Alina Gorghiu l-a scos pe Dorin Bărbuceanu din joc, la Ștefănești!

Luni, 06 Iunie 2022 09:54

A venit vremea schimbării la Ștefănești, iar președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a făcut un pas important în acest sens. Zilele trecute a anunțat pe Facebook, plină de entuziasm, cine va fi candidatul la Primăria Ștefănești în anul 2024. Așadar, la Ștefănești, PNL trece de la matematică la sport, de la rodatul Dorin Bărbuceanu, la novicele Iulian Călin.

Pentru că în ultimii ani lui Bărbuceanu i-a dat cu virgulă după ce a candidat pentru un nou mandat de primar, fiind învins mai întâi de Jenica Dumitru, iar mai apoi de Nicolae Velcea, PNL a decis să vină cu un alt candidat la alegerile locale viitoare, ca să nu piardă primăria, în Orașul Brătienilor, trei mandate la rând.

Fostul subprefect de Argeș: „Reacția mea, la cald, era să plec din PNL”

Miercuri, 01 Iunie 2022 09:37

Fostul subprefect liberal de Argeș, Lucian Ionescu, s-a retras din politica județeană imediat ce a fost schimbat din funcție. Ulterior a anunțat că s-a întors în mediul privat, că lucrează în IT și a dat de înțeles că nu-l mai interesează politica. Săptămâna trecută însă, cu ocazia celebrării a 147 de ani de PNL, Lucian Ionescu și-a regândit discursul politic, arătând că rănile s-au mai vindecat. Ba chiar a recunoscut că era gata să plece din PNL, la fel ca Adrian Miuțescu și Emanuel Soare.

„M-am înscris în Partidul Național Liberal în 1998 și atunci mi-am promis că dacă se va pune problema să plec din acesta, mai bine voi pleca de tot din politică decât să mă duc în alt partid. După 24 de ani sunt încă aici.

 

Gheorghe Dinescu: „Punem în funcții cheie ale statului oameni care nu știu să administreze un coteț cu 3 găini”

Marţi, 31 Mai 2022 21:02

Gheorghe Dinescu, președintele PNȚCD Argeș, a prins curaj. Prezența lui Liviu Dragnea alături de țărăniști a mai nuanțat discursul politic al lui Dinescu. Dacă acum câteva luni spuneam că PNȚCD-ul e pe perfuzii, ne arată Gigi Dinescu că partidul începe să respire.

„Noi suntem deosebiți. Punem în funcții cheie ale statului “eșuat” oameni care nu știu să administreze un coteț cu 3 găini, dar vrem să administreze o țară, suntem complet idioți și cred că nu ne mai revenim. Părerea mea…”, a scris Dinescu, pe Facebook.

Mare dreptate are Gheorghe Dinescu, dar cu cine să te cerți?

Fost prefect liberal prevede sub 10% pentru PNL la alegerile din 2024

Marţi, 31 Mai 2022 12:15

Cum nu prea l-a mai băgat nimeni în seamă, fostul prefect, Emanuel Soare, se întreabă singur, pe pagina de facebook, cum e cu alianța toxică dintre PNL și PSD. Și asta în preajma evenimentului de săptămâna trecută de la Vila Florica, unde s-a adunat floarea PNL-ului, floare din care domnu’ Soare nu mai face parte.

Emanuel Soare: ”Oare cu ce argumente vor defila artizanii coaliției PNL-PSD, de ziua PNL-ului istoric, în fața marelui I. C. Brătianu la Vila Florica? Ce explicație poate justifica aducerea PSD la guvernare? NICIO măsură de până acum a acestei coalitii nu a îmbunătățit cu nimic viata românilor. E frumos să îți asumi faptele PNL-ului istoric, dar nu cred actualii conducători ai PNL că faptele lor politice vorbesc mai tare decât propaganda?”.

 

S-a lansat partidul Forța Dreptei și la Târgoviște! Argeșul mai așteaptă…

Marţi, 31 Mai 2022 12:13

Săptămâna trecută, deputatul Adrian Miuțescu a participat la lansarea partidului Forța Dreptei la Târgoviște. Vecinii noștri din Dâmbovița au fost mai rapizi ca prietenul Miuțescu, care ne tot anunță de activitățile sale în afara județului. Argeșenii mai au însă de așteptat până vor vedea ceva proiecte din mâna fostului președinte al PNL Argeș care, să fim cinstiți, nu ne-a umplut de realizări nici pe vremea când îi conducea pe liberali.

„Joi a fost lansată, la Târgoviște, organizația județeană Dâmbovița a partidului Forța Dreptei, în prezența lui Ludovic Orban, și a mai multor membri fondatori ai formațiunii. Am ținut să fiu prezent la eveniment, în calitate de membru fondator al partidului Forța Dreptei și le-am urat succes colegilor din județul vecin.”, a notat Miuțescu, pe contul său de Facebook.

Ionuț Moșteanu: „Dl Miuțescu este istorie în politică”

Marţi, 31 Mai 2022 08:21

#  „În echipa Alinei Gorghiu este prim-vicepreședinte dl Popa, care semna protocolul de colaborare cu USL acum 11 ani”, mai spune Moșteanu

Deputatul Ionuț Moșteanu a comentat modul în care a decurs colaborarea dintre USR și PNL în Argeș, în perioada în care în fruntea liberalilor era Adrian Miuțescu, dar și cum decurge colaborarea dintre cele două partide acum când în fruntea liberalilor argeșeni se află Alina Gorghiu.

 

 

PSD Argeș prezintă principalele ZECE realizări ale partidului în primele 6 luni de guvernare

Luni, 30 Mai 2022 14:39

Partidul Social Democrat prezintă principalele realizări din prima jumătate a anului. Echipa PSD a impus și susținut mai multe programe și măsuri.

„După 6 luni de guvernare, este un fapt că echipa PSD a impus și a susținut multe programe și măsuri bune! PSD a intrat la guvernare să scoată țara din haosul total în care ajunsese captivă. Iată care sunt principalele 10 realizări ale PSD în primele 6 luni de guvernare:

- Pachetul social – majorarea, în ianuarie, a alocațiilor, pensiilor și sprijinul financiar pentru iarnă acordat pensionarilor cu venituri mici, dublat de noul ajutor de 700 lei, din 1 iulie, pentru pensionarii sub 2000 lei lunar;

 

La Vila Florica, Iohannis le-a explicat liberalilor de ce e bună alianța cu PSD

Luni, 30 Mai 2022 11:31

 

# Se zvârcolesc în mormânt Brătienii

# Din istoria declarațiilor: De la „nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD”, la „să aducem la aceeași masă viziuni politice diferite”

Că e ziua PNL, că e Ziua Națională a României sau o altă zi importantă, președintele Klaus Iohannis le tot explică românilor, dar și liberalilor dintre ei, motivul pentru care PSD-ul a ajuns la guvernare. Așa s-a întâmplat inclusiv la evenimentul dedicat aniversării a 147 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, organizat în județul Argeș la Muzeul Național Brătianu.

 

Ionuț Moșteanu îi caută atât pe ministrul Grindeanu cât și pe… liberalii autentici din Argeș

Luni, 30 Mai 2022 11:07

 

De când cu alianța dintre PSD și PNL, opoziție… nu prea mai are cine să facă. Aici ar avea de mâncat o pâine, destul de albă, cei de la USR-PLUS. Doar că și acolo sunt certuri interne ca la balamuc.

 

Iată că deputatul de Argeș Ionuț Moșteanu își mai aduce aminte să arate cu degetul la actuala guvernare și la scăpările sau neajunsurile ei. Iată câteva din ultimele sale postări:

Senatorul Narcis Mircescu: „În momentul de față nu mai există o majoritate PNL – USR în Consiliul Local Pitești”

Sâmbătă, 28 Mai 2022 13:28

Conducerea USR Argeș a vorbit, în prima conferință de presă organizată după alegerile parlamentare din 2020, despre situația din cadrul Consiliului Local Pitești. Conform acestora, coaliția de dreapta, formată din PNL – USR PLUS, nu mai deține majoritatea la Pitești.

„În momentul de față nu mai există o majoritate PNL – USR. Echipa USR este în continuare reprezentată de cei șase consilieri locali, printre care este și viceprimarul Mihai Mihăilescu (USR – n. r.), așa cum piteștenii ne-au mandatat. În zona Partidului Național Liberal, din păcate, lucrurile s-au schimbat. Avem cel puțin doi reprezentanți ai PNL, care alături de PSD și de PMP asigură o majoritate domnului primar Gentea sau cel puțin măcar o egalitate, din când în când. Astăzi și asta cu majoritatea este ceva de domeniul trecutului”, a precizat senatorul Narcis Mircescu, președintele USR Argeș.

 

Simona Bucura Oprescu: "A fost aprobată de către Comisia Europeană prima schemă de ajutor de stat privind împăduririle din PNRR!"

Miercuri, 25 Mai 2022 17:49

 

Comisia Europeană a aprobat prima schemă de ajutor de stat privind împăduririle din PNRR! Măsura vizează terenurile afectate de incendii forestiere, de fenomene meteorologice nefavorabile şi alte calamităţi naturale, precum și de infestări ale plantelor cu organisme dăunătoare.

De ziua PNL, Iohannis le-a explicat liberalilor de ce e bună alianța cu PSD

Marţi, 24 Mai 2022 12:24

 

Președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă au participat astăzi, 24 mai, la Muzeul Național Brătianu la evenimentul dedicat aniversării a 147 de la înființarea Partidului Național Liberal.

De ziua PNL, la evenimentul „Brătienii, părinții liberalismului românesc”, Klaus Iohannis le-a explicat liberalilor, în urma unui discurs susținut la Vila Florica, de ce era nevoie de alianța cu PSD la guvernare și de ce e bine că Nicolae Ciucă a fost ales președintele partidului.

 

Dănuț Dinu: „Acest individ este expresia nesimțirii și a corupției în România”

Luni, 23 Mai 2022 16:01

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat. După condamnare, s-a aflat că Oprescu fugise deja din țară, fiind capturat la Atena, în Grecia. Cazul fostului edil al Bucureștiului a încins internetul. Printre cei care au comentat condamnarea lui Oprescu, se numără și fostul polițist Dănuț Dinu (foto), ex-consilier local în CL Pitești:

”Acest individ este expresia nesimțirii și a corupției în România. Prins cu sume imense de bani, s-a dat victimă a unor combinații politice. Omul chiar trebuie să meargă la penitenciar. Deși nu o să facă decât o treime… (n.red: din pedeapsă).”, a notat Dănuț Dinu, într-un comentariu, pe Facebook.

Caravana Educației, un proiect de anvergură inițiat de Tineretul Social- Democrat, a ajuns în Argeș

Luni, 23 Mai 2022 10:15

Caravana Educației - un proiect inițiat de Tineretul Social- Democrat - a ajuns duminică, 22 mai, în Argeș, mai exact în comuna Ștefan cel Mare. Grație acestui proiect, elevii de clasa a VII-a și a VIII-a se pot pregăti suplimentar, gratuit, pentru primul lor examen important, Evaluarea Națională.

 

„Educația reprezintă o prioritate pentru PSD, pregătirea Evaluării Naționale fiind un prim pas pentru încurajarea elevilor către o educație superioară. O clasă pe roți a ajuns astăzi (duminicp, 22 mai n.r.) în comuna Ștefan cel Mare, elevii din localitate participând la lecții de limba română și matematică. Autocarul TSD este dotat cu tot ce este necesar pentru un proces educativ de cea mai înaltă calitate, elevii fiind și ei impresionați de condițiile din clasa inedită în care s-au pregătit suplimentar.”, informează PSD Argeș.

 

Deputatul PSD Remus Mihalcea critică proiectul ce prevede trecerea ”Urgențelor” în subordinea MAI

Luni, 23 Mai 2022 10:07

#Remus Mihalcea: „Proiectul conține o serie erori tehnice foarte grave”

Proiectul MAI prin care se intenționează trecerea asistenței medicale de urgență sub coordonarea DSU nu va fi susținut de PSD în forma actuală.

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: ”Proiectul conține o serie erori tehnice foarte grave, iar în niciun stat din UE unitățile de primiri urgențe nu sunt coordonate de Ministerul de Interne!
În orice stat normal și civilizat, asistența medicală de urgență este la Ministerul Sănătății! Cei care au redactat proiectul au carențe mari în înțelegerea sistemului de Sănătate. Nu ai cum să pretinzi să coordonezi ceva în domeniul Sănătății, când nici măcar nu înțelegi cum e reglementat ceea ce vrei să coordonezi!

BINGO! Alina Gorghiu s-a transformat în avocata lui Florin Cîțu!

Miercuri, 18 Mai 2022 12:50

Să vezi minune! Șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu, s-a transformat în avocata de serviciu a fostului lider liberal, Florin Cîțu. Pesemne că Alinuța retrăiește momentele de maximă intensitate pe care le-a trăit alături de Cîțu în SUA, chiar înainte de a-l uita și a-l trimite la plimbare din fruntea partidului. Mai nou, Cîțu se teme că ar putea pierde președinția Senatului. Slavă Domnului, Alina Gorghiu a declarat public că domnul Cîțu e în siguranță, nu-i sapă nimeni groapa. Deocamdată, spunem noi... Adevărul e că Alina Gorghiu abia a câștigat șefia PNL Argeș, dar o roade grija de Cîțu. Argeșul pe când?

 

Emanuel Soare s-a reinventat! De la costume slim, la pantaloni cu vedere la ciorapi!

Marţi, 17 Mai 2022 18:43

Fostul prefect de Argeș, Emanuel Soare, se pregătește intens pentru activitatea pe care o va desfășura în partidul Forța Dreptei, într-o funcție pe care o cunoaște deja. Drept care a umblat la imagine și observăm că, mai nou, afișează un look de adolescent rebel. La evenimentul organizat de Universitatea din Pitești cu ocazia Zilei de 9 mai, Soare a purtat o pereche de pantaloni de culoare gri șobolan, cu vedere la ciorapii de culoare neagră. Practic, dacă-l vedea Dana Budeanu îl desființa pe persoană fizică, dar cum noi nu suntem specialiști în domeniul modei, spunem doar că Soare arăta mult mai bine în costumele slim, alea pe care le purta când era pe cai mari în PNL Argeș.

Hai că ne-am prins de ce l-au pus pe Iani Popa secretar de stat la Transporturi!

Marţi, 17 Mai 2022 17:44

Săptămâna trecută, pe 10 mai, Iani Popa, vicepreședinte PNL Argeș, a fost din cale-afară de ocupat. Și nu cu vreo treabă pentru argeșeni, ci cu finețuri. Popa a participat la un eveniment organizat de Familia Regală a României și bineînțeles că s-a lăudat și pe Facebook, de vreme ce alte realizări pentru Argeș n-a reușit. Poate data viitoare…

„Am fost onorat să particip astăzi, la Gara Băneasa, cu prilejul sărbătorii naționale de 10 Mai, la ceremonialul militar desfășurat in fața Familiei Regale. Ceremonialul a fost urmat de un traseu simbolic cu trenul, de la Bucuresti la Galați!”, a scris Iani Popa pe Facebook.

Măcar ne-am prins și noi de ce l-au pus pe Iani Popa, secretar de stat. De fotogenic ce e! Pe vremea când era prefect de Argeș se vorbea pe la colțuri că e frumușel foc. Cum anii au trecut, rămâne totuși o prezență elegantă. Altfel, trăiască partidul care l-a făcut om mare!

 

Ѕ-a trezit Emanuel Ѕoare! Toată lumea să apeleze la el...

Luni, 16 Mai 2022 12:00

Fostul prefect Emanuel Ѕoare a intrat prin ușa din față în partidul Forța Dreptei, după ce a ieșit pe ușa din dos a PNL-ului. În ultima perioadă a fost destul de absent în mediul online și chiar foarte timid în lumina reflectoarelor, unde a mai scos capul pe la unele dintre evenimentele organizate la Pitești. Peste tot a mers în calitate de fost prefect, că altceva nu are în CV-ul politic.

Și probabil tot ca fost prefect a vorbit pe Facebook despre inflație și despre impotenta guvernare, care a dus țara de râpă. Adică omul Emanuel Ѕoare vorbește din experiență, că doar a fost la guvernare și ne-a rupt în pandemie, ba cu amenzile, ba cu amenințările.

Sorin Grindeanu a verificat lucrările de la tronsonul 5 al autostrăzii Sibiu - Pitești

Vineri, 13 Mai 2022 08:01

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost joi, 12 mai, pe șantierul tronsonului 5 al autostrăzii Sibiu - Pitești, la Bascov-Budeasa.


Ministrul a fost însoțit de către președintele executiv al PSD Argeș, primarul Piteștiului Cristian Gentea, de deputatul Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, precum și de Cristian Pistol, director general al CNAIR.

Sorin Grindeanu a dorit să vadă cum decurg lucrările și a discutat la fața locului cu constructorii, cerându-le să respecte termenele prevăzute în contract.

 

Pagina 8 din 132

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea