Gheorghe Dinescu, președintele PNȚCD Argeș, jigniri pe Facebook: „Bă, avortule, aratăți mecla aia urâtă și descompusă!”

Luni, 11 Martie 2019 13:29

Scandal pe rețeaua de socializare Facebook! Protagonistul a fost chiar președintele țărăniștilor argeșeni, Gheorghe Dinescu. Fostul consilier local piteștean s-a luat la ceartă, pe Facebook, cu un… necunoscut. Totul a plecat după ce Dinescu a oferit un comentariu la o postare a consilierului județean, Mihai Tudor! Nu a primit răspuns de la acesta, în schimb a fost jignit de o altă persoană. Dinescu a picat în plasa întinsă și s-a făcut, din nou, de râs. A ieșit o discuție cu un limbaj vulgar, nedemn de o persoană care ar conduce o organizație județeană a unui partid politic istoric.

Senatorul deputat PSD Gheorghe Marin a ieșit la pensie

Luni, 11 Martie 2019 11:08

# Acesta este și președinte al Fundației ”Renașterea Musceleană”

Senatorul Gheorghe Marin, reprezentant al zonei Câmpulung, a ieșit la pensie, conform ultimei declarații de avere. S-a mai scris despre asta, nu e ceva nou. Gheorghe Marin are la activ trei mandate de deputat, unul obţinut în anul 1997 până în 2000, după ce l-a înlocuit pe Mihail Petre Georgescu, din partea formaţiunii politice de atunci, PDSR – Partidul Democraţiei Sociale din România, al doilea mandat l-a obţinut în perioada 2000 – 2004, din partea PSD iar al treilea mandat l-a câştigat din partea USL, în perioada 2012 – 2016.

 

Luptă de „gherilă” în PNL Argeș, înainte de europarlamentare

Luni, 04 Martie 2019 23:27

# La liberali se derulează episodul dramatic: „Capul lui Hristescu vrem”, cu liderul TNL Argeș în rol de jertfă de ultim moment # Acuzații de filaj, poze făcute „noaptea, ca hoții”, conturi false, atacuri la președintele Miuțescu (foto) sau excluderi din partid - noua „modă” politică de la PNL Argeș # În scandal a intervenit, pe Facebook, și Cătălin Teodorescu, fostul deputat liberal: „Așa cap, așa rezultate, din păcate!”

Cu câteva luni înainte de alegerile europarlamentare, PNL Argeș se află în prim proces de curățenie… de membrii care se opun președintelui Adrian Miuțescu. S-a început prin curățenia aferentă sărbătorilor de iarnă, i-ar acum s-a dat startul curățeniei de primăvară. Mai e un pic și PNL Argeș se curăță… de tot! Poate după alegeri!
În PNL Argeș se desfășoară un adevărat război de gherilă, partidul fiind împărțit între mai mulți combatanți, cu un lider suprem care pare că nu îl mai poate ține mult timp sub control.

O instituție din subordinea CJ Argeș, făcută praf de un consilier județean!

Luni, 04 Martie 2019 23:10

”Centrul Cultural Argeș nu își justifică existența!” este părerea consilierului județean din partea PAM, Mihai Tudor. Acesta susține că instituția culturală va avea, conform programului prezentat Consiliului Județean, două manifestări culturale în acest an. Este vorba de o piesă de teatru și un spectacol. Mai mult, Tudor mai spune că pentru cele două evenimente, directorul artistic și vedetele naționale angajate pe posturi de conducere la CCJ Argeș vor primi în 2019 salarii de aproximativ 200.000 euro.

 

Luptă acerbă în PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Pitești

Luni, 04 Martie 2019 15:05

# Doi liberali și un independent, singurii cu șanse în lupta internă din partid

Liberalii piteșteni au început o luptă crâncenă internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Pitești. Pe listă sunt persoane cunoscute, cu ștate vechi în partid, dar și nume noi, unele care s-au afirmat în mediul de afaceri. Bătălia finală s-ar duce între doi liberali și un independent, singurii cu susținere, fie politică, fie din partea piteștenilor.

Andrei Gerea se vrea în Parlamentul European

Luni, 04 Martie 2019 14:55

Deputatul de Argeș Andrei Gerea este pe un loc bun pe listele ALDE pentru Parlamentul European. Democrat liberalul a fost propulsat pe locul șase al listei pentru alegerile europarlamentare din luna mai. În schimb, Robert Tudorache, reprezentantul organizației din Argeș pe listă, a prins doar locul 22, deci neeligibil.

 

Gabriela Zoană: „A fost făcut un lobby extraordinar din partea PPE pentru Kovesi”

Luni, 04 Martie 2019 14:53

Europarlamentarii au primit emailuri cu activitatea Laurei Codruța Kovesi! Gabriela Zoană a anunțat că toți membrii Parlamentului European au fost informați despre dosarele fabricate în perioada în care Kovesi a fost la conducerea DNA.

O idee bună, dar greu de pus în practică. Mihai Tudor, consilier județean: „Vom avea discuții pentru ca partidele din opoziție să meargă pe liste comune”

Luni, 04 Martie 2019 14:51

Partidul pentru Argeș și Muscel vrea ca, în 2020, partidele de opoziție să se alieze și să candideze pe liste comune la alegerile locale. Este o idee bună, dar cum niciodată în politică „unu plus unu nu fac doi”, totul va fi greu de pus în practică. Mihai Tudor susține că aceasta inițiativă este singura șansă pentru ca Primăria Pitești și Consiliul Județean Argeș să fie condus de un partid de dreapta.

 

Partid decimat din interior. Președintele TNL Argeș, acuzat de atitudine ostilă față de Adrian Miuțescu

Luni, 25 Februarie 2019 15:35

# Gelu Tofan: „George Hristescu va fi exclus statutar în perioada următoare” # Conflictul de la liberali continuă! Fotografii făcute pe un gard, în miezul nopții!
Pentru PNL Argeș anul 2019 a început cu scandaluri și lupte interne. Nu este lună fără conflict la liberalii argeșeni! După dizolvarea conducerii PNL Pitești a urmat decapitarea organizației de tineret a liberalilor. În ședința BPJ din 13 februarie s-a luat în discuție excluderea din partid a lui George Hristescu, președintele TNL Argeș. Se pare că totul a plecat de la niște poze făcute la un gard, în miez de noapte, cu tinerii liberali care s-ar fi „distrat” în sediul organizației de tineret.

Traian Băsescu, atacuri în rafală la adresa PSD, la Pitești

Luni, 25 Februarie 2019 15:28

Fostul președinte al României a fost prezent vineri, 22 februarie, la Pitești. Traian Băsescu a lansat o serie de atacuri dure la adresa guvernării PSD, dar și critici pentru Liviu Dragnea și ministrul Justiției, Tudorel Toader. După zece ani în care a stat la cârma țării, Băsescu a analizat la sânge, cu ocazia participării la conferința regională a PMP, greșelile comise de pesediști în ultimii doi ani, de când au Guvern și majoritate în Parlament.

 

Motivele numirii lui Mircea Drăghici în fruntea AEP

Luni, 25 Februarie 2019 15:27

Mircea Drăghici a fost „recompensat” după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat numirea sa la conducerea Ministerului Transporturilor. Deputatul argeșean a fost propus pentr a-l înlocui pe Daniel Barbu în fruntea Autorității Electorale Permanente. Această mutare pare un pic ciudată, în condițiile în care „beneficiile” ar fi mult mai mici față de cele obținute din funcția de deputat și trezorier al PSD.

Un politician abia înscris la liberali visează să devină viitorul primar al Piteștiului

Luni, 25 Februarie 2019 14:09

Concurenţa liberală pentru candidatura la funcţia de primar al Piteştiului devine din ce în ce mai aprigă. Unii dintre cei înscriși la competiția internă pentru fotoliul de primar se retrag, alții acum se înscriu în cursă. Horia Goncearu şi Tiberiu Avrămescu s-au retras din competiția internă. A rămas ca liberalii să aleagă între consilierul local Narcis Sofianu, consilierul judeţean Marius Postelnicescu, consilierul local independent Dănuţ Dinu, Alexandru Tudan - membru PNL. Recent, și-a anunțat intenția de a participa la competiția internă și omul de afaceri Mihai Coteț, un nou intrat în politică.

 

Interese obscure în PSD Argeș! Scandal de proporții între Cristian Gentea și senatorul Șerban Valeca după numirea șefului de la Finanțe

Luni, 18 Februarie 2019 23:07

# Cristian Gentea: „Mi-am dat demisia ca formă de protest” # Ion Mînzînă: „Cei care au luat decizia presupun că vor da și explicațiile de rigoare” # Ion Georgescu: „Fac apel la unitate și reconciliere”
O parte din membrii PSD Argeș și-au arătat nemulțumirea după ce Lucrețiu Tudor a fost schimbat de la conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş. Decizia a venit după ce în ianuarie s-a pus în discuție în Biroul Permanent Județean susținerea acestuia. Prin rezultatele foarte bune înregistrate de AJFP Argeş, Lucrețiu Tudor a fost susținut cu unanimitate de voturi de membrii PSD.

Miuțescu taie și spânzură! Președintele TNL Argeș, exclus din partid!

Luni, 18 Februarie 2019 23:03

Adrian Miuțescu a decapitat organizația de tineret a liberalilor! Președintele PNL Argeș a început să elimine orice contestatar rămas după dizolvarea conducerii PNL Pitești. Potrivit unor surse din cadrul partidului, în ultima ședință de BPJ al PNL Argeș, lui Miuțescu i-au sărit nervii pe George Hristescu, președintele TNL Pitești, și a propus să fie sancționat. Cum? Prin cel mai aspru mod: excluderea! Toți membrii, în afară de Radu Perianu, au votat după cum a „cântat” Adrian Miuțescu, astfel ajungându-se la eliminarea acestuia.

 

Proiectul lui Cătălin Rădulescu privind castrarea chimică a pedofililor, blocat în comisii

Luni, 18 Februarie 2019 15:40

# Deputatul susține că a acordat ”prioritate” altor inițiative
La începutul anului 2018, deputatul argeșean Cătălin Rădulescu ieșea din nou în evidență cu un proiect de lege controversat. Acesta depunea, în Parlament, un proiect care prevede reducerea la jumătate a pedepselor pentru pedofilii care acceptă castrarea chimică. ”În cazul infracţiunilor de agresiune sexuală asupra minorilor sau urmate de moartea victimei, făptuitorul va fi obligat să urmeze

Prorectorul UPIT, Emanuel Soare, a ajuns în „barca” liberalilor

Luni, 18 Februarie 2019 15:38

Liberalii argeșeni care apar în campanii și pe la televiziuni au fost mereu cam aceeași. De câteva luni, PNL Argeș a început o campanie de recrutare de oameni noi, care nu au mai făcut politică, încercând într-un fel sau altul să umple golul provocat de fostul șef al peneliștilor argeșeni, Iani Popa.

 

Liberalii argeșeni vor dezbatere pentru… păcănele

Luni, 11 Februarie 2019 23:06

Liberalii argeșeni vor o dezbatere atipică! Consilierul local Narcis Sofianu a venit cu cererea ca Primăria Pitești să facă o dezbatere publică despre cazinouri, păcănele și pariuri.  „Consiliul Local are și atribuții în domeniul educației și culturii. Jocurile de noroc sunt un viciu, care afectează atât adulții, cât și tinerii. Sunt peste 100 de cazinouri și case de pariuri în Pitești, iar aceste activități n-au ce căuta în zonele rezidențiale. La nivelul Primăriei Pitești nu s-a investit un leu nici într-un program antidrog. Eu am întâlnit o mamă, la 200 metri de Primărie, la Liceul MIU (n.r. Liceul „Armand Călinescu”), care se ducea cu băiatul ei la liceu, ca să nu-și cumpere droguri", a declarat Narcis Sofianu (foto). M.M.

Contre dure între deputatul PSD Cătălin Rădulescu și reprezentanții USR

Luni, 11 Februarie 2019 21:39

# Cătălin Rădulescu: Primarii au arătat că erau sute şi sute de semnături care nu existau… câţiva au făcut şi plângeri penale # Preşedintele USR, Dan Barna: am asistat la o încercare a dl. Cătălin Rădulescu, condamnat penal… să blocheze transmiterea iniţiativei ”Fără Penali” la CCR

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a explicat temeiul pentru care a fost depusă plângere la Parchetul General împotriva iniţiativei „Fără penali în funcţii publice”: deoarece peste 500.000 de semnături au fost falsificate de USR.

 

Deputatul Rădulescu a fost lăudat de Gentea și Ionică

Luni, 11 Februarie 2019 21:35

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost răsplătit pentru susținerea liderului social democraților, Liviu Dragnea, în momentele de criză, cu funcția de chestor al Camerei Deputaților. La sfârșitul anului trecut, parlamentarul argeșean a fost reprimit în PSD Pitești, iar acum este lăudat de colegii care îl excluseseră în urmă cu câteva luni.

Bogdan Pandelică, dezamăgirea pesediștilor argeșeni

Luni, 11 Februarie 2019 21:33

Bogdan Pandelică, fostul șef al ANPC, a dezamăgit pesediștii argeșeni după ce a fost debarcat din funcție. Deși a fost pus în conducerea mai multor instituții politic și susținut de organizația județeană a social democraților, Pandelică a ales să sară „gardul în ograda” lui Victor Ponta.
Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea a declarat că a fost dezamăgit de Bogdan Pandelică din cauză că a plecat subit, și asta după ce partidul i-a oferit atât de mult.

 

Pagina 9 din 96

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea