Cristian Gentea: „Mi-aș dori să văd în Pitești orașul în care tinerii vor să vină din toate colțurile țării, nu cel din care vor să plece unde văd cu ochii!”

Luni, 10 August 2020 23:08

Cristian Gentea, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Pitești, explică proiectul “Pitești – Micul București”, un proiect prin care își dorește să schimbe radical municipiul reședință de județ al Argeșului.
“Am remarcat în spațiul politic (nu public) o vie agitație în jurul mesajului meu de preambul lansat după anunțarea candidaturii. Am văzut comentarii, unele veninoase și inutile, altele extrem de pertinente (pe care le citesc și le analizez) legate de ideea că mi-aș dori să văd în Pitești un mic București.

Deputatul Simona Bucura Oprescu îl ia la întrebări pe Orban

Luni, 10 August 2020 23:07

După ce liberalii refuză să majoreze valoarea punctului de pensie cu 40%, deputatul argeșean Simona Bucura Oprescu l-a luat la întrebări pe premierul Ludovic Orban.
„Liberalii refuză în continuare să respecte legea și anunță cu nonșalanță că nu au bani pentru majorarea cu 40% a pensiilor. Mai mult, premierul Ludovic Orban arată pisica intrării în incapacitate de plată dacă s-ar face majorarea decisă de către Parlament! Dar, domnule Orban, nu mai e risc pentru țară când dați tun după tun financiar pe spatele bugetului de sănătate?

 

PSD Argeș: „Guvernul liberal distruge sectorul HoReCa!”

Luni, 10 August 2020 23:05

Reprezentanţii HoReCa (industria hotelurilor și restaurantelor) au ajuns la capătul puterilor și acuză atitudinea premierului Ludovic Orbann care nu este dispus la o discuţie pentru redeschiderea restaurantelor în condiții de siguranță. „Sectorul HoReCa a fost printre cele mai afectate în perioada pandemiei, iar Guvernul liberal nu a oferit niciun sprijin! Cei care lucrează în domeniu spun că nu mai există resurse pentru a susţine industria HoReCa, iar în curând se poate ajunge în situația “de a pune lacătul pe această industrie”. Guvernul PNL nu face nimic pentru acest sector important al economiei naționale, iar numărul de șomeri și de firme închise va crește continuu, din păcate!”, se arată într-un comunicat emis de PSD Argeș.

Deputatul Nicolae Georgescu: „Argeșul - în zona roșie privind situația COVID-19”!

Luni, 10 August 2020 22:58

Noul an școlar preuniversitar va începe pe 14 septembrie, când majoritatea elevilor vor merge la școală! Modul în care se va decide dacă elevii vor merge la școală este contestat de parlamentarul argeșean Nicolae Georgescu, de profesie profesor.
„Președintele României și guvernanții aruncă responsabilitatea în plan județean! Așadar, mai marii țării au în calcul trei scenarii în funcție de care școlile ar putea fi închise total sau parțial, pe baza numărului de noi infecții cu COVID-19 la mia de locuitori din fiecare localitate.

 

Cătălin Bulf: „E vremea administrației locale PMP”

Luni, 10 August 2020 22:54

Președintele Partidului Mișcarea Populară Argeș, Cătălin Bulf, susține că în țara noastră este nevoie, mai mult ca niciodată, de o administrație locală capabilă.
„România are nevoie, mai mult ca oricând, de o administrație locală capabilă să se adapteze din mers. Administrația locală poate face progrese luând din exemplul țărilor și orașelor dezvoltate din Europa. Avem nevoie de proiecte și nu mai putem rata din banii europeni destinați infrastructurii, utilităților, digitalizării.
Partidul Mișcarea Populară are lideri în Parlamentul European cu vastă experiență. Avem de unde lua expertiza și avem cum să performăm. În acest moment, PMP reprezintă echilibrul și valorile adevărate. E vremea administrației locale PMP”, susține Cătălin Bulf.

Sorin Apostoliceanu: ,,Sunt convins că piteștenii vor alege omul care i-a ales pe ei, nu omul care a ales să rămână fidel unui partid care nu-i mai reprezenta"

Luni, 10 August 2020 22:20

O echipă - aceasta este propunerea PNL pentru Primăria Pitești. Liberalii vor să înlocuiască exemplul ,,tătucului unic" ce se pricepe la toate, cu expertiza unei echipe formată din oameni care au confirmat deja în profesia lor. Sorin Apostoliceanu este administratorul, cel care vine cu o vastă experiență în administrația publică locală prin prisma mandatului de viceprimar. Mihai Coteț, Ana Stan și Tiberiu Irimia sunt oameni de business, cu expertiză în management dar și în domeniul sănătății. De asemenea, Răzvan Șerbănoiu, care gestionează și el echipe în zona privată, este un reprezentant al societății civile extrem de activ și implicat în tot ceea ce presupune soluții pentru comunitate.

 

Ion Mînzînă: „Domnul premier ne-a pricopsit cu un prefect care ne părăsește în mijlocul pandemiei”

Luni, 10 August 2020 14:40

 

Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, a criticat aspru situația în care se află județul Argeș, odată cu încetarea exercitării funcției de prefect de către Emanuel Soare. Reamintim că acesta a renunțat la respectiva funcție pentru a candida la Consiliul Județean Argeș din partea PNL. Sub coordonarea lui Soare, Argeșul a ajuns să fie fruntaș la numărul de îmbolnăviri cu COVID-19.

Lista candidaților PSD pentru primăriile din Argeș

Luni, 10 August 2020 14:22

 

PSD Argeș a făcut publică lista candidaților pentru primăriile din județ. În cele ce urmează, vă prezentăm situația candidaților aprobați în adunările  generale de PSD. Sunt și câțiva candidații surpriză, primarii în funcție, veniți de la alte partide politice: Ion Baicea - Costești, Nicolae Pană - Coșești și Constantin Bîlea - Oarja.

 

Apostoliceanu, după demisia din funcția de viceprimar: „Cu toată energia, pentru Piteștiul în care SE POATE!”

Vineri, 07 August 2020 13:43

 

Sorin Apostoliceanu și-a dat demisia, vineri, 7 august, din funcția de viceprimar al municipiului Pitești. În cele ce urmează, acesta a precizat motivele care au stat în spatele deciziei:

„Intru, de astăzi, cu toată energia și atenția într-o nouă etapă către mandatul de primar al Piteștiului – pregătirea campaniei electorale. Închei o alta, foarte importantă în viața mea, mandatul de viceprimar, prin demisia pe care mi-am depus-o, mulțumind colegilor din aparatul administrativ cu care am muncit cot la cot 4 ani de zile.

Am avut ambiția de a face cu adevărat administrație și de a fi în mod real în slujba piteștenilor cu care am fost permanent în legătură. M-am ținut departe de jocurile politice și am avut multe neplăceri din cauza implicării nefaste a politicului în administrație. Este timpul să resetăm lucrurile și să scoatem politica din administrație: mai multă muncă și mai puțină politică. Este rețeta de succes a tuturor primarilor PNL care au transformat comunitățile pe care le conduc. Mai mult decât atât, aceștia s-au înconjurat de profesioniști pe care i-au lăsat să muncească pentru cetățeni. Eu și echipa PNL pentru Primăria Pitești suntem formula câștigătoare care poate profesionaliza administrația piteșteană din 27 septembrie!

PSD și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al Piteștiului

Duminică, 02 August 2020 10:57

Duminică, 2 august, a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, ocazie cu care președintele organizației, Cristian Gentea, a fost validat drept candidat pentru funcția de primar al municipiului Pitești.

Iată, cu acest prilej, mesajul domnului Cristian Gentea pentru piteșteni:

“Preambul la campania electorală

Mulțumesc colegilor din PSD pentru marea onoare pe care mi-au făcut-o desemnându-mă candidat pentru funcția de primar al uneia dintre cele mai frumoase localități din lume, municipiul Pitești. Mulțumesc presei pentru că îmi preia acest mesaj și îi asigur pe toți ziariștii de prețuirea mea, de disponibilitatea pentru transparență totală și dialog  permanent.

 

Simona Bușcă, desemnată candidatul PSD pentru Primăria Moșoaia: „Am putere de muncă și îmi doresc să fac lucruri bune pentru comunitatea în care trăiesc”

Luni, 27 Iulie 2020 20:45

PSD Moșoaia și-a desemnat candidatul la primărie. Victorița Simona Bușcă a obținut susținerea deplină a membrilor Adunării Generale, devenind președintele organizației locale și candidatul partidului la Primăria Moșoaia! O persoană tânără care, împreună cu echipa sa, va pune suflet și energie pentru dezvoltarea comunei.

Deputatul Simona Bucura Oprescu: „Sub guvernarea PNL, România se adâncește în criză economică și șomaj!”

Luni, 27 Iulie 2020 20:44

# „Realitatea economică este cu totul diferită de cea pe care o prezintă Orban și Câțu”, susține deputatul argeșean Simona Bucura Oprescu.

„Zilnic, alte și alte companii anunță concedieri colective. Numai pentru următoarele două luni autoritățile vorbesc de aproximativ 4.000 de oameni care își vor pierde locurile de muncă, angajați din toate industriile. Specialiștii în resurse umane spun că până, la finalul anului, aproape 20% din totalul angajaților din România vor avea de suferit.

 

Ștefănești - un candidat tânăr pentru funcția de primar

Luni, 27 Iulie 2020 20:43

Candidatul din partea PMP la Primăria orașului Ștefănești este inginerul Eduard Ștefan Dima.
Unul dintre cei mai tineri candidați, Eduard Dima are 39 de ani, este de profesie inginer, este căsătorit și are doi copii.

Vicele Apostoliceanu - desemnat candidatul PNL la Primăria Pitești în timpul programului de lucru

Luni, 27 Iulie 2020 20:40

În dimineața zilei de vineri, 24 iulie, viceprimarului Sorin Apostoliceanu a lipsit vreo câteva ore de la biroul său, din cadrul Primăriei Pitești. A muncit pe teren, mai exact în curtea... PNL Argeș, unde a participat la o conferință de presă, împreună cu președintele Adrian Miuțescu. Și chiar a depus o muncă asiduă, dând mai multe declarații de presă.

 

PNL încearcă ceva de neîncercat: să câștige Primăria Pitești cu un pesedist

Luni, 27 Iulie 2020 20:25

Conferință de tot râsul și de tot plânsul la PNL Argeș: întreaga echipă de conducere s-a chinuit să explice presei, și prin presă oamenilor, cum că pesedistul Apostoliceanu e cel mai în măsură să ocupe, pentru penele(u), funcția de primar al orașului, funcție ocupată, în ultimii 30 de ani, numai de pesediști.

Partidul Ecologist Român a prezentat candidații pentru primăriile Moșoaia, Ștefănești și Topoloveni

Luni, 27 Iulie 2020 20:23

Partidul Ecologist Român, filiala Argeș, în prezența fostului senator Mircea Andrei, și-a anunțat candidații la primăriile Moșoaia,  Topoloveni și Ștefănești. Președintele PER Argeș, Eduard Florea, a anunțat că filiala pregătește nume spectaculoase pentru alte primăriii din județ.

 

Candidatul PMP la Consiliul Judeţean Argeş, Virgil Baciu, şi-a făcut public proiectul electoral

Luni, 27 Iulie 2020 13:17

# Virgil Baciu: „Eu nu mi-am retras niciodată ambasada de la PNL”

Primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, şi-a anunţat ferm candidatura la Consiliul Judeţean Argeş din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP) şi propune un plan de bătaie realizat din teren, nu din birou. Venit din rândul primarilor, cunoscând îndeaproape care sunt problemele din administraţia locală şi simţind pe pielea sa piedicile din acest sistem, şi-a structurat platforma-program pe cinci domenii în care şi-a propus să ia măsuri, având ca bază alocarea a 40% din bugetul de venituri şi cheltuieli pentru dezvoltare – investiţii şi educaţie.

Gheorghe Alecsei, secretar de stat ANRSPP: „Nu mă plâng, îmi place ceea ce fac. Nu este o poziție pe care să o poată prelua oricine…”

Luni, 27 Iulie 2020 13:07

La începutul acestui an, Gheorghe Alecsei a fost numit președinte, cu rang de secretar de stat, al Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale! Numirea lui Alecsei la conducerea Rezervelor Statului a fost publicată în Monitorul Oficial la aproape o lună de la numirea lui Adrian Miuțescu, liderul PNL Argeș, în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS).

 

Alexandru Lucian Mihai, fost candidat PNL la Primăria Moșoaia: „Jur că îi voi îngropa politic pe toți cei care m-au lucrat”

Luni, 20 Iulie 2020 14:13

 

# Conducerea PNL Moșoaia îl bagă în corzi pe Miuțescu

# „Dacă PNL Argeș va merge pe varianta asta, eu zic că o să le iasă candidatul pe locul 3, după mine”


Răzmeriță la PNL Moșoaia, după ce conducerea județeană a partidului dorește să meargă cu pesedistul Ion Necula, actualul primar interimar, la alegerile din această toamnă. Decizia nu a fost pe placul președintelui PNL Moșoaia, Mihai Lucian Alexandru, care strigă din toți plămânii: trădare! Și amenință cu răzbunare, după ce a fost trecut pe locul doi de liberali, nefiind lăsat să candideze.

„Jur, și nu m-ați auzit niciodată jurând, e prima dată când mă aud și pe mine.  Dacă se va merge până la capăt cu mizeria asta, cu ticăloșia asta, jur că îi voi îngropa, din punct de vedere politic, pe toți cei care m-au lucrat. Și, repet, voi ieși cu tot la presă. Presa din Argeș, tot respectul, mă crede. M-au urât, m-au iubit, trecem peste, dar sunt crezut. Va primi material cât nu au avut ei în toți anii aceștia, sub cuvânt de onoare! Adică nu pot să trec peste asta, nu pot”, a spus Alexandru Lucian Mihai, pe Facebook.

Gheorghe Nedelea - un candidat indecis, la Primăria Bascov

Luni, 20 Iulie 2020 14:11

# În mai 2020: „Nu sunt eu candidatul PNL la primărie. Candidatul este Valentin Nedelea” # În iulie 2020: „Voi candida la Primărie din partea PNL. Este oficial”

Liberalii caută candidaţi în ograda altora… Acest lucru a devenit din ce în ce mai evident, mai ales că ne apropiem cu pași repezi de începerea campaniei electorale. După ce Sorin Apostoliceanu, unul dintre viceprimarii Piteştiului, a fost anunţat drept candidat din partea PNL la fotoliul de primar al municipiului, liberalii mai încearcă încă o dată aceeași schemă. De data aceasta la Bascov, unde merg la „lupta” pentru primărie cu viceprimarul Gheorghe Nedelea.

 

Pagina 1 din 99

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea