult, dar pensionarii efectiv nu mai fac față cu banii”.

Cu riscul de a se frige, Marcel Ciolacu a anunțat că Mircea Geoană ar putea candida la prezidențiale, din partea PSD!

Marţi, 15 Noiembrie 2022 10:40

Surprize-surprize! Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Mircea Geoană ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2024, fiind susținut de social-democrați. Informația e la prima strigare, e încă timp suficient pentru ca Ciolacu să vină cu alt nume. De altfel, recent șeful PSD spunea că fiecare organizație va decide prin vot ce candidat va trimite partidul în lupta pentru Palatul Cotroceni.
Revenind la Mircea Geoană, nu uităm că a fost președintele PSD și chiar a candidat la alegerile prezidențiale, fără succes. Deci aici ar putea fi o bubă atât pentru electoratul de stânga, cât și pentru social-democrați care ar putea refuza un candidat reșapat.

 

Pagina 1 din 131

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea