Două victorii, într-o săptămână, pentru Marian Niță!

Luni, 22 Mai 2023 11:49

# A fost reales președinte al PUSL Costești și a câștigat, definitiv, la ICCJ, procesul cu un trust de presă

Vinerea trecută, pe 12 mai 2023 a avut loc conferința orășenească Costești a Partidului Umanist Social Liberal, unde au participat numeroși membri și simpatizanți. La prezidiu s-a aflat ”lume bună” de la centru.

Astfel, au fost remarcați dna ministru secretar de stat Doina Pârcălabu, vicepreședintele național Ion Cornel Lazăr, președintele organizației de femei PUSL pe județul Argeș Pîrvu Ioana, dna președinte Magda Papaianopol, dl Găvan Florea. Dintr-un total de 210 membri au participat 130, Marian Niță fiind reales președintele organizației.

55 de ani de la fabricarea primului exemplar de Dacia la Mioveni

Marţi, 16 Mai 2023 12:01

Dacia, un vis împlinit!  Pentru mulți, Dacia 1100 a fost prima mașină și un vis împlinit! A fost începutul unei povești de succes! În urmă cu 55 de ani, la Uzina din Mioveni începea pe 11 mai producția primului model Dacia - Dacia 1100. De atunci, Dacia a evoluat constant, devenind în prezent principalul exportator al țării și un nume de referință pe piețele din Europa și nu numai.

Simona Bucura-Oprescu: ”Dacia este o parte importantă a identității orașului Mioveni și a județului Argeș, fiind totodată un simbol al succesului colaborării româno-franceze.  Așa cum am spus și am făcut și până acum, susținerea Dacia este și rămâne o prioritate a mandatului meu!”

 

USR Argeş, criticat după o vizită politică în Lunca Argeșului și Eremia Grigorescu

Marţi, 16 Mai 2023 08:12

Săptămâna trecută, băieţii de la USR au luat-o la pas prin Lunca Argeşului şi prin cartierul Eremia Grigorescu din Piteşti. Numai mâine nu-i poimâine şi vine 2024, anul în care vor avea loc patru rânduri de alegeri. Deci miza e uriaşă, iar USR-iştii speră să mai pupe şi ei ceva... Dar poporul nu iartă, iar prietenii virtuali au reacţionat pe pagina de socializare a deputatului Ionuţ Moşteanu, care s-a lăudat că a stat de vorbă cu piteştenii.

„Continuăm să îi ascultăm pe piteșteni. Am fost în Lunca Argeșului și Eremia Grigorescu alături de echipa USR Argeș. Piteștenii nu mai fac față scumpirilor și ratelor la băncă care s-au dublat. Văd nedreptatea care li se face, sunt împovărați cu taxe, în timp ce domnii Ciucă și Ciolacu refuză să taie pensiile speciale. Ei rămân cu scumpirile, specialii cu pensii speciale de peste 20.000 de lei.Așa nu se mai poate.”, a scris Moşteanu.

Ducele de Albota, atac la Alina Gorghiu!

Luni, 15 Mai 2023 11:22

 

Mai multe localităţi din Argeş au primit bani pentru "Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ", un proiect care face parte din PNRR şi pentru care au luptat câţiva dintre primarii argeşeni. Imediat, Alina Gorghiu şi gaşca de liberali s-au lăudat cu reuşitele, deşi cei care munciseră pe bune erau primarii, nicidecum Alinuţa care o arde prin Argeş mai mult pe la mese politice. Iar dacă prinde vreun eveniment mai mare, precis stă cu mâinile în buzunare. Altfel, îi plac pozele. Să fie cât mai multeee...

 

Şi în acest context – unii cu munca, alţii cu şunca – primarul de la Albota, Ion Dumitru, a scris pe Facebook un mesaj frumuşel. Poate citeşte şi Alinuţa liberalilor şi înţelege ceva:

 

Simona Bucura Oprescu: „Drepturi egale pentru IT-iştii de la stat şi din privat!”

Marţi, 09 Mai 2023 21:21

Ordinul care prevede scutirea de la plata impozitului pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor pentru angajații care desfășoară activități al căror obiect de activitate include crearea de programe pentru calculator a fost publicat în Monitorul Oficial. De prevederile acestuia beneficiază în mod egal atât angajaţii din instituţiile publice, cât şi cei din privat.

 

Alina Gorghiu - desființată pe pagina de socializare, după vizita la Institutul de la Ștefănești

Marţi, 09 Mai 2023 10:25

Nu mai poate ieși Alinuța Gorghiu din casă, nu mai poate face nimic fără ca haterii de pe facebook să nu o ciufulească. Săptămâna trecută, doamna Gorghiu a postat, conștiincioasă, ceea ce a făcut. Iar urmăritorii, conștiincioși și ei, au tăvălit-o. Din nou!

Alina Gorghiu: ”Vinerea aceasta mi-am dedicat-o județului Argeș. Județul Brătienilor și Goleștilor, martorul unei istorii de excepție și titularul unui potențial de dezvoltare pe măsură.

În cursul dimineții, am fost la Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură Ștefănești-Argeș, alături de Președintele Senatului și Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu și Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, care ne-au fost gazde minunate pe tot parcursul zilei.

 

Liberalii argeşeni l-au uitat pe Ion C. Brătianu! Forţa Dreptei l-a comemorat pe marele om politic!

Marţi, 09 Mai 2023 07:37

Pe 4 mai s-au împlinit 132 de ani de la moartea marelui om politic liberal, Ion C. Brătianu. Şi deşi se bat cu pumnul în piept că sunt urmaşii Brătienilor, liberalii argeşeni au uitat cu desăvârşire că ar fi trebuit să-l comemoreze pe I.C. Brătianu. În schimb, Forţa Dreptei a bifat momentul, iar Adrian Miuţescu şi Emanuel Soare au fost cap de afiş la Vila Florica, exact ca-n vremurile bune, când conduceau PNL Argeş.

 

Primarul de la Albota: „Avalanșa de tineri care se îndreaptă spre PSD este impresionantă”

Joi, 04 Mai 2023 22:20

Se vorbeşte pe la colţuri că ducele de Albota interzice cetăţenilor din comună să facă altă politică decât cea social-democrată. Zvonurile sunt împrăştiate mai ales de liberali, care se tem de alegerile locale din 2024. Dacă primarul Ion Dumitru mai vrea un mandat, eşecul PNL e garantat. Şi tocmai în aceste condiţii, au apărut tot felul de acuzaţii la adresa edilului. Prompt cum îl ştim, ducele a răspuns chiar pe contul de socializare:

„Vă scriu o dată, și atât! Cine poate reține, bine, cine nu, nu! PSD din comuna Albota nu interzice niciunui cetățean să facă altă politică! N-a obstrucționat și nu a făcut presiuni asupra nimănui! Ce pot să vă spun este că PSD Albota are membri de calitate. Avalanșa de tineri care se îndreaptă spre PSD este impresionantă. Sunt serioși, respectați în comună și sunt bineveniţi în partid. E bine de știut!”

 

PSD Argeş - campion la cotizaţii la nivel naţional!

Joi, 04 Mai 2023 22:19

Săptămâna trecută, PSD, PNL și AUR au publicat, în Monitorul Oficial,  date legate de sumele încasate, anul trecut, din cotizații, donații, dobânzi bancare sau închirierea de bunuri, conform legii.

Potrivit documentelor consultate de G4Media.ro, din cotizaţii, PSD-ul a strâns 9,4 milioane lei, iar fruntaşă la încasarea cotizaţiilor este organizaţia PSD Argeş, condusă de Ion Mînzînă, cu suma de 1,1 milioane de lei.

La Argeş, PSD-ul se mândreşte cu doi deputaţi care au donat sume importante de bani. Conform sursei citate, cele mai mari la nivel naţional. Este vorba despre Simona Bucura-Oprescu (34.689 lei) și Remus Mihalcea (24.466 lei).

Alina Gorghiu, al doilea om în statul român, cu mâinile în buzunar la o întâlnire oficială!

Miercuri, 03 Mai 2023 08:54

Doamna Alina Gorghiu, preşedintele Senatului şi al PNL Argeş, a gafat la o vizită oficială pe care a realizat-o la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură Ștefănești. A venit Alinuţa în Argeş cu ministrul Cercetării, Sebastian Burduja, ca să mai bifeze şi ea o activitate.

Şi ce să vezi? A bifat-o cu mâinile în buzunare, până la cot. Ca o adevărată doamnă care este...

 

 

Simona Bucura Oprescu: ”Program PSD pentru creșterea natalității!”

Marţi, 02 Mai 2023 22:21

Ministerul Familiei este pe ultima sută de metri în redactarea Pachetului legislativ pentru creșterea Natalității.

„Este un program 100% social-democrat, fiind realizat prin colaborarea a trei miniștri PSD: Familie, Finanțe și Muncă. Programul vine în întâmpinarea tinerilor care, din motive materiale, amână decizia de a avea un copil, oferind un sprijin important pentru creșterea copiilor. De asemenea, oferă sprijin pentru femeile gravide pentru prevenirea afecțiunilor ce pot apărea în cursul sarcinii.

Pastila de gargară electorală

Miercuri, 26 Aprilie 2023 08:46

Nu mai poate ieși, săraca Alinuța Gorghiu, pe net, din cauza comentatorilor. Nu mai poate pune, biata, de o pomană electorală (sau nu), că postacii îi dau peste pix. În pixul ei!...

Alina Gorghiu: ”Sunt multe persoane în România care au nevoie de sprijin. Guvernul condus de  PNL continuă să acționeze în acest sens.

- Aproape 220.000 de români vor putea beneficia de vouchere în valoare de 4.000 de lei.

 

 

Vin alegerile! Deşi înfierează PSD-ul, Alina Gorghiu susţine măsuri de stânga!

Luni, 24 Aprilie 2023 16:43

A înnebunit lupul! Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, e cel mai mare promotor al măsurilor de stânga pe care liberalii le susţin pentru populaţie. Deşi critică PSD-ul pentru pomenile electorale, iată că microbul s-a luat şi la liberali. Iar Alina Gorghiu chiar se laudă pe reţelele sociale că Guvernul va face bine oamenilor de condiţie modestă. Se vede că urmează anul electoral 2024...

„Sunt multe persoane în România care au nevoie de sprijin. Guvernul condus de PNL continuă să acționeze în acest sens.

- Aproape 220.000 de români vor putea beneficia de vouchere în valoare de 4.000 de lei

- Beneficiarii sunt familiile care au peste cinci copii, cei care nu pot munci sau persoanele vârstnice care trăiesc fără niciun sprijin.

- Voucherele vor putea fi folosite fie pentru renovarea locuinței, fie pentru schimbarea aparatelor electrocasnice.

- Inițiativa vine în continuarea măsurilor pentru natalitate - flexibilizarea programului de lucru pentru părinții cu copii mici și pentru reducerea la 5% TVA pentru articole pentru nou-născuți.”, a scris Gorghiu, pe Facebook.

 

NUCLEARA... Adrian Miuţescu vrea restructurări masive de personal în rândul bugetarilor!

Luni, 24 Aprilie 2023 13:38

Deputatul argeşean Adrian Miuţescu tună şi fulgeră! E supărat nevoie mare că Guvernul PNL a angajat peste 30.000 de oameni prin ministere şi agenţii. Nu-i bai, şi primăriile sunt pline de oameni care plinbă hârtii, iar angajările pe bandă s-au produs chiar şi atunci când Miuţescu era în PNL, deci la guvernare. Doar că atunci nu era deranjat de risipa care se făcea cu oamenii de partid care erau plătiţi cu lefuri consistente, deşi nu era neapărat nevoie de ei în respectivele posturi.

Spre exemplu, în plină pandemie, tătucul Ludovic Orban – premier a adus la Secretariatul General al Guvernului peste 1.200 de noi bugetari, în numai 10 luni. Iar salariile acestora au crescut pe măsura generozităţii lui Orban, deşi românii se luptau din răsputeri cu şomajul. Toate aceste informaţii au fost făcute publice de Antena3.ro, în octombrie 2020, un an măcinat de COVID şi de neajunsuri pentru plebe. La vremea aceea, Adrian Miuţescu era pe cai mari, preşedinte al PNL Argeş, şi împărţea funcţii cheie prin judeţ.

 

 

În Argeş, votează doar proştii! O spune fostul prefect Emanuel Soare...

Miercuri, 12 Aprilie 2023 14:38

Fostul prefect Emanuel Soare încearcă marea cu degetul (mijlociu) în calitate de preşedinte al partidului Forţa Dreptei Argeş. În această perioadă e agitaţie mare deoarece Soare pune umărul la făurirea alianţei cu USR şi PMP. Până atunci, scrie pe Facebook şi gafează! Deşi e conferenţiar universitar doctor...

„România și județul Argeș nu se vor schimba niciodată cu aceiași oameni care sunt la conducere acum și care vor rămâne pentru mulți ani de acum încolo dacă oamenii deștepți nu ies la vot. Neimplicarea noastră este la fel de periculoasă precum incompetența și dezinteresul lor pentru reformă și bunăstare publică.  Haideți alături de mine pentru a schimba acest județ!”, a scris Soare, pe contul său de socializare.

Deci, dacă avem PSD în Argeş înseamnă că în judeţul nostru au votat numai proştii. Oamenii deştepţi aşteptau formarea partidului Forţa Dreptei...

Ion Dumitru: „Programul Tomata 2023, un program marca PSD, își dovedește utilitatea!”

Miercuri, 12 Aprilie 2023 12:42

De la an la an numărul solicitărilor este mai mare, iar producția de roșii autohtone este tot mai consistentă, pe piață ajungând marfă mai sănătoasă, mai gustoasă și mai accesibilă populației.

„În 2023, numărul fermierilor înscriși în program este mai mare cu 20% față de anul trecut!

Datele oficiale arată că la finalul perioadei de înscriere - 1 aprilie - aplicaseră pentru programul Tomata nu mai puțin de 22.295 de fermieri, mai mulți cu 5.115 față de anul trecut.

 

 

Sorin Grindeanu: „În Guvern nu mai rămân. Exclus aşa ceva”

Luni, 10 Aprilie 2023 22:15

Deşi are performanţe notabile, după rotativa de la Guvern, Sorin Grindeanu ar putea pierde funcţia de ministru al Transporturilor. Va reveni ca deputat în judeţul Timiş, după cum a mărturisit.

„Dacă toată lumea e de acord, automat se schimbă protocolul. Dacă există opoziţie din partea unei singure părţi semnatare va rămâne protocolul în vigoare. Nu va fi o amânare a rotativei. Sunt convins că această rotaţie se va întâmpla. Sunt deputat de Timiş. O să merg să îmi fac treaba. În Guvern nu mai rămân. Exclus aşa ceva. Ce e 100%, este că dacă acest protocol rămâne aşa cum e, atunci Sorin Grindeanu merge ca deputat în Parlamentul României, ceea ce e foarte important”, a declarat Grindeanu, la Digi24.ro.

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: ”Începe construcția sistematică de noi spitale în România!”

Miercuri, 05 Aprilie 2023 11:00

Peste 25 de spitale din întreaga țară se vor extinde, renova, moderniza, dota sau construi pe baza unei finanțări totale de 2,2 miliarde de euro din PNRR.

„Ministerul Sănătății fructifică banii din  PNRR și lansează efectiv proiectele menite să îmbunătățească fundamental nu doar accesul populației la servicii medicale, ci și calitatea serviciilor medicale asigurate. De exemplu, vor fi construite noi unități oncologice, așa cum este cazul la Timișoara, dar și la  Pitești unde va fi construit un Laborator de  Radioterapie.

 

Șefa PNL Argeș ar putea pierde șefia Senatului în favoarea lui Nicolae Ciucă

Miercuri, 05 Aprilie 2023 07:39

Se pare că prim ministrul PNL, Nicolae Ciucă, nu dorește să rămână în Guvern după rotativă. Cel mai probabil, acesta va ocupa o altă funcție ”amărâtă”,  cea de președinte al Senatului. Unde, interimar, este șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu. Pe ce scaun călduț va debarca șefa puținilor liberali argeșeni, nu se știe. Cert este că, fiind o persoană influentă în partid, va prinde ceva. Să prindă, să fie ocupată, ca să nu-i zăpăcească de tot pe argeșeni cu opiniile Domniei Sale, de femeie care le cam știe pe toate

 

Se apropie alegerile, iar PNL Pitești s-a apucat să strângă semnături

Marţi, 04 Aprilie 2023 11:10

#  Nici măcar toți consilierii liberali nu au votat proiectul privind stimulentul pentru nou-născuți

La Pitești se simte că se apropie alegerile locale din 2024. Iar liberalii argeșeni procedează la fel ca în trecut. Doar proiectele pe care le promovează sunt acum diferite.

Dacă în 2019, cu un an înainte de alegeri, Narcis Sofianu și Tiberiu Irimia lansau o campanie de strângere de semnături pentru transformarea Pădurii Trivale în arie protejată de interes local, iată că în 2023, tot cu un an înainte de alegeri, un alt grup de liberali, în frunte cu Mihai Coteț, strânge semnături. De această dată în vederea acordării unui stimulent de 2.500 de lei la nașterea unui copil.

 

Pagina 8 din 141

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea