Liberalii argeșeni spun lucruri trăsnite! PNL Argeș visează 27% la alegerile europarlamentare

Luni, 21 Ianuarie 2019 13:51

Liberalii argeșeni se laudă cu un scor în sondaje care este demn de filmele de comedie. La ultimele alegeri, cele parlamentare, din 2016, PNL Argeș nu a trecut de 13%, iar acum, cu câteva luni înainte de alegerile europarlamentare, aceștia se văd cu 26-27 de procente. Vrabia mălai visează!
Argeșul a fost mereu un județ în care PSD a fost în pole position când a venit vorba de procentele obținute la alegeri, fie ele locale, prezidențiale, parlamentare sau europarlamentare.

Cătălin Bulf: „Avem dovada că managerul Consiliului Județean este unul prost”

Luni, 21 Ianuarie 2019 13:49

Replică acidă la adresa președintelui CJ Argeș! Consilierul județean Cătălin Bulf l-a atacat pe Dan Manu în termeni duri după ce Spitalul de la Călinești nu a obținut autorizație de funcționare.
„Avem dovada că managerul de la Consiliul Județean este un manager prost. Se bate cu pumnii în piept că de profesie este medic, dar avem spitalul de la Călinești care nu a primit autorizația de funcționare... Vreau să știu de ce spitalul nu are autorizație și vreau să știu ce se va întâmpla. Este un zvon că vrea să îl transforme în morga. A doua dovadă că nu este un bun manager este faptul că a ieșit la iveală că pe anul trecut există o gaura în bugetul de salarii, care trebuie acoperită, de 17 milioane de lei” a declarat Bulf.

 

ULUITOR!!! PNL Argeș se laudă cu… eșecurile de anul trecut!

Luni, 14 Ianuarie 2019 21:47

# Un cetățean, pe Facebook, despre liberali: „Stați, mă, cuminți!”

PNL Argeș nu s-a remarcat, prin nimic, anul trecut. Sau, altfel spus, s-a remarcat prin nimicul făcut anul trecut. Și cum nici un nimic nu poate rămâne  în anonimat, iată, liberalii argeșeni se laudă cu acesta. Pe pagina de facebook a PNL Argeș a apărut un fel de dare de seamă, penibilă, în care reprezentanții județeni scot în față, la realizări… tocmai acest nimic.

Victor Ponta, la vizita de la Pitești: „Liderii PSD din Argeș sunt în concursul: cine e mai obedient cu Dragnea”

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:26

Prezent la Pitești, la o întâlnire de lucru cu membrii partidului Pro România Argeș, Victor Ponta a vorbit despre relațiile pe care le are cu primarii din Argeș, dar și despre foștii săi colegi din PSD. „Am rămas  în relații bune cu primari din județul Argeș, pe care îi respect și atunci când trec prin localitate îi sun și ne vedem. Am rămas în relații cu oameni cu care am făcut politică. Sunt și câțiva dintre ei care s-au dovedit niște trădători, oameni fără caracter”, a precizat Ponta, în cadrul unei conferințe de presă. Fostul premier a transmis urări de bine și fostului președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu. „Transmit cele mai bune gânduri domnului Constantin Nicolescu  pentru care am un respect deosebit”, a mai precizat acesta.

 

În opinia deputatului Gerea, o dată nu se pune. De două ori, e nenorocire...

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:22

Conform zicalei ”hoțul strigă: hoții!”, Andrei Gerea, liberal cu ștate vechi, devenit șef ALDE, strigă la unul aidoma domniei sale că este trădător. De ce? Pentru că a plecat din partidul său și a migrat la altul. Individul cu pricina, în opinia lui Gerea, este vinovat, în primul rând, că și-a trădat, de mai multe ori, propriul partid: ”Un oarecare domn Siegfried Mureşan, un traseist care şi-a trădat de mai multe ori partidele din care făcea parte, vine şi dă lecţii de moralitate. …îşi permite să îl critice pe preşedintele Senatului şi al ALDE. Băiatul de mingi al lui Orban ar trebui ca uneori să îşi vadă lungul nasului…” scrie, pe facebook, argeșeanul nostru. Așadar, lungul nasului și-l vede numai cel care își trădează maxim o dată partidul care l-a făcut om mare (politic) și care l-a trimis chiar în Parlament. Bine de știut…
A.S.

Se anunță un nou partid, condus de un argeșean

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:04

Actorul şi prezentatorul de televiziune Florin Călinescu, în vârstă de 62 de ani, a declarat într-un live pe pagina sa de Facebook, dar și ulterior, pe postul de televiziune B1 TV, că intenţionează să înfiinţeze un nou partid politic, însă decizia finală va depinde de susţinerea românilor.  Totodată, vedeta de televiziune a mărturisit că „singur nu face nici cât o ceapă degerată“, tocmai de aceea aşteaptă susţinerea românilor şi a explicat şi motivul pentru care a luat această decizie. Implicarea politică a vedetei de televiziune nu este prima de acest gen. Florin Călinescu a candidat, la alegerile parlamentare din 2008, din partea PNL, însă nu a obţinut mandatul de senator al Colegiului 4 Argeş pentru care a candidat. Actorul este legat de județul nostru, tatăl său fiind din comuna Băbana, unde și starul de televiziune și-a ridicat o vilă.

 

Un partid „decedat” ține cu dinții de sediu! PNȚCD Argeș, pretenții exagerate pentru o organizație inexistentă

Luni, 14 Ianuarie 2019 13:58

Țărăniștii au explodat după ce au aflat că nu li s-a prelungit contractul de închiriere pentru actualul sediu și au fost mutați într-un birou în blocul U3. Președintele PNȚCD Argeș, Gigi Dinescu (foto), a tunat și a fulgerat într-o conferință de presă, aruncând, în stânga și dreapta, acuzații la adresa municipalității. Ofticat, nevoie mare, Dinescu susține că va ataca în contencios administrativ hotărârea Consiliului Local, asta deși PNȚCD Argeș nu are reprezentanți în CL sau vreun parlamentar. Mai mult, spre exemplu USR Argeș, care are reprezentant în Parlament, nu are un sediu oferit de Primăria Pitești, ci și-au achiziționat singuri.

Ion Dumitru, primarul de la Albota: „Mircea Drăghici nu este propunerea PSD Argeș pentru Ministerul Transporturilor”

Luni, 17 Decembrie 2018 14:26

Mircea Drăghici nu a fost propunerea PSD Argeș pentru Ministerul Transporturilor! Declarațiile liderului social democraților argeșeni, Șerban Valeca, cel care a susținut acest lucru, au fost demontate de către primarul comunei Albota, Ion Dumitru. Edilul a susținut public că Drăghici a fost nominalizat de la Centru, iar ulterior pesediștii argeșeni au fost nevoiți să voteze pentru susținerea deputatului. Și asta chiar dacă îl susțineau sau nu.
”Mircea Drăghici nu a fost sub nicio formă propunerea noastră. După ce a fost propus acolo, am votat şi noi aici. Până la urmă Mircea Drăghici este o propunere bună pentru Ministerul Transporturilor şi sper să facă o treabă bună", a declarat Ion Dumitru (foto).
M.M.

 

Deputatul Bica, interpelare despre măsurile luate de autorități pentru stoparea tăierilor ilegale

Luni, 17 Decembrie 2018 14:21

Județul Argeș ocupă un loc fruntaș în ceea ce privește tăierile ilegale de păduri. Deputatul Dănuț Bica a adresat recent o întrebare către Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor, privind măsurile luate de autorități pentru stoparea tăierilor ilegale.
Parlamentarul liberal susține că în urma rapoartelor Greenpeace România, Argeșul este campionul național absolut al ultimilor ani la defrișări ilegale.

Dănuț Dinu: „Și acum doi ani am vrut să candidez din partea PNL, dar dl Iani Popa s-a împotrivit”

Luni, 10 Decembrie 2018 23:17

# „Sub nicio formă nu o să accept să fac echipă cu dl Pendiuc”, mai susține consilierul local
Dacă președintele liberalilor, Adrian Miuțescu, nu ar zice nu unui Pendiuc „curat”, fără dosare, consilierul local Dănuț Dinu ar refuza, din start, să se înscrie într-un partid în care se regăsește fostul primar al Piteștiului.
„Sub nicio formă nu o să accept să fac echipă cu dl Pendiuc. Din cauza domnului Pendiuc am intrat în politică”, susține consilierul local independent Dănuț Dinu.

 

Șase crai, pe lista PNL Argeș pentru Primăria Pitești

Luni, 10 Decembrie 2018 23:13

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a dezvăluit numele celor care s-au înscris până acum în competiția internă a partidului pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Pitești. Pe lista se află cinci liberali, dar și un independent, în persoana consilierului local Dănuț Dinu. Pe lângă Dinu, s-au înscris în competiție Marius Postelnicescu, consilier județean și prim-vicepreședinte PNL Argeș, Radu Perianu, Tiberiu Avrămescu, Horia Gonceanu și Alexandru Tudan.

Liberalii argeșeni – bosumflați. Prefectul nu le-a dat voie să depună coroane de 1 Decembrie

Luni, 03 Decembrie 2018 15:42

Supărare mare pe la PNL Argeș după ce prefectul Emilian Dragnea le-a transmis că nu pot depune coroane de flori la manifestările care au avut loc pe 1 decembrie. De fapt, Prefectura Argeș nu a vrut să politizeze manifestările de Ziua Națională. Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Gelu Tofan (foto), a tunat și a fulgerat la ultima conferință de presă că partidele politice din Opoziție nu vor putea defila la Monumentul Eroilor de pe strada Crinului și la Poarta Eroilor din Trivale pentru a „aduce un omagiu eroilor căzuți în Primul Război Mondial”.

 

Șerban Valeca, președintele PSD Argeș: „Județul nostru a primit mai mult decât inițial se considerase”

Luni, 26 Noiembrie 2018 23:58

Șansa a fost de partea organizației PSD Argeș la ultimele remanieri ale Guvernului Dăncilă. Și de această dată Argeșul a plecat tot de pe un loc secund, deși președintele Șerban Valeca anunța, încă din februarie 2018, că județul nostru va fi în pole-position la viitoarele remanieri. Nu a fost deloc așa! Cu mult noroc, după ce Iohannis a refuzat niște miniștri, a doua propunere a PSD-ului l-a găsit pe listă pe deputatul de Argeș Mircea Drăghici. Acesta a fost propus ministru al Transporturilor, iar numirea sa ar putea fi făcută după 1 decembrie. De săptămâna trecută și Șerban Valeca a devenit, oficial, vicepreședinte al Senatului. Sperăm că aceste numiri să fie benefice pentru județ, nu doar pentru cei numiți.

Iani Popa - la Argeș sabotor, la Constanța salvator

Luni, 26 Noiembrie 2018 23:58

Argeşul pare condamnat pentru a avea parlamentari care odată ajunşi în funcţie par să se evapore instant. Exact ca Harry Potter care atunci când îşi ia o pelerină nu îl mai vede nimeni. PNL Argeș a dat, în urma alegerilor parlamentare, un singur senator, care și acela, la câteva luni, după ce s-a trezit că i s-a pus lacătul pe viitoare funcții în partid, a aterizat pe la ALDE. Este vorba de nimeni altul decât Iani Popa, fostul preşedintele al organizaţiei judeţene a liberalilor, cu două mandate de senator obținute pe cârca cocoșată a liberalilor argeșeni.

 

Europarlamentarul Gabriela Zoană: „Comportamentul abuziv al președintelui Klaus Iohannis aduce mari deservicii României”

Luni, 26 Noiembrie 2018 23:58

Europarlamentarul argeșean Gabriela Zoană îl atacă pe președintele Klaus Iohannis după ce acesta a refuzat numirea unor premieri propuși de partidul de guvernământ.
„Atunci când faci politică sau când ești atent la politică, ești pregătit să accepți anumite jocuri de culise, înțelegeri de moment, războaie declarative și multe altele. Ne-am obișnuit cu ele. Recent, ne-am obișnuit și cu stilul eurodeputaților Opoziției, puși de șefii lor să își reclame propria țară în plenul Parlamentului European și să solicite sancționarea României, satisfăcând la ordin interesele politice de moment ale străinilor.

„Deputatul AKM”, războinicul din PSD! Cătălin Rădulescu, atac voalat la Uniunea Europeană și jigniri la adresa colegilor din Parlament

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:29

Deputatul Cătălin Rădulescu a intrat iar în vizorul opiniei publice, făcând o serie de declaraţii uluitoare la adresa Uniunii Europene. Acesta a avertizat „colegii din alte ţări” că România este „locul în care a apărut prima scriere din lume” şi i-a somat, astfel, „să nu mai compare istoria românească cu istoria lor”. De-a lungul timpului în gura deputatului argeșean „a picat” rând pe rând atât membrii opoziției, cât și colegii de partid sau din alianță.

 

În biografia de pe pagina Senatului, Iani Popa este, în continuare, președintele PNL Argeș

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:27

Persoană zburată către zări mai calde, atât politic cât și geografic, senatorul Iani Popa este, acum, președintele ALDE Constanța. Și se pupă cu pesediștii, cu aceeași ardoare cu care, până mai ieri, s-a scuipat. Pe aceiași obraji, că așa-i în politică. În Senat, Iani Popa i-a umplut de respect pe argeșenii care l-au votat, mutându-se, cu arme și muniții, cu ceasul de aur și „iia” Lacoste, în tabăra dușmanului. Doar fizic, pentru că, pe pagina Senatului, la „Biografie”, omul nostru conduce, în continuare, PNL Argeș. Din 2010 îl tot conduce. De asemenea, din 2014 este vicepreședinte executiv al PNL-ului mare.  Iar, în teritoriu, poate fi găsit, în continuare, la adresa din Pitești, str. Vasile Milea Nr. 1. Interesant este faptul că nimeni din PNL nu a luat atitudine. Cu toții l-au lăsat pe om să conducă, fie și virtual. Au PNL-iștii o asemenea determinare... A.S.

Conferință cu subiecte de la televizor, la PNL Argeș

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:07

E clar. PNL Argeș arată, în momentul de față, exact precum clădirea în care își desfășoară activitatea. Și clădirea stă să cadă. La conferința de săptămâna trecută, președintele Adrian Miuțescu a tratat, cu preponderență, subiecte de... televizor. Adică, a comentat ce a văzut. Ziariștii, captivați, aproape că au adormit în fotoliile comode, mai ales că era și cald. În sală. Spre deosebire de sala pesedeului, unde căldura a lipsit cu desăvârșire, de parcă ei, pesedeul, s-au fi aflat în opoziție.

 

Radu Vasilică a luat cuvântul, pentru prima dată, în 2018, în plenul Camerei Deputaților

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:03

Întors la activitatea de parlamentar, după accidentul de motocicletă pe care l-a suferit la sfârșitul anului trecut, Radu Vasilică a luat cuvântul în plenul Camerei Deputaților pentru prima dată în acest an. Intervenția deputatului argeșean a avut loc la ședința din 22 octombrie 2018. Acesta s-a întors la activitate în septembrie, după o absență de aproape nouă luni.

Conferință de presă secretă la PSD Argeș

Luni, 19 Noiembrie 2018 15:34

Conferință – pe șest – la marele partid roșu. Ziariștii au înroșit telefoanele, între ei, ca să afle dacă este. Într-un final, s-a aflat că va fi, și că o va susține deputatul Nicolae Velcea. Așadar, Camera Deputaților este mult mai fraieră decât Senatul, din moment ce, cu exact o săptămână în urmă, senatorul Valeca a fost anunțat, pe canalele media, că susține respectiva conferință de presă. PNL-ul, aici, stă mult mai bine, pentru că au ofițer de presă, care anunță conferințele, anunță cine le ține.

 

Pagina 6 din 92

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea