PSD Argeș își mărește IQ-ul cu Cătălin Barbu

Luni, 25 Septembrie 2017 21:28

# Fostul manager general al FC Argeș s-a înscris în PSD Pitești, organizație condusă de Cristian Gentea
De curând, organizația PSD Pitești, condusă de Cristian Gentea, a făcut o mare „achiziție”. L-a adus în partid pe Cătălin Barbu, nimeni altul decât fostul manager general de la FC Argeș, omul care a fost nevoit să dea de mai multe ori examenul maturității, abia reușind să ia bacalaureatul din a doua încercare. Fostul conducător al alb-violeţilor, în tinerețea sa, nu a excelat la învățătură, iar acest lucru este reliefat prin faptul că nu a avut media 10 nici măcar la Purtare sau la Educaţie Fizică.

Simona Brătulescu, „Zeița” de la Consiliul Județean - se simte pusă pe șotii

Luni, 18 Septembrie 2017 23:58

Simona Brătulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj care a provocat multe râsete din partea „prietenilor” săi. Considerându-se o „zeiță”, copreședinta ALDE Argeș se laudă cu talentul său „la volan”.
„Sunt ca o zeiță la volan! Eu conduc și ceilalți se roagă”, așa sună mesajul postat de vicepreședinta CJ Argeș, pe rețeaua de socializare.
Dacă îi răsfoim CV-ul Simonei Brătulescu, ne putem da seama că aceasta are o mare experiență profesională, în diferite domenii, îndeplinind în mai multe rânduri funcția de consilier personal ministru și de consilier parlamentar, specialist calitate – comunicare, specialist marketing și comunicare etc. Cu alte cuvinte, Argeșul ar trebui să se mândrească că are un asemenea om în fruntea Consiliului Județean.

 

Robert Tudorache - secretar executiv al ALDE

Luni, 18 Septembrie 2017 23:12

În cadrul ședinței Biroului Politic Național al ALDE, care a avut loc pe 13 septembrie, argeșeanul Robert Tudorache a fost ales în funcția de secretar executiv al partidului. Acesta deține, în prezent, funcția de ministru secretar de stat în Ministerul Energiei, precum și pe aceea de  președinte ALDE Pitești. Robert Tudorache este direct răspunzător de județele Olt, Dolj, Gorj și Mehedinți. Organizația din Argeș este, astfel, foarte bine reprezentată la vârful partidului. De asemenea, deputatul argeșean Andrei Gerea este vicepreședinte ALDE la nivel național.

Senatorul Iani Popa iartă, dar nu uită: „La nivel național doar eu și Alina Gorghiu ne-am dat demisiile. Eu zic că am fost prea puțini…”

Luni, 18 Septembrie 2017 13:22

Senatorul liberal Iani Popa a fost prezent săptămâna trecută la conferința de presă a PNL Argeș unde a vorbit și despre demisia sa din fruntea filialei în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare de anul trecut. Deși a trecut mai bine de o jumătate de an de la demisie, iar PNL Argeș are un nou președinte, în speță pe Adrian Miuțescu, fostul președinte Iani Popa pare încă nemulțumit că a fost printre puținii care a demisionat după eșecul de la aceste alegeri.

 

Pe 18 septembrie, Tudor Pendiuc află dacă i se rambursează banii cheltuiţi la alegerile locale

Luni, 18 Septembrie 2017 13:15

Tribunalul Argeş a amânat pronunţarea dosarului  în care fostul primar al Piteştiului - Tudor Pendiuc - cere Autorităţii Electorale Permanente (AEP) rambursarea cheltuielilor din campania electorală din vara anului 2016, pe 18 septembrie. AEP nu i-a decontat fostului edil toţi banii investiţi în campania electorală făcută în 2016 pentru alegerile locale, atunci când Pendiuc a candidat din postura de independent. Din această cauză, Tudor Pendiuc a dat în judecată Autoritatea Electorală, la sfârşitul lunii martie, solicitând recuperarea unei sume de 9.500 de lei. Primul termen al dosarului a avut loc pe 11 septembrie, atunci când instanţa a hotărât amânarea iniţială a pronunţării până luni, 18 septembrie. A.V.

Ultima soluție: Florin Frătică pune câinii să latre în procesul primarului Dan Stroe!

Luni, 28 August 2017 11:54

# O Federație ce se ocupă de abuzurile împotriva animalelor, apelant în procesul penal al primarului  din Bradu
Așa cum s-a relatat pe larg, atât în presa locală cât și în cea națională, primarul ales din Bradu, pesedistul Dan Stroe (foto dreapta), a fost achitat, în primă instanță, în procesul penal în care este judecat pentru dare de mită. Tribunalul Argeș a emis, în data de 15 februarie a.c., Hotărârea nr. 76 prin care îl achită pe acesta și ridică toate restricțiile impuse până la acel moment. Adică, pe românește, Tribunalul Argeș l-a considerat pe actualul primar din Bradu, nevinovat! Împotriva hotărârii cu pricina au formulat apel atât Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș dar și, curios, la diferență de numai două zile, Federația Comisariatului pentru Societatea Civilă – Inspectoratul Județean Argeș.

 

PNL Argeș va face grevă japoneză în CJ Argeș, de teamă că un Gigi Becali ar putea pune mâna pe Vila Florica

Luni, 28 August 2017 11:34

# Adrian Miuțescu: „Cei de la PSD doar declară că doresc ansamblul de la Florica, în realitate, nu au această intenție”
Protest inedit în administrația locală județeană. Refuzul conducerii Consiliului Județean Argeș de a introduce pe ordinea de zi a ședinței din această lună a unui proiect de hotărâre inițiat de consilierii liberali, cu privire la cumpărarea Vilei Florica va duce la un protest fără precedent. Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, susţine că, dacă va fi nevoie, va picheta şi Guvernul până când conacul Brătienilor va ajunge în proprietatea statului, ci nu a vreunui privat.

Cătălin Gherzan, membru ALDE, încurajează parteneriatul dintre cetățean și omul politic

Luni, 28 August 2017 11:12

Proaspăt intrat în politică, cu dorința de a participa activ la viața comunitații și a întoarce ceea ce aceasta i-a oferit, avocatul Cătălin Gherzan, membru ALDE, încurajează parteneriatul dintre cetățean și omul politic, afiliat prin crez și viziune comună unui partid politic.
De 27 de ani constatăm că:mulți dintre cei care aleg să meargă la vot, nu cunosc informații reale despre activitatea candidatului și programul partidului din care acesta provine, și chiar au mai degrabă informații de tip cancan.

 

Activitatea parlamentarilor argeșeni în primele șapte luni. Cătălin Rădulescu este, de departe, marele „inactiv”

Luni, 21 August 2017 13:21

Am dorit să aflăm cât de implicați au fost aleșii județului în primele șapte luni de mandat, motiv pentru care le-am analizat activitatea pe baza numărului de luări de cuvânt, propuneri legislative, întrebări și interpelări, respectiv moțiuni. Dintre cei treisprezece parlamentari de Argeș, nouă deputați și patru senatori, de departe cel cu cea mai slabă activitate este deputatul suspendat din PSD, Cătălin Rădulescu. În dreptul său nu este trecut decât o singură luare de cuvânt: cea de treizeci de secunde de la depunerea jurământului. În rest, absolut nimic, deși în mandatul trecut a fost printre cei mai activi parlamentari din județ. Mai trebuie menționat că toți parlamentarii PSD și ALDE au contribuit la proiectul Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Narcis Sofianu: „Salariile foarte mari din administrația publică locală s-au acordat unor membri PSD Pitești”

Luni, 21 August 2017 12:58

# „Președintele PSD Pitești va crește, probabil, și cotizațiile la partid pentru aceste persoane”, a mai adăugat consilierul local liberal
Prezent la conferința de presă a PNL Argeș, consilierul local liberal Narcis Sofianu a făcut referire despre creșterile salariale pentru personalul Primăriei Pitești . Liberalul vorbește de faptul că persoanele care au obținut salarii foarte mari fac parte din PSD. „Aproape toate salariile foarte mari care se dau în administrația publică locală s-au acordat unor lideri PSD de la Pitești.

 

Nicolae Tudose a fost numit secretar de stat

Luni, 14 August 2017 21:31

PSD Argeș are din nou oameni în administrația centrală. Directorul Serviciului Edilitar pentru Comunitate Mioveni, social democratul Nicolae Tudose, a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Numirea a fost făcută printr-o decizie a premierului României, Mihai Tudose. Decizia a fost publicată pe 10 august în Monitorul Oficial.

PNL-iștii argeșeni au întocmit și trimis președintelui partidului, Ludovic Orban, o listă cu soluții la problemele cu care se confruntă mediul de afaceri din România

Luni, 14 August 2017 13:17

Intrat în opoziție, PNL începe reconstrucția. Și în Argeș, după ieșirea la pensie (în Parlament) a lui Iani Popa, lucrurile încep să prindă ceva contur. Oamenii de afaceri din partid au întocmit déjà o listă de probleme – dar și de propuneri pentru remedierea unor anacronisme din domeniul economic – listă ce a fost trimisă direct președintelui Ludovic Orban. Iată câteva dintre acestea.

 

Averile parlamentarilor argeșeni

Luni, 24 Iulie 2017 12:34

# Câștigurile și pierderile deputaților și senatorilor argeșeni în prima jumătate a anului 2017
În majoritate covârșitoare, parlamentarii argeșeni au averi considerabile, de la terenuri și conturi mari în bănci, până la autoturisme de ultimă generație. Vă prezentăm în cele ce urmează ce averi le-a adus prima jumătate a anului 2017, față de sfârșitul anului 2016, parlamentarilor argeșeni, conform declarațiilor de avere semnate de aceștia în luna iunie a acestui an.

Avocatul Cătălin Gherzan s-a înscris în ALDE

Luni, 24 Iulie 2017 12:17

Cunoscutul avocat Cătălin Gherzan a decis să se implice în politică și a ales să se alăture ALDE. Împreună cu echipa ALDE, avocatul și-a propus realizarea mai multor proiecte pentru argeșeni. Un aspect care a cântărit mult în decizia lui Cătălin Gherzan de a intra în politică a fost prietenia dintre acesta și președintele ALDE Pitești, Robert Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei.

 

”Singura voce a noastră care era acolo la nivel parlamentar, i-au luat microfonul...”

Luni, 03 Iulie 2017 11:24

# Ducele de Albota îi simte lipsa deputatului Cătălin Rădulescu
Dezamăgit de stagnarea şi schimbările politice ce au loc la nivelul Guvernului, care afectează ca un bumerang administraţiile locale din ţară şi care afectează toate sistemele într-un ritm de domino, primarul comunei Albota, Ion Dumitru, nu are prea multe speranţe de la actualul guvern şi nici de la reprezentanţii Argeşului la nivel naţional. Edilul este convins că la acest moment nu există nicio persoană care să reprezinte problemele judeţului la nivel central într-un mod mai vocal, asemenea... deputatului suspendat din PSD, Cătălin Rădulescu.

„Cireașa de pe tort a fost moțiunea de cenzură”

Luni, 26 Iunie 2017 12:09

# Spune deputatul PNL, Dănuţ Bica, despre situaţia actuală de la nivel naţional
Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PNL Argeş, deputatul argeşean Dănuţ Bica a turnat din nou cu acid peste cele mai recente decizii luate de social-democraţi la nivel naţional. ”Credeam că le-am văzut pe toate. Se dovedește că viața bate filmul și în România se face o politică originală care se apropie de teatrul absurd. Nu sunt simple metafore, este realitatea. În decembrie, PSD a câștigat alegerile parlamentare cu sprijinul populației. A câștigat mai detașat decât oricare alt partid sau coaliție în alegerile anterioare.

 

Olimpia Doru după demisia din PNL: „Demisia are legătură cu planurile mele, nu are legătură cu nimeni altcineva”

Luni, 26 Iunie 2017 11:54

# Pe Facebook, Olimpia Doru a mulțumit pentru sprijinul colegilor din organizația de femei și celor de la nivel național, dar nu și organizației județene a PNL Argeș
Olimpia Doru, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL Argeş şi-a dat demisia din Partidul Național Liberal. Demisia sa vine la scurt timp după alegerea lui Adrian Miuţescu în fruntea PNL Argeş, funcție pentru care aceasta a și candidat, însă fără succes. Olimpia Doru și-a anunțat demisia printr-un mesaj pe o rețea de socializare. Demisia sa din PNL a venit chiar în ziua în care ar fi împlinit un an de zile în funcția de consilier județean.

Argeșeanul Robert Tudorache a reprezentat România la lucrările Energy Charter Conference-Turkmenistan şi Caspian International Oil and Gas Exhibition and Conference

Luni, 12 Iunie 2017 11:31

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Robert Tudorache, coordonator al sectorului de petrol și gaze naturale din cadrul ministerului, a reprezentat România, recent, la două dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului energetic din zona Mării Caspice: lucrările Energy Charter Conference, care au avut loc în perioda 30 – 31 mai 2017  la Ashgabat (Republica Turkmenistan) şi Caspian International Oil and Gas Exhibition and Conference, care au avut loc în perioda 31 mai – 2 iunie 2017 la Baku (Republica Azerbaidjan).

 

Piteșteanul Daniel Constantin a fost dat afară din ALDE

Luni, 08 Mai 2017 14:08

# Daniel Constantin: ”Un plan premeditat! Alte comentarii sunt de prisos...” # Andrei Gerea: ”Am avut excluderile unor colegi care s-au opus în ultima perioadă deciziilor partidului”

Alături de fostul vicepremier și ministru al Mediului în Guvernul Grindeanu au fost excluși și doi susținători ai acestuia, deputații Mircea Banias și Eugen Durbacă.
„Am avut excluderile unor colegi care s-au opus în ultima perioadă deciziilor partidului și au adoptat anumite poziții duplicitare în legătură cu ALDE”, a anunțat, la încheierea ședinței conducerii formațiunii, vicepreședintele Andrei Gerea.
Pe contul său de Facebook, fostul vicepremier a reacționat: „Un plan premeditat! Alte comentarii sunt de prisos...”.

Liberalii argeşeni vor să înfiinţeze o ligă dedicată exclusiv oamenilor de afaceri din judeţ

Luni, 08 Mai 2017 14:06

Săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, prin vocea noului purtător de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan, liberalii şi-au anunţat deja primele proiecte pe care le vor începe sub egida noii conduceri a partidului.
În acest sens, Gelu Tofan,om politic şi cunoscut om de afaceri din judeţul Argeş a făcut câteva declaraţii cu privire la cea mai nouă iniţiativă şi, probabil, şi cea mai bună din ultima perioadă a PNL Argeş, de a veni în sprijinul micilor întreprinzători din judeţ, prin creearea Ligii oamenilor de afaceri Argeş. 

 

Pagina 10 din 90

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea