Pentru că au votat favorabil la alegerea viceprimarului PSD, doi consilieri locali din Bradu, demiși din PAM de Mircea Andrei

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:28

Doi consilieri locali de la Bradu au  fost demişi. Ordinul de încetarea a mandatului a fost semnat pe data de 17 noiembrie  de către conducerea Prefecturii Argeş. Este vorba de Anghel Motolea şi Florentin Luca, ambii de la Partidul pentru Argeş şi Muscel. În locul lor vor veni trei consilieri de la PAM, al treilea fiind în locul fostului primar şi viceprimar, Florin Frătică.  Acesta a pierdut mandatul de consilier, și, implicit, de viceprimar, în urma unei condamnări penale definitive. Se pare că organizaţia de la Bradu condusă de Florin Frătică a decis, oficial,

Un nou consilier local la Pitești

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:40

De luni, 20 noiembrie, Consiliul Local al municipiului Pitești va avea un nou membru. Pe ordinea de zi, în cadrul şedinţei Consiliului Local Piteşti, va fi numit un nou consilier, după ce jurnalistul Mihai Alexandrescu și-a dat demisia din PMP și a pierdut funcția de consilier local. Președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, a desemnat un nou consilier local în cadrul Primăriei Piteşti. Este vorba despre Marioara Bârlogeanu. Aceasta va face echipă în Consiliul Local Pitești cu marele fotbalist Ilie Bărbulescu, şi el consilier PMP.

 

”Zeița” de la Consiliul Județean, Simona Brătulescu, a rupt telefonul la ședința de Colegiu Prefectural!

Luni, 30 Octombrie 2017 22:38

E clar! Vicepreședinta Consiliului Județean, Simona Brătulescu, se plictisește îngrozitor la ședințele Colegiului Prefectual Argeș, unde, deși nu deschide gura, trebuie să participe, că de, o invită prefectul. Joia trecută, ”zeița” noastră și-a ocupat, conștiincioasă, scaunul de la prezidiu, alături de vicepreședintele Ion Mânzână și, desigur, de gazda Emilian Dragnea. Ședința lungă, dările de seamă, și mai și! La un moment dat, ”zeița”, disperată de monotonia cu care șeful de la Situații de Urgență explica tuturor cum se ține fierul de călcat ca să nu dai foc la casă, a scos telefonul mobil și... dă-i!

Aurelian Gheorghe, fostul manager al Spitalului Județean - consilierul președintelui CJ Argeș

Luni, 30 Octombrie 2017 14:18

După ce Aurelian Gheorghe s-a pensionat la limită de vârstă, acesta a fost nevoit să renunțe la șefia Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, în locul său fiind numită Adriana Molfea, consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Argeș. Aurelian Gheorghe de profesie inginer, a fost desemnat să ocupe postul de manager pentru a se ocupa de mai multe proiecte ce priveau unitatea spitalicească, fiind la conducerea spitalului de aproximativ un an.

 

Președintele PSD Oarja a fost exclus din Consiliul Local

Luni, 23 Octombrie 2017 23:43

# Omul de afaceri Florin Radu a renunțat la contestația împotriva deciziei ANI de incompatibilitate
Omul de afaceri Florin Radu, președintele PSD Oarja, a fost exclus din Consiliul Local în urma declarării sale ca incompatibil de către ANI.   Conform comunicatului ANI, omul de afaceri a fost acuzat că:”În perioada mandatului de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local privind aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al comunei Oarja, în urma căreia a fost încheiat contractul de achiziție publică, având ca obiect livrarea de lemn de foc…”.

Vasile Negoescu, preşedintele OPSD Argeş: „La sfârșitul lunii vom încheia alegerile la organizațiile teritoriale”

Luni, 23 Octombrie 2017 23:39

Din doi în doi ani au loc alegeri la pensionarii PSD la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Argeș. Vasile Negoescu, preşedintele organizaţiei de pensionari social-democraţi argeșeni ne-a precizat că până la sfârșitul lunii octombrie vor fi încheiate toate aceste alegeri. „Organizaţia de pensionari a PSD Argeş are filiale în toate cele 102 localităţi, plus cea județeană. În prezent se alege biroul executiv în cele 102 organizații. Au fost încheiate deja alegerile la peste 80 de organizații teritoriale, iar până la sfârșitul lunii vor fi încheiate toate. Trebuie spus că, în fiecare comună, președintele organizației de pensionari este și vicepreședintele organizației teritoriale PSD. Dorim să avem simpatizanți cât mai mulți în fiecare organizație din județ”, ne-a precizat Vasile Negoescu, președintele OPSD Argeș și consilier județean. A.V.

 

Vila Florica a creat delir mediatic printre politicienii argeșeni. PSD și ALDE şi-au trecut în palmares salvarea unei părţi din istoria PNL

Luni, 16 Octombrie 2017 13:05

Delir mediatic! Politicienii s-au întrecut unii pe alții în transmiterea de mesaje către argeșeni. Așa se poate caracteriza vestea că proiectul de lege privind achiziţionarea Ansamblului conacului Brătianu - Florica de către Ministerul Culturii, cu fonduri de stat, a fost adoptat, pe 11 octombrie, în Camera Deputaților, cu 250 de voturi pentru. Imediat după adoptarea proiectului, mass media, dar și rețelele de socializare au fost bombardate de comunicate de presă și exprimări de bine din partea politicienilor argeșeni cu privire la această „reușită”.

Cei mai apreciați politicieni argeșeni pe Facebook

Luni, 09 Octombrie 2017 23:46

# Mic la votul real, mare la votul virtual - La nivelul județului, Dănuț Dinu este cel mai apreciat și activ om politic pe Facebook # Ion Georgescu - cel mai activ primar pe Facebook
Rețele de socializare au început să joace un rol din ce în ce mai important în viața politicienilor, iar un exemplu concret în acest sens a fost victoria la alegerile prezidențiale a lui Klaus Iohannis, în care Facebook-ul  a avut un rol decisiv. Marea majoritate a politicienilor argeșeni au început să înțeleagă că nu au cum să lipsească din mediul virtual. Dar există și persoane importante din nucleul politic argeșean care încă nu pun accent pe socializarea în mediul virtual.

 

Robert Tudorache s-a întâlnit cu vicepreședintele Comisiei Europene

Luni, 02 Octombrie 2017 12:56

Ministrul român al Energiei, Toma Petcu și ministrul secretar de stat în același minister-argeșeanul Robert Tudorache au fost prezenți la cea de-a IV-a Reuniune Ministerială la Nivel Înalt pe Tema Cooperării Regionale din Centrul și S-E-ul Europei(CESEC) din Domeniul Energiei. Alături de cei doi reprezentanți români ai executivului, s-au aflat vicepreședintele Comisiei Europene, responsabil de Uniunea Energiei, Maroš Šefčovič; comisarul pentru Energie și Schimbări Climatice-Miguel Arias Canete, precum și miniștrii Energiei din nouă state-membre UE și opt state părți-contractante ale Comunității Energiei, implicate în această inițiativă de cooperare regională. În cadrul întâlnirii, s-a semnat și  memorandumul pentru extinderea obiectului de activitate către domeniul energiei electrice, eficienței energetice și energiei regenerabile.

Președintele PNL Moșoaia nu se abține să nu își dea în petic(ul) virtual

Luni, 02 Octombrie 2017 12:45

# Acesta a fost apostrofat de bibliotecara comunei: ”…Ați trecut pe lângă mine… fără elementarul «bună ziua»”! # Bibliotecara Luminița Elena Joița:  ”Nu cred că v-a mărit credibilitatea acțiunea asta josnică de radio șanț!”
Tensiune nouă creată de omniprezentul Mihai Alexandru Lucian, președintele PNL Moșoaia. Domnul președinte, care lucrează la ”cercetare universitară” (așa scrie pe pagina de facebook a domniei sale, o chestie la fel de exactă precum s-ar putea scrie că cercetează  avioanele care zboară cu spatele) își consumă o bună parte din nopți (zilele sunt, probabil, destinate ”cercetării”) dialogând cu electoratul. Și tot așa – tema predilectă fiind, desigur, ce a mai spus sau ce a mai făcut primarul comunei – s-a născut un ditamai scandalul, acolo, pe facebook, avându-l în rol principal pe setosul președinte al liberalilor locali.  Acesta comite prima gafă serioasă fix… când începe să scrie, ca să nu lase loc de alte idei…

 

Încă nu vin banii! Procesul lui Pendiuc cu Autoritatea Electorală Permanentă, mutat la Curtea de Apel Piteşti

Luni, 25 Septembrie 2017 21:38

Tribunalul Argeș nu a putut stabili dacă fostului primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, îi trebuie rambursați de către Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) banii cheltuiți în campania electorală. Pe 18 septembrie a fost admisă excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Argeş, iar dosarul a fost mutat la Curtea de Apel Pitești. „Declină competenţa soluţionării acţiunii formulate de reclamantul Pendiuc Tudor în contradictoriu cu pârâta Autoritatea Electorală Permanentă, în favoarea Curţii de Apel Piteşti, Secţia Contencios administrativ fiscal. Fără cale de atac”, se arată în hotărârea instanței.

PSD Argeș își mărește IQ-ul cu Cătălin Barbu

Luni, 25 Septembrie 2017 21:28

# Fostul manager general al FC Argeș s-a înscris în PSD Pitești, organizație condusă de Cristian Gentea
De curând, organizația PSD Pitești, condusă de Cristian Gentea, a făcut o mare „achiziție”. L-a adus în partid pe Cătălin Barbu, nimeni altul decât fostul manager general de la FC Argeș, omul care a fost nevoit să dea de mai multe ori examenul maturității, abia reușind să ia bacalaureatul din a doua încercare. Fostul conducător al alb-violeţilor, în tinerețea sa, nu a excelat la învățătură, iar acest lucru este reliefat prin faptul că nu a avut media 10 nici măcar la Purtare sau la Educaţie Fizică.

 

Simona Brătulescu, „Zeița” de la Consiliul Județean - se simte pusă pe șotii

Luni, 18 Septembrie 2017 23:58

Simona Brătulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj care a provocat multe râsete din partea „prietenilor” săi. Considerându-se o „zeiță”, copreședinta ALDE Argeș se laudă cu talentul său „la volan”.
„Sunt ca o zeiță la volan! Eu conduc și ceilalți se roagă”, așa sună mesajul postat de vicepreședinta CJ Argeș, pe rețeaua de socializare.
Dacă îi răsfoim CV-ul Simonei Brătulescu, ne putem da seama că aceasta are o mare experiență profesională, în diferite domenii, îndeplinind în mai multe rânduri funcția de consilier personal ministru și de consilier parlamentar, specialist calitate – comunicare, specialist marketing și comunicare etc. Cu alte cuvinte, Argeșul ar trebui să se mândrească că are un asemenea om în fruntea Consiliului Județean.

Robert Tudorache - secretar executiv al ALDE

Luni, 18 Septembrie 2017 23:12

În cadrul ședinței Biroului Politic Național al ALDE, care a avut loc pe 13 septembrie, argeșeanul Robert Tudorache a fost ales în funcția de secretar executiv al partidului. Acesta deține, în prezent, funcția de ministru secretar de stat în Ministerul Energiei, precum și pe aceea de  președinte ALDE Pitești. Robert Tudorache este direct răspunzător de județele Olt, Dolj, Gorj și Mehedinți. Organizația din Argeș este, astfel, foarte bine reprezentată la vârful partidului. De asemenea, deputatul argeșean Andrei Gerea este vicepreședinte ALDE la nivel național.

 

Senatorul Iani Popa iartă, dar nu uită: „La nivel național doar eu și Alina Gorghiu ne-am dat demisiile. Eu zic că am fost prea puțini…”

Luni, 18 Septembrie 2017 13:22

Senatorul liberal Iani Popa a fost prezent săptămâna trecută la conferința de presă a PNL Argeș unde a vorbit și despre demisia sa din fruntea filialei în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare de anul trecut. Deși a trecut mai bine de o jumătate de an de la demisie, iar PNL Argeș are un nou președinte, în speță pe Adrian Miuțescu, fostul președinte Iani Popa pare încă nemulțumit că a fost printre puținii care a demisionat după eșecul de la aceste alegeri.

Pe 18 septembrie, Tudor Pendiuc află dacă i se rambursează banii cheltuiţi la alegerile locale

Luni, 18 Septembrie 2017 13:15

Tribunalul Argeş a amânat pronunţarea dosarului  în care fostul primar al Piteştiului - Tudor Pendiuc - cere Autorităţii Electorale Permanente (AEP) rambursarea cheltuielilor din campania electorală din vara anului 2016, pe 18 septembrie. AEP nu i-a decontat fostului edil toţi banii investiţi în campania electorală făcută în 2016 pentru alegerile locale, atunci când Pendiuc a candidat din postura de independent. Din această cauză, Tudor Pendiuc a dat în judecată Autoritatea Electorală, la sfârşitul lunii martie, solicitând recuperarea unei sume de 9.500 de lei. Primul termen al dosarului a avut loc pe 11 septembrie, atunci când instanţa a hotărât amânarea iniţială a pronunţării până luni, 18 septembrie. A.V.

 

Ultima soluție: Florin Frătică pune câinii să latre în procesul primarului Dan Stroe!

Luni, 28 August 2017 11:54

# O Federație ce se ocupă de abuzurile împotriva animalelor, apelant în procesul penal al primarului  din Bradu
Așa cum s-a relatat pe larg, atât în presa locală cât și în cea națională, primarul ales din Bradu, pesedistul Dan Stroe (foto dreapta), a fost achitat, în primă instanță, în procesul penal în care este judecat pentru dare de mită. Tribunalul Argeș a emis, în data de 15 februarie a.c., Hotărârea nr. 76 prin care îl achită pe acesta și ridică toate restricțiile impuse până la acel moment. Adică, pe românește, Tribunalul Argeș l-a considerat pe actualul primar din Bradu, nevinovat! Împotriva hotărârii cu pricina au formulat apel atât Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș dar și, curios, la diferență de numai două zile, Federația Comisariatului pentru Societatea Civilă – Inspectoratul Județean Argeș.

PNL Argeș va face grevă japoneză în CJ Argeș, de teamă că un Gigi Becali ar putea pune mâna pe Vila Florica

Luni, 28 August 2017 11:34

# Adrian Miuțescu: „Cei de la PSD doar declară că doresc ansamblul de la Florica, în realitate, nu au această intenție”
Protest inedit în administrația locală județeană. Refuzul conducerii Consiliului Județean Argeș de a introduce pe ordinea de zi a ședinței din această lună a unui proiect de hotărâre inițiat de consilierii liberali, cu privire la cumpărarea Vilei Florica va duce la un protest fără precedent. Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, susţine că, dacă va fi nevoie, va picheta şi Guvernul până când conacul Brătienilor va ajunge în proprietatea statului, ci nu a vreunui privat.

 

Cătălin Gherzan, membru ALDE, încurajează parteneriatul dintre cetățean și omul politic

Luni, 28 August 2017 11:12

Proaspăt intrat în politică, cu dorința de a participa activ la viața comunitații și a întoarce ceea ce aceasta i-a oferit, avocatul Cătălin Gherzan, membru ALDE, încurajează parteneriatul dintre cetățean și omul politic, afiliat prin crez și viziune comună unui partid politic.
De 27 de ani constatăm că:mulți dintre cei care aleg să meargă la vot, nu cunosc informații reale despre activitatea candidatului și programul partidului din care acesta provine, și chiar au mai degrabă informații de tip cancan.

Activitatea parlamentarilor argeșeni în primele șapte luni. Cătălin Rădulescu este, de departe, marele „inactiv”

Luni, 21 August 2017 13:21

Am dorit să aflăm cât de implicați au fost aleșii județului în primele șapte luni de mandat, motiv pentru care le-am analizat activitatea pe baza numărului de luări de cuvânt, propuneri legislative, întrebări și interpelări, respectiv moțiuni. Dintre cei treisprezece parlamentari de Argeș, nouă deputați și patru senatori, de departe cel cu cea mai slabă activitate este deputatul suspendat din PSD, Cătălin Rădulescu. În dreptul său nu este trecut decât o singură luare de cuvânt: cea de treizeci de secunde de la depunerea jurământului. În rest, absolut nimic, deși în mandatul trecut a fost printre cei mai activi parlamentari din județ. Mai trebuie menționat că toți parlamentarii PSD și ALDE au contribuit la proiectul Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

 

Pagina 9 din 89

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea