PNL încearcă ceva de neîncercat: să câștige Primăria Pitești cu un pesedist

Luni, 27 Iulie 2020 20:25

Conferință de tot râsul și de tot plânsul la PNL Argeș: întreaga echipă de conducere s-a chinuit să explice presei, și prin presă oamenilor, cum că pesedistul Apostoliceanu e cel mai în măsură să ocupe, pentru penele(u), funcția de primar al orașului, funcție ocupată, în ultimii 30 de ani, numai de pesediști.

Partidul Ecologist Român a prezentat candidații pentru primăriile Moșoaia, Ștefănești și Topoloveni

Luni, 27 Iulie 2020 20:23

Partidul Ecologist Român, filiala Argeș, în prezența fostului senator Mircea Andrei, și-a anunțat candidații la primăriile Moșoaia,  Topoloveni și Ștefănești. Președintele PER Argeș, Eduard Florea, a anunțat că filiala pregătește nume spectaculoase pentru alte primăriii din județ.

 

Candidatul PMP la Consiliul Judeţean Argeş, Virgil Baciu, şi-a făcut public proiectul electoral

Luni, 27 Iulie 2020 13:17

# Virgil Baciu: „Eu nu mi-am retras niciodată ambasada de la PNL”

Primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, şi-a anunţat ferm candidatura la Consiliul Judeţean Argeş din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP) şi propune un plan de bătaie realizat din teren, nu din birou. Venit din rândul primarilor, cunoscând îndeaproape care sunt problemele din administraţia locală şi simţind pe pielea sa piedicile din acest sistem, şi-a structurat platforma-program pe cinci domenii în care şi-a propus să ia măsuri, având ca bază alocarea a 40% din bugetul de venituri şi cheltuieli pentru dezvoltare – investiţii şi educaţie.

Gheorghe Alecsei, secretar de stat ANRSPP: „Nu mă plâng, îmi place ceea ce fac. Nu este o poziție pe care să o poată prelua oricine…”

Luni, 27 Iulie 2020 13:07

La începutul acestui an, Gheorghe Alecsei a fost numit președinte, cu rang de secretar de stat, al Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale! Numirea lui Alecsei la conducerea Rezervelor Statului a fost publicată în Monitorul Oficial la aproape o lună de la numirea lui Adrian Miuțescu, liderul PNL Argeș, în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS).

 

Alexandru Lucian Mihai, fost candidat PNL la Primăria Moșoaia: „Jur că îi voi îngropa politic pe toți cei care m-au lucrat”

Luni, 20 Iulie 2020 14:13

 

# Conducerea PNL Moșoaia îl bagă în corzi pe Miuțescu

# „Dacă PNL Argeș va merge pe varianta asta, eu zic că o să le iasă candidatul pe locul 3, după mine”


Răzmeriță la PNL Moșoaia, după ce conducerea județeană a partidului dorește să meargă cu pesedistul Ion Necula, actualul primar interimar, la alegerile din această toamnă. Decizia nu a fost pe placul președintelui PNL Moșoaia, Mihai Lucian Alexandru, care strigă din toți plămânii: trădare! Și amenință cu răzbunare, după ce a fost trecut pe locul doi de liberali, nefiind lăsat să candideze.

„Jur, și nu m-ați auzit niciodată jurând, e prima dată când mă aud și pe mine.  Dacă se va merge până la capăt cu mizeria asta, cu ticăloșia asta, jur că îi voi îngropa, din punct de vedere politic, pe toți cei care m-au lucrat. Și, repet, voi ieși cu tot la presă. Presa din Argeș, tot respectul, mă crede. M-au urât, m-au iubit, trecem peste, dar sunt crezut. Va primi material cât nu au avut ei în toți anii aceștia, sub cuvânt de onoare! Adică nu pot să trec peste asta, nu pot”, a spus Alexandru Lucian Mihai, pe Facebook.

Gheorghe Nedelea - un candidat indecis, la Primăria Bascov

Luni, 20 Iulie 2020 14:11

# În mai 2020: „Nu sunt eu candidatul PNL la primărie. Candidatul este Valentin Nedelea” # În iulie 2020: „Voi candida la Primărie din partea PNL. Este oficial”

Liberalii caută candidaţi în ograda altora… Acest lucru a devenit din ce în ce mai evident, mai ales că ne apropiem cu pași repezi de începerea campaniei electorale. După ce Sorin Apostoliceanu, unul dintre viceprimarii Piteştiului, a fost anunţat drept candidat din partea PNL la fotoliul de primar al municipiului, liberalii mai încearcă încă o dată aceeași schemă. De data aceasta la Bascov, unde merg la „lupta” pentru primărie cu viceprimarul Gheorghe Nedelea.

 

Reacția PSD Argeș după lansarea lui Apostoliceanu la Primăria Pitești, din partea PNL

Luni, 20 Iulie 2020 12:54

# „Ce poate fi mai penibil, mai mincinos și mai lipsit de onoare decât să prezinți ca pe o mare realizare un candidat furat de câteva zile?”

„Penibilul liberalilor argeșeni atinge cote maxime. Lansarea candidatului împiedicat, Apostoliceanu, a fost anunțată triumfal printr-un comunicat de presă de-un penibil greu de imaginat. «PNL vine cu cea mai bună soluție pentru Pitești!» - își încep liberalii comunicatul mincinos prin care încearcă să-și mintă în primul rând propriii membri. Ce poate fi mai penibil, mai mincinos și mai lipsit de onoare decât să prezinți ca pe o mare realizare un candidat furat de câteva zile de la un partid despre care nu pierzi nicio ocazie să spui că este cel mai rău și mai de nefrecventat partid?

Simona Bucura Oprescu: „Guvernul îi privează în continuare pe români de dreptul la sănătate”

Luni, 20 Iulie 2020 12:43

Deputatul Simona Bucura Oprescu a făcut o analiză a situației excepționale, din punct de vedere medical, în care se află acum România. Au rezultat mai multe explicații:
„- Președintele Iohannis a fost primul care a minimizat efectele bolii, vorbind despre o răceală uşoară, obişnuită.
- Miniştrii şi liderii PNL au fost primii care au încălcat în mod grosolan restricţiile impuse de lege, iar exemplul lor a fost urmat de o mare parte a cetăţenilor.

 

Adrian Miuțescu: „Emanuel Soare este propunerea de candidat pentru Consiliul Județean. Nu a fost validat”

Luni, 20 Iulie 2020 12:22

În ședința Biroului Permanent Național al PNL s-a validat, săptămâna trecută, mai mulți candidați pentru funcția de primar de municipiu reședință de județ, dar și o parte dintre candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Dacă pentru Primăria Pitești candidatul desemnat de liberali a fost fostul pesedist Sorin Apostoliceanu, în ceea ce privește candidatul pentru CJ Argeș nu a fost validată încă o persoană, conform celor precizate de președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Proiectul declarării Pădurii Trivale drept arie protejată - neinteresant pentru Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor

Luni, 13 Iulie 2020 15:39

Ministrul liberal al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a întârziat cu răspunsul la o întrebare venită, pe linie de partid, din partea deputatului Dănuț Bica despre stadiul proiectului privind „Declararea Pădurii Trivale drept arie protejată de interes național”.
Recent, deputatul liberal Dănuț Bica a formulat o nouă întrebare către Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor despre situația proiectului Pădurea Trivale – arie protejată.  După cum ne-a obișnuit în ultimii trei ani, Bica ia la întrebări an de an ministerele despre stadiul acestui proiect. Doar că în acest caz, ministrul Costel Alexe, posibil, a  uitat să răspundă.

 

Mircea Andrei, despre candidatura lui Cătălin Gherzan la Primăria Pitești: „Este o soluție curată!”

Luni, 13 Iulie 2020 14:05

Două numiri importante în Partidul Ecologist Român Filiala Argeș.  Cătălin Gherzan a fost desemnat, în mod oficial, pe 10 iulie, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) Argeș la funcția de primar al Piteștiului. Anunțul a fost făcut de Mircea Andrei, secretarul general al PER, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului. „Cătălin Gherzan este un om cunoscut al Piteștiului. Este un om de afaceri, este jurist. Și în primul rând este un om care vrea foarte mult să câștige această bătălie electorală”, a precizat Mircea Andrei. De asemenea, o altă numire importantă a fost făcută chiar la conducerea PER Argeș.

Oficial! Cătălin Gherzan este candidatul Partidului Ecologist Român la funcția de primar al Piteștiului

Vineri, 10 Iulie 2020 16:57

 

 

 

Cătălin Gherzan a fost desemnat, în mod oficial, astăzi, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) Argeș la funcția de primar al Piteștiului. Anunțul a fost făcut de Mircea Andrei, secretarul general al PER, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului. „Cătălin Gherzan este un om cunoscut al Piteștiului. Este un om de afaceri, este jurist. Și în primul rând este un om care vrea foarte mult să câștige această bătălie electorală”, a precizat Mircea Andrei.

Cătălin Gherzan a susținut că intențiile PER de a ecologiza municipiul sunt foarte serioase, mai ales că Piteștiul este unul dintre cele mai poluate orașe din România.

 

Deputatul USR Ionuț Moșteanu nu renunță la... rulotă!

Luni, 06 Iulie 2020 16:25

Ionuț Moșteanu, deputat de Argeș al noii generații, deși nu are o declarație de avere care să dea pe afară, arată că nu o duce tocmai rău. Recent, și-a înnoit declarația de avere la Camera Deputaților (pe 10 iunie 2020). Deși nu mai are nici o mașină pe numele său, tânărul parlamentar nu renunță, în acte, la o rulotă Burstner.

Lista candidaților PSD la primăriile din Argeș

Luni, 06 Iulie 2020 12:44

 

În cadrul Adunărilor Generale din organizațiile locale ale PSD Argeș au fost desemnați, până în momentul de față,  56 de candidați. Până la data de 17 iulie, organizația județeană dorește să închidă Adunările Generale de desemnare a candidaților. Săptămâna aceasta se organizează adunări la Mioarele, Poienarii de Muscel, Schitu Golești, Mihăești, Coșești, Corbi, Nucșoara, Țițești, Vulturești, Albești de Muscel, Bughea de Jos și Bughea de Sus.

„Până pe data de 17 iulie deja vom dori să venim în fața dumneavoastră cu toate aceste desemnări încheiate și aprobate în Comitetul Executiv Județean al PSD Argeș. Încercăm să ne încadrăm inclusiv la Pitești în acest termen... La Pitești este cea mai importantă decizie pe care PSD Argeș o ia pentru că aici discutăm de influența în rezultatul pe care îl avem, undeva la 30-40% pondere din populația județului. Prin urmare este posibil ca Piteștiul să facă excepție de la acest termen. Însă, am analizat cu atenție ce s-a întâmplat acolo și pot să vă spun că echipa noastră va câștiga alegerile locale de la Pitești”, a precizat deputatul Simona Bucura Oprescu, secretarul general al PSD Argeș.

 

 

PSD Argeș, replică la replica lui Apostoliceanu: „Este victimă de profesie”

Miercuri, 01 Iulie 2020 19:08

 

Războiul declarațiilor dintre PSD Argeș și Sorin Apostoliceanu continuă. Biroul de presă al PSD Argeș a transmis un nou comunicat de presă în care îl caracterizează pe viceprimarul Piteștiului drept „Candidatul împiedicat - victimă de profesie”:

„Tragedia candidatului împiedicat Sorin Apostoliceanu continuă. Victimă prin definiție, de un penibil absolut, după ce a fost împiedicat să-și pună în operă proiectele (proiecte atât de secrete încât nu le cunoaște nimeni), după ce a fost împiedicat să-și facă meseria ca viceprimar, acum spune că a fost împiedicat să se apere în ședința în care a fost exclus din PSD. Deci, după proiectele împiedicate, au apărut și convocarea împiedicată și apărarea împiedicată.  Sigur toate aceste împiedicări sunt doar în mintea dumnealui deoarece, luni, la ora 9:40, a fost sunat de către președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, pentru a participa la ședința respectivă. Nu a răspuns la telefon.

Apostoliceanu, după ce a fost exclus din PSD: „Nu am greșit”

Miercuri, 01 Iulie 2020 10:48

 

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a fost exclus din PSD, în urma deciziei sale de a candida la funcţia de primar al Piteştiului din partea PNL. Legat de excluderea sa, Apostoliceanu a precizat:

„Am anunțat cu mult timp în urmă că doresc alt profil de primar pentru Pitești, așa că nu cred că punctul meu de vedere este o surpriză pentru cineva. Am spus cât se poate de clar că, dacă se va merge în continuare cu domnul primar Cornel Ionică, voi regândi drumul meu administrativ. Decizia mea a fost argumentată încă de când am anunțat-o, cu luni în urmă, când se punea problema ca partidul să propulseze același candidat pe care l-a avut și acum patru ani, dar nu a fost niciodată discutată sau măcar luată în considerare. Eu am fost onest și deschis. Mi-am spus răspicat intențiile, dar nu am avut parte de același tratament.

 

PSD Argeș, despre Apostoliceanu: „Nu contează onoarea, demnitatea, orgoliul, nu contează din partea cui va candida, important e să candideze”

Luni, 29 Iunie 2020 22:39

PSD Argeș a declanșat furtuna după ce Sorin Apostoliceanu s-a pozat, în sfârșit, cu liberalii. Reacția acestora vine după declarația dată de Apostoliceanu  pentru o publicație online în care susținea că proiectele sale au fost împiedicate... 
„Am încercat foarte multe proiecte în PSD Piteşti, am încercat la Primărie să fac foarte mult lucruri, să aduc o viziune nouă şi din păcate toate proiectele mele au fost împiedicate, culminând cu proiectul privind transformarea Pădurii Trivale în arie protejată de interes naţional. Am încercat să găsesc deschidere în altă parte pentru a îmi pune în aplicare proiectele pe care le am şi pentru a schimba oraşul, să facem lucruri bune. Și am găsit această deschidere în PNL Argeș”, susținea viceprimarul Apostoliceanu pentru Financiarpress.ro.

Deputatul PPU-SL Gerea (fost PNL, fost ALDE, fost ReStart) se pregătește de șederea la București

Luni, 29 Iunie 2020 22:27

# Acesta și-a (mai) luat un apartament în Capitală, în 2020

Deputatul argeșean Andrei Gerea a scăpat de datoriile pe care le înregistra în declarația de avere din vara anului 2019. În acea declarație, pe lângă datorii la două bănci, mai erau trecute 13 împrumuturi pe la diverse persoane (una dintre acestea fiind fosta colegă de partid, Simona Brătulescu). Și se mișcă bine, dacă ținem cont că în ultima declarație de avere, depusă la Camera Deputaților în data de 12 iunie, i-a mai apărut un apartament.

 

PMP solicită OUG privind creşterea transparenţei încasărilor şi cheltuielilor instituţiilor statului român

Luni, 29 Iunie 2020 22:23

Partidul Mişcarea Populară cere Guvernului Orban adoptarea unei ordonanţe de urgenţă prin care să transpună în lege iniţiativa PMP blocată la Camera Deputaţilor privind creşterea transparenţei în acţiunile administraţiilor publice. Proiectul PMP prevede introducerea obligaţiei de a publica online, pe site-ul instituţiilor, informaţiile de interes public cu privire la venituri şi cheltuieli privind administraţiile publice, obligativitatea publicării informaţiilor legate de achiziţiile publice, achiziţiile sectoriale şi concesiunile de lucrări şi servicii, respectiv lista de contracte încheiate de instituţiile publice.

Deputatul PNL Dănuț Bica îl ia la întrebări pe Ministrul Sănătății numit de propriul guvern

Luni, 29 Iunie 2020 22:20

La începutul săptămânii trecute, deputatul liberal Dănuț Bica l-a luat, efectiv, la întrebări pe Nelu Tătaru. Adică pe ministrul sănătății numit de propriul guvern. Parlamentarul argeșean a ridicat, public, o problemă mai veche, și anume aceea a cabinetelor medicale școlare.

 

Pagina 8 din 105

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea