Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu (Bond) a fost suspendat din PSD

Luni, 10 Aprilie 2017 13:56

# Inițiativa a venit de la ”prietenul Dragnea”. Liviu Dragnea
Întrunirea vârfurilor PSD de la Sinaia, de săptămâna trecută, nu s-a lăsat cu mazilirea fostului prim ministru Victor Ponta, însă s-a lăsat cu suspendarea autosuspendatului deputat PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu. Măsura are un termen de șase luni, termen în care deputatul trebuie să stea cuminte și liniștit, să nu tragă cu arma și, mai ales, cu gura.

Deşi a fost ofertat de două mari partide din judeţ, ţărănistul Gigi Dinescu nu va pleca de la conducerea PNŢCD Argeş

Luni, 03 Aprilie 2017 11:14

În cadrul conferinţei de presă săptămânale organizate de PNŢCD Argeş, preşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Dinescu, a făcut un anunţ cel puţin surprinzător. Indignat de actuala clasă politică şi de modul în care decurg lucrurile la acest moment în țară, Gigi Dinescu a declarat că a purtat câteva discuţii împreună cu liderii a două mari partide din judeţ pentru a îşi negocia un eventual “transfer politic” la o altă formaţiune  decât cea în care activează la acest moment.  Totuşi, deşi a primit oferte destul de tentante din partea altor partide, ţărănistul Gigi Dinescu a ales să rămână alături de actualii săi colegi.

 

Liderii PNL Argeș, autiști sau mincinoși?

Luni, 27 Martie 2017 13:08

# Atât Iani Popa, cât și Dănuț Bica au susținut că nu știau faptul că șeful PNL Moșoaia a fost condamnat pentru că a condus beat o mașină

Întâlnire de pomină, săptămâna trecută, la Pitești, cu doi dintre liderii naționali ai partidului liberal. Președinta interimară, Raluca Turcan, a sosit, alături de Cristian Bușoi, pentru a le vorbi colegilor din teritoriu, printre altele, despre cât de corupt e PSD-ul, despre câte dosare penale au reprezentanții partidului care, în urmă cu doar câteva luni, a câștigat alegerile parlamentare. Și dă-i, și luptă, până ce un jurnalist din sală a întrebat-o pe doamna președinte cu privire la recenta condamnare a șefului PNL din Moșoaia, condamnare iscată după ce a fost prins conducând o mașină cu ”doar” 1,9 la mie alcool în sânge.

Gigi Dinescu, umilit şi oripilat de declaraţiile Monicăi Macovei în Parlamentul de la Bruxelles

Luni, 27 Martie 2017 08:35

În cadrul conferinţei săptămânale de presă a PNŢCD Argeş, preşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Dinescu, a formulat  o declaraţie destul de dură, bazată pe cele mai recente evenimente petrecute în  Parlamentul de la Bruxelles, care i-au avut  ca protagonişti pe Gabriel Liiceanu şi Monica Macovei. Astfel, în  urma ultimelor declaraţii ale Monicăi Macovei şi Gabriel Liiceanu în cadrul Parlamentului de la Bruxelles, piteşteanul Gigi Dinescu a declarat că pentru prima oară s-a simţit umilit că îşi are originile în ţara noastră: „M-am simțit umilit că sunt român. Ăștia, (pesediştii) infractori, penali, cum sunt ei, au fost aleși de 40% din populație, pentru că restul de 60% au uitat să iasă la vot. Am putea avea puțină demnitate și să respectăm votul oamenilor", a declarat preşedintele PNŢCD Argeş, Gheorghe Dinescu.
Antoniu Neguţ

 

ALDE s-a mutat în fostul sediu al PC, în curtea Muzeului Județean Argeș

Luni, 20 Martie 2017 13:50

# Clădirea de la stradă, proprietatea lui Puiu Brănescu (John), este de închiriat
ALDE Argeș s-a relocat, însă foarte aproape de fostul sediu. Practic, s-au întors în vechea locație a PC, din curtea Muzeului Județean Argeș, în aceeași clădire cu Avocatul Poporului. Vila pe care au eliberat-o, monument istoric, de pe strada Armand Călinescu, proprietate a  omului de afaceri Puiu Brănescu (John), este, acum, oferită spre închiriere.

Declaraţiile cu mitraliera ale deputatului Cătălin Rădulescu au prejudiciat serios imaginea PSD

Luni, 20 Martie 2017 13:18

# Este părerea liderului social-democraților argeşeni, Șerban Valeca

Ultimele  declaraţii ale deputatului PSD Cătălin Rădulescu au reuşit să şocheze o ţară întreagă și au adus prejudicii de imagine atât organizaţiei judeţene cât şi la nivel naţional, iar demnitarul va fi nevoit să suporte consecinţele, a declarat vineri preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca, senator şi ministru al Cercetării.
”Fiecare pasăre pe limba ei va pieri”, a afirmat ministrul Valeca, în cadrul unei conferinţe de presă, precizând că declaraţiile făcute de deputatul Rădulescu în spaţiul public au adus ”un prejudiciu de imagine imens” PSD Argeş, organizaţia în care este membru. De asemenea, săptămâna aceasta liderul PSD Argeş a anunţat că va avea purta o discuţie  pe această temă cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, acesta fiind cunoscut ca fiind un apropiat al controversatului parlamentar.

 

Dan Stroe, primarul ales din Bradu, a depus jurământul

Luni, 06 Martie 2017 13:55

# Bineînțeles, atât Florin Frătică dar și ”grupul” lui (organizat) de consilieri, au lipsit

Momente pline de tensiune și întrebări, din nou, la Bradu. Aici, primarul ales de oamenii comunei, pesedistul Dan Stroe, s-a prezentat în sala de ședințe a primăriei pentru a depune jurământul. Ocazia? Ședința de consiliu local convocată pentru a dezbate bugetul. Până aici, minunat. Consilierii PSD, minoritari, s-au prezentat, la ora 14, conform convocatorului (trimis, doar aici, la Bradu, prin SMS). În sală, la un moment dat, și-a făcut apariția, pentru numai câteva secunde, viceprimarul Florin Frătică. Acesta a făcut, vizual, prezența și a dispărut. Rămânând așa, adică dispărut. Bineînțeles, dat fiind că șeful de corabie a părăsit puntea, nici mateloții săi nu au mai binevoit să apară. Și, uite-așa, bugetul nu a mai putut fi discutat, din lipsă de cvorum.

Frătică a început, la Bradu, șicanele împotriva lui Dan Stroe

Luni, 27 Februarie 2017 14:19

# Pentru prima dată, în actualul mandat, nu se ține ședință ordinară de consiliu local  # Miza uriașă a intrării în Primăria Bradu a lui Dan Stroe

Este clar. La Bradu reîncepe războiul, fix de acolo de unde a rămas în vara anului trecut.  Florin Frătică, încă la butoanele Primăriei, având de partea sa opt din cei cincisprezece consilieri locali, va face tot posibilul să împiedice accesul primarului ales, pesedistul Dan Stroe, fix cum a făîcut și până acum. Să vedem prin ce mijloace, și cât de legale.

 

”Am văzut că mulţi oameni erau trimiși în stradă de șefii lor de la multinaționale”

Luni, 13 Februarie 2017 12:15

# Declară Ion Georgescu, primarul din Mioveni, despre protestele în stradă ale românilor
În cadrul conferinței de presă săptămânale a PSD Argeș, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a făcut câteva comentarii cu privire la ieșirile în stradă din ultimele zile ale românilor. Edilul orașului Mioveni este de părere că nu OUG nr. 13 a scos românii din mai multe orașe din țară la proteste, ci anumite interese ale companiilor multinaționale ce își au sucursale și în România.

Argeșeanul Robert Tudorache, în locul ministrului energiei, la ședințele Guvernului Grindeanu

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

# Robert Tudorache: ”Susțin transparentizarea numelor tuturor companiilor care au avut, în această perioadă, un comportament incorect în piață!”

Deși proaspăt numit secretar de stat la Ministerul Energiei, avocatul argeșean Robert Tudorache îi ține déjà locul, la ședințele de guvern, ministrului plin, semn  de mare încredere și responsabilitate.
”Ministrul este internat într-un spital din România pentru un tratament de scurtă durată. Este o afecțiune superficială, vindecabilă, care, din păcate, necesită un tratament intraspitalicesc. Fiind un tratament de scurtă durată, se va întoarce în scurtă vreme la birou, într-o săptămână jumătate, maximum două”, a spus Teodora Mețiu,  consilier personal al ministrului energiei, Toma Petcu. În această perioadă, toate atribuțiile ministrului au fost preluate de secretarul de stat piteștean.

 

Deputatul USR Ionuț Moșteanu - trei amendamente în Parlament pentru drumuri din Argeș

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Proaspăt ales deputat de Argeș, din partea USR, Ionuț Moșteanu s-a pus pe treabă și, în afara criticilor aduse guvernanților (așa cum îi stă bine unui membru al opoziției), a depus, la sfârșitul săptămânii trecute, la Parlament, trei amendamente ce susțin bugetarea unor lucrări de infrastructură importante pentru județ. Iată-le.

Propunerea social-democraților pentru postul de secretar de stat la Ministerul Justiției, aflat în mijlocul protestelor din Piața Vasile Milea... din curiozitate!

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Actual membru al filialei PSD Argeș, fostul președinte al Curții de Apel Pitești, Gheorghe Diaconu, a declarat în cadrul conferinței de presă săptămânale a PSD Argeș că a participat și el alături de miile de piteșteni la protestele împotriva adoptării proiectului de lege privind graţierea şi ordonanţa pentru modificarea Codurilor Penale, dar nu în calitate de manifestant, ci din pură curiozitate și pentru a încerca să liniștească oamenii indignați de cele mai recente (și poate abuzive) decizii ale Guvernului Grindeanu.

 

Cabinetul parlamentar al lui Nicolae Georgescu va fi în fostul sediu al Poliției Locale Pitești

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:34

# Cum se dau birourile parlamentare la PSD: Georgescu, fiind mai nou – la intrarea în oraș. Rădulescu – tot în centru
Săptămâna trecută, în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Pitești, s-a votat pentru aprobarea spațiului unde se pare că va funcționa cabinetul de parlamentar al social-democratului Nicolae Georgescu, aflat la primul său mandat.

Scandal în PNL Argeș pentru funcția de președinte al organizației județene

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:19

# Olimpia Doru s-a transformat în opozantul de serviciu, spre bucuria pesediștilor din Consiliul Județean Argeș

Liberalii argeșeni, dar și restul oamenilor simpli ai județului, au aflat cu stupiză că, de fapt, Dănuț Bica nu conduce PNL Argeș, acesta nefiind mandatat de către București în fruntea organizației liberale județene. Drept pentru care, după înaintarea celor 11 demisii (dintr-un total de 16) din Comitetul Județean Executiv, s-a trecut la discuții aprinse pentru selectarea unui nou potențial lider.

 

Căsătoriile între persoanele de același sex - subiect de referendum, în opinia primarului Gheorghiță Boțârcă

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:18

# Gh. Boțârcă: ”Nu pot să îmi imaginez să am o nuntă de oficiat şi să se prezinte în faţa mea doi bărboşi şi să întreb care e cetăţean şi care e cetăţeancă”

Deși în ultima vreme la nivel național se discută intens despre organizarea unui referendum pe tema modificării legilor justiției, având în vedere că există un interes pentru modificarea codurilor penale dar și a grațierii anumitor categorii de persoane încarcerate, se pare că edilul orașului Topoloveni, primarul Gheorghiță Boțârcă, ar susține, deasemenea, organizarea unui referendum, doar că pe cu totul alt subiect decât cele dezbătute la nivel național.

Argeșul mai are un ministru. Pe Robert Tudorache

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:26

Iată că, după numirea lui Șerban Valeca (liderul PSD Argeș) în Guvernul României, Argeșul mai primește o funcție importantă, aceea de ministru secretar de stat în Ministerul Economiei. Funcția va fi ocupată, în cel mai scurt timp, de Robert Tudorache.Robert Tudorache este un avocat care a intrat în politică de doar câțiva ani, dar, iată, s-a mișcat bine.  Este copreședinte ALDE Pitești, liderul de grup al consilierilor ALDE din CL Pitești. În curând, mai mulți argeșeni vor lua drumul Capitalei, printre aceștia numărându-se, probabil, fostul judecător, Gheorghe Diaconu, fostul deputat Andrei Gerea și alții. Cu cât mai mulți cu atât mai bine – sperăm – pentru județ. Felicitări, Robert Tudorache!

 

Ședință cu scandal, vineri noapte, la PNL Argeș

Luni, 16 Ianuarie 2017 23:29

#  Virgil Baciu, primarul comunei Corbi: ”Am fost radiat din partid. Le mulțumesc!” # Membrii Biroului Permanent Județean, demisie în bloc

Conferința de presă susțintă, la sfârșitul săptămânii trecute, de proaspătul deputat Dănuț Bica, nu a adus mai nimic nou. Parlamentarul s-a lansat, așa cum îi stă bine unui membru al opoziției, într-o serie de critici la adresa actualilor guvernanți, având grijă însă în a îi lăuda pe cei locali, care, de-a lungul timpului, l-au menținut în diverse funcții bine plătite.

Șeful ITM Argeș nu mai reprezintă o opțiune pentru social-democrați în alegerea noului prefect

Luni, 16 Ianuarie 2017 13:23

Actual ministru al Cercetării în Guvernul Grindeanu, președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, a făcut publică,  în cadrul conferinței săptămânale a PSD Argeș, o listă cu propuneri ale partidului pentru funcția de prefect de Argeș, post ocupat în prezent de Cristian Soare. Senatorul Valeca a declarat că această listă cu propuneri nu este definitivă. Printre numele grele din PSD Argeș vehiculate pentru unul dintre cele mai râvnite posturi din administrația județeană se numără: consilierul județean Marius Pârvu, directorul Servicii Edilitare și pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose,  fostul președinte al Curții de Apel Pitești, Gheorghe Diaconu și Dan Velea, angajat la Finanțe Argeș. 

 

Profesorul Tiberiu Avrămescu, atac la baionetă în PNL Argeș

Luni, 19 Decembrie 2016 22:47

# Tiberiu Avrămescu: ”Iani Popa… este principalul vinovat pentru dezastru!...” # Tiberiu Avrămescu: ”Am impresia că fostul preşedinte şi cei din jurul lui vor să menţină controlul organizaţiei”

Conferențiarul univ. dr. Tiberiu Avrămescu a fost una din vocile incomode din interiorul PNL Argeș încă din perioada localelor din vara acestui an. Nemulțumirile sale, și atunci, vizau modul în care este condus partidul, modul în care sunt deciși candidații și multe altele din bucătăria internă a liberalilor din județ. După rușinosul scor din 11 decembrie însă, acesta s-a dezlănțuit pur și simplu. Blogul său, tiberiuavramescu.wordpress.com, abundă, în momentul de față, de critici dure și chiar de acuze directe. Primele două ținte – Iani Popa și Dănuț Bica.

PSD și ALDE, victorie zdrobitoare la nivel de țară

Luni, 12 Decembrie 2016 12:46

# Cele două partide întrunesc peste 50% din preferințele de vot ale românilor #  PNL Argeș, scor rușinos, previzibil. Probabil că Iani Popa și Dănuț Bica își vor da demisia, plecând să hiberneze în Parlament

Așa cum era de așteptat, atât la nivel de țară cât și – mai ales – la nivelul județului Argeș, PSD și-a făcut impecabil temele, obținând un scor la vot istoric de mare. Aceștia, împreună cu partenerii declarați, de la ALDE, au reușit să adune peste 50% din opțiunile valabil exprimate ale românilor.

 

Pagina 8 din 87

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea