Liberalul Narcis Sofianu, îl atacă pe edilul de la Câmpulung

Luni, 17 Februarie 2020 22:50

# De atac a fost vizat, indirect, și  Alexandru Lucian Mihai, șeful PNL Moșoaia

Narcis Sofianu, consilier local la Pitești, l-a atacat în termeni duri, în timpul unei emisiuni la „Super TV” pe Liviu Țâroiu, primarul de la Câmpulung. Liberalul s-a declarat revoltat de faptul că edilul s-a urcat sub influența alcoolului la volanul autoturismului de serviciu. Reamintim că la începutul acestui an, de Bobotează, primarul de la Câmpulung s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Șefu' PNȚCD Argeș nu se lasă! După ce s-a clasat de două ori pe ultimul loc la alegeri, Gigi Dinescu vrea și a treia oară

Luni, 17 Februarie 2020 22:11

Gheorghe (Gigi) Dinescu se visează din nou primar al Piteștiului. Nu e prima oară, dar, după cum a precizat, o să fie ultima dată. Și asta pentru că „Gigi” se pregătește să înfrângă.  Deși istoricul nu e de partea sa, președintele PNȚCD merge la „luptă” cu… Dumnezeu înainte! Și chiar are nevoie de divinitate, mai ales că rezultatele sale la precedentele două alegeri sunt în cădere liberă.

 

O femeie primar pentru piteșteni! Notărița Ana Stan: „Să punem banii Europei la treabă”

Luni, 17 Februarie 2020 14:50

Guvernul Orban va lansa în dezbatere publică un nou apel pentru un proiect-pilot de tipul ”After-School”, din bani europeni. Beneficiarii vor fi elevi care provin din zone defavorizate și familii dezavantajate, copii care sunt expuși riscului de abandon școlar. Prin acest proiect fiecare elev va beneficia de o finanțare de 200 de lei pentru programe de tipul ”After-School”.

Fostul jurnalist Cristian Popescu candidează pentru Primăria Pitești

Luni, 17 Februarie 2020 14:48

# Reîntregirea familiei – prioritatea candidatului Partidului  Puterii Umaniste 
Tânăr, cu vise mărețe în bagaj, Cristian Popescu a decis în 2005 să părăsească România pentru un trai mai bun. În 15 ani a adunat multe experiențe, gânduri dar, mai presus de toate – multă ambiție, și s-a reîntors în orașul natal pentru a dovedi că se poate. Acum, acesta se înscrie în cursa pentru Primăria Municipiului Pitești, din partea Partidului  Puterii Umaniste (social-liberal.)

 

Primari în fața unui nou mandat. Petrică Vasile Cornel, primar Rătești: ”Avem în plan alimentarea cu gaze naturale în toată localitatea”

Luni, 17 Februarie 2020 14:05

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații

PETRICĂ VASILE CORNEL, s-a născut în data de 28.02.1981,  este salariat în cadrul Primăriei Rătești din anul 2002. În prezent, primar al Comunei la primul mandat. Și în fața celui de-al doilea. A reușit, în primii ani ca edil șef, să finalizeze

Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș: „Sunt pregătit pentru a administra Piteștiul si a fi Primarul sau City Managerul acestuia”

Luni, 10 Februarie 2020 12:59

# Cine este Dan Hodoș? Ce ar trebui să știe piteștenii despre dvs.?
- În prezent sunt consultant în dezvoltare de piețe internaționale, dar și în dezvoltare urbană. Până acum puțin timp, am fost membru în echipa de dezvoltare a proiectului Smart City de la Primăria Alba-Iulia. De asemenea, sunt fost consilier al primarului Piteştiului pe probleme de dezvoltare urbană. În ultimul an am fondat „Asociația de Dezvoltare și Inovare ”Pitesti Smart City”,

 

Notărița Ana Stan, în lupta pentru Primăria Pitești: „Este necesară realizarea centurii de vest a municipiului”

Luni, 10 Februarie 2020 12:58

# Ana Stan își dorește reorganizarea Poliției Locale Pitești

Notărița Ana Stan, preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale din Pitești, este înscrisă în competiția internă a PNL Argeș pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Piteștiului. Aceasta și-a propus un program electoral realizat împreună cu piteștenii și pentru piteșteni, care să țină cont de nevoile și aspirațiile lor. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi în interviul următor.

Deputatul Dănuț Bica a reușit să țină prima conferință de presă anul acesta

Luni, 10 Februarie 2020 12:52

Deputatul PNL Dănuț Bica a reușit, la sfârșitul săptămânii trecute, să susțină o conferință de presă. Spunem că ”a reușit”, pentru că, la încercarea anterioară, sediul partidului a fost spart, iar întâlnirea cu presa nu a mai avut loc.

 

Partidul pentru Argeş şi Muscel a fuzionat cu Partidul Ecologist Român

Luni, 03 Februarie 2020 14:12

# Iulian Cristache își joacă, în vară, propria piele politică # Frătică și Pendiuc, posibile motoare alectorale la primăriile pe care le-au condus… în funcție de restricțiile penale

Vineri, în Sala de conferințe a Bibliotecii Județene Argeș, liderul PAM, Mircea Andrei, alături de Iulian Cristache (președinte interimar al filialei Partidului Ecologist Român) au semnat un protocol de colaborare. În urma acestui protocol, Mircea Andrei devine secretar general al PER.

Florin Frătică și-a exprimat intenția de a candida din nou, la Bradu, doar că nu are partid

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:57

Marțea trecută, fostul primar pedelist din Bradu, Florin Frătică, a fost văzut. Într-un videoclip. Videoclipul a fost postat, de o instituție media, pe online.
Florin Frătică: „M-am hotărât să candidez, din nou, pentru funcția de primar al comunei Bradu. Am fost un observator atent, până acum, a celor ce se întâmplă în localitate, am petrecut mai mult timp cu familia”.

 

Ion Mînzînă, despre candidatul PSD la funcția de primar al Piteștiului: „Varianta cea mai bună este dl. Gentea”

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:55

La finalul alegerilor pentru șefia PSD Argeș, noul președinte, Ion Mînzînă, l-a numit pe Cristian Gentea viitorul candidat al partidului la Primăria Pitești. Nominalizarea lui Gentea a fost făcută în absența primarul în funcție, Cornel Ionică, care era plecat cu o delegație în Peru, fapt care l-a deranjat pe actualul edil. Președintele PSD Argeș a revenit, în cele din urmă, asupra declarației precizând că a fost doar o părere personală.

Candidatul PNL la Primăria Pitești este prost sfătuit!

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:52

După ce a dat-o în bară destul de tare cu propunerea de construire a unei Săli Polivalente în Pitești (chiar în perioada în care Primăria preda amplasamentul constructorului, cu proiect făcut, cu finanțare stabilită, cu licitație câștigată etc.), medicul Tiberiu Irimia insistă, acum, prin afișele electorale, pentru mărirea capacității stadionului orășenesc, de la 15.000 la 25.000 de locuri.

 

Candidat PNL Argeș la Camera Deputaților: ”Dezastrul îngrășat de PSD este continuat de PNL”

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:49

# Acesta exprimă, plastic, ceea ce se întâmplă: ”…Bani cumpărați cu bani și mai scumpi”
Celebrul actor român, jurat, din 2015, la emisiunea ”Românii au talent”, Florin Călinescu, nu se ferește să critice principalele tabere politice din România.

Miuțescu l-a chemat pe Berevoianu în fața membrilor PNL pentru explicații

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:47

# Fostul prefect a fost luat la întrebări de liberali cu privire la culoarea sa politică
Recent, la o ședință a PNL Argeș, președintele Adrian Miuțescu l-a chemat pe Ciprian Berevoianu, inspector la ITM Argeș și fost prefect al județului, în fața membrilor PNL pentru a explica dacă mai este membru de partid.

 

Marius Nicolaescu - propunerea PSD pentru postul de vicepreşedinte al CJ Argeș

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:46

După ce Simona Brătulescu, preşedintele ALDE Argeş, a părăsit funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, pentru un loc de secretar de stat la Cancelaria primului ministru, postul va reveni la PSD. La ședința primului Birou Executiv, sub conducerea lui Mînzînă, s-a și votat propunerea pentru postul de vicepreședinte al Consiliului Județean. Propunerea a fost făcută chiar de noul președinte al PSD Argeș

Simona Bucura Oprescu: „Suntem într-un proces de sondare a opiniilor argeșenilor pentru a desemna cei mai buni candidați”

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:43

Secretarul executiv al PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu a precizat că în această perioadă se fac sondaje pentru desemnarea candidațiilor social-democrați la alegerile locale. „Încercăm în această perioadă, pe de o parte, consultând organizațiile locale, pe colegii noștri primari, pe președinții  de organizații, să intrăm într-un proces de adunări generale pentru alegerea  structurilor conducerilor de organizații locale și pentru desemnarea candidaților noștri la alegerile locale și nu în ultimul rând într-un proces de sondare a opiniilor argeșenilor pentru a desemna cei mai buni candidați”, a precizat deputata Simona Bucura Oprescu.
A.V.

 

Un candidat la Primăria Pitești invită oamenii să-i doneze bani pentru campania electorală

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:38

Alegerile locale din acest an bat la ușă, iar candidații își pregătesc pașii pentru campania electorală. Și pentru a desfășura o campanie eficientă, care să dea rezultate, sunt necesari bani mulți, iar o modalitate legala prevazută de lege pentru a strânge banii necesari ar fi și aceea a donațiilor.

Simona Brătulescu a început activitatea ca secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului

Luni, 20 Ianuarie 2020 15:26

# Și-a dat demisia din CJ Argeș, din funcțiile de vicepreședinte și de consilier județean
Începând de luni, 20 ianuarie, Simona Brătulescu și-a început activitatea de secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului. Odată cu preluarea noilor atribuții, aceasta și-a dat demsia din Consiliul Județean Argeș, din funcțiile de vicepreședinte și de consilier județean.

 

Subalternii la muncă, șefii la „butoane”. Bulf, Brătulescu și Miuțescu - funcții cheie la București

Luni, 20 Ianuarie 2020 15:18

Toți președinții organizațiilor județene din Argeș,  aflați în fruntea partidelor aflate la guvernare, au primit funcții importante la București. Primul numit, a fost președintele  PNL Argeș, Adrian Miuțescu, la sfârșitul anului trecut, în funcția de președinte al  Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului. Săptămâna trecută, au fost numiți, pe rând și Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, în funcția de  secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, respectiv Simona Brătulescu, în funcția de secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru. În schimb, în afară de cei trei președinți, niciun alt argeșean, membru al celor trei partide aflate la guvernare, nu a fost numit în vreo funcția la București. Se merge pe principiul, subalternii la muncă, iar șefii la „butoane”.
A.V.

A doua oară a fost cu noroc. Ion Mînzînă - câștigător în confruntarea cu Maria Dinu pentru șefia PSD Argeș

Luni, 20 Ianuarie 2020 14:42

# Noul președinte al PSD Argeș l-a numit pe Gentea „viitorul candidat la funcția de primar al Piteștiului”

Vicepreședintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, a fost ales, vineri, 17 ianuarie, președinte al PSD Argeș. Noua conducere a organizației județene este formată din Cristian Gentea - preşedinte executiv și secretar general - deputata Simona Bucura Oprescu. Din cele 224 de voturi exprimate de pesediștii argeșeni au fost valabile 222, două dintre ele fiind declarate nule.

 

Pagina 1 din 94

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea