Primarul din Corbi îngroapă, pentru moment, securea războiului cu șefii din PNL Argeș

Luni, 07 Octombrie 2019 14:40

# Virgil Baciu: „Trebuie să tragem împreună, la prezidențiale”
Primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, a reacționat, săptămâna trecută,  față de atitudinea conducerii PNL Argeș, după ce se pare că unii președinți de organizații locale au fost certați pentru că i-au permis edilului local să posteze bannere cu el, în mai multe localități, prin care își arată susținerea față de președintele Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale. De altfel, candidat susținut de Partidul Național Liberal.

Deputatul ALDE Andrei Gerea: ”Guvernul Dăncilă nu mai are susţinerea populaţiei’

Luni, 07 Octombrie 2019 14:28

Deputatul ALDE Andrei Gerea consideră că, după ani în care politica a fost orientată către stânga, este momentul ca dreapta să ajungă la guvernare în România.
"După cum ştiţi, ALDE, în momentul în care a decis să părăsească coaliţia de guvernare, a anunţat că va susţine prima moţiune de cenzură care va fi depusă împotriva Guvernului Dăncilă, care şi-a pierdut majoritatea ca urmare a părăsirii de către ALDE a coaliţiei de guvernare.

 

Șeban Valeca: „Trebuie să recuperăm cele 1 milion de voturi pierdute de PSD la europarlamentare”

Luni, 07 Octombrie 2019 14:27

În această săptămână este programatã, în Parlament, votarea moţiunii de cenzurã pentru demiterea Guvernului. Liderul PSD Argeş, Şerban Valeca, este optimist cu privire la rezultatul votului. “Eu sunt convins că joi nu va pica Guvernul, iar președintele va fi obligat să numească interimarii. Apoi premierul va veni în Parlament cu restructurarea Guvernului.”, a declarat Valeca. Pe plan local, organizăm campania pentru prezidențiale. ”Dorim să luăm mai multe voturi decât la europarlamentare, ne-am propus un număr de voturi cu 15.000 mai mare ca la europarlamentare. Dacă la europarlamentare am avut 74 - 75.000 voturi, la prezidențiale ne-am propus undeva la 90.000 de voturi. La nivel național, PSD trebuie să recupereze cele 1 milion de voturi pierdute de PSD la europarlamentare”, a mai menționat șeful PSD Argeș.

Dănuţ Bica: „Toţi parlamentarii argeşeni au motive suplimentare pentru a vota în favoarea moţiunii de cenzură”

Luni, 07 Octombrie 2019 14:25

Dănuț Bica, deputatul PNL de Argeş, consideră că Guvernul condus de doamna Viorica Dancilă a tratat cu indiferenţă totală rezolvarea unor probleme care macină viaţa economică şi socială a judeţului Argeş. ”În cei aproape 3 ani de activitate parlamentară, m-am adresat în mod repetat numeroşilor miniştri care s-au perindat prin Guvernele PSD, solicitându-le să intervină pentru rezolvarea unor probleme care macină viaţa economică şi socială a judeţului Argeş. (...)

 

Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș: „Vrem să ne numim partidul soluțiilor”

Luni, 07 Octombrie 2019 14:23

Au trecut mai bine de 2 luni de la înființarea filialei PLUS Argeș. Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că până în prezent au fost înființate 13 organizații locale în județ: Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Topoloveni, Mioveni, Ștefănești, Domnești, Stoenești, Bascov, Bradu, Bălilești, Vlădești, și Vedea – în lucru. În total, Plus Argeș are în acest moment în jur de 220 de membri.

Consilierul județean Marius Postelnicescu: „Cei de la PSD… au vrut doar să se umple de bani”

Luni, 07 Octombrie 2019 11:59

Președintele PNL Pitești, consilierul județean Marius Postelnicescu, spune că opoziția are o șansă uriașă, fără precedent în ultimii ani. Cea legată de moțiunea care se apropie de momentul votului. După părerea sa, PSD nici nu mai dorește să guverneze. ”PSD dorește să iasă de la guvernare pentru că sunt incompetenți. Au vrut doar să se umple de bani, să-și angajeze rudele și neamurile pe funcții bănoase. Sunt directori și oameni în ministere care nu trec pe la serviciu, sunt într-o vacanță continuă. Acest guvern trebuie schimbat, nu se mai poate continua așa, intrăm în sincopă financiară”, a spus Postelnicescu. Moțiunea de cenzură va fi suspusă votului în Parlament, joi. PNL Argeș va fi reprezentat de singurul parlamentar pe care îl mai are, deputatul Dănuț Bica.

 

Cătălin Gherzan, președintele ALDE Pitești, prezent în ședința consiliului local

Luni, 30 Septembrie 2019 16:08

# “Consilierii locali ALDE se vor lupta pentru concretizarea proiectelor inițiate“

Cătălin Gherzan, managerul instituției de învățământ Lexford Castel, a fost numit, recent, președinte interimar al filialei ALDE Pitești.  O primă acțiune a sa a fost aceea de a asista la ședința de Consiliu Local Pitești de joi, pentru a observa modul în care consilierii locali piteșteni lucrează, dar și modul în care cei patru consilieri locali ALDE reprezintă interesele cetățenilor din municipiu.

Vorbe grele între doi argeșeni, în plenul Senatului. Șerban Valeca nu i-a rezistat senatoarei Alina Gorghiu

Luni, 16 Septembrie 2019 14:20

Parlamentarul argeșean Șerban Valeca, fostul președinte interimar al Senatului, a prezidat, săptămâna trecută, ședința privind alegerea șefiei Senatului. Pe timpul ședinței, acesta a avut mai multe contre cu unul dintre candidații pentru conducerea Senatului, mai exact cu senatoarea Alina Gorghiu, și ea cu origini argeșene. A fost circ ieftin, în Senat. În cele ce urmează vă prezentăm stenograma discuției dintre cei doi parlamentari.

 

Iani Popa, despre Meleșcanu și parcă despre propria persoană: ”A dat cu piciorul liberalismului pentru a reveni la social-democrație”

Luni, 16 Septembrie 2019 14:18

Teodor Meleşcanu a fost ales, marțea trecută,  preşedinte al Senatului, în turul II al alegerilor din plen.  Senatorul Ion Popa, propunerea ALDE pentru această funcţie, afirmă că, prin susţinerea lui Meleşcanu, ”PSD a arătat cât de departe poate merge cu acțiunile împotriva ALDE”.

ALDE Pitești are un nou președinte, avocatul Cătălin Gherzan

Luni, 16 Septembrie 2019 14:02

De săptămâna trecută, ALDE Pitești are un nou președinte, care este pus pe fapte mari. Se numește Cătălin Gherzan și a primit girul partidului să reconstruiască organizația locală. Evoluția avocatului Cătălin Gherzan, în partid, a fost una fără erori: s-a înscris în cursa politică  în urmă cu doi ani .  Anul trecut, în luna mai, în ALDE din Pitești au avut loc alegeri pentru funcțiile de conducere ale organizației.

 

Donațiile candidaților argeșeni la europarlamentare: de la câteva mii de euro, la sute de mii de euro

Luni, 09 Septembrie 2019 13:21

Și oamenii politici argeșeni au susținut financiar partidele în campania pentru europarlamentare. Cele mai mari sume au fost virate de Andrei Gerea (foto) sau Cătălin Bulf, arată listele publicate de Autoritatea Electorală Permanentă. Argeșenii aflați pe listele partidelor, pentru alegerile europarlamentare, au contribuit cu sume de la câteva mii de euro și până la sute de mii de euro, din venituri proprii sau din împrumuturi. Din nefericire pentru ei, niciunul nu se află acum în Parlamentul European.

Patru tineri au fost excluși de conducerea PNL Argeș fără a se respecta statutul partidului

Luni, 12 August 2019 13:37

# Scandal în PNL Argeș – episodul „Citirea statutului”

Harababura din PNL Argeș se adâncește. Asta, în ciuda eforturilor de fațadă ale președintelui Adrian Miuțescu care încearcă din răsputeri să arate că în organizația sa domnește liniștea și pacea. Recent, în Biroul Politic Județean al PNL Argeș, au fost excluși, prin vot secret, șapte persoane. Este vorba de Tiberiu Avrămescu, Florin Baboi, Dumitru Moise, Dragoș Predescu, Flavia Ghițu, Otilia Șerban și Andrei Moșteanu. Nemulțumiți de excludere, aceștia au contestat decizia la Comisia de Onoare și Arbitraj Județeană a PNL Argeș (COAJ).

 

Avocatul Liviu Stancu vrea referendum pe tema Pădurea Trivale – arie protejată

Luni, 12 August 2019 12:48

În urma discuțiile apărute, în ultima perioadă, pe tema Pădurea Trivale – arie protejată, avocatul argeșean Liviu Stancu dorește realizarea unui referendum local pe acest subiect. De asemenea, acesta mai scoate în evidență un lucru, care pare a nu fi destul de cunoscut pentru toată lumea: ce reguli impune o arie protejată?

Parlamentarii PSD ai Argeșului nu au nicio inițiativă legislativă care să privească județul

Miercuri, 07 August 2019 20:19

# Aceștia sunt, însă, preocupați de Autostrada Nordului, pietre prețioase, Ziua Radioului și multe altele

Parlamentarii argeșeni, din partea PSD, par loviți de amnezie. Sunt semnatari a tot felul de inițiative legislative, care de care mai pestrițe. Printre acestea, așa cum veți vedea mai jos, se numără: creșterea bubalinelor, a Surei de Stepă, Autostrada Nordului, pietrele prețioase,  clădiri din Olt, Muzeul Filatelic, Ziua Radioului. Desigur, și acestea sunt importante pentru alegători. Însă apartenența la județul nostru pare ștearsă cu buretele, motiv pentru care dorim să le reamintim numai câteva dintre obiectivele programului electoral al candidaților argeșeni PSD (din 2016)  pentru guvernare:

 

Țărăniștii au repurtat o primă victorie în procesul cu Primăria Pitești

Luni, 29 Iulie 2019 21:55

# Instanța le-a admis proba cu înscrisuri

Țărăniștii argeșeni, conduși de președintele Gheorghe Dinescu, au dat în judecată Primăria și Consiliul Local Pitești. Aceștia solicită instanței anularea unei hotărâri de Consiliu Local din decembrie (HCL 451/2018), prin care li s-a anulat contractul de închiriere pentru sediul din strada General Cristescu, din centru,  și li s-a repartizat “o cămăruță” de 12 mp pe Calea București. Chiar și așa, contractul pentru cămăruța respectivă era doar pe trei luni, motiv pentru care Gheorghe Dinescu a refuzat să plece din actualul sediu.

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: „Nu eu i-am stricat «jucăria» lui Miuțescu. Era stricată...”

Luni, 22 Iulie 2019 21:31

În numărul trecut, am publicat un material intitulat ”Doi consilieri PMP i-au stricat «jucăria» șefului PNL Argeș”. Se face referire la zădărnicirea planului instrumentat de Adrian Miuțescu, de a boicota ședințele de Consiliu Județean, la vot, cu ajutorul consilierilor PMP. După publicare, ne-a contactat însuși liderul PMP, Cătălin Bulf, care a dorit să facă câteva completări.

 

„Sunt zone unde există efectiv o fabrică de infractori”

Luni, 22 Iulie 2019 21:28

# Narcis Sofianu, redeschide cazul morții omului de afaceri Cătălin Plăiașu

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, este dezamăgit de reacția societății argeșene după moartea omului de afaceri din Curtea de Argeș, Cătălin Plăiașu. Acesta a murit după ce a fost bătut cu sălbăticie de doi tineri din Merișani, după o șicanare în trafic pe DN7C Pitești-Curtea de Argeș.

Tiberiu Avrămescu, unul dintre cei excluși din PNL: „Domnul Miuțescu este mai presus de lege?”

Luni, 15 Iulie 2019 13:28

Continuă războiul în PNL Argeș după decizia de sancționare cu excluderea din partid a unui număr de șapte membri. Războiul capătă o formă internă, ce rupe partidul în două grupări: una a tinerilor și a persoanelor care au fost împotriva excluderii colegilor lor și grupul condus de Adrian Miuțescu.
În ediția trecută a săptămânalului „Atitudine în Argeș”, Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, își arăta nemulțumirea față de membrii organizației care au decis să rezolve problemele partidului în instanță în loc să ia act de soluția finală dată în interiorul formațiunii politice.

 

Doi consilieri PMP i-au stricat ”jucăria” șefului PNL Argeș

Luni, 15 Iulie 2019 13:22

# Adrian Miuțescu, în haine de divă rănită, a fost dat uitării

La ședința Consiliului Județean de la sfârșitul lunii aprilie, o crevasă adâncă s-a insinuat, din considerente stilistice,  între președintele CJ Argeș, Dan Manu, și președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu. De ce din considerente stilistice? Pentru că primul s-a obișnuit să termine o ședință de consiliu județean într-un sfert de oră. Timp ce nu îi este pe plac celui de-al doilea, care mai dorea un cuvânt pe alocuri, o discuție, o romanță.

Harababura din PNL Argeș atinge cote alarmante după excluderea a șapte membri

Luni, 08 Iulie 2019 13:37

# Dumitru Moise, fost consilier județean, despre Miuțescu și apropiații săi: „Sper să nu se ajungă niciodată ca decizii importante pentru județul acesta să stea în pixul lor” # Tiberiu Avrămescu, fost consilier local: „PNL Argeș a fost confiscat de o gașcă ce urmărește să-și satisfacă interesele proprii după modelul, deja consacrat, Iani Popa” # Adrian Miuțescu: „Nu poți să colaborezi cu niște oameni care lucrează din interior împotriva propriului partid” # Și PSD-ul e cu un ochi în ograda liberalilor! Sorin Apostoliceanu: „Mi-am luat popcorn și stau să văd cum se termină telenovela....și nu mă bucur! Văd că aveți și voi comuniști în partid”.

 

Pagina 1 din 91

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea