Daniel Constantin: ”Argeșul are un potențial economic uriaș, trebuie să-l fructificăm!”

Luni, 09 Noiembrie 2020 15:14

Argeșul stă relativ bine în topul județelor din România dacă ne uităm la performanțele economice. Totuși, în cazul în care analizăm cu atenție datele, vedem că lucrurile nu arată deloc optimist. Dacă scoatem din ecuație investiția Groupe Renault de la Dacia, cu imensul beneficiu pentru ecosistemul de business din zonă, Argeșul s-ar număra printre județele subdezvoltate ale României. 

ÎNCHIDEREA TÂRGURILOR ȘI PIEȚELOR, O DECIZIE CRIMINALĂ PENTRU PRODUCĂTORII AGRICOLI

Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020 15:47

În fața unei creșteri scăpate de sub control a numărului cazurilor COVID-19, Guvernul Orban ia decizii la grămadă, lovind în micii producători: închide piețele, dar lasă deschise supermarketurile.

Piețele în aer liber, singura portiță lăsată deschisă agriculturii de subzistență, sunt prea puține pentru a asigura un spațiu suficient de desfacere celor peste 8.000 de legumicultori și mai mult de 30.000 de horticultori, care, și așa, au fost greu încercați în acest an de seceta severă, în condițiile în care mulți dintre ei n-au primit niciun leu drept despăgubiri pentru culturile compromise.

 

 

Daniel Constantin: „Întotdeauna am considerat că sunt și un deputat de Argeș”

Marţi, 03 Noiembrie 2020 23:21

Piteșteanul Daniel Constantin este unul dintre candidații eligibili ai PNL pentru Camera Deputaților. Deși a fost plecat timp de mai mulți ani în Capitală, acolo unde a ocupat funcții importante, deputatul susține nu doar că a venit în Argeș, ci că s-a întors acasă.

Virgil Baciu: „Sănătatea Românilor nu are culoare politică! Prioritate în sănătate!”

Luni, 02 Noiembrie 2020 22:46

Independentul Virgil Baciu, fost primar în Corbi, își expune programele și comentariile de candidat pe rețelele de socializare. Unul dintre ultimele comentarii, cel axat pe sănătate, este destul de dur.

 

 

Cătălin Bulf: ”Cred în industria din Argeș!”

Luni, 02 Noiembrie 2020 22:44

Sunt Cătălin Bulf. Sunt antreprenor, sunt inginer, acum sunt și candidat la Camera Deputaților pentru Argeș și cred în industria din Argeș!
Principalul meu obiectiv este să pun umărul la dezvoltarea acestui județ de care sunt profund atașat.
Cel mai important pas prin care putem converti obiectivul în realitate este dezvoltarea INDUSTRIEI.

Nicolae Georgescu, PSD: ”Eu spun că am reușit să mă achit de sarcinile unui parlamentar aflat în slujba românilor”

Luni, 02 Noiembrie 2020 22:43

Deputatul social-democrat de Argeș Nicolae Georgescu, candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaților, și-a prezentat raportul de activitate din ultimii 4 ani pe pagina sa de Facebook, activitatea sa cuprinzând zeci de proiecte legislative, numeroase întrebări și interpelări, dar și peste o sută de propuneri legislative inițiate, luări de cuvânt în plen și sute de întâlniri cu cetățenii.

 

PSD a prezentat programul de guvernare pentru educație

Luni, 02 Noiembrie 2020 22:41

O primă temă din programul PSD vizează învăţământul preuniversitar, iar soluţiile pentru acest domeniu sunt grupate în patru direcţi: accesul echitabil la educaţie, susţinerea capitalului uman în educaţie, modernizarea arhitecturii curriculare şi responsabilitatea publică şi participarea cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor la guvernanţa unităţilor de învăţământ şi a sistemului de învăţământ în general.

 

Simona Bucura Oprescu a prezentat recordurile negre ale guvernării PNL

Luni, 02 Noiembrie 2020 22:38

Parlamentarul argeșean Simona Bucura Oprescu a făcut o sinteză a recordurilor negre ale guvernării PNL, într-un singur an.
- „Cele mai mari împrumuturi: 130 de miliarde de lei, în 10 luni, cât în 3 ani! Unde s-au dus banii?
- Locul doi în Europa la rata deceselor provocate de pandemie - 4,5 la 100.000 de locuitori; mii de îmbolnăviri zilnice.
- Un milion de locuri de muncă pierdute. Ce ar mai de spus?! Decât că liberalii nu trebuie să mai continue la guvernare pentru a provoca un dezastru și mai mare!”, a precizat, pe Facebook, deputatul argeșean.

 

Profesorul Marin Preda – noul deputat din partea PSD Argeș

Luni, 02 Noiembrie 2020 10:17

 

 

După ce fostul parlamentar Nicolae Velcea a ajuns primarul orașului Ștefănești, pe listele PSD Argeș a rămas liber un loc de deputat. În locul acestuia a fost desemnat profesorul pensionar Marin Preda, fost consilier local la Pitești. Iar acesta a devenit deputat cu acte în regulă în ședința Camerei Deputaților din 27 octombrie, atunci când și-a depus jurământul: „Eu, Preda Marin, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 3 Argeş, jur credinţă patriei mele România; jur să respect Constituţia şi legile ţării; jur să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României; jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor. Aşa să mă ajute Dumnezeu”. Un vis împlinit, la sfârșit de carieră!

 

Cătălin Rădulescu, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: „Te așteptăm să vii, patriotule”

Luni, 02 Noiembrie 2020 09:58

Deputatul argeșean Cătălin Rădulescu, actual membru al Partidului Ecologist Român, după ce a fost exclus din PSD, a transmis lui Liviu Dragnea un mesaj, pe Facebook, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Liviu Dragnea a împlinit, miercuri, 28 octombrie, 58 de ani.

„Niciodată nu m-am dezis de prietenul meu Liviu Dragnea... La mulți ani prieten drag , sa îți dea Dumnezeu sănătate și putere să reziști și te așteptăm să vii așa cum te așteaptă milioane de români , Patriotule!”, a spus Rădulescu, pe Facebook.

 

Lista completă a candidaților la alegerile parlamentare, în Argeș

Luni, 26 Octombrie 2020 23:58

# Candidați din 16 partide politice + un independent își doresc să reprezinte județul în Parlament

Avalanșă de candidaturi în Argeș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Nu mai puțin de 16 partide politice au depus listele de candidaturi pentru Camera Deputaților și Senat la Biroul Electoral de Circumscripție Județean nr. 3 Argeș. De asemenea, pentru Camera Deputaților a intrat în cursă și un independent – Virgil Baciu, fostul primar de la Corbi.

Echipa PSD pentru parlamentare: „Vom readuce Argeșul pe primul loc!”

Luni, 26 Octombrie 2020 23:58

Săptămâna trecută, la depunerea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 a fost prezentă întreaga echipă nominalizată dar și liderul PSD Argeș, Ion Mînzînă, care a declarat că toate candidaturile au fost atent analizate și că s-a dorit să se vină în fața argeșenilor cu o echipă de profesioniști capabili să reprezinte cu succes Argeșul în Parlamentul României.

 

Nicolae Velcea, primarul de la Ștefănești: „S-a încheiat o etapă în viața mea profesională!”

Luni, 26 Octombrie 2020 23:57

Pe 23 octombrie, Nicolae Velcea, alesul locuitorilor din Ștefănești, a depus jurământul. I-au fost alături funcționari din Primărie, dar și numeroși colegi de partid. Nu au lipsit Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş, Simona Bucura Oprescu, secretarul executiv al PSD Argeş, Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, Adrian Bughiu, Marius Nicolaescu și alții.

Generalul (r.) Mircea Chelaru candidează, în Argeș, pentru Camera Deputaților

Luni, 26 Octombrie 2020 23:57

Generalul (rez.) Mircea Chelaru, fost șef al Marelui Stat Major al Armatei Române va candida, în județul nostru, pentru un post de parlamentar din partea AUR (Alianța pentru Unirea Românilor). Mircea Chelaru, în vârstă de 71 de ani, deschide lista partidului pentru Camera Deputaților. Chelaru s-a născut la data de 3 iulie 1949, în comuna Rediu (județul Iași). Acesta a îndeplinit funcţia de șef al Marelui Stat Major al Armatei Române  în perioada 15 februarie - 31 octombrie 2000. Începând cu data de 25 octombrie 2000, a fost înaintat la gradul de general de corp de armată (cu 3 stele).
A.V.

 

Doctorul Tase s-a retras de pe lista PNL Argeș pentru Camera Deputaților

Luni, 26 Octombrie 2020 12:33

 

 

Medicul cardiolog Adrian Tase nu va mai candida pentru un post de parlamentar din partea PNL Argeş. Acesta nu se mai regăsește pe lista liberalilor, depusă și admisă de Biroul Electoral de Circumscripție Județean nr. 3 Argeș.

Deși s-a aflat pe locul șapte pe lista PNL Argeș, la Camera Deputaților, doctorul s-a retras în cele din urmă, invocând probleme personale.

Se pare că experiența sa de o viață în domeniul medical şi recunoaşterea la nivel internațional nu a contat prea mult pentru liberali care îl puseseră pe reputatul medic cardiolog pe un loc neeligibil.

Argentina Culcuș invalidată de Tribunalul Argeș pentru funcția de consilier local la Mioveni

Joi, 22 Octombrie 2020 11:32

# Decizia este definitivă
Argentina Culcuş a fost inițial validată pentru funcția de consilier local la Mioveni, din partea PNL. Cartea ei de identitate, în care avea domiciliul la Mioveni, a fost considerată act valid, care îndeplineşte condiţiile cerute de Legea alegerilor locale! Conform surselor noastre, Argentina Culcuş şi-a vândut apartamentul din Mioveni încă din anul 2018. Acolo locuieşte, de doi ani, o altă familie. Familia se pare că ar fi declarat chiar organelor competente că nu au nici o legătură cu fosta directoare a Centrului Cultural Mioveni. Legea mai spune un lucru însă. Că un consilier, după ce este ales, trebuie să aibă domiciliul pe raza unităţii administrativ-teritoriale în care a fost ales.
 

Candidații PSD Argeș la alegerile parlamentare

Miercuri, 21 Octombrie 2020 08:32

PSD Argeș și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Față de alegerile precedente, doar trei nume se mai regăsesc pe listele social-democraților: Simona Bucura Oprescu, care și deschide lista la Camera Deputaților, Nicolae Georgescu , respectiv Cristina Stocheci. Listele sunt următoarele:

Premierul Ludovic Orban - vizită la Uzina Dacia

Miercuri, 21 Octombrie 2020 08:24

Premierul Ludovic Orban va vizita, miercuri, de la ora 10.00, Uzina Dacia Mioveni. Premierul  va susține declarații de presă la finalul vizitei, în jurul orei 11.45. Biroul de presă al Guvernului va transmite live declarațiile pe pagina oficială de Facebook și pe canalul oficial de Youtube.

 

Virgil Baciu candidează pentru Parlamentul României

Marţi, 20 Octombrie 2020 21:03

Fostul primar din Corbi, Virgil Baciu, va candida la alegerile parlamentare în mod independent.  Fostul edil a declarat că în prezent este încă membru PMP Argeș, dar în viitorul apropiat, în urma discuțiilor cu conducerea partidului, va demara procedura de părăsire a organizației.

Pachetul minim de servicii pentru copii și familii, lege inițiată de către PSD, a fost adoptat de Parlament

Luni, 19 Octombrie 2020 21:06

Încă odată PSD a arătat că are soluții! Că face o prioritate din sprijinirea copiilor și a familiilor, din investițiile în sănătatea, protecția și educația lor. Pachetul minim de servicii a fost conceput pentru a preveni și soluționa în stadiu incipient, probleme grave ca violența, sărăcia, sarcina timpurie, bolile prevenibile, lipsa accesului la prestații bănești, instituționalizarea și abandonul școlar. PSD cere președintelui Iohannis să promulge neîntârziat legea și să nu mai sacrifice copiii pentru cinicul său interes electoral!

 

 

 

Pagina 6 din 111

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea