Argeșeanul Andrei Gerea nu știe încotro merge România

Luni, 24 August 2020 20:00

După câteva mandate, oferite de argeșeni, în care a fost îmbrăcat în culorile PNL sau ALDE, Andrei Gerea și-a redescoperit rădăcinile: Sectorul 1 (București, n.r.) pentru mine înseamnă leagănul politic.”  O declarație ce nu poate fi coroborată decât cu cele două apartamente din Capitală apărute în declarația de avere, unul în 2014, altul chiar anul acesta, 2020.

Simona Bucura Oprescu despre deschiderea anului școlar: ”Oare ce o fi în mintea celor din Guvernul PNL când inventează asemenea aberații?”

Luni, 24 August 2020 19:59

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu critică în termini duri măsurile anunțate de (încă) guvernul PNL:
”Simona Bucura Oprescu: Ministerul Sănătăţii a publicat, în sfârşit, ghidul cu măsuri pentru începerea şcolii.  Constatăm cu stupoare, însă, că părinților li se pune în cârcă întreaga responsabilitate. Aceștia sunt amenințați cu dosare penale și li se dă un rol care, de fapt, ar trebui să fie al unui personal medical calificat.

 

Nicolae Velcea: „Construim, împreună, în Ștefănești!”

Luni, 24 August 2020 19:54

Dragii mei,

Mă adresez tuturor cetățenilor orașului Ștefănești, tuturor partenerilor publici și privați ai administrației locale Ștefănești.
Sunt Nicolae Velcea, deputat PSD în Parlamentul României, și candidez pentru funcția de primar al orașului nostru, în numele echipei PSD și susținut de aceasta.
Am luat această decizie având convingerea că fiecare dintre noi poate schimba, cu adevărat, lucrurile, numai prin implicare directă, prin asumarea unor provocări, prin proiecte bine gândite și, la fel de bine, puse în practică.

Doi argeșeni, candidați la funcția de consilier județean, respinși de BEJ pentru că au făcut poliție politică

Luni, 24 August 2020 19:50

# Candidatura primarului Gheorghe Purcaru (foto) la funcția de consilier județean - respinsă. Dar cea la Primăria Morărești - acceptată

Două candidaturi pentru funcția de consilier județean, pe listele Partidului Ecologist Român și ALDE, au fost respinse de Biroul Electoral Județean nr 3 Argeș. Motivul? Cei doi au fost colaboratori ai Securității.

 

 

Stelică Crăciun, candidat pe listele Partidului Ecologist la Consiliul Județean Argeș, sub control judiciar pentru șantaj și amenințări

Luni, 24 August 2020 19:48

 

UPDATE: De asemenea, după ce Stelian Crăciun a ajuns în arest, un alt politician a petrecut o noapte în celulă. Este vorba de șeful PNL Mărăcineni, Marian Popescu, unul dintre cei care l-au reclamat pe Crăciun. Practic, cei doi s-au reclamat reciproc. Și acesta a fost eliberat, fiind plasat sub control judiciar.

Textul inițial: Omul de afaceri Stelian („Stelică”) Crăciun, cumnatul primarului comunei Mărăcineni - Nicolae Dascălu, a ajuns, săptămâna trecută, în arest pentru 24 de ore. El a fost reținut joi seara, 20 august, sub acuzația de șantaj și amenințare. Afaceristul este anchetat după ce ar fi încercat prin mod illegal, încă din luna martie, să-i convingă pe contracandidații cumnatului său să se retragă din cursa electorală.  Acesta ar fi amenințat mai mulți membri PNL din Mărăcineni. Oamenii legii au efectuat și două percheziții domiciliare la locuințele lui  din Micești și din Mărăcineni.

 

Niciun candidat independent la CJ Argeș

Luni, 24 August 2020 19:46

Deși a existat un candidat independent pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 3 Argeș i-a respins dosarul. Activista civică Simone Lucie Nicolescot (foto) nu a putut strânge numărul total de susținători necesari pentru a putea candida la CJ Argeș. În schimb, aceasta poate candida la funcția de primar al comunei Băiculești. Precizăm că Simone Lucie Nicolescot este o luptătoare acerbă contra abuzurilor și dezinteresului autorităților locale sau naționale.

 

Echipa PNL la Primăria Pitești: ,,Nu venim la Primărie să dăm oameni afară! Venim să facem echipă cu ei!"

Luni, 24 August 2020 11:45

Tot mai mulți angajați ai Primăriei Pitești și ai instituțiilor din subordinea acesteia reclamă faptul că sunt supuși unor presiuni din partea conducerii PSD Pitești și a Primăriei. Acestora li se spune că vor fi dați afară din serviciu dacă la conducerea instituției vor ajunge alții decât social-democrații.Liberalii piteșteni au ținut să lămurească acest aspect și spun răspicat că nu vin la Primărie ca să dea pe cineva afară, ci ca să facă echipă cu oamenii.

Cabinetele școlare medicale din mediul rural au, în Argeș, ZERO MEDICI!

Luni, 17 August 2020 21:48

# Răspuns halucinant al Ministerului Sănătății la o întrebare a deputatului Dănuț Bica

Întrebări și, mai ales, răspunsuri, de domeniul SF, trec, în această perioadă, aproape neobservate. Suntem în campanie electorală, campanie dublată, poate chiar depășită, ca număr de știri, de evoluția virusului SARS COV II. Iată însă că, cu toate acestea, apar informații demne de filme de groază. La sfârșitul lunii iunie, deputatul (PNL) Dănuț Bica a adresat, de la tribuna Parlamentului, o întrebare pentru Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății.

 

CONTINUITATE ȘI DEZVOLTARE LA CORBI - Anca Alina Baciu s-a înscris în cursa electorală

Luni, 17 August 2020 21:43

Primarul de poveste al comunei Corbi nu mai candidează în localitatea natală. Acesta, după cum se știe, s-a înscris în cursa pentru Consiliul Județean Argeș. Nu lasă, însă, locul de izbeliște, ci o propune chiar pe fiica sa, o tânără ambițioasă și cu experiență managerială. Iată mesajul.

Candidatul PSD la Primăria Moșoaia, Simona Bușcă: „Voi face tot ce ține de mine să schimb comuna în bine!”

Luni, 17 August 2020 13:52

Simona Bușcă și-a depus, săptămâna trecută,  candidatura pentru funcția de primar al comunei Mosoaia.
„Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Moșoaia. Am mers la circumscripția electorală împreuna cu toți colegii mei, viitorii consilieri locali. Am fost onorați să-l avem alături pe dl Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș. Prezența dumnealui este dovada că tinerii își vor face auzită vocea în lumea zgomotoasă a politicii.  Am toată speranța că voi reuși deoarece sunt un om muncitor, sunt un om de echipă. Am alături de mine oameni ambițioși, inteligenți. Voi face tot ce ține de mine să schimb comuna în bine”, a precizat Simona Bușcă.

 

PNȚCD Argeș îl susține, pentru Consiliul Județean, pe Ion Mânzână

Luni, 17 August 2020 13:40

Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, și președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, au semnat, joia trecută, la sediul PSD Argeș, un protocol electoral pentru alegerile locale din anul 2020 în județul Argeș. Conform protocolului, cele două partide vor merge pe liste separate la alegerile locale, dar PNȚCD îl va susține în cursa electorală pentru președinția Consiliului Judetean Argeș pe Ion Mînzînă, candidat din partea PSD.

Virgil Baciu a intrat în cursa pentru Consiliul Județean Argeș

Luni, 17 August 2020 13:38

# Virgil Baciu: „Sunt primul și singurul candidat care a prezentat până acum un program de dezvoltare a județului”

Primarul de la Corbi,Virgil Baciu, candidatul PMP la şefia CJ Argeş a vorbit, astăzi, într-o conferinţă de presă, despre planurile sale pentru Argeş:  „Ne apropiem de momentul alegerilor. Voi candida la CJ pentru funcția de președinte, dar voi fi și pe lista de consilieri. Sunt singurul candidat care a prezentat până acum un program de dezvoltare a județului. Eu nu merg la CJ nici pentru partid, nici pentru mine, nici pentru cineva de lângă mine.

 

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: „Nu mai putem rata din banii europeni destinați infrastructurii”

Luni, 17 August 2020 13:37

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, afirmă că România are nevoie, mai mult ca oricând, de o administrație locală capabilă să se adapteze din mers. “Administrația locală poate face progrese luând din exemplul țărilor și orașelor dezvoltate din Europa. Avem nevoie de proiecte și nu mai putem rata din banii europeni destinați infrastructurii, utilităților, digitalizării. Partidul Mișcarea Populară are lideri în Parlamentul European cu vastă experiență. Avem de unde lua expertiza și avem cum să performăm. În acest moment, PMP reprezintă echilibrul și valorile adevărate. E vreamea administrației locale PMP!”, spune Bulf.

Ion Georgescu, primarul de la Mioveni: „Dacă spitalul ar fi funcționat la capacitate de 100% nu aș mai fi candidat”

Luni, 17 August 2020 11:31

Primarul Ion Georgescu candidează pentru un nou mandat la Primăria Mioveni. Va fi și ultimul mandat, dacă va fi ales din nou de comunitate, mărturisește edilul.
„Partidul din care fac parte, la nivel de organizație locală și la nivel de județ, mi-a mai dat un mandat de a reprezenta comunitatea din Mioveni și să închid proiectele începute. Dacă Spitalul ar fi funcționat la capacitate de 100% nu aș mai fi candidat. Să știți că nu este ușor! Eu mi-am respectat jurământul depus. Am avut o medie de muncă de 14-15 ore pe zi. Spitalul, sala de sport și gazele de la Clucereasa sunt trei obiective pe care eu le-am început și vreau să le inchei. Este și ultimul mandat la care mai candidez. Am intrat cu capul sus în această instituție și sunt sigur că voi pleca tot cu capul sus. Cred că las în urma mea multe reușite”, a precizat primarul Ion Georgescu la Antena 3 Pitești.

 

 

Apostoliceanu: ,,Piteștiul are nevoie de o strategie culturală și de timp liber așa cum au și celelalte orașe civilizate"

Luni, 17 August 2020 11:07

 

Din punct de vedere cultural și al timpului liber, Piteștiul este un oraș aflat la terapie intensivă. În timp ce orașe cu administrații open-mind găzduiesc festivaluri de amploare internațională în materie de muzică, teatru sau film, evenimente care atrag zeci de mii de turiști și generează fonduri la bugetul de stat, administrația Ionică nu a fost capabilă să livreze nici măcar o ,,Simfonie a Lalelelor" la un standard rezonabil de profesionalism.

Echipa PNL la Primăria Pitești își propune să tragă definitiv linie acestei perioade de Ev Mediu cultural. Mihai Coteț, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar, pledează pentru un Pitești deschis către lume și, mai ales, către actualitate, încă din momentul în care a intrat în politică. Intențiilor celor doi li s-a adăugat, recent, regizorul Bogdan Cioabă, care speră că Piteștiul va avea în sfârșit un Teatru Municipal de Copii și Tineret și cel puțin un festival de artă major.

Cristian Gentea: „Mi-aș dori să văd în Pitești orașul în care tinerii vor să vină din toate colțurile țării, nu cel din care vor să plece unde văd cu ochii!”

Luni, 10 August 2020 23:08

Cristian Gentea, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Pitești, explică proiectul “Pitești – Micul București”, un proiect prin care își dorește să schimbe radical municipiul reședință de județ al Argeșului.
“Am remarcat în spațiul politic (nu public) o vie agitație în jurul mesajului meu de preambul lansat după anunțarea candidaturii. Am văzut comentarii, unele veninoase și inutile, altele extrem de pertinente (pe care le citesc și le analizez) legate de ideea că mi-aș dori să văd în Pitești un mic București.

 

Deputatul Simona Bucura Oprescu îl ia la întrebări pe Orban

Luni, 10 August 2020 23:07

După ce liberalii refuză să majoreze valoarea punctului de pensie cu 40%, deputatul argeșean Simona Bucura Oprescu l-a luat la întrebări pe premierul Ludovic Orban.
„Liberalii refuză în continuare să respecte legea și anunță cu nonșalanță că nu au bani pentru majorarea cu 40% a pensiilor. Mai mult, premierul Ludovic Orban arată pisica intrării în incapacitate de plată dacă s-ar face majorarea decisă de către Parlament! Dar, domnule Orban, nu mai e risc pentru țară când dați tun după tun financiar pe spatele bugetului de sănătate?

PSD Argeș: „Guvernul liberal distruge sectorul HoReCa!”

Luni, 10 August 2020 23:05

Reprezentanţii HoReCa (industria hotelurilor și restaurantelor) au ajuns la capătul puterilor și acuză atitudinea premierului Ludovic Orbann care nu este dispus la o discuţie pentru redeschiderea restaurantelor în condiții de siguranță. „Sectorul HoReCa a fost printre cele mai afectate în perioada pandemiei, iar Guvernul liberal nu a oferit niciun sprijin! Cei care lucrează în domeniu spun că nu mai există resurse pentru a susţine industria HoReCa, iar în curând se poate ajunge în situația “de a pune lacătul pe această industrie”. Guvernul PNL nu face nimic pentru acest sector important al economiei naționale, iar numărul de șomeri și de firme închise va crește continuu, din păcate!”, se arată într-un comunicat emis de PSD Argeș.

 

Deputatul Nicolae Georgescu: „Argeșul - în zona roșie privind situația COVID-19”!

Luni, 10 August 2020 22:58

Noul an școlar preuniversitar va începe pe 14 septembrie, când majoritatea elevilor vor merge la școală! Modul în care se va decide dacă elevii vor merge la școală este contestat de parlamentarul argeșean Nicolae Georgescu, de profesie profesor.
„Președintele României și guvernanții aruncă responsabilitatea în plan județean! Așadar, mai marii țării au în calcul trei scenarii în funcție de care școlile ar putea fi închise total sau parțial, pe baza numărului de noi infecții cu COVID-19 la mia de locuitori din fiecare localitate.

Cătălin Bulf: „E vremea administrației locale PMP”

Luni, 10 August 2020 22:54

Președintele Partidului Mișcarea Populară Argeș, Cătălin Bulf, susține că în țara noastră este nevoie, mai mult ca niciodată, de o administrație locală capabilă.
„România are nevoie, mai mult ca oricând, de o administrație locală capabilă să se adapteze din mers. Administrația locală poate face progrese luând din exemplul țărilor și orașelor dezvoltate din Europa. Avem nevoie de proiecte și nu mai putem rata din banii europeni destinați infrastructurii, utilităților, digitalizării.
Partidul Mișcarea Populară are lideri în Parlamentul European cu vastă experiență. Avem de unde lua expertiza și avem cum să performăm. În acest moment, PMP reprezintă echilibrul și valorile adevărate. E vremea administrației locale PMP”, susține Cătălin Bulf.

 

Pagina 10 din 109

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea