Dumitru Grecu, candidat PRO România la președinția Consiliului Județean Argeș: „E timpul ca județul nostru să scape de sub jugul «politicienilor de rasă»”

Luni, 21 Septembrie 2020 14:34

# Cum s-a decis un om de afaceri, care n-a făcut politică niciodată, să candideze pentru funcția de președinte

PRO România mizează pe Dumitru Grecu în lupta pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Om de afaceri de succes și bine cunoscut în mediul de business, Dumitru Grecu promovează de peste 25 de ani întreaga zonă turistică a județului.

Prezență elegantă la conferința PMP Argeș

Luni, 21 Septembrie 2020 14:32

# Cristian Diaconescu, fost Ministru al Externelor, a ținut să îi încurajeze pe candidații locali
Fostul Ministru de Externe, Cristian Diaconescu, a fost prezent, vineri, la conferinţa de presă a PMP Argeş. Elegant, atât la vorbă cât și la port, Diaconescu nu s-a apucat să critice pe cineva anume, ci a făcut o analiză obiectivă a problemelor cu care se confruntă țara. În opinia sa, criza în care tocmai am intrat este mai mare decât cea din 2008-2010, fiind comparabilă cu Marea Criză din 1929-1933. Diaconescu a mai a atras atenţia că majorarea pensiilor cu 40% este riscantă, având în vedere contextul actual.

 

Alianța Național Țărănistă îl susține pe Virgil Baciu la președinția Consiliului Județean Argeș

Luni, 21 Septembrie 2020 14:32

Alianţa Naţională Ţărănistă, condusă în Argeş de George Păltineanu, îl susţine pe Virgil Baciu, care candidează la preşedinţia Consiliului Județean Argeş din partea PMP. Primarul de la Corbi şi-a câştigat respectul şi admiraţia tocmai datorită realizărilor pe care le-a avut ca edil.

Votezi PNL, scapi de PSD! Alegeți cu mintea și sufletul Piteștiul în care vreți să trăiți!

Luni, 21 Septembrie 2020 14:32

Piteștenii au o șansă istorică pe 27 septembrie: să aleagă între viitor și trecut, între alți  patru ani cu PSD (care se adaugă celorlalți 30!) și șansa de dezvoltare reală orașului cu Echipa PNL. PSD și cei câțiva reprezentanți la vârf care au concentrat puterea în mâna lor au avut șansa să demonstreze ceea ce pot. Măcar și pentru asta și tot este nevoie de o schimbare majoră la Pitești. Votul util este singurul care poate aduce această schimbare.

 

Ion Mînzînă: ”Sănătatea și drumurile vor fi prioritățile mele ca președinte al Consiliului Județean”

Luni, 21 Septembrie 2020 14:31

240 milioane de euro au fost investite în Argeș, în 2016-2020. Este cea mai mare sumă de bani din fonduri europene și guvernamentale, adusă în județ de la Revoluție încoace!

Infrastructura rutieră - 124 milioane euro

Avem 1.200 de kilometri de drumuri județene în Argeș, cu 400 de kilometri peste media națională. În perioada 2016-2020, echipa PSD de la Consiliul Județean a atras 124 de milioane de euro din fonduri europene și guvernamentale pentru drumuri. Cele mai recente finanțări pe care le-am obținut sunt pentru drumurile Slobozia – Oarja-Cătane și Popești – Buzoiești. Investiția se ridică la 40 de milioane de euro și se va concretiza în 68 de kilometri de asfalt la standarde europene.

Bogdan Ivan: “Ȋn Argeș, PRO România este ȋn alianță doar cu cetățenii

Duminică, 20 Septembrie 2020 16:21

La fel cum se ȋntâmplă ȋnainte de fiecare alegeri, și anul acesta sunt o mulțime de discuții, negocieri și, bineȋnțeles, zvonuri referitoare la alianțele electorale. Ȋn ceea ce privește PRO România Argeș, Bogdan Ivan, liderul filialei județene, spune că partidul său “este ȋn alianță doar cu cetățenii”. 

 

Cristian Gentea: “Noul stadion al Piteştiului va fi o bijuterie în palmaresul arenelor naţionale”

Duminică, 20 Septembrie 2020 14:16

O sală polivalentă, un stadion reconstruit de la zero, investititiile permanente in infrastructura sportului argesean, aplicarea unei strategii coerente pentru atragerea tinerilor către acest domeniu, realizarea unor pepiniere de talie natională dar și atenția acordată tuturor ramurilor sportive sunt doar câteva dintre prioritătile candidatului PSD, Cristian Gentea pentru municipiul Pitești. Cristian Gentea susține că un alt proiect major va fi reprezentat de ridicarea noului Stadion Nicolae Dobrin, o arenă de referinţă la nivel naţional.

Președintele PSD Marcel Ciolacu: "PSD va obține o victorie zdrobitoare în Argeș la alegerile locale!"

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020 16:57

 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost astăzi la Pitești ca să susțină candidații partidului în campania pentru alegerile locale din 27 septembrie. Acesta a participat la o conferință de presă alături de Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, și de Cristian Gentea, președintele PSD Pitești. De asemenea, în urma vizitei de la Pitești, Marcel Ciolacu a primit cadou un tricou al echipei FC Argeș.

 

 

CRISTIAN GENTEA ORGANIZĂM LA PITEȘTI FESTIVALUL CARE VA PUNE ORAȘUL PE HARTA MARILOR EVENIMENTE DIN ROMÂNIA

Sâmbătă, 19 Septembrie 2020 11:49

Turismul festivalier - ca fenomen social ce contribuie la dezvoltarea durabilă – reprezintă o prioritate pentru majoritatea orașelor: 88 de festivaluri și evenimente culturale au fost organizate în Romania în anul 2019.  Urmărim, prin acest proiect, identificarea oportunităților de dezvoltare și promovare a turismului în Pitești prin intermediul unui festival, care are menirea de a anima și a promova comunitatea.

Dacian Cioloș – prezent în Argeș pentru a susține candidații Alianţei USR PLUS

Vineri, 18 Septembrie 2020 20:39

 

 

Dacian Cioloș, copreședintele Alianței USR PLUS, a fost vineri, 18 septembrie, în Argeș ca să susțină candidații Alianței în campania pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Dacian Cioloș a susținut o conferință de presă în Piața Vasile Milea din Pitești, alături de Adrian Cîrstea- candidat la președinția CJ Argeș, Ionuț Moșteanu - candidat la Primăria Pitești, Elena Lascon i- candidată la Primăria Câmpulung, Dan Hodoș - candidat la Primăria Mioveni și Bogdan Dovleac - candidat la Primăria Corbeni.

 

Sectorul energetic din Arges, o prioritate pentru Guvernul României

Vineri, 18 Septembrie 2020 19:18

 

Virgil Popescu - ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a efectuat, vineri, o vizită de lucru în județul Argeș.

„Împreună cu ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, am fost azi la sediul Hidrocentrale Curtea de Arges și la statia de 110 kV de la Oesti, aflată în plin proces de retehnologizare. Cu o parte din echipa mea pentru Consiliul Județean, cu președintele AAAS, Adrian Miutescu, cu directorul adjunct al ANAR, Marius Postelnicescu, cu deputatul Dan Bica și cu candidatul PNL pentru Primăria Curtea de Arges, Cristian Mitrofan, am discutat cu directorul Hidrocentrale Curtea de Arges, Gheorghe Mitrofan.

Votezi PNL, scapi de PSD! Voi alegeți Piteștiul în care vreți să trăiți!

Vineri, 18 Septembrie 2020 17:31

Piteștenii trebuie să aleagă, săptămâna viitoare, dacă vor alți patru ani cu PSD (care se adaugă celorlalți 30!) sau dacă vor să dea o șansă de dezvoltare reală orașului lor. PSD și cei câțiva reprezentanți la vârf care au concentrat puterea în mâna lor au avut șansa să demonstreze ceea ce pot. Măcar și pentru asta și tot este nevoie de o schimbare majoră la Pitești.

 

Cristian Gentea: “Decongestionarea traficului în Piteşti, printre principalele mele priorităţi”

Vineri, 18 Septembrie 2020 10:30

Candidatul PSD la Primăria Piteşti, Cristian Gentea a anunţat că decongestionarea traficului în Piteşti este printre principalele sale priorităţi.

“ Vizăm proiecte majore destinate decongestionării semnificative a orașului:

Cristian Gentea: "Am ambiții mari pentru micii fotbaliști"

Joi, 17 Septembrie 2020 18:48

Ca președinte al Consiliului de Administrație al F.C. Argeș, Cristian Gentea s-a implicat atât în fotbal, cât și în alte sporturi. A înființat secții noi în cadrul clubului, precum Box, Atletism, Natație, Karate și Judo.

 

Vești extraordinare pentru județul Argeș de la premierul Orban!

Miercuri, 16 Septembrie 2020 16:15

Vești extraordinare pentru județul nostru de la premierul Orban! Proiectele PNL Argeș sunt susținute de Guvernul României

"Am participat azi la semnarea contractului pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4 ale drumului expres Pitesti- Craiova, evenimentul având loc în sala mare a Consiliului Județean Arges, in prezenta premierului, a ministrului Transporturilor, Lucian Bode și a reprezentanților mediului de afaceri argeșean, printre care directorul general al Dacia, Cristophe Dridi și președintele ACAROM, Gabriel Sicoe.

Premierul Ludovic Orban - pe șantierul Sălii Polivalente din Pitești

Miercuri, 16 Septembrie 2020 13:05

"Am participat azi la vizita de lucru a premierului Ludovic Orban pe șantierul Sălii Polivalente din Pitești. Lucrarea, de aproximativ 90 de milioane de lei, este finanțată de Guvernul României, prin Compania Nationala de Investiții. Sala va avea aproximativ 5000 de locuri pentru spectatori si va beneficia de sute de locuri de parcare.

 

Ion Mînzînă: "PSD va face plângere penală împotriva Guvernului Orban"

Miercuri, 16 Septembrie 2020 12:12

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, și Ion Dumitru, primarul comunei Albota, au susținut astăzi o conferință de presă în care au adus în discuție modul discreționar în care Guvernul a alocat fonduri către comunitățile locale la ultima rectificare de buget.

Cristian Gentea: Eu vreau sa merg cu capul sus pe strada mare - voi introduce formatul de guvernare participativă

Marţi, 15 Septembrie 2020 16:22

Sărbătorim astăzi ziua internațională a democrației! Temei al acestui sistem și al acestei valori stă, în opinia mea, dreptul de a alege și a decide numai împreună: cetățeni și lideri! În proiectul pe care mi-l asum pentru Pitești, voi introduce formatul de guvernare participativă prin accesul comunității la procesul decizional.

Vreau transparență! Eu vreau sa merg cu capul sus pe strada mare, să pot răspunde la orice întrebare și să știe toată lumea - de la mic la mare - ce face Primăria, de ce face și cât costă! Am prevăzut, în această direcție, numeroase măsuri care vor deveni operabile imediat:

 

Dumitru Grecu: "Pro România va fi o surpriză de senzație în Argeș"

Marţi, 15 Septembrie 2020 08:06

Victor Ponta s-a aflat luni în Argeș pentru a-i susține pe candidații PRO România la alegerile locale. La întâlnire, Dumitru Grecu, candidatul  partidului pentru președinția CJ Argeș, a subliniat că rezultatele alegerilor din 27 septembrie vor determina care vor fi alianțele, iar acestea ar putea fi făcute doar pe proiecte concrete.

Virgil Baciu despre turismul din Argeș: ”E timpul ca județul acesta să devină unul care să atragă turişti din toată lumea”

Luni, 14 Septembrie 2020 23:52

Argeşul are un potenţial turistic uriaş, un potenţial din păcate ignorat în ultimii 30 de ani de către conducătorii Consiliului Judeţean Argeş. Nimeni din conducerea CJ Argeş nu s-a preocupat să promoveze Argeşul turistic, să atragă investiţii şi turişti. Avem un judeţ plin de locuri minunate şi de obiective de prim-rang.
Însă până acum interesul autorităţilor a fost aproape zero. Iar centrele de informare turistică împrăştiate prin judeţ au fost doar bani aruncaţi de la Uniunea Europeană fără pic de eficienţă.

 

Pagina 9 din 111

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea