Nicolae Pavelescu, candidat la parlamentare: “Consider că misiunea mea ca lider al Sindicatului Dacia s-a încheiat”

Joi, 22 Octombrie 2020 13:27

 

Nicolae Pavelescu, liderul Sindicatului Dacia, candidează pe listele PSD Argeș la alegerile parlamentare. Acesta se află pe locul doi, la Camera Deputaților.

 

Nicolae Pavelescu: “Consider că misiunea mea ca lider al Sindicatului Dacia s-a încheiat. Sunt un om de stânga și am convingerea că împreună cu echipa PSD vom reuși să reprezentăm mai bine interesele angajaților în Parlament”.

Ion Mînzînă: „Avem o echipă competitivă care se va bate în Parlament pentru Argeș”

Joi, 22 Octombrie 2020 13:14

PSD Argeș a depus joi, 22 octombrie, la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. La eveniment a fost prezent și liderul PSD Argeș, Ion Mînzînă, care a declarat că toate candidaturile au fost atent analizate și că s-a dorit să se vină în fața argeșenilor cu o echipă de profesioniști capabili să reprezinte cu succes Argeșul în Parlamentul României.

„Trecem printr-o perioadă deosebit de grea. PSD Argeș a depus astăzi listele cu gândul ca Argeșul să fie pe primul loc. Avem o echipă competitivă care se va bate în Parlament pentru Argeș și pentru argeșeni. Performanța va fi a celor puternici, iar cei puternici suntem noi!”, a precizat Ion Mînzînă.

Iată cine sunt candidații PSD Argeș:

 

Argentina Culcuș invalidată de Tribunalul Argeș pentru funcția de consilier local la Mioveni

Joi, 22 Octombrie 2020 11:32

# Decizia este definitivă
Argentina Culcuş a fost inițial validată pentru funcția de consilier local la Mioveni, din partea PNL. Cartea ei de identitate, în care avea domiciliul la Mioveni, a fost considerată act valid, care îndeplineşte condiţiile cerute de Legea alegerilor locale! Conform surselor noastre, Argentina Culcuş şi-a vândut apartamentul din Mioveni încă din anul 2018. Acolo locuieşte, de doi ani, o altă familie.

Candidații PSD Argeș la alegerile parlamentare

Miercuri, 21 Octombrie 2020 08:32

PSD Argeș și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Față de alegerile precedente, doar trei nume se mai regăsesc pe listele social-democraților: Simona Bucura Oprescu, care și deschide lista la Camera Deputaților, Nicolae Georgescu , respectiv Cristina Stocheci. Listele sunt următoarele:

 

Premierul Ludovic Orban - vizită la Uzina Dacia

Miercuri, 21 Octombrie 2020 08:24

Premierul Ludovic Orban va vizita, miercuri, de la ora 10.00, Uzina Dacia Mioveni. Premierul  va susține declarații de presă la finalul vizitei, în jurul orei 11.45. Biroul de presă al Guvernului va transmite live declarațiile pe pagina oficială de Facebook și pe canalul oficial de Youtube.

Virgil Baciu candidează pentru Parlamentul României

Marţi, 20 Octombrie 2020 21:03

Fostul primar din Corbi, Virgil Baciu, va candida la alegerile parlamentare în mod independent.  Fostul edil a declarat că în prezent este încă membru PMP Argeș, dar în viitorul apropiat, în urma discuțiilor cu conducerea partidului, va demara procedura de părăsire a organizației.

 

Pachetul minim de servicii pentru copii și familii, lege inițiată de către PSD, a fost adoptat de Parlament

Luni, 19 Octombrie 2020 21:06

Încă odată PSD a arătat că are soluții! Că face o prioritate din sprijinirea copiilor și a familiilor, din investițiile în sănătatea, protecția și educația lor. Pachetul minim de servicii a fost conceput pentru a preveni și soluționa în stadiu incipient, probleme grave ca violența, sărăcia, sarcina timpurie, bolile prevenibile, lipsa accesului la prestații bănești, instituționalizarea și abandonul școlar. PSD cere președintelui Iohannis să promulge neîntârziat legea și să nu mai sacrifice copiii pentru cinicul său interes electoral!

 

 

PRO România și ALDE au fuzionat. În Argeș, încă, nu s-a întâmplat nimic

Miercuri, 14 Octombrie 2020 08:20

# Bogdan Ivan (foto), președinte PRO România Argeș: „Nu știm, deocamdată, cum arată viitorul nostru comun”

Liderii naționali ai PRO România și ALDE au semnat pentru fuziunea celor două partide, gestul având, ca o primă consecință, susținerea de candidați unici la alegerile parlamentare care se apropie.  "Este momentul să lăsăm de o parte orice ezitări şi să ne unim forţele pentru a opri actuala guvernare şi de a construi o alternativă. (...) Vreau şi cred că putem să construim în jurul acestei echipe, cu sprijinul ALDE, o forţă capabilă să lupte şi să se opună măsurilor greşite pe care Guvernul PNL şi aliaţii săi le iau", a spus Victor Ponta, într-o conferinţă comună cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu

 

Un deputat PNL de Argeș și-a transferat un consilier, pe un post bine plătit, la Autoritatea Rutieră Română. Fără concurs!

Marţi, 13 Octombrie 2020 14:23

# Dănuţ Bica, deputat PNL de Argeş: ”I-am aprobat detaşarea, în sensul acesta am o legătură”

Postul de televiziune Digi24 a demarat, cu puțin timp în urmă, o amplă anchetă a tipului – trambulină în care se fac, în momentul de față, angajările la regiile statului care plătesc salarii grele. Un mod de a ajunge acolo, fără concurs este următorul: te angajezi la cabinetul unui parlamentar, apoi, prin transfer, te duci la postul acela călduț. Un exemple este chiar în Argeș, la deputatul PNL Dănuț Bica. Acesta, întrebat de jurnalistul Digi24 cu privire la unul dintre consilierii săi, s-a fâstâcit.  Iată, mai jos, cum a decurs bâlbâiala:

Alianța USR PLUS Argeș și-a desemnat candidații pentru Parlamentul României

Marţi, 13 Octombrie 2020 09:33

 

Alianța USR-PLUS Argeş şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Astfel, pentru Camera Deputaţilor lista este deschisă de actualul parlamentar Ionuţ Moşteanu, urmat de Adrian Ștefan Cîrstea, Emilia Mateescu, Ionuț Bogdănel Marina şi Dragoș Mihai Tănase.

 

La Senat, primul pe listă este Narcis Mircescu, fiind urmat de Darius Sebastian Nedelcu, Rodica Crețu, Ionuț Zamfirache și Stan Florea.

 

PNL Argeș spumegă de necaz: ”Ionică își pregătește un loc de city manager, sub conducerea lui Cristian Gentea”

Luni, 12 Octombrie 2020 13:27

În loc să împingă din greu la repornirea economiei, peneliștii argeșeni se uită, cu necaz, peste gardul politic. Și se preocupă de acțiunile noului primar, Cristian Gentea, care l-ar putea numi administrator pe fostul primar, Cornel Ionică.
PNL Argeș: ”Noul primar pesedist al Piteștiului, Cristian Gentea, vrea să îl numească administrator public al orașului pe Cornel Ionică, după ce acesta din urmă a decis să reducă atribuțiile viceprimarilor care sunt susținuți de PNL și USR....”

Simona Bucura Oprescu: ”Spre deosebire de actuala Putere, care anunță seara noile obligații pe care le au românii… PSD a început elaborarea programului de guvernare”

Luni, 12 Octombrie 2020 13:26

PSD a început seria de întâlniri cu partenerii social, cu cele mai importante patronate și sindicate din industrie (auto, construcții, retail), iar săptămâna acesta și următoarea vom continua întâlnirile pe celelalte domenii: educație, sănătate, agricultură, infrastructură, fonduri europene, muncă.
Spre deosebire de actuala Putere, care anunță seara noile obligații pe care le au românii sau ce restricții are mediul privat dimineața, PSD a început elaborarea programului de guvernare în parteneriat cu cei cărora li se adresează măsurile propuse, pornind de la nevoile concrete pe care aceștia le au.

 

Campanie în mediul online: Hai în PMP! De ce PMP

Luni, 12 Octombrie 2020 13:25

# Eliminarea tuturor pensiilor speciale, unul din punctele cu care partidul încearcă să convingă alegătorii

PMP, după cum se vede, nu a luat vacanță în urma alegerilor locale. Imediat după, a început o campanie de atragere a noi membri:
- PMP susține transparența totală în administrație. Vrem să oprim risipirea banilor publici prin publicarea online a tuturor contractelor și facturilor instituțiilor publice
- PMP luptă pentru gaze ieftine românești din Marea Neagră în fiecare casă. Susținem extinderea rețelei de gaze la el puțin 65% din gospodăriile României
- PMP pledează în Parlamentul European pentru creșterea finanțării fermierilor români în contextul în care piața europeană între agricultori este ”profund deformată de nivelul de subvenții”. Construirea de centre zonale și județene pentru legume, fructe și alte produse românești.

Mioveni. PSD are 13 consilieri locali validați

Luni, 12 Octombrie 2020 13:23

Au fost validate mandatele reprezentanților PSD din cadrul Consiliului Local Mioveni pentru mandatul 2020-2024.
Cei 13 CONSILIERI LOCALI PSD sunt:
1. POPESCU CORNEL
2. ȚURLEA CIPRIAN
3. CORCODEL IONUT
4. MINCIUNESCU IONUŢ-BOGDAN
5. DRĂGUŞINOIU FILOFTEIA-VALENTINA
6. NILĂ GEORGE CONSTANTIN
7. MANDU ION
8. GOGOESCU GEORGIANA
9. BARANGĂ ION
10. STĂNEL IONUŢ-COSMIN
11. COMAN GEORGICĂ
12. DRĂGUŞIN CLAUDIA-MARIA
13. DIDIŢĂ GHEORGHE

 

PSD Argeș: ”Pandemia a arătat cât de vulnerabilă este România”

Luni, 12 Octombrie 2020 13:21

# Guvernul PNL nu are nicio viziune în ceea ce privește agricultura

Pandemia a arătat cât de vulnerabilă este România pentru că Guvernul PNL nu are nicio viziune în ceea ce privește agricultura și nu este capabil să vină cu soluții care să asigure hrana românilor din producția internă.
Guvernul liberal a oprit ori subfinanțat programe vitale, lansate de PSD, a eșuat să acorde la timp despăgubirile pentru calamități, iar fermierii români sunt la pământ.

Scandal la PER Argeș! Președintele Eduard Florea și-a dat demisia. Vezi motivul

Luni, 12 Octombrie 2020 12:46

 

# Eduard Florea: „Am cerut disocierea de domnul Pendiuc. Se pare că a deranjat”

Scandal la Partidul Ecologist Român filiala Argeș, după demisia președintelui Eduard Florea. Noul președinte al organizației județene a fost numit Cătălin Gherzan, președintele PER Pitești și fost candidat la Primăria Pitești.

Eduard Florea acuză că a cerut conducerii naționale disocierea dintre PER Argeș și Tudor Pendiuc, fapt ce i-a fost respins. „A fost o decizie unilaterală. Nu mi s-a respectat cerințele de bun simț. Am cerut să se facă disocierea de domnul Pendiuc și nu s-a acceptat. Am exprimat-o public în ședința BPN de la București, din 3 octombrie. După care am avut inspirația să îi trimit mesaj scris președintelui (Dănuț Pop – președintele PER n.r.) prin care să îi reiterez ceea ce îi spusesem public acolo, faptul că voi continua la Argeș. Am fost întrebat dacă vreau să continui și i-am spus că vreau să continui la Argeș cu condiția respectării statutului și a unicii doleanțe pe care o am, eliminarea din peisaj a domnului Pendiuc. Pentru că imaginea dumnealui și problemele penale, pe care le are, au adus grave prejudicii de imagine partidului. Lucru care se pare că a deranjat”, ne-a precizat Eduard Florea.

 

Membru PNL despre posibila candidatură a lui Emanuel Soare la parlamentare: „Dacă se suspendă iar, devine bufonul electoratului!”

Marţi, 06 Octombrie 2020 21:42

De la începutul lunii octombrie, Emanuel Soare a revenit în funcția de prefect al județului Argeș. După ce a pierdut alegerile pentru președinția Consiliului Județean Argeș, Soare a preferat să se întoarcă la prefectură, devenind iar... apolitic. Rămâne de văzut pentru cât timp. În spațiul public argeșean umblă, deja, zvonul că acesta vrea să candideze și la parlamentare. De altfel, de când a intrat în politică, lui Soare nu i-a scăpat aproape nicio candidatură. A debutat, mai întâi, la alegerile europarlamentare din mai 2019, pe un loc neeligibil, iar pe 27 septembrie 2020 a candidat la CJ Argeș.

Tânăra primăriță din Corbi se gândește, deja, la proiecte noi pentru comună: „Trebuie să ne unim forțele și să fim o echipă”

Luni, 05 Octombrie 2020 22:20

Anca-Alina Baciu a devenit cel mai tânăr primar din România după ce a câștigat alegerile locale din comuna Corbi, candidând din partea Partidului Mișcarea Populară. A intrat în cursa electorală fiind  provocată de propriul tată, primarul Virgil Baciu. Cel din urmă reproșa, la acea dată, lipsa de implicare a tinerilor în viața politică. Anca Baciu vine dintr-o familie realizată din punct de vedere financiar, cu afaceri extinse din perioada de dinaintea accederii tatălui în administrația locală. Așa încât pretențiile și presiunile pe care le vor exercita cei din familie asupra noii primărițe vor fi numai cele cu privire la continuarea frumoaselor proiecte începute aici și la conceperea unora noi. Iată câteva din gândurile noului edil din Corbi în următorul interviu:

 

Analiză alegeri locale în județul Argeș: procentele primarilor câștigători și rezultatele obținute în consiliile locale

Luni, 05 Octombrie 2020 22:07

Au trecut din nou alegerile locale. Pentru unii cu emoții, pentru alții mai deloc. Un lucru este cert, argeșenii și-au ales preferații. În total, Partidul Social Democrat a câștigat 71 de localități, Partidul Național Liberal – 24, Partidul Mișcarea Populară – 2, Alianța USR PLUS – 1, PRO România – 1, Partidul Ecologist Român – 1, Alianța Național Țărănistă - 1, iar un candidat a ieșit primar din postura de independent. În cele ce urmează, vă prezentăm  câștigătorii din cele 102 localități și rezultatele obținute pentru consiliile locale.

Clasamentul final al candidaţilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Județean Argeş

Luni, 05 Octombrie 2020 21:59

# Vezi voturile primite de Ion Mînzînă, pe localități

PSD a câştigat detaşat alegerile locale din Argeş, obţinând funcţia de preşedinte al CJ şi jumătate dintre mandatele de consilieri judeţeni, precum şi 71 dintre cele 102 posturi de primar, conform datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă după centralizarea tuturor voturilor din judeţ.
Funcţia de preşedinte al CJ Argeş i-a revenit lui Ion Mînzînă (42,28% dintre voturi). Social-democraţii au obținut şi 17 dintre cele 34 de locuri de consilier judeţean. PNL va avea 11 consilieri judeţeni,patru - Alianţa USR PLUS şi doi  - PRO România.

 

 

Pagina 1 din 105

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea