Sorin Apostoliceanu: ,,În primele două luni la Primăria Pitești, mă mut la Salubritate! Trebuie să rezolvăm problema gunoiului!"

Joi, 03 Septembrie 2020 14:07

 

Piteștiul a ajuns un oraș din ce în ce mai murdar. Chiar și centrul acestuia, care ar trebui să fie cartea de vizită a orașului, e invadat de gunoaie. În cartiere, pubelele de gunoi sunt veșnic pline. Cei care aruncă gunoiul la întâmplare nu pățesc niciodată nimic. Administrația a scăpat lucrurile de sub control, dovadă și incendiul provocat în zona de Nord a orașului, din cauza gunoaielor acumulate la periferie. ,,În primele două luni la Primăria Pitești, mă mut la Salubritate! Trebuie să rezolvăm problema gunoiului! Orașul nostru nu este o groapă de gunoi, iar piteștenii s-au săturat de scuze pentru care nu se poate! Nu poți pretinde că ești capabil de proiecte de anvergură dacă tu nu asiguri nici măcar condiții care țin de o elementară civilizație!" spune Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Pitești.

Cristian Gentea - proiecte aplicate pentru Asociațiile de Proprietari: FINANȚĂRI PENTRU ANVELOPAREA BLOCURILOR, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE NOI

Miercuri, 02 Septembrie 2020 13:34

Întâlnirile pe care Cristian Gentea, candidat PSD la Primăria Municipiului Pitești, le-a avut cu cetățenii din toate cartierele orașului nu au fost defilări electorale, ci au reprezentat modul domniei sale, un om serios și de cuvânt, de-a afla direct de la oameni care sunt problemele fiecărei zone și care sunt proiectele pe care trebuie să le construiască pentru rezolvarea acestora. “Din consultarea cetățenilor am reținut ca fiind necesară o reorganizare a asociaţiilor de proprietari pe principiul transparenţei cheltuirii banilor cetăţenilor şi permanentizarea acestui tip de consultări publice în cartiere. În acest fel vom fi mereu informați cu privire la problemele curente. Consider asociațiile de proprietari un partener al Primăriei pentru stabilirea proiectelor destinate creșterii confortului urban. În relațiile cu aceste structuri reprezentative, îmi propun să fiu un primar deschis permanent către dialog, un primar de cuvânt, în egală măsură ferm și aplicat în colaborarea propusă., declară Cristian Gentea.

 

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost exclus din PSD

Miercuri, 02 Septembrie 2020 08:17

PSD Argeș a adoptat, marți seara, decizia de excludere a deputatului Cătălin Rădulescu din partid. Hotărârea a fost luată după ce Rădulescu nu a participat la ședința privind moțiunea de cenzură inițiată de către PSD în Parlament.

CRISTIAN GENTEA - PROIECT PENTRU TINERELE FAMILII

Marţi, 01 Septembrie 2020 14:08

CRISTIAN GENTEA - PROIECT PENTRU TINERELE FAMILII:

Vouchere“Mama și copilul” în valoare de 1.000 lei

Preocuparea lui Cristian Gentea, candidat PSD pentru Primăria Municipiului Pitești pentru ca familiile tinere să găsească în administrația locală un sprijin și un partener se materializează într-o serie de proiecte importante și concrete.

„Obiectivul meu ca primar este SĂ CUPRINDEM ȘI SĂ ÎNCADRĂM CORECT în sistemul de suport social toate persoanele îndreptăţite, ajutându-le efectiv să depășească provocările sau greutățile cu care se confruntă.”, declară Cristian Gentea

 

Simona Bucura Oprescu: ”Povara datoriei publice directe a crescut cu 5,836 miliarde de euro în primele șase luni ale anului”

Luni, 31 August 2020 22:53

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu se arată îngrijorată de evoluția nivelului de îndatorare a țării.
Simona Bucura: ”Pentru a masca dezastrul din finanțele publice și completa sa lipsă de credibilitate care determină împrumuturi din ce în ce mai dificil de obținut și la costuri din ce în ce mai mari pentru România, mministrul liberal Florin Cîțu, de-a dreptul ridicol, dă vina pe... moțiunea de cenzură a PSD.

Deputatul Cătălin Rădulescu – internat la spital. Ratează votarea moțiunii de cenzură

Luni, 31 August 2020 14:37

Deputatul argeșean Cătălin Rădulescu este internat în spital din cauza unei bronșite acute. Acesta ar fi explicat că nu va ajunge să voteze moțiunea de cenzură. ”Există posibilitatea sa nu votez moțiunea , fiind bolnav in spital cu criza acută de bronșita”, a precizat Cătălin Rădulescu, conform știripesurse.ro.

Conform aceleiași publicații, deputatul ar fi fost contactat de liberali, care i-au promis susținere la Argeș, pentru alegerile parlamentare, dacă lipsește la vot.

 

Scandal la Popești. Acuzații de mită electorală la adresa candidatului PNL la primărie

Luni, 31 August 2020 13:31

Am crezut că s-a terminat cu găleţile, zahărul şi uleiul în campaniile electorale. De unde? Românul nostru e inventiv şi găseşte soluţii care mai de care mai năstruşnice. La Popeşti, candidatul PNL cere voturi contra grâne. Voturile se câştigă pe grâu şi porumb.
La Popeşti, campania e o combinaţie de tot râsul între campania agricolă şi campania electorală. Fostul primar, Mircea Barbu (foto), scos din primărie de ANI, vrea un nou mandat.

Virgil Baciu a comparat Ștefăneștiul cu orașele din Brazilia: „Pe dealuri sunt vilele, iar în zona centrală sunt blocuri, care nu pot fi numite blocuri, ci ghetto-uri”

Luni, 31 August 2020 13:29

La conferința de presă a PMP Argeș de la sfârșitul săptămânii trecute au participat: Eduard Dima, secretar general al filialei județene și candidat la Primăria Ștefănești, alături de Virgil Baciu, candidat PMP la CJ Argeș și Anca Baciu, candidat la Primăria Corbi. Alături de Edi Dima au venit și doi reprezentanți ai societății civile din Ștefănești.

 

Un fost subprefect de Argeș estimează: PSD Argeș va avea minimum 70 de primari

Luni, 31 August 2020 13:20

Adrian Bughiu, fost subprefect de Argeș, estimează un minim de 70 de primari pentru formațiunea pe care o reprezintă: PSD. Dacă spusele i se vor adeveri, vedem în septembrie. 70 din 102 (numărul localităților din județ) este foarte mult.
Adrian Bughiu: ”Start Joc!!! A început campania electorală. După multă vreme, sunt implicat direct în luptă. Poziția nr. 3, pe lista de candidați la Consiliul Județean Argeș, din partea Partidului Social Democrat, mă obligă și ma onorează, în egală măsură!

Sorin Apostoliceanu: „După 8 luni de pandemie și o conferință a PNL, administrația locală s-a gândit la mediul de afaceri! Doar s-a gândit...”

Luni, 31 August 2020 13:06

După opt luni de luptă cu pandemia, timp în care multe firme au dat faliment, executivul PSD abia săptămâna trecută a luat în considerare importanța sprijinirii mediului de afaceri piteștean, fără a face, însă, ceva concret în acest sens. S-a vorbit pentru prima oară în Consiliul Local pe această temă la o zi după ce PNL organiza evenimentul dedicat mediului de afaceri argeşean, cu tema „Protejarea și promovarea IMM-urilor din județul Argeș. Provocări în vremuri de pandemie”, organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL) Argeş.

 

Sondaj Novel Research: lupta pentru Pitești se dă între PNL și PSD

Luni, 31 August 2020 13:04

Lupta finală din Pitești pare a se fi stabilit clar între candidatul liberal și cel social-democrat. Este pentru prima oară când cineva se luptă de la egal la egal cu PSD pentru Primăria Pitești. Singura necunoscută rămâne prezența la vot. Mai mulți piteșteni la urne înseamnă mai multe șanse pentru un altfel de administrație.

Cristian Gentea va câștiga alegerile la Pitești

Luni, 31 August 2020 12:26

 

Cristian Gentea, candidatul PSD pentru Primăria Pitesti, a preluat conducerea în cursa electorală și se află în plină ascensiune. Prezent la dezbaterea “UNIVERSITATEA – INIMA CETĂȚII”, Cristian Gentea s-a detașat clar față de ceilalți candidați la Primăria Pitești având de departe cea mai bună prestație. Dovedind o bună cunoaștere a problemelor, o abordare realistă a subiectelor și oferind soluții concrete pentru toate situațiile prezentate, Cristian Gentea a demonstrat o dată în plus că este cea mai bună variantă pentru funcția de primar al Piteștiului. Puteți urmări confruntarea pe canalul de youtube al Universității Pitești la https://www.youtube.com/watch?v=4bSSCTM7nVo&fbclid=IwAR1iqf4mOHOR_Lzlae-C7VHMv-SQrwULApfW2fW0ym7SguXCjoOFoUKbAek.

 

Cristian Gentea propune o soluție ILUMINAT PUBLIC INTELIGENT pentru un oraș modern!

Duminică, 30 August 2020 21:48

 

Candidatul PSD la Primăria Municipiului Pitești,  Cristian Gentea își prezintă proiectele pentru Pitești, componente-cheie ale platformei acestuia și a echipei PSD, o platformă construită în jurul conceptului Aici vrei să trăiești! La #Pitești!”

În cursul acestei zile, Cristian Gentea a făcut publice măsurile pe care le va implementa ca primar în ceea ce privește iluminatul public stradal.

Prioritatea noastră în următorul mandat o reprezintă implementarea unui sistem inteligent de iluminat public (pentru străzi, bulevarde, parcuri, parcari, pasaje), un sistem bazat pe o rețea de corpuri de tip LED și, după caz, pe sisteme fotovoltaice.”, a anunțat Cristian Gentea.

Cristian Gentea: Pentru mine, educația înseamnă civilizație!

Sâmbătă, 29 August 2020 15:31

Prezent la dezbaterea “UNIVERSITATEA – INIMA CETĂȚII”, Cristian Gentea, candidatul PSD pentru funcția de primar al Piteștiului, și-a prezentat strategia realistă și proiectele concrete menite să asigure creșterea nivelului de educație – o condiție fundamentală, în opinia domniei sale, pentru dezvoltarea comunității. S-a remarcat ca fiind unul dintre cei mai aplicaţi candidaţi pentru Primăria Piteşti.  Mizând pe implicarea activă a structurilor academice în toate proiectele importante pentru Pitești și în deciziile locale, dar și pe o armonizare a ofertei educaționale cu nevoile pieței economice, Cristian Gentea a demonstrat o bună cunoaștere a problemelor, o abordare realistă a subiectelor și a prezentat soluții concrete pentru toate temele supuse dezbaterii.

 

Cristian Gentea, om de cuvânt: sprijin pentru industria HoReCa!

Vineri, 28 August 2020 14:42

Am avut în ultimele zile discuții cu mai mulți reprezentanți ai industriei HoReCa din municipiul Pitești. Peste 30 de investitori locali (proprietari de hoteluri, restaurante, terase, cafenele, casinouri) au răspuns invitației mele de a dialoga cu privire la problemele care afectează activitatea domniilor lor. Le mulțumesc pentru receptivitate și pentru timpul acordat. Îi asigur de respectul meu pentru eforturile pe care le fac, pentru aportul pe care-l au în economia municipiului și pentru responsabilitatea socială pe care o au.

Soluţii implementate rapid la nivelul Consiliului Local Piteşti

Am ales să abordez cu titlu de urgenţă o parte dintre aceste probleme în ședința Consiliului Local Pitești care a avut loc ieri, 27 august. Am inițiat și am solicitat rezolvarea urentă a unora dintre aspecte sesizate în cursul discuției cu patronatul HoReCa din Pitești, respectiv:

Nicolae Velcea: „Printre prioritățile mele se află reabilitarea căminului și transformarea acestuia în creșă și grădiniță”

Marţi, 25 August 2020 15:47

Deputatul Nicolae Velcea, candidat PSD la funcția de primar al orașului Ștefănești, este preocupat să găsească soluții de finanțare clare pentru obiectivele de investiții care să transforme urbea. În acest sens, Nicolae Velcea are o veste bună. "Printre principalele mele priorități, se află dezvoltarea serviciilor și rețelei de utilități publice, dar și reabilitarea căminului și transformarea acestuia în creșă și grădiniță cu program prelungit. În  acest sens, am identificat și posibile surse de finanțare din fonduri europene. Este vorba despre Programul Operațional 2021- 2027, a cărei versiune este în lucru și care va fi finalizată anul acesta în noiembrie, urmând ca apoi să fie aprobată de Comisia Europeană.

 

Treisprezece pentru Primăria Pitești!

Luni, 24 August 2020 20:51

# Reprezentanții a unsprezece partide plus 2 candidați independenți își doresc să devină primarul Piteștiului # Alte trei partide au candidați doar pentru Consiliul Local

Dosarele a treisprezece candidați pentru funcția de primar al municipiului Pitești au fost admise de Biroul Electoral de circumscripție nr. 1. Vorbim de reprezentanții unui număr de 11 partide, la care se adaugă și doi candidați independenți. De asemenea, sunt 14 partide, plus un candidat independent, care au depus liste și pentru funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Pitești.

Argeșenii care vor să câștige președinția Consiliului Județean

Luni, 24 August 2020 20:45

# Unsprezece candidați pentru CJ Argeș

Nu mai puțin de unsprezece argeșeni au intrat în lupta pentru câștigarea funcției de președinte al Consiliului Județean Argeș, la alegerile care vor avea loc în data de 27 septembrie 2020. Unsprezece formațiuni politice vor avea reprezentant în această competiție electorală. Un alt partid, PRM, are reprezentanți doar pentru funcția de consilier județean. În continuare vă prezentam candidații partidelor politice pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Argeș și de consilier județean.De precizat, că Dan Manu, președintele în funcție, nu se regăsește în nicio listă.

 

Interviu cu Simona Bușcă: „Îmi doresc ca Moșoaia să devină un loc confortabil pentru toate generațiile”

Luni, 24 August 2020 20:43

Simona Bușcă este candidatul PSD la Primăria Moșoaia. Are 35 de ani, este casătorită, având o fetiță, și locuiește împreună cu familia în Moșoaia. A absolvit Facultatea de Științe Economice și Masterat în Sisteme Bancare Europene în cadrul Universitații din Pitești. În perioada 2016-2020 a fost consilier PSD in Consiliul Local al comunei Moșoaia.

Ion Mînzînă, candidat la șefia CJ Argeș: „Am capacitatea să construiesc”

Luni, 24 August 2020 20:03

Ion Mînzînă este candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. Preşedintele PSD Argeş susţine că toată experienţa acumulată în administraţie îl recomandă să preia conducerea instituţiei.

 

Pagina 9 din 109

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea