Olimpia Doru după demisia din PNL: „Demisia are legătură cu planurile mele, nu are legătură cu nimeni altcineva”

Luni, 26 Iunie 2017 11:54

# Pe Facebook, Olimpia Doru a mulțumit pentru sprijinul colegilor din organizația de femei și celor de la nivel național, dar nu și organizației județene a PNL Argeș
Olimpia Doru, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL Argeş şi-a dat demisia din Partidul Național Liberal. Demisia sa vine la scurt timp după alegerea lui Adrian Miuţescu în fruntea PNL Argeş, funcție pentru care aceasta a și candidat, însă fără succes. Olimpia Doru și-a anunțat demisia printr-un mesaj pe o rețea de socializare. Demisia sa din PNL a venit chiar în ziua în care ar fi împlinit un an de zile în funcția de consilier județean.

Argeșeanul Robert Tudorache a reprezentat România la lucrările Energy Charter Conference-Turkmenistan şi Caspian International Oil and Gas Exhibition and Conference

Luni, 12 Iunie 2017 11:31

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Robert Tudorache, coordonator al sectorului de petrol și gaze naturale din cadrul ministerului, a reprezentat România, recent, la două dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului energetic din zona Mării Caspice: lucrările Energy Charter Conference, care au avut loc în perioda 30 – 31 mai 2017  la Ashgabat (Republica Turkmenistan) şi Caspian International Oil and Gas Exhibition and Conference, care au avut loc în perioda 31 mai – 2 iunie 2017 la Baku (Republica Azerbaidjan).

 

Piteșteanul Daniel Constantin a fost dat afară din ALDE

Luni, 08 Mai 2017 14:08

# Daniel Constantin: ”Un plan premeditat! Alte comentarii sunt de prisos...” # Andrei Gerea: ”Am avut excluderile unor colegi care s-au opus în ultima perioadă deciziilor partidului”

Alături de fostul vicepremier și ministru al Mediului în Guvernul Grindeanu au fost excluși și doi susținători ai acestuia, deputații Mircea Banias și Eugen Durbacă.
„Am avut excluderile unor colegi care s-au opus în ultima perioadă deciziilor partidului și au adoptat anumite poziții duplicitare în legătură cu ALDE”, a anunțat, la încheierea ședinței conducerii formațiunii, vicepreședintele Andrei Gerea.
Pe contul său de Facebook, fostul vicepremier a reacționat: „Un plan premeditat! Alte comentarii sunt de prisos...”.

Liberalii argeşeni vor să înfiinţeze o ligă dedicată exclusiv oamenilor de afaceri din judeţ

Luni, 08 Mai 2017 14:06

Săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, prin vocea noului purtător de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan, liberalii şi-au anunţat deja primele proiecte pe care le vor începe sub egida noii conduceri a partidului.
În acest sens, Gelu Tofan,om politic şi cunoscut om de afaceri din judeţul Argeş a făcut câteva declaraţii cu privire la cea mai nouă iniţiativă şi, probabil, şi cea mai bună din ultima perioadă a PNL Argeş, de a veni în sprijinul micilor întreprinzători din judeţ, prin creearea Ligii oamenilor de afaceri Argeş. 

 

Daniel Constantin nu a participat, în week-end, la Congresul ALDE. Însă a vorbit despre un ”plan politic”

Luni, 24 Aprilie 2017 13:24

Copreşedintele ALDE, argeșeanul Daniel Constantin, a anunţat vineri că nu va participa la congresul partidului, pe motiv că acesta este organizat nestatutar şi ”serveşte interesul unui singur om”.
”Astăzi, ceea ce ar fi trebuit să fie o zi în care ALDE să iasă întărit, a fost transformată într-o zi în care abuzul primează în faţa democraţiei interne. Nu voi participa la un congres convocat în mod nestatutar, pentru a servi interesului unui singur om. Mi-aş fi dorit ca la congres să le mulţumesc tuturor membrilor ALDE care au muncit cu adevărat pentru ca partidul să fie astăzi în Parlament şi la guvernare. O voi face însă de fiecare dată când mă voi întâlni cu ei”, a scris Constantin, pe Facebook.

Război total în ALDE, cu un fost deputat de Pitești la butoane

Luni, 10 Aprilie 2017 13:58

# Daniel Constantin a blocat conturile ALDE până la clarificarea, în instanță, a conflictului dintre el și Călin Popescu Tăriceanu
Război total în ALDE. Fostul vicepremier și ministru al Mediului, Daniel Constantin a decis să pună poprire pe conturile partidului după ce a fost dat afară din Guvern și e aproape de a fi exclus și din partid. Reacția lui Călin Popescu Tăriceanu nu s-a lăsat așteptată. În direct la România TV, la sfârșitul săptămânii trecute, la emisiunea Andreei Crețulescu, șeful Senatului l-a criticat dur pe Daniel Constantin: ”Nu a fost exclus domnul Constantin. Face acțiuni ca și până acum. Mă intristează. Ne arată o față urâtă a politicii.

 

Partidul Forța Națională s-a lansat, cu forță, și în Argeș

Luni, 10 Aprilie 2017 13:57

# Președinte al filialei județene a fost numit omul de afaceri Andrei Mihai
Vineri, la Ramada, în sala Opal, a avut loc evenimentul de lansare a Partidul Forța Națională.  Prezenți au fost  președintele filialei din Argeș - omul de afaceri Andrei Mihai, precum și reprezentanții partidului la nivel național: europarlamentarul Laurențiu Rebega, președintele partidului - Viorel Popescu, precum și Mihai Pîrvu - vicepreședinte.
Partidul Forța Națională reprezintă o tânără formațiune politică patriotică, moderată, de orientare național-creștină, care adună forțele patriotice din România în scopul

Deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu (Bond) a fost suspendat din PSD

Luni, 10 Aprilie 2017 13:56

# Inițiativa a venit de la ”prietenul Dragnea”. Liviu Dragnea
Întrunirea vârfurilor PSD de la Sinaia, de săptămâna trecută, nu s-a lăsat cu mazilirea fostului prim ministru Victor Ponta, însă s-a lăsat cu suspendarea autosuspendatului deputat PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu. Măsura are un termen de șase luni, termen în care deputatul trebuie să stea cuminte și liniștit, să nu tragă cu arma și, mai ales, cu gura.

 

Deşi a fost ofertat de două mari partide din judeţ, ţărănistul Gigi Dinescu nu va pleca de la conducerea PNŢCD Argeş

Luni, 03 Aprilie 2017 11:14

În cadrul conferinţei de presă săptămânale organizate de PNŢCD Argeş, preşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Dinescu, a făcut un anunţ cel puţin surprinzător. Indignat de actuala clasă politică şi de modul în care decurg lucrurile la acest moment în țară, Gigi Dinescu a declarat că a purtat câteva discuţii împreună cu liderii a două mari partide din judeţ pentru a îşi negocia un eventual “transfer politic” la o altă formaţiune  decât cea în care activează la acest moment.  Totuşi, deşi a primit oferte destul de tentante din partea altor partide, ţărănistul Gigi Dinescu a ales să rămână alături de actualii săi colegi.

Liderii PNL Argeș, autiști sau mincinoși?

Luni, 27 Martie 2017 13:08

# Atât Iani Popa, cât și Dănuț Bica au susținut că nu știau faptul că șeful PNL Moșoaia a fost condamnat pentru că a condus beat o mașină

Întâlnire de pomină, săptămâna trecută, la Pitești, cu doi dintre liderii naționali ai partidului liberal. Președinta interimară, Raluca Turcan, a sosit, alături de Cristian Bușoi, pentru a le vorbi colegilor din teritoriu, printre altele, despre cât de corupt e PSD-ul, despre câte dosare penale au reprezentanții partidului care, în urmă cu doar câteva luni, a câștigat alegerile parlamentare. Și dă-i, și luptă, până ce un jurnalist din sală a întrebat-o pe doamna președinte cu privire la recenta condamnare a șefului PNL din Moșoaia, condamnare iscată după ce a fost prins conducând o mașină cu ”doar” 1,9 la mie alcool în sânge.

 

Gigi Dinescu, umilit şi oripilat de declaraţiile Monicăi Macovei în Parlamentul de la Bruxelles

Luni, 27 Martie 2017 08:35

În cadrul conferinţei săptămânale de presă a PNŢCD Argeş, preşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Dinescu, a formulat  o declaraţie destul de dură, bazată pe cele mai recente evenimente petrecute în  Parlamentul de la Bruxelles, care i-au avut  ca protagonişti pe Gabriel Liiceanu şi Monica Macovei. Astfel, în  urma ultimelor declaraţii ale Monicăi Macovei şi Gabriel Liiceanu în cadrul Parlamentului de la Bruxelles, piteşteanul Gigi Dinescu a declarat că pentru prima oară s-a simţit umilit că îşi are originile în ţara noastră: „M-am simțit umilit că sunt român. Ăștia, (pesediştii) infractori, penali, cum sunt ei, au fost aleși de 40% din populație, pentru că restul de 60% au uitat să iasă la vot. Am putea avea puțină demnitate și să respectăm votul oamenilor", a declarat preşedintele PNŢCD Argeş, Gheorghe Dinescu.
Antoniu Neguţ

ALDE s-a mutat în fostul sediu al PC, în curtea Muzeului Județean Argeș

Luni, 20 Martie 2017 13:50

# Clădirea de la stradă, proprietatea lui Puiu Brănescu (John), este de închiriat
ALDE Argeș s-a relocat, însă foarte aproape de fostul sediu. Practic, s-au întors în vechea locație a PC, din curtea Muzeului Județean Argeș, în aceeași clădire cu Avocatul Poporului. Vila pe care au eliberat-o, monument istoric, de pe strada Armand Călinescu, proprietate a  omului de afaceri Puiu Brănescu (John), este, acum, oferită spre închiriere.

 

Declaraţiile cu mitraliera ale deputatului Cătălin Rădulescu au prejudiciat serios imaginea PSD

Luni, 20 Martie 2017 13:18

# Este părerea liderului social-democraților argeşeni, Șerban Valeca

Ultimele  declaraţii ale deputatului PSD Cătălin Rădulescu au reuşit să şocheze o ţară întreagă și au adus prejudicii de imagine atât organizaţiei judeţene cât şi la nivel naţional, iar demnitarul va fi nevoit să suporte consecinţele, a declarat vineri preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca, senator şi ministru al Cercetării.
”Fiecare pasăre pe limba ei va pieri”, a afirmat ministrul Valeca, în cadrul unei conferinţe de presă, precizând că declaraţiile făcute de deputatul Rădulescu în spaţiul public au adus ”un prejudiciu de imagine imens” PSD Argeş, organizaţia în care este membru. De asemenea, săptămâna aceasta liderul PSD Argeş a anunţat că va avea purta o discuţie  pe această temă cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, acesta fiind cunoscut ca fiind un apropiat al controversatului parlamentar.

Dan Stroe, primarul ales din Bradu, a depus jurământul

Luni, 06 Martie 2017 13:55

# Bineînțeles, atât Florin Frătică dar și ”grupul” lui (organizat) de consilieri, au lipsit

Momente pline de tensiune și întrebări, din nou, la Bradu. Aici, primarul ales de oamenii comunei, pesedistul Dan Stroe, s-a prezentat în sala de ședințe a primăriei pentru a depune jurământul. Ocazia? Ședința de consiliu local convocată pentru a dezbate bugetul. Până aici, minunat. Consilierii PSD, minoritari, s-au prezentat, la ora 14, conform convocatorului (trimis, doar aici, la Bradu, prin SMS). În sală, la un moment dat, și-a făcut apariția, pentru numai câteva secunde, viceprimarul Florin Frătică. Acesta a făcut, vizual, prezența și a dispărut. Rămânând așa, adică dispărut. Bineînțeles, dat fiind că șeful de corabie a părăsit puntea, nici mateloții săi nu au mai binevoit să apară. Și, uite-așa, bugetul nu a mai putut fi discutat, din lipsă de cvorum.

 

Frătică a început, la Bradu, șicanele împotriva lui Dan Stroe

Luni, 27 Februarie 2017 14:19

# Pentru prima dată, în actualul mandat, nu se ține ședință ordinară de consiliu local  # Miza uriașă a intrării în Primăria Bradu a lui Dan Stroe

Este clar. La Bradu reîncepe războiul, fix de acolo de unde a rămas în vara anului trecut.  Florin Frătică, încă la butoanele Primăriei, având de partea sa opt din cei cincisprezece consilieri locali, va face tot posibilul să împiedice accesul primarului ales, pesedistul Dan Stroe, fix cum a făîcut și până acum. Să vedem prin ce mijloace, și cât de legale.

”Am văzut că mulţi oameni erau trimiși în stradă de șefii lor de la multinaționale”

Luni, 13 Februarie 2017 12:15

# Declară Ion Georgescu, primarul din Mioveni, despre protestele în stradă ale românilor
În cadrul conferinței de presă săptămânale a PSD Argeș, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a făcut câteva comentarii cu privire la ieșirile în stradă din ultimele zile ale românilor. Edilul orașului Mioveni este de părere că nu OUG nr. 13 a scos românii din mai multe orașe din țară la proteste, ci anumite interese ale companiilor multinaționale ce își au sucursale și în România.

 

Argeșeanul Robert Tudorache, în locul ministrului energiei, la ședințele Guvernului Grindeanu

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

# Robert Tudorache: ”Susțin transparentizarea numelor tuturor companiilor care au avut, în această perioadă, un comportament incorect în piață!”

Deși proaspăt numit secretar de stat la Ministerul Energiei, avocatul argeșean Robert Tudorache îi ține déjà locul, la ședințele de guvern, ministrului plin, semn  de mare încredere și responsabilitate.
”Ministrul este internat într-un spital din România pentru un tratament de scurtă durată. Este o afecțiune superficială, vindecabilă, care, din păcate, necesită un tratament intraspitalicesc. Fiind un tratament de scurtă durată, se va întoarce în scurtă vreme la birou, într-o săptămână jumătate, maximum două”, a spus Teodora Mețiu,  consilier personal al ministrului energiei, Toma Petcu. În această perioadă, toate atribuțiile ministrului au fost preluate de secretarul de stat piteștean.

Deputatul USR Ionuț Moșteanu - trei amendamente în Parlament pentru drumuri din Argeș

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Proaspăt ales deputat de Argeș, din partea USR, Ionuț Moșteanu s-a pus pe treabă și, în afara criticilor aduse guvernanților (așa cum îi stă bine unui membru al opoziției), a depus, la sfârșitul săptămânii trecute, la Parlament, trei amendamente ce susțin bugetarea unor lucrări de infrastructură importante pentru județ. Iată-le.

 

Propunerea social-democraților pentru postul de secretar de stat la Ministerul Justiției, aflat în mijlocul protestelor din Piața Vasile Milea... din curiozitate!

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Actual membru al filialei PSD Argeș, fostul președinte al Curții de Apel Pitești, Gheorghe Diaconu, a declarat în cadrul conferinței de presă săptămânale a PSD Argeș că a participat și el alături de miile de piteșteni la protestele împotriva adoptării proiectului de lege privind graţierea şi ordonanţa pentru modificarea Codurilor Penale, dar nu în calitate de manifestant, ci din pură curiozitate și pentru a încerca să liniștească oamenii indignați de cele mai recente (și poate abuzive) decizii ale Guvernului Grindeanu.

Cabinetul parlamentar al lui Nicolae Georgescu va fi în fostul sediu al Poliției Locale Pitești

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:34

# Cum se dau birourile parlamentare la PSD: Georgescu, fiind mai nou – la intrarea în oraș. Rădulescu – tot în centru
Săptămâna trecută, în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Pitești, s-a votat pentru aprobarea spațiului unde se pare că va funcționa cabinetul de parlamentar al social-democratului Nicolae Georgescu, aflat la primul său mandat.

 

Pagina 10 din 89

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea