Mai vocal ca niciodată! Nici prim-vicepreședintele Comisiei Europene nu a scăpat necriticat de Cătălin Rădulescu

Luni, 05 Martie 2018 13:52

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, săptămâna trecută, în emisiunea Imparțial, de la Digi24, că prim-vicepreședintele Comisiei Europene Frans Timmermans ar trebui să asculte de Parlamentul României, în legătură cu legile Justiției, întrucât este un partener, și că parlamentul României nu este „anexa vreunui stat”.
Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a avut programate, pe 1 martie, la București, mai multe întâlniri cu preşedintele României, şefii celor două Camere ale Parlamentului, premierul dar şi cu Laura Codruţa Kovesi sau Tudorel Toader. Discuţiile acestuia cu prezentanţii Justiţiei au fost ținute în contextul în care ministrul Tudorel Toader a cerut revocarea procurorului şef al DNA.

Simona Bucura Oprescu - invitație pentru premierul Viorica Dăncilă

Luni, 05 Martie 2018 13:27

Deputatul Simona Bucura Oprescu, președinte al organizației de femei din PSD Argeș, a anunțat că i-a adresat o invitație premierului Viorica Dăncilă. Astfel, Dăncilă, care este și liderul organizației de femei a PSD, a fost invitată să participe la un eveniment organizat de colegele din Argeș în aprilie. Este vorba despre o acțiune a organizației de femei. “Dacă va veni în Argeș va exista și o componentă administrativă. Ne dorim să o avem pe dna Viorica Dăncilă alături de noi”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

 

„Domnule Manu, când facem autopsia sănătății argeșene?”

Luni, 05 Martie 2018 13:13

# Narcis Sofianu despre problemele de la Spitalul Județean

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, atrage atenția asupra neregulilor de la Spitalul Județean Argeș, ci implicit din sănătatea argeșeană. Sofianu este revoltat de faptul că la Spitalul Județean Argeș s-a furat un milion de euro, fapt sesizat de DIICOT, iar conducerea Consiliului Județean nu a luat nici măcar o măsură. Reamintim că în septembrie 2017, mascații au descins la Spitalul Județean, procurorii DIICOT reținând-o pe contabila spitalului, Amalia Dumitrașcu.

Cătălin Gherzan, administratorul Lexford Castel a fost ales vicepreședinte al ALDE Pitești

Luni, 05 Martie 2018 13:00

Săptămâna trecuta în organizația ALDE din Pitești au avut loc alegeri pentru funcțiile de conducere ale organizației. La aceste alegeri au fost prezenți  vicepreședintele de la nivel national al ALDE, Andrei Gerea și președintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu. Robert Tudorache, aflat în prezent în poziţia de secretar de stat în Ministerul Energiei a fost ales presedinte al organizatiei iar Cătălin Gherzan care a fost ales pentru funcția de vicepreședinte al ALDE Pitești.

 

„Nu s-a văzut o creștere calitativă a prestației funcționarilor de la CJ Argeș de când s-au triplat salariile”

Luni, 26 Februarie 2018 15:16

# Interviu cu cărțile pe față cu Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș # „Am semnale din partea unor primari PSD care sunt efectiv supărați și vor să plece din PSD” # „Nu e agreată conducerea PSD Argeș la nivel național și din cauza asta dl. Dragnea îi ține cu botul la gard” # „Domnul Bica este mult mai prezent și implicat în activitatea de la nivel județean, iar implicarea domnului senator Popa la nivel județean este mai redusă

P.A.M., partidul lui Mircea Andrei, dat în judecată de un fost membru

Luni, 19 Februarie 2018 21:47

Partidul pentru Argeș și Muscel (PAM), după ce a înfrânt răsunător la alegerile locale din vara lui 2016, a devenit, brusc, istorie. Mircea Andrei, motorul unicului partid local din România, s-a recunoscut învins și a plecat la București, pentru a putea fi mai aproape de milioanele de dolari din conturile proprii. De PAM nu prea s-a mai ocupat nimeni, spaima electorală de altădată intrând, brusc, într-un con de umbră.
Iată, însă, că cele trei inițiale se mai aud în sălile de judecată. În cazul de față, la Tribunalul Argeș, unde, un fost membru, se împotrivește pierderii calității de consilier local.

 

Șerban Valeca a cerut reconfirmarea în fruntea PSD Argeş

Luni, 19 Februarie 2018 21:25

Pe 16 februarie, s-a întrunit Comitetul Executiv extins al PSD Argeş, format din preşedinţii de organizaţii, primarii, parlamentarii şi consilierii judeţeni PSD.
În debutul sedinţei, preşedintele Şerban Valeca a solicitat un vot privind acordarea încrederii şi susţinerii, în continuare, pentru preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Argeş. Această solicitare s-a facut în urma comentariilor şi dezinformărilor apărute în spaţiul public privind eventuala lipsă de încredere din partea unor şefi de organizaţii sau primari.

Deputatul Georgescu: „Nu există motive pentru care să existe o grevă în învățământ”

Luni, 12 Februarie 2018 14:52

# Sindicatele din educație amenință cu greva, parlamentarii PSD susțin contrariul
Sunt nemulţumiri tot mai mari în rândul dascălilor care ameninţă cu proteste, la sfârşitul lunii februarie. Cadrele didactice acuză inechităţile salariale din sistem și problema încadrării personalului din învățământ. Sindicaliștii cer o grilă care să stabilească salariile de bază pentru personalul didactic, precum şi deblocarea posturilor. În caz contrar, Federaţia Sindicatelor din Învăţământ amenință că s-ar putea ajunge chiar la greva generală. Pe acest subiect a făcut mai multe referiri și deputatul Nicolae Georgescu (PSD), fost director la Şcoala nr. 20 din Pitești, membru al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaților.

 

„La următoarele remanieri, Argeșul va fi în pole-position pentru un minister”

Luni, 05 Februarie 2018 13:35

# Cu zero miniștri în Guvernul Dăncilă, președintele PSD Argeș are planuri de viitor
Deși PSD Argeș a făcut propuneri pentru ministerele Economiei şi Transporturilor, județul nostru a rămas, din nou, fără ministru în Guvern. Senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, a făcut mai multe referiri, la conferința de presă susținută săptămâna trecută la partid, despre motivul refuzării postului de ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale în Guvernul Dăncilă. Lipsa oamenilor pregătiți în domeniul comunicațiilor a avut un cuvânt greu de spus…

Deputatul Gerea rămâne cu buza umflată, în procesul cu Serviciul Rutier Argeș

Luni, 05 Februarie 2018 13:32

Deputatul Andrei Gerea, fost ministru al economiei, a contestat în instanță, în mai 2016, amenda primită de la polițiștii IPJ Argeș pentru că a mers cu mașina peste limita legală de viteză stabilită pe sectorul de drum din localitatea Vâlcelele, din comuna Merișani. Deputatul a cerut anularea procesului verbal de contravenţie PR VB PAGX 0054367/26.04.2016, dar, rând pe rând, atât Judecătoria Pitești cât și Tribunalul Argeș i-au respins solicitarea. Pe 30 ianuarie, Tribunalul Argeș a respins definitiv apelul fostului ministru al economiei: „Respinge apelul ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în hotărârea instanței.

 

Activitatea parlamentarilor argeșeni, în cifre, în primul an de mandat

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:54

# Andrei Gerea – cele mai puține propuneri legislative # Gheorghe Marin - cele mai multe propuneri legislative dintre senatorii argeșeni

În Camera Deputaților și în Senat se poate analiza activitatea parlamentarilor pe baza numărului de luări de cuvânt, propuneri legislative, întrebări și interpelări, respectiv moțiuni. Dintre cei treisprezece parlamentari de Argeș, nouă deputați și patru senatori, unii au fost mai discreți în activitate, alții mai vocali sau curioși… Cât de implicați au fost aleșii județului în primul an de mandat? Puteți afla din următoarea analiză.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, schimb inimaginabil de replici cu Traian Băsescu

Luni, 29 Ianuarie 2018 09:17

# Traian Băsescu: ”Ăla e un dobitoc. V-o spun deschis, ăla e un dobitoc” # Cătălin Rădulescu: ”Ești un mincinos odios, un mitoman securist și un manipulator… ai fost cel mai mare rău care se putea întâmpla acestei țări”
Deputatul Cătălin Rădulescu, odată cu recâștigarea ”cetățeniei” PSD și-a reluat și stilul ultra-vocal. Ultima victimă a sa este chiar fostul șef al statului, Traian Băsescu, ce a îndrăznit să îl facă dobitoc, în direct, la postul de televiziune B1.

 

”Ducele” din PSD anunță, de pe acum, mazilirea câtorva parlamentari leneși

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:44

# Interviu de infarct cu Ion Dumitru, primarul comunei Albota

Hotărât lucru, edilul șef din Albota nu este o persoană comodă, nici pentru opozanții politici dar, poate chiar mai mult, pentru propriii colegi de partid. Acesta, în discuțiile directe, sau, de un timp, pe facebook, împarte, cu larghețe, palme virtuale celor care ies, în opinia sa, pe arătură. Iată, mai jos, una din postările recente, în care îl tăvălește chiar pe Traian Băsescu, fost președinte al statului. Și nu îl tăvălește oricum, ci într-un fel...

Virgil Baciu, primarul comunei Corbi: „Există numai 1% şanse să mai candidez la al treilea mandat în 2020”

Luni, 22 Ianuarie 2018 14:39

# „Am candidat la postul de primar în 2012 pentru că nu mai suportam să văd cum comuna mea natală se instala în coada celorlalte”, mai declară Virgil Baciu.
”Am sentimental datoriei împlinite!” - acesta este titlul editorialului cu care edilul șef din Corbi, Virgil Baciu, deschide cel de-al doilea număr al Gazetei de Corbi, ziar local fondat în decembrie 2017. Un articol interesant, care merită redat integral: Am sentimentul datoriei împlinite! Aceasta este convingerea mea nezdruncinată după mai bine de cinci ani de mandat. Am candidat la postul de primar în 2012 pentru că nu mai suportam să văd cum comuna mea natală se instala în coada celorlalte. Mi se spunea obsedant că dezvoltarea este o himeră şi că ar fi cale lungă de la vorbă la faptă.

 

Deputatul PSD Mircea Drăghici, atac virulent la președintele Johannis

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:20

# Mircea Drăghici: ”Vă temeți de ziua când nu veți mai fi util Statului Paralel…”

Fix la începutul acestui an, când tot românul încă deschidea cam des ușa frigiderului, deputatul PSD Mircea Drăghici s-a gândit, într-un pur spirit creștinesc, să  alimenteze lada frigorifică a președintelui țării cu o varietate bogată de… acuze. Totul a pornit în urma discursului susținut de șeful statului la ședința CSM, ședință în care i-a dat, în continuare, cu ”penalii”, cu DNA-ul care își face treaba și alte câteva șlagăre lente. Mircea Drăghici nu s-a sfiit să îi reamintească lui Klaus Johannis faptul că, în timpul candidaturii la președinție, avea dosar de cercetare penală, iar, ulterior, în alt dosar, s-a dovedit că una din proprietățile sale a fost retrocedată prin fals și uz de fals. Iată însă, mai jos, integral, scrisoarea românului Mircea Drăghici.

PNL-iștii argeșeni atacă proasta guvernare PSD-istă

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:06

# Adrian Miuțescu: „S-a văzut clar că nu se dorește să se facă Pitești - Sibiu”
O parte dintre liderii PNL Argeș atrag atenția asupra modului cu care se trenează proiectul autostrăzii Pitești – Sibiu. Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, consilierul local piteștean Narcis Sofianu, dar și președintele liberalilor argeșeni, Adrian Miuțescu, au făcut mai multe declarații incrimatorii asupra direcției de mers a autostrăzii Pitești-Sibiu, proiect care pare a merge într-o direcție greșită.

 

După o suspendare de șase luni, Cătălin Rădulescu a revenit în PSD cu noi declarații controversate

Luni, 11 Decembrie 2017 13:07

După ce a s-a ferit de declarații șase luni, timp în care a fost suspendat din PSD, deputatul Cătălin Rădulescu a revenit în forță, fiind mai vocal ca niciodată. Doar săptămâna trecută, acesta s-a făcut remarcat de mai multe ori în mass media după atacuri repetate, atât față de parlamentari din USR, cât și față de premierul Mihai Tudose. Cătălin Rădulescu a fost suspendat din PSD în urma declarațiilor controversate ale deputatului într-un interviu pentru ziarul Adevărul, cu privire la protestatarii din Piaţa Victoriei, spunând că deține o mitralieră pe care este pregătit să o folosească în stradă împotriva acestora.

Dănuț Bica - mesaj emoționant în Camera Deputatilor

Luni, 11 Decembrie 2017 12:54

# „România îşi poate aduce fiii înapoi, în ţară, acum, nu mai târziu!”, a precizat deputatul argeșean
Săptămâna trecută, Dănuț Bica, deputat PNL, a avut o declarație politică în Camera Deputaților pe tema "Obiectiv prioritar - să ne aducem tinerii acasă, în România". Deputatul argeșean a precizat că România se situează pe locul doi, la nivel mondial, după Siria, stat lovit de război civil, din punct de vedere al creșterii migrației.

 

ALDE Valeriu Tudor revine în politică

Luni, 04 Decembrie 2017 15:06

# Sătul de partide cu doar trei inițiale în nume, fostul șef de la Termoficare și ISCIR  a atacat, frontal, ALDE
Fost membru PSD, fost membru PRM și candidat la Primăria Ștefănești, fost membru PDL și candidat la Primăria Ștefănești (nu, nu ne repetăm, doar figura se repetă, de fiecare dată la alt partid), inginerul Valeriu Tudor revine în politică. Fostul director al Termoficare 2000 S.A. și ISCIR Argeș a decis să se alăture echipei ALDE Ștefănești.

Un moment de istorie: La Ştefăneşti, oamenii de cultură şi policienii l-au comemorat pe I.C Brătianu

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:42

Vineri, 24 noiembrie, Primăria Ştefăneşti a organizat, la Schitul Florica, un eveniment comemorativ care marchează 90 de ani de la  trecerea la cele veşnice a celui care a fost remarcabilul om politic, fostul Prim-Ministru al României Mari, marea personalitate născută în Argeş, I.C Brătianu. Evenimentul a fost organizat şi cu Arhiereasca Binecuvântare a Înalt Prea Sfinţitului Calinic Argeşeanul, care a ţinut şi slujba de pomenire a ilustrului înaintaş.

 

Pagina 9 din 90

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea