Patru tineri au fost excluși de conducerea PNL Argeș fără a se respecta statutul partidului

Luni, 12 August 2019 13:37

# Scandal în PNL Argeș – episodul „Citirea statutului”

Harababura din PNL Argeș se adâncește. Asta, în ciuda eforturilor de fațadă ale președintelui Adrian Miuțescu care încearcă din răsputeri să arate că în organizația sa domnește liniștea și pacea. Recent, în Biroul Politic Județean al PNL Argeș, au fost excluși, prin vot secret, șapte persoane. Este vorba de Tiberiu Avrămescu, Florin Baboi, Dumitru Moise, Dragoș Predescu, Flavia Ghițu, Otilia Șerban și Andrei Moșteanu. Nemulțumiți de excludere, aceștia au contestat decizia la Comisia de Onoare și Arbitraj Județeană a PNL Argeș (COAJ).

Avocatul Liviu Stancu vrea referendum pe tema Pădurea Trivale – arie protejată

Luni, 12 August 2019 12:48

În urma discuțiile apărute, în ultima perioadă, pe tema Pădurea Trivale – arie protejată, avocatul argeșean Liviu Stancu dorește realizarea unui referendum local pe acest subiect. De asemenea, acesta mai scoate în evidență un lucru, care pare a nu fi destul de cunoscut pentru toată lumea: ce reguli impune o arie protejată?

 

Parlamentarii PSD ai Argeșului nu au nicio inițiativă legislativă care să privească județul

Miercuri, 07 August 2019 20:19

# Aceștia sunt, însă, preocupați de Autostrada Nordului, pietre prețioase, Ziua Radioului și multe altele

Parlamentarii argeșeni, din partea PSD, par loviți de amnezie. Sunt semnatari a tot felul de inițiative legislative, care de care mai pestrițe. Printre acestea, așa cum veți vedea mai jos, se numără: creșterea bubalinelor, a Surei de Stepă, Autostrada Nordului, pietrele prețioase,  clădiri din Olt, Muzeul Filatelic, Ziua Radioului. Desigur, și acestea sunt importante pentru alegători. Însă apartenența la județul nostru pare ștearsă cu buretele, motiv pentru care dorim să le reamintim numai câteva dintre obiectivele programului electoral al candidaților argeșeni PSD (din 2016)  pentru guvernare:

Țărăniștii au repurtat o primă victorie în procesul cu Primăria Pitești

Luni, 29 Iulie 2019 21:55

# Instanța le-a admis proba cu înscrisuri

Țărăniștii argeșeni, conduși de președintele Gheorghe Dinescu, au dat în judecată Primăria și Consiliul Local Pitești. Aceștia solicită instanței anularea unei hotărâri de Consiliu Local din decembrie (HCL 451/2018), prin care li s-a anulat contractul de închiriere pentru sediul din strada General Cristescu, din centru,  și li s-a repartizat “o cămăruță” de 12 mp pe Calea București. Chiar și așa, contractul pentru cămăruța respectivă era doar pe trei luni, motiv pentru care Gheorghe Dinescu a refuzat să plece din actualul sediu.

 

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: „Nu eu i-am stricat «jucăria» lui Miuțescu. Era stricată...”

Luni, 22 Iulie 2019 21:31

În numărul trecut, am publicat un material intitulat ”Doi consilieri PMP i-au stricat «jucăria» șefului PNL Argeș”. Se face referire la zădărnicirea planului instrumentat de Adrian Miuțescu, de a boicota ședințele de Consiliu Județean, la vot, cu ajutorul consilierilor PMP. După publicare, ne-a contactat însuși liderul PMP, Cătălin Bulf, care a dorit să facă câteva completări.

„Sunt zone unde există efectiv o fabrică de infractori”

Luni, 22 Iulie 2019 21:28

# Narcis Sofianu, redeschide cazul morții omului de afaceri Cătălin Plăiașu

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, este dezamăgit de reacția societății argeșene după moartea omului de afaceri din Curtea de Argeș, Cătălin Plăiașu. Acesta a murit după ce a fost bătut cu sălbăticie de doi tineri din Merișani, după o șicanare în trafic pe DN7C Pitești-Curtea de Argeș.

 

Tiberiu Avrămescu, unul dintre cei excluși din PNL: „Domnul Miuțescu este mai presus de lege?”

Luni, 15 Iulie 2019 13:28

Continuă războiul în PNL Argeș după decizia de sancționare cu excluderea din partid a unui număr de șapte membri. Războiul capătă o formă internă, ce rupe partidul în două grupări: una a tinerilor și a persoanelor care au fost împotriva excluderii colegilor lor și grupul condus de Adrian Miuțescu.
În ediția trecută a săptămânalului „Atitudine în Argeș”, Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, își arăta nemulțumirea față de membrii organizației care au decis să rezolve problemele partidului în instanță în loc să ia act de soluția finală dată în interiorul formațiunii politice.

Doi consilieri PMP i-au stricat ”jucăria” șefului PNL Argeș

Luni, 15 Iulie 2019 13:22

# Adrian Miuțescu, în haine de divă rănită, a fost dat uitării

La ședința Consiliului Județean de la sfârșitul lunii aprilie, o crevasă adâncă s-a insinuat, din considerente stilistice,  între președintele CJ Argeș, Dan Manu, și președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu. De ce din considerente stilistice? Pentru că primul s-a obișnuit să termine o ședință de consiliu județean într-un sfert de oră. Timp ce nu îi este pe plac celui de-al doilea, care mai dorea un cuvânt pe alocuri, o discuție, o romanță.

 

Harababura din PNL Argeș atinge cote alarmante după excluderea a șapte membri

Luni, 08 Iulie 2019 13:37

# Dumitru Moise, fost consilier județean, despre Miuțescu și apropiații săi: „Sper să nu se ajungă niciodată ca decizii importante pentru județul acesta să stea în pixul lor” # Tiberiu Avrămescu, fost consilier local: „PNL Argeș a fost confiscat de o gașcă ce urmărește să-și satisfacă interesele proprii după modelul, deja consacrat, Iani Popa” # Adrian Miuțescu: „Nu poți să colaborezi cu niște oameni care lucrează din interior împotriva propriului partid” # Și PSD-ul e cu un ochi în ograda liberalilor! Sorin Apostoliceanu: „Mi-am luat popcorn și stau să văd cum se termină telenovela....și nu mă bucur! Văd că aveți și voi comuniști în partid”.

Deputatul argeșean Cătălin Rădulescu, pe lista neagră a conducerii centrale a PSD?

Luni, 08 Iulie 2019 13:26

Război deschis la vârful PSD, după alegerile europarlamentare, unde rezultatul a fost slab, după încarcerarea lui Liviu Dragnea și, mai ales, după alegerile în care echipa de conducere s-a schimbat.
Secretarul general PSD, Mihai Fifor, a declarat, joia trecută, că nu i-a obligat nimeni pe nemulțumiții din partid să vină în formațiune și că o decizie luată în CEX și Congres devine obligatorie pentru toată lumea.

 

Doi deputați argeșeni, printre semnatarii proiectului „Legii recunoștinței între generații”

Luni, 08 Iulie 2019 13:05

Un număr de 73 de deputați și senatori, marea majoritate de la PSD, vor să promulge „Legea recunoștinței între generații”, care îi obligă pe români să-și susțină financiar părinții aflați în nevoie. Proiectul a fost depus la Camera Deputaților în data de 27 iunie, iar pe 1 iulie a fost prezentat în Biroul Permanent și înaintat la Senat.  Printre semnatari se află și deputații argeșeni Nicolae Georgescu și Nicolae Velcea, cunoscuți pentru faptul că își depun semnătura pe proiectele colegilor PSD, fără a iniția și ei, la rândul lor, propuneri legislative.

Familia Drăghici s-a descotorosit de Mercedesurile cu probleme, dar și de cumpărarea vilei de lângă București

Luni, 01 Iulie 2019 16:22

Așa cum am scris anul trecut, trezorierul PSD a ”suferit”, în 2018, o explozie nucleară în declarația de avere. În luna octombrie 2018, Drăghici a completat o nouă declarație de avere (față de cea din iunie, același an) în care declară că a cumpărat, între timp,  pe numele fiicelor sale, un teren de 586 mp în Pitești, un teren de 17.466 mp în comuna Oarja, din Argeș, plus alte trei terenuri în Curtea de Argeș. O parte au venit din partea tatălui Georgianei Drăghici, pensionar din Oarja.

 

Senatoarea Cristina Stocheci arată că românilor le merge bine

Luni, 01 Iulie 2019 16:19

#  De la Megane  la Talisman şi de la apartament, la vilă
Viaţa senatoarei PSD, Cristina Stocheci, s-a îmbunătățit simțitor, în ultima legislatură parlamentară. Am omis să menționăm că, în special, viața doamnei senator s-a îmbunătățit, căci de viața votanților…

Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, s-a împrumutat anul acesta sume fabuloase!

Luni, 01 Iulie 2019 16:14

# Peste 1.300.000, numai în 2019, luați de Gerea pe datorie
Andrei Gerea, parlamentar cu trei mandate și ceva în PNL, trecut, între timp, la ALDE, s-a făcut mare numai la funcții, nu și la avere.  Chestor al Camerei Deputaților de prin 2017, vicepreședinte național al ALDE, iată că argeșeanul nostru o duce bine cu măririle. Nu și cu averea, domnia sa  împrumutându-se, numai anul acesta, peste 13 miliarde de lei vechi.

 

Simona Brătulescu, președintele ALDE Argeș - afaceri cu membrii de partid

Luni, 01 Iulie 2019 16:03

Afaceri între membrii ALDE! Președintele organizației județene, Simona Brătulescu, l-a împrumutat cu bani pe deputatul Andrei Gerea și i-a vândut un autoturism secretarului general al partidului, Nanu Carzol. Informațiile apar în declarația de avere a vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu. În declarația actualizată la data de 14 iunie 2019, aceasta deține, împreună cu soțul său, Aurel Brătulescu, un apartament în Pitești și o motocicletă Honda Transalp. În rest, nu deține terenuri și nici conturi în bănci.

Ion Mânzână, despre președintele PSD, Șerban Valeca: ... ”Până și pe Ceaușescu îl mai alegeau, așa, pe la un congres...”

Luni, 24 Iunie 2019 18:33

La conferința de presă de vineri, a PSD, susținută de vicepreședintele Ion Mânzână, am aflat multe lucruri interesante. Cum ar fi cel că votanții din Diaspora ar fi fost niște tatuați, care ar fi lovit în ușile unor ambasade... Credem că e vorba numai de o extrapolare a amfitrionului PSD-ist. Ce am mai aflat? Că parlamentarii de Argeș au cam venit, pe liste, gata aprobați de la București. Cu privire la așteptata demitere (sau demisie?) a președintelui Șerban Valeca, Ion Mânzână a avut declarații oarecum contradictorii, lăsând să se înțeleagă că acesta s-a cam învechit pe post. Apoi însă, întrebându-se, retoric, dacă există, touși un înlocuitor...

 

Luptă pentru putere la Vlădești, între doi membri PSD! Viceprimarul a fost schimbat din funcție la propunerea primarului

Luni, 24 Iunie 2019 18:10

Circ la Vlădești! Primarul Cristian Hristu Dică (PSD) a propus într-o ședință extraordinată a Consiliului Local schimbarea din funcție a viceprimarului Iustinian Leonard Șerban, tot din partea PSD. În ședința extraordinară a Consiliului Local Vlădești din data de 12 iunie 2019, Șerban a fost demis din funcție, după ce 9 consilieri au votat „pentru”, 2 au votat „împotrivă”, respectiv o abținere – a viceprimarului. Leonard Șerban a rămas doar consilier local în comună, asta după ce din august 2017 și până în octombrie 2018 a deținut funcția de viceprimar cu atribuții de primar, după ce actualul edil fusese demis de Prefectura Argeș.

Senatorul Iani Popa vorbește o dată pe an în Parlament

Luni, 10 Iunie 2019 15:51

# Analiza activității deputaților și senatorilor argeșeni # În 2 ani și jumătate, deputații Nicolae Velcea și Radu Vasilică au vorbit în plen puțin peste 10 minute

După 2 ani și jumătate în Parlament, unii dintre aleşii argeșeni s-au remarcat mai degrabă prin scandaluri și schimbări de partide, şi mai puţin prin eficienţă. Așa se pare că interesul cetățenilor a devenit mai degrabă o opțiune, ci nu o obligație. Mai mulți parlamentari de Argeș, în acest mandat, au luat cuvântul în plen doar de câteva ori, fie să-şi citească declaraţiile politice, fie când și-au depus jurământul de investitură  sau atunci când au anunțat că trec de la o formațiune politică la alta.

 

Schimb între consilierii județeni PSD: Diana Eftene îi ia locul lui Marian Clipici

Luni, 10 Iunie 2019 15:32

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș de luni, 10 iunie, Diana Eftene, șefa de la Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, va mai primi o funcție. Aceasta îl ia locul lui Marian Clipici în funcția de membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Argeș, precum și în cea de membru al Comisiei pentru probleme sociale, standarde profesionale, consultanță și drepturile omului din cadrul autorității.

Cristian Gentea, despre eșecul alegerilor la Pitești: „La noi, bunăstarea este direct proporțională cu indiferența”

Luni, 03 Iunie 2019 14:34

Conducerea PSD Argeș anunță schimbări majore, atât de comunicare, cât și de organizare, după eșecul de la alegerile europarlamentare.
Cristian Gentea, președintele PSD Pitești: „Nu mă mai veți vedea în campanie cu sute de oameni pe stradă, să mă plimb cu niște flyere pe care să scrie că am mărit pensile și salariile. Știe toată lumea că le-am mărit. Atâta vreme cât apar alte lucruri, gen cel cu elicopterul de la Suceava sau cea cu parola de la Târgoviște, evident că tot ce faci se duce pe apa sâmbetei și ajungi unde ai ajuns. O să schimb complet toată strategia, inclusiv cea legată de Facebook”.

 

Pagina 1 din 91

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea