Gelu Tofan, cel mai viceprimar la Pitești, dintre toți liberalii!

Marţi, 16 Februarie 2021 16:12

Cu numai 13 voturi, norocoase ca o pisică neagră, Gelu Tofan a prins un fotoliu de viceprimar. Fără a fi prea iubit de proprii liberali, fără a spera, el însuși, la un scaun așa mare, după ce a tocit scăunelele de pe la sediul PNL. Important: a fost susținut de Adrian Miuțescu, după cum  la fel de important poate fi și faptul că, în gândurile ascunse ale șefului PNL Argeș, Tofan nu va deveni o amenințare,  adică nu va crește prea mult, chiar dacă a prins o funcție mai mare decât el.

Hai că opoziția lovește bine! Un deputat de Argeș vrea ”decontarea cursurilor de babysitter”

Marţi, 16 Februarie 2021 14:11

Aflat la al doilea mandat  în Parlamentul României, deputatul Nicolae Georgescu se comportă ca un adevărat membru al opoziției. Întreabă și interpelează, semn că PSD s-a hotărât să le facă viața amară dușmanilor politici.

Numai că, uneori, dușmanii râd la asemenea atacuri… În rest, propuneri serioase, unele vădit nerealizabile, pe care vi le prezentăm mai jos.

Nicolae Georgescu:  ”…câteva dintre propunerile mele pentru actualul Guvern, după ce am analizat numeroase strategii în domeniu, sunt:

 

Apostoliceanu a devenit consilierul președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban

Luni, 15 Februarie 2021 11:22

 

 

 

 

 

 

După ce o perioadă a fost consilierul primarului Ion Doru Smădu, de la Domnești, Sorin Apostoliceanu a fost promovat în funcție. Și nu pe orice post, ci direct lângă președintele PNL. Consilierul local piteștean a devenit, începând din 10 februarie, consilier personal al președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban. De precizat că Apostoliceanu va rămâne, în continuare, și consilier local, la Pitești.

Ana Stan: „Am hotărât, fără niciun regret, să părăsesc acest partid”

Joi, 11 Februarie 2021 19:47

Ana Stan și-a dat demisia din PNL Argeș. Decizia sa a venit la o zi distanță după ce a anunțat că renunță și la funcția de consilier local.

„Când am hotărât să ader la PNL am avut în vedere, atât istoria extraordinară a acestui partid cât, mai ales, principiile și valorile care au stat la baza creării sale și cu care eu mă identific. În ultimii 2 ani am ajuns să înțeleg că pentru PNL Argeș, ideologia liberală și setul de valori și principii nu reprezintă o preocupare, acest aspect reieșind cu claritate din slabele rezultate obținute la alegerile de anul trecut. Din acest motiv, astăzi am hotărât, fără niciun regret, să părăsesc acest partid. Cu consideratie, pentru cetățnii municipiului Pitești - Ana Stan”, a precizat aceasta, pe Facebook.

 

Ana Stan - sunată de Ludovic Orban în timpul ședinței de Consiliu Local

Miercuri, 10 Februarie 2021 20:20

# Ana Stan și-a dat demisia din CL Pitești

Miercuri, 10 februarie,  a avut loc sedința extraordinară a Consiliului Local Pitești. În cadrul ei au fost aleși și cei doi viceprimari ai municipiului. Unul dintre momentele surprinzătoare ale ședinței l-a reprezentat propunerea Anei Stan, de către Dănuț Dinu, pe lista candidaților potențiali la această funcție. Dănuț Dinu (PMP) a declarat că a fost impresionat de atitudinea echilibrată  de care a dat dovadă aceasta.

Simona Bucura Oprescu: „Spune NU vânzării companiilor românești!”

Luni, 08 Februarie 2021 23:47

Guvernul a adoptat, miercurea trecută,  proiectul de lege pentru modificarea Legii 173/2020 privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naţionale în activitatea economică.
„Este vorba despre o ordonanță care elimină o prevedere legală inițiată de către PSD prin care se interzicea vânzarea acțiunilor la companiile mari de stat pentru o perioadă de doi ani.

 

Deputat Aurel Bălășoiu: „Bine că irosiți fără rost banii publici pe afaceri de partid, dar nu aveți pentru o mână de oameni”

Luni, 08 Februarie 2021 23:44

„Cum să nu măriți pensiile oamenilor cu cele mai multe boli într-o țară cu un sistem de sănătate la pământ?
De ce să nu măriți pensiile celor care au construit România, au fost pe șantierele de la drumuri, școli, spitale, baraje și uzine?
Cum puteți să-i priviți în ochi pe cei care sunt cei mai supuși riscului de a muri din cauza pandemiei și a spitalelor pe care le gestionați foarte prost?
Chiar puteți fi atât de lipsiți de afecțiune, încât să spuneți că nu aveți să dați bani celor care prin sudoarea și munca lor ne-au deschis drumul spre educație, spre viitor?

Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu sunt convinși că vor deveni viceprimarii Piteștiului

Luni, 08 Februarie 2021 12:30

 

# „100% vom avea un viceprimar de la PNL și unul de la USR”  # Pe 10 februarie se aleg noii viceprimari ai municipiului

A fost stabilită, oficial, ziua în care echipa Primăriei Pitești va fi completă. Miercuri, 10 februarie, se vor alege cei doi viceprimari ai municipiului. Marii favoriți sunt Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, membrii coaliției de dreapta. Și Titi Tudosoiu, propunerea social-democraților pentru funcția de viceprimar, crede în șansa sa. Rămâne de văzut dacă vor fi trădări între consilierii locali PNL și USR PLUS. Cert este că se anunță o ședință extraordinară cu scântei a Consiliului Local Pitești. Sedința va avea loc, miercuri, în sala de ședințe a Primăriei Pitești, de la ora 15.00. Pe ordinea de zi au fost stabilite până acum 40 de puncte, cel mai așteptat fiind cel de-al 28-lea proiect, care privește alegerea viceprimarilor.

 

Prefectul Emanuel Soare: „Nu poți să schimbi un om doar pentru că acel județ a fost alocat politic unei alte formațiuni”

Luni, 01 Februarie 2021 14:54

Prefecţii şi subprefecţii nu vor mai fi înalţi funcţionari, ci demnitari publici. Despre aceste modificări, Emanuel Soare – prefectul județului Argeș  - a precizat următoarele: „E greu de spus, în acest moment, dacă activitatea propriu zisă a prefectului se  va schimba în vreun fel sau nu. Poate că da, va  deveni membru de partid. Va trebui să vedem dacă prefectul poate fi doar membru de partid sau poate avea și funcții politice în partid. Cred că este un lucru bun dintr-un anumit punct de vedere. Prefectul fiind reprezentantul Guvernului va trebui să verifice  modul în

Simona Bucura Oprescu: PSD – proiect alternativ de buget

Luni, 01 Februarie 2021 14:32

PSD a prezentat un proiect de buget alternativ realist și care cuprinde măsuri concrete și surse viabile de finanțare.
Principalele obiective ale PSD sunt protejarea populației în fața pandemiei, repornirea economiei, investițiile în infrastructură, creșterea numărului salariaților, majorarea - potrivit legii - a salariilor, pensiilor și alocațiilor, simultan cu reducerea deficitului.
În varianta PSD, bugetul este construit pe un PIB de 1.118,5 miliarde de lei, bazându-se pe o creștere economică realistă, de 4%, și un deficit de 7,26%.
PSD este adeptul impulsionării, sprijinirii economiei și populației. PNL și aliații săi de dreapta – USRPLUS și UDRM – văd soluții prin austeritate, prin înghețarea veniturilor populației – salarii și pensii.

 

Deputatul PSD de Argeș, Nicolae Georgescu, l-a luat la întrebări, în Parlament, pe Ministrul Apărării

Luni, 01 Februarie 2021 14:30

# Nicolae Georgescu: Când va începe construcția primului centru de recuperare și refacere din România pentru militarii veterani din teatrele de operații?

Aflat la al doilea mandat în Parlamentul României, deputatul argeșean (PSD) Nicolae Georgescu s-a apucat de muncă, din opoziție. Prima interpelare din acest mandat este adresată Ministrului Apărării Naționale, Nicolae-Ionel Ciucă.

Depolitizarea instituțiilor publice, o simplă gogoașă de campanie a Dreptei Unite!

Luni, 01 Februarie 2021 14:28

Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR a modificat, prin ordonanță de urgență, Codul Administrativ pentru a politiza și funcțiile de prefect și subprefect. Este încă o țeapă dată românilor, o sfidare a celor care i-au votat crezând că angajamente lor sunt sincere!
Nu depolitizarea, nu profesionalizarea îi preocupă în realitate. Ci, dimpotrivă, politizează la maximum, tot ce pot, pentru a-și plăti politrucii și clientela!

 

Deputatul USR de Argeș, Liviu-Ionuţ Moşteanu, în Parlament: ”Doamnelor şi domnilor, România se schimbă!”

Luni, 01 Februarie 2021 13:48

# Moșteanu: ”Avem toată încrederea că împreună vom face o Românie din care niciun român să nu mai vrea să plece.”
În ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului României de la sfârșitul anului trecut, deputatul Liviu Moșteanu (USR Argeș) a avut un discurs plin de emfază. A vorbit despre fețele dispărute din PSD, despre penali, despre lupta USR-ului cu toată lumea, despre șeful cel plin de merite – Dan Barna și despre faptul că partidul pe care îl reprezintă va contribui din plin la atragerea banilor europeni. ” Avem toată încrederea că împreună vom face o Românie din care niciun român să nu mai vrea să plece.” a mai susținut deputatul de Argeș. Pentru a nu uita, nici Domnia Sa, nici noi, alegătorii, ce a promis, redăm, mai jos, pasaje din stenograma discursului din Parlament

Ca să fie sigură că a încercat peste tot, Argentina Culcuș a dat în judecată PSD atât la Tribunal, cât și la Curtea de Apel

Miercuri, 27 Ianuarie 2021 13:07

# Aceasta a fost invalidată, în toamna anului trecut, de Tribunalul Argeș pentru funcția de consilier local la Mioveni

Argentina Culcuş, fosta șefă a Centrului Cultural Mioveni, a fost, inițial, validată pentru funcția de consilier local la Mioveni, din partea PNL. Cartea ei de identitate, în care avea domiciliul la Mioveni, a fost considerată act valid, care îndeplineşte condiţiile cerute de Legea alegerilor locale! Conform surselor noastre, Argentina Culcuş şi-a vândut apartamentul din Mioveni încă din anul 2018.

 

Ludovic Orban va decide cine va fi desemnat la Pitești, din partea PNL, pentru funcția de viceprimar

Marţi, 19 Ianuarie 2021 23:54

# Gelu Tofan, despre conflictul cu Mihai Coteț: „A fost un duel politic”

Ne apropiem, cu pași rapizi, spre momentul în care vor fi aleși noii viceprimari ai municipiului Pitești. Iar acest lucru a creat haos în PNL Pitești. Cu președintele organizației, Adrian Miuțescu,  și cu președintele organizației municipale, Marius Postelnicescu, absenți din cauza unor probleme de sănătate, liberalii s-au împărțit în tabere și au început să-și împartă vorbe, care mai de care mai pline de venin. Au ieșit la suprafață consilierii locali Mihai Coteț și Gelu Tofan, ambii fiind atrași de funcția de viceprimar.

Simona Bucura Oprescu: „Guvernul Cîțu pregătește vânzarea pe mai nimic a celor mai valoroase companii de stat”

Luni, 18 Ianuarie 2021 14:49

De curând a intrat în circuitul de avizare un proiect inițiat de către actuala guvernare care vizează abrogarea legii prin care Parlamentul, la initiative PSD, a decis că timp de doi ani să fie suspendate orice tranzacții cu activele statului. „Practic, Guvernul Cîțu pregătește vânzarea pe mai nimic a celor mai valoroase companii de stat, companii cu caracter strategic pentru economia națională. Vorbim despre societăți profitabile precum Hidroelectrica, Romgaz, Transgaz, Nuclearelectrica, Aeroporturi București sau CEC.  Alte țări, de exemplu Germania, Franța, Polonia sau Ungaria, fac totul pentru a proteja economia națională și mai ales companiile strategice.  PSD nu este de acord cu această politică din care statul român nu are absolut nimic de câștigat.  Ba, din contră, România își pierde orice pârghie de control în domenii economice critice și cu mare impact social (energie, transporturi aeriene, bănci)”, precizează deputatul Simona Bucura Oprescu.

 

PSD Argeș: „Ceea ce se întâmplă în momentul de față pe piața de energie arată diferența uriașă de viziune dintre PSD și actuala guvernare”

Luni, 11 Ianuarie 2021 13:55

În timp de PSD este alături de oameni, PNL și USR sunt alături de marile corporații, se arată într-un comunicat de presă emis de PSD Argeș.
În timp ce PSD a amânat liberalizarea prețurilor la energie pentru a se crea un sistem de protejare a consumatorilor vulnerabili, cei de la PNL au dat voie companiilor din energie să crească prețurile înainte de a fi definit măcar consumatorul vulnerabil.

Simona Bucura Oprescu: „Măsurile din ultimul an de guvernare au produs dezechilibre majore în economie”

Luni, 11 Ianuarie 2021 10:52

Comisia Europeană a transmis Guvernului Cîțu o scrisoare avertisment în care arată că  România intră în groapa austerității.
„Scrisoarea demonstrează că împrumuturile și măsurile din ultimul an de guvernare PNL au produs dezechilibre majore în economie. Cîțu a spus că jumătate din deficitul din 2020 vine din măsurile pentru combaterea pandemiei. Ori, Comisia Europeană arată clar că guvernul PNL a folosit doar 1,4% din PIB pentru combaterea pandemiei, din care 0,4% au provenit din fondurile UE!
Deci doar 1% a fost sprijinul Guvernului României pentru mediul de afaceri. Restul banilor unde s-a dus?”, a precizat deputatul PSD Simona Bucura Oprescu.

 

Camera Deputaţilor a adoptat legea fostului deputat PSD, Cătălin Rădulescu, care îi protejează de închisoare pe cei care fac evaziune fiscală cu prejudiciu de sub 100.000 euro

Luni, 28 Decembrie 2020 14:55

# Deși a trecut în Parlament, proiectul a fost trimis la Curtea Constituțională

Camera Deputaţilor a adoptat marţi, 15 decembrie, în calitate de for decizional, o lege prin care persoanele inculpate pentru evaziune fiscală de până în suma de 100.000 de euro vor scăpa doar cu o amendă în condiţiile în care vor achita integral prejudiciul. Pe deasupra, acuzaţii vor scăpa definitiv de pedeapsă dacă vor plăti încă 20% din totalul amenzii.

Parlamentarii aleși ai PSD Argeș au primit mandatele pentru următorii patru ani!

Duminică, 20 Decembrie 2020 22:19

Joia trecută, parlamentarii Argeșului și-au primit mandatele, în mod oficial, de la reprezentanții Biroului Electoral Județean. Primii au fost câștigătorii rundei de alegeri din data de 6 decembrie din Argeș, reprezentanții PSD, formațiune politică ce a înregistrat un scor electoral de aproape 45%.
Mult succes în activitate Simona Bucura-Oprescu, Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea, Aurel Bălășoiu, Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci!

 

Pagina 9 din 117

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea