Ion Georgescu: „În acest mandat voi realiza 100% din ceea ce mi-am propus”

Luni, 05 Octombrie 2020 10:14

Ion Georgescu, unul dintre câștigătorii categorici ai alegerilor locale din data de 27 septembrie în județul Argeș, a susținut luni, 5 octombrie, o conferință de presă la sediul PSD Argeș. Georgescu a fost reales primar al orașului Mioveni cu aproape 72% din voturi, fiind în topul național al primarilor de oraș din punct de vedere al scorului obținut.

Întâlnire decisivă între liderii USR PLUS și PNL pentru formarea unei majorități în Consiliul Local Pitești

Miercuri, 30 Septembrie 2020 13:47

 

# Ionuț Moșteanu, despre conducerea PNL Argeș: „Au văzut cât de mult au pierdut susținând un pesedist și cred că au învățat ceva din asta”

 

Alianța USR PLUS a făcut o figură frumoasă și în Argeș la alegerile din 27 septembrie. Au câștigat fotoliul de primar în municipiul Câmpulung și au obținut în județ un număr de 62 de consilieri locali. Deputatul Ionuț Moșteanu a terminat, onorabil, pe locul trei alegerile pentru Primăria Pitești, cu 11.155 de voturi. De asemenea, USR PLUS a obținut 6 consilieri la Pitești. Acum, obiectivul conducerii USR PLUS este formarea unei alianțe cu PNL pentru Consiliul Local Pitești, cele două partide putând forma majoritatea.

 

Scandal în PNL Argeș: „Demisia, domnule Adrian Miuțescu!”

Miercuri, 30 Septembrie 2020 09:46

 

Liberalii argeșeni cer demisia președintelui Adrian Miuțescu, ca urmare a rezultatelor dezamăgitoare de la alegerile din 27 septembrie. O parte dintre aceștia susțin că rezultatele obținute acum sunt mai slabe ca cele obținute în urmă cu 4 ani.

 

„Am încheiat alegerile locale în jud.Argeș, cu toții cunoaștem deja câștigătorii. PSD Argeș a câștigat aproape tot ce se putea câștiga. Din păcate un rezultat cât se poate de lămuritor! Chiar si USR-PLUS și-a arătat măsura - rezultatul din municipiul Câmpulung, dar și din Pitești, vorbește mult despre ce poate USR-PLUS în Argeș.

Ion Mînzînă: „Odată ce armele au tăcut, suntem deschiși la orice discuție cu celelalte partide”

Marţi, 29 Septembrie 2020 12:45

În urma alegerilor din 27 septembrie, Ion Mînzînă a devenit noul președinte al CJ Argeș. Cu această ocazie, Mînzînă a adresat câteva cuvinte pentru argeșeni:

„Dragi argeșeni,

Vă mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o duminică, votul dumneavoastră ne onorează și ne obligă la responsabilitate, implicare și multă muncă, pentru a aduce echilibru și prosperitate în Argeș!

 

Cristian Gentea - noul primar al Piteștiului!

Duminică, 27 Septembrie 2020 21:39

În Piteşti a început numărătoarea voturilor în secţiile de votare. După o campanie aprinsă, reprezentantul PSD ar fi câștigat Primăria Pitești. Cristian Gentea este noul primar al Cetății. Procentul cu care a obținut această victorie va fi stabilit abia în perioada următoare, după centralizarea tuturor voturilor dar și după rezolvarea contestațiilor.
„Asta am promis, asta voi încerca să fac în fiecare zi a mandatului meu. Nu sunt un visător, nu sunt un om al discursului în defavoarea adevărului. Voi fi un OM  de cuvânt, un PRIMAR de cuvânt. Vă multumesc că ați avut încredere că acest lucru se va întampla.
În această noapte, am câștigat DOAR șansa de a o demonstra. Peste patru ani, îmi doresc să nu mai existe vot politic, ci vot administrativ. Să fiu genul de primar pe care piteștenii îl vor mai departe lângă ei și pentru ei, indiferent de conjuctură și "tranduri" politice.  Prioritatea mea e să nu dezamăgesc, ci să surpind plăcut.  

Cătălin Bulf: „Acest vot va schimba mentalitatea politică în România!”

Duminică, 27 Septembrie 2020 15:19

La ieșirea de la vot, Cătălin Bulf, președinte PMP Argeș și candidat în cadrul Consiliul Județean a susținută că votul poate schimba mentaliattea politică în țara noastră.

„Acest vot, care este un vot foarte important, va schimba mentalitatea politică în România! Primul și singurul partid care își dorește reindustrializarea României și întoarcerea specialiștilor din străinătate suntem noi, cei de la PMP, și rog pe toată lumea să vină azi să-și exprime votul și dorința de schimbare”, a precizat Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș și candidat pentru funcția de consilier județean în cadrul CJ Argeș. 

Dumitru Grecu: „Am votat ca Argeșul să devină pe harta lumii o destinație turistică de excepție”

Duminică, 27 Septembrie 2020 15:09

Liderii Pro România Filiala Argeș susțin că au votat astăzi „Pro Pitești, Pro Argeș pentru România”. „Pe 27 septembrie, de Ziua Mondială a Turismului, am votat ca Argeșul să devină pe harta lumii o destinație turistică de excepție. Am votat ca începând de astăzi să venim cu oameni performanți în administrație, oameni care să știe să gestioneze fonduri europene, oameni care să cheltuie banul public pentru comunitate”, a spus Dumitru Grecu, candidatul Pro România la președinția CJ Argeș.

„Am votat să schimbăm ceea ce nu ne place în Pitești. Sunt piteștean și am ieșit să votez împreună cu toți piteștenii mei pentru orașul nostru”, a declarat Liviu Stancu, candidatul Pro România la Primăria Pitești.

 

Ionuț Moșteanu: „Am încredere că piteștenii vor arăta că vor schimbare”

Duminică, 27 Septembrie 2020 12:24

Deputatul Ionuț Moșteanu, candidatul USR PLUS pentru Primăria Pitești, a mers la vot, în această dimineață, însoțit de mama sa la secția de votare de la Școala Gimnazială I.L. Caragiale din Pitești.
„Am venit la vot alături de mama mea. Ea a fost învățătoare aici de o viață. Am votat cu speranța că lucrurile vor arăta mai bine. Invit pe toți piteștenii să vină la vot. Haideți să fim în număr mare, haideți să oferim cât mai mare legitimitate următorului primar și următoarei echipe de consilieri. Am încredere că piteștenii vor arăta că vor schimbare”, a precizat Ionuț Moșteanu.
În schimb, colegul său, Mihai Mihăilescu, președintele USR Pitești, a votat la Școala Gimnazială Nr. 19 „Matei Basarab” din Pitești. „Am votat pentru schimbare, pentru o noua generație! Am votat pentru o administrație pe bază de competențe, meritocrație, fără nepotisme și sinecuri! Am votat pentru o politică fără compromisuri!”, a precizat Mihai Mihăilescu.


 

Ion Mînzînă: „Am votat pentru viitorul copiilor noștri, am votat pentru pensionarii României”

Duminică, 27 Septembrie 2020 11:48

Ion Mînzînă, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Argeș, a votat încă de la primele ore ale dimineții la secția de votare nr. 47 de la Școala Gimnazială “Nicolae Simonide” din Pitești.

„Am votat pentru viitorul copiilor noștri, am votat pentru pensionarii României, pentru categoriile defavorizate, pentru tot ceea ce înseamnă social-democrație în această țară”, a precizat Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș.

Acesta a fost însoțit de Cristian Gentea, candidatul partidului pentru Primăria Pitești, de către deputatul Simona Bucura Oprescu, secretarul executiv al PSD Argeș, de parlamentari și de candidații pentru CJ, respectiv Consiliul Local Pitești.

Cristian Gentea: „Îi asigur pe piteșteni că îi vom face să fie mândri de orașul lor”

Duminică, 27 Septembrie 2020 11:39

Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Pitești, a votat încă de la primele ore ale dimineții, la secția de votare nr. 9 de la Grădinița “Micul Prinț”, din Trivale.

Acesta a fost însoțit de Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și candidat la CJ Argeș, de către deputatul Simona Bucura Oprescu, secretarul executiv al partidului, de parlamentari și de candidații pentru CJ, respectiv Consiliul Local Pitești.

„Am votat proiectul unui oraș în care îți place să trăiești și o echipă de oameni profesioniști în toate domeniile, care pot să facă realizabil acest proiect. Eu vreau să mulțumesc piteștenilor pentru că au apreciat decența campaniei pe care am făcut-o noi și proiectul propus și îi asigur că îi vom face să fie mândri de orașul lor”, a precizat Cristian Gentea

 

Sorin Apostoliceanu: „Am votat pentru un oraș viu, sănătos și pentru un Pitești al viitorului”

Duminică, 27 Septembrie 2020 11:24

Candidații PNL la Primăria Pitești și la Consiliul Județean au votat, cu încredere, pentru un Pitești și pentru un Argeș al viitorului.

Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL pentru Primăria Pitești, a votat la secția ABAAV Pitești. „Am votat pentru schimbare, pentru speranță, pentru o administrație profesionistă, pentru fonduri europene care vor schimba acest oraș. Am votat pentru locuri de joacă, pentru locuri de muncă bine plătite pentru tineri, pentru zone de relaxare. Am votat pentru un spital municipal și am votat pentru un oraș viu, sănătos și pentru un Pitești al viitorului”, a precizat Sorin Apostoliceanu.

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș: Dragi argeșeni, duminică haideți să votăm pentru stabilitate și prosperitate!

Vineri, 25 Septembrie 2020 14:34

Dragii mei,

Campania electorală a ajuns la final, iar duminică vă aștept pe toți la vot! Perioada pe care am parcurs-o a fost complet atipică.

Stimați colegi, vreau să vă mulțumesc tuturor  pentru organizarea exemplară și pentru modul în care v-ați implicat, reușind să aduceți normalitatea în situații cu totul speciale.

 

Ionuț Moșteanu: „Alegătorii de dreapta mi-au spus că îmi vor da votul”

Vineri, 25 Septembrie 2020 14:08

Vineri, 25 septembrie, în ultima zi de campanie electorală, USR PLUS a organizat o conferință de presă, pe platoul din fața sediului Filarmonicii Pitești. Printre participanți s-au aflat candidatul USR PLUS la primăria Pitești - Ionuț Moșteanu și candidații la Consiliul Local Pitești.

„Suntem, astăzi, în ultima zi a campaniei electorale alături de colegii mei, eroii mei, alături de care, zi de zi, de mai bine de două luni sunt în stradă, vorbind cu cetățenii... În campanie am stat 5-6 ore pe zi alături de dvs și v-am spus cine suntem și ce vrem să facem.

Suntem în fața unei alegeri importante, cea mai importantă pentru orașul nostru. Duminică vom alege cum vor arăta următorii patru ani. Vom alege dacă vom merge tot cu PSD-ul, ca până acum, sau dacă alegem USR PLUS și punem din nou orașul pe o nouă direcție de dezvoltare”, a precizat Ionuț Moșteanu.

Liderul sindical de la Dacia îi susține pe Ion Mînzînă și pe Cristian Gentea în alegerile de duminică

Joi, 24 Septembrie 2020 21:45

Liderul sindical de la Automobile Dacia îi susține pe Ion Mînzînă la președinția Consiliului Județean Argeș și pe Cristian Gentea la Primăria Pitești în alegerile de duminică, 27 septembrie.

Nicolae Pavelescu a explicat într-o emisiune televizată ce l-a determinat să își manifeste suportul pentru candidații PSD la cele mai importante funcții din județ:

”Eu sunt un om de stânga și m-am bucurat să văd că vine să candideze tot un om de stânga care în primul rând ține la oameni. Pe de altă parte, mă interesează foarte mult infrastructura județeană. Dacia are foarte mulți angajați în localitățile județului și nu îmi este indiferent dacă aceștia fac cu o oră mai mult sau mai puțin până la serviciu și înapoi acasă. Și am văzut că unul dintre punctele forte ale programului domnului Mînzînă este modernizarea infrastructurii rutiere care înseamnă 1.200 de kilometri de drumuri județene.

 

 

Muscelenii votează PNL!

Miercuri, 23 Septembrie 2020 13:33

"Lipsa de investiții a Consiliului Județean in zona și incompetenta primarilor PSD au provocat nemulțumirea muscelenilor.

Am discutat azi cu câmpulungenii, împreună cu candidatul PNL pentru Primărie, Nicolae Zaharia, președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, deputatul Dan Bica și echipa mea pentru Consiliul Judetean.

Golăneli de campanie electorală la Bradu desprinse din Star Trek. Echipa actualului primar a fost chemată la poliție pentru... acțiuni viitoare!

Miercuri, 23 Septembrie 2020 10:35

Fostul și viitorul primar, Dan Stroe, are parte, ca de obieci, de șicane din partea unui anume contracandidat. Mai exact, câțiva membri ai grupului său, membri  care s-au deplasat în teren cu materiale de campanie, au fost chemați la poliție, în urma unei sesizări. Culmea, sesizarea nu se referea la ceva ce aceștia făcuseră, ci la ceea ce aveau de gând să facă, ceea ce este de noaptea minții. Din informațiile polițiștilor, cei câțiva tineri aveau de gând să distribuie – în viitor - materiale defăimătoare la adresa contracandidatului actualului primar.

 

Ion Mînzînă, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean : Am ambiția ca Argeșul să devină prima atracție turistică din România

Miercuri, 23 Septembrie 2020 10:08

În Argeș sunt cei mai înalți munți din România, cel mai spectaculos drum din lume, adevărata Cetate a lui Vlad Țepeș, cel mai modern planetarium din sud-estul Europei și tot în Argeș avem triunghiul rupestru unic al mănăstirilor în piatră. În următorii 4 ani voi continua dezvoltarea infrastructurii rutiere din județ, pentru a facilita accesul la aceste obiective turistice.

Ne ținem de cuvânt! PSD a votat mărirea pensiilor cu 40%

Marţi, 22 Septembrie 2020 15:11

Așa cum am promis, am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru ca pensionarii să își primească drepturile stabilite prin legea inițiată de PSD.

Parlamentarii PSD au reușit astăzi să impună Guvernului majorarea din acest an cu 40% a valorii punctului de pensie, așa cum prevedea legea adoptată de către Parlament.

Sunt convins ca Guvernul PNL, care a făcut tot posibilul să nu aplice legea, va incerca în continuare să blocheze majorarea veniturilor românilor!

 

Sorin Apostoliceanu: „Baza sportivă Arpechim este una dintre prioritățile echipei mele”

Marţi, 22 Septembrie 2020 12:00

 

 

„Baza sportivă „Arpechim”, cea mai mare din municipiul Pitești, unde au jucat nume sonore ale sportului național, precum Ruxandra Dragomir, Bianca Andreescu, Simona Halep, Sorana Cârstea sau Monica Niculescu, este una dintre prioritățile echipei mele! Campusul ce cuprinde un teren pentru fotbal şi rugby și 12 terenuri pentru tenis de câmp, pe lângă clădirea pentru oaspeți, vestiare, dușuri și grupuri sanitare, poate și trebuie să devină o bază sportivă de renume, o mândrie a comunității noastre la nivel național.

Fost ministru al Fondurilor Europene: "Cristian Gentea are viziunea de a atrage bani europeni pentru proiectele Piteștiului"

Luni, 21 Septembrie 2020 18:57

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, deputat de Brașov îl susține pe Cristian Gentea la Primăria Pitești.

Cu o experiență profesională solidă (dobândită în calitățile de consilier la Ministerul Integrării Europene, manager de proiect în Consultanţă accesare fonduri nerambursabile UE, planificare strategică în APL, dezvoltare locală la Project Europa Regional Bucureşti, director la Standard Management Braşov şi lector fonduri nerambursabile la Patronatul Serviciilor Publice din România, parlamentar și ministru al României) aceasta susține că Gentea este omul care poate schimba fața orașului, omul care poate atrage fonduri europene pentru proiecte care vor ajuta Piteștiul să se dezvolte.

 

 

Pagina 8 din 111

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea