În Argeş, votează doar proştii! O spune fostul prefect Emanuel Soare...

Miercuri, 12 Aprilie 2023 14:38

Fostul prefect Emanuel Soare încearcă marea cu degetul (mijlociu) în calitate de preşedinte al partidului Forţa Dreptei Argeş. În această perioadă e agitaţie mare deoarece Soare pune umărul la făurirea alianţei cu USR şi PMP. Până atunci, scrie pe Facebook şi gafează! Deşi e conferenţiar universitar doctor...

„România și județul Argeș nu se vor schimba niciodată cu aceiași oameni care sunt la conducere acum și care vor rămâne pentru mulți ani de acum încolo dacă oamenii deștepți nu ies la vot. Neimplicarea noastră este la fel de periculoasă precum incompetența și dezinteresul lor pentru reformă și bunăstare publică.  Haideți alături de mine pentru a schimba acest județ!”, a scris Soare, pe contul său de socializare.

Deci, dacă avem PSD în Argeş înseamnă că în judeţul nostru au votat numai proştii. Oamenii deştepţi aşteptau formarea partidului Forţa Dreptei...

Ion Dumitru: „Programul Tomata 2023, un program marca PSD, își dovedește utilitatea!”

Miercuri, 12 Aprilie 2023 12:42

De la an la an numărul solicitărilor este mai mare, iar producția de roșii autohtone este tot mai consistentă, pe piață ajungând marfă mai sănătoasă, mai gustoasă și mai accesibilă populației.

„În 2023, numărul fermierilor înscriși în program este mai mare cu 20% față de anul trecut!

Datele oficiale arată că la finalul perioadei de înscriere - 1 aprilie - aplicaseră pentru programul Tomata nu mai puțin de 22.295 de fermieri, mai mulți cu 5.115 față de anul trecut.

 

 

Sorin Grindeanu: „În Guvern nu mai rămân. Exclus aşa ceva”

Luni, 10 Aprilie 2023 22:15

Deşi are performanţe notabile, după rotativa de la Guvern, Sorin Grindeanu ar putea pierde funcţia de ministru al Transporturilor. Va reveni ca deputat în judeţul Timiş, după cum a mărturisit.

„Dacă toată lumea e de acord, automat se schimbă protocolul. Dacă există opoziţie din partea unei singure părţi semnatare va rămâne protocolul în vigoare. Nu va fi o amânare a rotativei. Sunt convins că această rotaţie se va întâmpla. Sunt deputat de Timiş. O să merg să îmi fac treaba. În Guvern nu mai rămân. Exclus aşa ceva. Ce e 100%, este că dacă acest protocol rămâne aşa cum e, atunci Sorin Grindeanu merge ca deputat în Parlamentul României, ceea ce e foarte important”, a declarat Grindeanu, la Digi24.ro.

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: ”Începe construcția sistematică de noi spitale în România!”

Miercuri, 05 Aprilie 2023 11:00

Peste 25 de spitale din întreaga țară se vor extinde, renova, moderniza, dota sau construi pe baza unei finanțări totale de 2,2 miliarde de euro din PNRR.

„Ministerul Sănătății fructifică banii din  PNRR și lansează efectiv proiectele menite să îmbunătățească fundamental nu doar accesul populației la servicii medicale, ci și calitatea serviciilor medicale asigurate. De exemplu, vor fi construite noi unități oncologice, așa cum este cazul la Timișoara, dar și la  Pitești unde va fi construit un Laborator de  Radioterapie.

 

Șefa PNL Argeș ar putea pierde șefia Senatului în favoarea lui Nicolae Ciucă

Miercuri, 05 Aprilie 2023 07:39

Se pare că prim ministrul PNL, Nicolae Ciucă, nu dorește să rămână în Guvern după rotativă. Cel mai probabil, acesta va ocupa o altă funcție ”amărâtă”,  cea de președinte al Senatului. Unde, interimar, este șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu. Pe ce scaun călduț va debarca șefa puținilor liberali argeșeni, nu se știe. Cert este că, fiind o persoană influentă în partid, va prinde ceva. Să prindă, să fie ocupată, ca să nu-i zăpăcească de tot pe argeșeni cu opiniile Domniei Sale, de femeie care le cam știe pe toate

 

Se apropie alegerile, iar PNL Pitești s-a apucat să strângă semnături

Marţi, 04 Aprilie 2023 11:10

#  Nici măcar toți consilierii liberali nu au votat proiectul privind stimulentul pentru nou-născuți

La Pitești se simte că se apropie alegerile locale din 2024. Iar liberalii argeșeni procedează la fel ca în trecut. Doar proiectele pe care le promovează sunt acum diferite.

Dacă în 2019, cu un an înainte de alegeri, Narcis Sofianu și Tiberiu Irimia lansau o campanie de strângere de semnături pentru transformarea Pădurii Trivale în arie protejată de interes local, iată că în 2023, tot cu un an înainte de alegeri, un alt grup de liberali, în frunte cu Mihai Coteț, strânge semnături. De această dată în vederea acordării unui stimulent de 2.500 de lei la nașterea unui copil.

 

Ce spune Ion Mînzînă despre o alianţă PSD-PNL la alegerile din 2024?

Marţi, 04 Aprilie 2023 11:00

La nivel central, s-a pus în discuţie că PNL şi PSD ar putea avea candidaţi comuni în judeţe, la alegerile din 2024. O asemenea variantă este exclusă în Argeş, după cum a declarat chiar şeful CJ, Ion Mînzînă. Deci Alina Gorghiu şi Ion Mînzînă nu vor zâmbi la comun, nici pe afişe, nici prin Piteşti sau prin judeţ. Atât PNL-ul cât şi PSD-ul vor avea candidaţi proprii în Argeş.

Fostul vice al CJ Argeş, Dorin Mărăşoiu, a intrat în Mişcarea România Suverană!

Marţi, 04 Aprilie 2023 10:43

În ultimii ani, Dorin Mărăşoiu a schimbat ceva partide, în căutarea propriului crez politic. După ce a ieşit din PSD cam pe uşa din dos, partid în care a cunoscut notorietatea, fostul vicepreşedinte al CJ Argeş a cotit-o spre partidul lui Victor Ponta, Pro România. Apoi a trecut de partea lui Liviu Dragnea şi a intrat în Alianţa pentru Patrie.

Mai nou, acelaşi Dorin Mărăşoiu anunţă pe contul de socializare: „Vă așteptăm să vă înscrieți în partid! România trebuie salvată!”.

Iar partidul se numeşte Mişcarea România Suverană, partid cu care, probabil, se pregăteşte deja pentru alegerile din 2024.

 

Moșteanu și Mircescu – lăsați singuri pe Bulevard!

Luni, 27 Martie 2023 11:44

USR Argeș a cerut, săptămâna trecută, cu pieptul înainte, PNL-ului, să oprească hărțuirea Elenei Lasconi și să renunțe la apelul în instanță pentru Bulevardul Pardon.

 

”USR Argeș face un apel către lidera PNL Argeș, Alina Gorghiu și prefectul Radu Perianu să renunțe la procesul care blochează finalizarea bulevardului Pardon. Dacă Radu Perianu renunță să facă recurs, în două luni Bulevardul Pardon este finalizat. În două luni oamenii se vor putea plimba pe un bulevard modern, iar micile afaceri vor înflori din nou.”, a declarat Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș.

Ca să întărească cele spuse, Moșteanu și Mircescu s-au tras în poză pe bulevard. Se vede treaba că Elena Lasconi nu a avut timp de ei pentru ședința foto, așa încât cei doi au fost lăsați singuri pe Bulevardul Pardon.

 

Marcel Ciolacu, în vizită la o pepinieră din Argeș: „Cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde”

Marţi, 21 Martie 2023 12:51

 

 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vizitat, vinerea trecută, pepiniera Dobroț din Argeș, unde a participat la o acțiune de plantare de arbori. Alături de acesta au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al CJ Argeș, deputații Simona Bucura Oprescu și Remus Mihalcea.

Pe 21 martie, de Ziua Internațională a Pădurilor, Ciolacu i-a asigurat pe silvicultori că, atâta timp cât PSD va fi la guvernare, nu se va vinde niciun metru pătrat de pădure.

 

Cum s-a băgat Alina Gorghiu între doi bărbați!

Marţi, 21 Martie 2023 10:10

Toată lumea a căscat gura, la televizor, săptămâna trecută, la felul vitejesc în care s-a aruncat Alina Gorghiu, șefa PNL Argeș, între doi bărbați. Este vorba de conflictul dintre europarlamentarul Rareș Bogdan și ministrul de externe Bogdan Aurescu. Aceștia s-au încins puțin pe contre dar Alina, fată mare (de stat) nu a pierdut ocazia să apară la televizor. După cum Rareș Bogdan nu a pierdut ocazia să o dea de gard, cum i s-a mai întâmplat, susținând că Aurescu a fost numit în funcție nu de PNL, ci... de stat.

Adrian Miuţescu: „PNL nu mai are viceprimar la Pitești şi nici nu va mai avea”

Luni, 20 Martie 2023 13:40

Deputatul Adrian Miuţescu, fost preşedinte al PNL Argeş (care acum joacă în Forţa Dreptei pe lângă şeful Ludovic Orban) a vorbit la un post local de televiziune despre liberalii argeşeni care l-au dat afară din partid pe viceprimarul Gelu Tofan, pierzând astfel un post important în conducerea Primăriei Piteşti.

Nu putem să nu remarcăm satisfacţia cu care a comentat Miuţescu despre foştii colegi liberali, mai ales că el a ieşit din partid pe uşa din dos, după multe scandaluri, plus o cercetare DNA pe numele lui. Deci tot ceea ce se petrece acum în PNL Argeş e un motiv de mare satisfacţie pentru Adrian Miuţescu. Dacă tot n-are cine ştie ce rezultate în Forţa Dreptei, măcar să-i înţepe cum se cuvine pe liberali. Iar la faza asta, cam are dreptate.

 

 

În România, 1300 de foşti torţionari primesc pensii speciale!

Luni, 20 Martie 2023 13:30

De necrezut! România are 1.300 de foști torționari care primesc pensii speciale, pentru meritele deosebite de a fi cozile de topor ale regimului trecut, în închisorile comuniste. Şi cum Piteştiul a găzduit cea mai cumplită închisoare comunistă, în Argeş rănile sunt încă vii, iar a se face dreptate pentru cei vii şi cei morţi care au răbdat bătăi şi umilinţe pare o aroganţă. Culmea 1300 de foşti torţionari dovediţi, nu doar că nu au fost pedepsiţi pentru faptele lor abominabile, iar primesc banii grei de la stat, sub formă de pensii speciale. Iar nedreptatea va continua...

Un nou consilier local la Piteşti!

Luni, 20 Martie 2023 11:30

USR are un nou reprezentat în Consiliul Local Piteşti! De săptămâna trecută, Manuela Dovleac s-a alăturat colegilor de partid, iar prezenţa sa a fost salutată de viceprimarul Mihai Mihăilescu.

Aceasta îl înlocuiește în Consiliul Local Pitești pe Florin Plecanciuc care a renunțat la mandatul de consilier local invocând „motive personale și în special de sănătate”.

 

PSD Argeș va fi condus, până la alegeri, de o echipă coordonată de Ion Mînzînă!

Sâmbătă, 18 Martie 2023 14:44

 

Vineri a avut loc Conferința Județeană a PSD Argeș. În prezența președintelui PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, care fost însoțit de către Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului, și de senatorul Titus Corlățean, peste 600 de delegați din toate localitățile județului au ales conducerea PSD Argeș pentru un nou mandat.

În funcția de președinte al PSD Argeș a fost reales Ion Mînzînă - președinte al Consiliului Județean Argeș. În funcția de prim-vicepreședinte au fost aleși Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, și Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, iar deputatul Simona Bucura-Oprescu a fost reconfirmată în funcția de secretar executiv al PSD Argeș.

Consilierul local Ana Stan a contestat decizia de excludere din PNL Argeș

Joi, 16 Martie 2023 10:48

 

După ce a fost exclusă din PNL Argeș, Ana Stan, consilier local la Pitești, a contestat decizia partidului. Contestația a fost înregistrată în data de 15 martie 2023 la Comisia de Arbitraj Județeană a PNL Argeș.

De această decizie a fost informat și Radu Perianu, prefectul județului Argeș. Până la soluționarea contestației, conform legii, prefectul nu ar avea dreptul să emită un ordin de suspendare, față de Ana Stan, din activitatea de consilier local.

 

Unde a dispărut Iani Popa???

Joi, 16 Martie 2023 07:41

În ultima vreme, liberalul Iani Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, nu a mai fost văzut prin Argeş. Deşi obişnuia să se afişeze la braţul Alinei Gorghiu, cea care i-a şi aranjat postul călduţ de la Bucureşti, în ultimele săptămâni Popa e scump la vedere.

Ca să nu mai spunem că a absentat de la petrecerea de 8 Martie a doamnelor din PNL Argeş, unde a venit chiar şefa Alina Gorghiu, dar şi alţi liberali cu funcţii importante în Argeş sau în ţară. Practic, Iani se arată foarte dezinteresat de judeţul nostru, iar asta ne-a arătat-o şi cu alte ocazii.

Ca să nu mai vorbim de conferinţe de presă la partid, unde nu mai apare. Şi nu că ni s-ar fi făcut dor de el, dar numai mâine nu-i 2024 şi vin alegerile, iar Iani Popa va răsări fix în campania eletorală. Să vezi atunci distracţie!

Gheorghe Dinescu vrea demisia primarului din Pitești pentru că nu merge F.C. Argeș

Marţi, 14 Martie 2023 15:20

# Gigi Dinescu: „Hai care mă înjurați și sanchi credeți că mă jigniți că am fost OSPĂTAR…”

Celebrul necunoscut Gheorghe Dinescu e supărat foc. Pentru faptul că F.C. Argeș nu merge, ba chiar se pregătește să retrogradeze, acesta îi cere socoteală primarului din Pitești, Cristian Gentea.

”Nu-i pasă de clubul FC Arges, va găsi țapii ispășitor, Foamete și probabil Lucretiu, administratorul municipiului, dar oare pana când primare, pana când îți mai Bati tu joc de noi? De ce n-ai bărbăție sa ieși sa îți asumi eșecul,și sa îți depui demisia, ca nu ești bă bun, habar n ai de nimic. Tu chiar crezi ca faci cu noi cum faci cu scalvi aia ai tai care te fac golgheter la fotbal in sala? Vai de Steaua noastră, suntem frate blestemați, sincer! Deci dintr-un vis frumos, FC Arges , a devenit un coșmar! Bravo,Tovarășe primar.”, a scris, pe Facebook, Gheorghe Dinescu.

 

 

Ana Stan: „Situația este disperată în PNL Argeș”

Luni, 13 Martie 2023 10:59

 

Exclusă din PNL Argeș, la pachet cu viceprimarul Gelu Tofan, consilierul local Ana Stan a comentat ferm decizia partidului. Aceasta ne-a mărturisit că nu va renunța la calitatea de consilier local la Pitești și se va folosi de toate mijloacele legale pentru a rămâne în funcție.

 

* Veți contesta în instanță decizia de excludere din partid? De ce?

PSD Câmpulung are un nou președinte și o nouă echipă!

Luni, 13 Martie 2023 10:29

 

Organizația locală a PSD Câmpulung și-a ales o nouă conducere, sâmbătă, cu statut de interimat, prima după alegerile locale din 2020. Liderii partidului au avut un discurs axat în special pe proiectul de recâștigare a orașului ținând cont că Elena Lasconi este un adversar care poate fi învins.

La Conferința Municipală de Alegeri, în urma votului exprimat, în funcția de președinte al PSD Câmpulung a fost ales Georgel Mădulărea. Prim-vicepreședinte a fost ales Ciprian Neculăescu (subprefect), iar secretar executiv Marinică Fologea.

 

Iată care sunt ceilalți membri ai Biroului Municipal al PSD Câmpulung aleși sâmbătă:

 

Pagina 2 din 134

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea