Deputatul USR Ionuț Moșteanu despre primarul de la Dârmănești: „Omul se simte acolo ca stăpân pe moșie!”

Luni, 03 Septembrie 2018 12:23

După ce, săptămâna trecută, a avut loc o încăierare la Primăria Dârmănești, între primarul Emil Ciolan și doi membri ai USR, confruntarea dintre cele două părți continuă la poliție în plângeri… penale.
Totul a plecat de la vizita la Primăria Dârmănești a doi membri USR care au mers în instituție pentru depunerea dosarele cu semnături pentru iniţiativa „Fără penali” pentru a fi validate.

Deputatul Drăghici, spune „pas” deocamdată la… președinția PSD Argeș

Luni, 27 August 2018 13:05

În ultima perioadă, au existat tot felul de zvonuri cu privire la conducerea PSD Argeș. Cum mandatul lui Șerban Valeca se apropie de final, iar în plus, sunt voci care spun că acesta nu își va duce mandatul la final, Mircea Drăghici a apărut ca soluție pentru conducerea organizației. Îl recomandă poziția sa de la centru, dar și oamenii săi apropiați pe care i-a stabilit în funcții cheie prin instituții.

 

Ca să aibă realizări, parlamentarii au mai propus… o zi liberă!

Luni, 20 August 2018 14:01

# Ziua Națională a Meseriilor este pe cale să devină motiv de stat acasă

Mai mulţi parlamentari liberali vor să instituie o Zi Naţională a Meseriilor, în 25 noiembrie, ca măsură de promovare a învăţământului profesional şi tehnic.
”Motivele pentru recenta creştere înregistrată de învăţământul profesional sunt foarte clare: creşterea economiei are nevoie de resurse umane bine pregătite în meserii.

Incompatibilitate politică! Consilierul județean Eugen Nae muncește atât pentru PNL, cât și pentru senatorul Popa la ALDE

Luni, 13 August 2018 23:36

Opoziția în Argeș - dacă nu ar fi de râs, atunci ar fi de plâns! Plecarea senatorului Ion Popa la ALDE încă pune probleme în filiala județeană a PNL Argeș. Asta după ce un consilier județean, deși este membru PNL, continuă să-și desfășoare activitatea la cabinetul senatorial al acestuia. Cu alte cuvinte, penelist în acte, dar cu munca, tot în acte, pentru ALDE. O incompatibilitate „politică” care se vede din cer. Este vorba despre consilierul județean Nae Eugen care deși au trecut două luni de la plecarea senatorului Popa din partid continuă să lucreze bine-mersi pentru acesta.

 

Liberalii s-au săturat de Miuțescu!

Luni, 13 August 2018 23:32

# „Din punctul său de vedere, toți colegii incomozi pentru el, trebuie să plece din partid”
S-a făcut mai bine de un an de când Adrian Miuțescu a ajuns președinte al PNL Argeș, iar multe schimbări în bine, față de perioada „Popa”, nu prea sunt.  Odată ajuns în fruntea partidului, Miuțescu anunța unitate și echilibru, însă situația e departe de ceea ce visa acesta. În PNL Argeș sunt în continuare „bisericuțe” și „găști”, iar stilul de lucru al președintelui filialei este din ce în ce mai criticat de către colegii din partid.

Actor de la Davila – implicat în campania USR

Luni, 13 August 2018 12:43

# Fără penali în funcții publice – 20.000 de semnături în Argeș

USR se apropie de finalul campaniei de strângeri de semnături pentru iniţiativa cetăţenească prin care cere Parlamentului să discute şi să adopte modificarea Constituţiei, în sensul în care în Legea fundamentală să fie prevăzut faptul că persoanele condamnate penal să nu poată deţine funcţii publice. Până acum, la nivelul județului nostru s-au adunat cele 20.000 de semnături necesare de județ.

 

Deputatul Rădulescu îi cere lui Iohannis să publice numele magistraților ce au colaborat în anchete cu SRI

Luni, 16 Iulie 2018 13:28

Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu este din nou extrem de vocal. Rădulescu doreşte publicarea numelor magistraţilor ce au colaborat în anchete  cu SRI.

Săptămâna trecută, Cătălin Rădulescu a ieșit public și i-a adresat un mesaj Președintelui României, Klaus Iohannis. „Îi cer preşedintelui Iohannis să denunţe public protocoalele încheiate între SRI şi instituţii ale statului, să se dezică de acestea, să denunţe public toatei nterceptările ilegale pe siguranţă naţională şi să denunţe public

Liberalul Narcis Sofianu: „Dan Manu și apropiații săi au un comportament plastic, mai mult de enoriași”

Luni, 16 Iulie 2018 13:17

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, consilier local piteștean, consideră că președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, ar putea să sărbătorească Centenarul prin realizări și mai puțin prin „plimbarea cu lumânarea prin județ”.

 

Liderii politici din Argeş - despre revocarea procurorului şef al DNA

Luni, 16 Iulie 2018 12:56

# Valeca, Miuţescu şi Simona Brătulescu – au comentat decizia lui Iohannis

Preşedintele României, Klaus Iohannis a respectat Constituţia şi a revocat-o pe Laura Codruţa Kovesi din postura de procuror şef al DNA. Decizia preşedintelui este comentată de liderii politici argeşeni. Şerban Valeca – preşedintele PSD Argeş, Adrian Miuţescu – preşedintele PNL Argeş şi Simona Brătulescu – preşedintele ALDE Argeş au comentat decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Bogdan Ivan, Pro România Argeș: „Nu distrugeți Teatrul Alexandru Davila!”

Luni, 09 Iulie 2018 13:07

”Nu distrugeți teatrul” – este afirmația liderului Pro România Argeș, Bogdan Ivan, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora secțiile Teatrului ”Alexandru Davila” se vor desființa, instituția de cultură devenind astfel un teatru de proiecte, ci nu unul de repertoriu, așa cum este în prezent.
”Le cer reprezentanților Consiliului Județean Argeș, instituție care finanțează teatrul piteștean, să nu ajute la distrugerea Teatrului ”Alexandru Davila”. În locul celor 3 secții consacrate la nivelul județului și nu numai – secția Dramă, secția Revistă și secția Așchiuță, teatrul va avea, în cazul în care Consiliul Județean Argeș va permite, un singur compartiment:

 

Aleșii au dat liber la trafic de influență și spăgi prin intermediari

Luni, 09 Iulie 2018 12:40

# Unul dintre susținătorii proiectelor este Cătălin Rădulescu
Două legi, una prin care au dezincriminat traficul de influenţă pentru parlamentari, iar alta prin care şpaga prin intermediari ar urma să nu mai fie pedepsită au fost adoptate în Parlament. Parlamentarii vor putea face liniştiţi trafic de influenţă fără a fi pedepsiţi în cazul în care nu cer foloase materiale sau nu sunt prinşi primind „atenţii“, potrivit unui proiect de lege al deputatului PSD Cătălin Rădulescu (foto), adoptat de Camera Deputaţilor, în aceeaşi zi cu modificările scandaloase la Codul penal.

Scandal la Consiliul Județean Argeș în urma repartiţiei banilor către primării

Luni, 02 Iulie 2018 13:29

# Adrian Miuțescu:  „Acești bani sunt praf în ochii primarilor”

Mai multe UAT-uri au beneficiat de repartizarea unor cote defalcate din impozit pe venit din fondul constituit la dispozitia consiliului judetean. Astfel, CJ Argeș a alocat pentru 52 de comune suma de 4.769.000 lei. Suma cea mai mică primită de către o primărie este de 50.000 lei, iar cea mai mare de 197.000 lei.

 

”PSD-ALDE a reuşit să transforme România într-un teren de joacă pe bani publici şi pe nervii oamenilor”

Luni, 25 Iunie 2018 13:01

# Declara Iani Popa, în 2017, înainte de traseismul politic # Iani Popa declară că îi știe pe vinovații din PNL. Dar nu îi spune… „Alții, la fel de «vinovați» ca și mine, s-au agățat de funcții mai înalte. Ei sunt cei care decid în Partidul Național Liberal și sunt si mai vocali”.

După ce și-a oferit, singur, din funcția de președinte al filialei Argeș a partidului, un post călduț de parlamentar, Iani Popa, domn bărbat, având certitudinea că nu va mai prinde listele electorale, a demisionat din PNL și s-a dus la ALDE. Despre activitatea sa parlamentară nu se știu prea multe, activitatea sa însă, este prodigioasă pe facebook. Unde, acum puțin timp, îi înjura, de zor, pe cei din PSD. Pe aceiași cu care, acum, trebuie să se pune. Iată, în etape, curba politică de 180 de grade pe care a luat-o, cu viteză maximă, Iani Popa.

Ministerul Sănătății: „Deficitul de medici specialiști la nivelul județului Argeș este de 23%”

Luni, 25 Iunie 2018 12:19

Deputatul Dănuț Bica (foto) a formulat mai multe întrebări către ministrul Sănătății, Sorina Pintea, privind situația sistemului medical în Argeș. Conform unui studiu realizat de Asociația Română pentru Promovarea Sănătății prin prelucrarea datelor parțiale oferite de jumătate dintre direcțiile de sănătate publică din țară, la finele lui 2017 exista un deficit în țară de 4.700 de medici specialiști. Situația se resimte și la nivelulul județului Argeș, unde nu există unitate spitalicească care să nu înregistreze deficit de medici specialiști.

 

”Omenește și legal trebuie să mergem pe prezumția de nevinovăție”

Luni, 25 Iunie 2018 12:17

# PSD Argeș în continuare servil față de Dragnea

Președintele PSD Argeș, senatorul Șerban Valeca, a precizat că organizația pe care o conduce îl susține în continuare pe liderul partidului, Liviu Dragnea.
Reamintim că judecătorii ÎCCJ l-au condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman, dar hotărârea nu este definitivă.

Rocadă în politica argeșeană! ALDE Argeș a luat locul PNL-ului cu un senator și un deputat

Luni, 18 Iunie 2018 14:09

# O interpelare și trei luări de cuvânt – activitatea parlamentară a lui Iani Popa în acest mandat
Deși cu mandat de senator obținut pe listele PNL, Ion Popa nu a mai suportat trecerea în linie moartă în cadrul partidului și a căutat o altă formațiune politică în care, pe viitor, șansele sale în politică să nu fie „blocate” așa cum s-a întâmplat la liberali. Astfel, senatorul Ion „Iani” Popa, fost preşedinte al PNL Argeş, a anunţat în plenul camerei superioare a Parlamentului, că trece la grupul ALDE.

 

Secretarul de stat Robert Tudorache, întâlnire cu cetățenii din Găvana III

Luni, 18 Iunie 2018 14:03

Președintele ALDE Pitești, secretarul de stat Robert Tudorache, a condus echipa formată din consilierii locali Ionuț Zidaru și  Daniel Florea, și vicepreședinții Dan Olărescu, Adrian Pica și Cătălin Gherzan în cadrul campaniei “Consilierul de pe Strada Ta”. De această dată, echipa ALDE Pitești a fost prezentă în cartierul Găvana III. Locuri de joacă sigure și modernizate, locuri de parcare și siguranța au fost principalele revendicări.

Ducele de Albota: „Dacă mă cheamă partidul, mă duc din nou, nu numai la București, ci și pe Vârful Omu!”

Luni, 18 Iunie 2018 13:36

Persoană liberă în gândire, dar și în exprimare, primarul comunei Albota, Ion Dumitru, este, de ceva timp, și președinte al Asociației Comunelor din Argeș. Este greu de găsit în Primărie. Pentru că, atunci când nu este pe drumuri, la vânătoare de fonduri europene, este în cârca constructorilor din localitate, cu exigență, dar și cu corectitudine. Despre unele din aceste ultime realizări, dar și despre ultimele mișcări politice, ”Ducele de Albota” ne-a spus câteva cuvinte.

 

Deputatul Cătălin Rădulescu: „Cu Valeca președinte prevăd că în scurt timp o să plece multă lume din PSD Argeș”

Luni, 11 Iunie 2018 23:03

După ce PSD Argeș i-a retras sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu, pe 6 iunie s-a aprobat retragerea sprinului pentru alți doi membrii importanți din partid, primarul și viceprimarul orașului Ștefănești. Decizia organizației județene a venit ca urmare a propunerii preşedintelui interimar al PSD Stefanesti, Nicolae Velcea, privind retragerea sprijinului politic al PSD Argeş pentru primarul Ioana Jenica Dumitru – primar al orasului Stefanesti si pentru Ion Mihalcea - consilier şi viceprimar al orasului Stefanesti. Decizia a fost transmisă pentru validare către Biroul Permanent Naţional al PSD.

Narcis Sofianu: „Domnul Valeca vrea să inaugureze… banda pentru căruțe pe tronsonul de autostradă Pitești-Sibiu”

Luni, 11 Iunie 2018 22:00

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, consilier local piteștean, pune sare pe rana celor de la PSD. După ce PSD Argeș a luat parte la „marele” miting din Piața Victoriei din București pentru a arăta puterea și capacitatea partidului, liberalul Narcis Sofianu le atrage atenția că erau lucruri mult mai importante pe care puteau să le ceară cu această ocazie.

 

Pagina 8 din 91

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea