Candidați mulți, un singur post de prefect. Liberalii argeșeni au scos la încălzire candidații pentru funcția de prefect

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:59

# Până în acest moment se vehiculează în spațiul public mai multe nume
Schimbarea prefectului se va face cel mai probabil după alegerile prezidențiale, existând posibilitatea ca numirea să fie făcută și în cursul acestei săptămâni. Dar președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a dat de înțeles că nu se cam grăbește.

Musceleanul Constantin Ivan, demis din funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:59

Fostul director de la Hidroelectrica Curtea de Argeş, Constantin Ivan, a fost demis din funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei. Pe 8 noiembrie a fost publicată în Monitorul Oficial decizia de eliberare din funcție.

 

Record! Gabriela Zoană a rezistat mai puțin de o lună în funcția de secretar de stat

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:59

Au fost demiteri în bloc! Săptămâna trecută, premierul Ludovic Orban a eliberat din funcție zeci de secretari de stat numiți de guvernarea PSD. Printre cei demiși se află și argeșeanca Gabriela Zoană. Aceasta nu a rezistat  ca secretar de stat la Ministerul Justiției nici măcar o lună.

Primarul de la Dârmănești i-a rugat pe oameni să voteze cu… Dăncilă

Luni, 11 Noiembrie 2019 15:38

# Edilul a fost reclamat la poliție de cei de la USR

Săptămâna trecută, Emilian Cioran – primarul comunei Dârmănești a împărțit în comuna pe care o gospodărește afișe în care îi roagă pe cetățeni să iasă la vot. Oamenii sunt chiar rugați, respectuos, să o voteze pe… Dăncilă! Edilul a fost reclamat la poliție. Reprezentanții IPJ Argeș au declarat că au fost începute verificările după sesizare.

 

Președintele CJ Argeș a obosit. Vorbește puțin și rar

Luni, 11 Noiembrie 2019 15:37

Dan Manu, președintele CJ Argeș a intrat într-un con de umbră. De la un timp prestează puțin și rar. Așa s-a întâmplat și la ultima conferință de presă de la PSD Argeș, acolo unde nu a vorbit mai mult de cinci minute. Dat fiind faptul că este și purtătorul de cuvânt al PSD Argeș, nu ne mai miră faptul că nu există comunicare din partea social democraților argeșeni. Dan Manu și-a terminat discursul în câteva minute!  Atât a durat pledoaria sa de a convinge argeșenii ca să iasă la vot pentru a o alege pe Viorica Dăncilă. Atât de convingător a fost încât nici nu au existat întrebări din partea jurnaliștilor. Pe ceas, conferința nu a ținut mai mult de 5 minute!

Mircea Diaconu le-a vorbit oamenilor despre „fripturism” și „jigodism”

Luni, 21 Octombrie 2019 17:16

Musceleanul Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie,  a precizat oamenilor, la Brăila, că în România nu a existat comunism, ca doctrină, ci mai degrabă ”fripturism” și ”jigodism”. O declarație mai mult decât ciudată.

 

În buza alegerilor, pe liberalul Gelu Tofan îl apucă munca

Luni, 21 Octombrie 2019 10:52

# Exercițiu de… imagine, cu finalizare... pe Facebook

Politicienii au tot felul de metode de a-și atrage electoratul de partea lor. Unii se pozează alături de copii, alții alături de oamenii în vârstă, unii cu alocația, alții cu pensia! Iar atunci când aceștia provin din partidele din opoziție, preferă să înceapă cu munca de jos, cea a pământului. Circul în politică îmbracă diferite ipostaze, mai ales în campania electorală.

Florentin Popa, secretarul general al PNL Argeș: „Sunt conștient că nu am cum să fiu eu prefect”

Luni, 14 Octombrie 2019 13:56

O parte dintre primarii PNL Argeş, care vor să-l dea jos pe Adrian Miuţescu din fruntea partidului, au organizat, săptămâna trecută, o conferinţă de presă. Scopul întâlnirii a fost întărirea unității pentru alegerile prezidențiale și amânarea luptei pentru înlăturarea actualei conduceri a PNL Argeș. De furia celor opt primari liberali, plus Virgil Baciu, primarul independent de la Corbi, nu a scăpat, nici în așa zisul moment al îngropării neînțelegerilor, Florentin Popa, secretarul general al PNL Argeș, cel zis și Floricel.

 

Simona Bucura Oprescu, despre viitorul PSD-ului: „În opoziție, partidul se poate reforma cu adevărat!”

Luni, 14 Octombrie 2019 13:54

Parlamentarii argeșeni ai PSD consideră că există viață pentru partid și după moțiunea de cenzură. Deputata Simona Bucura Oprescu  și senatoarea Cristina Stocheci au precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că e nevoie, totuși, de o schimbare majoră în rândurile PSD și că în partid este nevoie de o reformă.

Deputatul Dănuț Bica: „Funcțiile și banii nu i-au ajutat pe guvernanți să păstreze puterea”

Luni, 14 Octombrie 2019 13:50

Guvernul Dăncilă a fost demis, după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată cu 238 de voturi. Urmează ca președintele Klaus Iohannis să propună un noui premier, în această săptămână. Despre cele 238 de voturi pentru moțiunea de cenzură, deputatul argeșean Dănuț Bica (PNL) a precizat că ele reprezintă voturile „pentru o Românie Normală”:

 

Doi dintre candidații de la prezidențiale sunt din județul Argeș

Luni, 14 Octombrie 2019 13:48

# Unul dintre ei are o avere fabuloasă

Doi dintre cei 14 candidați la prezidențiale s-au născut în județul Argeș. Este vorba despre Mircea Diaconu, originar din comuna argeșeană Vlădești, și despre John-Ion Banu, originar din Câmpulung Muscel.  Ambii au păstrat deschisă legătura cu Argeșul deținând proprietăți în județ.

Primarul din Corbi îngroapă, pentru moment, securea războiului cu șefii din PNL Argeș

Luni, 07 Octombrie 2019 14:40

# Virgil Baciu: „Trebuie să tragem împreună, la prezidențiale”
Primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, a reacționat, săptămâna trecută,  față de atitudinea conducerii PNL Argeș, după ce se pare că unii președinți de organizații locale au fost certați pentru că i-au permis edilului local să posteze bannere cu el, în mai multe localități, prin care își arată susținerea față de președintele Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale. De altfel, candidat susținut de Partidul Național Liberal.

 

Deputatul ALDE Andrei Gerea: ”Guvernul Dăncilă nu mai are susţinerea populaţiei’

Luni, 07 Octombrie 2019 14:28

Deputatul ALDE Andrei Gerea consideră că, după ani în care politica a fost orientată către stânga, este momentul ca dreapta să ajungă la guvernare în România.
"După cum ştiţi, ALDE, în momentul în care a decis să părăsească coaliţia de guvernare, a anunţat că va susţine prima moţiune de cenzură care va fi depusă împotriva Guvernului Dăncilă, care şi-a pierdut majoritatea ca urmare a părăsirii de către ALDE a coaliţiei de guvernare.

Șeban Valeca: „Trebuie să recuperăm cele 1 milion de voturi pierdute de PSD la europarlamentare”

Luni, 07 Octombrie 2019 14:27

În această săptămână este programatã, în Parlament, votarea moţiunii de cenzurã pentru demiterea Guvernului. Liderul PSD Argeş, Şerban Valeca, este optimist cu privire la rezultatul votului. “Eu sunt convins că joi nu va pica Guvernul, iar președintele va fi obligat să numească interimarii. Apoi premierul va veni în Parlament cu restructurarea Guvernului.”, a declarat Valeca. Pe plan local, organizăm campania pentru prezidențiale. ”Dorim să luăm mai multe voturi decât la europarlamentare, ne-am propus un număr de voturi cu 15.000 mai mare ca la europarlamentare. Dacă la europarlamentare am avut 74 - 75.000 voturi, la prezidențiale ne-am propus undeva la 90.000 de voturi. La nivel național, PSD trebuie să recupereze cele 1 milion de voturi pierdute de PSD la europarlamentare”, a mai menționat șeful PSD Argeș.

 

Dănuţ Bica: „Toţi parlamentarii argeşeni au motive suplimentare pentru a vota în favoarea moţiunii de cenzură”

Luni, 07 Octombrie 2019 14:25

Dănuț Bica, deputatul PNL de Argeş, consideră că Guvernul condus de doamna Viorica Dancilă a tratat cu indiferenţă totală rezolvarea unor probleme care macină viaţa economică şi socială a judeţului Argeş. ”În cei aproape 3 ani de activitate parlamentară, m-am adresat în mod repetat numeroşilor miniştri care s-au perindat prin Guvernele PSD, solicitându-le să intervină pentru rezolvarea unor probleme care macină viaţa economică şi socială a judeţului Argeş. (...)

Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș: „Vrem să ne numim partidul soluțiilor”

Luni, 07 Octombrie 2019 14:23

Au trecut mai bine de 2 luni de la înființarea filialei PLUS Argeș. Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că până în prezent au fost înființate 13 organizații locale în județ: Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Topoloveni, Mioveni, Ștefănești, Domnești, Stoenești, Bascov, Bradu, Bălilești, Vlădești, și Vedea – în lucru. În total, Plus Argeș are în acest moment în jur de 220 de membri.

 

Consilierul județean Marius Postelnicescu: „Cei de la PSD… au vrut doar să se umple de bani”

Luni, 07 Octombrie 2019 11:59

Președintele PNL Pitești, consilierul județean Marius Postelnicescu, spune că opoziția are o șansă uriașă, fără precedent în ultimii ani. Cea legată de moțiunea care se apropie de momentul votului. După părerea sa, PSD nici nu mai dorește să guverneze. ”PSD dorește să iasă de la guvernare pentru că sunt incompetenți. Au vrut doar să se umple de bani, să-și angajeze rudele și neamurile pe funcții bănoase. Sunt directori și oameni în ministere care nu trec pe la serviciu, sunt într-o vacanță continuă. Acest guvern trebuie schimbat, nu se mai poate continua așa, intrăm în sincopă financiară”, a spus Postelnicescu. Moțiunea de cenzură va fi suspusă votului în Parlament, joi. PNL Argeș va fi reprezentat de singurul parlamentar pe care îl mai are, deputatul Dănuț Bica.

Cătălin Gherzan, președintele ALDE Pitești, prezent în ședința consiliului local

Luni, 30 Septembrie 2019 16:08

# “Consilierii locali ALDE se vor lupta pentru concretizarea proiectelor inițiate“

Cătălin Gherzan, managerul instituției de învățământ Lexford Castel, a fost numit, recent, președinte interimar al filialei ALDE Pitești.  O primă acțiune a sa a fost aceea de a asista la ședința de Consiliu Local Pitești de joi, pentru a observa modul în care consilierii locali piteșteni lucrează, dar și modul în care cei patru consilieri locali ALDE reprezintă interesele cetățenilor din municipiu.

 

Vorbe grele între doi argeșeni, în plenul Senatului. Șerban Valeca nu i-a rezistat senatoarei Alina Gorghiu

Luni, 16 Septembrie 2019 14:20

Parlamentarul argeșean Șerban Valeca, fostul președinte interimar al Senatului, a prezidat, săptămâna trecută, ședința privind alegerea șefiei Senatului. Pe timpul ședinței, acesta a avut mai multe contre cu unul dintre candidații pentru conducerea Senatului, mai exact cu senatoarea Alina Gorghiu, și ea cu origini argeșene. A fost circ ieftin, în Senat. În cele ce urmează vă prezentăm stenograma discuției dintre cei doi parlamentari.

Iani Popa, despre Meleșcanu și parcă despre propria persoană: ”A dat cu piciorul liberalismului pentru a reveni la social-democrație”

Luni, 16 Septembrie 2019 14:18

Teodor Meleşcanu a fost ales, marțea trecută,  preşedinte al Senatului, în turul II al alegerilor din plen.  Senatorul Ion Popa, propunerea ALDE pentru această funcţie, afirmă că, prin susţinerea lui Meleşcanu, ”PSD a arătat cât de departe poate merge cu acțiunile împotriva ALDE”.

 

Pagina 1 din 92

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea