Mihai Coteț: ”Educația se află într-o continuă recreație… ne paște corigența!”

Luni, 11 Octombrie 2021 23:29

Anual, la data de 5 octombrie, în lume este celebrată ziua educaţiei şi a celor care activează în acest domeniu. Consilierul liberal piteștean Mihai Coteț se arată împotriva modului în care este marcată Ziua Educației în România.

Mihai Coteț: ”Numai la noi, la români, puteam sărbători Ziua Educației trimițând acasă, pentru o zi liberă, principalii beneficiari ai procesului de învățământ - copiii.  Poate că pauza aceasta de… Educație, nedorită nici de profesori, nici de părinții care au trebuit să-și ia liber de la serviciu - este una sugestivă. De prea mulți ani, Educația se află într-o continuă recreație, iar consecințele sunt vizibile în toate domeniile, România conducând în majoritatea topurilor la capitolul - lipsă de educație. Dacă vom continua în ritmul acesta... ne paște corigența. Dar poate că este nevoie să ajungem și aici, ca să ne scuturăm puțin și să realizăm că tot ceea ce fiecare dintre noi sădește, va culege înzecit peste o generație.”


Moşteanu se laudă cu un proiect furat de la PNL!

Luni, 11 Octombrie 2021 23:27

# Lasconi n-a auzit de el, deşi alţi primari USR l-au pus deja în practică!

Deputatul USR Argeş, Ionuţ Moşteanu, continuă să-şi umfle muşchii pe Facebook, lăudându-se cu proiecte pe care le-au gândit liberalii. De data asta e vorba de celebrul proiect privind redarea curţilor şcolilor tuturor copiilor care vor să facă sport în timpul liber. Îi spunem domnului Moşteanu că proiectul cu care se împăunează USR-ul a fost gândit în 2014 de consilierul local liberal Tiberiu Avrămescu şi a ajuns în CL Piteşti, sub formă de proiect de hotărâre. La vremea aceea, proiectul a picat. De curând, acelaşi subiect a fost reluat de actualii consilieri locali ai PNL. Şi iată că mai nou, USR-iştii îşi asumă proioectul ca fiind al lor. Câtă lipsă de inspiraţie, băieţi!

 

 

Cătălin Andrei: „Toți am exagerat în anumite momente, indiferent pe cine am susținut de-a lungul campaniei interne”

Miercuri, 06 Octombrie 2021 13:51

Jurnalistul Cătălin Andrei, membru PNL, consilier local la Bascov, este unul din susținătorii fostului președinte, Ludovic Orban. Nu a ieșit cum a dorit el, însă tânărul liberal este capabil să își stăpânească sentimentele contradictorii și chiar să și le exprime cu artă. Un artist al condeiului iese la suprafață imediat. Ne pare rău, Cătălin, pentru înfrângere, felicitări pentru exprimare

 

Elena Lasconi face rugăciuni pentru bunăstarea Câmpulungului!

Marţi, 05 Octombrie 2021 10:44

# Spovedanie publică, după 1 an de mandat

Primarul Elena Lasconi de la Câmpulung Muscel a încercat o spovedanie publică, la un an de mandat. Recunoaştem, de data asta tonul e mult mai smerit, probabil că Lasconi şi-a văzut deja limitele. Nu mai vorbeşte de Cluj şi Sibiu, nici de Las Vegas.

Între timp s-a prins că locuitorii din municipiu nu sunt deloc proşti, nu merge cu acadele, nu merge cu reclame, că a înjurat-o lumea pe primăriţă cât n-au fost înjuraţi toţi foştii primari la un loc. De data asta, Lasconi recunoaşte că mai spune o rugăciune-două, în speranţa că Dumnezeu se va apleca şi spre Câmpulung. Lasconi, mai roagă-te, că deocamdată nu se vede nimic! 

 

Cel mai slab parlamentar de Argeș ar putea ajunge șef de organizație!

Marţi, 05 Octombrie 2021 10:38

Deputatul liberal Daniel Constantin ar putea pune mâna pe şefia PNL Sector  3, Bucureşti. Ca de fiecare dată, Constantin a ştiut să se orienteze cum trebuie şi îi va merge bine pe scena mare a politicii, încă mulţi ani de acum încolo.

Istoria lui Daniel Constantin e plină de intrigi. A trecut pe la mai multe partide, fie de dreapta, fie de stânga, a ocupat funcţii importante în stat, dar deşi e piteştean la origini nu a mişcat prea multe pentru Argeş.

Adrian Miuţescu are zilele numărate la şefia PNL Argeş!

Marţi, 05 Octombrie 2021 10:29

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a înfrânt! La Congresul PNL din 25 septembrie a câştigat Florin Cîţu, iar Miuţescu a pariat şi a votat pe Ludovic Orban. Curat ghinion! Urmează mazilirea lui Adrian Miuţescu din funcţia de şef al PNL Argeş, dizolvarea organizaţiei şi numirea unui lider interimar. Toate astea au fost anunţate la Centru imediat după congres, iar în Argeş, rezultatele se vor vedea în cel mai scurt timp. Adrian Miuţescu va fi demis din funcţia de preşedinte al PNL Argeş şi înlocuit cu senatoarea Alina Gorghiu, lider interimar. Cel puţin aşa s-a vehiculat în cercurile înalte de la Bucureşti. Alinuţa e argeşeancă la origini, dar nu ne aşteptăm să facă minuni în Argeş. Vă reamintim că Gorghiu a dat de gard cu ditamai partidul, pe vremea când era preşedinte PNL, deci prezenţa ei în Argeş (dacă va fi să fie) nu va fi vreo luminiţă de la capătul tunelului. Ba dimpotrivă! Miuţescu e mic copil...

 

Tofan riscă să piardă funcţia de viceprimar al Piteştiului!

Luni, 04 Octombrie 2021 13:27

# Mihai Coteţ ar putea fi o variantă. L-a votat pe Cîţu la Congres

Viceprimarul liberal al Piteştiului, Gelu Tofan, trece prin momente de mare cumpănă! La Centru, premierul Florin Cîţu a câştigat alegerile pentru preşedinţia PNL, iar asta zguduie din temelii organizaţia de la Argeş. Lui Adrian Miuţescu i s-a promis mazilirea din funcţia de preşedinte al PNL Argeş, dar nici Gelu Tofan nu o duce mai bine. Cum Miuţescu, Tofan şi mulţi alţi liberali argeşeni l-au susţinut pe Ludovic Orban la Congresul PNL şi chiar au jucat murdar faţă de Cîţu, iată c-a venit nota de plată.

 

Lider politic din Argeş îl propune pe primarul de la Mioveni pentru funcţia de PREMIER!

Luni, 04 Octombrie 2021 13:26

Problemele politice de la Bucureşti, Guvernul care stă pe un butoi de pulbere, premierul Cîţu care riscă să iasă din joc, au făcut ca lideri politici din toată ţara să calculeze cine cu cine, cât, când şi cum se vor alinia astrele pentru ca la Palatul Victoria să se instaleze liniştea. Şefii de partide din Argeş stau în banca lor. Deocamdată, greii nu avansează nume de posibil premier, căci politica e curvă, iar trădările sunt la loc de cinste. Singurul care s-a exprimat public, cu un mesaj surprinzător este Gheorghe Dinescu, preşedintele PNŢCD Argeş. Dinescu nu ocupă funcţii publice, dar nu s-a sfiit să arunce pe piaţă că-l susţine pe primarul Ion Georgescu, de la Mioveni, pentru funcţia de prim-ministru al României.

 

 

Ion Mînzînă, în urma unei declarații a lui Cîțu: „Consumul de… făină dăunează grav!”

Marţi, 28 Septembrie 2021 15:54

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, urmărește cu atenție, pe rețelele de socializare, declarațiile liderilor politici de la nivel național. Iar câteodată, mai lasă și câte un comentariu. Așa s-a întâmplat și la articolul intitulat „Cîțu, paralel cu realitatea. Susține că Barna a pierdut în fața lui Cioloș pentru că a scos USR PLUS de la guvernare: „Este clar că este o penalizare”, publicat pe pagina de Facebook a site-ului de știri „aktual24.ro”, unde președintele PSD Argeș i-a luat apărarea, din câte se pare, lui Dan Barna.

 

Primarul Ion Dumitru, ironic: „Ce bine o ducem, ne bucurăm de mare respect... Căutăm mama pisoilor și vă informăm!”

Marţi, 28 Septembrie 2021 15:36

Viaţa la ţară, în comuna Albota, nu e chiar aşa idilică şi plină de figuri de stil! Nici măcar primarul Ion Dumitru nu se poate lăuda că a descoperit secretul unui trai lipsit de greutăţi, unde grija pentru oameni, alături de o poziţie înaltă în societate ar putea fi ingredinente spre succes. De fapt, primarul spune cu mâna pe inimă că-l chinuiesc insomniile, grijile şi nesimţirea oamenilor. După ani mulţi în fruntea comunei şi realizări la care nici nu visau unii la începutul anilor ’90, primarul se confruntă cu tot felul de specimene umane, ca peste tot, am zice noi...

 

 

Deputatul Aurel Bălăşoiu îi face praf pe Miuţescu şi Tofan!

Marţi, 28 Septembrie 2021 15:27

E scandal pe scena politică din Argeş! Deputatul social-democrat Aurel Bălăşoiu s-a întrecut pe sine. Zilele trecute, parlamentarul i-a caracterizat într-o postare publică pe liderul PNL Argeş Adrian Miuţescu şi pe viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan. Cei doi au intrat sub peniţa ascuţită a lui Bălăşoiu care, de cele mai multe ori, se confundă cu un gazetar hâtru, care vede dincolo de ce vede lumea toată.

 

DISPERARE la Argeş! Cioloş a câştigat primul tur al alegerilor din USR!

Luni, 27 Septembrie 2021 15:31

# Deputatul Ionuţ Moşteanu, omul lui Barna, e terminat!

Zile grele pentru USR Argeş! Dacian Cioloş a câştigat primul tur al alegerilor pentru preşedinţia USR, iar rezultatele votului au semănat panică în multe organizaţii din ţară. La Argeş, deputatul Ionuţ Moşteanu, fostul prefect Emilia Mateescu, dar şi alte nume importante îl susţin pe Dan Barna.

 

 

Radu Perianu ar putea fi noul prefect al Argeșului

Luni, 27 Septembrie 2021 11:52

 

# Există viaţă după congres pentru Adrian Miuţescu?

Congresul PNL s-a încheiat cu un rezultat previzibil! Ştiau până şi liberalii din Argeş că va câştiga Florin Cîţu, dar i-au plimbat trena lui Orban, pe motiv de fidelitate. Şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a dat chix! L-a bălăcărit pe Cîţu în mediul virtual, l-a înţepat în interviurile date la TV şi şi-a luat o mare ţeapă.

Probabil, gândea Miuţescu, va face Sică vreo minune şi va câştiga congresul. Dar lui Sică i-a înţepenit bagheta fermecată la intrare. Şi n-a putut să i-o tragă lui Cîţu.

PNL şi USR, în cădere liberă în sondaje! PSD şi AUR – pe val!

Luni, 27 Septembrie 2021 09:25

Frământările care au loc pe scena politică au schimbat intenţia de vot a românilor. PNL şi USR au scăzut simţitor în preferinţele electoratului, în timp ce PSD şi AUR stau foarte bine în sondaje. Potrivit unui sondaj realizat de Avangarde, românii ar fi votat în felul următor, dacă duminică ar fi avut loc alegeri parlamentare:

PSD - 37%

PNL - 20%

AUR - 14%

USR PLUS - 13%

 

103 liberali argeşeni vor vota la Congresul PNL din 25 septembrie

Marţi, 21 Septembrie 2021 15:41

# Miuţescu are dreptul să-şi aleagă 5 delegaţi, după pofta inimii!

Încep emoţiile în PNL Argeş! Sâmbătă, 25 septembrie, va avea loc Congresul PNL, unde se va alege noua conducere a partidului. Orban sau Cîţu? O întrebare la care greii PNL Argeş vor răspunde, foarte probabil, greşit! Şeful Adrian Miuţescu ţine cu dinţii de Ludovic Orban şi-l sapă pe premierul Florin Cîţu. Manevra e periculoasă şi va produce victime sigure dacă primul-ministru va deveni preşedintele PNL.

 

Simona Bucura Oprescu: „Mulți copii nu au cu ce să ajungă la școlile din mediul rural!”

Marţi, 21 Septembrie 2021 15:38

Deputatul argeșean Simona Bucura Oprescu a făcut mai multe precizări pe problema elevilor care trebuie să-și plătească din bani proprii deplasarea către și dinspre unitățile de învățământ.

„Anul școlar a debutat cu stângul, din punct de vedere al transportului elevilor la școli și licee.  Guvernul aproape i-a falimentat pe transportatori, iar elevii trebuie să-și plătească din bani proprii deplasarea către și dinspre unitățile de învățământ. A fost haos și anul trecut, când au ieșit în pierdere și firmele de transport, dar mai ales elevii. Iar anul acesta s-a făcut altă modificare legislativă, chiar mai păguboasă decât cea din 2020.

 

 

Turcan promite majorarea semnificativă a salariului minim pe economie!

Luni, 20 Septembrie 2021 11:35

# Nimeni nu pune nicio sumă la bătaie, deci vom avea iar praf în ochi

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, cea care cu ani în urmă nu ştia ce vârstă are, ba chiar ne spunea că: „omul trebuie să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte mort” aruncă nucleara! Turcan „propaghează” în spaţiul public o informaţie care stârneşte mare interes: „Salariul minim pe economie va creşte semnificativ”. Cât de semnificativ, nu ştim, dar am fi interesaţi să aflăm.

Doar că Turcan nu spune cifre, ci doar că majorările vor putea intra în vigoare de la 1 ianuarie 2022. Tot de la Turcan aflăm că e „cel mai pro ministru...”. Bravo, ei! Ne mirăm cum mai poate duce pe umeri-i firavi, atâta competenţă...

Argeşeanca Alina Gorghiu a mai îmbătrânit cu un an! În loc de cadouri a primit hate pe Facebook, la greu!

Luni, 20 Septembrie 2021 10:32

Vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, a mai îmbătrânit cu un an. Puteam spune că a împlinit o frumoasă vârstă, dar nu e cazul la Gorghiu. Nu suntem misogini, pur şi simplu vedem ce face în politica mare şi nu vedem pe nicăieri floricele şi bombonele. Deci nu ne ambalăm nici noi pe tema asta...

Revenind la aniversare, liberala s-a pozat pe Facebook alături de ditamai tortul. Pe care apropo, săracii nu şi-l permit. Cireaşa de pe tort a fost ţinuta Alinei Gorghiu. Un maiou alb, că la Alinuţa în casă e cald şi bine, că are bani să plătească factura la gaze. Unde mai pui că Alinuţa şi stilul sunt două lucruri total opuse.

Iar românii au fost din cale-afară de generoşi. Au trimis mesaje piperate fără număr. Unele dintre prietenele virtuale au taxat lipsa de stil a senatoarei. 

 

Demiterea prefectului de Argeş i-a dezlegat limba primarului Ion Dumitru: „Frumoșilor, dacă nu luați pulsul județului de la primari, ați trăit degeaba!”

Marţi, 14 Septembrie 2021 22:14

Demiterea prefectului USR al Argeşului, Emilia Mateescu, a încins spiritele în judeţ. USR-PLUS a ieşit de la guvernare, iar mazilirea prefecţilor, a subprefecţilor şi a secretarilor de stat era previzibilă. Emilia Mateescu a ieşit din joc cu mare decenţă, alţii fiind cei care au frizat penibilul. Cum ar fi deputatul Ionuţ Moşteanu care a paralizat Facebook-ul cu mesaje cu şi despre criza politică în care ne aflăm. În marea de mesaje şi postări pe social media ne-a atras atenţia ducele de Albota, Ion Dumitru.

Miuţescu cel îmbuibat cu funcţii se laudă că 500.000 de familii vor primi ajutor de la stat pentru a-şi plăti facturile la energie!

Marţi, 14 Septembrie 2021 12:08

Într-o ţară normală, un Guvern responsabil ar reglemanta un preţ corect la energie, astfel încât să nu existe consumatori vulnerabili. Sau ar trebui să ne întoarcem la lampa de pe vremea lui Ceauşescu??? Totuşi, băieţii ăştia îmbuibaţi care ne conduc şi care ne spun că avem salarii de 3000 de euro pe lună, ne aruncă puţin praf în ochi şi ne spun că ne vor ajuta, în caz că nu ne permitem să ne plătim facturile. Şeful PNL, Adrian Miuţescu, postează pe Facebook şi zâmbeşte într-o poză cu masca la gură.

 

Pagina 9 din 125

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea