Ion Mînzînă și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș

Vineri, 26 Aprilie 2024 13:24

 

Ion Mînzînă, actualul președinte al CJ Argeș, și-a depus candidatura vineri, 26 aprilie, la Biroul Electoral Județean pentru un nou mandat, împreună cu echipa de candidați la Consiliul Județean Argeș.

Alături de aceștia au fost alături Cristian Gentea - primarul Piteștiului, Simona Bucura-Oprescu - ministrul Muncii și parlamentarii PSD de Argeș.

Ion Mînzînă: „Începe reabilitarea Gării Regale din Curtea de Argeș!”

Joi, 25 Aprilie 2024 12:40

 

Primarul Constantin Panțurescu a semnat autorizația de construire! Reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere și de cale ferată reprezintă o prioritate a echipei PSD Argeș. În urma demersurilor făcute de echipa condusă de președintele Ion Mînzînă și a implicării ministrului social-democrat al Transporturilor, Sorin Grindeanu, iată că una dintre cele mai așteptate investiții din Argeș este pe cale să înceapă.

Constantin Panțurescu, primarul municipiului Curtea de Argeș, a semnat Autorizația de Construire pentru reabilitarea Gării Regale! Astfel, lucrările propriu zise pot începe, proiectul tehnic fiind deja gata.

 

Florin Frătică se laudă că a mâncat cea mai bună caracatiţă din lume! La Căteasca, oamenii sunt mai pe tradiţional…

Joi, 25 Aprilie 2024 07:02

 

Florin Frătică, fostul primar al comunei Bradu, care candidează din partea AUR la Primăria Căteasca are preocupări de boier. Drept care laudă pe Facebook cea mai bună caracatiţă din lume, pe care a savurat-o. La Căteasca, oamenii cresc animale în propria gospodărie şi probabil puţini dintre ei s-au delectat cu bunătăţi mediteraneene.

Ca să fie convingător, Frătică a postat şi un video pe reţeaua de socializare. Poate nu-l cred votanţii că a mâncat caracatiţă. Deh, la AUR e pe opulenţă!

 

Cristian Gentea s-a înscris în cursa electorală pentru Pitești

Miercuri, 24 Aprilie 2024 11:52

 

Cristian Gentea s-a înscris în cursa electorală pentru Pitești. La ieşirea de la Biroul Electoral de Circumscripţie, edilul a declarat că are o echipă foarte bună de consilieri locali, iar proiectele cu care vine ȋn faţa piteştenilor sunt unele ȋn plină desfăşurare, iar altele vor fi anunţate.

Cristian Gentea: „Dragi piteșteni, sunt trei ani și jumătate de când ocup o funcție publică pe care am tratat-o ca pe o onoare și o imensă responsabilitate. Piteștiul este un centru urban mare, care ridică numeroase provocări, pe toate palierele administrative: infrastructură, rețele de utilități, servicii către populație, parteneriat public-privat, patrimoniu local, educație, sănătate, cultură, sport, îngrijire socială etc. Credința mea a fost, de la bun început, că nu există o sarcină prea grea sau prea mare dacă ești animat de ambiție, dacă îți place să muncești și dacă ai abilitatea de a gestiona echipe spre performanță.

 

Contre electorale între Moşteanu și Apostoliceanu: „Iepurașul te-a bătut de ți-au zburat fulgii”

Marţi, 23 Aprilie 2024 17:18

 

Pentru unii, campania electorală se joacă mai degrabă în online, decât pe stradă. Urmăritorii sunt atenţi la mesaje, iar candidaţii îşi trag la gioale. Iese o isterie de păreri şi impresii, unele rele altele foarte rele. Ca pe pagina deputatului USR, Ionuţ Moşteanu, care se vrea primar la Piteşti. Omul nu s-a săturat de bătaia pe care a mâncat-o data trecută şi mai vrea o dată.

Premierul Marcel Ciolacu: „Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului ca cel mai performant ministru al Muncii!”

Marţi, 23 Aprilie 2024 11:07

Marcel Ciolacu, premierul României, președinte al PSD, a participat sâmbătă, 20 aprilie, la lansarea candidaturilor președintelui PSD Argeș Ion Mînzînă la funcția de președinte al Consiliului Județean și a prim-vicepreședintelui PSD Argeș Cristian Gentea la funcția de primar al municipiului Pitești.

Premierul a fost însoțit de mai mulți miniștri. Șeful Executivului a remarcat în mod deosebit activitatea desfășurată în cadrul Guvernului României de către Simona Bucura-Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv al PSD Argeș. În funcție din data de 19 iulie 2023, Simona Bucura-Oprescu a reușit în timp record să facă o nouă lege a pensiilor care va aduce echitate și bunăstare pentru pensionari, a reformat din temelii sistemul de asistență socială, a reușit, în urma negocierilor cu Comisia Europeană, să elimine pragul de 9,4% din PIB care fusese introdus în PNRR de alți guvernanți și ar fi blocat creșterile de pensii ale românilor până în 2070.

 

Cristian Gentea, susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului! “Suntem o forță împreună!”

Luni, 22 Aprilie 2024 11:55

Săptămâna trecută a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, eveniment în cadrul căruia primarul Cristian Gentea a fost desemnat oficial, cu unanimitate de voturi, să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului reședință de județ. Tot atunci a fost validată și lista de candidați ai PSD Pitești pentru Consiliul Local.

Florea Ene - angajament concret pentru locuitorii din Moșoaia!

Luni, 22 Aprilie 2024 11:48

Fostul primar al comunei Moșoaia, Florea Ene, vine, din nou, în fața alegătorilor. Cu un concept nou. Acesta a pus pe hârtie ceea ce dorește să facă în următorii patru ani, așa încât alegătorii pot spune, la finalul intervalului, dacă s-a ținut de cuvânt. Florea Ene se bucură de susținerea și încrederea multor oameni, demonstrând, de-a lungul vieții, că este om de caracter.

 

Premierul Marcel Ciolacu, la evenimentul de lansare a candidaților PSD Argeș: „Vă rog frumos: fiți pe primul loc”

Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 18:21

PSD Argeș a organizat sâmbătă, 20 aprilie, la Ramada Events, evenimentul de lansare a candidaților la alegerile locale din luna iunie.

Cristian Gentea și Ion Mînzînă și-au lansat candidaturile pentru un nou mandat în prezența premierului Marcel Ciolacu care a venit alături de Paul Stănescu, secretar general al partidului, Gabriela Firea, prim-vicepreședinte al PSD și candidată la alegerile europarlamentare, Bogdan Ivan Gruia, ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marian Neacșu, vicepremier al României, europarlamentarul Mihai Tudose.

Dan Stroe , primarul din Bradu, în fața celui de-al treilea mandat

Vineri, 19 Aprilie 2024 11:42

Joia trecută a avut loc Adunarea Generală a PSD Bradu în care primarul Dan Stroe a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, să candideze pentru un nou mandat de primar.

La Adunarea Generală a PSD Bradu au participat și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești și prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, precum și parlamentari, consilieri județeni, primari și consilieri locali.

”Comuna Bradu este una dintre puținele din România în care s-a înregistrat o creștere a populației. Acest lucru nu este întâmplător, deoarece primarul Dan Stroe a avut priceperea necesară să transforme radical localitatea, făcând Bradu un loc în care merită să trăiești și să îți crești copiii. Lista de investiții realizate sau în derulare este de-a dreptul impresionantă, fie că vorbim despre proiecte cu bani de la bugetul local, de la bugetul național sau de fonduri europene. La rândul nostru, prin cofinanțările sau finanțările de proiecte cu bani de la Consiliul Județean am fost alături de administrația condusă de Dan Stroe. Împreună cu parlamentarii noștri vom continua să îi sprijnim pe primarul Dan Stroe și pe locuitorii din Bradu, o comună despre care în acest moment nu se poate vorbi decât la superlativ! Sunt convins că Dan Stroe va câștiga din nou Primăria Bradu de-o manieră impresionantă!”, a declarant Ion Mînzînă.

 

Trei, Doamne, și toți... șase! Trei prieteni se bat pentru o primărie importantă din Argeș

Miercuri, 17 Aprilie 2024 14:36

 

# Prietenie cu scandal: unul din aceștia l-a reclamat pe altul la ANI

Pe-un picior de plai,/Pe-o gură de rai,/Iată vin în cale,/Se cobor la vale,/Trei turme de miei,/Cu trei ciobănei./Unu-i moldovan,/Unu-i ungurean/Şi unu-i vrâncean./Iar cel ungurean/Şi cu ce-l vrâncean,/Mări, se vorbiră,/Ei se sfătuiră/Pe l-apus de soare/Ca să mi-l omoare/Pe cel moldovan,/Că-i mai ortoman/Ş-are oi mai multe,/Mândre şi cornute… Dacă era ca în Miorița, era ceva mai bine, căpăta niște sensuri. Nu, acum încearcă, cei trei ciobănei, să se omoare unul pe altul, în toate combinațiile posibile. Sperăm să nu fie vai și amar de oile lor....

 

La Coşeşti, Alina Gorghiu pariază pe un candidat necâştigător

Miercuri, 17 Aprilie 2024 10:10

 

Mai puţin de două luni ne despart de alegerile locale, iar PNL Argeş se pregăteşte să ia o bătaie istorică. În unele localităţi din judeţ, chiar candidaţii se îndoiesc de şansele lor de a câştiga posturile de primar, asta în ciuda faptului că şefa Alina Gorghiu vorbeşte despre ei ca despre nişte învingători.

Pentru fotoliul de primar al comunei Coşeşti, PNL-ul a pregătit un candidat destul de neexperimentat. E vorba despre Sebastian Mihalcsak, care e liberal de doar doi ani şi jumătate şi care ştie că nu-l va învinge pe primarul PSD în funcţie, Nicolae Pană.

 

Constantin Iatagan, primar Șuici: Dintre oameni, pentru oameni!

Miercuri, 17 Aprilie 2024 09:52

Constantin Iatagan, primarul comunei Șuici, a fost desemenat, marți, de Adunarea Generală a organizației locale PSD să candideze pentru un nou mandat de primar al localității. Rezultatele obținute de acesta până acum la conducerea administrației locale din Șuici au făcut să fie foarte apreciat de către concetățenii care au încredere în priceperea sa de a implementa proiecte care să ajute la modernizarea comunei. La Adunarea Generală de la Șuici a fost prezent și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

”Oamenii din Șuici au fost înțelepți și au ales în fruntea comunității un gospodar adevărat. Se vede la tot pasul în această localitate că se fac investiții majore. Pentru apă și canalizare și pentru modernizarea drumurilor locale și vicinale primarul Constantin Iaragan a obținut, cu sprijinul Consiliului Județean și al parlamentarilor de Argeș ai PSD, circa 30 de milioane de lei prin Programul ”Anghel Saligny”. Avem proiecte comune și cu sprijinul Consiliului Județean. Facem echipă pentru dezvoltarea comunei Șuici!”, a declarat Ion Mînzînă.

Simona Bucura-Oprescu: “Noua lege a pensiilor aduce mai multe avantaje pentru femei”

Marţi, 16 Aprilie 2024 16:11

 

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a anunţat că noua lege a pensiilor, care va intra în vigoare la 1 septembrie 2024, prevede o serie de beneficii pentru femei. Mamele sunt avantajate în mod special.

„Subliniez o noutate a noii legi. Este considerată perioadă contributivă și concediul de creștere copil, fie că este concediu maternal, fie că este concediu paternal. Adică o mamă care a stat în concediu de creștere copil pentru doi copii, 4 ani, va avea o creștere a stagiului de cotizare cu patru ani”, a explicat ministrul, potrivit Antena3.ro.

De asemenea, legea pensiilor prevede: egalizare treptată a vârstei de pensionare până în 2035, vârsta de pensionare se reduce cu 6 luni pentru fiecare copil (până la cel mult 3 ani şi 6 luni).

 

 

Ducele de Albota îi ia apărarea medicului Cătălin Cîrstoiu în scandalul de integritate

Marţi, 16 Aprilie 2024 14:32

 

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, îi ia apărarea medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Bucureşti. Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, başca finul lui Traian Băsescu nu e privit cu ochi buni de presa centrală. Mai nou, managerul Spitalului Universitar din Capitală este în centrul unui scandal de integritate. Iar de aici, valuri de hate…

Ziarul HotNews.ro îl acuză pe doctor că, fiind manager la “Universitar”, a dat consultaţii la clinica privată a soţiei, deşi legea nu îi permite acest lucru. Zilele trecute, ziarele bucureştene au fost pline de articole pe acest subiect.

 

Moşteanu se laudă că a strâns aproape 12.000 de semnături din tot judeţul Argeş! Cam subţire, prietene…

Marţi, 16 Aprilie 2024 11:08

 

Deputatul Ionuţ Moşteanu, candidatul USR la Primăria Piteşti, ne spune că a strâns 11.829 de semnături, din întreg judeţul, pentru alegerile europarlamentare. La cât de mare e Argeşul, Moşteanu se laudă cam degeaba, deoarece nu ne dă pe spate acest număr.

Dar pentru ce-a ajuns USR-ul, acest număr de semnături este, totuși, impresionant. După alegeri, va înţelege şi Moşteanu ce-a mai rămas din USR, chiar dacă e la pachet cu perdanţii de la PMP şi Forţa Dreptei.

 

 

Cristian Gentea, susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului! “Suntem o forță împreună!”

Marţi, 16 Aprilie 2024 10:54

 

Cu puțin timp în urmă a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, eveniment în cadrul căruia primarul Cristian Gentea a fost desemnat oficial, cu unanimitate de voturi, să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului reședință de județ. Tot atunci a fost validată și lista de candidați ai PSD Pitești pentru Consiliul Local.

La Adunarea Generală au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, secretarii de stat Vlad Ștefan Niculae (MDLPA), Alexandru Stoica (MDLPA) și Dragoș Drăghescu (MDLPA), vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, administratorul public al Piteștiului, Lucrețiu Tudor, primari din localități limitrofe, consilieri județeni, consilieri locali, precum și numeroși susținători.

 

Echipă puternică pentru Mioveni, cu Aurel Costache propus pentru funcția de primar

Luni, 15 Aprilie 2024 07:36

 

Ieri a avut loc lansarea candidaturii lui Aurel Costache pentru funcția de primar al orașului Mioveni din partea PSD. La Adunarea Generală a organizației orășenești au participat Mihai ALexandru Ghigiu, șeful Cancelariei Primului Ministru, Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, Ștefan Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Georgescu și Nicolae Pavelescu, vicepreședinții CJ Argeș Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primari, consilieri județeni, consilieri locali și foarte mulți susținători.

 

Directorul de la ABAAV a trecut de la PNL la PSD: "Prietenia m-a convins să fac acest pas"

Vineri, 12 Aprilie 2024 08:51

Bogdan David, directorul Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, a trecut la PSD. Acesta a fost ales și consilier județean din partea PNL în anul 2020. De asemenea, în trecut a fost și consilier local.Nu în ultimul rând, musceleanul a condus mult timp și organizația municipală a PNL Câmpulung.

Bogdan David a participat, recent, la lansarea candidaturii lui Georgel Mădulărea pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung. A declarat cu acest prilej că a făcut acest pas din convingerea fermă că se alătură unei echipe puternice și performante care a fost, este și va rămâne un motor de creștere și dezvoltare pentru județul Argeș.


“Prietenia mea cu domnul Mădulărea m-a convins să fac acest pas și cred că vom face lucruri bune în perioada următoare pentru Câmpulung. Oriunde am activat mi-am respectat cuvântul față de cei cu care am lucrat. Puteți conta pe experiența mea acumulată în cei 20 de ani de administrație!”, a declarat Bogdan David.

Experiența îl recomandă: Florea Ene, primarul potrivit pentru Moșoaia!

Joi, 11 Aprilie 2024 12:27

Florea Ene a fost desemnat candidat al PSD la funcția de primar al comunei Moșoaia. Acesta se bucură de apreciere în rândul cetățenilor din localitate, fiind, pentru mai multe mandate, primar al comunei. Are o bogată experiență administrativă, iar în perioada în care a fost primar au fost implementate cele mai importante proiecte de modernizare și dezvoltare a localității.

Lucrările Adunării Generale au fost conduse de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

 

Pagina 1 din 141

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea