Primarul din Corbi face un apel pentru unirea forțelor de dreapta la alegerile locale

Luni, 29 Iunie 2020 22:12

După ce și-a demonstrat succesul în afaceri, Virgil Baciu, în urmă cu opt  ani a trecut la un alt domeniu, și anume, administrația locală. Determinat de dorința de a-și vedea localitatea natală, comuna Corbi, prosperă, comună care nu avea nici măcar  un sat alimentat cu apă potabilă, Baciu a candidat pentru postul de primar pe care l-a și câștigat , de atunci, fără emoții. În toți acești ani, comuna Corbi a cunoscut o fulminantă dezvoltare în aproape toate domeniile.

PSD Argeș, despre Apostoliceanu: „PNL-ul și candidatul împiedicat”

Vineri, 26 Iunie 2020 09:29

 

PSD Argeș a declanșat furtuna după ce Sorin Apostoliceanu s-a pozat, în sfârșit, cu liberalii. Reacția acestora vine după declarația dată de Apostoliceanu, pentru o publicație online, în care susținea că proiectele sale au fost împiedicate...  „Am încercat foarte multe proiecte în PSD Piteşti, am încercat la Primărie să fac foarte mult lucruri, să aduc o viziune nouă şi din păcate toate proiectele mele au fost împiedicate, culminând cu proiectul privind transformarea Pădurii Trivale în arie protejată de interes naţional. Am încercat să găsesc deschidere în altă parte pentru a îmi pune în aplicare proiectele pe care le am şi pentru a schimba oraşul, să facem lucruri bune. Și am găsit această deschidere în PNL Argeș”, susținea viceprimarul Apostoliceanu pentru Financiarpress.ro.

 

Scandalul de la PLUS Argeș a ajuns în atenția lui Dacian Cioloș

Luni, 22 Iunie 2020 14:10

Revenirea lui Dan Hodoș (foto) în fruntea organizației a fost aspru criticată de tinerii din Generația PLUS Argeș

În luna martie, Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș, era demis de colegii de partid, în urma unei moțiuni de neîncredere. Din iunie, după doar câteva luni, Hodoș a reușit să preia înapoi frâiele organizației. „Odată cu această reconfirmare a conducerii Biroului Filialei Județene și cu relaxarea condițiilor sociale, după luni în care am fost sub alertă de COVID, PLUS își intensifică activitatea politică, pregătindu-se de alegerile locale”, informează conducerea partidului.

Deputatul Andrei Gerea și-a dat (din nou!!!) restart… și s-a înscris în PPU (social-liberal)

Luni, 22 Iunie 2020 14:09

# Caţavencu (fragment, O scrisoare pierdută):  ”Fraţilor!... Ca orice român, ca orice fiu al ţării sale... în aceste momente solemne... mă gândesc... la ţărişoara mea... la fericirea ei!... la progresul ei!... la viitorul ei!”

Deputatul Andrei Gerea, fost ministru al Economiei și al Energiei s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Asta după ce anterior a mai trecut pe la PNL, ALDE și Restart România. Andrei Gerea este economist, fiind membru în Parlamentul României din 2004. A fost ministru al Economiei în guvernul Uniunii Social-Liberale și, ulterior, al Energiei, Mediului de Afaceri și IMM-uri.

 

Senatorul Șerban Valeca, explozie nucleară în declarația de avere

Luni, 22 Iunie 2020 14:06

# Acesta are venituri, la nivelul anului 2020, de aproape 600.000 lei

Un vechi proverb românesc spune că înțelepciuneavine odată cu vârsta. Iată că, în cazul senatorului Șerban Valeca, odată cu vârsta vin și banii, sume greu de imaginat într-o societate românească sărăcită.
Dacă, la nivelul anului 2018, când încă era ministru, Șerban Valeca declara un venit de 254.730 lei, anul trecut, situația s-a ca înrăutățit pentru argeșeanul nostru, acesta câștigând numai... 249.000 lei.

PSD Argeș: „Premierul Ludovic Orban minte și încearcă să arunce vina pe PSD pentru pensiile speciale”

Luni, 22 Iunie 2020 14:03

Parlamentul, la inițiativa PSD, a adoptat legea prin care se impozitează drastic, cu 85%, pensiile speciale, astfel încât acestea să ajungă la un nivel rezonabil față de pensiile publice.
„Premierul Ludovic Orban minte și încearcă să arunce vina pe PSD pentru pensiile speciale, deși PNL, de-a lungul vremii, a fost inițiatorul și susținătorul convins al celor mai multe dintre legile care le-au instituit. Iată, de fapt, cum au apărut pensiile speciale:

 

Simona Bucura Oprescu: „Până pe 15 iulie vom stabili toți candidații”

Luni, 22 Iunie 2020 14:02

Secretarul general al PSD Argeş, deputatul Simona Bucura Oprescu, a precizat că până pe 15 iulie vor fi stabiliți toți candidații partidului, în contextul în care alegerile locale se vor derula în această toamnă. În perioada următoare vor avea loc Adunări Generale în 45 de organizaţii locale, pentru a îşi stabili candidaţii, în restul fiind deja deciziile luate înainte de intrarea în starea de urgenţă.

PSD Argeș - acțiune de strângere de semnături pentru legea pensiilor

Luni, 22 Iunie 2020 14:00

PSD a declanșat o acțiune de strângere de semnături în întreaga țară prin care milioanele de pensionari actuali ori viitori își pot exprima sprijinul pentru legea în vigoare.
„Aplicarea legii pensiilor în formula actuală este vitală nu doar pentru majorările prevăzute, ci și pentru readucerea inechității sociale, eliminarea inegalităților, dezechilibrelor și nedreptăților în calculul pensiilor din ultimii 30 ani, aplicarea unei noi formule de calcul în corelație cu venitul mediu brut pe economie. De ce trebuie majorate pensiilor? Iată câteva argumente de bun simț:

 

PMP ARGEȘ AR OBȚINE 10% DACĂ DUMINICĂ AR AVEA LOC ALEGERI PARLAMENTARE

Luni, 22 Iunie 2020 13:58

Partidul Mișcarea Populară Argeș ar obține 10%, conform unui sondaj realizat pe județul Argeș.
„La întrebarea: ,,Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlament şi v-aţi prezenta la vot, cu ce partid aţi vota?” primele patru partide sunt: PSD, PNL, USR şi PMP. Pro România şi ALDE nu trec pragul electoral la nivelul judeţului Argeş.
PSD …………….. 38,8%
PNL ……………….. 30,2%
USR ………………. 12%
PMP ……………. 10%
Pro România ….. 4,5%
ALDE …………… 2%
Altele ……………… 2,5%
Sondajul a fost realizat în perioada 6 – 14 iunie / 2020, pe un eşantion de 1420 de persoane şi are o marjă de eroare de 3,1%”, se arată într-un comunicat transmis de PMP Argeș.

La loc comanda! Dan Hodoș s-a reîntors în fruntea PLUS Argeș

Miercuri, 17 Iunie 2020 12:47

 

Filiala PLUS Argeș are o nouă conducere aleasă și validată în ultima Convenție Județeană, care a avut loc în weekend-ul ce a trecut. Dan Hodoș a revenit la conducerea organizației județene!

„Odată cu această reconfirmare a conducerii Biroului Filialei Județene și cu relaxarea condițiilor sociale, după luni în care am fost sub alertă de COVID, PLUS își intensifică activitatea politică, pregătindu-se de alegerile locale”, informează conducerea partidului.

 

Reamintim că în luna martie, Hodoș a fost demis de colegii de partid, în urma unei moțiuni de neîncredere. A urmat o serie de interimate în fruntea partidului, iar în cele din urmă acesta a fost reales ca președinte, primind, din nou, încrederea colegilor săi.

 

PMP lansează www.solutiata.ro și campania ”Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta!”

Luni, 15 Iunie 2020 23:10

”România are nevoie de fiecare dintre noi, de soluții concrete. Obiectivul campaniei este să colecteze și să pună în dezbatere soluțiile propuse de români. Găsim împreună cele mai bune soluții și le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare. Cele mai bune soluții se vor transforma în inițiative legislative în Parlamentul României”, declară reprezentanții PMP.

Ion Mînzînă, despre liberali: „Când primul om al partidului are o pauză de câțiva ani în CV, ce să aștepți de la cei aflați în subordinea sa?”

Luni, 15 Iunie 2020 15:28

 

 

Luni, 15 iunie, a avut loc prima conferință de presă a PSD Argeș după perioada de restricții determinată de starea de urgență, respectiv starea de alertă impusă pe fondul pandemiei de coronavirus. Conferința a fost susținută de către Ion Mînzînă, președinte al PSD Argeș, Cristian Gentea, președinte executiv al PSD Argeș, și Simona Bucura Oprescu, deputat, secretar executiv al PSD Argeș. Președintele Ion Mînzînă a abordat câteva teme de actualitate, arătând cât de defectuos este condusă țara în prezent și demascând ipocrizia și demagogia unora dintre liderii liberalilor.

 

Cristian Gentea, despre candidatul PSD la Primăria Pitești: „Voi candida eu sau domnul Ionică”

Luni, 15 Iunie 2020 15:20

Cristian Gentea, președintele PSD Pitești, a clarificat, la conferința de presă, o serie de aspecte privind activitatea organizației municipale. În primul rând, alegerile pentru Primăria Pitești. “Candidatul PSD la Primăria Pitești va fi ales de către organizația municipală. Este clar: voi candida eu sau va candida domnul Cornel Ionică. În cazul în care va candida domnul Ionică, sprijinul meu va fi total. În cazul în care voi candida eu, implicarea domnului Ionică va fi, de asemenea, totală. Am încredere deplină în domnul Ionică”, a spus Cristian Gentea.

La Moșoaia sunt reluate lucrările de alimentare cu utilități și de asfaltare

Luni, 15 Iunie 2020 15:04

Pentru primarul Necula Ion și administrația publică din comuna Moșoaia, anul 2019 a fost unul deosebit de fructuos din punct de vedere al investițiilor demarate și finalizate pe raza localității. Astfel, au fost asfaltate un număr de 4 străzi din satul Smeura și anume strada Dealului, Strada Rozelor, strada Primăverii și Aleea Florilor.
S-au finalizat și lucrările de modernizare a străzii Smeura de Sus, aici fiind vorba de o investiție foarte importantă, cu fonduri europene, prin PNDR, suma obținută de administrația locală din Moșoaia fiind de aproximativ 1 milion de euro.

 

PNL Argeș parcă l-ar vrea pe viceprimarul Apostoliceanu, însă... este secret!

Luni, 08 Iunie 2020 23:25

Conferință de presă de cascadorii plânsului la sediul PNL Argeș, cu un Adrian Miuțescu venit de departe ca să repete jurnaliștilor realizările PNL, toate știute.  Un Miuțescu venit tocmai de la președinția Autorității pentru Administrarea Activelor Statului care, vinerea, nu are nevoie de șef. Așadar, șeful PNL, care, de la instituția de mai sus, ia – suntem convinși – salariu numai pentru patru zile pe săptămână, îmbrăcat fix ca un Rareș Bogdan mai mic în grad (costum albastru închis și cravată & batistă aurii) s-a aruncat într-o serie de afirmații cu privire la conștiinciozitatea celor din partid (după cum am explicat), la faptul că peneliștii construiesc în țară trei spitale etc.

Simona Bucura Oprescu - Camera Deputaților, demersuri pentru dezvoltarea durabilă a agriculturii românești

Luni, 08 Iunie 2020 23:19

Camera Deputaților a actualizat, săptămâna trecută, prin vot final, prevederile legale privind vânzarea-cumpărarea de terenuri agricole. S-a stabilit astfel clar cine are întâietate la cumpărare - co-proprietarii, familia, rudele. Conform noilor prevederi, entitățile străine pot face achiziții de teren agricol abia după ce s-a epuizat dreptul de preemțiune al tututor celorlale categorii de cumpărători. Prin consolidarea proprietății națională asupra terenurilor agricole sunt încurajați și susținuți tinerii fermieri, mai ales cei care vor să inițieze și dezvolte o exploatație agricolă și se asigură dezvoltarea durabilă a agriculturii românești.

 

 

PMP lansează www.solutiata.ro și campania ”Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta!”

Luni, 08 Iunie 2020 23:17

”România are nevoie de fiecare dintre noi, de soluții concrete. Obiectivul campaniei este să colecteze și să pună în dezbatere soluțiile propuse de români. Găsim împreună cele mai bune soluții și le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare. Cele mai bune soluții se vor transforma în inițiative legislative în Parlamentul României”, declară reprezentanții PMP.

Președintele PSD Argeș: „Avem un Guvern și slab, și leneș și, din păcate, reprezentanții lor în teritoriu sunt la fel!”

Luni, 01 Iunie 2020 14:11

La conferința de presă a Consiliului Județean Argeș, liderii instituției nu s-au sfiit să îi toace mărunt pe conducătorii peneliști, atât ai țării (guvern) cât și ai județului (prefectură).
Printre subiectele tratate, desigur, recent inauguratul dar reînchisul Muzeu Național Brătianu. După cum se știe, pe  24 mai 2020, Muzeul Național Brătianu, din Ștefănești, și-a deschis porțile, după ce Ministerul Culturii l-a preluat în administrare la sfârșitul anului trecut și a depus eforturi considerabile pentru a-l introduce în circuitul turistic.

 

După patru mandate, deputatul Andrei Gerea și-a pierdut inspirația

Luni, 01 Iunie 2020 14:10

# De la 870 de întrebări și interpelări în al doilea mandat, Gerea a ajuns la ZERO în actualul mandat

Deputatul argeșean Andrei Gerea își dorește și al cincilea mandat de parlamentar.  Încă de la începutul acestui an a devenit din ce în ce mai vocal în mass media și pe pagina sa de Facebook. Acum rămâne de văzut din partea cărui partid politic va candida pentru un nou post de parlamentar, ținând cont că actualul său partid, RE:START România, nu îi asigură, la fel ca ultimele partide din care a făcut parte (PNL sau ALDE), un loc sigur în Camera Deputaților.

Simona Bucura Oprescu: ”O lege importantă inițiată de PSD a fost promulgată de către președintele țării”

Luni, 01 Iunie 2020 14:09

Inițiativă legislativă în sprijinul fermierilor grav afectați de seceta din acest an. Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu vorbește despre o lege importantă inițiată de social democrați și adoptată de Camera Deputaților, în calitate de for decizional, care a fost promulgată de către președintele țării.

 

Pagina 9 din 105

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea