Liberalii argeșeni își fac singuri opoziție!

Luni, 28 Ianuarie 2019 23:55

Liberalii argeșeni își fac singuri opoziție! De mai bine de o lună de la dizolvarea BPL al PNL Pitești, peneliștii se ceartă între ei pe unde apucă: în mediul online, în presă. Lipsa de viziune și de coordonare se va observa, cel mai probabil, la alegerile europarlamentare, unde aceștia visează să obțină un procent de peste 25%.

Eurodeputatul Gabriela Zoană, atac la Monica Macovei

Luni, 28 Ianuarie 2019 23:49

„În Comisia LIBE a Parlamentului European doamna Ministru Carmen Dan și domnul Ministru Tudorel Toader au prezentat prioritățile României la Președinția Consiliului Uniunii Europene. Am avut plăcerea să văd conturată viziunea României în ceea ce privește justiția și afacerile interne în perioada deținerii de către țara noastră a Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene”, a susținut europarlamentarul argeșean Gabriela Zoană.

 

Rezultat extraordinar obținut de argeșeanul Robert Glinţă

Luni, 28 Ianuarie 2019 23:48

# Deși a obținut baremul olimpic în proba de 100 metri spate, înotătorul nu s-a calificat încă la Jocurile Olimpice din 2020
Sportivul argeșean Robert Glinţă, cel mai valoros înotător român al momentului, s-a impus la Cupa Europeană din Luxemburg în proba de 100 metri spate, cu un rezultat de 58,83 secunde. Glință a reușit să se impună şi în faţa campionului european, rusul Kliment Kolesnikov.

Un argeșean acuză! Florin Călinescu, atac la PSD și la liderul Liviu Dragnea: „Leul se duce la vale și ție, livulică, ți se rupe…”

Luni, 28 Ianuarie 2019 23:29

Florin Călinescu nu se dezminte, a început să fie atent la mișcările politice, dezordonate, ale guvernării. Și este și acid cu privire la aceste mișcări, în stilu-i caracteristic.
În opinia lui Florin Călinescu, Eugen Nicolicea și Codrin Ștefănescu și-ar dori să-i bage la închisoare pe cei care îi fluieră.
”Pentru că  Livulică este ocupat cu gagicăreala, lacheii fac și ei ce pot. Care cum ajunge la Bruxelles, în frunte cu domnu’ viorica, vorbesc în numele țării, adică și al meu.
Numai că ăia cărora le vorbesc imbecilii tăi nu sunt slugile tale și nu pun botu’.

 

PNL Argeș se laudă în bilanțul activității că a donat mere de… 400 de lei la copii

Luni, 28 Ianuarie 2019 11:52

# Activitatea liberalilor pe 2018 – „glorificarea mediocrității”

„În anul care a trecut, adică 2018, PNL Argeș nu a stat degeaba… Ne face plăcere să vă oferim un bilanț al activității noastre! Nu scriem totul, fiindcă am umple câteva zeci de pagini…”, așa a început organizația județeană a PNL prezentarea activității pe care a derulat-o în anul precedent. Nu intrăm în detalii amănunțite pentru că acest lucru l-am făcut deja în materialul apărut în una din edițiile trecute ale săptămânalului „Atitudine în Argeș”.

Ion Mînzînă: „Trebuie să recunoaștem că rectificările bugetare au fost pe plus”

Luni, 21 Ianuarie 2019 14:07

Argeșul ar putea primi mai mulți bani de la Guvern în acest an. Din câte se pare, în urma discuțiilor purtate la Centru, în viitorul buget, ar putea fi repartizate sume mai consistente. Potrivit vicepreședintelui CJ Argeș, Ion Mînzînă, în anul precedent la toate rectificările bugetare, guvernul a alocat mai mult față de alți ani
"N-am fost mulțumiți cu ce ni s-a repartizat de la bugetul de stat. Dar trebuie să recunoaștem că rectificările bugetare au fost pe plus, până și ultima, cu câteva zile înainte de încheierea lui 2018. În Argeș am terminat discuțiile cu primarii, le-am explicat că vor beneficia de fonduri cei care n-au. Vreau să respectăm principiul solidarității și să-i ajutăm pe aceia care chiar au nevoie", a declarat Mînzînă.
M.M.


 

Deputatul Ionuț Moșteanu, despre autostrada Pitești - Sibiu: „Cu noroc, vor începe în 2020 pe 2 din cele 5 tronsoane”

Luni, 21 Ianuarie 2019 14:03

Începutul de an vine cu vești bune! Uzina Dacia își va extinde fabrica de la Mioveni, fapt ce va aduce un număr mai mare de locuri de muncă în județ. În schimb, deputatul USR de Argeș, Ionuț Moșteanu, a readus în spațiul public declarația fostului director al Renault Dacia, care cerea construcția unui sistem minim de autostrăzi în România.

Liberalii argeșeni spun lucruri trăsnite! PNL Argeș visează 27% la alegerile europarlamentare

Luni, 21 Ianuarie 2019 13:51

Liberalii argeșeni se laudă cu un scor în sondaje care este demn de filmele de comedie. La ultimele alegeri, cele parlamentare, din 2016, PNL Argeș nu a trecut de 13%, iar acum, cu câteva luni înainte de alegerile europarlamentare, aceștia se văd cu 26-27 de procente. Vrabia mălai visează!
Argeșul a fost mereu un județ în care PSD a fost în pole position când a venit vorba de procentele obținute la alegeri, fie ele locale, prezidențiale, parlamentare sau europarlamentare.

 

Cătălin Bulf: „Avem dovada că managerul Consiliului Județean este unul prost”

Luni, 21 Ianuarie 2019 13:49

Replică acidă la adresa președintelui CJ Argeș! Consilierul județean Cătălin Bulf l-a atacat pe Dan Manu în termeni duri după ce Spitalul de la Călinești nu a obținut autorizație de funcționare.
„Avem dovada că managerul de la Consiliul Județean este un manager prost. Se bate cu pumnii în piept că de profesie este medic, dar avem spitalul de la Călinești care nu a primit autorizația de funcționare... Vreau să știu de ce spitalul nu are autorizație și vreau să știu ce se va întâmpla. Este un zvon că vrea să îl transforme în morga. A doua dovadă că nu este un bun manager este faptul că a ieșit la iveală că pe anul trecut există o gaura în bugetul de salarii, care trebuie acoperită, de 17 milioane de lei” a declarat Bulf.

ULUITOR!!! PNL Argeș se laudă cu… eșecurile de anul trecut!

Luni, 14 Ianuarie 2019 21:47

# Un cetățean, pe Facebook, despre liberali: „Stați, mă, cuminți!”

PNL Argeș nu s-a remarcat, prin nimic, anul trecut. Sau, altfel spus, s-a remarcat prin nimicul făcut anul trecut. Și cum nici un nimic nu poate rămâne  în anonimat, iată, liberalii argeșeni se laudă cu acesta. Pe pagina de facebook a PNL Argeș a apărut un fel de dare de seamă, penibilă, în care reprezentanții județeni scot în față, la realizări… tocmai acest nimic.

 

Victor Ponta, la vizita de la Pitești: „Liderii PSD din Argeș sunt în concursul: cine e mai obedient cu Dragnea”

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:26

Prezent la Pitești, la o întâlnire de lucru cu membrii partidului Pro România Argeș, Victor Ponta a vorbit despre relațiile pe care le are cu primarii din Argeș, dar și despre foștii săi colegi din PSD. „Am rămas  în relații bune cu primari din județul Argeș, pe care îi respect și atunci când trec prin localitate îi sun și ne vedem. Am rămas în relații cu oameni cu care am făcut politică. Sunt și câțiva dintre ei care s-au dovedit niște trădători, oameni fără caracter”, a precizat Ponta, în cadrul unei conferințe de presă. Fostul premier a transmis urări de bine și fostului președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu. „Transmit cele mai bune gânduri domnului Constantin Nicolescu  pentru care am un respect deosebit”, a mai precizat acesta.

În opinia deputatului Gerea, o dată nu se pune. De două ori, e nenorocire...

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:22

Conform zicalei ”hoțul strigă: hoții!”, Andrei Gerea, liberal cu ștate vechi, devenit șef ALDE, strigă la unul aidoma domniei sale că este trădător. De ce? Pentru că a plecat din partidul său și a migrat la altul. Individul cu pricina, în opinia lui Gerea, este vinovat, în primul rând, că și-a trădat, de mai multe ori, propriul partid: ”Un oarecare domn Siegfried Mureşan, un traseist care şi-a trădat de mai multe ori partidele din care făcea parte, vine şi dă lecţii de moralitate. …îşi permite să îl critice pe preşedintele Senatului şi al ALDE. Băiatul de mingi al lui Orban ar trebui ca uneori să îşi vadă lungul nasului…” scrie, pe facebook, argeșeanul nostru. Așadar, lungul nasului și-l vede numai cel care își trădează maxim o dată partidul care l-a făcut om mare (politic) și care l-a trimis chiar în Parlament. Bine de știut…
A.S.

 

Se anunță un nou partid, condus de un argeșean

Luni, 14 Ianuarie 2019 14:04

Actorul şi prezentatorul de televiziune Florin Călinescu, în vârstă de 62 de ani, a declarat într-un live pe pagina sa de Facebook, dar și ulterior, pe postul de televiziune B1 TV, că intenţionează să înfiinţeze un nou partid politic, însă decizia finală va depinde de susţinerea românilor.  Totodată, vedeta de televiziune a mărturisit că „singur nu face nici cât o ceapă degerată“, tocmai de aceea aşteaptă susţinerea românilor şi a explicat şi motivul pentru care a luat această decizie. Implicarea politică a vedetei de televiziune nu este prima de acest gen. Florin Călinescu a candidat, la alegerile parlamentare din 2008, din partea PNL, însă nu a obţinut mandatul de senator al Colegiului 4 Argeş pentru care a candidat. Actorul este legat de județul nostru, tatăl său fiind din comuna Băbana, unde și starul de televiziune și-a ridicat o vilă.

Un partid „decedat” ține cu dinții de sediu! PNȚCD Argeș, pretenții exagerate pentru o organizație inexistentă

Luni, 14 Ianuarie 2019 13:58

Țărăniștii au explodat după ce au aflat că nu li s-a prelungit contractul de închiriere pentru actualul sediu și au fost mutați într-un birou în blocul U3. Președintele PNȚCD Argeș, Gigi Dinescu (foto), a tunat și a fulgerat într-o conferință de presă, aruncând, în stânga și dreapta, acuzații la adresa municipalității. Ofticat, nevoie mare, Dinescu susține că va ataca în contencios administrativ hotărârea Consiliului Local, asta deși PNȚCD Argeș nu are reprezentanți în CL sau vreun parlamentar. Mai mult, spre exemplu USR Argeș, care are reprezentant în Parlament, nu are un sediu oferit de Primăria Pitești, ci și-au achiziționat singuri.

 

Ion Dumitru, primarul de la Albota: „Mircea Drăghici nu este propunerea PSD Argeș pentru Ministerul Transporturilor”

Luni, 17 Decembrie 2018 14:26

Mircea Drăghici nu a fost propunerea PSD Argeș pentru Ministerul Transporturilor! Declarațiile liderului social democraților argeșeni, Șerban Valeca, cel care a susținut acest lucru, au fost demontate de către primarul comunei Albota, Ion Dumitru. Edilul a susținut public că Drăghici a fost nominalizat de la Centru, iar ulterior pesediștii argeșeni au fost nevoiți să voteze pentru susținerea deputatului. Și asta chiar dacă îl susțineau sau nu.
”Mircea Drăghici nu a fost sub nicio formă propunerea noastră. După ce a fost propus acolo, am votat şi noi aici. Până la urmă Mircea Drăghici este o propunere bună pentru Ministerul Transporturilor şi sper să facă o treabă bună", a declarat Ion Dumitru (foto).
M.M.

Deputatul Bica, interpelare despre măsurile luate de autorități pentru stoparea tăierilor ilegale

Luni, 17 Decembrie 2018 14:21

Județul Argeș ocupă un loc fruntaș în ceea ce privește tăierile ilegale de păduri. Deputatul Dănuț Bica a adresat recent o întrebare către Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor, privind măsurile luate de autorități pentru stoparea tăierilor ilegale.
Parlamentarul liberal susține că în urma rapoartelor Greenpeace România, Argeșul este campionul național absolut al ultimilor ani la defrișări ilegale.

 

Dănuț Dinu: „Și acum doi ani am vrut să candidez din partea PNL, dar dl Iani Popa s-a împotrivit”

Luni, 10 Decembrie 2018 23:17

# „Sub nicio formă nu o să accept să fac echipă cu dl Pendiuc”, mai susține consilierul local
Dacă președintele liberalilor, Adrian Miuțescu, nu ar zice nu unui Pendiuc „curat”, fără dosare, consilierul local Dănuț Dinu ar refuza, din start, să se înscrie într-un partid în care se regăsește fostul primar al Piteștiului.
„Sub nicio formă nu o să accept să fac echipă cu dl Pendiuc. Din cauza domnului Pendiuc am intrat în politică”, susține consilierul local independent Dănuț Dinu.

Șase crai, pe lista PNL Argeș pentru Primăria Pitești

Luni, 10 Decembrie 2018 23:13

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a dezvăluit numele celor care s-au înscris până acum în competiția internă a partidului pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Pitești. Pe lista se află cinci liberali, dar și un independent, în persoana consilierului local Dănuț Dinu. Pe lângă Dinu, s-au înscris în competiție Marius Postelnicescu, consilier județean și prim-vicepreședinte PNL Argeș, Radu Perianu, Tiberiu Avrămescu, Horia Gonceanu și Alexandru Tudan.

 

Liberalii argeșeni – bosumflați. Prefectul nu le-a dat voie să depună coroane de 1 Decembrie

Luni, 03 Decembrie 2018 15:42

Supărare mare pe la PNL Argeș după ce prefectul Emilian Dragnea le-a transmis că nu pot depune coroane de flori la manifestările care au avut loc pe 1 decembrie. De fapt, Prefectura Argeș nu a vrut să politizeze manifestările de Ziua Națională. Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Gelu Tofan (foto), a tunat și a fulgerat la ultima conferință de presă că partidele politice din Opoziție nu vor putea defila la Monumentul Eroilor de pe strada Crinului și la Poarta Eroilor din Trivale pentru a „aduce un omagiu eroilor căzuți în Primul Război Mondial”.

Șerban Valeca, președintele PSD Argeș: „Județul nostru a primit mai mult decât inițial se considerase”

Luni, 26 Noiembrie 2018 23:58

Șansa a fost de partea organizației PSD Argeș la ultimele remanieri ale Guvernului Dăncilă. Și de această dată Argeșul a plecat tot de pe un loc secund, deși președintele Șerban Valeca anunța, încă din februarie 2018, că județul nostru va fi în pole-position la viitoarele remanieri. Nu a fost deloc așa! Cu mult noroc, după ce Iohannis a refuzat niște miniștri, a doua propunere a PSD-ului l-a găsit pe listă pe deputatul de Argeș Mircea Drăghici. Acesta a fost propus ministru al Transporturilor, iar numirea sa ar putea fi făcută după 1 decembrie. De săptămâna trecută și Șerban Valeca a devenit, oficial, vicepreședinte al Senatului. Sperăm că aceste numiri să fie benefice pentru județ, nu doar pentru cei numiți.

 

Pagina 10 din 96

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea