Profesorul Tiberiu Avrămescu, atac la baionetă în PNL Argeș

Luni, 19 Decembrie 2016 22:47

# Tiberiu Avrămescu: ”Iani Popa… este principalul vinovat pentru dezastru!...” # Tiberiu Avrămescu: ”Am impresia că fostul preşedinte şi cei din jurul lui vor să menţină controlul organizaţiei”

Conferențiarul univ. dr. Tiberiu Avrămescu a fost una din vocile incomode din interiorul PNL Argeș încă din perioada localelor din vara acestui an. Nemulțumirile sale, și atunci, vizau modul în care este condus partidul, modul în care sunt deciși candidații și multe altele din bucătăria internă a liberalilor din județ. După rușinosul scor din 11 decembrie însă, acesta s-a dezlănțuit pur și simplu. Blogul său, tiberiuavramescu.wordpress.com, abundă, în momentul de față, de critici dure și chiar de acuze directe. Primele două ținte – Iani Popa și Dănuț Bica.

PSD și ALDE, victorie zdrobitoare la nivel de țară

Luni, 12 Decembrie 2016 12:46

# Cele două partide întrunesc peste 50% din preferințele de vot ale românilor #  PNL Argeș, scor rușinos, previzibil. Probabil că Iani Popa și Dănuț Bica își vor da demisia, plecând să hiberneze în Parlament

Așa cum era de așteptat, atât la nivel de țară cât și – mai ales – la nivelul județului Argeș, PSD și-a făcut impecabil temele, obținând un scor la vot istoric de mare. Aceștia, împreună cu partenerii declarați, de la ALDE, au reușit să adune peste 50% din opțiunile valabil exprimate ale românilor.

 

Tudor Pendiuc: ,,Municipiul Pitești este cartea mea de vizită’’

Luni, 05 Decembrie 2016 23:31

Candidat la funcția de Senator din partea Partidului ALDE, Tudor Pendiuc este argeșeanul cu cea mai mare experiență în administrație. A absolvit cu brio două facultăți, Informatică și apoi Matematică și a fost un informatician apreciat până în anul 1990, când a devenit viceprimar al Municipiului Pitești iar în anul 1991 Subprefect al județului Argeș. În anul 1992 a fost ales primar şi de atunci a ocupat această funcţie fără întrerupere, 6 mandate, până în iunie 2016, fiind reales de piteşteni la fiecare patru ani. Tudor Pendiuc se confundă, practic, cu istoria ultimilor 24 de ani ai Piteştiului. Fața oraşului s-a schimbat în acest timp în mod semnificativ. Se poate spune

Cătălin Bulf, liderul PMP Argeș, consideră că în Consiliul Județean s-a lansat conceptul de ”transparenţă cu ușile închise”

Luni, 28 Noiembrie 2016 23:57

# Cătălin Bulf: ”Consilierii de la putere se informează direct de la angajații CJ, consilierii din opoziție sunt trimiși să se informeze pe site”
Consiliul Județean a aprobat, în cadrul ședinței ordinare județene de săptămâna trecută, ca în ședințele pe comisii, unde se dezbat alocări de bani pentru diverse proiecte, să nu mai poată participa nimeni cu excepția aparatului administrativ. Vineri, în cadrul conferinței de presă PMP, consilierul județean Cătălin Bulf, aruncă bomba: „Consiliul Județean pregătește o masă festivă care va costa patru miliarde de lei.” Acest eveniment este prilejuit de faptul că 10 personalități argeșene care s-au renarcat

 

Alina Gorghiu președintele PNL, declarații… ca la teatru. Ca la Teatrul Davila!

Luni, 28 Noiembrie 2016 23:57

# Ca să nu le aibă mici, liberalii le fixează mari. Țintele de campanie.

Candidații PNL Argeș pentru alegerile parlamentare din decembrie, au fost lansați, săptămâna trecută, în sala Teatrului Davila, cu declarații… ca… la teatru. Cea mai spumoasă a fost președinta Alina Gorghiu, care a dat un prognostic de cascadorii râsului pentru județul nostru, aceasta visând, cu gura deschisă, la patru deputați și doi senatori!!!

Andrei Gerea: ”Capitalul românesc este ignorat. Anul acesta, ajutoarele din partea statului au fost direcționate către companiile străine”

Luni, 28 Noiembrie 2016 23:57

Eșecul guvernării tehnocrate este confirmat de eșecul programelor pentru sprijinirea firmelor debutante. Tăierea finanțării pentru firmele debutante reprezintă o nouă dovadă a disprețului Guvernului față de capitalul românesc, față de mediul de afaceri din România. Faptul că acest guvern al PNL este incapabil să cheltuiască sumele aferente acestor programe reprezintă un semnal negativ pentru acest capitalul autohton, pentru cei care vor să își deschidă o afacere, să creeze locuri de muncă.
Guvernul poate și trebuie să sprijine inițiativele de tip IMM, însă acest guvern și-a arătat din nou limitele. Bilanțul la Ministerul Economiei, până în acest moment, este unul

 

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: ”Cioloş ne vorbeşte despre depolitizare şi îşi face campanie cu două partide”

Luni, 21 Noiembrie 2016 22:56

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş a vorbit la Digi 24 Craiova despre programul de guvernare al partidului pe care îl conduce şi despre necesitatea ca românii şi argeşenii să voteze pentru prima dată o listă completă fără oameni corupţi.
“PMP Argeș vine în faţa electoratului cu prima listă complet curată, necompromisă de probleme penale şi devine astfel singurul partid care respectă dorinţa românilor care au ieşit în stradă să ceară reformarea clasei politice” a punctat Cătălin Bulf.

24 de secţii de votare la Mioveni

Luni, 21 Noiembrie 2016 22:38

În oraşul Mioveni se fac pregătiri pentru alegerile parlamentare programate în data de 11 decembrie 2016. Cei interesați pot consulta site-ul instituţiei www.primariamioveni.ro, secţiunea Biroul Electoral Orăşenesc – Alegeri Electorale 11.12.2016, pentru a verifica secţiile de votare la care sunt arondaţi.
Ca și alegerile precedente(locale), vor funcționa un număr de 24 secții de votare, astfel:
1. Secţia de votare nr. 145 – GRĂDINIŢA ”FLORILE SOARELUI”- INTRARE 1, localitatea MIOVENI, strada Logofăt Stanciu Mihoveanu

 

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: Invităm toţi simpatizanţii să voteze poziţia 7 pe data de 11 decembrie!

Luni, 14 Noiembrie 2016 23:02

# Unirea Republicii Moldova cu România este principalul obiectiv de ţară pentru PMP

Săptămâna trecută a avut loc tragerea la sorţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Astfel, PMP Argeş va ocupa poziţia 7 pe buletinul de vot.
“Pentru noi cel mai important eveniment al săptămânii nu este legat de alegerile din America. Pentru noi, tragerea la sorţi pentru alegerile parlamentare este mai importantă. PMP este pe poziţia 7. Invităm toţi simpatizanţii să voteze poziţia 7 pe data 11 decembrie. Nici măcar pe locul II nu considerăm că ar trebui să fie alegerile din America. Pentru noi, sunt mai importante alegerile din Moldova”, a declarat Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş.

23 de zone pentru afișaj electoral la Mioveni

Luni, 14 Noiembrie 2016 23:00

Primăria Mioveni a stabilit zonele speciale de afișaj electoral pentru alegerile parlamentare care se vor desfășura pe 11 decembrie 2016 (dispoziţia 1010/7.11.2016).
Iată care sunt acestea:
1. Str. Stadionului - Piata Dacia (lângă Restaurant);
2. Bulevardul Dacia - Zona maxi-taxi;
3. Bulevardul Dacia - Zona Robea;

 

Lansarea candidaţilor PNL, cu afirmații de noaptea minții

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:55

# Iani Popa:  ”PNL Argeş propune pentru Parlamentul României oameni noi...”

Miercuri, 1 noiembrie 2016, în fața unei săli pe jumătate goale, candidaţii la Camera Deputaţilor şi Senat ai Partidului Naţional Liberal Argeş s-au lansat la Curtea de Argeş, în prezenţa rahitică a membrilor de partid din municipiu şi cele 21 de comune arondate. Evenimentul s-a petrecut la Centrul de Cultură George Topârceanu, gazdă fiind preşedintele filialei municipale, Cristian Mitrofan. 

Probleme cu restituirea banilor cheltuiți în campania electorală din iunie 2016

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:55

#  Curtea de Conturi începe controalele privind campania de alegeri locale

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) aduce la cunoștința competitorilor electorali că a finalizat controlul privind sumele în vederea rambursării cheltuielilor electorale aferente alegerilor locale din data de 5 iunie 2016 și că în acest moment misiunea AEP legată de această activitate s-a încheiat.
Curtea de Conturi și-a manifestat intenția ca, începând cu data de 7 noiembrie 2016, să realizeze un control asupra legalității validării sumelor în vederea rambursării către

 

Aceștia sunt candidații Argeșului, vedeți dacă aveți ce alege!

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:55

Candidați vechi, candidați noi, candidați aduși de la București, candidați ce vor să iasă la pensie în Parlament, candidați corupți, candidați cercetați penal, candidați ce mai vor o dată deși nu au făcut nimic până acum. Sunt ei, candidații noștri, ai Argeșului, pentru alegerile de luna viitoare. Iată-i, mai jos, pe toți, în toată splendoarea lor. Recomandăm a fi serviți cu atenție, unii sunt toxici. Mulți nu pot fi, cu niciun chip, înghițiți. Așa că, deși nu e frumos, scuipați-i. Câțiva, nu mulți, sunt buni…
PSD Argeș, după ruperea, la nivel național, a Codului de Integritate, vine aproape cu aceeași echipă din mandatul trecut. S-a retras, frumos, senatorul Tămagă. Pentru

”Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş a devenit loc de bişniţăreală”

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:16

# Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, demască degringolada din sistemul de sănătate

În urma reacției preşedintelui PMP Argeş, Cătalin  Bulf, în cadrul conferinței de presă, la adresa directorului de îngrijiri de la Spitalul Județean  și a articolelor apărute în presă despre bişniţa cu uniforme medicale pe care o practica directorul de îngrijiri de la Spitalul Judeţean Argeş, Amalia Neacşu, aceasta și-a dat demisia. După cum se vede, Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş devenise loc de bişniţăreală. Chiar directorul de îngrijiri, proaspăt numit, se ocupa cu aşa ceva.

 

Gerea, de mână cu Pendiuc, lasă piteșteanul… năuc!

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 22:47

# Ori Gerea preacurvește politic, ori nu mai vor piteștenii schimbare!

Cu doar cinci luni în urmă, deputatul Gerea făcea spume, în campania pentru Primăria Pitești, atacându-l pe mult-prea-tăbăcitul Pendiuc: ”administrație încremenită în nepăsare și neștiință” și alte zeci de expresii critice, toate îndreptate către (încă) primarul Piteștiului, ei bine, toate acestea erau, de fapt, fraze din constituția, în formare, a unui nou partid politic, ALDE. Un partid unde, atunci, corupții erau total interziși. Între timp, constituția cu pricina a fost transformată, din profunde nevoi politice, într-o hârtie igienică de partid, iar cercetații penal sunt, cam peste tot, în capul listelor. Sau ”capul la liste”, pentru cunoscători.

Cătălin Rădulescu a sărit, peste rând, dar și peste șefii județeni de partid

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 22:44

# Șerban Valeca: ”Domnul Rădulescu… a primit aprobarea de la București…” # Cătălin Rădulescu: ”Mulțumesc încă o dată pentru exemplul și încrederea pe care mi le-ai acordat astăzi PRIETEN drag Liviu Dragnea”

Mutare spectaculoasă în plasa de siguranță a candidaturii pe un loc sigur la parlamentarele din iarnă, pentru deputatul Cătălin Rădulescu. Văzând de la colega Simona Bucura că se poate, domnul doctor a mobilizat decidenții de partid, adică primarii, pentru a sări de pe șase pe cinci. Propunerea a fost prezentată șefilor județeni, care, însă, au avut o inerție prea mare. Deputatul PSD a plecat, val-vârtej,

 

Mircea Andrei: ”În afară de PMP care este un partid activ, niciun partid nu mai face opoziţie, în Argeș, la PSD”

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 22:43

# A declarat fostul șef al PDL, la conferința PMP

La conferința de presă a PMP de vinerea trecută, alături de președintele filialei Argeș, au fost prezenți Cristian Diaconescu, fost ministru de externe al României, dar și fostul senator și șef al PDL Argeș, Mircea Andrei. Celebrul avocat a  explicat motivul pentru care partidul său, Partidul pentru Argeș și Muscel (PAM) a fuzionat cu PMP-ul. Și anume că, în Argeș, singurul partid activ, care face opoziție, este PMP. Astfel, PMP fiind singura opțiune validă pentru a fuziona.

Popa și Bica au mâncat pâine și sare, cu Gorghiu, de Focu` lu` Sumedru

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 22:41

# Restul membrilor PNL doar s-au afumat, că pârliți erau de la listele de parlamentare
Nu știu cine dracu îi tot acuză pe șefii PNL Argeș de egoism și slugărnicie față de București. Niște invidioși, niște cârcotași, probabil. Când, uite, realitatea e cu totul alta. Cu delicatețea care-l caracterizează, Dănuț Bica, agentul neutru de partid, i-a oferit, altruist, un loc la Senat lui Iani Popa. Știe omul drumul, șoferul cunoaște intrarea în garajul Parlamentului, ce dracu. În plus, la Ștefănești, unde vine Iani să doarmă, primar  a ajuns o pesedistă, deci un motiv în plus ca omul să nu mai hiberneze acasă, ci acolo...

 

Candidaţii PNL la Parlament, întâlnire cu doamnele din partid

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 20:53

Sâmbătă, preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL Argeş, Olimpia Doru, a organizat o întâlnire între doamnele din partid şi candidaţii liberali la Parlament. Ea însăşi candidat la Senat, Olimpia Doru a oferit, astfel, ocazia ca atât candidaţii cât şi femeile liberale să îşi spună părerea legată de proiectele susţinute de partid.
Preşedintele PNL Argeş, senatorul Ion Popa, a vorbit despre rolul femeii în politică şi le-a încurajat pe doamne să îşi asume candidaturi pentru diversele poziţii necesare.

Tudor Pendiuc, în fața Simonei Brătulescu la Senat, pe listele ALDE Argeș

Luni, 24 Octombrie 2016 12:32

Săptămâna trecută, la Muzeul Județean Argeș, a avut loc ședința Delegației Permanente a ALDE Argeș. Cu această ocazie au fost stabilite detalii privind pregătirea alegerilor parlamentare și a fost aprobată lista cu propunerile pentru candidaturi pentru Camera Deputaților și Senat.
De subliniat că toți candidații provin din Argeș, nefiind niciun nume impus de la centru. Astfel, pentru Senat vor candida, în această ordine pe listă, Tudor Pendiuc, Simona Brătulescu, Robert Tudorache și Aurel Iacșa.

 

Pagina 8 din 86

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea