Primarul Ion Dumitru: „Normal ar trebui să mă bucur de venirea PSD la guvernare. Sincer, sunt rezervat!”

Marţi, 30 Noiembrie 2021 08:36

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, nu strigă victorie pentru intrarea PSD la guvernare. O spune fără ocolişuri, să-l audă toată lumea, şi prietenii şi duşmanii. Pentru că nu este de ieri de azi în politică, ba chiar a asistat la căderi de guverne, dar şi la succesuri politice răsunătoare, Ion Dumitru ştie bine ce răspundere uriaşă îi paşte pe social-democraţii care vor forma Guvernul.

Iar celebra zicală despre cât au furat cei care au condus înainte, revine în atenţie! Oare noul Executiv are vreo şansă. Primarul Ion Dumitru pare a avea semne de întrebare.

Șeful PSD Argeș îi caracterizează pe primii doi oameni din stat: „Marele leneș de la Cotroceni și păpușica lui de partid”

Luni, 29 Noiembrie 2021 18:40

Parlamentul s-a reunit, miercuri, 24 noiembrie, într-o ședință solemnă consacrată sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Iohannis și Cîțu au fost marii absenți de la această întâlnire. Chiar dacă Guvernul PSD-PNL-UDMR a fost învestit de Parlament, în Argeș pesediștii continuă să îi critice și să îi ia la mișto pe liberali. Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, îi consideră pe primii doi oameni din stat „marele leneș de la Cotroceni și păpușica lui de partid”.

 

Fost prefect de Argeș: „Conducerea PNL a ucis un partid istoric. Eu nu pot și nu vreau să fiu părtaș la această trădare”

Luni, 29 Noiembrie 2021 13:35

Emanuel Soare, urcat de Miuțescu în aerul rarefiat al politicii, nu este de acord cu ceea ce s-a întâmplat, cu căsnicia din interes dintre PSD și PNL. Domnule fost prefect, s-a mai întâmplat, nu trebuie să vă declarați șocat…

Emanuel Soare: ”În momentul în care am intrat în politică, nu am crezut nicio clipă că va veni ziua în care conducerea PNL va face o alianță cu PSD pentru a guverna România. Pur și simplu un astfel de scenariu nu era posibil, având în vedere că însăși existența pe scena politică a acestui partid este de a lupta împotriva partidelor de tipul PSD.

Din ciclul: Adriane nici nu ştii, cât de mic începi să fii! Miuţescu a renunţat la prestigiul Brătienilor, pentru loialitatea faţă de Orban

Luni, 29 Noiembrie 2021 13:31

Vi-l mai amintiţi pe Ludovic Orban, cu ani în urmă, dansând la o petrecere, ca un cocalar? Îmbrăcat cu un tricou roşu, fostul lider al PNL, fostul premier al României şi fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor s-a rupt în figuri la un bairam, iar imaginile au ajuns virale atât la TV cât şi în online. Acum imaginaţi-vă familia Brătianu. Prestigioasă, făuritoarea României mari prin acţiunile lui Ion I.C. Brătianu, cu un cuvânt greu în politica vremii. S-au scris cărţi întregi despre Brătieni, iar paginile de istorie îi creionează cu cele mai alese cuvinte.

 

Noul Guvern a adoptat un OUG pentru deblocarea angajărilor la stat

Luni, 29 Noiembrie 2021 11:27

Proaspăt învestit în funcţie, Guvernul Ciucă a adoptat o ordonanţă de urgenţă care instituie o derogare de la legislaţia existenţă pe durata stării de alertă, astfel încât să se deblocheze angajările la stat.

„Se instituie o derogare de la dispoziţiile art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv pentru posturile şi funcţiile vacante şi temporar vacante, altele decât cele prevăzute la art. II din Legea nr. 203/2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pot fi organizate şi desfăşurate concursuri în condiţiile legii, până la data de 1 iunie 2022, cu încadrarea în creditele de angajament şi creditele bugetare aprobate în bugetul pentru anul 2022”, se arată într-un comunicat de presă, trimis de Guvernul României.


PNL-ul scoate artileria grea de la naftalină. Sorin Apostoliceanu – noul lider de grup al consilierilor PNL!

Marţi, 23 Noiembrie 2021 15:11

Mişcări de trupe în Consiliul Local Piteşti! La şedinţa CL Piteşti, care a avut loc săptămâna trecută, s-a anunţat că liberalul Sorin Apostoliceanu devine, pentru 6 luni, noul lider de grup al consilierilor PNL. Cum în ultima vreme Apostoliceanu fusese trecut pe linie moartă, noua sa poziţie este chiar o surpriză pentru cei care îl dăduseră dispărut. Un lucru e cert, când viceprimarul Gelu Tofan va fi schimbat din funcţie, cel care îi va lua locul nu va fi în niciun caz Sorin Apostoliceanu. La acest moment, altcineva îşi face încălzirea pentru a pune mâna pe postul de vice al Piteştiului.

 

Simona Bucura, coiniţiator al unui proiect ce vizează tranformarea școlilor abandonate!

Marţi, 23 Noiembrie 2021 15:00

Nu de puţine ori, chiar primari din comunele din Argeş s-au plâns că le rămân şcolile în paragină, din pricina problemelor demografice, şi sunt legaţi de mâini şi de picioare, căci nu pot schimba destinaţia clădirilor, pentru a le reda comunităţii în alte scopuri. Deci clădirile nu mai funcţionau ca şcoli şi se degradau sub ochii autorităţilor locale, pentru că legea era alambicată. Acest lucru s-a schimbat, datorită unui proiect de lege, la care deputatul Simona Bucura-Oprescu a fost coiniţiator.

Organizaţiile PNL Argeş şi PNL Piteşti vor fi DIZOLVATE!

Marţi, 23 Noiembrie 2021 14:58

# Alina Gorghiu şi Mihai Coteţ - preşedinţi interimari

Deputatul Adrian Miuţescu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL Argeș, dar și din PNL. Cu toate acestea, Miuțescu, la fel ca Gelu Tofan, oricum era cu bagajele la ușă de ceva timp. Evenimentele în care au fost protagonişti, de la susţinerea lui Ludovic Orban la Congresul PNL, până la demisia lui Miuţescu din grupul parlamentar al PNL, culminând cu urmărirea penală iniţiată de DNA împotriva lui Miuţescu şi Tofan, vor încheia brusc ascensiunea politică a celor doi.

 

Invizibilul viceprimar Mihai Mihăilescu pleacă acasă?

Luni, 22 Noiembrie 2021 15:13

Luna decembrie se anunţă plină de surprize. Cu Guvern PNL-PSD la butoane, urmează schimbări importante în teritoriu. În Piteşti vom asista la rocade interesante, chiar în cele mai râvnite funcţii publice, acelea de viceprimari. Liberalul Gelu Tofan pleacă garantat, dar aceeaşi soartă o va avea şi Mihai Mihăilescu (USR), doar că din alte motive. Cum USR-ul nu mai este la guvernare, nici Mihăiţă nu mai are susţinere în Consiliul Local Piteşti.

Radu Perianu rămâne prefect de Argeş şi după intrarea PSD la guvernare!

Luni, 22 Noiembrie 2021 14:59

# Argeşul ar avea subprefecţi social-democraţi

În ultimele zile s-a vehiculat schimbarea din funcţie a prefectului Radu Perianu. Abia numit pe post, soarta liberalului atârnă de negocierile care se poartă la Bucureşti, între PNL şi PSD pe seama formării noului Guvern. După ultimele informaţii, Argeşul va avea prefect liberal chiar şi după intrarea PSD la guvernare.

 

Primarul Ion Dumitru: „Nu voi permite ca cineva să facă afirmații defăimătoare. Ce am făcut noi și ce fac acești defăimători”

Luni, 22 Noiembrie 2021 11:44

# Ducele de Albota promite dezvăluiri importante

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a abordat pe pagina sa de Facebook un subiect care devine sensibil, sub presiunea unor nume care par pregătite de război.

Vorbim de Asociaţia Comunelor din România, pe care Ion Dumitru o conduce la nivel de Argeş şi pe care unii şi alţii au luat-o la ochi. Reacţia edilului de la Albota prevesteşte dezvăluiri interesante:

Gelu Tofan se autosuspendă din funcția de președinte al PNL Pitești până la finalizarea cercetării DNA

Vineri, 19 Noiembrie 2021 12:14

Liberalul Gelu Tofan, viceprimarul municipiului Pitești, se autosuspendă din funcția de președinte al PNL Pitești. Atribuțiile acetuia vor fi preluate de consilierul local Tiberiu Irimia.

„Stimați colegi, ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public în ultimele săptămâni, privind instrumentarea de către DNA Pitești a unui dosar care vizează mai multe persoane din conducerea PNL Argeș, am hotărât să mă autosuspend din funcția de președinte al organizației PNL Pitești, până la clarificarea situației. Am luat această decizie pentru a nu afecta activitatea și imaginea organizației municipale și pentru a lăsa organele competente să își facă treaba. Am încredere totală în actul de justiție.

 

Cât durează profețiile șefilor politici din Argeș

Miercuri, 17 Noiembrie 2021 07:26

Puțin durează. Sau puțin și rar – pentru cunoscătorii din PSD Argeș. Liderii locali, dar și cei naționali ai PNL și PSD s-au înjurat copios, au jurat luptă eternă unul împotriva altuia. Și au promis – fiecare -  poporului român că se vor bate  până la ultimul strop de putere contra corupților din celălalt partid. Iar acum, deși mireasa este urâtă, se pune de un mariaj din interes. Corupțiile și corupții s-au unit, nu se mai aud blesteme și înjurături, se pregătește petrecerea de nuntă. Petrecere cu dar. Darul va fi plătit de poporul român,  de masă și dans se vor bucura politicienii. „Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale”, Ion Luca Caragiale în „O scrisoare pierdută”.

Ionuţ Moşteanu suspină pe toate canalele! ADIO, guvernare!

Marţi, 16 Noiembrie 2021 16:20

Săptămână neagră pentru USR! În urmă cu câteva luni băieţii erau pe cai mari, la guvernare. Conduceau ministere, aveau bani mulţi pe mână, hotărau soarta românilor şi nici nu visau că vor pica din vârful piramidei. Au ieşit de la guvernare, apoi au sperat să revină şi mai puternici, într-un executiv condus de Dacian Cioloş. Ba chiar Ionuţ Moşteanu al nostru prinsese ceva curaj că-l nominalizase partidu’ pentru funcţia de ministru al Dezvoltării. Şi să vezi ghinion, că nu le-a ieşit nici asta! Acum, când PNL-ul negociază cu PSD-ul, USR-iştii se zgârie pe ochi. Au avut ciolanu’ în braţe şi l-au scăpat printre orgolii. Acum, deputatul argeşean Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR, suspină pe la toate televiziunile, de ciudă că se abonează PSD-ul la bucăţica aia bună.

 

Deşi a dezertat din grupul parlamentar al PNL, Miuţescu zice că vrea la guvernare cu USR!

Luni, 15 Noiembrie 2021 16:19

# Adriane, ciocu’ mic! Tu nu mai eşti la putere!

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe demisia sa din grupul parlamentar al PNL, că preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a emis pretenţii referitoare la constituirea unui nou guvern. Deşi nu mai are legitimitatea de a cere o coaliţie sau alta, Miuţescu are încă tupeu. S-a atârnat de gâtul lui Orban, s-a lepădat de Cîţu şi deci ar trebui să stea în banca lui. Acolo, la căldurică în sânul lui Sică. Dar nu, lui Miuţescu îi place adrenalina şi cere ca PNL să intre la guvernare cu USR, nu cu PSD.

Era inevitabil! Liberalii argeșeni solicită demisia lui Adrian Miuțescu: ”Acuzațiile sunt grave”

Luni, 15 Noiembrie 2021 11:02

# Este cerută și demisia lui Gelu Tofan, viceprimarul Piteștiului

Tabăra lui Radu Perianu cere demisia președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu, și a președintelui PNL Pitești, Gelu Tofan, după ce Direcția Națională Anticorupție a arătat că cei doi au calitatea de suspect într-un dosar penal care implică desfășurarea activității în instituții publice.

 

Marius Postelnicescu, vicepreședinte PNL Argeș, despre situația lui Miuțescu: „Deocamdată nu putem să cerem demisia”

Miercuri, 10 Noiembrie 2021 07:57

Deputatul Adrian Miuțescu s-a retras din grupul parlamentar al PNL, urmând să îi reprezinte pe argeșeni în Camera Deputaților ca deputat neafiliat. Totuși, acesta continuă să fie președintele organizației PNL Argeș. Consilierul județean Marius Postelnicescu, unul dintre vicepreședinții PNL Argeș și purtător de cuvânt al organizației, susține că decizia lui Miuțescu a fost una așteptată, deși nu a fost discutată în Biroul Permanent Județean.

 

Mihai Alexandru Lucian își pierde sprijinul politic la Moșoaia

Marţi, 09 Noiembrie 2021 16:03

Biroul Permanent Național al Partidului Ecologist Român a decis retragerea sprijinului politic pentru consilierul local Mihai Alexandru Lucian. Decizia a fost comunicată Primăriei Moșoaia. Decizia de excludere din partid este semnată de președintele Dănuț Pop.

Contactată telefonic, Ana Maria Pănescu, președinte interimar al PER Argeș, ne-a declarat: ”Este o decizie pe care nu doresc să o comentez. Îi mulțumim domnului Mihai Alexandru Lucian pentru activitatea depusă în interiorul partidului.”

Mihai Alexandru Lucian a fost, în trecut, președintele filialei locale PNL Moșoaia și a trecut la PER pentru a putea candida, la locale, cu actualul primar. Decizia va fi comunicată Prefecturii.

 

Dănuţ Bica: ”Rămân în grupul parlamentar PNL”

Marţi, 09 Noiembrie 2021 13:55

Săptămâna trecută, şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a demisionat din grupul parlamentar al liberalilor şi s-a reunit cu neafiliaţii lui Ludovic Orban. Gestul lui Miuţescu n-a surprins pe nimeni, dar ne întrebam cum va acţiona senatorul Dănuţ Bica...

La Congresul PNL din 25 septembrie, Bica a mers în tabăra lui Miuţescu, deci l-a votat pe Ludovic Orban. După victoria lui Cîţu, Bica nu s-a arătat deloc dezamăgit, precum colegii lui de partid care au vărsat râuri de lacrimi pentru eşecul lui Sică. Era deja un semn că senatorul argeşean ar putea vira spre tabăra Cîţu. 

Miuţescu şi gaşca de neafiliaţi vor aduce un număr mai mare de portofolii pentru PSD!

Marţi, 09 Noiembrie 2021 08:50

PNL şi PSD negociază intens pentru formarea unui nou Guvern, iar Cîţu şi Ciolacu par să se înţeleagă din ce în ce mai bine. Un punct important este împărţirea portofoliilor, care se va face – cel mai probabil – în această săptămână. Adică se taie ciolanul cel gras şi fiecare va lua pentru sine, cât i se cuvine. Şeful PSD, Marcel Ciolacu, declara că împărţirea ministerelor se va face conform ponderii deținute în Parlament de către fiecare partid: PNL, PSD, UDMR. Aici pierde PNL-ul, care are mai puţini parlamentari decât PSD-ul, başca e dezavantajat de dezertarea deputaţilor şi senatorilor care au trecut în grupul neafiliaţilor, condus de Ludovic Orban.

 

 

Pagina 7 din 125

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea