Narcis Sofianu: „Majoritatea copiilor prezenți la Simfonie erau mai talentați ca doamna Dăncilă”

Luni, 30 Aprilie 2018 22:16

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, consilierul local piteștean Narcis Sofianu, a venit cu o „rugăminte” către social-democrați. Sofianu le-a transmis acestora ca la următoarea vizită a premierului Viorica Dăncilă în județ, aceasta să fie dusă în observație şi pe drumurile naţionale din Argeș. Vă reamintim că premierul României a participat la deschiderea Simfoniei Lalelelor, plecând apoi în grabă înapoi la București.

Contre între ALDE și PNL sau cum să te lauzi cu locul al doilea

Luni, 30 Aprilie 2018 21:52

# „Adrian Miuțescu, zmeul nuclear”  vs. „ALDE, nişte infantili din punct de vedere politic!”
Zilele trecute, Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE și deputat de Argeș, cu numele, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul pe care îl reprezintă a depășit în sondaje PNL în județul Argeș. Cert este că la nivel central, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a prezentat rezultatele unor sondaje, comandate de partidul său, dar la care lipsește orice referire la scorurile pe care le-ar obține alți competitori, în special PSD, partenerul de guvernare al liberal-democraților. Așa s-a întâmplat și în Argeș unde sondajul face referire doar la procentele obținute de ALDE și PNL.

 

Documentația pentru reabilitarea Transfăgărășanului bate pasul pe loc

Luni, 30 Aprilie 2018 14:36

Transfăgărășanul - DN7C - este unul dintre cele mai frumoase drumuri montane din lume. Deși sunt din ce în ce mai mulți turiști care îl parcurg, autoritățile statului se pare că nu grăbesc procedurile privind reabilitarea  acestuia.
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere trebuia să lanseze până la sfârşitul anului 2017 o licitaţie în care urma să fie aleasă compania care trebuia să realizeze un Studiu de Fezabilitate şi un proiect tehnic pentru reabilitarea/modernizarea Transfăgărășanului. Doar că aceste lucruri nu au fost realizate nici până în prezent.

Cătălin Rădulescu: „Îi sfidez pe cei care mă critică în Argeș”

Luni, 16 Aprilie 2018 14:54

# ”Îi cer deputatului de Argeș Nicolae Georgescu să își retragă semnătura de pe inițiativele mele. Nu mă onorează calitatea dânsului de co-inițiator”, mai precizează Rădulescu
Într-o postare pe contul personal de Facebook, deputatul Cătălin Rădulescu, anunță că cele trei inițiative legislative propuse de el au primit avizul comisiilor juridice. Unul dintre proiectele inițiate de el prevede că faptele săvârşite de persoanele aflate în exercitarea demnităţilor publice sau funcţiilor publice ce determină existenţa conflictului de interese sau a stării de incompatibilitate se prescriu în termen de 3 ani.

 

Răspuns halucinant dat de secretarul de stat Dan Dumitrescu la situația copiilor îmbolnăviți cu SHU

Luni, 02 Aprilie 2018 13:19

# La o întrebare adresată de parlamentarul Dănuț Bica (dreapta) către Ministerul Sănătății, acesta a primit un răspuns copiat greșit dintr-un raport vechi
S-au împlinit recent doi ani de la momentul în care eficiența sistemului sanitar din România a fost pusă la grea încercare prin înregistrarea mai multor cazuri de copii cu afecțiuni digestive grave, majoritatea din Argeș. În februarie 2016, trei bebeluși din Argeș au murit după ce au fost diagnosticați cu sindrom hemolitic-uremic (SHU). Cauza exactă a îmbolnăvirii copiilor a rămas încă incertă.

Se mută sediul PNL Argeș! În locul lor vine ALDE

Luni, 02 Aprilie 2018 13:14

Schimbare de sediu la Partidul Național Liberal filiala Argeș! După ce timp de mai mulți ani, organizația județeană și-a desfășurat activitatea în spațiul situat pe str. Egalității, lângă Colegiul Zinca Golescu, conducerea partidului a decis mutarea sediului. Astfel, PNL Argeș își va desfășura activitatea în fostul sediu al PDL Pitești, aflat pe strada Negru Vodă. În fostul sediu al PNL Argeș urmează să își desfășoare activitatea Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

 

Susținut de ALDE și PSD, proiectul de lege inițiat de senatorul Daniel Zamfir dă o gură de aer persoanelor cu credite bancare

Luni, 02 Aprilie 2018 13:05

Senatul a aprobat, luni, proiectul de lege inițiat de senatorul Daniel Zamfir prin care este eliminat caracterul de titlu executoriu al contractelor de credit încheiate între persoanele fizice consumatori și bănci, inclusiv la leasing. Penalitățile și alte obligații de plată nu vor putea depăși, totodată, 50% din suma restantă la rezilierea contractului de credit, iar consumatorii datornici vor putea vinde bunul luat în leasing deși nu sunt proprietari, mai stabilește proiectul. 

ALDE Pitești a marcat Centenarul Unirii Basarabiei cu România

Miercuri, 28 Martie 2018 12:51

Organizația ALDE Pitești, a marcat 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, invitând piteștenii marți, la sediul din Găvana. Aici, vicepreședintele organizației ALDE- Pitești, Cătălin Gherzan,Simona Negoiță, președintele OFLDE -Argeș, Eny Pavel , președinte OFLDE-Pitești, au  vorbit despre contextul și momentul Unirii Basarabiei cu România, dar și despre eforturile liberalilor, alături de Regele Ferdinand, pentru acest deziderat. Totodată, consilierul local Ionuț Zidaru, profesor de istorie și seniorul ALDE Petre Luțu, fost deținut politic în perioada comunistă, inclusiv la închisoarea Pitești, unde a fost aplicat cutremurătorul experiment al reeducării prin tortură au vorbit despre momentul Unirii.

 

Narcis Sofianu, interesat de numărul și situația asistaților sociali din județ

Luni, 26 Martie 2018 13:45

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu demarează o acțiune în jurul municipiilor județului Argeș pentru a stabili care este numărul asistaților sociali care beneficiază de venitul minim garantat, în baza Legii 416/2001, și care sunt motivele invocate de aceștia pentru a refuza să muncească.
„Unul dintre obiectivele propuse ca președinte al Ligii Aleșilor locali din PNL Argeș este acela de a gestiona mai bine dragostea de lene pe care o au unii dintre români. Mă refer la cetățenii care sunt beneficiari ai ajutoarelor pe Legea 416. Mi se pare ciudat să ai peste

Neputința de la PSD Argeș explicată de Șerban Valeca: „Domnul Dragnea mi-a spus să am răbdare!”

Luni, 19 Martie 2018 14:48

# Cătălin Rădulescu nu a înțeles ce înseamnă retragerea sprijinului politic de către PSD Argeș
PSD Argeş a validat vineri, 16 martie, în Biroul Permanent Județean retragerea sprijinului politic pentru deputatul Cătălin Rădulescu, după ce conducerea PSD Piteşti a luat aceeași decizie cu o zi înainte. Președintele PSD Argeş, Şerban Valeca, alături de secretarul organizaţiei judeţene, Ion Georgescu, şi preşedintele executiv, Cristian Gentea, au precizat că atitudinea, declaraţiile şi candidatura deputatului Cătălin Rădulescu la funcţia de vicepreşedinte la nivel național au afectat imaginea organizaţiei judeţene. De asemenea, Șerban Valeca, a declarat că nu s-a consultat cu Liviu Dragnea înainte de a-i retrage sprijinul deputatului Rădulescu din toate funcțiile deținute în partid.

 

Lista rușinii parlamentare! Gerea, Valeca și Marin - parlamentarii cu zero întrebări și interpelări

Luni, 19 Martie 2018 13:22

Cea mai simplă formă de control al executivului de către legiuitor este întrebarea sau interpelarea, iar parlamentarii o folosesc adesea pentru a semnala probleme din colegiile electorale, din activitatea parlamentară sau pentru a verifica activitatea guvernamentală.
În Argeș sunt, totuși, parlamentari care în acest mandat nu au redactat nici măcar o întrebare sau interpelare. O parte dintre aceștia au intrat și în vizorul alegătorilor, primarilor sau autorităților din Argeș pentru lipsa de implicare în județ.

Europarlamentarul Gabriela Zoană și APIA Argeș - întâlnire cu fermierii din județ

Luni, 12 Martie 2018 14:19

# Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană a participat la un eveniment acasă, la Pitești.
Săptămâna trecută, la invitația Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, centrul județean Argeș, Gabriela Zoană, în calitate de vicepreședinte a Comisiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Parlamentul European, a avut o întâlnire cu fermierii din județul Argeș. Întâlnirea a avut loc la Muzeul Județean Argeș, alături de aceasta fiind directorul APIA Argeș, Marius Stroescu, și directorul adjunct Mariana Pană.

 

„PSD-ul lui Dragnea le oferă românilor PÂINE SCUMPĂ și CIRC IEFTIN!”

Luni, 12 Martie 2018 12:09

# Declară Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș

Încă de la câștigarea alegerilor parlamentare, PSD-ul lui Liviu Dragnea a dat dovadă de incapacitate și incompetență. În aceste zile, social democrații, conduși de Liviu Dragnea, continuă să dovedească faptul că o țară se poate guverna cu pâine scumpă și circ ieftin, susține partidul Pro România Argeș.

Mai vocal ca niciodată! Nici prim-vicepreședintele Comisiei Europene nu a scăpat necriticat de Cătălin Rădulescu

Luni, 05 Martie 2018 13:52

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, săptămâna trecută, în emisiunea Imparțial, de la Digi24, că prim-vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans ar trebui să asculte de Parlamentul României, în legătură cu legile Justiției, întrucât este un partener, și că parlamentul României nu este „anexa vreunui stat”.
Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a avut programate, pe 1 martie, la București, mai multe întâlniri cu preşedintele României, şefii celor două Camere ale Parlamentului, premierul dar şi cu Laura Codruţa Kovesi sau Tudorel Toader. Discuţiile acestuia cu prezentanţii Justiţiei au fost ținute în contextul în care ministrul Tudorel Toader a cerut revocarea procurorului şef al DNA.

 

Simona Bucura Oprescu - invitație pentru premierul Viorica Dăncilă

Luni, 05 Martie 2018 13:27

Deputatul Simona Bucura Oprescu, președinte al organizației de femei din PSD Argeș, a anunțat că i-a adresat o invitație premierului Viorica Dăncilă. Astfel, Dăncilă, care este și liderul organizației de femei a PSD, a fost invitată să participe la un eveniment organizat de colegele din Argeș în aprilie. Este vorba despre o acțiune a organizației de femei. “Dacă va veni în Argeș va exista și o componentă administrativă. Ne dorim să o avem pe dna Viorica Dăncilă alături de noi”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

„Domnule Manu, când facem autopsia sănătății argeșene?”

Luni, 05 Martie 2018 13:13

# Narcis Sofianu despre problemele de la Spitalul Județean

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, atrage atenția asupra neregulilor de la Spitalul Județean Argeș, ci implicit din sănătatea argeșeană. Sofianu este revoltat de faptul că la Spitalul Județean Argeș s-a furat un milion de euro, fapt sesizat de DIICOT, iar conducerea Consiliului Județean nu a luat nici măcar o măsură. Reamintim că în septembrie 2017, mascații au descins la Spitalul Județean, procurorii DIICOT reținând-o pe contabila spitalului, Amalia Dumitrașcu.

 

Cătălin Gherzan, administratorul Lexford Castel a fost ales vicepreședinte al ALDE Pitești

Luni, 05 Martie 2018 13:00

Săptămâna trecuta în organizația ALDE din Pitești au avut loc alegeri pentru funcțiile de conducere ale organizației. La aceste alegeri au fost prezenți  vicepreședintele de la nivel national al ALDE, Andrei Gerea și președintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu. Robert Tudorache, aflat în prezent în poziţia de secretar de stat în Ministerul Energiei a fost ales presedinte al organizatiei iar Cătălin Gherzan care a fost ales pentru funcția de vicepreședinte al ALDE Pitești.

„Nu s-a văzut o creștere calitativă a prestației funcționarilor de la CJ Argeș de când s-au triplat salariile”

Luni, 26 Februarie 2018 15:16

# Interviu cu cărțile pe față cu Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș # „Am semnale din partea unor primari PSD care sunt efectiv supărați și vor să plece din PSD” # „Nu e agreată conducerea PSD Argeș la nivel național și din cauza asta dl. Dragnea îi ține cu botul la gard” # „Domnul Bica este mult mai prezent și implicat în activitatea de la nivel județean, iar implicarea domnului senator Popa la nivel județean este mai redusă

 

P.A.M., partidul lui Mircea Andrei, dat în judecată de un fost membru

Luni, 19 Februarie 2018 21:47

Partidul pentru Argeș și Muscel (PAM), după ce a înfrânt răsunător la alegerile locale din vara lui 2016, a devenit, brusc, istorie. Mircea Andrei, motorul unicului partid local din România, s-a recunoscut învins și a plecat la București, pentru a putea fi mai aproape de milioanele de dolari din conturile proprii. De PAM nu prea s-a mai ocupat nimeni, spaima electorală de altădată intrând, brusc, într-un con de umbră.
Iată, însă, că cele trei inițiale se mai aud în sălile de judecată. În cazul de față, la Tribunalul Argeș, unde, un fost membru, se împotrivește pierderii calității de consilier local.

Șerban Valeca a cerut reconfirmarea în fruntea PSD Argeş

Luni, 19 Februarie 2018 21:25

Pe 16 februarie, s-a întrunit Comitetul Executiv extins al PSD Argeş, format din preşedinţii de organizaţii, primarii, parlamentarii şi consilierii judeţeni PSD.
În debutul sedinţei, preşedintele Şerban Valeca a solicitat un vot privind acordarea încrederii şi susţinerii, în continuare, pentru preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Argeş. Această solicitare s-a facut în urma comentariilor şi dezinformărilor apărute în spaţiul public privind eventuala lipsă de încredere din partea unor şefi de organizaţii sau primari.

 

Pagina 7 din 89

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea