Moșteanu a trecut la strângerea de semnături. Pentru aceeași Pădure Trivale

Miercuri, 11 Octombrie 2023 08:17

 

Neînsemnata opoziție a PSD din Pitești a descoperit roata. Și, mai nou – însă în urma roții – mersul pe jos. Pădurea Trivale trebuie smulsă din fața rechinilor imobiliari (Ana Stan, Tiberiu Irimia, primarul Gentea, viceprimarul Tofan, inspectorul școlar Tudosoiu etc.), rechini imobiliari care turează motoarele basculantelor cu care vor intra în pădure să toarne asfalt, să ridice blocuri monstruoase. Tiberiu Irimia și Ana Stan chiar au drujbe cumpărate special pentru sărmanii arbori din Pădurea Trivale. Se aude cum sunt turate și acestea, atât de tare încăt Coteț și Moșteanu aproape că nu se mai aud deloc. A. uitasem, ei nu se aud nici când e liniște…

 

Liberalul Roland Dumitru, viitor candidat la Primăria Albota, te vrea în echipa sa!

Miercuri, 04 Octombrie 2023 10:13

 

În comuna Albota ştim că anul viitor va avea loc o campanie electorală pentru alegerile locale cum nu s-a mai văzut. Pentru scaunul de primar candidează liberalul Roland Dumitru, nepotul primarului Ion Dumitru (PSD). Despre ducele de Albota vorbesc faptele, materializate în proiecte de anvergură. Şi încă mai urmează altele la fel de importante. Ion Dumitru e omul care a sfinţit locul, dar Roland promite (din barca PNL) că va face “mai mult”.

 

 

Președintele PSD Argeș demontează o parte din miturile noii impozitări

Marţi, 03 Octombrie 2023 07:23

 

 

# Ion Mînzînă: ”Veți vedea că nu pleacă nicio companie din România”

Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, a ținut să le dea o replică celor nemulțumiți de pachetul de reforme adoptat de guvernul Ciolacu.

Ion Mînzînă: ”Răsună în spațiul public o mulțime de opinii ale "specialiștilor" pe pachetul de măsuri economico-sociale pentru care guvernul condus de Marcel Ciolacu și-a angajat răspunderea în Parlament.

Am tot auzit diverse voci de „finanțiști”, de reprezentanți ai mediului privat sau oameni politici că acest pachet înseamnă dispariția cotei unice de impozitare.

 

Cele mai mari investiții de modernizare a infrastructurii rutiere de după Revoluție în Argeș!

Marţi, 26 Septembrie 2023 22:16

 

Pentru PSD Argeș, reabilitarea, modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere reprezintă o prioritate! Iar faptele vorbesc de la sine!

Ministerul Transporturilor condus de ministrul social-democrat Sorin Grindeanu a alocat fonduri consistente și a derulat și derulează proiecte de amploare în județul Argeș. De exemplu, pe Transfăgărășan și pe DN 65 s-au făcut cele mai mari lucrări de după Revoluție din punct de vedere al costurilor și al întinderii lor. Investițiile cu fonduri de la bugetul local sunt completate de cele realizate cu fonduri proprii sau cu bani europeni de către Consiliul Județean.

 

 

Primarul de la Albota: “Voi, aliații noștri de la PNL, sunteți jalnici!”

Marţi, 26 Septembrie 2023 08:38

 

În Argeş, coaliţia de guvernare stă pe un butoi de pulbere! Liberalii nu ratează nicio ocazie de a trage preşul de sub picioarele PSD-iştilor, iar aceştia din urmă cad mereu în picioare. Ghinion! Nici cu transportul judeţean, blocat, nu au reuşit PNL-iştii să-i înfunde pe social-democraţi. Totul s-a rezolvat în beneficiul argeşenilor, iar liberalii au rămas cu buza umflată. Nu le-a ieşit nici de data asta! Ba mai mult, primarul Ion Dumitru de la Albota i-a mustrat pe liberali:

Pădurea Trivale cea plină de surprize. Fostul șef al PNL Argeș sare în apărarea proiectului de pădure-parc, votat de PSD

Luni, 25 Septembrie 2023 22:49

 

# Adrian Miuțescu despre liberalii din Consiliul Local Pitești: ”…Prostie politică, incapacitatea de a face politică!...Vina este a lor!”

Politica e complicată. Chiar curvă – se spune. Iată un exemplu recent de astfel de politică alambicată. Invitat la Antena 3 Pitești, fostul șef al PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a sărit, fără rezerve, în apărarea proiectului de pădure-parc susținut de pesediștii din Consiliul Local Pitești, dar și de Timeriu Irimia și Ana Stan.

 

 

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, se pricepe şi la sport!

Joi, 21 Septembrie 2023 06:52

 

Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, nu se pricepe doar la Justiţie, ci şi la sport. Şi aşa cum s-a mai văzut, şi la multe altele… Săptămâna trecută, liberala a acordat premiul cel mare fetelor de la CS Muscel, care au câștigat Turneul Internațional de Volei - Muscel Cup Volleyball de la Câmpulung.

“Am avut mari emoții! Și mă simt onorată că le-am acordat premiul cel mare! Felicitări și tuturor fetelor din celelalte echipe! Ați fost toate absolut minunate! Mulțumesc părinților care încurajează copiii să facă sport. Este sănătos și te ține departe de tentații, de vicii. Iar voleiul e un sport de echipă care îi învață de mici ce înseamnă o competiție și să se motiveze reciproc.”, a notat Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

 

În prima zi de şcoală, Emanuel Soare a transmis elevilor mesaje anti guvernare

Marţi, 19 Septembrie 2023 12:04

 

Ca-n politică… în prima zi de şcoală, preşedintele Forţa Dreptei Argeş, Emanuel Soare, le-a transmis elevilor un mesaj anti PSD şi PNL. Pentru că vremurile s-au schimbat şi-am trecut la digitalizare, s-au transformat şi mesajele politicienilor. Şi cum Soare nu poate defila cu proiectele proprii, deoarece nu le are, aruncă venin în rivalii politici. Şi o face special pentru elevi, la început de an şcolar. Pentru că în 2024 sunt alegeri…

 

 

Elena Lasconi se laudă că va face din Câmpulung un oraş verde! Cetăţenii îi arată câinii fără stăpân cu covrigi în coadă…

Marţi, 19 Septembrie 2023 07:57

 

 

# Cetăţean: “Păi noi nu suntem în stare să dăm cu mătura…”

La începutul lunii, primăriţa Elena Lasconi a semnat cu mare fast Pactul Alianței Orașelor Verzi, alături de Allen Coliban, primarul Brașovului, Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 București , Radu Mihaiu, primarul sectorului 2 București, Constantin Toma, primarul municipiului Buzău și Mihai Gîrbaci, primarul orașului Darabani. Doar că vorba multă, sărăcia omului, deoarece cuvintele pompoase ale primăriţei Lasconi nu scutesc oraşul de prea multele sale neajunsuri în materie de “oraş verde”, iar cetăţenii au punctat ceea ce edilul pare că nu vede.

 

Alina Gorghiu face, chiar face! Un apel...

Joi, 14 Septembrie 2023 09:22

 

Doamna Alina Gorghiu, liberalul prim al Argeșului, după ce și-a arătat talentele în sănătate, în transporturi și pe alte rute, pune la punct, mai nou, criza din sistemul de pensii. Prea multe procese pe recalcularea pensiilor. Și, ca un bun guvernant, doamna ministru a găsit și soluția. Face. Desigur că face. Un apel!...

Alina Gorghiu: Am să vă spun care este punctul comun dintre justiție și pensii, pentru că, ca ministră a justiției aș vrea să nu mai văd niciun pensionar care să fie obligat să meargă în instanță pentru că i s-a calculat grești pensia... În prezent, în sistemul de justiție din România, sunt în curs de soluționare circa 12.600 de dosare în care se solicită recalcularea pensiilor.

 

 

Fostul senator PDL, Mircea Andrei: OPRIŢI JAFUL ŢĂRII!

Miercuri, 06 Septembrie 2023 12:01

 

# Mircea Andrei: Eliminaţi căpuşele economiei naţionale! Impozitaţi multinaţionalele, eliminaţi trântorii din Consiliile de Administraţie

Fostul șef al PDL Argeș, cunoscutul avocat Mircea Andrei a lansat, zilele trecute, pe internet, o petiție cu titlul ”Opriți jaful țării”. Mircea Andrei este, acum, președinte al Alianței Național Creștine. Va prezentăm, mai jos, o bună parte a acestei petiții care a strâns, la nivelul zilelor trecute, peste 1000 de semnături electronice.

Consilierul președintelui USR Argeș a trecut la liberali

Miercuri, 06 Septembrie 2023 10:54

 

# A lăsat locul de muncă pentru a candida din partea PNL la Primăria Cocu

Trădare în USR Argeș! Codruț Bădescu, consilierul lui Narcis Mircescu, președintele USR Argeș, s-a alăturat săptămâna trecută echipei PNL Argeș. Iar pentru acest lucru va renunța la tot: loc de muncă și funcția de consilier local la Cocu.

Tânăr de perspectivă și unul dintre cei mai activi consilieri locali din USR Argeș, Codruț Bădescu a fost convins de Alina Gorghiu, ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, să se înscrie în organizația pe care o conduce.

 

 

Deputatul Daniel Constantin se mișcă atât de bine încât nici pe facebook nu mai postează

Miercuri, 06 Septembrie 2023 08:59

 

Deputatul de Argeș, Daniel Constantin se pare că a fost cel mai vrednic doar la mutarea dintr-un partid în altul. Conform wikipedia a trecut pe la PC, pe la ALDE, apoi a fondat, împreună cu prietenul Victor Ponta, prin 2017, partidul Pro România. Apoi a ajuns, în 2020, deputat în Parlamentul României din partea PNL. Frumos traseu politic, ce să mai spunem. Mai ales că s-a lăsat cu rezultatele scontate.

Ca activitate parlamentară, domnul Constantin are, la activ, 31 de inițiative legislative. Pare mult, însă inițiativele sunt semnate de atât de mulți parlamentari, încât se pare că unii le semnează doar ca să dea bine la număr.

Sorin Apostoliceanu îl ia la mișto pe vicele Tofan: „Domnul habitaclu spune minciuni”

Marţi, 05 Septembrie 2023 19:15

 

# Gelu Tofan a confundat habitatul cu habitaclul

Subiectul Pădurii Trivale a ajuns, din nou, în atenția aleșilor locali piteșteni. Dorința municipalității de a institui pădure-parc pentru o suprafață de 160 de hectare din Pădurea Trivale și 175 de hectare pentru arie protejată nu a fost pe placul tuturor consilierilor locali, unii dorind doar arie naturală. Nici măcar cei șapte consilieri PNL nu au ajuns la un punct comun. Din dorința de a acapara atenția, unii dintre ei chiar au folosit greșit unele cuvinte din limba română. Este și cazul viceprimarului Gelu Tofan care a confundat cuvântul „habitat” cu „habitaclu”, așa luând naștere „habitaclul urșilor” în Pădurea Trivale.

 

 

Sprijin guvernamental pentru răniții de la Crevedia

Marţi, 05 Septembrie 2023 17:56

 

# Însoțitorii celor transferați în străinătate vor primi 2000 euro/lună

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale vine în sprijinul familiilor greu încercate de tragedia de la Crevedia.

Guvernul a aprobat , zilele trecute, propunerea Ministerului Muncii de acordare de ajutoare pentru familiile persoanelor care au decedat, au fost rănite sau ale căror locuințe au fost afectate de deflagrații.

 

Adrian Miuțescu se crede Victor Orban?!

Marţi, 05 Septembrie 2023 12:52

 

Se spune că este bine să tinzi spre un țel înalt, să crezi că poți ajunge acolo. Nu este și cazul domnului Miuțescu, cel care se crede... Victor Orban. Pe 24 august, Miuțescu a postat, pe facebook, textul: ”Am acceptat cu plăcere invitația de a fi prezent în emisiunea moderată de Oana Stănciulescu, difuzată de B1 TV.” Doar că, stupiză: la emisiune a fost… Victor Orban.

Chiar așa să fie, să tindă Miuțescu spre funcția de președinte a lui Orban? Și chiar așa, să viseze cu ochii deschiși? Mai degrabă a fost neatent cu postarea. A dracu și feisbuceala asta!...

 

 

Fotografia horror a săptămânii! Alina Gorghiu de la Justiție și Iani Popa de la Transporturi - specialiștii în sănătate din Argeș

Marţi, 05 Septembrie 2023 11:13

E, dacă nici șefa PNL Argeș nu se pricepe la toate, atunci înseamnă că nu v-ați prins de ceva. Se pricepe! Doamna a fost prin numeroase comitete și comiții, inițial prin Camera Deputaților, apoi prin Senat, comiții cum sunt cea de cultură sau cea de politică externă. Apoi vicepreședinte al instituției și, mai nou, ministru de justiție. Și are studii juridice. Așa că se pricepe și la sănătate! De ce, e ceva ilogic? Doamna Gorghiu se pricepe și la sănătate și chiar a participat, zilele trecute, la o dezbatere pe tema sistemului de sănătate din Argeș. Ba chiar l-a luat, lângă Domnia Sa, și pe Iani Popa. Eh, miroase, din ce în ce mai tare a alegeri. Nu, domnu´ Iani?...

Și acum, partea horror. Iată ce se scrie pe o pagină a liberalilor: Ministra Justiției, doamna Alina Gorghiu a participat la întâlnirea cu cetățenii din Călinești, cu medicii, cu specialiștii din sănătate și a vorbit despre nevoia de a avea acces la servicii de sănătate civilizate.”

Ce a spus ministra justiției cu j mic? Mai punem o dată: ”… a vorbit despre nevoia de a avea acces la servicii de sănătate civilizate.” Păi, cine nu ne îndeplinește această nevoie, aveți idee? Avem o nevoie, iar doamna ministru ne vorbește de ea. Nu de soluțiile pe care trebuie să le găsească guvernanții, cei aflați la putere. DOAMNA GORGHIU, SUNTEȚI LA PUTERE! VOI TREBUIE SĂ SATISFACEȚI NEVOIA, NU ALȚII!!!

Băi fraților, am senzația că am înnebunit cu toții. Deci, mai nou, guvernanții vin pe la conferințe să ne spună că avem nevoie de servicii medicale? Ne-am cam dus dracu!

A, la conferință a participat și Iani Popa. Da, acel Iani Popa din Argeș. Din Argeșul o dată la patru ani. Da, acela…

Începe reabilitarea șoselei dintre Câmpulung și Brașov

Marţi, 05 Septembrie 2023 09:55

 

 

# Anul acesta va intra în lucru primul sector, între Câmpulung și Fundata

Hotărâre de Guvern pentru reabilitarea DN 73 Câmpulung - Brașov! Pentru PSD Argeș, infrastructura rutieră reprezintă una dintre principalele priorități. Iar rezultatele se văd! A  fost adoptată Hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ''Modernizare DN 73 Pitești - Câmpulung Brașov km 13+800 - km 42+850, km 54+050 - km 128+250''. Lucrările se vor realiza pe teritoriul județului Argeș și pe cel al județului Brașov și vizează tronsonul cuprins între Câmpulung și Brașov. Anul acesta va fi emis ordinul de începere a lucrărilor pe reabilitarea acestui sector de drum, din care 48 de kilometri în zona Câmpulung-Fundata.

 

 

 

Miuțescu și Orban se țin de ședințe… între ei!

Miercuri, 30 August 2023 10:19

 

# La cât de mic le e partidul, ar trebui să se vadă online. Dar nu mai iese poza…

De când nu mai e șef la PNL Argeș, Adrian Miuțescu a cam rămas fără jucării. Pentru că pârghiile puterii sunt la alții în mână, iar cei din opoziție nu prea sunt deloc. Dar se vede că se străduiesc cei din opoziție. Sunt semne chiar că încep să se adune pentru a țipa în cor. Însă la ce orgolii sunt și pe acolo, mici șanse să se coaguleze ceva.

 

Fotografia horror a săptămânii: Alina Gorghiu în fața gării aproape abandonate din Schitu Golești

Luni, 28 August 2023 19:21

 

# A doua veste horror: se apropie alegerile. Iani Popa a început să reapară prin Argeș

Vești multe și proaste, după cum vedeți. Ce credeți că a mai făcut minunata echipă liberală, condusă de doamna ministru de juxtiție, Alina Gorghiu? A defilat prin județ, că pe la ministere nu prea te vede nimeni, iar de muncit se muncește... altă dată. Echipa s-a dat cu trenul și s-a fotografiat la greu, că facebook-ul duce cam orice. A (re)apărut în peisaj și Iani Popa, prilej pentru a fi îndrugate niște aberații mai înalte decât Carpații Meridionali. De toți, pentru că toți au preluat din înțelepciunea centrală a partidului și au distribuit pe conturile lor electronice. Ia auziți și vă minunați (cruciți):

 

Pagina 6 din 140

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea