După patru mandate, deputatul Andrei Gerea și-a pierdut inspirația

Luni, 01 Iunie 2020 14:10

# De la 870 de întrebări și interpelări în al doilea mandat, Gerea a ajuns la ZERO în actualul mandat

Deputatul argeșean Andrei Gerea își dorește și al cincilea mandat de parlamentar.  Încă de la începutul acestui an a devenit din ce în ce mai vocal în mass media și pe pagina sa de Facebook. Acum rămâne de văzut din partea cărui partid politic va candida pentru un nou post de parlamentar, ținând cont că actualul său partid, RE:START România, nu îi asigură, la fel ca ultimele partide din care a făcut parte (PNL sau ALDE), un loc sigur în Camera Deputaților. În ultimii 16 ani, de când a ajuns deputat, Gerea a schimbat nu mai puțin de trei partide politice. De la PNL a trecut pentru o scurtă perioadă de timp la PLR (2014-2015), după care a ajuns la ALDE obținând, în 2016, prin redistribuire al patrulea mandat de deputat de Argeș. Reamintim că de la sfârșitul lunii februarie a.c., Gerea a anunțat înscrierea în partidul RE:START România.

Deputatul Dănuț Bica: „Gara Regală din Curtea de Argeș este unul dintre proiectele mele de suflet din acest mandat”

Luni, 25 Mai 2020 14:30

Deputatul argeșean Dănuț Bica anunță începerea unui proiect important pentru municipiul Curtea de Argeș. Săptămâna trecută s-a semnat contractul de finanțare pentru elaborarea expertizei tehnice în vederea realizării lucrărilor de reabilitare a Gării Regale din Curtea de Argeș.
Gara din Curtea de Argeș a fost inaugurată pe 27 noiembrie 1898, dată la care a avut loc și punerea în circulație a căii ferate Pitești-Curtea de Argeș. A fost construită în mai puțin de unsprezece luni, la cererea Regelui Carol I, după planurile cunoscutului arhitect francez Andre Lecomte de Nouy.

 

Simona Bucura Oprescu: „Guvernul nu vrea să mărească alocațiile și pensiile, preferă să toace banii țării”

Luni, 25 Mai 2020 14:29

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu  atacă modul în care Guvernul  Orban gestionează problema alocațiilor și a pensiilor. „Guvernul nu vrea să respecte leagea și să mărească alocațiile pentru copii și pensiile, dar preferă să toace banii țării pe contracte dubioase și pe pilele angajate scandalos. Mai mult, premierul Ludovic Orban compară creșterea pensiilor părinților și bunicilor noștri cu drumul spre iad! Josnic!

PSD prezintă dezastrul guvernării PNL!

Luni, 25 Mai 2020 14:25

PSD Argeș atrage atenţia asupra dezastrului guvernării PNL. Social-democraţii susţin că liberalii au gestionat teribil criza generată de coronavirus şi tocmai de aceea zeci de mii de români au rămas fără locuri de muncă.

 

Eugen Tomac, președinte PMP: ”Alegerile locale vor avea loc anul acesta!”

Luni, 25 Mai 2020 14:09

Anul 2020 este un an plin de provocări pe toate planurile. Pe lângă severa criză de sănătate publică ce a paralizat economia și a pus la o încercare fără precedent sistemul medical, anul acesta mai avem în față și două rânduri de alegeri. Există un curent promovat de către politicieni de a amâna toate alegerile pentru anul viitor, sub pretextul că trebuie să evităm expunerea cetățenilor în fața amenințărilor generate de coronavirus.

Lista candidaților PNL pentru primăriile din Argeș

Luni, 18 Mai 2020 21:59

# Printre aceștia regăsim foști primari, consilieri locali sau persoane cooptate de la PSD # Candidații din Pitești sau Câmpulung - o mare necunoscută

Pe 13 mai, Parlamentul a decis că alegerile locale ar putea avea loc în cel mult 6 luni de la expirarea stării de alertă.

 

Viceprimarul de la Bascov a renunțat la candidatura la Primărie din partea PNL

Luni, 18 Mai 2020 21:54

La începutul acestui an, Gheorghe Nedelea, viceprimarul de la Bascov, a cochetat cu cei de la PNL pentru a fi candidatul acestora la Primărie. Această informație a ajuns și la urechile primarului Gheorghe Stancu, care a luat măsuri urgente. Așa se face că, la începutul lunii martie 2020, organizația PSD Bascov a luat decizia suspendării din partid pentru șase luni a mai multor membri importanți, în frunte cu viceprimarul Gheorghe Nedelea.

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș: „Administrațiile locale au fost lăsate de Guvern să se descurce aproape numai prin propriile forțe”

Luni, 18 Mai 2020 21:48

Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, a transmis un mesaj argeșenilor, prin care îi felicită pentru modul responsabil de care au dat dovadă în perioada stării de urgență.
„Am intrat într-o nouă etapă generată de pandemia de coronavirus: starea de alertă. Timp de două luni, cu toții am fost nevoiți să facem față rigorilor impuse prin ordonanțe militare (uneori absurde) care au reglementat starea de urgență. Au fost momente dificile pentru toți:

 

Deputatul Ionuț Moșteanu, după ce a primit ”interzis” de la liberali: „Probabil au vrut să mă umilească!”

Luni, 18 Mai 2020 13:57

Deputatul Ionuţ Moşteanu (USR) nu a fost primit la evenimentul privind semnarea contractului privind tronsonul 5 Piteşti-Curtea de Argeş al A1 Sibiu-Piteşti, la care au participat premierul Ludovic Orban sau ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Motivul invocat a fost că nu era trecut pe lista participanților. La insistenţele parlamentarului argeșean, unul dintre ofițerii de pază a mers în sală să întrebe pe liberali dacă îi este permis accesul deputatului, dar răspunsul a fost că „nu se poate”.

Vești bune pentru părinții care nu mai aveau cu cine lăsa copiii acasă în perioada vacanţelor!

Luni, 18 Mai 2020 13:52

Camera Deputaților a adoptat cu modificări OUG 41/2020 în care Guvernul acorda sprijin părinților care rămân acasă să supravegheze copiii doar până vineri, când expiră starea de urgență. De săptămâna aceasta, părinții ar fi fost obligați fie să renunțe la serviciu pentru a putea avea grijă de copii, fie să riște să-i infecteze pe bunici, mergând să lase copiii în grija lor.

 

PMP lansează www.solutiata.ro și campania ”Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta!”

Luni, 18 Mai 2020 13:45

”România are nevoie de fiecare dintre noi, de soluții concrete. Obiectivul campaniei este să colecteze și să pună în dezbatere soluțiile propuse de români. Găsim împreună cele mai bune soluții și le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare. Cele mai bune soluții se vor transforma în inițiative legislative în Parlamentul României”, declară reprezentanții PMP.

Candidatul PNL de la Moșoaia bate câmpii și dealurile comunei, în direct!

Luni, 11 Mai 2020 21:43

Mihai Alexandru Lucian bate, pe jos, câmpii și dealurile din Moșoaia, în direct. Și se filmează singur vorbind.  Problema ridicată,  joi – lipsa transportului în comun din satul Ciocănăi spre Pitești. Problemă reală. Doar că, în vreo jumătate de oră de ”live”, prin zonă nu a trecut nici o mașină mică, nici mare, nu au trecut decât păsări, semn că nici oamenii nu se îngrămădesc cu circulația. Candidatul PNL s-a bătut cu pumnii în piept pentru posibilitatea achiziționării unui microbuz nou, insistând și pentru firma Mercedes. Chiar insistând! Problema, chiar și cu Mercedes, ar fi aceeași: lipsa călătorilor...

 

Proiecte legislative inițiate de către PSD în sprijinul populației și agenților economici

Luni, 11 Mai 2020 13:51

Camera Deputaților a adoptat o serie de noi proiecte legislative inițiate de către PSD în sprijinul populației și agenților economici în contextul situaţiei epidemiologice determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, legi care acum trebuie promulgate de președinte.
Plenul Camerei Deputaţilor a dat vot favorabil proiectului de lege privind protecţia consumatorilor împotriva dobânzilor excesive, în scopul menţinerii echilibrului contractual şi al asigurării integrităţii pieţei financiar-bancare interne.

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, solicită deschiderea pescuitului după 15 mai

Luni, 11 Mai 2020 13:50

# Peste 1 milion de români practică pescuitul sportiv/recreativ

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, solicită înscrierea pescuitului pe lista activităților permise după 15 mai, odată cu relaxarea restricțiilor datorate răspândirii noului Coronavirus. ”Avem în România peste un milion de pescari recreativi/sportivi. De asemenea, pescuitul recreativ se încadrează perfect în normele distanțării sociale”, precizează Cătălin Bulf.

 

PMP Argeș propune măsuri de dreapta pentru repornirea economiei

Luni, 11 Mai 2020 13:47

Lansarea marilor proiecte de infrastructură, investiții în agricultură, investiții în infrastructura de irigații, investiții în centre de colectare și depozitare de legume fructe, sprijinirea celor care și-au deschis mici afaceri – sunt măsuri imediate pe care le solicită PMP pentru restartarea economiei. Uniunea Europeană intră în cea mai adâncă recesiune din istoria sa!

PSD taxează limbajul suburban al liberalilor argeșeni

Luni, 04 Mai 2020 21:16

Departamentul de comunicare al PNL Argeș a lansat, săptămâna trecută, un atac suburban la adresa presedintelui PSD Arges. Folosind un limbaj demn de doctoratele cu care se lauda, cu tentă de anii ‘50 - secțiunea dosarul de cadre, liberalii argeșeni, l-au admonestat pe președintele PSD pentru că și-a permis sa emită păreri despre doi dintre titrații absoluți ai PNL - prefectul Emanuel Soare si noul director al Spitalului Județean, Tiberiu Irimia.

 

Medicii specialiști pot organiza caravane în zonele rurale cu acoperire deficitară a serviciilor medicale

Luni, 04 Mai 2020 21:14

# Actul medical, în această perioadă, în zonele defavorizate, se va putea efectua  în clădiri publice sau în corturi medicale special amenajate

Camera Deputaţilor a adoptat noi proiecte de lege inițiate de către PSD care vin în sprijinul cetățenilor și agenților economici în această perioadă dificilă, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Liderul PSD Argeș critică nivelul scăzut de testare pentru COVID19, dar și nivelul crescut… de amenzi

Luni, 27 Aprilie 2020 22:39

# Ion Mînzînă: … Mai bine s-ar face testări, în loc de a se da amenzi cu duiumul! # Amenzile date românilor au ajuns în titlurile BBC și Fox News

Liderii PSD critică modul în care Guvernul Orban a înţeles să gestioneze criza generată de coronavirus. Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzână afirmă că singura măsură luată de cei aflaţi la putere pentru reducerea răspândirii virusului este creşterea valorii amenzilor.

 

S-a votat, în Parlament, propunerea PSD - eliminarea dobânzii la dobândă pentru ratele amânate

Luni, 27 Aprilie 2020 22:38

# S-a votat și interzicerea exportului de lemn neprelucrat pentru 10 ani

PSD acționează din Parlament pentru sprijinirea medicilor, a populației și a economiei în această perioadă de criză. Astfel, parlamentarii au votat în Camera Deputaților inițiativele PSD în trei domenii importante:

Promisiunea lui Miuțescu: „Încercăm să aducem, prin Unifarm, un aparat PCR în Argeș”

Luni, 13 Aprilie 2020 20:28

Județul Argeș deține până în acest moment un singur aparat Real Time PCR,  de testare a noului tip de coronavirus, care a fost donat Spitalului Orășenesc Mioveni de mediul privat. În schimb, există promisiuni că vor fi aduse și altele. O astfel de promisiune a fost făcută și de liderul liberal Adrian Miuțescu, președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.

 

Pagina 1 din 96

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea