Familia Drăghici s-a descotorosit de Mercedesurile cu probleme, dar și de cumpărarea vilei de lângă București

Luni, 01 Iulie 2019 16:22

Așa cum am scris anul trecut, trezorierul PSD a ”suferit”, în 2018, o explozie nucleară în declarația de avere. În luna octombrie 2018, Drăghici a completat o nouă declarație de avere (față de cea din iunie, același an) în care declară că a cumpărat, între timp,  pe numele fiicelor sale, un teren de 586 mp în Pitești, un teren de 17.466 mp în comuna Oarja, din Argeș, plus alte trei terenuri în Curtea de Argeș. O parte au venit din partea tatălui Georgianei Drăghici, pensionar din Oarja.

Senatoarea Cristina Stocheci arată că românilor le merge bine

Luni, 01 Iulie 2019 16:19

#  De la Megane  la Talisman şi de la apartament, la vilă
Viaţa senatoarei PSD, Cristina Stocheci, s-a îmbunătățit simțitor, în ultima legislatură parlamentară. Am omis să menționăm că, în special, viața doamnei senator s-a îmbunătățit, căci de viața votanților…

 

Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, s-a împrumutat anul acesta sume fabuloase!

Luni, 01 Iulie 2019 16:14

# Peste 1.300.000, numai în 2019, luați de Gerea pe datorie
Andrei Gerea, parlamentar cu trei mandate și ceva în PNL, trecut, între timp, la ALDE, s-a făcut mare numai la funcții, nu și la avere.  Chestor al Camerei Deputaților de prin 2017, vicepreședinte național al ALDE, iată că argeșeanul nostru o duce bine cu măririle. Nu și cu averea, domnia sa  împrumutându-se, numai anul acesta, peste 13 miliarde de lei vechi.

Simona Brătulescu, președintele ALDE Argeș - afaceri cu membrii de partid

Luni, 01 Iulie 2019 16:03

Afaceri între membrii ALDE! Președintele organizației județene, Simona Brătulescu, l-a împrumutat cu bani pe deputatul Andrei Gerea și i-a vândut un autoturism secretarului general al partidului, Nanu Carzol. Informațiile apar în declarația de avere a vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu. În declarația actualizată la data de 14 iunie 2019, aceasta deține, împreună cu soțul său, Aurel Brătulescu, un apartament în Pitești și o motocicletă Honda Transalp. În rest, nu deține terenuri și nici conturi în bănci.

 

Ion Mânzână, despre președintele PSD, Șerban Valeca: ... ”Până și pe Ceaușescu îl mai alegeau, așa, pe la un congres...”

Luni, 24 Iunie 2019 18:33

La conferința de presă de vineri, a PSD, susținută de vicepreședintele Ion Mânzână, am aflat multe lucruri interesante. Cum ar fi cel că votanții din Diaspora ar fi fost niște tatuați, care ar fi lovit în ușile unor ambasade... Credem că e vorba numai de o extrapolare a amfitrionului PSD-ist. Ce am mai aflat? Că parlamentarii de Argeș au cam venit, pe liste, gata aprobați de la București. Cu privire la așteptata demitere (sau demisie?) a președintelui Șerban Valeca, Ion Mânzână a avut declarații oarecum contradictorii, lăsând să se înțeleagă că acesta s-a cam învechit pe post. Apoi însă, întrebându-se, retoric, dacă există, touși un înlocuitor...

Luptă pentru putere la Vlădești, între doi membri PSD! Viceprimarul a fost schimbat din funcție la propunerea primarului

Luni, 24 Iunie 2019 18:10

Circ la Vlădești! Primarul Cristian Hristu Dică (PSD) a propus într-o ședință extraordinată a Consiliului Local schimbarea din funcție a viceprimarului Iustinian Leonard Șerban, tot din partea PSD. În ședința extraordinară a Consiliului Local Vlădești din data de 12 iunie 2019, Șerban a fost demis din funcție, după ce 9 consilieri au votat „pentru”, 2 au votat „împotrivă”, respectiv o abținere – a viceprimarului. Leonard Șerban a rămas doar consilier local în comună, asta după ce din august 2017 și până în octombrie 2018 a deținut funcția de viceprimar cu atribuții de primar, după ce actualul edil fusese demis de Prefectura Argeș.

 

Senatorul Iani Popa vorbește o dată pe an în Parlament

Luni, 10 Iunie 2019 15:51

# Analiza activității deputaților și senatorilor argeșeni # În 2 ani și jumătate, deputații Nicolae Velcea și Radu Vasilică au vorbit în plen puțin peste 10 minute

După 2 ani și jumătate în Parlament, unii dintre aleşii argeșeni s-au remarcat mai degrabă prin scandaluri și schimbări de partide, şi mai puţin prin eficienţă. Așa se pare că interesul cetățenilor a devenit mai degrabă o opțiune, ci nu o obligație. Mai mulți parlamentari de Argeș, în acest mandat, au luat cuvântul în plen doar de câteva ori, fie să-şi citească declaraţiile politice, fie când și-au depus jurământul de investitură  sau atunci când au anunțat că trec de la o formațiune politică la alta.

Schimb între consilierii județeni PSD: Diana Eftene îi ia locul lui Marian Clipici

Luni, 10 Iunie 2019 15:32

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș de luni, 10 iunie, Diana Eftene, șefa de la Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, va mai primi o funcție. Aceasta îl ia locul lui Marian Clipici în funcția de membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Argeș, precum și în cea de membru al Comisiei pentru probleme sociale, standarde profesionale, consultanță și drepturile omului din cadrul autorității.

 

Cristian Gentea, despre eșecul alegerilor la Pitești: „La noi, bunăstarea este direct proporțională cu indiferența”

Luni, 03 Iunie 2019 14:34

Conducerea PSD Argeș anunță schimbări majore, atât de comunicare, cât și de organizare, după eșecul de la alegerile europarlamentare.
Cristian Gentea, președintele PSD Pitești: „Nu mă mai veți vedea în campanie cu sute de oameni pe stradă, să mă plimb cu niște flyere pe care să scrie că am mărit pensile și salariile. Știe toată lumea că le-am mărit. Atâta vreme cât apar alte lucruri, gen cel cu elicopterul de la Suceava sau cea cu parola de la Târgoviște, evident că tot ce faci se duce pe apa sâmbetei și ajungi unde ai ajuns. O să schimb complet toată strategia, inclusiv cea legată de Facebook”.

Deputatul Ionuț Moșteanu: „Pot să preiau frâiele unui oraș de talia Piteștiului”

Luni, 03 Iunie 2019 14:32

Alianța USR PLUS va avea un candidat comun la Primăria Pitești. Deputatul Ionuț Moșteanu ar putea fi candidatul alianței la alegerile locale din 2020.
USR PLUS a surprins la alegerile europarlamentare după ce a terminat pe primul loc în Pitești cu 27.75% (20.185 voturi) reușind să învingă PSD-ul, care a obținut doar  23.34% (16.982 voturi), în timp ce PNL-ul s-a clasat pe locul trei cu 19.03 % (13.842). Victoria de la Pitești îi face pe aceștia să se gândească și la Primăria Pitești.  „Vom avea un candidat așa cum nu a avut niciodată Piteștiul!

 

Ion Mînzînă: „Vin unii și mă înjură pe Facebook! Este țara plină de idioți”

Luni, 27 Mai 2019 16:17

În ultima zi de campanie, vineri, 24 mai, s-a trezit și PSD Argeș să organizeze o conferință de presă, deși la începutul acestei perioade, printr-un comunicat de presă, a anunțat că pe parcursul campaniei electorale nu va organiza astfel de întâlniri cu reprezentanții mass-media. În schimb, au plimbat mai mulți miniștri prin județ pentru a le arăta oamenilor ce proiecte au fost realizate sau ... amânate, după caz. Și bineînțeles, la singura întâlnire organizată în această campanie electorală, Ion Mînzînă – vicepreședintele PSD Argeș a tunat cu nemulțumiri. Spuse în ultimul ceas!

Vicepreședinte PSD Argeș, despre incidentul de la Topoloveni: „Hoții strigă hoții!”

Luni, 27 Mai 2019 16:16

Vicepreședintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, a făcut o serie de precizări și despre incidentul de la Topoloveni, la vizita lui Liviu Dragnea în județ, atunci când mai mulți protestatari au fost ridicați de jandarmi. În acest caz s-a autosesizat și Parchetul militar de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

 

Liberali de-un autocar, la Ștefănești

Luni, 27 Mai 2019 16:12

# Participanții la eveniment, ținuți în curtea bisericii. La anul, cu voia PSD-ului, pe câmp...

Liberali cam cât să încapă într-un autocar, vineri, la Ștefănești, la evenimentul organizat ”cu ocazia împlinirii a 144 de ani de la înființarea PNL”. Puțini, deși a venit, tocmai de la București, Ludovic Orban, președintele (așa se zice) partidului. Doi-trei primari, din peste douăzeci, doi-trei viceprimari, doi-trei consilieri județeni. Și presă, cam de un microbuz.

Clotilde Armand, la Pitești: „Toți cei dezamăgiți să meargă la vot!”

Luni, 20 Mai 2019 22:45

Doi dintre candidații Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentare, Clotilde Armand și Ștefan Pălărie, au fost prezenți săptămâna trecută în Argeș.
Într-o conferință de presă, cei doi au vorbit despre importanța participării la alegerile din 26 mai, punând accent pe premisa: „contactul om la om contează cel mai mult”.

 

Dragnea: “Vom include printre domeniile prioritare de sprijin și depozitele pentru produsele agro-alimentare”

Luni, 20 Mai 2019 22:27

# Liviu Dragnea, a dat, la Corbi, mesaje de parcă era în opoziție
Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost vineri în Argeș: în orașul Topoloveni și în comuna Corbi. În nordul județului, Dragnea a vizitat o exploatație agricolă înființată cu fonduri europene în anul 2010. Mihai Ungurenuș, un fermier local, a înființat, pe lângă plantația de muri, meri și afin și un depozit frigorific. Alături de Liviu Dragnea s-au aflat europarlamentarul Gabriela Zoană, președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, președintele CJ Argeș, Dan Manu, primarul PSD din Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu, și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Guvernul României aproape că s-a mutat la Pitești, în campanie

Luni, 13 Mai 2019 12:45

Boom de miniștri în Argeș. Ministrul Mediului a venit pentru că o dureau dinții, cel al Sportului ca să premieze la Raliul Argeșului, Ministrul Apelor și Pădurilor a sosit de urgență pentru că au apărut, fix în perioada aceasta, PET-uri pe anumite cursuri de apă, ceea ce este de netolerat. Este așteptat Ministrul Educației. Și ce a mai rămas din Guvern, pentru că Piteștiul a devenit, luna aceasta, un target obligatoriu. Așteptăm – de ce nu? – o Ședință de Guvern aici, că e mai simplu, poate vin toți cu un autocar, nu mai dau bani pe mașini, individual. De ce vin? De grijă? Aș! Grija e în rest, când nu îi vede nimeni. E campanie erectorală...
S.V.

 

Un fost senator de Argeș pune punctul pe I. Pe I-ul liberalilor…

Luni, 13 Mai 2019 12:41

Fostul senator de Argeș, Gheorghe (George) Rizescu, fost subprefect al județului, autor al mai multor cărți în care satirizează slăbiciuni uzuale, dar și politice ale omului, a devenit, zilele trecute, acid, pe o rețea de socializare, cu privire la poziția adoptată de liberali. Iată ce scrie argeșeanul.

Nu vă iert și nu uit, #PNL-iștilor portocalii!

Luni, 13 Mai 2019 12:37

Primarul din Albota, Ion Dumitru, a distribuit o postare cu titlul de mai sus. Câteva rânduri, însă sugestive:
- Ați tăiat salariile cu 25%!
- Ați tăiat pensiile cu 15%!
- Ați tăiat ajutorul de șomaj cu 15%!

 

România, da, merită ceva mai mult

Luni, 13 Mai 2019 12:35

Goana după afișaj electoral, în special din partea PSD-ului este infinită, este ca o foame de nepotolit. Iată doar două exemple din zona Piteștiului.

Primarul din Topoloveni, mai optimist decât cel din Mioveni cu privire la scorul de la europarlamentare

Luni, 22 Aprilie 2019 13:43

Conferința de presă a PSD, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost susținută de primarul din Topoloveni, Gh. Boțârcă, acesta avându-l alături pe Dorin Mărășoiu, consilier județean.
Cei doi au declarat că au avut, în ultimele zile, numeroase contacte cu oamenii, au simțit, împreună, pulsul localității de baștină, dar și al celor învecinate. Astfel, au contrazis și speculațiile conform cărora nu se mai agreează.

 

Pagina 7 din 96

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea