PSD Argeș - măsuri pentru susținerea economiei

Luni, 23 Martie 2020 21:46

# SecretaruL executiv al PSD Argeș: ”Este nevoie de măsuri curajoase și decisive pentru salvarea economiei și a locurilor de muncă!“

Parlamentarii PSD ai Argeșului, alături de colegi de partid din toată țara, au depus în Parlament un proiect de lege care prevede ca statul să acopere 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat de salariați în cazul suspendării temporare sau reducerii activității din cauza decretării stării de urgență pe fondul pandemiei de coronavirus, transmit printr-o informare de presă social democrații argeșeni.

Ion Mînzînă, mesaj către argeșeni: „Să dăm dovadă de responsabilitate și empatie în egală măsură”

Luni, 23 Martie 2020 14:33

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a transmis argeșenilor un mesaj în care îi îndeamnă la calm și la respectarea tuturor măsurile stabilite de autorități.

„Dragi #argeșeni,

Traversăm cu toții momente foarte dificile, momente în care ne sunt puse la încercare sănătatea, răbdarea, siguranța zilei de mâine, chiar curajul.

Pandemia stârnită de noul #coronavirus ne poate afecta pe oricare dintre noi, așa încât este nevoie să respectăm cu strictețe recomandările specialiștilor și autorităților, să fim calmi și lucizi, să ne ajutăm unii pe alții în măsura în care putem face acest lucru fără să ne expunem pericolului de îmbolnăvire, să dăm dovadă de responsabilitate și empatie în egală măsură.

 

 

# Primarul de la Costești, despre conducerea PNL Argeș: „Gura bate c***l”

Luni, 16 Martie 2020 23:16

# Prim-vicepreşedintele PNL Argeş, în drum spre PSD

PNL Argeș rămâne pentru următoarele alegeri locale fără edilul Ion Baicea de la Costești, singurul primar liberal de oraș/municipiu din Argeș, din actualul mandat. Baicea schimbă tabără și se îndreaptă cu pași rapizi spre PSD, în urma neînțelegerilor avute cu președintele Adrian Miuțescu.

Au reînceput golănelile de campanie electorală, la Bradu

Luni, 16 Martie 2020 23:14

Dan Stroe (foto), primarul PSD din Bradu a câștigat alegerile, pentru instituția amintită, în luptă dreaptă. Adversarii săi politici sunt conștienți de faptul că acum, la locale, scorul său va fi mult mai mare decât în 2016 și încearcă, fie și prin mijloace josnice, să îl șicaneze.    
Este și cazul unui așa-zis localnic, ce a sunat la o emisiune televizată ca să anunțe că Stroe este suspect de coronavirus, pentru că au dat mâna recent.

 

Cătălin Rădulescu, propus pentru suspendare din PSD Argeș la doar 14 ore de când a spus „I’m back”

Luni, 16 Martie 2020 23:06

Doar 14 ore a fost, din nou, vocal deputatul Cătălin Rădulescu! Și asta pentru că PSD Argeș l-a pus la punct și l-a suspendat din partid pentru... 12 luni. Măsura a fost luată după o postare virulentă a social-domocratului la adresa Diaspora, făcută în noaptea zilei de 11 martie, pe o rețea de socializare. Declarația sa reprezenta un „atac” la cetățenii români care revin în țară pe fondul pandemiei generată de noul coronavirus.

Iată o parte din candidații pentru primăriile Argeșului

Luni, 16 Martie 2020 23:00

Mai sunt două luni și ceva până la locale și toate partidele negociază de zor. Partidele mici au de umplut găuri, în special prin teritoriu. Partidele mari țin să își mărească șansele și așteaptă, cu gâtul lungit, mișcările opozanților. Așa se face că la Primăria Pitești nu avem candidat nici de la PSD, nici de la PNL.

 

Cătălin Bulf, președinte PMP Argeș: ”Domnul senator Chițac ar trebui să plătească toate testele de coronavirus”

Luni, 16 Martie 2020 22:55

# Un Parlament „muribund” vrea să voteze un Guvern ”muribund”

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, cere dosar penal pentru senatorul PNL Vergil Chițac, cel care a băgat Guvernul în carantină: ” Este inadmisibil ca un senator al României să fie iresponsabil la acest nivel.

Deputat argeșean acuză: PNL=IRESPONSABILITATE!

Luni, 16 Martie 2020 22:53

Parlamentarul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu, îi acuză pe liberali, pe propria pagină de socializare, de iresponsabilitate. Pe bună dreptate, pentru că aceștia au pus jocurile politice mai presus de altele, într-o perioadă în care aceste jocuri trebuiau se se ducă în spatele clasamentului priorităților.

 

Candidatul PNL la fotoliul de primar al comunei Moșoaia, limbaj de mahala în fața Primăriei: „De unde paștele mă-tii știi tu?”

Luni, 09 Martie 2020 23:04

Alexandru Lucian Mihai, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Moșoaia, și consilierul local Sabina Tudor au fost filmați de către un fost coleg liberal, Marian Dimulescu, în timp ce aveau un limbaj vulgar la adresa lui. Filmarea a fost făcută chiar în fața Primăriei Moșoaia, după o ședință de Consiliu Local. O parte din filmare a fost postată de către Dimulescu pe pagina sa de Facebook.

Sorin Apostoliceanu, despre varianta de a candida din partea PNL la Primăria Pitești: „Nu s-a luat nicio decizie”

Luni, 09 Martie 2020 23:02

De săptămâna trecută, o variantă șoc pe scena politică argeșeană a fost vehiculată în spațiul public argeșean: social democratul Sorin Apostoliceanu, actualul viceprimar, ar putea candida din partea PNL la Primăria Pitești. Oficial, nici PNL Argeș și nici Sorin Apostoliceanu nu confirmă această variantă. Cert este că anunțul final privind candidatul liberalilor la fotoliul de primar al Piteștiului se va face luni, 9 martie.

 

Cătălin Bulf: ”La Consiliul Județean, nu facem niciun fel de alianță! PMP îl susține pe Virgil Baciu, actualul primar din Corbi”

Luni, 09 Martie 2020 22:40

Liderul PMP Argeș, Cătălin Bulf, a prezentat, la sfârșitul săptămânii trecute, candidați noi pentru primăriile din Argeș:
Câmpulung - Ion Ciurea (economist, fost director BRD Câmpulung);
Ștefănești - Eduard Dima (consilier județean);

Ecologiștii au început campania în forță. Exponate vii la Muzeul Județean Argeș!

Luni, 09 Martie 2020 22:38

Expoziție de candidați ai Partidului Ecologist Român, marțea trecută, la Muzeul Județean Argeș. Locația nu putea fi una mai potrivită, mai ales că mulți dintre aceștia reprezintă mai mult preistoria politică decât o alternativă reală. Zeci de resuscitați politic au venit să se pună pe listele electorale verzi. Persoane gata să fie date dispărute și-au (re)lansat candidaturile.

 

Gelu Tofan, despre propunerea de a face parte din Consiliul de Administrație de la RATEN: „Eu mi-am depus CV-ul”

Luni, 02 Martie 2020 14:31

După ce o parte dintre propunerile liberalilor pentru Consiliul de Administrație al RATEN (Regia Autonomă de Tehnologii pentru Energia Nucleară) au fost respinse, au fost avansate altele noi. În frunte cu Gelu Tofan, vicepreședintele PNL Argeș. Această propunere a creat discuții aprinse în spațiul public argeșean mai ales că, spun unele voci, Gelu Tofan nu ar avea nici în clin, nici în mânecă cu... cercetarea nucleară.

Ionuț Moșteanu, planuri pentru Pitești: „Vreau să fac un oraș din care copiii noștri să nu mai plece după ce termină liceul”

Luni, 02 Martie 2020 14:21

O unitate a dreptei! Acesta este semnalul pe care deputatul Ionuț Moșteanu, candidatul USR pentru Primăria Pitești, îl dorește în Argeș.
„Fac din nou un apel la decidenții politici din Argeș, din partidele de dreapta, ca să ne așezăm într-un final la masă și să găsim soluția cea mai bună pentru a susține candidații cei mai bine clasați pentru a învinge PSD-ul. Vreau să văd de la PNL că

 

Din(u)ozauri și Aqua Park, la PMP Argeș

Luni, 24 Februarie 2020 23:46

# Candidatul PMP la Primăria Pitești s-a opus decernării Titlului de Cetățean de Onoare industriașului Gheorghe Badea, cel mai mare angajator român al orașului # Dănuț Dinu – JENANT - doar două propuneri de Hotărâre în Consiliul Local Pitești, în primii ani de mandat

Conferință de presă importantă, la PMP, marțea trecută, de trei ceasuri rele. Primul… a vorbit președintele județean, Cătălin Bulf, care a și prezentat noile achiziții de marcă:

Andrei Gerea, un nou dribling politic în preajma alegerilor

Luni, 24 Februarie 2020 23:33

# Gerea: ”Prima oară, am fost schimbat tot pe motive de orgoliu și țâfnă…”
Argeșeanul Andrei Gerea se pregătește pentru un nou restart politic, iar în una din paginile electronice care îi aparțin, anunță că România are nevoie de o astfel de procedură. Născut și crescut de PNL, în care a urcat mai toate treptele (vicepreședinte TNL, vice PNL Argeș, lider grup din Camera Deputaților), a sărit în barca ALDE, atunci când aceasta tocmai prindea viteză.

 

Ana Stan: „Piteștiul a pierdut definitiv o finanțare de 9.000.000 de euro”

Luni, 24 Februarie 2020 22:28

Bugetul municipiului Pitești a fost aprobat. Cu toate acestea, după mai mulți ani, la Pitești nu a existat o dezbatere publică. Aceste chestiuni sunt aspru criticate de Ana Stan, candidat intern în cursa PNL pentru Primăria Pitești.

Candidat VIP la președinția Consiliului Județean Argeș

Luni, 24 Februarie 2020 22:26

Virgil Baciu a intrat, oficial, în cursa pentru președinția CJ Argeș! Edilul comunei Corbi renunță la un potențial nou mandat local și se luptă să ajungă la conducerea județului. „Nu puteam candida din partea unui partid de stânga, iar PNL, după campanii împreună, mi-a închis uşile. PMP este un partid de dreapta, susţine morala creştină şi, în plus, susţine un curent unionist pe care se ştie că îl sprijin şi eu de foarte mult timp”, a spus Baciu.

 

Liberalul Narcis Sofianu, îl atacă pe edilul de la Câmpulung

Luni, 17 Februarie 2020 22:50

# De atac a fost vizat, indirect, și  Alexandru Lucian Mihai, șeful PNL Moșoaia

Narcis Sofianu, consilier local la Pitești, l-a atacat în termeni duri, în timpul unei emisiuni la „Super TV” pe Liviu Țâroiu, primarul de la Câmpulung. Liberalul s-a declarat revoltat de faptul că edilul s-a urcat sub influența alcoolului la volanul autoturismului de serviciu. Reamintim că la începutul acestui an, de Bobotează, primarul de la Câmpulung s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Șefu' PNȚCD Argeș nu se lasă! După ce s-a clasat de două ori pe ultimul loc la alegeri, Gigi Dinescu vrea și a treia oară

Luni, 17 Februarie 2020 22:11

Gheorghe (Gigi) Dinescu se visează din nou primar al Piteștiului. Nu e prima oară, dar, după cum a precizat, o să fie ultima dată. Și asta pentru că „Gigi” se pregătește să înfrângă.  Deși istoricul nu e de partea sa, președintele PNȚCD merge la „luptă” cu… Dumnezeu înainte! Și chiar are nevoie de divinitate, mai ales că rezultatele sale la precedentele două alegeri sunt în cădere liberă.

 

Pagina 1 din 94

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea