Poza săptămânii: Alina Gorghiu apelează la usturoi pentru a ține departe spiritele malefice de PNL

Luni, 18 Martie 2024 15:46

 

Pentru că alegerile bat la ușă, iar PNL-ul e din ce în ce mai pesedizat, Alina Gorghiu caută variante pentru a ține partidul unit. Și a găsit soluția: usturoiul! În credinţa poporului român, usturoiul este planta cu cele mai puternice şi miraculoase puteri, fiind considerat un adevărat protector împotriva spiritelor malefice. Așa că Alinuța a început să ia la pas piețele din Pitești și să facă selfie-uri cu... usturoiul. O sfătuim să se înarmeze cu mai multe căpățâni de usturoi pentru că se anunță vremuri grele pentru liberali.

A.V.

 

Președinta PNL a început campania pentru europarlamentare şi se ţine de vrăjeli electorale

Luni, 18 Martie 2024 14:55

Aşa cum ne-a obişnuit, şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, face joc de glezne, pregătindu-se pentru postul de eurodeputat, pentru că - da - a reuşit să-i aburească pe liderii de la Bucureşti şi să îi acorde un loc eligibil la alegerile europarlamentare din această vară. Se pare că şefa Justiţiei va ocupa locul 5 pe lista PNL, deci o poziţie câştigătoare. Acestea fiind zise, Gorghiu a început vrăjeala electorală, cu subiecte despre UE.

 

De râsul curcilor. Întrebarea penibilă a unui consilier județean PNL: „Ne spuneți și nouă în locul cui este colegul nostru?”

Luni, 18 Martie 2024 14:45

De când ședințele de Consiliu Județean se desfășoară atât fizic, cât și online, acestea sunt la discreția puterii. PSD-ul are majoritate în Consiliul Județean Argeș, iar consilierii județeni de la USR sau PNL s-au obișnuit să facă doar prezența la ședințe. Mulți dintre ei par că nici nu citesc proiectele de hotărâre pe care le votează. Este și cazul consilierului județean Marius Tică care, la ședința ordinară desfășurată în data de 31 ianuarie 2024, a dat dovadă de lipsa unei minime pregătiri.

A fost adoptat proiectul legii privind prevenirea și combaterea hărțuirii la locul de muncă

Miercuri, 13 Martie 2024 15:27

 

Parlamentul a adoptat, săptămâna trecută, legea de ratificare a Convenției nr.190/2019 a Organizației Internaționale a Muncii (OIM) privind eliminarea violenței și a hărțuirii în lumea muncii.

„Proiectul a fost inițiat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. Are o semnificație aparte acest vot dat înainte de 8 martie. Noua lege vine să protejeze angajații de abuzuri la locul de muncă, indiferent că sunt bărbați sau femei. Conceptele de „violență și hărțuire” au fost redefinite conform evoluțiilor tehnologice și acum acoperă, printre altele, abuzul fizic, abuzul verbal, hărțuirea, mobbingul, hărțuirea sexuală, amenințările și urmărirea/supravegherea.

 

 

Autostrada Pitești-Sibiu şi Drumul Expres Craiova- Piteşti se fac datorită lui Miuţescu! Să ţineţi minte!

Miercuri, 13 Martie 2024 13:30

 

Zilele trecute, deputatul Adrian Miuţescu i-a anunţat pe argeşeni că a contribuit personal la marile proiecte ale Argeşului, Autostrada Pitești-Sibiu şi Drumul Expres Craiova- Piteşti. Ştiţi cum vine asta? S-au întâlnit Miuţescu şi Orban la o tacla, au discutat diverse, dar proiectele astea mari sunt, de fapt, ale tuturor. Numai că, fiind campanie electorală, Adrian Miuţescu se mai laudă şi el, că, de făcut, n-a prea făcut mare lucru.

“Am avut ocazia, la o emisiune televizată, să vorbesc despre marile proiecte ale Argeșului, la care am contribuit personal și pentru care Guvernul Orban, la vremea respectivă, și-a arătat susținerea totală. Este vorba, în primul rând, despre autostrada Pitești-Sibiu, un drum european de maximă importanță pentru România, deblocat de Guvernul Orban.

 

Alina Gorghiu crede că îi face reclamă lui Radu Perianu. Mai bine îl lăsa în pace!

Miercuri, 13 Martie 2024 10:34

 

A început campania pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. De la PSD va candida actualul ocupant al fotoliului, Ion Mînzînă, președintele partidului. De la PNL nu va candida președintele partidului, Alina Gorghiu, de teamă să nu se ardă, probabil. Politic vorbind, desigur. Așa că doamna Gorghiu a ales să îi facă reclamă lui Radu Perianu, actualul prefect, pe care l-a îmbrîncit, practic, la o candidatură pentru CJ.

Însă mai bine nu îi făcea acea reclamă, că pare contra-reclamă. Că ”Radu a luptat pentru Pădurea Trivale”, că ”PNL este singurul partid care a venit cu un proiect de dezvoltare pentru întreg județul” etc. Știți proiectul? Acela cu poduri multe peste Argeș, cu zone industriale în fiecare localitate.

 

 

Dorin Mărăşoiu: “Președintele PPE, Manfred Weber, spunea că a curs lapte cu miere în România. Mi-e silă!”

Miercuri, 13 Martie 2024 07:32

 

Săptămâna trecută, greii Parlamentului European s-au reunit la Bucureşti, într-un eveniment care a ţinut un continent întreg cu ochii spre România! S-au spus multe, s-au făcut promisiuni, dar s-a şi exagerat pe ici pe colo, prin punctele esenţiale. De exemplu, Iohannis a fost lăudat chiar de președintele PPE, Manfred Weber.

Fostul vicepreşedinte CJ Argeş, Dorin Mărăşoiu, acum lider MRS Argeş, a criticat pe pagina sa de Facebook discursul lui Weber:

 

Ion Georgescu, mesaj pentru locuitorii din Mioveni: „Voi reveni, în curând, cu soluția mea pentru stabilitatea și protejarea viitorului orașului!

Luni, 11 Martie 2024 15:28

 

După cinci luni de absență din spațiul public, în care o bună perioadă a fost în arest preventiv, Ion Georgescu, primarul suspendat de la Mioveni, a transmis un prim mesaj locuitorilor. Fără să anunțe în mod cert dacă va dori să candideze pentru un nou mandat de primar, asta și dacă situația i-o va permite, din mesajul transmis reiese că nu va sta departe de scena publică și că va avea un cuvânt important de spus la alegerile care urmează.

 

 

După eşecul de la PNL Argeş, Florin Călinescu va candida, în 2024, susţinut de un partid politic surpriză

Vineri, 08 Martie 2024 06:54

 

În anul 2008, actorul Florin Călinescu intra în PNL Argeş de mână cu Adrian Miuţescu. A candidat la Senat uninominal, dar a pierdut la redistribuire, în favoarea unui alt coleg de breaslă, actorul Mircea Diaconu. La scurt timp, a plecat din partid cu mare scandal, fiind acuzat de liberalii piteşteni că nu şi-a plătit cotizaţia. Recent, Călinescu a anunţat pe pagina sa de socializare că va candida în 2024, fără a dezvălui numele partidului.

Legătura actorului cu Argeşul este casa de la Băbana, unde Călinescu vine cu regularitate. Cu toate acestea, sunt slabe şanse ca acesta să candideze în Argeş.

 

Deputatul Nicolae Georgescu, unul dintre inițiatorii proiectului de lege care interzice vânzarea țigărilor electronice către minori

Joi, 07 Martie 2024 07:55

 

Proiectul de lege care interzice vânzarea către minori a ţigărilor electronice a fost adoptat, săptămâna trecută, cu majoritate de voturi, de plenul Camerei Deputaţilor. Printre parlamentarii care au fost inițiatori ai proiectului se află Nicolae Georgescu, Aurel Bălășoiu, Remus Mihalcea sau Nicolae Pavelescu.

„PSD este partidul care a găsit voința să inițieze și să adopte interzicerea fumatului în spații publice închise în anul 2016. Am avut de combătut atunci atacuri dure din partea industriei în domeniu, dar nu ne-am lăsat. Opt ani mai târziu, tot PSD a găsit de cuviință să acționeze în vederea reducerii expunerii copiilor și tinerilor la produsele de tutun plasate în dispozitive electronice”, a precizat deputatul argeșean Nicolae Georgescu.

 

 

Simona Bucura-Oprescu ar putea ocupa un loc eligibil pe lista de europarlamentare

Miercuri, 06 Martie 2024 20:57

 

PSD Argeş ar putea avea un reprezentant de seamă în Parlamentul European. Numele ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu, este vehiculat pentru o candidatură la alegerile europarlamentare din acest an.

Bucura ar putea ocupa un post eligibil, potrivit Ştiripesurse.ro. De menţionat, PNL şi PSD nu au terminat negocierile pentru posturile de eurodeputat.

 

 

ADIO şi n-am cuvinte! Alina Gorghiu va fi schimbată din funcţia de ministru al Justiţiei!

Marţi, 05 Martie 2024 11:11

 

Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, are zilele numărate în fruntea Ministerului Justiţiei. Se aude pe la Bucureşti că Gorghiu şi alţi miniştri liberali şi social-democraţi vor fi remaniaţi pentru a candida la alegerile locale sau europarlamentare din această vară.

Alina Gorghiu vrea un post de eurodeputat, deci va renunţa la funcţia de ministru al Justiţiei, deşi joacă rol de mare apărător al dreptăţii şi ai zice că ţine la Justiţie ca la ochii din cap.

După ce a fost parlamentar de Bucureşti şi de Timiş, Gorghiu vrea la Bruxelles.

 

 

Oliver Bucur este candidatul partidului Forța Dreptei la Valea Iașului

Luni, 04 Martie 2024 14:20

 

La Valea Iașului s-a înființat organizația locală a Partidului Forța Dreptei. În prezența deputatului Adrian Miuțescu, vicepreședinte la nivel național al Forței Dreptei și a președintelui organizației județene a partidului, Emanuel Soare, s-au stabilit principalele obiective și strategii ale formațiunii la nivel local. Președintele interimar, Oliver Bucur, a prezentat echipa biroului permanent local și, de asemenea, a dezvăluit parte din strategia de popularizare a Forței Dreptei și a acțiunilor partidului la nivelul comunei Valea Iașului.

 

Ion Mînzînă: „Punem sănătatea argeșenilor pe primul loc!”

Sâmbătă, 02 Martie 2024 18:01

Sistemul de sănătate din județul Argeș se schimbă radical, odată cu investițiile cu fonduri europene, guvernamentale și județene pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Spitalelor de Urgență și de Pediatrie din Pitești. Consiliul Județean Argeș a aprobat și Devizul general actualizat și indicatorii tehnico-economici pentru un alt obiectiv important, respectiv construcția unui Laborator de radioterapie.

În urma acestei investiții, argeșenii bolnavi de cancer vor putea face tratament în Pitești și nu vor mai fi nevoiți să facă naveta în București sau alte zone ale țării. Valoarea proiectului - finanțat prin PNRR - este de 99.465.040 de lei cu TVA.

 

Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural, ar putea fi candidatul PNL la Primăria Mioveni

Joi, 29 Februarie 2024 10:36

 

PNL se pesedizează din nou. După trecerea la liberali a pesediștilor Elena Iagăr, managerul Centrului Județean de Cultură si Arte Argeș, și Ion Pîrnuță, viceprimarul comunei Rucăr, de această dată PNL Argeș ia un membru important din organizația PSD Mioveni. Și e doar începutul!

Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, s-a alăturat echipei PNL Argeș și va fi, cel mai probabil, candidatul liberalilor la primărie.

Alina Gorghiu nu s-a întâlnit degeaba cu japonezii. E lăudată de ”simpatizanți” pe facebook

Joi, 29 Februarie 2024 07:55

 

Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, a fost plecată în Japonia. A mers pe banii noştri, deoarece a fost o vizită oficială şi, deşi s-a lăudat pe contul de socializare că a semnat nu ştiu ce parteneriat, Gorghiu s-a întors acasă la fel de nevinovată precum a plecat. N-au reuşit japonezii, cu toată cultura lor de profesori în bune maniere, s-o facă şi pe şefa PNL Argeş să se comporte altfel.

Conduita Alinei Gorghiu e tare adulată la PNL Argeş, căci pe băieţi nu-i deranjează să fie conduşi așa. Nu mai vorbesc de Ministerul Justiţiei, pe care Alinuţa îl conduce... destul mult pe Facebook.

 

 

Candidatul PNL la Primăria Albota nu știe câte sate are comuna!

Miercuri, 28 Februarie 2024 12:06

 

Vin alegerile. În vara acestui an, pe 10 iunie, cetățenii își vor exprima opțiunile electorale atât pentru Parlamentul European, cât și pentru aleșii locali. Imediat au început să apară, pe la televizoare sau în mediul virtual, viteji cu pieptul dezgolit care să promită că se vor bate cu dușmanii cei răi. Candidatul PNL de la Albota este unul din acești flăcăi, care știe cu cine trebuie să se bată, însă nu prea știe pentru ce. Mai exact, nu își cunoaște propria comună, cea pe care dorește să o conducă...

 

Argeşean, către Ionuţ Moşteanu: “Râde ciob de oală spartă”

Miercuri, 28 Februarie 2024 08:56

 

Deputatul Ionuţ Moşteanu (foto) se luptă eroic, pe Facebook, să arate cu degetul spre coaliţia de guvernare, ba chiar face mişto de PNL şi PSD pe tema alianţei la alegerile de anul acesta. Moşteanu uită că USR-ul s-a aliat cu două partide care n-ar fi trecut singure pragul electoral de 5%. De ce? Ca să nu ia o bătaie istorică. Astfel a ieşit Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, care speră să scoată câteva mandate în 2024.

Şi în timp ce Moşteanu face pe cocoşul, prietenii virtuali l-au taxat frumuşel, ceea ce ne place la nebunie, că atâta aroganţă are Moşteanu, de zici e şef la NASA. Poate se mai smereşte şi el, că nu se ştie dacă mai iese deputat anul ăsta.

 

 

Ion Mînzînă: "Încep lucrările la Gara Regală din Curtea de Argeș"

Miercuri, 28 Februarie 2024 08:40

Noi vești bune pentru infrastructura de transport din judeţ! Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunță că investiția de reparații capitale și modernizare a clădirii Gării Regale din Curtea de Argeș începe în până la jumătatea lunii aprilie.

Proiectul tehnic va fi gata cel târziu pe la finalul lunii martie.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, ar putea candida la Primăria Capitalei!

Miercuri, 28 Februarie 2024 07:54

 

Apar nume noi în cursa pentru alegerile locale din vara acestui an. De exemplu, se vehiculează că medicul Cătălin Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, ar putea candida la Primăria Capitelei, fiind susţinut de PSD şi PNL.

Cîrstoiu (50 de ani), care, în prezent, este manager al Spitalului Universitar de Urgență București, ar putea candida ca independent, iar numele său a fost inclus într-un sondaj de opinie pentru a testa şansele sale în cursa electorală., potrivit G4Media.ro. Cîrstoiu este șeful Secției Ortopedie-Traumatologie I a Spitalului Universitar de Urgență București și decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Carol Davila” din București. Tatăl său este Ion Cîrstoiu, fost prefect de Argeş, dar şi fost deputat PDL.

 

 

Pagina 1 din 139

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea