Argeşeanul Cătălin Cîrstoiu îşi face campanie cu suţinerea a trei personalităţi care l-au susţinut şi pe Sorin Oprescu

Miercuri, 10 Aprilie 2024 09:44

 

Candidatură cu cântec pentru medicul Cătălin Cîrstoiu. Fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, se luptă pentru fotoliul de primar general al Capitalei, însă presa centrală nu îi este prietenă. Mai nou, aflăm că doctorul care se vrea primar este susţinut de trei personalităţi în administraţie care s-au învârtit în jurul lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei şi fost manager al Spitalului Universitar din Bucureşti. Oprescu a fost condamant la închisoare cu executare într-un dosar de mare corupţie, dar a reuşit să fugă în Grecia, iar acum e departe de a mai executa pedeapsa.

 

Două noi dispensare vor fi construite în Pitești

Duminică, 07 Aprilie 2024 19:39

 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a venit cu mai multe vești bune pentru cetățeni, în acest domeniu pe care-l definește ca fiind „vital pentru comunitate”.

Sub sloganul „Vă mulțumesc pentru încredere! Suntem o forță împreună!”, Cristian Gentea a anunțat faptul că Primăria Pitești a finalizat și a depus la CNI documentația aferentă realizării a două noi dispensare: unul în Negru Vodă (strada Carpați) și cel de al doilea în Războieni (Punct Piața Războieni).

 

De asemenea, primarul Cristian Gentea a anunțat că parte dintre cele 80 de apartamente care urmează să fie construite de la zero pentru tineri specialiști vor fi alocate cadrelor medicale, crescând astfel atractivitatea unităților sanitare din Pitești pentru doctorii care sunt așteptați cu brațele deschise.

 

Ministrul Muncii, în vizită la o fabrică de confecții: „Banii europeni care vin în România aduc plusvaloare”

Sâmbătă, 06 Aprilie 2024 18:48

Comisarul European pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit, și ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, au vizitat o fabrică de confecții și au discutat cu tinerii din Dâmbovița despre provocările pieței muncii.

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, și comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit, au vizitat o companie din industria confecțiilor din județul Dâmbovița, care reprezintă un model de succes în ceea ce privește încheierea de convenții pentru programe de ucenicie.

Din totalul de 256 de angajați ai companiei, 118 sunt ucenici, angajatorul beneficiind de subvenții acordate prin proiecte europene, dar și cu finanțare acordată din Bugetul Asigurărilor pentru Șomaj, precum și de alte măsuri active de subvenționare a locurilor de muncă ocupate de persoanele din grupuri defavorizate.

Oportunitate pentru pariori, la alegerile din vară!

Marţi, 02 Aprilie 2024 18:06

 

Argeşeanul Cătălin Cîrstoiu, creditat foarte slab de casele de pariuri, în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei

Casele de pariuri au venit cu oferte speciale pentru alegerile locale din Bucureşti. Candidatul favorit e Nicuşor Dan, în ciuda sondajelor de opinie care îl creditează pe Cristian Popescu Piedone cu cele mai multe şanse pentru a câştiga Primăria Capitalei.

 

 

Ion Mînzînă: „Am început asfaltarea DJ 739 la Beleți-Negrești”

Luni, 01 Aprilie 2024 18:21

 

De luni, 1 aprilie, au început lucrările de modernizare a drumului județean 739 Beleți - Zgripcești în comuna Beleți - Negrești.

 

Pe lângă asfaltarea propriu-zisă, care se face pentru prima oară, vor fi făcute și lucrări de suprastructură. Vor fi realizate șanțuri betonate, 5 podețe, dar și acces către toate proprietățile. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi pe șantier.

Ionuț Moșteanu vrea să sară, din contul său de Facebook, pe fotoliul de primar al Piteștiului

Luni, 01 Aprilie 2024 17:09

 

Cine este Ionuț Moșteanu? Un tip care se învârte în cercurile înalte ale puterii, pe la vârful partidului său, prin Parlament și, mai ales, pe facebook. Sătul însă, probabil, de rețelele virtuale, domnul Moșteanu s-a hotărât să candideze la Primăria Pitești. S-a apucat de strângere de semnături, treabă serioasă, ce să mai.

Probabil că va reuși să se înscrie, însă va fi greu să treacă de un 5% la urnele de vot. Nu-i nimic, domnu Moșteanu, că facebookul vă va primi și după alegeri ...

 

 

Aurel Costache, candidatul PSD la Primăria Mioveni!

Sâmbătă, 30 Martie 2024 14:13

Echipa PSD Mioveni a decis: candidatul pentru funcția de primar al orașului constructorilor de mașini este inginerul Aurel Costache, unul dintre cei mai experimentați oameni din administrația publică.

Aurel Costache este membru al PSD din 1998. Vreme de 14 ani (2006-2020) a fost viceprimar al orașului Mioveni. Aurel Costache îi are alături în aceste alegeri și pe viceprimarul Ciprian Țurlea și pe directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose.

Georgel Mădulărea, candidatul PSD pentru Primăria Câmpulung!

Sâmbătă, 30 Martie 2024 13:07

PSD Câmpulung l-a desemnat astăzi pe Georgel Mădulărea candidat pentru funcția de primar al Municipiului Câmpulung. Georgel Mădulărea este președinte al PSD Câmpulung și antreprenor cunoscut și apreciat de întreaga comunitate.

La eveniment au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Pavelescu Nicolae și vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru BUGHIU.

 

Ion Mînzînă: „Începe construcția noului pod de la Poiana Lacului”

Joi, 28 Martie 2024 11:27

Astăzi a fost semnat contractul pentru construcția noului pod de pe Podul de pe DN 67B la Poiana Lacului, o investiție mult așteptată de către locuitorii din zonă și de către șoferii care tranzitează acest drum important care leagă Piteștiul de Drăgășani și Târgu Jiu. Lucrările vor începe luni, 1 aprilie.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi împreună cu Valerică Spirea, viceprimar al comunei Poiana Lacului, și cu Eduard Dima, director general adjunct al DRDP București, dar și cu reprezentanți ai DRDP Craiova pe amplasamentul unde va fi construit podul care va traversa Valea Răchita.

Fiul unui fost prefect de Argeș compară Bucureștiul cu un bolnav de cancer

Marţi, 26 Martie 2024 09:02

 

# Medicul Cătălin Cârstoiu va fi susținut de PSD și PNL pentru a vindeca de boală pacientul numit ”București” # Cârstoiu susține că este rudă cu Ion Mihalache

Se știe că medicul Cătălin Cârstoiu este candidatul coaliției pentru București. Acesta spune că, înainte de a accepta candidatura, a discutat cu naşul său de cununie, Traian Băsescu: „Mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta, lucru pe care l-a făcut şi tatăl meu. Nu am ascultat”, spune el. După care a mai adăugat: „Îmi place că mă întrebaţi de domnul Traian Băsescu dar nu mă întrebaţi, dacă e să vă referiţi la rude, de străbunicul din partea mamei şi la străbunica din partea tatălui.

 

 

Fostul primar de la Bradu, Florin Frătică, va candida la Primăria Căteasca!

Marţi, 26 Martie 2024 08:04

 

Fostul primar de la Bradu, Florin Frătică, vrea din nou în administraţie! După o absenţă de câţiva ani, Frătică va candida la Primăria Căteasca, fiind susţinut de AUR. Toată lumea l-ar fi văzut candidat la Bradu, dar ce şanse ar fi avut în faţa edilului Dan Stroe?

“AUR va fi vocea argeșenilor! O echipă puternică a fost lansată astăzi!...”

La conferința organizată în fața primăriei, candidatul AUR la Pitești a fost uitat în spatele mulțimii

Luni, 25 Martie 2024 17:28

 

Săptămâna trecută, Alianța pentru Unirea Românilor Filiala Argeș și-a prezentat, în fața Primăriei Pitești, 60% dintre candidații la alegerile locale. E mult spus, însă, prezentat, pentru că de fapt nu s-a făcut deloc referire la ei, iar în final, oamenii nici nu au aflat cine sunt aceștia.

„Mă bucur să fim prezenți în Piața Primăriei din Pitești pentru a vă relata o parte din candidații de la primăriile din județul Argeș și pentru a da, cumva, startul anunțurile ce vor urma în perioada următoare”, a spus Bogdan Velcescu, președintele AUR Argeș. Acesta, însă, nu înțelege înțelesul cuvântului „relatat”, care înseamnă, conform DEX, „povestit amănunțit”, „detaliat”.

 

Primarul PNL cu cel mai bun scor electoral din țară a trecut la PSD Argeș

Sâmbătă, 23 Martie 2024 13:02

Vineri, 22 martie, la Pitești, Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș și primar al municipiului Pitești, Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș și deputat, Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș și ministru al Muncii și Solidarității Sociale, împreună cu senatorii și deputații PSD Argeș, au anunțat venirea la PSD a unor noi colegi, aleși locali performanți.

PSD Argeș – transferuri politice de marcă

Vineri, 22 Martie 2024 13:12

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș și primar al municipiului Pitești, Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș și deputat, Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș și ministru al Muncii și Solidarității Sociale, împreună cu senatorii și deputații PSD Argeș, au anunțat venirea la PSD a unor noi colegi, aleși locali performanți.

 

De râsul curcilor. Întrebarea penibilă a unui consilier județean PNL: „Ne spuneți și nouă în locul cui este colegul nostru?”

Miercuri, 20 Martie 2024 12:15

 

 

De când ședințele de Consiliu Județean se desfășoară atât fizic, cât și online, acestea sunt la discreția puterii. PSD-ul are majoritate în Consiliul Județean Argeș, iar consilierii județeni de la USR sau PNL s-au obișnuit să facă doar prezența la ședințe. Mulți dintre ei par că nici nu citesc proiectele de hotărâre pe care le votează. Este și cazul consilierului județean Marius Tică care, la ședința ordinară desfășurată în data de 31 ianuarie 2024, a dat dovadă de lipsa unei minime pregătiri.

 

Președinta PNL a început campania pentru europarlamentare şi se ţine de vrăjeli electorale

Marţi, 19 Martie 2024 08:55

 

Aşa cum ne-a obişnuit, şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, face joc de glezne, pregătindu-se pentru postul de eurodeputat, pentru că - da - a reuşit să-i aburească pe liderii de la Bucureşti şi să îi acorde un loc eligibil la alegerile europarlamentare din această vară. Se pare că şefa Justiţiei va ocupa locul 5 pe lista PNL, deci o poziţie câştigătoare. Acestea fiind zise, Gorghiu a început vrăjeala electorală, cu subiecte despre UE.

 

 

Poza săptămânii: Alina Gorghiu apelează la usturoi pentru a ține departe spiritele malefice de PNL

Luni, 18 Martie 2024 15:46

 

Pentru că alegerile bat la ușă, iar PNL-ul e din ce în ce mai pesedizat, Alina Gorghiu caută variante pentru a ține partidul unit. Și a găsit soluția: usturoiul! În credinţa poporului român, usturoiul este planta cu cele mai puternice şi miraculoase puteri, fiind considerat un adevărat protector împotriva spiritelor malefice. Așa că Alinuța a început să ia la pas piețele din Pitești și să facă selfie-uri cu... usturoiul. O sfătuim să se înarmeze cu mai multe căpățâni de usturoi pentru că se anunță vremuri grele pentru liberali.

A.V.

 

A fost adoptat proiectul legii privind prevenirea și combaterea hărțuirii la locul de muncă

Miercuri, 13 Martie 2024 15:27

 

Parlamentul a adoptat, săptămâna trecută, legea de ratificare a Convenției nr.190/2019 a Organizației Internaționale a Muncii (OIM) privind eliminarea violenței și a hărțuirii în lumea muncii.

„Proiectul a fost inițiat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. Are o semnificație aparte acest vot dat înainte de 8 martie. Noua lege vine să protejeze angajații de abuzuri la locul de muncă, indiferent că sunt bărbați sau femei. Conceptele de „violență și hărțuire” au fost redefinite conform evoluțiilor tehnologice și acum acoperă, printre altele, abuzul fizic, abuzul verbal, hărțuirea, mobbingul, hărțuirea sexuală, amenințările și urmărirea/supravegherea.

 

 

Autostrada Pitești-Sibiu şi Drumul Expres Craiova- Piteşti se fac datorită lui Miuţescu! Să ţineţi minte!

Miercuri, 13 Martie 2024 13:30

 

Zilele trecute, deputatul Adrian Miuţescu i-a anunţat pe argeşeni că a contribuit personal la marile proiecte ale Argeşului, Autostrada Pitești-Sibiu şi Drumul Expres Craiova- Piteşti. Ştiţi cum vine asta? S-au întâlnit Miuţescu şi Orban la o tacla, au discutat diverse, dar proiectele astea mari sunt, de fapt, ale tuturor. Numai că, fiind campanie electorală, Adrian Miuţescu se mai laudă şi el, că, de făcut, n-a prea făcut mare lucru.

“Am avut ocazia, la o emisiune televizată, să vorbesc despre marile proiecte ale Argeșului, la care am contribuit personal și pentru care Guvernul Orban, la vremea respectivă, și-a arătat susținerea totală. Este vorba, în primul rând, despre autostrada Pitești-Sibiu, un drum european de maximă importanță pentru România, deblocat de Guvernul Orban.

 

Alina Gorghiu crede că îi face reclamă lui Radu Perianu. Mai bine îl lăsa în pace!

Miercuri, 13 Martie 2024 10:34

 

A început campania pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. De la PSD va candida actualul ocupant al fotoliului, Ion Mînzînă, președintele partidului. De la PNL nu va candida președintele partidului, Alina Gorghiu, de teamă să nu se ardă, probabil. Politic vorbind, desigur. Așa că doamna Gorghiu a ales să îi facă reclamă lui Radu Perianu, actualul prefect, pe care l-a îmbrîncit, practic, la o candidatură pentru CJ.

Însă mai bine nu îi făcea acea reclamă, că pare contra-reclamă. Că ”Radu a luptat pentru Pădurea Trivale”, că ”PNL este singurul partid care a venit cu un proiect de dezvoltare pentru întreg județul” etc. Știți proiectul? Acela cu poduri multe peste Argeș, cu zone industriale în fiecare localitate.

 

 

Pagina 2 din 141

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea