Primarul din Băbana - mulțumit de felul în care comunică Alina Gorghiu

Marţi, 08 Februarie 2022 10:24

Bebe Ivan, edilul șef al localității Băbana, este recunoscut ca fiind liber la gură, atât pentru laudă cât și pentru critică. De data aceasta, e de bine. Și lăudată este tocmai Alina Gorghiu, șefa interimară a PNL Argeș.

Bebe Ivan: „Sunt foarte mulțumit de felul în care comunică. Noi, primarii, suntem înștiințați, prompt, cu privire la programele care se deschid, la oportunitățile de care putem beneficia pentru comunitățile noastre. O comunicare pe care nu am întâlnit-o în trecut, chiar și în trecutul recent, deși ne bucuram de aceleași instrumente electronice”.

Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș: „S-a adoptat un nou pachet de sprijin pentru agricultori”

Marţi, 08 Februarie 2022 07:26

Măsuri pentru fermieri! A fost adoptat un nou pachet pentru susținerea producției autohtone.

„Ca urmare a programelor inițiate de către PSD, Guvernul a adoptat un nou pachet de sprijin pentru agricultori, pentru susținerea producției autohtone. Este vorba despre sprijin consistent pentru tomate, usturoi și alte legume deficitare pe piață. Iar în contextul scumpirii carburanților, toți fermierii primesc o gură de oxigen prin reducerea accizei la motorină.

 

Fostul deputat de Argeș, Cristian Boureanu, se iubește cu o actriță cu 25 de ani mai tânără!

Luni, 07 Februarie 2022 19:17

Cristian Boureanu, fostul președinte al PDL Argeș și fost parlamentar, a fost săgetat de Cupidon și iubește din nou, după ce, anul trecut, s-a despărțit de iubita lui, Laura Dincă, după mai bine de șase ani de relație. Mai nou, Boureanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Cristina Belciu (24 de ani).

Cristi Boureanu (49 de ani) a cunoscu-o pe Cristina Belciu într-un restaurant din București în decembrie 2021 și au rămas împreună. Contactat de Cancan, fostul politician nu a negat relația cu tânăra actriță, dar a cerut să i se respecte intimitatea și deci nu a mai oferit alte detalii despre noua sa parteneră de viață.

Fostul subprefect Lucian Ionescu ia pauză de la viața politică!

Luni, 07 Februarie 2022 12:57

Fostul subprefect de Argeș, Lucian Ionescu, a anunțat că la acest moment nu mai are proiecte în politică, implicit în administrație. După ce a fost demis din funcția de subprefect, colegii liberali au început să vorbească, pe la colțuri, despre viitorul politic al lui Lucian Ionescu. Ce intenții are câmpulungeanul Lucian Ionescu?

„Ca să răspund celor care tot ard de nerăbdare cu privire la viitorul meu politic, îi anunț că momentan îmi doresc o pauză din prim-planul politic (nu pot preconiza cât va dura) și îi asigur că timpul trece în favoarea mea.”, a anunțat Lucian Ionescu.

 

 

Bogdan Velcescu, coordonator AUR Argeș: „Un an am funcționat pe străzi și în parcuri, acum avem un acoperiș deasupra capului”

Miercuri, 02 Februarie 2022 08:14

AUR-ul crește și pare că nu se mai oprește! Directorul Institutului INSCOP Research, Remus Ştefureac, a postat pe Facebook un grafic al intenţiei de vot în România, care indică faptul că în prima lună din 2022 AUR a depăşit Partidul Naţional Liberal în preferinţele românilor, devenind astfel al doilea partid din România conform intenţiei de vot. Pe primul loc se află Partidul Social-Democrat. Conform sondajului de opinie, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, principalul partid care ar primi voturile românilor ar fi Partidul Social-Democrat (34,3%), urmat de Alianţa pentru Unirea Românilor (20,6%).  AUR a depăşit astfel Partidul Naţional Liberal, care ocupă locul al treilea în preferinţe (16,6%). Uniunea Salvaţi România (USR) se află pe locul al patrulea (12,5%), urmat de UDMR cu puţin peste 4%.

Emanuel Soare, tot mai aproape de „Forța Dreptei” a lui Orban!

Marţi, 01 Februarie 2022 12:15

# Un avocat argeșean, către fostul prefect: „Dacă erați un liberal adevărat, rămâneați în partid să îndepărtați «răul»”

Fostul prefect și subprefect de Argeș, Emanuel Soare, se apropie cu pași repezi de noul partid creat de Ludovic Orban! Recent, Soare a demisionat din PNL Argeș și a anunțat motivele pentru care a luat această decizie radicală, însă nu a mărturisit dacă intenționează să rămână în politică și să aleagă alt partid. Gurile rele vorbesc de ceva vreme că profesorul Emanuel Soare va conduce, alături de deputatul Adrian Miuțescu, filiala partidului Forța Dreptei.

 

Invitația Alinei Gorghiu: „Merg de mână cu oricine din județ!...”

Marţi, 01 Februarie 2022 11:13

Într-un interviu recent acordat unui post local de televiziune, șefa interimară a PNL Argeș s-a declarat dedicată proiectelor județului. A spus că este în stare să intre pe geam la cabinetele miniștrilor și că va merge, de mână, cu oricine din județ, la București, pentru rezolvarea unor astfel de treburi. Bravo! Să o vedem și pe asta (a spus orbul...)!

Alina Gorghiu: „La mine, dat fiind faptul că am 20 de ani de politică, nu mai există orgoliul ăla pentru paternitatea ideii. Nu trebuie să mai scrie ”Gorghiu” pe proiectul respectiv ca să îl susțin din toată inima. Orice proiect vine din Argeș, indiferent al cui este, dacă are susținerea oamenilor de aici, dacă înseamnă un plus pentru sănătate, pentru mediu, pentru business-ul de aici... sunt proiecte pe care le voi susține până în pânzele albe și voi intra peste miniștri direct, și dacă mă dau afară intru pe geam. N-am nici un fel de ezitare să merg de mână cu oricine din județ astfel încât, la București, să ne impunem ideile și proiectele”.

Conducerea PSD Argeș, în vizită la ministrul Transporturilor

Luni, 31 Ianuarie 2022 17:39

Este recunoscut faptul că județul Argeș are cea mai proastă infrastructură rutieră din țară. Plecând și de la această situație, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, și deputata Simona Bucura Oprescu au avut o întâlnire de lucru, săptămâna trecută cu ministrul Sorin Grindeanu, la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

 

Sorin Apostoliceanu: „Pădurea Trivale trebuie să fie în extravilan ca să nu se mai poată defrișa în scopuri imobiliare niciodată”

Luni, 31 Ianuarie 2022 14:40

 

Planul Urbanistic General (PUG) al Piteştiului împarte în două tabere consilierii locali în ceea ce privește trecerea pădurii Trivale în intravilan. Până și consilierii locali liberali nu au ajuns la un numitor comun în această privință. În schimb, Sorin Apostoliceanu consideră că Pădurea Trivale trebuie să rămână în extravilan, pentru a se opri acoperirea pădurii cu betoane.

 

„ Noi am dat o hotărâre de Consiliu Local, prin care am reglat, în sfârșit, suprafața de pădure care este în posesia statului, în Pădurea Trivale.

În luna martie – alegeri la PNL Pitești

Luni, 31 Ianuarie 2022 13:31

 

În luna martie sunt anunțate alegeri interne la PNL Pitești. Mihai Coteț, actualul președinte interimar al organizației municipale, va fi unul dintre candidați. Urmează de văzut dacă vor fi și contracandidați sau dacă Coteț va avea o misiune facilă.

 

„Va trebui să propunem o dată de organizare a alegerilor, care să fie undeva în jurul datei de 5 martie, cel mult 12 martie. (...) Știu la ce m-am înhămat. Sunt conștient că va fi foarte greu să activăm baza partidului. Există dezamăgiri la nivelul activului de partid, la fel cum există dezamăgiri și în cadrul electoratului nostru.

 

Lista Biroului Permanent Local al PNL Pitești

Luni, 31 Ianuarie 2022 13:14

 

Din luna ianuarie Mihai Coteț a devenit președinte interimar la PNL Pitești. Pe 27 ianuarie, a fost aprobat și noul Birou Permanent Local interimar la Pitești. Din acesta fac parte consilierii locali piteșteni, dar și liberali mai vechi sau mai noi.

Din noul BPL fac parte urmatorii:

Coteț Mihai – președinte interimar;

Alexandrescu Mihai;

Apostoliceanu Sorin;

Alina Gorghiu: „Nu facem alianță cu PSD la nivel de județ”

Miercuri, 26 Ianuarie 2022 13:59

 

Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș, a precizat miercuri, 26 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, că la nivelul județului nostru PNL nu va face alianță cu PSD.

De asemenea, Gorghiu susține că organizația județeană continuă procesul de reorganizare. În acest sens, un prim pas l-a reprezentat anularea tuturor deciziilor de excludere din partid emise de către fosta conducere.

 

Moșteanu, supărat că primarul Gentea nu a luat apărarea primarului USR al Timișoarei!

Miercuri, 26 Ianuarie 2022 07:10

# Din ciclul: „Câinele moare de drum lung și deputatul – de grija altuia!

Deputatul USR Argeș, Ionuț Moșteanu, ne prezintă un subiect care ar trebui să ne intereseze. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, nu a achiesat la circul de la Timișoara, când băieții de la AUR l-au umilit pe primarul USR, iar alți edili din țară au criticat acțiunile celor de la AUR. În plină iarnă, când urlă gigacaloria în facturi, când suntem dispuși să mâncăm mai puțin pentru a ne încălzi, ne spune Moșteanu c-ar trebui să tresărim la golănelile din politică și la faptul că Gentea nu a reacționat la ceea ce s-a întâmplat la Timișoara.

Primarul de la Albota sare cu dinții la Victor Ponta!

Miercuri, 26 Ianuarie 2022 07:06

În ultima vreme a înviat Victor Ponta pentru PSD! În timp ce unii dintre foștii colegi de partid îl declarau mort din punct de vedere politic, iată că Ponta încearcă o revenire în linia întâi. Nu știm dacă îi va ieși figura, dar omul încearcă să se facă auzit în speranța că va reuși ceva din ce își propune. La Argeș, primul care a reacționat cu maximă sinceritate la intențiile lui Victor Ponta de a se întoarce în PSD este primarul de la Albota, Ion Dumitru. Și pentru că edilul e vechi în politică și știe toate dedesubturile mandatului lui Ponta ca premier și președinte al PSD, reacția a fost pe măsură:

 

Gelu Tofan reamintește argeșenilor că e încă în PNL

Marţi, 25 Ianuarie 2022 13:04

Gelu Tofan nu este, încă, în pom! Cel al Forței Dreptei, după mentorul și prietenul Adrian Miuțescu! Ca să demonstreze acest lucru, mai asociază, pe Facebook, din când în când, numele său cu cel al Partidului Național Liberal. Ca să nu uite argeșenii că este primul viceprimar liberal al Piteștiului.

 

Dacă, odinioară, pe când nu era numit nici viceprimar se visa, deja, primar, acum se laudă cu reușitele lui Gentea, din fruntea Primăriei Pitești. Gelu Tofan spune, pe Facebook, ca să îl vadă lumea, că susține continuarea politicii de demolare a garajelor din cartiere și înlocuirea lor cu locuri de parcare. Pune și logo-ul „PNL”-ului în postare, ca să dea impresia că inițiativa este a liberalilor.

Directorul OCPI Argeș, printre membrii noului BPJ al PNL

Marţi, 25 Ianuarie 2022 12:35

În martie, se împlinesc doi ani de când Alexandru Florin Postelnecu a preluat funcția de director la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Argeș. Deși, inițial, s-a vehiculat că mandatul său în conducerea instituției va fi unul de scurtă durată, iată că au trecut anii și îl regăsim tot în aceeași funcție. Mai mult, fiind din partea câștigătorilor, adică a lui Câțu, Florin Postelnecu a reușit să crească politic printre liberali, devenind din această lună și membru în Biroul Permanent Județean al PNL Argeș.

 

 

Mihai Coteț susține că știe de ce a rămas în PNL. Dar știe?...

Marţi, 25 Ianuarie 2022 11:08

# Mihai Coteț: „Un singur lucru bun s-a întâmplat, însă, pentru PNL: a scăpat de o parte dintre personajele toxice, de lideri care au cochetat nestingherit cu PSD”.

Mihai Coteț explică, pe facebook, de ce a rămas în PNL. Deși copiii săi nu doresc să rămână în Piteștiul condus, de 30 de ani, de PSD. Și trece apoi la o dezvoltare minunată a situației, fără să ne spună, de curiozitate, unde și-au propus copiii să se ducă: poate la Bucureștiul lui Nicușor Dan, unde căldura vine, ca și apa caldă, destul de rar, unde poluarea este maximă. Poate afară, în fine. ”Dupe” care motivează decizia sa cu faptul că ”Un singur lucru bun s-a întâmplat, însă, pentru PNL: a scăpat de o parte dintre personajele toxice, de lideri care au cochetat nestingherit cu PSD. Ba au băgat și o parte din PSD în PNL, dar asta nu-i împiedică să ne ofere un grețos spectacol de așa-zisă moralitate și corectitudine politică.”.

Dănuț Dinu: ”Bulf si gașca lui de bandiți s-au folosit de mine! În 2024 nu mai pupă 1%!”

Marţi, 25 Ianuarie 2022 10:05

Război în PMP! La Centru s-a încercat mazilirea președintelui PMP, Cristian Diaconescu, de către tabăra condusă de fostul lider al partidului, Eugen Tomac. S-a orchestrat un puci de zile mari, în contextul unei alianțe politice cu PNL-ul, iar presa centrală a scris la greu despre frământările din PMP. La Argeș a fost aproape liniște. Doar Dănuț Dinu a făcut ceva valuri cu un comentariu pe care l-a postat pe pagina de Facebook a liderului PMP, Cristian Diaconescu.

 

Liberalilor le-a trebuit mai bine de un an ca să îl înlocuiască pe Mitrofan

Luni, 24 Ianuarie 2022 11:31

 

# Mitrofan spunea „adio” de la primărie încă din 2020

Cristian Mitrofan spunea, după alegerile locale din 2020, când nu a obținut nici pe jumătatea voturilor lui Panțurescu, că renunță pentru totdeauna la Primăria Curtea de Argeș. Cu toate acestea, liberalilor le-a trebuit un an și trei luni ca să îl schimbe pe acesta din fruntea PNL Curtea de Argeș. “Dragi prieteni, pentru mine, Primăria Curtea de Argeş este un capitol închis definitiv şi irevocabil!”, susținea Mitrofan, în urma alegerilor din 2020. A fost greu de înlocuit, însă, de la organizația municipală. A trebuit să vină Alina Gorghiu din Timiș în fruntea liberalilor argeșeni ca să numească o altă persoană în locul său!

Gelu Tofan: „Ѕunt obligat să termin mandatul de viceprimar al Piteștiului”

Luni, 24 Ianuarie 2022 11:26

 

# Vicele cam visează, cu ochii deschiși, la al doilea mandat…

Viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, respiră ușurat! Deși s-a comentat mult despre faptul că-și va pierde funcția de vice din cauza cercetării la care e supus de DNA, Tofan rămâne la butoane. Chiar liderul interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, declara recent că nu este convenabil ca Gelu Tofan să își piardă funcția, cu toate că Mihai Coteț spera c-o să îi ia locul, iar pe la colțuri se vorbea cu voce tare despre mazilirea lui Tofan. Invitat la un post local de televiziune, viceprimarul liberal a declarat:

 

Pagina 10 din 130

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea