Sorin Apostoliceanu: „După 8 luni de pandemie și o conferință a PNL, administrația locală s-a gândit la mediul de afaceri! Doar s-a gândit...”

Luni, 31 August 2020 13:06

După opt luni de luptă cu pandemia, timp în care multe firme au dat faliment, executivul PSD abia săptămâna trecută a luat în considerare importanța sprijinirii mediului de afaceri piteștean, fără a face, însă, ceva concret în acest sens. S-a vorbit pentru prima oară în Consiliul Local pe această temă la o zi după ce PNL organiza evenimentul dedicat mediului de afaceri argeşean, cu tema „Protejarea și promovarea IMM-urilor din județul Argeș. Provocări în vremuri de pandemie”, organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL) Argeş.

Sondaj Novel Research: lupta pentru Pitești se dă între PNL și PSD

Luni, 31 August 2020 13:04

Lupta finală din Pitești pare a se fi stabilit clar între candidatul liberal și cel social-democrat. Este pentru prima oară când cineva se luptă de la egal la egal cu PSD pentru Primăria Pitești. Singura necunoscută rămâne prezența la vot. Mai mulți piteșteni la urne înseamnă mai multe șanse pentru un altfel de administrație.

 

Cristian Gentea va câștiga alegerile la Pitești

Luni, 31 August 2020 12:26

 

Cristian Gentea, candidatul PSD pentru Primăria Pitesti, a preluat conducerea în cursa electorală și se află în plină ascensiune. Prezent la dezbaterea “UNIVERSITATEA – INIMA CETĂȚII”, Cristian Gentea s-a detașat clar față de ceilalți candidați la Primăria Pitești având de departe cea mai bună prestație. Dovedind o bună cunoaștere a problemelor, o abordare realistă a subiectelor și oferind soluții concrete pentru toate situațiile prezentate, Cristian Gentea a demonstrat o dată în plus că este cea mai bună variantă pentru funcția de primar al Piteștiului. Puteți urmări confruntarea pe canalul de youtube al Universității Pitești la https://www.youtube.com/watch?v=4bSSCTM7nVo&fbclid=IwAR1iqf4mOHOR_Lzlae-C7VHMv-SQrwULApfW2fW0ym7SguXCjoOFoUKbAek.

Cristian Gentea propune o soluție ILUMINAT PUBLIC INTELIGENT pentru un oraș modern!

Duminică, 30 August 2020 21:48

 

Candidatul PSD la Primăria Municipiului Pitești,  Cristian Gentea își prezintă proiectele pentru Pitești, componente-cheie ale platformei acestuia și a echipei PSD, o platformă construită în jurul conceptului Aici vrei să trăiești! La #Pitești!”

În cursul acestei zile, Cristian Gentea a făcut publice măsurile pe care le va implementa ca primar în ceea ce privește iluminatul public stradal.

Prioritatea noastră în următorul mandat o reprezintă implementarea unui sistem inteligent de iluminat public (pentru străzi, bulevarde, parcuri, parcari, pasaje), un sistem bazat pe o rețea de corpuri de tip LED și, după caz, pe sisteme fotovoltaice.”, a anunțat Cristian Gentea.

 

Cristian Gentea: Pentru mine, educația înseamnă civilizație!

Sâmbătă, 29 August 2020 15:31

Prezent la dezbaterea “UNIVERSITATEA – INIMA CETĂȚII”, Cristian Gentea, candidatul PSD pentru funcția de primar al Piteștiului, și-a prezentat strategia realistă și proiectele concrete menite să asigure creșterea nivelului de educație – o condiție fundamentală, în opinia domniei sale, pentru dezvoltarea comunității. S-a remarcat ca fiind unul dintre cei mai aplicaţi candidaţi pentru Primăria Piteşti.  Mizând pe implicarea activă a structurilor academice în toate proiectele importante pentru Pitești și în deciziile locale, dar și pe o armonizare a ofertei educaționale cu nevoile pieței economice, Cristian Gentea a demonstrat o bună cunoaștere a problemelor, o abordare realistă a subiectelor și a prezentat soluții concrete pentru toate temele supuse dezbaterii.

Cristian Gentea, om de cuvânt: sprijin pentru industria HoReCa!

Vineri, 28 August 2020 14:42

Am avut în ultimele zile discuții cu mai mulți reprezentanți ai industriei HoReCa din municipiul Pitești. Peste 30 de investitori locali (proprietari de hoteluri, restaurante, terase, cafenele, casinouri) au răspuns invitației mele de a dialoga cu privire la problemele care afectează activitatea domniilor lor. Le mulțumesc pentru receptivitate și pentru timpul acordat. Îi asigur de respectul meu pentru eforturile pe care le fac, pentru aportul pe care-l au în economia municipiului și pentru responsabilitatea socială pe care o au.

Soluţii implementate rapid la nivelul Consiliului Local Piteşti

Am ales să abordez cu titlu de urgenţă o parte dintre aceste probleme în ședința Consiliului Local Pitești care a avut loc ieri, 27 august. Am inițiat și am solicitat rezolvarea urentă a unora dintre aspecte sesizate în cursul discuției cu patronatul HoReCa din Pitești, respectiv:

 

Nicolae Velcea: „Printre prioritățile mele se află reabilitarea căminului și transformarea acestuia în creșă și grădiniță”

Marţi, 25 August 2020 15:47

Deputatul Nicolae Velcea, candidat PSD la funcția de primar al orașului Ștefănești, este preocupat să găsească soluții de finanțare clare pentru obiectivele de investiții care să transforme urbea. În acest sens, Nicolae Velcea are o veste bună. "Printre principalele mele priorități, se află dezvoltarea serviciilor și rețelei de utilități publice, dar și reabilitarea căminului și transformarea acestuia în creșă și grădiniță cu program prelungit. În  acest sens, am identificat și posibile surse de finanțare din fonduri europene. Este vorba despre Programul Operațional 2021- 2027, a cărei versiune este în lucru și care va fi finalizată anul acesta în noiembrie, urmând ca apoi să fie aprobată de Comisia Europeană.

Treisprezece pentru Primăria Pitești!

Luni, 24 August 2020 20:51

# Reprezentanții a unsprezece partide plus 2 candidați independenți își doresc să devină primarul Piteștiului # Alte trei partide au candidați doar pentru Consiliul Local

Dosarele a treisprezece candidați pentru funcția de primar al municipiului Pitești au fost admise de Biroul Electoral de circumscripție nr. 1. Vorbim de reprezentanții unui număr de 11 partide, la care se adaugă și doi candidați independenți. De asemenea, sunt 14 partide, plus un candidat independent, care au depus liste și pentru funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Pitești.

 

Argeșenii care vor să câștige președinția Consiliului Județean

Luni, 24 August 2020 20:45

# Unsprezece candidați pentru CJ Argeș

Nu mai puțin de unsprezece argeșeni au intrat în lupta pentru câștigarea funcției de președinte al Consiliului Județean Argeș, la alegerile care vor avea loc în data de 27 septembrie 2020. Unsprezece formațiuni politice vor avea reprezentant în această competiție electorală. Un alt partid, PRM, are reprezentanți doar pentru funcția de consilier județean. În continuare vă prezentam candidații partidelor politice pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Argeș și de consilier județean.De precizat, că Dan Manu, președintele în funcție, nu se regăsește în nicio listă.

Interviu cu Simona Bușcă: „Îmi doresc ca Moșoaia să devină un loc confortabil pentru toate generațiile”

Luni, 24 August 2020 20:43

Simona Bușcă este candidatul PSD la Primăria Moșoaia. Are 35 de ani, este casătorită, având o fetiță, și locuiește împreună cu familia în Moșoaia. A absolvit Facultatea de Științe Economice și Masterat în Sisteme Bancare Europene în cadrul Universitații din Pitești. În perioada 2016-2020 a fost consilier PSD in Consiliul Local al comunei Moșoaia.

 

Ion Mînzînă, candidat la șefia CJ Argeș: „Am capacitatea să construiesc”

Luni, 24 August 2020 20:03

Ion Mînzînă este candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. Preşedintele PSD Argeş susţine că toată experienţa acumulată în administraţie îl recomandă să preia conducerea instituţiei.

Argeșeanul Andrei Gerea nu știe încotro merge România

Luni, 24 August 2020 20:00

După câteva mandate, oferite de argeșeni, în care a fost îmbrăcat în culorile PNL sau ALDE, Andrei Gerea și-a redescoperit rădăcinile: Sectorul 1 (București, n.r.) pentru mine înseamnă leagănul politic.”  O declarație ce nu poate fi coroborată decât cu cele două apartamente din Capitală apărute în declarația de avere, unul în 2014, altul chiar anul acesta, 2020.

 

Simona Bucura Oprescu despre deschiderea anului școlar: ”Oare ce o fi în mintea celor din Guvernul PNL când inventează asemenea aberații?”

Luni, 24 August 2020 19:59

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu critică în termini duri măsurile anunțate de (încă) guvernul PNL:
”Simona Bucura Oprescu: Ministerul Sănătăţii a publicat, în sfârşit, ghidul cu măsuri pentru începerea şcolii.  Constatăm cu stupoare, însă, că părinților li se pune în cârcă întreaga responsabilitate. Aceștia sunt amenințați cu dosare penale și li se dă un rol care, de fapt, ar trebui să fie al unui personal medical calificat.

Nicolae Velcea: „Construim, împreună, în Ștefănești!”

Luni, 24 August 2020 19:54

Dragii mei,

Mă adresez tuturor cetățenilor orașului Ștefănești, tuturor partenerilor publici și privați ai administrației locale Ștefănești.
Sunt Nicolae Velcea, deputat PSD în Parlamentul României, și candidez pentru funcția de primar al orașului nostru, în numele echipei PSD și susținut de aceasta.
Am luat această decizie având convingerea că fiecare dintre noi poate schimba, cu adevărat, lucrurile, numai prin implicare directă, prin asumarea unor provocări, prin proiecte bine gândite și, la fel de bine, puse în practică.

 

Doi argeșeni, candidați la funcția de consilier județean, respinși de BEJ pentru că au făcut poliție politică

Luni, 24 August 2020 19:50

# Candidatura primarului Gheorghe Purcaru (foto) la funcția de consilier județean - respinsă. Dar cea la Primăria Morărești - acceptată

Două candidaturi pentru funcția de consilier județean, pe listele Partidului Ecologist Român și ALDE, au fost respinse de Biroul Electoral Județean nr 3 Argeș. Motivul? Cei doi au fost colaboratori ai Securității.

 

Stelică Crăciun, candidat pe listele Partidului Ecologist la Consiliul Județean Argeș, sub control judiciar pentru șantaj și amenințări

Luni, 24 August 2020 19:48

 

UPDATE: De asemenea, după ce Stelian Crăciun a ajuns în arest, un alt politician a petrecut o noapte în celulă. Este vorba de șeful PNL Mărăcineni, Marian Popescu, unul dintre cei care l-au reclamat pe Crăciun. Practic, cei doi s-au reclamat reciproc. Și acesta a fost eliberat, fiind plasat sub control judiciar.

Textul inițial: Omul de afaceri Stelian („Stelică”) Crăciun, cumnatul primarului comunei Mărăcineni - Nicolae Dascălu, a ajuns, săptămâna trecută, în arest pentru 24 de ore. El a fost reținut joi seara, 20 august, sub acuzația de șantaj și amenințare. Afaceristul este anchetat după ce ar fi încercat prin mod illegal, încă din luna martie, să-i convingă pe contracandidații cumnatului său să se retragă din cursa electorală.  Acesta ar fi amenințat mai mulți membri PNL din Mărăcineni. Oamenii legii au efectuat și două percheziții domiciliare la locuințele lui  din Micești și din Mărăcineni.

 

 

Niciun candidat independent la CJ Argeș

Luni, 24 August 2020 19:46

Deși a existat un candidat independent pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 3 Argeș i-a respins dosarul. Activista civică Simone Lucie Nicolescot (foto) nu a putut strânge numărul total de susținători necesari pentru a putea candida la CJ Argeș. În schimb, aceasta poate candida la funcția de primar al comunei Băiculești. Precizăm că Simone Lucie Nicolescot este o luptătoare acerbă contra abuzurilor și dezinteresului autorităților locale sau naționale.

Echipa PNL la Primăria Pitești: ,,Nu venim la Primărie să dăm oameni afară! Venim să facem echipă cu ei!"

Luni, 24 August 2020 11:45

Tot mai mulți angajați ai Primăriei Pitești și ai instituțiilor din subordinea acesteia reclamă faptul că sunt supuși unor presiuni din partea conducerii PSD Pitești și a Primăriei. Acestora li se spune că vor fi dați afară din serviciu dacă la conducerea instituției vor ajunge alții decât social-democrații.Liberalii piteșteni au ținut să lămurească acest aspect și spun răspicat că nu vin la Primărie ca să dea pe cineva afară, ci ca să facă echipă cu oamenii.

 

Cabinetele școlare medicale din mediul rural au, în Argeș, ZERO MEDICI!

Luni, 17 August 2020 21:48

# Răspuns halucinant al Ministerului Sănătății la o întrebare a deputatului Dănuț Bica

Întrebări și, mai ales, răspunsuri, de domeniul SF, trec, în această perioadă, aproape neobservate. Suntem în campanie electorală, campanie dublată, poate chiar depășită, ca număr de știri, de evoluția virusului SARS COV II. Iată însă că, cu toate acestea, apar informații demne de filme de groază. La sfârșitul lunii iunie, deputatul (PNL) Dănuț Bica a adresat, de la tribuna Parlamentului, o întrebare pentru Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății.

CONTINUITATE ȘI DEZVOLTARE LA CORBI - Anca Alina Baciu s-a înscris în cursa electorală

Luni, 17 August 2020 21:43

Primarul de poveste al comunei Corbi nu mai candidează în localitatea natală. Acesta, după cum se știe, s-a înscris în cursa pentru Consiliul Județean Argeș. Nu lasă, însă, locul de izbeliște, ci o propune chiar pe fiica sa, o tânără ambițioasă și cu experiență managerială. Iată mesajul.

 

Pagina 6 din 105

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea