Cătălin Bulf: ”Alina Gorghiu are vise erotice, se trezește cu fantezii”

Luni, 24 Octombrie 2016 12:23

Prezent în cadrul conferinței de presă de săptămâna trecută, preşedintele PMP Argeş, Cãtãlin Bulf, a criticat declaraţiile Alinei Gorghiu, potrivit cãrora PMP ar vrea sã desfiinţeze DNA-ul. “Alina Gorghiu are vise erotice, se trezește cu fantezii. Ultima fantezie pe care a expus-o public a fost cã PMP, alături de alte partide, vrea sã închidă DNA-ul, să desființeze Curtea Constituțională. Eu aș vrea să-i amintesc că, în 2012, USL a semnat un protocol prin care PNL era de acord cu desființarea structurilor politice de tip stalinist: DNA, ANI, etc.. Alina Gorghiu era vicepreședinte PNL arunci. Vã aduceți aminte de marele scandal de atunci cu domnul Dogaru...“, a declarat Cătălin Bulf, președinte PMP Argeș.

Simona Bucura Oprescu, interpelare în Parlament pentru urgentarea lucrărilor pe Șoseaua Națională Pitești-Câmpulung

Luni, 17 Octombrie 2016 21:46

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a sesizat, în Parlamentul României, săptămâna trecută, încetineala nejustificată cu care firma Straco înțelege să lucreze la trecerile peste poduri și la trecerile de cale ferată pe Șoseaua Pitești Câmpulung. Așa cum am scris și noi, gigantul Straco a preferat să pună zece semafoare, gâtuind circulația pe o rută aglomerată, fără însă a se agita să și rezolve problemele pentru care a introdus restricțiile.

 

Tiberiu Avramescu a intrat în campania electorală pentru Primăria Pitești

Luni, 17 Octombrie 2016 21:43

# Tiberiu Avramescu: ”Mi se pare că sunt singurul liberal care fac opoziție la PSD”

Liberalul Tiberiu Avramescu a probat, săptămâna trecută, un model de implicare politică. Acesta a intrat în campania electorală pentru alegerile locale din anul 2020, depășindu-i, astfel, pe americanii care ”se agită” cu numai doi ani înainte. Avramescu s-a arătat dezamăgit, chiar dezgustat de modul în care a fost organizat evenimentul

Argentina Culcuș este noua șefă a organizației de femei a PMP Argeș

Luni, 17 Octombrie 2016 21:42

# Argentina Culcuș: ”Am în vedere derularea unor programe de educație pentru femei în ceea ce priveste sănătatea, dezvoltarea personală dar și drepturile femeii și ale familiei”

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, a anunţat, vineri, în cadrul conferinței de presă, că fosta directoare a Centrului Cultural Educativ din Mioveni, Argentina Culcuş, va coordona activitatea organizaţiei de femei a filialei PMP Argeș. După fuziunea dintre PAM și PMP, fostul director al Casei de Cultură Mioveni, Argentina Culcuș, are o misiune

 

Șeful Senatului, atac frontal la președintele României

Luni, 17 Octombrie 2016 11:24

# Călin Popescu-Tăriceanu, copreședinte ALDE: ”Ridic și eu mingea la fileu președintelui Iohannis cu o serie de întrebări” # Călin Popescu Tăriceanu:  ”Mai are vreun sens să organizăm alegeri sau totul e decis de pe acum de oculta condusă de președintele Iohannis?”

Președintele Senatului, copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a acuzat, din nou, pe președintele țării de implicare în viața politică, de părtinire și netransparență. Tăriceanu insist ca, până în alegeri, președintele Iohannis să răspundă clar la întrebarea ce privește nominalizarea viitorului premier. Este vorba de nominalizarea acelei persoane ce va fi propusă de majoritatea ce se va forma în urma alegerilor din luna decembrie.

”Nu am greșit cu nimic față de cetățeni şi față de lege”

Luni, 10 Octombrie 2016 20:46

#Interviu cu Tudor Pendiuc – candidat ALDE la Senatul României

Figură marcantă a politicii și administrației post-decembriste, fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, a intrat într-un con de umbră în urma dosarului penal instrumentat de procurorii DNA – structura centrală, dosar numit, simbolic, ”Autobuzul”. Deși nu s-a mai regăsit pe lista PSD, partid în care a activat în ultimii 15 ani, a candidat, ca independent, la alegerile locale din iunie, unde, la numai câtva voturi, a pierdut. Iată, însă, că Tudor Pendiuc nu și-a pierdut și energia, pregătindu-se, așa cum se va vedea mai jos, de o nouă bătălie electorală

 

Lista parlamentarilor PSD, o listă a rușinii. Noroc cu PNL Argeș, decedat politic și incapabil să speculeze momentul

Luni, 10 Octombrie 2016 20:39

După scandal și lupte interne, după locuri mutate și permutate, PSD Argeș a reușit, ca un partid serios ce se pretinde, să ofere publicului larg, nu numai membrilor săi, una din cele mai rușinoase liste de candidați din toate timpurile. Lăsând să se înțeleagă, după eliminarea din vară a lui Pendiuc, că este pus pe fapte mari de asanare, PSD Argeș dovedește că a fost vorba doar de o combinație avantajoasă, de eliminarea unui balast ce atârna, cam greu, în schema nouă.
Iată formula câștigătoare, iată craii ce vor aduce lumina:

Virgil Baciu se ține de cuvânt și nu îl susține pe Iani Popa în concursul politic din iarnă

Luni, 10 Octombrie 2016 20:35

# ”Iani Popa nu și-a asumat nimic. Dacă ar fi candidat pe al doilea loc, oriunde, l-aș fi susținut frenetic. Dar nu merită…”, declară primarul din Corbi.

Divergențele cu șeful județean al partidului, în special cele privind candidatura la parlamentare a PNL-iștilor, l-au făcut pe primarul din Corbi, Virgil Baciu, să adere, afectiv, la ALDE, grupare politică pe care o va susține la alegerile din decembrie. Baciu rămâne membru PNL cu sufletul, trupul însă punându-și-l, iată, în slujba concurenței.
Virgil Baciu: ”Pentru mine, acesta a fost partidul de suflet. A contat, însă, foarte mult felul în care mi s-a răspuns la întrebări. Să nu uitați că, la Corbi, sunt singurul liberal

 

Simona Bucura Oprescu a prins, pentru a doua dată - și tot cu luptă - un loc eligibil pe lista PSD pentru Parlament

Luni, 10 Octombrie 2016 20:28

# Deputata PSD i-a bătut, la patru ani distanță, pe Nicolescu și pe Dragnea

În urmă cu patru ani, îmi amintesc cu înfiorare, Simona Bucura Oprescu îi smulgea microfonul din mână șefului absolut al județului, Constantin Nicolescu. Pentru a-și susține, cu fermitate, cauza. Se întâmpla la Golești, una din fermele de partid, aleasă anume pentru a putea fi feriți, ei, pesediștii, de privirile tâmpe ale alegătorilor fideli.

PMP continuă să crească şi să devină o forţă politică

Luni, 10 Octombrie 2016 20:27

# PMP şi PAM au fuzionat, sub umbrela PMP

Mutare importantă pe scena politică din Argeş. Partidul Mişcarea Populară şi Partidul pentru Argeş şi Muscel au fuzionat, a anunţat, vineri, preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf. PMP continuă să crească şi să devină o forţă politică demnă de luat în seamă. Partidul pentru Argeş şi Muscel, grupare politică condusă de Mircea Andrei, a fost înglobat de PMP. În aceste condiţii, PMP a pus mâna pe 69 de consilieri, iar gruparea condusă de  Cătălin Bulf va putea forma un grup la nivelul Consiliului Judeţean.
În cadrul conferinței de presă de săptămâna trecută, preşedintele PMP Argeş, Cãtãlin Bulf, a declarat cã PMP şi PAM au fuzionat. Liderii celor douã partide au stabilit şi strategia pentru alegerile parlamentare. În baza fuziunii, PAM are dreptul sã propună locul doi la deputați, iar în cazul intrării la guvernare, procentul va fi de 2 la 1.

 

Bombă cu explozie parlamentară. Tudor Pendiuc, primul loc la Senat pe listele ALDE Argeș

Luni, 03 Octombrie 2016 21:55

Decizie-bombă, negociată, agreată și parafată în cel mai mare secret. Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteștiului, va candida, la parlamentarele din iarnă, din pole-position pe listele ALDE Argeș. Pendiuc va deschide lista pentru Senat; la Camera Deputaților, primii doi pe listele de partid vor fi Andrei Gerea și Adrian Bughiu. Deși, până acum, se considera că a doua poziție, la deputați, este una pur decorativă, venirea lui Pendiuc schimbă, aproape total, calculele. Pentru că fostul primar pesedist va aduce, cu certitudine, multe mii de voturi. În funcție de mesajul electoral, dar și de intensitatea campaniei, scaunul de senator al lui Iani Popa, ce până acum părea mai sigur ca un adăpost antiatomic, iată, se poate clătina mai rău decât o clădire veche la cutremur. Și, în funcție de cele enunțate mai sus, chiar se poate prăbuși precum o coșmelie fără fundație. În final, bancul cu EVA: E valabil și pentru celelalte formațiuni politice!... S.V.

Șeful Senatului, al doilea om în stat, îl acuză pe președintele României că face lobby pentru PNL

Luni, 03 Octombrie 2016 21:52

# Călin Popescu-Tăriceanu, copreședinte ALDE: Declarația de săptămâna trecută a președintelui României este un atac direct, brutal și imediat la democrație

Călin Popescu Tăriceanu: Vinerea trecută, am propus în numele ALDE, partidelor și președintelui României un acord politic, prin care fiecare urma să se oblige să respecte verdictul urnelor din 11 decembrie.
Am făcut o referire expresă la faptul că președintele României are obligația constituțională să numească drept candidat la funcția de prim -ministru persoana aleasă de partidul majoritar sau de coaliția majoritară formată în viitorul Parlament. Președintele Iohannis a etichetat propunerea mea drept „obrăznicie politică”. Până azi, am evitat

 

Liderul PMP Argeș, Cătălin Bulf, critică deciziile pripite ale actualilor guvernanți ai județului

Luni, 03 Octombrie 2016 21:37

# Cătălin Bulf: Nu am fost de acord sã se pună taxã la intrarea în Spitalul de Pediatrie

Consiliul Judeţean Argeş voia sã punã taxã de intrare pentru cei care-şi vizitau rudele internate la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.  Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș și consilier județean, a reușit retragerea de pe ordinea de zi a ședinței de săptămâna trecută a CJ a unui punct de hotărâre controversat, prin care se cerea închirierea un metru pătrat din incinta Spitalului de Pediatrie Pitești. Spațiul ar fi fost folosit pentru un aparat care funcționează de la instalarea în funcție a noului director interimar. Prin

Președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, bate câmpii (politici) cu grație

Luni, 03 Octombrie 2016 21:34

# ”Pendiuc? Nu mă interesează!...!”

Senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, a participat, vineri, la conferința de presă susținută de partidul pe care îl conduce. Senatorul nu a făcut altceva decât să confirme faptul că se pricepe, cel mai bine, să tacă. Pentru că nu a spus nimic, spre disperarea tuturor celor prezenți. ”Într-o săptămână, maxim nouă zile, vă vom comunica lista candidaților PSD Argeș”; ”Nu știu dacă Mircea Drăghici și Cătălin Rădulescu vor fi excluși din listă sau nu, asta decide Bucureștiul” sau ”Cred că vor fi și nume noi pe listele partidului, însă nu vă pot spune, exact, cine”- cam așa au sunat anunțurile pentru care domnul senator  a strâns douăzeci de jurnaliști.

 

RESPECT! – pentru politicienii din Argeș. Mircea Andrei este pe cotețul porcului, Gerea - pe cotețul păsărilor

Luni, 03 Octombrie 2016 21:04

Se apropie parlamentarele. Deși nu toate partidele și-au nominalizat aleșii, din motive de scandal și ceartă, ca de obicei, pe ciolanul prea mic pentru numărul mare de pofticioși, se cunosc câteva nume care vor reprezenta, cu certitudine, pe argeșeni la Casa Poporului. Iani Popa, de la PNL, Andrei Gerea, de la ALDE, Șerban Valeca de la PSD – sunt numai câteva din ”brandurile” cu care partidele, noi sau vechi, vor defila în decembrie.
Bebe Ivan: ”Singurul parlamentar despre care pot să spun că ne-a ajutat, deși ceva mai guraliv, este Cătălin Rădulescu. Acesta a reușit să facă ceva ce a ajutat,de fapt, 

Copreședinte ALDE, Daniel Constantin: „În agricultură, cuvântul-cheie al programului de guvernare este COMPETITIVITATE”

Luni, 26 Septembrie 2016 13:27

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, împreună cu secretarul general al ALDE, senatorul Nicolae Nasta și secretarul general adjunct al ALDE, Cristian Cosmin, s-au întâlnit, săptămâna trecută, la Palatul Parlamentului, cu reprezentanți ai sindicatelor și patronatelor din agricultură și industria alimentară, pentru a contura care sunt principalele deficiențe din aceste ramuri, ce trebuie rezolvate.  Concret, rezultatele acestei întâlniri se vor regăsi în forma finală a programului de guvernare al Alianței liberalilor și Democraților.

 

PES activists România dorește ridicarea restricțiilor de vârstă privind candidatura la o funcție publică

Luni, 26 Septembrie 2016 13:24

# Dr. Viorel Enache, coord. PES activists Argeș: ”Este esențial să deschidem competiția politică”

Organizația PES activists România a lansat, la Craiova, campania #fărăbariere, prima astfel de inițiativă menită să ridice restricțiile impuse de lege la participarea politică și civică a cetățenilor.
”Cea mai importantă restricție impusă de lege se referă la vârsta legală pentru a candida. În ciuda faptului că s-a discutat în ultimii ani despre înnoirea clasei politice, acest

PMP Argeș, una din cele mai puternice filiale din țară

Luni, 26 Septembrie 2016 13:23

#  Pendiuc, deocamdată, lăsat pe marginea terenului politic de conducerea PMP
Prezent în cadrul conferinței de presă de săptămâna trecută a Partidului Mișcarea Populară  Argeș, preşedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, a lãudat activitatea PMP Argeş, condusă de Cătălin Bulf şi a declarat cã susţine candidatura la parlamentare a oamenilor valoroşi din punct de vedere profesional.
“Argeșul are una din cele mai bune organizații din țară a PMP la ora actuală. Avem nevoie ca în Parlamentul României sã ajungă oameni care sunt experți în anumite

 

Președintele PNL Moșoaia a vorbit despre gunoiul din comuna sa, lângă gunoiul din fața sediului PNL Argeș

Luni, 26 Septembrie 2016 13:20

# Bun cunoscător al localității sale, Mihai Alexandru Lucian a dublat numărul locuitorilor satului în care locuiește

Mihai Alexandru Lucian, președintele PNL Moșoaia, în pragul fierbinților alegeri parlamentare a adunat, la sediul PNL Argeș, jurnaliștii întregului județ, pentru… a-l putea critica pe adversarul său politic, primarul Florea Ene. Doar că, deși s-a bucurat inițial de ceva simpatie, a reușit să înfrângă total. Și asta fără ca nimeni dintre ”dușmani” să fie de față. Cu alte cuvinte, a reușit să se bată singur. Și nici măcar nu i-a fost greu…

PMP Argeş, din nou printre piteşteni! Campania Probleme în cartier continuă!

Luni, 26 Septembrie 2016 13:07

# Campanie inedită a liderului PMP Argeş, Cătălin Bulf!

Campania „Probleme în cartier” continuă! Echipa PMP Argeş, în frunte cu preşedintele Cătălin Bulf, consilierul judeţean Eduard Dima, consilierii locali Ilie Bărbulescu şi Mihai Alexandrescu, dar şi mai mulţi membri ai Organizaţiei de Tineret, au mers săptămâna trecută în cartierele piteştene unde au împărţit pliante, invitându-i pe piteşteni să scrie ce îi nemulţumeşte în oraş, dar şi ce sugestii au.

 

Pagina 10 din 87

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea