Marcel Ciolacu, în vizită la o pepinieră din Argeș: „Cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde”

Marţi, 21 Martie 2023 12:51

 

 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vizitat, vinerea trecută, pepiniera Dobroț din Argeș, unde a participat la o acțiune de plantare de arbori. Alături de acesta au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al CJ Argeș, deputații Simona Bucura Oprescu și Remus Mihalcea.

Pe 21 martie, de Ziua Internațională a Pădurilor, Ciolacu i-a asigurat pe silvicultori că, atâta timp cât PSD va fi la guvernare, nu se va vinde niciun metru pătrat de pădure.

Cum s-a băgat Alina Gorghiu între doi bărbați!

Marţi, 21 Martie 2023 10:10

Toată lumea a căscat gura, la televizor, săptămâna trecută, la felul vitejesc în care s-a aruncat Alina Gorghiu, șefa PNL Argeș, între doi bărbați. Este vorba de conflictul dintre europarlamentarul Rareș Bogdan și ministrul de externe Bogdan Aurescu. Aceștia s-au încins puțin pe contre dar Alina, fată mare (de stat) nu a pierdut ocazia să apară la televizor. După cum Rareș Bogdan nu a pierdut ocazia să o dea de gard, cum i s-a mai întâmplat, susținând că Aurescu a fost numit în funcție nu de PNL, ci... de stat.

 

Adrian Miuţescu: „PNL nu mai are viceprimar la Pitești şi nici nu va mai avea”

Luni, 20 Martie 2023 13:40

Deputatul Adrian Miuţescu, fost preşedinte al PNL Argeş (care acum joacă în Forţa Dreptei pe lângă şeful Ludovic Orban) a vorbit la un post local de televiziune despre liberalii argeşeni care l-au dat afară din partid pe viceprimarul Gelu Tofan, pierzând astfel un post important în conducerea Primăriei Piteşti.

Nu putem să nu remarcăm satisfacţia cu care a comentat Miuţescu despre foştii colegi liberali, mai ales că el a ieşit din partid pe uşa din dos, după multe scandaluri, plus o cercetare DNA pe numele lui. Deci tot ceea ce se petrece acum în PNL Argeş e un motiv de mare satisfacţie pentru Adrian Miuţescu. Dacă tot n-are cine ştie ce rezultate în Forţa Dreptei, măcar să-i înţepe cum se cuvine pe liberali. Iar la faza asta, cam are dreptate.

 

În România, 1300 de foşti torţionari primesc pensii speciale!

Luni, 20 Martie 2023 13:30

De necrezut! România are 1.300 de foști torționari care primesc pensii speciale, pentru meritele deosebite de a fi cozile de topor ale regimului trecut, în închisorile comuniste. Şi cum Piteştiul a găzduit cea mai cumplită închisoare comunistă, în Argeş rănile sunt încă vii, iar a se face dreptate pentru cei vii şi cei morţi care au răbdat bătăi şi umilinţe pare o aroganţă. Culmea 1300 de foşti torţionari dovediţi, nu doar că nu au fost pedepsiţi pentru faptele lor abominabile, iar primesc banii grei de la stat, sub formă de pensii speciale. Iar nedreptatea va continua...

 

Un nou consilier local la Piteşti!

Luni, 20 Martie 2023 11:30

USR are un nou reprezentat în Consiliul Local Piteşti! De săptămâna trecută, Manuela Dovleac s-a alăturat colegilor de partid, iar prezenţa sa a fost salutată de viceprimarul Mihai Mihăilescu.

Aceasta îl înlocuiește în Consiliul Local Pitești pe Florin Plecanciuc care a renunțat la mandatul de consilier local invocând „motive personale și în special de sănătate”.

PSD Argeș va fi condus, până la alegeri, de o echipă coordonată de Ion Mînzînă!

Sâmbătă, 18 Martie 2023 14:44

 

Vineri a avut loc Conferința Județeană a PSD Argeș. În prezența președintelui PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, care fost însoțit de către Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului, și de senatorul Titus Corlățean, peste 600 de delegați din toate localitățile județului au ales conducerea PSD Argeș pentru un nou mandat.

În funcția de președinte al PSD Argeș a fost reales Ion Mînzînă - președinte al Consiliului Județean Argeș. În funcția de prim-vicepreședinte au fost aleși Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, și Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, iar deputatul Simona Bucura-Oprescu a fost reconfirmată în funcția de secretar executiv al PSD Argeș.

 

Consilierul local Ana Stan a contestat decizia de excludere din PNL Argeș

Joi, 16 Martie 2023 10:48

 

După ce a fost exclusă din PNL Argeș, Ana Stan, consilier local la Pitești, a contestat decizia partidului. Contestația a fost înregistrată în data de 15 martie 2023 la Comisia de Arbitraj Județeană a PNL Argeș.

De această decizie a fost informat și Radu Perianu, prefectul județului Argeș. Până la soluționarea contestației, conform legii, prefectul nu ar avea dreptul să emită un ordin de suspendare, față de Ana Stan, din activitatea de consilier local.

Unde a dispărut Iani Popa???

Joi, 16 Martie 2023 07:41

În ultima vreme, liberalul Iani Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, nu a mai fost văzut prin Argeş. Deşi obişnuia să se afişeze la braţul Alinei Gorghiu, cea care i-a şi aranjat postul călduţ de la Bucureşti, în ultimele săptămâni Popa e scump la vedere.

Ca să nu mai spunem că a absentat de la petrecerea de 8 Martie a doamnelor din PNL Argeş, unde a venit chiar şefa Alina Gorghiu, dar şi alţi liberali cu funcţii importante în Argeş sau în ţară. Practic, Iani se arată foarte dezinteresat de judeţul nostru, iar asta ne-a arătat-o şi cu alte ocazii.

Ca să nu mai vorbim de conferinţe de presă la partid, unde nu mai apare. Şi nu că ni s-ar fi făcut dor de el, dar numai mâine nu-i 2024 şi vin alegerile, iar Iani Popa va răsări fix în campania eletorală. Să vezi atunci distracţie!

 

Gheorghe Dinescu vrea demisia primarului din Pitești pentru că nu merge F.C. Argeș

Marţi, 14 Martie 2023 15:20

# Gigi Dinescu: „Hai care mă înjurați și sanchi credeți că mă jigniți că am fost OSPĂTAR…”

Celebrul necunoscut Gheorghe Dinescu e supărat foc. Pentru faptul că F.C. Argeș nu merge, ba chiar se pregătește să retrogradeze, acesta îi cere socoteală primarului din Pitești, Cristian Gentea.

”Nu-i pasă de clubul FC Arges, va găsi țapii ispășitor, Foamete și probabil Lucretiu, administratorul municipiului, dar oare pana când primare, pana când îți mai Bati tu joc de noi? De ce n-ai bărbăție sa ieși sa îți asumi eșecul,și sa îți depui demisia, ca nu ești bă bun, habar n ai de nimic. Tu chiar crezi ca faci cu noi cum faci cu scalvi aia ai tai care te fac golgheter la fotbal in sala? Vai de Steaua noastră, suntem frate blestemați, sincer! Deci dintr-un vis frumos, FC Arges , a devenit un coșmar! Bravo,Tovarășe primar.”, a scris, pe Facebook, Gheorghe Dinescu.

 

Ana Stan: „Situația este disperată în PNL Argeș”

Luni, 13 Martie 2023 10:59

 

Exclusă din PNL Argeș, la pachet cu viceprimarul Gelu Tofan, consilierul local Ana Stan a comentat ferm decizia partidului. Aceasta ne-a mărturisit că nu va renunța la calitatea de consilier local la Pitești și se va folosi de toate mijloacele legale pentru a rămâne în funcție.

 

* Veți contesta în instanță decizia de excludere din partid? De ce?

 

PSD Câmpulung are un nou președinte și o nouă echipă!

Luni, 13 Martie 2023 10:29

 

Organizația locală a PSD Câmpulung și-a ales o nouă conducere, sâmbătă, cu statut de interimat, prima după alegerile locale din 2020. Liderii partidului au avut un discurs axat în special pe proiectul de recâștigare a orașului ținând cont că Elena Lasconi este un adversar care poate fi învins.

La Conferința Municipală de Alegeri, în urma votului exprimat, în funcția de președinte al PSD Câmpulung a fost ales Georgel Mădulărea. Prim-vicepreședinte a fost ales Ciprian Neculăescu (subprefect), iar secretar executiv Marinică Fologea.

 

Iată care sunt ceilalți membri ai Biroului Municipal al PSD Câmpulung aleși sâmbătă:

Alina Gorghiu, linşată pe social media din cauza unor mesaje demagogice anti-jocuri de noroc!

Miercuri, 08 Martie 2023 07:10

Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, şi-a arătat adevărata faţă!  Deşi pozează în zână bună, zilele trecute a reuşit să ne surprindă pe toţi cu un episod de pură demagogie. După ce s-a filmat alături de un grup de elevi argeşeni în timp ce înfiera jocurile de noroc, s-a aflat că tocmai Alinuţa şi colegii ei parlamentari au îndulcit legea pentru a favoriza această industrie.

Cu alte cuvinte, se preface că-i pasă de victimele jocurilor de noroc, dar îi convine de minune ca statul să încaseze bani grei de pe urma acestor activităţi. Şi tocmai în acest context, prietenii virtuali ai Alinei Gorghiu au taxat-o aspru pe pagina sa de Facebook, unde a postat clipul cu tinerii veniţi în vizită la Parlament care au fost puşi să strige în cor că vor ca parlamentarii să interzică reclama la păcănele.

 

Pentru că Forţa Dreptei în Argeş e varză, Emanuel Soare discută politica PNL de la Bucureşti

Miercuri, 08 Martie 2023 07:08

Preşedintele Forţa Dreptei Argeş, Emanuel Soare, a cotit-o niţel spre Bucureşti, că tot se plictiseşte prin Argeş, unde nu se întâmplă nimic în partidul pe care îl conduce. Deşi se dă ditamai liderul politic, Soare e doar un postac pe Facebook, unde-l promovează pe tătucul Orban. Altfel, în lipsă de activitate, Soare îl jeleşte pe Nicuşor Dan şi critică atitudinea PNL-ului.

Cu numai un an şi jumătate în urmă, Emanuel Soare era mare şi tare în PNL Argeş. Avea funcţii grase şi multă vizibilitate. Ce timpuri...

 

Primarul Gîrleanu din Bogați se bate în vorbe, pe facebook, cu o contracandidată

Marţi, 07 Martie 2023 10:37

# Discuția nu îi prinde bine, pentru că, în discuții,  intră și mulți cetățeni nemulțumiți!

Atât i-a trebuit Lilianei Ungureanu, contracandidata (PNL)  lui Gîrleanu, de la Bogați, să scrie, pe facebook, că mulți bani pentru comuna cu pricina vin de la guvernul PNL condus de Nicolae Ciucă. Ion Gîrleanu a sărit ca ars: e munca lui și numai a lui!

Ion Gîrleanu: „Deși îmi propusesem să nu dau nicio replică unor afirmații făcute în mod răutăcios de unele persoane, m-am hotărât ca astăzi să trec peste această decizie și să fac câteva precizări.  Am văzut că am niște purtători de cuvânt care vă informează despre stadiul proiectelor depuse de mine, nefiind autorizați în acest sens. Fac precizarea că guvernul nu a alocat suma de 150 miliarde, ci a aprobat proiectul depus de noi pentru construcția a 2 poduri și asfaltarea a 30 străzi în valoare de 280 miliarde din care ni s-a repartizat până în prezent suma de 150 miliarde. În spatele acestui obiectiv a stat o muncă enormă de luni și ani de zile, el mai fiind aprobat o dată de guvernul PSD, însă prin venirea la putere a guvernului PNL ne-a ras totul, inclusiv introducerea rețelei de gaze care, la fel, era aprobată”.

 

Gelu Tofan a dat în judecată PNL-ul!

Luni, 06 Martie 2023 16:49

# Acesta, inițial, nu a recunoscut acțiunea în justiție!

Biroul Politic Local al PNL Pitești a decis joi, 16 februarie, cu majoritate de voturi, excluderea viceprimarului Gelu Tofan din organizație. Acesta a fost acuzat de fraternizare cu PSD în Consiliul Local. Reprezentanții PNL Pitești chiar au declarat că, asfel, este lăsat să își urmeze parcursul politic alături de PSD.

Vicele Tofan a decis, imediat, să răspundă. La o zi după excluderea operată, pe cord deschis, de Biroul Politic Local al PNL Pitești, acesta a dat în judecată partidul. Culmea este că nu a dorit să se știe. Sperând, probabil, la iertarea în Biroul Permanent Județean care se apropia.

Cristian Gentea, după ce a fost reales președinte al PSD Pitești: „Voi candida pentru un nou mandat de primar”

Luni, 27 Februarie 2023 10:43

 

Sâmbătă, 25 februarie, la Filarmonica Pitești, a avut loc ședința de alegeri a PSD Pitești. Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a obținut un nou mandat de președinte al organizației municipale, funcție pe care o ocupă, cu rezultate excelente, încă din anul 2010. Cristian Gentea a fost unica propunere pentru conducerea organizației și a fost votat în unanimitate.

La eveniment au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, vicepreședinții CJ Argeș – Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, mai mulți edili argeșeni, dintre care amintim pe Ion Georgescu, primarul de la Mioveni, Ion Drumitru, primarul de la Albota, Dan Stroe, primarul de la Bradu, Gheorghe Stancu, primarul de la Bascov, precum și mai mulți parlamentari argeșeni: deputații Simona Bucura Oprescu și Nicolae Georgescu și senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu.

 

Cel mai leneş parlamentar de Argeş: „Ar fi trebuit să se lucreze mai mult la imaginea Parlamentului”

Miercuri, 22 Februarie 2023 08:10

# Doar 9% dintre români au încredere în aleşii de la Casa Poporului!

Potrivit unui recent sondaj de opinie publicat de presa centrală, numai 9% dintre români au încredere în Parlament. În fruntea clasamentului rămân Armata, Pompierii și Biserica. Deputatul Daniel Constantin, cel mai leneş şi cel mai absent parlamentar de Argeş, a vorbit la emisiunea „Puterea Ştirilor”, despre această situaţie, în care Parlamentul e pe ultimele locuri în încrederea românilor.

Un primar PSD sare în apărarea prefectului Radu Perianu!

Marţi, 21 Februarie 2023 12:08

În ultimele zile, prefectul Radu Perinau a fost ţinta unor atacuri murdare. După ce Prefectura Argeş a pierdut procesul cu Primăria Câmpulung, pe speţa Bulevardului Pardon, au început insultele şi calomniile. Asta pentru că unii confundă administraţia cu politica şi dialogul cu circul. Şi în toată nebunia asta, un primar PSD sare în apărarea liberalului Radu Perianu.

Nimeni altul decât edilul comunei Albota, Ion Dumitru, a postat pe contul său de socializare un mesaj în care se declară de partea prefectului de Argeş.

 

Gelu Tofan, mesaj către liberali: „Rămân o piatră tare în PNL indiferent de ce se întâmplă”

Marţi, 21 Februarie 2023 11:26

După scandalul din Consiliul Local Pitești, unde Ana Stan a fost dată afară din sală, în timpul ședinței, de către Sorin Apostoliceanu, a urmat excluderea sa și a viceprimarului Gelu Tofan din PNL Pitești. Ambele evenimente s-au petrecut într-o singură zi, pe 16 februarie, la interval de doar câteva ore. Decizia de excludere a celor doi liberali a fost luată cu majoritate de voturi de către Biroul Politic Local al PNL Pitești. În cazul lui Gelu Tofan, decizia a fost luată cu 22 de voturi pentru excludere, 2 ,,împotrivă”, 3 ,,abțineri” și unul nul. În privința Anei Stan, 26 de membri au votat pentru excludere, 2 abțineri și un vot împotrivă.

 

Sacrificiu maxim! Emanuel Soare a criticat PNL-ul la -4 grade C

Marţi, 21 Februarie 2023 10:22

Politica cere sacrificii! O dovedeşte Emanuel Soare, preşedinte al Partidului Forţa Dreptei Argeş, omul care, câţiva ani, a avut funcţii grase în Argeş, pe spinarea PNL-ului. Mai nou, conduce un partid condus la centru de Ludovic Orban şi care în Argeş nu ne spune nimic. Dar poate tocmai de-asta, săptămâna trecută, Soare a răsărit pe străzile din Câmpulung Muscel, pentru a le vorbi oamenilor despre PNL şi despre proiectele partidului Forţa Dreptei. Care proiecte???

E o întrebare la care Soare a fost capabil să răspundă chiar la - 4 grade C. Deci chiar şi pe vreme rea, Soare rezistă! O să-l vedem însă după 2024 dacă va mai străluci prin politica argeşeană.

 

 

Pagina 9 din 140

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea