Primarul Ion Dumitru, de la Albota, mesaj pentru USR-PLUS: „PNDL 3 este foarte bun! Nu-l vreți că nu gestionați voi banii! La muncă, JAVRELOR”

Marţi, 14 Septembrie 2021 11:26

USR-PLUS a ieşit de la guvernare cu mare scandal! Mărul discordiei a fost PNDL3, un program prin care administraţiile locale puteau fi finanţate în vederea realizării unor proiecte importante. USR-iştii n-au fost de acord cu acest program, iar scandalul continuă! Oare de ce nu vor USR-iştii, PNDL3?

La mintea cocoşului, băieţii de la USR nu au vreun interes să accepte finanţări pentru primari PSD sau PNL, aceştia fiind majoritari la nivel naţional, comparativ cu edilii USR. Deci cum banii (şi vorbim de sume generoase) nu prea ar fi ajuns pe mâna USR-iştilor, nici interesul nu a fost mare.

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș: ”PNL, USR PLUS și UDMR se ceartă precum chiorii pentru bani, influență și putere”

Luni, 13 Septembrie 2021 22:12

Președintele PSD Argeș trage un semnal de alarmă în criza politică ce a lovit România. Vine toamna, vine COVID-ul, încep școlile, prețurile explodează… și PUTEREA negociază funcții și beneficii.

Ion Mînzînă: ”Așa-zisa coaliție de guvernare are altă agendă decât cea reală a românilor. În loc să fie preocupați de problemele stringente ale momentului – protejarea consumatorilor vulnerabili față de scumpirile aberante la energie, pregătirea începerii noului an școlar, valul IV al pandemiei etc, cei de la PNL, USR PLUS și UDMR se ceartă precum chiorii pentru bani, influență și putere.

 

Bălăşoiu: „Fidelitatea în politică nu este altceva decât o nesfârșită serie de adultere”

Luni, 13 Septembrie 2021 22:11

Deputatul PSD Argeş, Aurel Bălăşoiu, râde în barbă! Circul de la Palatul Victoria, clovnii de la USR şi dresorii fără talent de la PNL i-au dat lui Bălăşoiu prilej de scris. Nu ştim dacă parlamentarul social-democrat are bun condei sau dacă personajele fac spectacol. Cert e că din nou, postarea lui Aurel Bălăşoiu, descreţeşte frunţi şi arată adevărul gol-goluţ. Vorbind despre USR-işti, deputatul descrie cu mare precizie halul în care au ajuns salvatorii României.

„De obicei, dacă vântul bate dinspre partea din care bate astăzi, mi se întâmplă numai lucruri bune.

Adrian Miuţescu a semnat SINUCIDEREA PNL Argeş?

Luni, 13 Septembrie 2021 22:06

# În al 12-lea ceas, Miuţescu îi mai dă o palmă lui Cîţu!

Numai mâine nu este 25 septembrie, ziua cea mare a Congresului Naţional al PNL, când premierul Florin Cîţu are toate şansele să câştige preşedinţia partidului. La Argeş, Adrian Miuţescu încă mai speră că victoria va fi de partea lui Ludovic Orban, pe care îl susţine cu toate forţele. Care forţe îl vor părăsi imediat după 25 septembrie. Bomboana de pe coliva PNL Argeş a fost pusă zilele trecute, când organizaţia a votat moțiunea “PNL- Forța Dreptei”, a președintelui Orban. Cu tot cu ovaţii pentru Sică! Important de menţionat - nu toţi liberalii argeşeni sunt de partea lui Orban. Liberalul Radu Perianu şi echipa lui îl susţin pe premierul Florin Cîţu.

 

O argeșeancă din Parlament acuză: ”Adversarul PNL este PSD și așa va fi mereu!”

Luni, 13 Septembrie 2021 22:03

Pentru puțin timp vicepreședinte al Senatului, Alina Gorghiu își duce, în continuare, luptele sale proprii pe rețelele de socializare. Lupte – pentru că internauții nu se sfiesc deloc să o contrazică, ba chiar să îi critice opiniile.

Alina Gorghiu: ”Adversarul PNL este PSD și așa va fi mereu. Crizele politice favorizează PSD. Le cerem partenerilor noștri de guvernare să înțeleagă că există mize mai mari decât alegerile lor interne.

Vicele USR, Mihai Mihăilescu, a înviat pe social-media!

Miercuri, 08 Septembrie 2021 11:00

# Speriat de ceea ce se întâmplă în Guvern, Mihăiţă a dat drumul la postări!

Viceprimarul Piteştiului, Mihai Mihăilescu, traversează o perioadă de maximă încordare. După luni bune de nemișcare în papuci ca viceprimar, Mihăilescu a auzit că s-ar putea să i se întâmple ceva rău pe linie de partid. Nici el nu ştie prea bine despre ce e vorba, dar miroase rău.

Şi pentru că în ultima vreme nu s-a remarcat nici ca viceprimar, nici ca om politic, zilele trecute, Mihăilescu a dat drumul la postări pe Facebook. Dacă tot a început războiul la Centru, măcar să pară interesat şi Mihăiţă al nostru.

 

În plină criză la Palatul Victoria, Gigi Dinescu vrea resuscitarea PNŢCD!

Miercuri, 08 Septembrie 2021 10:27

PNŢCD Argeş este, de ani buni, pe linia moartă. Activitatea partidului bate spre zero, iar singurul care mai ţine steagul sus este preşedintele Gheorghe Dinescu, cel care mai postează pe social media şi care le mai aminteşte prietenilor virtuali cum merge ţara.

Iar pentru că acum e rupere de nori la Palatul Victoria, Dinescu a prins momentul. Cu PNŢCD-ul la perfuzii şi cu România pe butuci, Gigi crede că va învia Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat. Aşa că Dinescu încearcă cu mesaje motivaţionale, că tot sunt la modă:

Mesaj pentru Moşteanu: „Dacă aveaţi ouă, de ce nu aţi ieşit de la guvernare, fomiştilor fără școală!!!”

Marţi, 07 Septembrie 2021 09:03

# Deputatul USR a fost umilit pe Facebook

Frământările din fruntea Guvernului, atacurile USR la adresa PNL, aroganţele premierului Florin Cîţu au schimbat agenda politică. În ultimele zile s-a vorbit pe toate canalele de căderea Guvernului, de moţiuni de cenzură, de trădări şi trădători. Şi în acest iureş nebun apare Ionuţ Moşteanu. Băiatul ăla care a ajuns deputat deşi probabil n-are diplomă de licenţă, dar care acum se laudă că face legi pentru binele ţării. Deci, tocmai Moşteanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îl denigra pe Cîţu invocându-l pe Orban, care (sărăcuţul...) nu a fost informat în timp util despre mazilirea ministrului de Justiţie, Stelian Ion.

 

 

Alinuţa Gorghiu a devenit vicepreşedinta Senatului!

Luni, 06 Septembrie 2021 13:57

# Românii au felicitat-o cum au ştiut mai bine

Victorieee! Alinuţa Gorghiu ne-a înfrânt! Graţie susţinerii pe care i-a demonstrat-o lui Florin Cîţu, argeşeanca Alina Gorghiu a fost votată vicepreşedinte al Senatului.  Desigur, Alinuţa e tare fericită! Reacţiile pe Facebook au fost dintre cele mai savuroase. Oamenii nu au întârziat s-o „felicite” pe Gorghiu, cum au ştiut ei mai bine:

• „Vai mama noastră! Acum poți continua ce n-ai început, adică nimicul.”

• „PNL era o şansă! Dar s-au dovedit că sunt fix ca şi PSD: aceleași sinecuri, jaf minciuni!”

Vicepreședintele C. J. Argeș: 10 puncte esențiale care evidențiază catastrofa în care premierul Cîțu și guvernul său au târât România

Luni, 06 Septembrie 2021 13:56

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu  a publicat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe pagina proprie de socializare, 10 puncte esențiale care arată că  guvernul Cîțu este unul catastrofal pentru țară:

1. Sărăcia și prăbușirea nivelului de trai.

2. Creșterea prețurilor.

3. Creșterea uriașă a datoriei publice.

 

Deputatul PNL Daniel Constantin - o singură luare de cuvânt în plen - la depunerea jurământului

Miercuri, 01 Septembrie 2021 09:07

Timpul trece, pentru români, din ce în ce mai greu. Probabil că nu același lucru se întâmplă și pentru aleșii neamului, care beneficiază de tot ce este mai bun: venituri generoase, consilieri plătiți, loc de muncă unde nu trebuie să îndeplinești cine știe ce norme.

Este și cazul deputatului PNL Argeș  Daniel Constantin, fost ministru al agroiculturii care, în noul mandat de la Camera Deputaților are la activ o singură luare de cuvânt – cea din decembrie, anul trecut, la depunerea jurământului.  Nici la capitolul inițiative legislative nu stă prea bine parlamentarul de Argeș, fiind inițiatorul a numai trei legi, din care una singură a trecut de Senat.

Deputatul Aurel Bălăşoiu: „Ce blestem s-a abătut asupra PNL, încât pentru funcția de lider să se dueleze doi degustători???”

Marţi, 31 August 2021 16:09

Deputatul argeșean Aurel Bălăşoiu a dedicat o postare pe Facebook celor doi barosani din PNL: Ludovic Orban (încă preşedinte al PNL) şi Florin Cîţu (posibil viitor preşedinte al PNL). Îi cunoaştem bine pe Orban şi pe Cîţu, ştim isprăvile care le-au marcat trecutul şi mai ştim că fiecare vrea să tragă lozul cel mare, la Congresul din 25 septembrie. Până atunci, ne-am delectat cu postarea deputatului Bălăşoiu care mai în glumă, mai în serios, are mare dreptate... Deja nu mai contează că Bălăşoiu e PSD-ist, că scrie despre rivalii politici. Faptele celor doi  „degustători”, din PNL fac toţi banii!

 

O argeșeancă din vârful PNL râde de social-democrați: ”Moțiune de cenzură PSD la orizont!”

Marţi, 31 August 2021 16:06

Argeșeanca Alina Gorghiu este o susținătoare declarată a lui Florin Câțu pentru șefia PNL Argeș, caz în care ar putea primi o funcție importantă – chiar șefia Camerei Deputaților. Mai este o neobosită persiflantă a declarațiilor celor din vârful PSD. Săptămâna trecută a venit rândul unui comentariu asupra veșnicelor amenințări cu moțiunea. Și cam are dreptate…

Moşteanu: „Încep lucrările pentru lotul Pitești-Curtea de Argeş al autostrăzii A1”

Marţi, 31 August 2021 14:01

# Deputatul USR de Argeş ne-a mai anunţat şi în iunie că vor începe lucrările...

Deputatul USR Argeş, Ionuţ Moşteanu, spune că la 1 septembrie încep lucrările la lotul 5 al autostrăzii Piteşti-Sibiu. Dar, ca Toma necredinciosul, până nu voi vedea nu voi crede! Acelaşi Moşteanu anunţa (în luna iunie) tot pe Facebook, la fel ca acum, că încep lucrările la lotul Pitești-Curtea de Argeş al autostrăzii A1. Sperăm că nu vom asista la întârzieri şi că lucrările vor începe la 1 septembrie anul acesta...

 

Gigi Dinescu: „M-am săturat de atâția securiști infiltrați peste tot pe unde se derulează contractele statului”

Marţi, 10 August 2021 23:47

Liderul PNŢCD Argeş, Gheorghe Dinescu, s-a dezlănţuit pe contul de socializare. Supărat pe trădători şi securişti, Gigi Dinescu vrea legi speciale împotriva foştilor securişti şi a neamurilor lor care au ajuns pe posturi cheie în instituţii sus-puse. Îl ştim pe şeful PNŢCD Argeş că e slobod la gură, că are experienţă în politică, că se laudă cu şcoala vieţii, iar comentariul lui e ca bomboana de pe colivă. Vedem asta cu toţii, nu?

Primăriţa Elena Lasconi marchează: Gaşca Zurli vine la Câmpulung!

Marţi, 10 August 2021 23:15

# Criticile internauţilor nu contenesc: „O Clotilde a Câmpulungului cu zero realizări!”

Aspru criticată pe reţelele sociale, primăriţa Elena Lasconi a gustat cele mai amare comentarii chiar de ziua municipiului Câmpulung, după alte câteva reprize de critici venite din partea votanţilor. Sătui de promisiuni şi de evenimente de duzină, alarmaţi de faptul că banii publici sunt folosiţi inutil, oamenii au reacţionat dur, după luni de zile de promisiuni frumos împachetate de fosta vedetă PRO TV care a declarat că va scoate municipiul din mizerie.

 

Argeșeanca Alina Gorghiu încinge, din nou, spiritele: „Sunt în țară destule voci iliberale! Care trebuie izolate, nu copiate”

Marţi, 10 August 2021 10:52

Argeșeancă la origine, senatoarea liberală Alina Gorghiu reușește, aproape la fiecare postare, să atragă sute și sute de comentarii răutăcioase. Adeptă declarată a premierului Florin Câțu, parlamentara născută la Curtea de Argeș îndeamnă, pe facebook, la izolarea anumitor ”voci iliberale”, susținând că acestea ar trebuii izolate, nu copiate.

Alina Gorghiu: ”Chiar dacă e august, zăpușeală și lume relativ puțină în Capitală, e cazul de responsabilitate.  Apelul e către toti membrii PNL care fac acuzații grave, fără bază și fără probe.

Alinuţa Gorghiu e aducătoare de ploaie! Toată lumea să apeleze la ea!

Luni, 09 August 2021 23:02

Argeşeanca Alinuţa Gorghiu are puteri supranaturale! N-a reuşit să facă minuni pe vremea când era şefa PNL, dar în urmă cu câteva zile şi-a surprins prietenii virtuali, cu un fenomen incredibil, pe care l-a înfăptuit singurică. Alinuţa a adus ploaia în Bucureşti, când fierbeau termometrele din cauza caniculei. Asta da, minune!

„Neața bună! Cum plec din București, cum începe ploaia.”, a scris senatorul PNL, Alina Gorghiu, pe Facebook.

 

O nouă alianţă în politică! ALDE + PMP = LOVE!

Luni, 09 August 2021 22:49

Apare o nouă alianţă în politică! Liderii de la centru ai ALDE şi PMP, Daniel Olteanu şi Cristian Diaconescu (foto), s-au întâlnit pentru a discuta condiţiile unei posibile alianţe dintre cele două formaţiuni politice. Olteanu şi Diaconescu vor cu orice preţ să resusciteze ALDE şi PMP şi sunt dispuşi chiar la o fuziune pentru a obţine o forţă politică. ALDE a ratat intrarea în Parlament, deşi a fost în alianţă cu Pro România, şi nici PMP nu a trecut pragul electoral, la alegerile din decembrie 2020. Se anunţă reforme în filiale, deci şi la Argeş vom avea multe de povestit despre noua alianţă politică.

Ministrul Sănătăţii: ”Fără directori de spitale puși politic în funcție, ci numiți doar în urma unui concurs”

Luni, 09 August 2021 22:45

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a făcut un anunţ îndrăzneţ care a isterizat deja mulţi lideri politici. Mihăilă spune că directorii de spitale nu vor mai fi numiţi graţie carnetului de partid, ci doar în urma concursurilor. Asta strică planurile liderilor din teritoriu, care preferă directori numiţi politic, pe care să-i poată manevra după dorinţă. La Argeş, Adrian Miuţescu, şeful PNL Argeş, abia aşteapta să ungă directori de spitale.

 

Pagina 10 din 125

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea