Înfruntarea titanilor pentru șefia PSD Argeș

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:10

În această săptămână, pe 17 ianuarie, sunt anunțate alegeri la PSD Argeș. Lupta internă pentru funcția de președinte este mai interesantă ca niciodată, mai ales că Șerban Valeca și-a anunțat colegii că nu va mai candida pentru un nou mandat. Printre numele vehiculate a viza conducerea PSD Argeș se numără Maria Dinu - administratorul județului, Ion Mânzână - vicepreședintele Consiliului Județean Argeș,

Adrian Miuțescu - greu de înlocuit în Consiliul Județean Argeș

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:10

Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, a renunțat la funcția de consilier județean pentru a ocupa un post important la București, mai exact de președinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Acesta a fost numit în funcție la sfârșitul anului trecut.

 

Simona Brătulescu se vrea secretar general adjunct al Guvernului

Luni, 23 Decembrie 2019 21:13

Simona Brătulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș și președinte al ALDE Argeș este pe cai mari. Aceasta negociază „la sânge” pentru un post de secretar de stat la ministerul Economiei sau chiar de secretar general adjunct al Guvernului.

Vila Florica – Muzeu Național. Deputații PSD de Argeș l-au trădat pe Manu

Luni, 23 Decembrie 2019 21:01

# Dintrei cei șase deputați PSD, trei au votat «pentru» și ceilalți trei s-au abținut
Dan Manu,președintele Consiliului Județean Argeș, a fost trădat de colegii săi de partid pe tema subiectului Vila Florica – Muzeu Național! Manu a dorit ca Vila Florica să rămână în administrarea Consiliului Județean Argeș, dar Ministerul Culturii avea deja alte planuri. Săptămâna trecută,  în ședința de plen a Camerei Deputaților, a fost votat

 

Luptă aprigă pentru Primăria Pitești

Luni, 23 Decembrie 2019 20:40

# Până în februarie vor fi desemnați toți candidații pentru fotoliul de primar al municipiului
În Pitești, începutul anului o să fie unul tumultuos urmând ca partidele politice să își desemneze candidații care vor intra în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului. Una dintre temele de importanță majoră cu privire la alegerile locale este cea privitoare la schimbarea legislației, astfel încât primarii să fie aleși în două tururi de scrutin, nu în unul singur.

Să mai și râdem, ca să nu plângem. Președintele PNL Moșoaia a luat nadă la magazinul de unelte pescărești

Luni, 16 Decembrie 2019 13:53

# Acesta a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice # Liberalul a solicitat și Salvarea, pentru o rană aproape inexistentă

Șeful  PNL Moșoaia, respectiv șeful PMP din aceeași localitate , au avut divergențe terminate, așa cum s-a mai scris, cu sancționarea celor doi de către polițiștii de la IPJ Argeș, cu câte 400 de lei. După ședința de Consiliu Local, câțiva liberali locali au mers la un magazin din Trivale , unde lucra soția politicianului advers. Magazin de unelte de pescuit, accesorii de specialitate și nade.

 

Doi deputați de Argeș au luat ”drumul Brașovului”

Luni, 09 Decembrie 2019 16:04

Nu, cei doi deputați nu au părăsit organizațiile județene, însă au insistat pentru deblocarea lucrărilor – incredibil de amânate, pentru Drumul Național Pitești-Brașov.
Simona Bucura-Oprescu, deputat din partea PSD Argeș, a depus, chiar din 2016, o interpelare pe această temă: ”Atrăgeam atunci atenția că lucrările trenează, că nu s-a respectat calendarul asumat de părțile contractante, că riscul de producere a accidentelor rutiere este mare și că șoferii pierd foarte mult timp din cauza deselor opriri generate de semaforizarea din zonele de intervenție”.

Primărița din Ștefănești, exclusă din PSD

Luni, 09 Decembrie 2019 15:57

# Jenica Dumitru: „Moș Nicolae mi-a adus o excludere!”
După ce au reușit să nu se înțeleagă, primărița din Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, și organizația PSD Argeș, s-au despărțit. Copiii (capitalul electoral) rămân însă la proaspăta exclusă, partidul prezentând, de-a lungul timpului, în zonă, eșecuri electorale. Așadar, ofertele vor începe să curgă, de la alte formațiuni politice, pentru fosta pesedistă, și nu vor fi puține.

 

Ludovic Orban: „Vom înlocui toţi prefecţii şi toţi subprefecţii”

Luni, 25 Noiembrie 2019 14:48

Premierul Ludovic Orban a anunţat vineri seară că toţi prefecţii şi subprefecţii numiţi în timpul guvernării anterioare vor fi schimbaţi după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Un argeșean s-a clasat pe ultimul loc la alegerile prezidențiale

Luni, 18 Noiembrie 2019 13:31

Biroul Electoral Central a anunțat, pe 14 noiembrie, rezultatele finale în primul tur al alegerilor prezidențiale, după ce au fost centralizate toate voturile atât din țară, cât și din străinătate.

 

PSD Argeș pare un alergător… obosist! Valeca, în vizorul primarului Ion Dumitru: „Mînzînă era de trei ori mai bun”

Luni, 18 Noiembrie 2019 12:05

Ion Dumitru (foto), primarul din Albota, a făcut, vineri, o analiză la rece a situației – destul de negre – prin care trece PSD-ul, atât la nivel național, cât și la nivel local. Acesta a arătat că, în județ, niciodată nu au fost primarii atât de divizați în interiorul partidului. Situație întâlnită și mai sus, unde, recent, partidul a schimbat, cu luptă, proprii premieri.

Emilian Dragnea rămâne prefect încă o săptămână

Luni, 18 Noiembrie 2019 12:03

Prim ministrul României, Ludovic Orban, a anunţat, la sfârșitul săptămânii trecute, că activitatea prefecţilor va fi evaluată după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale: „Pentru a nu afecta alegerile, am luat decizia să nu începem analiza prefecţilor. Dar imediat după turul doi vom începe analiza acest lucru.

 

Dan Hodoș, despre locul 4 obținut de Dan Barna în Argeș: „Învățăm din greșeli”

Luni, 18 Noiembrie 2019 12:02

Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș, a comentat rezultatele obținute de candidatul alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale. În Argeș, Dan Barna a ocupat locul 4, cu un loc mai mult decât cel obținut la nivel național, cu 32.575 de voturi.

PNL Argeș face PAM!

Luni, 18 Noiembrie 2019 11:59

Partidul pentru Argeș și Muscel va fuziona cu PNL Argeș. Anunțul a fost făcut de consilierul județean  Mihai Tudor în conferința de presă a liberalilor de joi,  săptămâna trecută.

 

„Puciștii” din PNL și președintele Miuțescu - trimiși la mediator

Luni, 18 Noiembrie 2019 11:58

Un grup de membrii liberali au acționat partidul în instanță după ce Biroul Politic Municipal a fost dizolvat de conducerea organizației. Un număr de 13 persoane au dat în judecată PNL Argeș și Biroul Politic Județean al filialei județene cerând anularea deciziei 35/07.12.2018 de dizolvare a BPL, dar și anularea hotărârilor luate de Curtea de Onoare și Arbitraj Județeană a PNL Argeș și a Curții de Arbitraj a partidului la nivel național.

Miuțescu exclude posibilitatea ca prefectul să fie de la ALDE: „Nu există, domne, așa ceva!”

Luni, 18 Noiembrie 2019 11:57

După cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, în Argeș urmează să fie schimbat prefectul Emilian Dragnea. Iar liberalii de abia așteaptă, mai multe nume fiind vehiculate că și-au depus, deja,  CV-ul la partid. Iar printre cei care vor prima funcție în județ se numără: Sorina Marin, Narcis Sofianu, Gelu Tofan, Gabriel Vasilescu, Cristian Soare sau Florentin Popa.

 

Candidați mulți, un singur post de prefect. Liberalii argeșeni au scos la încălzire candidații pentru funcția de prefect

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:59

# Până în acest moment se vehiculează în spațiul public mai multe nume
Schimbarea prefectului se va face cel mai probabil după alegerile prezidențiale, existând posibilitatea ca numirea să fie făcută și în cursul acestei săptămâni. Dar președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a dat de înțeles că nu se cam grăbește.

Musceleanul Constantin Ivan, demis din funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:59

Fostul director de la Hidroelectrica Curtea de Argeş, Constantin Ivan, a fost demis din funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei. Pe 8 noiembrie a fost publicată în Monitorul Oficial decizia de eliberare din funcție.

 

Record! Gabriela Zoană a rezistat mai puțin de o lună în funcția de secretar de stat

Luni, 11 Noiembrie 2019 23:59

Au fost demiteri în bloc! Săptămâna trecută, premierul Ludovic Orban a eliberat din funcție zeci de secretari de stat numiți de guvernarea PSD. Printre cei demiși se află și argeșeanca Gabriela Zoană. Aceasta nu a rezistat  ca secretar de stat la Ministerul Justiției nici măcar o lună.

Primarul de la Dârmănești i-a rugat pe oameni să voteze cu… Dăncilă

Luni, 11 Noiembrie 2019 15:38

# Edilul a fost reclamat la poliție de cei de la USR

Săptămâna trecută, Emilian Cioran – primarul comunei Dârmănești a împărțit în comuna pe care o gospodărește afișe în care îi roagă pe cetățeni să iasă la vot. Oamenii sunt chiar rugați, respectuos, să o voteze pe… Dăncilă! Edilul a fost reclamat la poliție. Reprezentanții IPJ Argeș au declarat că au fost începute verificările după sesizare.

 

Pagina 1 din 92

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea