Primarul din Domnești: realizări și planuri de viitor

Luni, 14 Septembrie 2020 23:50

Deși tânăr, primarul din Domnești, Ion Gabriel Zăvoianu, are o carte de vizită serioasă. Cartea sa de vizită o reprezintă realizările ultimului mandat, perioadă în care, așa cum se va vedea mai jos, nu a pierdut timpul.

Obiective de investiții realizate

# Prima înființare rețea publică de apă potabilă – proiect finalizat;
# Sistem de Canalizare menajeră – proiect finalizat;

Primărița din Moșoaia, Simona Bușcă: ”Am datoria să vă transmit, cu sinceritate, câteva gânduri cu privire la candidatura mea”

Luni, 14 Septembrie 2020 23:49

Tânăra Simona Bușcă, primar interimar al localității natale, Moșoaia, a ținut șă își dezvăluie, virtual, gândurile și ideile pe care le are. Arătând, atât aici cât și prin comportamentul anterior că o femeie, chiar și tânără, poate avea țeluri serioase și pentru atingerea cărora nu se sfiește să depună eforturi. Felicitări, Simona Bușcă. Iată scrisoarea sa:

 

Dr. Marian Drăguşin îl susţine pe Cristian Gentea pentru Primăria Pitești

Luni, 14 Septembrie 2020 23:46

Marian Drăgușin, un nume binecunoscut, și-a făcut publică preferința pentru  alegerile locale în capitala de județ:
„Am analizat foarte atent proiectele prezentate de toți candidații la Primăria Pitești și recunosc sincer faptul că OMul Cristian Gentea, echipa acestuia și proiectele prezentate mi-au oferit cea mai mare încredere. Piteștiul va avea, în urma alegerilor locale, o ECHIPĂ în folosul cetățenilor! Oferta electorală pentru alegerile locale din acest an este mai bogată decât oricând! Așa se întâmplă și la Pitești. Personal, ca om de afaceri, acest lucru mă bucură.

Argeșul pe primul loc! Fapte, nu vorbe pentru sănătatea argeșenilor!

Luni, 14 Septembrie 2020 23:11

Argeșul este singurul județ din România care are 12 spitale, dintre care 9 sunt sub autoritatea Consiliului Județean. În ultimii 4 ani, am investit 50 de milioane de euro în modernizarea spitalelor și dotarea lor cu aparatură performantă. Cu peste 1 milion de euro am cofinanțat reabilitarea dispensarelor din 23 de comune. Și tot din bugetul Consiliului Județean am alocat peste 1 milion de euro ca să facem față crizei sanitare provocate de coronavirus.

 

Cristian Gentea: "Voi face din Lunca Argeşului cel mai mare parc de distracţii din regiune"

Luni, 14 Septembrie 2020 13:29

PROIECTUL LUI CRISTIAN GENTEA PENTRU PITEȘTI! #AICI VREI SĂ TRĂIEȘTI!

# Terase # Restaurante # Cafenele # Zone de barbeque şi picnic # Locuri de joacă # Tiroliene # Cinematograf în aer liber #  Zonă de concerte # Piste pentru biciclişti

Malurile Argeșului oferă o oportunitate imensă de infrastructură pentru agrement, sport și HoReCa

Startul a fost dat - în ciuda numeroaselor greutăți (niciodată făcute publice)- de administrațiile precedente prin realizarea primul tronson de parc: Lunca Argeșului 1.o zonă în care mii de piteșteni își petrec timpul săptămânal de câțiva ani încoace.

Sorin Apostoliceanu, scrisoare deschisă către dascăli, părinți și copii

Luni, 14 Septembrie 2020 09:59

 

 

 

Dragi piteșteni,

 

Ca părinte, la fel ca voi toți, anul acesta a fost unul pe care, dacă mi-ar sta în putere, l-aș șterge din calendar. Atât de multe complicații a generat acest virus încât boala în sine, de multe ori, pare mai inofensivă decât efectele generate la nivel de societate. Cu cine îmi las copiii cât timp sunt la serviciu? Ce fac de aici înainte? Creșa nu îmi mai primește copilul, pentru că și așa erau 35 într-o clasă și nu se pot respecta normele de siguranță; unde îl duc? Cine are grijă de copilul meu în cele două săptămâni în care grădinița l-a anunțat că trebuie să stea acasă, pentru că nu există spațiu suficient, iar cursurile urmează să aibă loc... cu rândul? De unde bani pentru măștile cu care copilul/copiii trebuie să meargă zilnic la școală?

 

Cristian Gentea: Modernizăm sistemul de învățământ, facem școala atractivă și dinamică!

Duminică, 13 Septembrie 2020 16:48

Investițional, Primăria Pitești răspunde de construcție, extinderea, modernizarea și dotarea unităților în care se pregătesc peste 32.000 de elevi. Aceste obligații sunt ca și asumate, pentru că intră în „fișa postului” administrației locale, explicat, în prag de început de an școlar Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria municipiului Pitești. Ce se poate face însă mai mult? Iată abordarea domniei sale:

Consiliul Județean - 283 de proiecte de infrastructură școlară în 87 de localitati

Sâmbătă, 12 Septembrie 2020 20:48

Zece milioane de euro au fost investite în infrastructura școlară în perioada 2016-2020.

Ion Mînzînă: "Consiliul Județean a finanțat sau cofinanțat 283 de proiecte în 87 de localități. Acestea au vizat refacerea acoperișurilor, amenajarea de grupuri sanitare în interior și racordarea la utilități, dotarea cu centrale termice și reparații capitale.

 

Fără cozi la UPU și lipsa asistenței medicale noaptea!

Vineri, 11 Septembrie 2020 12:46

CRISTIAN GENTEA: Facem primul centru medical de permanență pentru persoanele vârstnice din Pitești!

În platforma candidatului PSD pentru Primăria Municipiului Pitești, la capitolul măsurilor dedicate cetățenilor de vârsta a treia, mai sunt prevăzute un sistem de îngrijire la domiciliu, un centru medical de geriatrie, forme de subvenționare a bătrânilor cu venituri mici și locuri de întâlnire în cartiere

Cristian Gentea: "F.C. Argeș joacă de acum cu un înger pe umăr"

Joi, 10 Septembrie 2020 17:42

Astăzi a fost prezentat noul echipament al echipei FC Argeş, în cadrul evenimentului fiind prezentat şi noul autocar al echipei, unul modern şi cu însemnele clubului. La eveniment au fost prezenţi Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Gica Dobrin - soția marelui fotbalist Nicolae Dobrin, antrenorul Ionuţ Badea, sponsorii echipei, foşti jucători de renume ai FC Argeș foarte mulți suporteri. Cristian Gentea le-a mulţumit sponsorilor echipei şi Gicăi Dobrin pentru toate demersurile făcute pentru ca jucătorii lui Ionuţ Badea să poarte pe tricouri chipul legendarului Nicolae Dobrin.

 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, întotdeauna alături de argeșeni

Joi, 10 Septembrie 2020 15:22

"I-am mulțumit personal ministrului Sănătății, Nelu Tataru, pentru sprijinul acordat argesenilor și sistemului de sănătate din județ în timpul pandemiei de coronavirus. Domnul ministru a fost astazi la Centrul de Transfuzie Sanguina din Pitești, unde, datorita insistențelor președintelui PNL Arges, Adrian Miutescu, și eforturilor dansului, funcționează un aparat de plasmafereză. Ca prefect al județului, mi-am dorit ca in Arges sa funcționeze acest aparat, folosit pentru tratamentul pacienților Covid, dar și cât mai multe aparate de testare PCR. Le mulțumesc argesenilor care au donat plasma pentru tratamentul bolnavilor Covid, reacția acestora, de solidaritate și empatie, depășind așteptările tuturor.

Cartea neagră a ultimilor 4 ani de administrație, în Pitești!

Joi, 10 Septembrie 2020 13:59

 

Un program electoral pe care îl prezinți cetățenilor reprezintă contractul pe care îl faci cu aceștia. Ei investesc în acest contract încrederea și banii lor, tu te achiți de proiectele cu care te-ai angajat. La finalul contractului, vii în fața oamenilor și prezinți, punct cu punct, cum te-ai onorat de atribuțiile asumate. Din păcate, contractul dintre actuala administrație și piteșteni este... aproape nul! Aproximativ 90% dintre proiectele propuse, fie ele mici sau de amploare, nu au fost duse la bun sfârșit! Și cu toate acestea, aproape aceeași administrație vine astăzi cu un lot nou de promisiuni, reformulate, reîmpachetate, reluate și adăugite, pentru impresia artistică.

 

Ministrul Cuc demontează minciunile electorale ale liberalilor. Contractul de finanțare pentru autostrada Pitești-Sibiu a fost semnat în 4 Noiembrie 2019

Miercuri, 09 Septembrie 2020 11:53

De multă vreme Argeșul nu a mai avut un candidat care să spună minciuni electorale cu atâta lejeritate cum o face Emanuel Soare. Nu enumerăm aici toate aberațiile fostului prefect, deoarece lista ar fi mult prea lungă. Neavând nimic personal cu care să se laude sau care să-l recomande pentru funcția la care candidează, rămas în memoria colectivă doar prin controalele și amenzile cu care i-a speriat pe argeseni, omul se agață de orice proiect care îi iese în cale și și-l asumă. La fel procedează și în cazul autostrăzii Pitești - Sibiu.
Pentru restabilirea adevărului, trebuie să vă reamintim că proiectul cu care se laudă acum liberalii a fost întocmit și trimis la Comisia Europeană de către guvernarea PSD, contractul de finanțare fiin semnat în 4 noiembrie 2019, când ministru al Transporturilor era Răzvan Cuc.

Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Pitești: ”Ăsta sunt! Asta vreau! Am cea mai bună Echipă și vreau să demonstrez că se poate și la Pitești!”

Marţi, 08 Septembrie 2020 23:27

Majoritatea îmi spun... ”vicele”. Și, da, sunt primul ”vice” care v-a ascultat, primul care, 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, v-a preluat problemele și le-a rezolvat fără ca acestea să ajungă uitate, într-un dosar cu șină. Sunt vicele care și-a tocit coatele pe proiectele de fonduri europene - iar rezultatele se vor vedea în curând! - vicele care a transparentizat activitatea primăriei, vicele care v-a consultat în proiectele importante.

 

Ion Mînzînă: Consiliul Județean a investit 50 de milioane de euro în spitalele din Argeș, în ultimii 4 ani

Marţi, 08 Septembrie 2020 19:18

Argeșul este singur județ din România care are 12 spitale, dintre care 9 sunt sub autoritatea Consiliului Județean. În ultimii 4 ani, am investit în sănătate 50 de milioane de euro în modernizarea spitalelor și dotarea lor cu apariția performanței. Cu peste 1 milion de euro am cofinanțat reabilitarea dispensarelor din 23 de comune. Și tot din bugetul consiliului Județean am alocat peste 1 milion de euro ca să facem față crizei sanitare provocate de coronavirus.
Comandat de Partidul Social Democrat, Organizația Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL

875,5 milioane euro aprobate de Comisia Europeană pentru autostrada București - Sibiu

Marţi, 08 Septembrie 2020 06:56

Comisia Europeană a anunţat pe 3 septembrie, aprobarea unei investiţii în valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrăzii Sibiu-Piteşti.  „Alocarea acestor bani din partea UE este o imensă victorie pentru România și o certitudine că banii vor veni iar autostrada se va realiza”  consideră Sorin Apostoliceanu, candidatul Partidului Național Liberal Argeș la primăria municipiului Pitești.

Astfel, coridorul va oferi o legătură neîntreruptă de-a lungul României, de la portul Constanţa şi până la vama Nădlac, legând centrul şi vestul României de reţeaua europeană de autostrăzi.

 

Primarul din Bradu în fața unui nou mandat. Dan Stroe: „Mai este mult de lucru în comună, însă progresul se poate vedea!”

Luni, 07 Septembrie 2020 23:58

Bradu este, deja, destinația favorită a piteștenilor ce și-au propus  să părăsească blocurile ridicate în vremea comuniștilor, însă doresc să meargă pe asfalt, doresc apă, gaze, canalizare.

Primarul Ion Dumitru: ”Moșoaia a făcut lucruri mărețe sub Ene. Sub conducerea Simonei Bușcă va face lucruri și mai mărețe!”

Luni, 07 Septembrie 2020 23:50

Celebrul ”duce” de Albota, Ion Dumitru, se implică activ în campania electorală. Chiar și într-o comună vecină, în Moșoaia, unde spune că a lucrat fructuos cu fostul primar, Florea Ene. Iar acum, când alți candidați sunt prezenți în fața ștampilei de vot, Ion Dumitru are o convingere clară: Simona Bușcă!

 

Cătălin Bulf, vicepreședinte PMP: Demiterile pe bandă rulantă ale aleșilor din Argeș pun în pericol județul!

Luni, 07 Septembrie 2020 23:45

În ultima întâlnire cu presa, vineri, 4 septembrie, liderul PMP Argeș s-a arătat îngrijorat de stilul haotic în care au ajuns să lucreze atât primăriile din județ, cât și Prefectura. Și toate din cauza migrației accentuate a aleșilor locali, care, de un timp, nu mai fac diferența între stânga și dreapta. Cert este cî nici partidele nu o mai fac…

5 motive pentru care Ionuț Moșteanu va câștiga Primăria Pitești

Luni, 07 Septembrie 2020 23:41

Alegerile locale se apropie, iar pe 27 septembrie piteștenii trebuie să aleagă, pentru prima dată după 30 ani, o nouă generație în orașul nostru, cu o nouă viziune și energie. Oameni cu cariere în mediul privat, profesioniști în domeniile lor, care au decis să facă pasul spre politică, sătui de hoția și incompetența vechilor politicieni. Sătui să vadă că în Pitești nu se întâmplă nimic.

 

Pagina 10 din 111

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea