Președintele PNL Moșoaia a vorbit despre gunoiul din comuna sa, lângă gunoiul din fața sediului PNL Argeș

Luni, 26 Septembrie 2016 13:20

# Bun cunoscător al localității sale, Mihai Alexandru Lucian a dublat numărul locuitorilor satului în care locuiește

Mihai Alexandru Lucian, președintele PNL Moșoaia, în pragul fierbinților alegeri parlamentare a adunat, la sediul PNL Argeș, jurnaliștii întregului județ, pentru… a-l putea critica pe adversarul său politic, primarul Florea Ene. Doar că, deși s-a bucurat inițial de ceva simpatie, a reușit să înfrângă total. Și asta fără ca nimeni dintre ”dușmani” să fie de față. Cu alte cuvinte, a reușit să se bată singur. Și nici măcar nu i-a fost greu…

PMP Argeş, din nou printre piteşteni! Campania Probleme în cartier continuă!

Luni, 26 Septembrie 2016 13:07

# Campanie inedită a liderului PMP Argeş, Cătălin Bulf!

Campania „Probleme în cartier” continuă! Echipa PMP Argeş, în frunte cu preşedintele Cătălin Bulf, consilierul judeţean Eduard Dima, consilierii locali Ilie Bărbulescu şi Mihai Alexandrescu, dar şi mai mulţi membri ai Organizaţiei de Tineret, au mers săptămâna trecută în cartierele piteştene unde au împărţit pliante, invitându-i pe piteşteni să scrie ce îi nemulţumeşte în oraş, dar şi ce sugestii au.

 

Cătălin Bulf îi invită pe piteşteni să-i scrie despre problemele pe care le întâmpină în Piteşti

Marţi, 20 Septembrie 2016 00:00

# Echipa PMP Argeş vine în cartierul tău! Campanie inedită a liderului PMP Argeş, Cătălin Bulf!

Echipa PMP Argeş, în frunte cu preşedintele Cătălin Bulf, consilierul judeţean Eduard Dima, consilierii locali Ilie Bărbulescu şi Mihai Alexandrescu, dar şi mai mulţi membri ai Organizaţiei de Tineret, merge în cartierele piteştene unde împart pliante, invitându-i pe piteşteni să scrie ce îi nemulţumeşte în oraş, dar şi ce sugestii au. Caravana PMP Argeş a mers în ultimele zile în cartierele Trivale, Războieni, Craiovei şi Prundu, continuând în zilele următoare şi în celelalte cartiere din Piteşti.
„Ne gândim la piteștenii din cartiere și îi invităm să-și scrie problemele şi sugestiile pe flyerele pe care le-am distribuit alături de tinerii din PMP Argeș. De asemenea, îi invităm pe toţi piteştenii la sediul PMP Argeș din strada Sfânta Vineri să discutăm despre problemele orașului nostru!”, a declarat preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf.

Un fost senator și un actual deputat de Argeș condamnă afișarea ambasadorului SUA cu steagul secuimii

Luni, 19 Septembrie 2016 00:00

# George Rizescu: ”O asemenea gafă diplomatică ține de cel mai ilustru Gâgă din câți am văzut vreodată!” # Scriitorul Alexandru Petria (citat de Cătălin Rădulescu): ”Un ambasador n-are libertatea de-a fi prost. Gestul ambasadorului... e de așezat pe palierul prostiei...”

Hans Klemm, ambasadorul SUA la București, s-a fotografiat alături de mai mulți lideri UDMR, în Covsana, în timp ce ține în mână steagul Ținutului Secuiesc. Imaginea cu ambasadorul a fost postată pe Facebook de Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe. În fotografie mai apare și Tamas Sandor, președintele Consiliului Județean

 

Virgil Baciu, primarul din Corbi, ar putea trimite PNL Argeș cu 20 de procente în urmă

Luni, 19 Septembrie 2016 00:00

# Săptămână crucială pentru stabilirea listei PNL la parlamentarele din  iarnă

Mișcări de trupe, mai ales de bocanci, prin sediul PNL Argeș. Cadavre politice, care de care mai colorate, au început să miște prin zona Liceului Zinca Golescu, fără legătură însă cu începerea școlii. Este vorba, desigur, de începerea școlii de partid, și aceasta necesitând prezență la cursurile de pupat în fund, la cele de înfoiat pieptul și la cele de ”eu am făcut aia și aia, esențiale în partid”. Câștigătorii la proba de oral (unii chiar se pricep, a se vedea ultimele conferințe de presă) se califică la proba de ștampilă din

Constantin Alexandru, primarul comunei Negrași: ”Sunt membru al PSD încă de la înființarea partidului”

Luni, 19 Septembrie 2016 00:00

# Viceprimarul comunei este, acum, fostul primar.

Deși o persoană activă și în putere, Constantin Alexandru (Sandu pentru prieteni) face parte din garda veche a PSD-ului, înscriindu-se în acest partid încă din anul 1990.  Viceprimar al comunei timp de două mandate, actualul primar a acces în funcție după ce a acumulat o serioasă experiență administrativă. Meritele sale au fost recunoscute, iată, de cetățenii urbei, aceștia votându-l  cu o serioasă majoritate, de 70%.

 

Gheorghe Diaconu, fostul președinte al Curții de Apel Argeș, pleacă la București!

Luni, 19 Septembrie 2016 00:00

# Vasile Negoescu, șeful organizației de pensionari a PSD Argeș: ”Da, domnul Gheorghe Diaconu și-a exprimat intenția de a candida la parlamentare”
La ultima conferință de presă a PSD Argeș, președintele organizației județene a pensionarilor social-democrați, Vasile Negoescu,  a vorbit de programele implementate de seniorii partidului, mulți la număr, dar și activi.
Vasile Negoescu: La nivelul județului avem un birou de conducere compus din 25 de persoane. Avem, deasemenea, 102 organizații de pensionari: 3 municipale, 4 orășenești și 96 comunale

Liberalul Florin Gardin îi ajută - belea - pe candidații liberali la un post de director

Luni, 19 Septembrie 2016 00:00

# Florin Gardin: ”Am dat semnalul către directorii de la PNL că au toată susţinerea morală a noastră”

Intrat în cursa pentru un fotoliu de deputat, Florin Gardin a trebuit, iată, să iasă și el în public, pentru că în campania de la locale puțină lume l-a văzut. Sigur, domnul fost inspector școlar general s-a declarat nemulțumit de organizarea, de către guvernul tehnocrat-PNL, a examenului de director de școală. Demonstrând, iată, că un politician vechi, așa, ca dânsul, poate fi și în opoziție în timp ce este la putere. Sau, mai lumesc spus, și femeie de stradă, și fată mare.

 

Medicul Viorel Enache a comentat încercările repetate de reformă din sistemul de sănătate

Luni, 19 Septembrie 2016 00:00

#  Viorel Enache: este o… neverending story! (poveste fără sfârșit)
Medicul Viorel Enache, consilier judeţean şi seful Comisiei de Sănătate din CJ Argeş, trage un semnal de alarmă cu privire la deficitul de medici din din spitale, în general, dar și din Spitalul de Pediatrie din Piteşti, unde funcționează și Domnia Sa. Cea mai afectată secţie  este cea de Terapie Intensivă, dar nici celelalte secții nu respiră mai ușor. Cauzele sunt multiple: salarizarea deficitară, ofertele fabuloase venite din străinătate, legislația defectuoasă etc.

Sindicatele din învățământ sunt în consonanță cu programul de guvernare al ALDE

Luni, 19 Septembrie 2016 00:00

# Daniel Constantin a comentat organizarea concursului pentru directori: Cred că ministrul se grăbește… # Sorin Cîmpeanu: ”Susținem introducerea unui bacalaureat profesional”

Copreședinte ALDE, Daniel Constantin, împreună cu Sorin Cîmpeanu, fostul ministru al Educației, secretarul general al ALDE, deputatul Damian Florea și secretarul general adjunct al ALDE, Cristian Cosmin, s-au întâlnit, săptămâna trecută, la Palatul Parlamentului cu reprezentanții principalelor sindicate din învățământ pentru a discuta pe

 

Liderul PMP Argeș - promisiune spectaculoasă. Podul rupt în urmă cu doi ani de la Poiana Lacului va fi reabilitat

Luni, 19 Septembrie 2016 00:00

Podul de drumul național DN 67B,de pe raza comunei Poiana Lacului, rupt în urmă cu doi ani în urma unor inundaţii, va fi reabilitat în această toamnă. În cadrul conferinței de presă de săptămâna trecută, Cătălin Bulf, liderul PMP Argeş, a declarat că a discutat cu colegii parlamentari, iar aceştia au confirmat că până în campania electorală se va primi finanţare pentru refacerea  acest pod afectat în urmă cu doi ani. ”Pe șoseaua națională 67B, în comuna Poiana Lacului, este un pod rupt din anul 2014. Parlamentarii PSD și PNL nu au reușit să aducă fonduri pentru repararea acestui pod. Deși PMP nu are în acest moment parlamentari de Argeș, eu am discutat cu colegii mei din Parlament pentru a încerca să ne obțină un ajutor financiar pentru repararea acestui pod. Săptămâna trecută am primit un telefon în care am fost anunțat că, până la începerea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, se vor primi bani pentru repararea podului de la Poiana Lacului”, a declarat liderul PMP Argeș, Cătălin Bulf. L.S.

PSD Argeș nu dorește schimbarea, pe criterii politice, a directorilor (PSD-iști) de școli

Luni, 12 Septembrie 2016 13:51

# Biliard județean. Lovituri cu manta de partid

Într-un comunicat ,sincer supărat, ni se dezvăluie faptul că organizaţia   PSD Argeş a luat act  cu   îngrijorare de  intenţia   declarată public de către ministrul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice de a organiza concurs pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar. Pesediștii argeșeni, ai căror directori de școli, în multe cazuri, nu au nicio legătură cu performanțele manageriale și nici didactice, sunt astfel îngrijorați pentru că, Doamne ferește, ar putea veni străini din alte partide să le ocupe posturile.

 

PNL Argeș - Iani Popa și Dănuț Bica își oferă singuri, pentru slabele rezultate la locale, câte un post de parlamentar

Luni, 12 Septembrie 2016 13:43

# Trei agreați ai PSD-ului – primii PNL-iști la Camera Deputaților

Conferință de presă plină de nimic săptămâna trecută, la sediul PNL Argeș. Anunțată ca fiind susținută doar de Dănuț Bica, prima surpriză a fost constituită de apariția lui Marius Postelnicescu alături de colegul său. Și cam asta a fost tot, surprizele s-au terminat. Nu și stupizele, care au ținut toocmai, hăt, până la sfârșitul întrevederii.
Dãnuţ Bica, proaspăt (dar cât de vechi!) preşedinte al PNL Piteşti, a fãcut o serie de precizãri cu privire la criteriile de evaluare care stau la baza nominalizãrii candidaţilor la alegerile parlamentare.

Cristian Diaconescu este candidatul PMP Argeş pentru Senatul României

Luni, 12 Septembrie 2016 13:42

PMP Argeş a stabilit deja candidaturile de pe locul I pe liste în perspectiva alegerilor parlamentare din 11 decembrie.  E vorba de argeşeanul Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe la Senat, și de președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, la Camera Deputaților.
Cristian Diaconescu a fost în două Guverne ministru al Justiţiei, respectiv ministru de Externe al României. El este şi cetăţean de onoare al judeţului Argeş. Fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu, Diaconescu este de fel din comuna argeşeană Stâlpeni. El a mai activat în PSD şi UNPR, iar în prezent ocupă funcția de prim-președinte PMP

 

Șoooc!!! Deputatul Gheorghe Marin a fost văzut în Argeș

Luni, 12 Septembrie 2016 13:32

Eveniment extrem de rar, mulți spun că mult mai rar decât o eclipsă totală de soare: deputatul PSD Gheorghe Marin a apărut, în Argeș, la unul dintre evenimentele organizate sub egida Sărbătorilor Argeșului și Muscelului. Acesta a fost văzut la evenimentul organizat de Muzeul Județean, eveniment intitulat ”Sigiliul Romei în Argeș”.
Domnul deputat a reușit să dea peste cap organizarea minuțios gândită prin simpla sa prezență. Ducându-se vestea, oamenii au uitat cu desăvârșire de Sigiliul Romei, pe care l-au văzut și anul trecut și, cu siguranță, îl vor vedea și la anul. Deputatul Marin a fost senzația zilei, acesta fiind cu mult mai rar de prins decât cei mai scumpi și invizibili

Copreședinții ALDE au prezentat principalele măsuri organizatorice pentru alegerile parlamentare

Luni, 12 Septembrie 2016 13:25

# Daniel Constantin: toate aceste măsuri pe care le vedem puse sub semnul întrebării  nu sunt decât rezultatul unei guvernări care nu a performat.
Copreședinții ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin, au prezentat săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă, principalele măsuri organizatorice și acțiunile ce urmează a fi întreprinse, pentru bunul mers al ALDE la alegerile parlamentare. Deciziile au fost luate ca urmare a unei ședințe politice a Delegației Permanente a ALDE, care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului.

 

Cătălin Rădulescu, demisie din fruntea PSD Diaspora. De la Diaspora - el, de la Parlamentare - s-ar putea - ei!

Luni, 05 Septembrie 2016 13:07

# Cătălin Rădulescu:  ”Nu vreau să fiu părtaș la eșec!” # Cătălin Rădulescu: ”Am încercat să dau tot ce e mai bun din mine, să insuflu dorința de a schimba mentalitatea negativă a românilor față de PSD…”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a decis să îşi anunţe decizia de a demisiona din fruntea PSD Diaspora pe facebook. Acesta a spus că preferă să se concentreze pe activitatea din Parlament şi pe cea din organizaţia PSD Argeş. Nu se știe însă cât va mai putea face acest lucru, deoarece statutul partidului prevede eliminarea persoanelor cu condamnări, iar deputatul PSD numai ce a primit una, e drept, în primă instanță.

Partidul România Unită racolează un senator de la Băsescu

Luni, 05 Septembrie 2016 13:03

# Iulian Cristache a plecat de la PMP și s-a înscris în PRU, unde este așteptat și Victor Ponta
Partidul România Unită nu slăbește turația nici după începerea sesiunii parlamentare. Diaconu îi mai dă o lovitură lui Traian Băsescu și îi fură un senator din propria curte. Senatorul Cristache Iulian a trecut de la PMP la PRU, devenind astfel senatorul cu numărul patru din echipa lui Bogdan Diaconu.

 

Pliante, marca PMP, tipărite pentru ca oamenii să își poată scrie, pe ele, nemulțumirile

Luni, 05 Septembrie 2016 13:02

Prezent în cadrul conferinței de presă de săptămâna trecută, Cãtãlin Bulf, preşedintele PMP Argeş, a fãcut o serie de precizãri cu privire la cazul șoferului care a fost încãtuşat şi bãtut de cei doi poliţişti de la Poliţia Localã Piteşti. Președintele PMP Argeș și-a arătat nemulțumirea față de modul în care au înțeles oamenii legi să se comporte cu cetățenii. Bătăușii de la Poliția Locală i-au inspirat pe liderii Partidului Mișcarea Populară de a veni în sprijinul piteștenilor cu un pliant în care fiecare cetățean să își spună nemulțumirea pentru a putea interveni în rezolvarea lor.

Trei, Doamne, și poate niciunul, din partea PNL, la Parlamentul României

Luni, 05 Septembrie 2016 12:23

# Iani Popa, deși primul pe lista pentru Senat, ar putea rămâne șomer…
”Stupiză” de proporții oarecum așteptate, în urma jongleriilor interne ale PNL Argeș pentru deciderea listei de candidaturi la Parlament. Săptămâna trecută, o primă versiune  a listei a reușit să îi umple, pe majoritatea membrilor de partid cu funcții de conducere, de draci. Și asta pentru că oamenii au venit cu anumite propuneri în minte și pe hârtie, și au plecat cu propunerile… șefilor. Mai pe scurt, iată cum arată lista de parlamentare, versiunea 1.1 a PNL Argeș:

 

Pagina 10 din 86

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea