Dumitru Grecu: „Am votat ca Argeșul să devină pe harta lumii o destinație turistică de excepție”

Duminică, 27 Septembrie 2020 15:09

Liderii Pro România Filiala Argeș susțin că au votat astăzi „Pro Pitești, Pro Argeș pentru România”. „Pe 27 septembrie, de Ziua Mondială a Turismului, am votat ca Argeșul să devină pe harta lumii o destinație turistică de excepție. Am votat ca începând de astăzi să venim cu oameni performanți în administrație, oameni care să știe să gestioneze fonduri europene, oameni care să cheltuie banul public pentru comunitate”, a spus Dumitru Grecu, candidatul Pro România la președinția CJ Argeș.

„Am votat să schimbăm ceea ce nu ne place în Pitești. Sunt piteștean și am ieșit să votez împreună cu toți piteștenii mei pentru orașul nostru”, a declarat Liviu Stancu, candidatul Pro România la Primăria Pitești.

 

Ionuț Moșteanu: „Am încredere că piteștenii vor arăta că vor schimbare”

Duminică, 27 Septembrie 2020 12:24

Deputatul Ionuț Moșteanu, candidatul USR PLUS pentru Primăria Pitești, a mers la vot, în această dimineață, însoțit de mama sa la secția de votare de la Școala Gimnazială I.L. Caragiale din Pitești.
„Am venit la vot alături de mama mea. Ea a fost învățătoare aici de o viață. Am votat cu speranța că lucrurile vor arăta mai bine. Invit pe toți piteștenii să vină la vot. Haideți să fim în număr mare, haideți să oferim cât mai mare legitimitate următorului primar și următoarei echipe de consilieri. Am încredere că piteștenii vor arăta că vor schimbare”, a precizat Ionuț Moșteanu.
În schimb, colegul său, Mihai Mihăilescu, președintele USR Pitești, a votat la Școala Gimnazială Nr. 19 „Matei Basarab” din Pitești. „Am votat pentru schimbare, pentru o noua generație! Am votat pentru o administrație pe bază de competențe, meritocrație, fără nepotisme și sinecuri! Am votat pentru o politică fără compromisuri!”, a precizat Mihai Mihăilescu.


 

Ion Mînzînă: „Am votat pentru viitorul copiilor noștri, am votat pentru pensionarii României”

Duminică, 27 Septembrie 2020 11:48

Ion Mînzînă, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Argeș, a votat încă de la primele ore ale dimineții la secția de votare nr. 47 de la Școala Gimnazială “Nicolae Simonide” din Pitești.

„Am votat pentru viitorul copiilor noștri, am votat pentru pensionarii României, pentru categoriile defavorizate, pentru tot ceea ce înseamnă social-democrație în această țară”, a precizat Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș.

Acesta a fost însoțit de Cristian Gentea, candidatul partidului pentru Primăria Pitești, de către deputatul Simona Bucura Oprescu, secretarul executiv al PSD Argeș, de parlamentari și de candidații pentru CJ, respectiv Consiliul Local Pitești.

Cristian Gentea: „Îi asigur pe piteșteni că îi vom face să fie mândri de orașul lor”

Duminică, 27 Septembrie 2020 11:39

Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Pitești, a votat încă de la primele ore ale dimineții, la secția de votare nr. 9 de la Grădinița “Micul Prinț”, din Trivale.

Acesta a fost însoțit de Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și candidat la CJ Argeș, de către deputatul Simona Bucura Oprescu, secretarul executiv al partidului, de parlamentari și de candidații pentru CJ, respectiv Consiliul Local Pitești.

„Am votat proiectul unui oraș în care îți place să trăiești și o echipă de oameni profesioniști în toate domeniile, care pot să facă realizabil acest proiect. Eu vreau să mulțumesc piteștenilor pentru că au apreciat decența campaniei pe care am făcut-o noi și proiectul propus și îi asigur că îi vom face să fie mândri de orașul lor”, a precizat Cristian Gentea

 

Sorin Apostoliceanu: „Am votat pentru un oraș viu, sănătos și pentru un Pitești al viitorului”

Duminică, 27 Septembrie 2020 11:24

Candidații PNL la Primăria Pitești și la Consiliul Județean au votat, cu încredere, pentru un Pitești și pentru un Argeș al viitorului.

Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL pentru Primăria Pitești, a votat la secția ABAAV Pitești. „Am votat pentru schimbare, pentru speranță, pentru o administrație profesionistă, pentru fonduri europene care vor schimba acest oraș. Am votat pentru locuri de joacă, pentru locuri de muncă bine plătite pentru tineri, pentru zone de relaxare. Am votat pentru un spital municipal și am votat pentru un oraș viu, sănătos și pentru un Pitești al viitorului”, a precizat Sorin Apostoliceanu.

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș: Dragi argeșeni, duminică haideți să votăm pentru stabilitate și prosperitate!

Vineri, 25 Septembrie 2020 14:34

Dragii mei,

Campania electorală a ajuns la final, iar duminică vă aștept pe toți la vot! Perioada pe care am parcurs-o a fost complet atipică.

Stimați colegi, vreau să vă mulțumesc tuturor  pentru organizarea exemplară și pentru modul în care v-ați implicat, reușind să aduceți normalitatea în situații cu totul speciale.

 

Ionuț Moșteanu: „Alegătorii de dreapta mi-au spus că îmi vor da votul”

Vineri, 25 Septembrie 2020 14:08

Vineri, 25 septembrie, în ultima zi de campanie electorală, USR PLUS a organizat o conferință de presă, pe platoul din fața sediului Filarmonicii Pitești. Printre participanți s-au aflat candidatul USR PLUS la primăria Pitești - Ionuț Moșteanu și candidații la Consiliul Local Pitești.

„Suntem, astăzi, în ultima zi a campaniei electorale alături de colegii mei, eroii mei, alături de care, zi de zi, de mai bine de două luni sunt în stradă, vorbind cu cetățenii... În campanie am stat 5-6 ore pe zi alături de dvs și v-am spus cine suntem și ce vrem să facem.

Suntem în fața unei alegeri importante, cea mai importantă pentru orașul nostru. Duminică vom alege cum vor arăta următorii patru ani. Vom alege dacă vom merge tot cu PSD-ul, ca până acum, sau dacă alegem USR PLUS și punem din nou orașul pe o nouă direcție de dezvoltare”, a precizat Ionuț Moșteanu.

Liderul sindical de la Dacia îi susține pe Ion Mînzînă și pe Cristian Gentea în alegerile de duminică

Joi, 24 Septembrie 2020 21:45

Liderul sindical de la Automobile Dacia îi susține pe Ion Mînzînă la președinția Consiliului Județean Argeș și pe Cristian Gentea la Primăria Pitești în alegerile de duminică, 27 septembrie.

Nicolae Pavelescu a explicat într-o emisiune televizată ce l-a determinat să își manifeste suportul pentru candidații PSD la cele mai importante funcții din județ:

”Eu sunt un om de stânga și m-am bucurat să văd că vine să candideze tot un om de stânga care în primul rând ține la oameni. Pe de altă parte, mă interesează foarte mult infrastructura județeană. Dacia are foarte mulți angajați în localitățile județului și nu îmi este indiferent dacă aceștia fac cu o oră mai mult sau mai puțin până la serviciu și înapoi acasă. Și am văzut că unul dintre punctele forte ale programului domnului Mînzînă este modernizarea infrastructurii rutiere care înseamnă 1.200 de kilometri de drumuri județene.

 

 

Muscelenii votează PNL!

Miercuri, 23 Septembrie 2020 13:33

"Lipsa de investiții a Consiliului Județean in zona și incompetenta primarilor PSD au provocat nemulțumirea muscelenilor.

Am discutat azi cu câmpulungenii, împreună cu candidatul PNL pentru Primărie, Nicolae Zaharia, președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, deputatul Dan Bica și echipa mea pentru Consiliul Judetean.

Golăneli de campanie electorală la Bradu desprinse din Star Trek. Echipa actualului primar a fost chemată la poliție pentru... acțiuni viitoare!

Miercuri, 23 Septembrie 2020 10:35

Fostul și viitorul primar, Dan Stroe, are parte, ca de obieci, de șicane din partea unui anume contracandidat. Mai exact, câțiva membri ai grupului său, membri  care s-au deplasat în teren cu materiale de campanie, au fost chemați la poliție, în urma unei sesizări. Culmea, sesizarea nu se referea la ceva ce aceștia făcuseră, ci la ceea ce aveau de gând să facă, ceea ce este de noaptea minții. Din informațiile polițiștilor, cei câțiva tineri aveau de gând să distribuie – în viitor - materiale defăimătoare la adresa contracandidatului actualului primar.

 

Ion Mînzînă, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean : Am ambiția ca Argeșul să devină prima atracție turistică din România

Miercuri, 23 Septembrie 2020 10:08

În Argeș sunt cei mai înalți munți din România, cel mai spectaculos drum din lume, adevărata Cetate a lui Vlad Țepeș, cel mai modern planetarium din sud-estul Europei și tot în Argeș avem triunghiul rupestru unic al mănăstirilor în piatră. În următorii 4 ani voi continua dezvoltarea infrastructurii rutiere din județ, pentru a facilita accesul la aceste obiective turistice.

Ne ținem de cuvânt! PSD a votat mărirea pensiilor cu 40%

Marţi, 22 Septembrie 2020 15:11

Așa cum am promis, am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru ca pensionarii să își primească drepturile stabilite prin legea inițiată de PSD.

Parlamentarii PSD au reușit astăzi să impună Guvernului majorarea din acest an cu 40% a valorii punctului de pensie, așa cum prevedea legea adoptată de către Parlament.

Sunt convins ca Guvernul PNL, care a făcut tot posibilul să nu aplice legea, va incerca în continuare să blocheze majorarea veniturilor românilor!

 

Sorin Apostoliceanu: „Baza sportivă Arpechim este una dintre prioritățile echipei mele”

Marţi, 22 Septembrie 2020 12:00

 

 

„Baza sportivă „Arpechim”, cea mai mare din municipiul Pitești, unde au jucat nume sonore ale sportului național, precum Ruxandra Dragomir, Bianca Andreescu, Simona Halep, Sorana Cârstea sau Monica Niculescu, este una dintre prioritățile echipei mele! Campusul ce cuprinde un teren pentru fotbal şi rugby și 12 terenuri pentru tenis de câmp, pe lângă clădirea pentru oaspeți, vestiare, dușuri și grupuri sanitare, poate și trebuie să devină o bază sportivă de renume, o mândrie a comunității noastre la nivel național.

Fost ministru al Fondurilor Europene: "Cristian Gentea are viziunea de a atrage bani europeni pentru proiectele Piteștiului"

Luni, 21 Septembrie 2020 18:57

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, deputat de Brașov îl susține pe Cristian Gentea la Primăria Pitești.

Cu o experiență profesională solidă (dobândită în calitățile de consilier la Ministerul Integrării Europene, manager de proiect în Consultanţă accesare fonduri nerambursabile UE, planificare strategică în APL, dezvoltare locală la Project Europa Regional Bucureşti, director la Standard Management Braşov şi lector fonduri nerambursabile la Patronatul Serviciilor Publice din România, parlamentar și ministru al României) aceasta susține că Gentea este omul care poate schimba fața orașului, omul care poate atrage fonduri europene pentru proiecte care vor ajuta Piteștiul să se dezvolte.

 

 

Dumitru Grecu, candidat PRO România la președinția Consiliului Județean Argeș: „E timpul ca județul nostru să scape de sub jugul «politicienilor de rasă»”

Luni, 21 Septembrie 2020 14:34

# Cum s-a decis un om de afaceri, care n-a făcut politică niciodată, să candideze pentru funcția de președinte

PRO România mizează pe Dumitru Grecu în lupta pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Om de afaceri de succes și bine cunoscut în mediul de business, Dumitru Grecu promovează de peste 25 de ani întreaga zonă turistică a județului.

Prezență elegantă la conferința PMP Argeș

Luni, 21 Septembrie 2020 14:32

# Cristian Diaconescu, fost Ministru al Externelor, a ținut să îi încurajeze pe candidații locali
Fostul Ministru de Externe, Cristian Diaconescu, a fost prezent, vineri, la conferinţa de presă a PMP Argeş. Elegant, atât la vorbă cât și la port, Diaconescu nu s-a apucat să critice pe cineva anume, ci a făcut o analiză obiectivă a problemelor cu care se confruntă țara. În opinia sa, criza în care tocmai am intrat este mai mare decât cea din 2008-2010, fiind comparabilă cu Marea Criză din 1929-1933. Diaconescu a mai a atras atenţia că majorarea pensiilor cu 40% este riscantă, având în vedere contextul actual.

 

Alianța Național Țărănistă îl susține pe Virgil Baciu la președinția Consiliului Județean Argeș

Luni, 21 Septembrie 2020 14:32

Alianţa Naţională Ţărănistă, condusă în Argeş de George Păltineanu, îl susţine pe Virgil Baciu, care candidează la preşedinţia Consiliului Județean Argeş din partea PMP. Primarul de la Corbi şi-a câştigat respectul şi admiraţia tocmai datorită realizărilor pe care le-a avut ca edil.

Votezi PNL, scapi de PSD! Alegeți cu mintea și sufletul Piteștiul în care vreți să trăiți!

Luni, 21 Septembrie 2020 14:32

Piteștenii au o șansă istorică pe 27 septembrie: să aleagă între viitor și trecut, între alți  patru ani cu PSD (care se adaugă celorlalți 30!) și șansa de dezvoltare reală orașului cu Echipa PNL. PSD și cei câțiva reprezentanți la vârf care au concentrat puterea în mâna lor au avut șansa să demonstreze ceea ce pot. Măcar și pentru asta și tot este nevoie de o schimbare majoră la Pitești. Votul util este singurul care poate aduce această schimbare.

 

Ion Mînzînă: ”Sănătatea și drumurile vor fi prioritățile mele ca președinte al Consiliului Județean”

Luni, 21 Septembrie 2020 14:31

240 milioane de euro au fost investite în Argeș, în 2016-2020. Este cea mai mare sumă de bani din fonduri europene și guvernamentale, adusă în județ de la Revoluție încoace!

Infrastructura rutieră - 124 milioane euro

Avem 1.200 de kilometri de drumuri județene în Argeș, cu 400 de kilometri peste media națională. În perioada 2016-2020, echipa PSD de la Consiliul Județean a atras 124 de milioane de euro din fonduri europene și guvernamentale pentru drumuri. Cele mai recente finanțări pe care le-am obținut sunt pentru drumurile Slobozia – Oarja-Cătane și Popești – Buzoiești. Investiția se ridică la 40 de milioane de euro și se va concretiza în 68 de kilometri de asfalt la standarde europene.

Bogdan Ivan: “Ȋn Argeș, PRO România este ȋn alianță doar cu cetățenii

Duminică, 20 Septembrie 2020 16:21

La fel cum se ȋntâmplă ȋnainte de fiecare alegeri, și anul acesta sunt o mulțime de discuții, negocieri și, bineȋnțeles, zvonuri referitoare la alianțele electorale. Ȋn ceea ce privește PRO România Argeș, Bogdan Ivan, liderul filialei județene, spune că partidul său “este ȋn alianță doar cu cetățenii”. 

 

Pagina 6 din 109

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea