PSD Argeș vrea un post la CNAIR

Luni, 17 Septembrie 2018 18:27

În februarie a.c., președintele PSD Argeș, senatorul Șerban Valeca preciza că este important un post de secretar de stat la Ministerul Transportului care să lămurească situația infrastructurii în județ și în special a autostrăzii Pitești-Sibiu. „Mai important decât de a avea un ministru numai ca să-l avem este  să avem pe cineva care poate să ajute. Am solicitat la Comitetul Executiv un post de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Cătălin Bulf: „Inteligența poliției se găsește în Videle”

Luni, 10 Septembrie 2018 13:30

# Declarațiile lui Valeca despre Tudorel Pieleanu, șeful Poliției Argeș, venit din Teleorman, comentate de opoziția din Argeș
Declarațiile lui Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, despre șeful din Teleorman al IPJ Argeș au făcut „deliciul” opoziției din Argeș. Valeca a precizat, pentru un post de televiziune local, că nu are nimic împotriva unui inspector șef la IPJ Argeș, venit din Teleorman, lăsând să se înțeleagă că numirea comisarul șef Tudorel Pieleanu a venit pe fondul „ciondănelilor” polițiștilor argeșeni din fruntea Inspectoratului. Reamintim că pentru concursul de inspector șef al IPJ Argeș, ce va fi organizat pe 12 septembrie, s-au înscris atât actualul comandant Tudorel Pieleanu, cât și adjunctul său Gabriel Gherghe.

 

Narcis Sofianu, despre „trădarea” senatorului Ion Popa: „Îmi cer scuze că l-am votat”

Luni, 10 Septembrie 2018 13:24

# Liberalul a comentat și posibilitatea propunerii dl Valeca, din nou, în fruntea Ministerului Cercetării:  „Are toate calitățile să lucreze în subordinea doamnei Dăncilă”

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, îi atacă dur pe senatorul Ion Popa, pe Șerban Valeca  și pe președintele Cj Argeș, Dan Manu. Despre fostul său coleg de partid, ajuns între timp la ALDE Constanța, departe de argeșenii care l-au susținut, Sofianu susține că a ajuns să regrete că l-a votat.

Fostul șef al PNL Argeș ține lecții despre… Dobrogea

Luni, 10 Septembrie 2018 13:23

După dezertarea din PNL Argeș, partid în care, din cauza rezultatelor dezastruoase, Iani Popa s-a premiat cu un post de senator, știind că niciodată, în județul Brătienilor, nu va mai ajunge candidat cu șanse, celebrul nostru liberal a schimbat, cu lejeritate, tabăra. S-a înscris în ALDE, unde a primit șefia organizației Constanța. De acolo, tot pentru rezultate bune, se va auto-premia cu ceva pe la Senat sau pe la Cameră. Între timp, omul s-a pus cu burta pe carte și învață – dar și împărtășește – câte ceva despre Dobrogea.

 

Primarii din Albota și Băbana, de partea lui Dragnea în conflictul deschis de Firea

Luni, 10 Septembrie 2018 13:08

# Bebe Ivan: ”La Interne trebuie un bărbat cu «c…»”
Președinte al Asociației Comunelor din Argeș, Ion Dumitru, primar emblematic al comunei Albota, este un atent urmăritor al scenei politice. Acesta s-a arătat, printr-o postare pe facebook, alături de Liviu Dragnea, în conflictul apărut între președintele partidului și primarul Capitalei, Gabi Firea. De aceeași părere s-a arătat și Bebe Ivan, primarul din Băbana, care nu s-a sfiit să comenteze la postarea colegului.

Lovitură pentru aleși! Primarii, parlamentarii și prefecții nu scapă de incompatibilitate

Luni, 10 Septembrie 2018 12:55

Senatul a respins propunerea legislativă a unor parlamentari prin care era eliminată incompatibilitatea funcţiilor de parlamentar, membru al Guvernului, prefect sau primar cu calitatea de comerciant persoană fizică, după ce Curtea Constituţională a declarat iniţiativa ca fiind neconstituţională.
În cadrul dezbaterilor din Senat, secretarul de stat în Ministerul Justiţiei Mariana Sofia Moţ a arătat că proiectul de modificare a Legii nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice a fost atacat la Curtea Constituţională de preşedintele României iar prin decizia din 6 martie CCR a admis obiecţia de neconstituţionalitate şi a declarat neconstituţional întregul proiect de lege.

 

Gabriela Zoană insistă pentru creșterea subvențiilor agricultorilor români

Luni, 03 Septembrie 2018 12:41

# Inițiativă lăudabilă în Parlamentul European
Europarlamentarul Gabriela Zoană, vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală (AGRI) din cadrul Parlamentului European, a susținut ferm poziția României în ceea ce privește bugetul alocat Politicii Agricole Comune după 2020.

Săptămână decisivă pentru consilierul județean PNL care lucrează la două partide

Luni, 03 Septembrie 2018 12:39

În declarații, Adrian Miuțescu a fost tranșant privind situația consilierului județean Eugen Nae (foto) care, deși, este membru PNL continuă să-și desfășoare activitatea la cabinetul senatorial al lui Ion Popa, cel care a părăsit partidul pentru ALDE. Urmează să vedem dacă va fi tranșant și faptic dacă colegul său de partid nu se conformă deciziei sale. Președintele PNL Argeș ne-a precizat că Eugen Nae riscă excluderea din partid. „Dl Nae Eugen a primit un termen de grație ca să își găsească de lucru până în septembrie. Începând cu 1 septembrie el trebuie să vină cu demisia de la cabinetul senatorului ALDE Ion Popa. Dacă nu va face acest lucru va fi exclus din partid”, ne-a precizat Adrian Miuțescu.

 

Consilierul Mihai Tudor: „Dacă vedeți realizările Consiliului Județean, să-mi spuneți și mie”

Luni, 03 Septembrie 2018 12:38

Consilierul județean al Partidului pentru Argeș și Muscel (PAM), Mihai Tudor, a evidențiat lipsa de colaborare cu opoziția a președintelui CJ Argeș, Dan Manu. Totodată, acesta susține că Manu trebuie să-și schimbe atitudinea de sfidare a opoziției și să treacă la una de colaborare. ”Dacă dvs vedeți realizările mărețe ale Consiliului Județean, să-mi spuneți și mie!  În afară de Grădina de Vară, obiectiv care trebuia realizat încă de anul trecut și de un foc privat plimbat prin comune, totul e politic. Conducerea CJ Argeș trebuie să aibă o atitudine de colaborare cu opoziția, nu de sfidare. Toate propunerile noastre nici nu sunt luate în discuție”, a declarat Mihai Tudor. A.V.

Deputatul USR Ionuț Moșteanu despre primarul de la Dârmănești: „Omul se simte acolo ca stăpân pe moșie!”

Luni, 03 Septembrie 2018 12:23

După ce, săptămâna trecută, a avut loc o încăierare la Primăria Dârmănești, între primarul Emil Ciolan și doi membri ai USR, confruntarea dintre cele două părți continuă la poliție în plângeri… penale.
Totul a plecat de la vizita la Primăria Dârmănești a doi membri USR care au mers în instituție pentru depunerea dosarele cu semnături pentru iniţiativa „Fără penali” pentru a fi validate.

 

Deputatul Drăghici, spune „pas” deocamdată la… președinția PSD Argeș

Luni, 27 August 2018 13:05

În ultima perioadă, au existat tot felul de zvonuri cu privire la conducerea PSD Argeș. Cum mandatul lui Șerban Valeca se apropie de final, iar în plus, sunt voci care spun că acesta nu își va duce mandatul la final, Mircea Drăghici a apărut ca soluție pentru conducerea organizației. Îl recomandă poziția sa de la centru, dar și oamenii săi apropiați pe care i-a stabilit în funcții cheie prin instituții.

Ca să aibă realizări, parlamentarii au mai propus… o zi liberă!

Luni, 20 August 2018 14:01

# Ziua Națională a Meseriilor este pe cale să devină motiv de stat acasă

Mai mulţi parlamentari liberali vor să instituie o Zi Naţională a Meseriilor, în 25 noiembrie, ca măsură de promovare a învăţământului profesional şi tehnic.
”Motivele pentru recenta creştere înregistrată de învăţământul profesional sunt foarte clare: creşterea economiei are nevoie de resurse umane bine pregătite în meserii.

 

Incompatibilitate politică! Consilierul județean Eugen Nae muncește atât pentru PNL, cât și pentru senatorul Popa la ALDE

Luni, 13 August 2018 23:36

Opoziția în Argeș - dacă nu ar fi de râs, atunci ar fi de plâns! Plecarea senatorului Ion Popa la ALDE încă pune probleme în filiala județeană a PNL Argeș. Asta după ce un consilier județean, deși este membru PNL, continuă să-și desfășoare activitatea la cabinetul senatorial al acestuia. Cu alte cuvinte, penelist în acte, dar cu munca, tot în acte, pentru ALDE. O incompatibilitate „politică” care se vede din cer. Este vorba despre consilierul județean Nae Eugen care deși au trecut două luni de la plecarea senatorului Popa din partid continuă să lucreze bine-mersi pentru acesta.

Liberalii s-au săturat de Miuțescu!

Luni, 13 August 2018 23:32

# „Din punctul său de vedere, toți colegii incomozi pentru el, trebuie să plece din partid”
S-a făcut mai bine de un an de când Adrian Miuțescu a ajuns președinte al PNL Argeș, iar multe schimbări în bine, față de perioada „Popa”, nu prea sunt.  Odată ajuns în fruntea partidului, Miuțescu anunța unitate și echilibru, însă situația e departe de ceea ce visa acesta. În PNL Argeș sunt în continuare „bisericuțe” și „găști”, iar stilul de lucru al președintelui filialei este din ce în ce mai criticat de către colegii din partid.

 

Actor de la Davila – implicat în campania USR

Luni, 13 August 2018 12:43

# Fără penali în funcții publice – 20.000 de semnături în Argeș

USR se apropie de finalul campaniei de strângeri de semnături pentru iniţiativa cetăţenească prin care cere Parlamentului să discute şi să adopte modificarea Constituţiei, în sensul în care în Legea fundamentală să fie prevăzut faptul că persoanele condamnate penal să nu poată deţine funcţii publice. Până acum, la nivelul județului nostru s-au adunat cele 20.000 de semnături necesare de județ.

Deputatul Rădulescu îi cere lui Iohannis să publice numele magistraților ce au colaborat în anchete cu SRI

Luni, 16 Iulie 2018 13:28

Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu este din nou extrem de vocal. Rădulescu doreşte publicarea numelor magistraţilor ce au colaborat în anchete  cu SRI.

Săptămâna trecută, Cătălin Rădulescu a ieșit public și i-a adresat un mesaj Președintelui României, Klaus Iohannis. „Îi cer preşedintelui Iohannis să denunţe public protocoalele încheiate între SRI şi instituţii ale statului, să se dezică de acestea, să denunţe public toatei nterceptările ilegale pe siguranţă naţională şi să denunţe public

 

Liberalul Narcis Sofianu: „Dan Manu și apropiații săi au un comportament plastic, mai mult de enoriași”

Luni, 16 Iulie 2018 13:17

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, consilier local piteștean, consideră că președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, ar putea să sărbătorească Centenarul prin realizări și mai puțin prin „plimbarea cu lumânarea prin județ”.

Liderii politici din Argeş - despre revocarea procurorului şef al DNA

Luni, 16 Iulie 2018 12:56

# Valeca, Miuţescu şi Simona Brătulescu – au comentat decizia lui Iohannis

Preşedintele României, Klaus Iohannis a respectat Constituţia şi a revocat-o pe Laura Codruţa Kovesi din postura de procuror şef al DNA. Decizia preşedintelui este comentată de liderii politici argeşeni. Şerban Valeca – preşedintele PSD Argeş, Adrian Miuţescu – preşedintele PNL Argeş şi Simona Brătulescu – preşedintele ALDE Argeş au comentat decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis.

 

Bogdan Ivan, Pro România Argeș: „Nu distrugeți Teatrul Alexandru Davila!”

Luni, 09 Iulie 2018 13:07

”Nu distrugeți teatrul” – este afirmația liderului Pro România Argeș, Bogdan Ivan, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora secțiile Teatrului ”Alexandru Davila” se vor desființa, instituția de cultură devenind astfel un teatru de proiecte, ci nu unul de repertoriu, așa cum este în prezent.
”Le cer reprezentanților Consiliului Județean Argeș, instituție care finanțează teatrul piteștean, să nu ajute la distrugerea Teatrului ”Alexandru Davila”. În locul celor 3 secții consacrate la nivelul județului și nu numai – secția Dramă, secția Revistă și secția Așchiuță, teatrul va avea, în cazul în care Consiliul Județean Argeș va permite, un singur compartiment:

Aleșii au dat liber la trafic de influență și spăgi prin intermediari

Luni, 09 Iulie 2018 12:40

# Unul dintre susținătorii proiectelor este Cătălin Rădulescu
Două legi, una prin care au dezincriminat traficul de influenţă pentru parlamentari, iar alta prin care şpaga prin intermediari ar urma să nu mai fie pedepsită au fost adoptate în Parlament. Parlamentarii vor putea face liniştiţi trafic de influenţă fără a fi pedepsiţi în cazul în care nu cer foloase materiale sau nu sunt prinşi primind „atenţii“, potrivit unui proiect de lege al deputatului PSD Cătălin Rădulescu (foto), adoptat de Camera Deputaţilor, în aceeaşi zi cu modificările scandaloase la Codul penal.

 

Pagina 7 din 91

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea