Medicii specialiști pot organiza caravane în zonele rurale cu acoperire deficitară a serviciilor medicale

Luni, 04 Mai 2020 21:14

# Actul medical, în această perioadă, în zonele defavorizate, se va putea efectua  în clădiri publice sau în corturi medicale special amenajate

Camera Deputaţilor a adoptat noi proiecte de lege inițiate de către PSD care vin în sprijinul cetățenilor și agenților economici în această perioadă dificilă, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Liderul PSD Argeș critică nivelul scăzut de testare pentru COVID19, dar și nivelul crescut… de amenzi

Luni, 27 Aprilie 2020 22:39

# Ion Mînzînă: … Mai bine s-ar face testări, în loc de a se da amenzi cu duiumul! # Amenzile date românilor au ajuns în titlurile BBC și Fox News

Liderii PSD critică modul în care Guvernul Orban a înţeles să gestioneze criza generată de coronavirus. Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzână afirmă că singura măsură luată de cei aflaţi la putere pentru reducerea răspândirii virusului este creşterea valorii amenzilor.

 

S-a votat, în Parlament, propunerea PSD - eliminarea dobânzii la dobândă pentru ratele amânate

Luni, 27 Aprilie 2020 22:38

# S-a votat și interzicerea exportului de lemn neprelucrat pentru 10 ani

PSD acționează din Parlament pentru sprijinirea medicilor, a populației și a economiei în această perioadă de criză. Astfel, parlamentarii au votat în Camera Deputaților inițiativele PSD în trei domenii importante:

Promisiunea lui Miuțescu: „Încercăm să aducem, prin Unifarm, un aparat PCR în Argeș”

Luni, 13 Aprilie 2020 20:28

Județul Argeș deține până în acest moment un singur aparat Real Time PCR,  de testare a noului tip de coronavirus, care a fost donat Spitalului Orășenesc Mioveni de mediul privat. În schimb, există promisiuni că vor fi aduse și altele. O astfel de promisiune a fost făcută și de liderul liberal Adrian Miuțescu, președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.

 

PMP propune partidelor un Pact Naţional pentru Sănătate

Luni, 13 Aprilie 2020 14:00

# 10 măsuri care ar garanta îmbunătăţirea considerabilă a sistemului sanitar din România
Partidul Mişcarea Populară a lansat, săptămâna trecută, un apel către toţi liderii politici din România pentru elaborarea şi adoptarea unui Pact Naţional pentru Sănătate.

PNL își face campanie electorală… cu măști, la Curtea de Argeș

Luni, 06 Aprilie 2020 13:45

Profitând de situația de criză provocată de Covid-19, PNL Curtea de Argeș a cumpărat măști pentru a le împărți cetățenilor. Liderii liberali din Curtea de Argeș chiar se laudă cu faptul că au achitat măștile din contribuții personale pentru a le oferi în mod gratuit oamenilor. Și dacă credem că aceștia au achiziționat un număr impresionat de măști, ne înșelăm amarnic. Liberalii au achiziționat doar 2.000 de bucăți.

 

PSD a votat, PNL s-a opus. Orice proceduri de executare silită, urmărirea silită, popririle de orice fel... se suspendă până în decembrie 2020

Luni, 06 Aprilie 2020 13:40

Camera Deputaților a adoptat vineri, în regim de urgență, mai multe proiecte de acte normative importante pentru cetățeni și firme, dată fiind situația de forță majoră în care ne aflăm pe fondul pandemiei de coronavirus.

Dintre acestea, menționăm în primul rând proiectul de lege privind amânarea rambursării creditelor către bănci, la cerere, actul normativ promovat de PSD eliminând calcularea de dobândă la dobândă, așa cum prevede o ordonanță de urgență a Guvernului adoptată recent.

PMP solicită crearea unui portal cu informații în timp real despre COVID-19, defalcate pe județe, localități, cartiere și străzi

Luni, 06 Aprilie 2020 13:38

# Partidul  propune plata online a tuturor taxelor și impozitelor locale către primării și decontarea de stat a primei semnături electronice

PMP îi cere Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, să creeze urgent, prin Grupul de comunicare strategică, un portal pe care să fie afișate, în timp real, informații detaliate despre persoanele aflate în izolare, carantină, infectate cu Covid-19 și decedate – la nivel de județ, localitate, stradă sau cartier.

 

Deputatul PNL, Dănuț Bica a precizat că PNL a optat pentru impozitarea progresivă

Luni, 06 Aprilie 2020 13:37

# Vom impozita pensiile speciale și banii rezultați vor merge în lupta cu COVID-19

PNL luptă pe toate fronturile cu pandemia de coronavirus, atât în plan executiv, cât și în plan legislativ, în așa fel încât România și românii să treacă peste această criză cât mai repede și fără efecte negative. Trăim vremuri în care avem datoria să fim solidari și acolo unde este cazul să impunem anumite rigori care pot contribui la efortul financiar de care este mare nevoie în aceste momente grele.

Un deputat argeșean pune problema amenzilor din perioada de carantină

Luni, 06 Aprilie 2020 13:35

Asistăm în ultima perioadă la un val de sancțiuni aplicate de către autorități cetățenilor care nu respectă restricțiile impuse pe fondul situației de urgență în care ne aflăm.
Simona Bucura Oprescu, deputat PSD, însă, opinează: ”Se cuvin aici două mențiuni:
• prima - este bine să se înnăsprească pedepsele pentru cei care încalcă normele, dar unde este în acest caz prevenția (înainte de a da amenzi, informezi și îndrumi!)?

 

Deputatul Rădulescu, apel către Guvernul Orban: „Începeți imediat testarea masivă a personalului medical și militar”

Luni, 06 Aprilie 2020 12:20

# „Nu obligați medicii și personalul medical să trateze românii bolnavi fără sa fie protejați”, mai spune parlamentarul

Deputatul Cătălin Rădulescu atacă în termeni duri Guvernul Orban. Parlamentarul argeșean solicită guvernului luarea de măsuri urgente pentru a proteja pe cei aflați în prima linie în lupta cu COVID-19.

Șeful AEP: Organizarea la termen a alegerilor electorale, propusă pentru 28 iunie, a devenit cvasi-imposibilă!

Luni, 30 Martie 2020 22:16

# Alegerile locale ar putea fi amânate pentru la toamnă sau pentru părimăvara anului viitor

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a transmis către președinte, premier și președinții celor două camere ale Parlamentului o propunere pentru modificarea Codului administrativ pentru prelungirea mandatelor actualilor aleși locali, în condiţiile în care este puţin probabil ca alegerile locale să poată fi organizate în luna iunie.

 

Gest meritoriu! Parlamentarii PSD din întreaga țară, donează jumătate din indemnizație pentru achiziționarea de echipamente medicale

Luni, 30 Martie 2020 22:14

În cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, desfășurată online, s-a luat decizia ca toți parlamentarii PSD să doneze 50% din indemnizație pentru achiziționarea de echipamente medicale atât de necesare în această perioadă de pandemie cu noul coronavirus.

PMP Argeș îi solicită prefectului Emanuel Soare să înființeze un număr pentru donații prin SMS

Luni, 30 Martie 2020 22:13

# Inițiativa - pentru ajutorarea persoanelor afectate de coronavirus

Șeful Partidului Mișcarea Populară din Argeș, Cătălin Bulf, solicită guvernanților să intre în actualitate. Guvernanții se fac că plouă, însă… cât timp?
”Campania umanitară pe care Instituția prefectului județeului Argeș a demarat-o, a devenit greoaie, după intrarea în vigoare a Ordonanței militare, care restricționează circulația oamenilor.

 

Aleșii locali liberali aberează pe tema Covid 19

Luni, 30 Martie 2020 20:48

Sâmbătă, după îndelungi gândiri în laboratoarele dezinfectate de orice idee aparținând liberalilor locali, aceștia au gândit un comunicat ce bate la fund cascadorii râsului. Astfel, aleșii PNL solicită acțiuni de dezinfecție la Pitești, unde acțiunile de acest fel se desfășoară de vreo săptămână, fără oprire. Redăm, mai jos, vorbele:

PSD Argeș - măsuri pentru susținerea economiei

Luni, 23 Martie 2020 21:46

# SecretaruL executiv al PSD Argeș: ”Este nevoie de măsuri curajoase și decisive pentru salvarea economiei și a locurilor de muncă!“

Parlamentarii PSD ai Argeșului, alături de colegi de partid din toată țara, au depus în Parlament un proiect de lege care prevede ca statul să acopere 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat de salariați în cazul suspendării temporare sau reducerii activității din cauza decretării stării de urgență pe fondul pandemiei de coronavirus, transmit printr-o informare de presă social democrații argeșeni.

 

Ion Mînzînă, mesaj către argeșeni: „Să dăm dovadă de responsabilitate și empatie în egală măsură”

Luni, 23 Martie 2020 14:33

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a transmis argeșenilor un mesaj în care îi îndeamnă la calm și la respectarea tuturor măsurile stabilite de autorități.

„Dragi #argeșeni,

Traversăm cu toții momente foarte dificile, momente în care ne sunt puse la încercare sănătatea, răbdarea, siguranța zilei de mâine, chiar curajul.

Pandemia stârnită de noul #coronavirus ne poate afecta pe oricare dintre noi, așa încât este nevoie să respectăm cu strictețe recomandările specialiștilor și autorităților, să fim calmi și lucizi, să ne ajutăm unii pe alții în măsura în care putem face acest lucru fără să ne expunem pericolului de îmbolnăvire, să dăm dovadă de responsabilitate și empatie în egală măsură.

 

# Primarul de la Costești, despre conducerea PNL Argeș: „Gura bate c***l”

Luni, 16 Martie 2020 23:16

# Prim-vicepreşedintele PNL Argeş, în drum spre PSD

PNL Argeș rămâne pentru următoarele alegeri locale fără edilul Ion Baicea de la Costești, singurul primar liberal de oraș/municipiu din Argeș, din actualul mandat. Baicea schimbă tabără și se îndreaptă cu pași rapizi spre PSD, în urma neînțelegerilor avute cu președintele Adrian Miuțescu.

 

Au reînceput golănelile de campanie electorală, la Bradu

Luni, 16 Martie 2020 23:14

Dan Stroe (foto), primarul PSD din Bradu a câștigat alegerile, pentru instituția amintită, în luptă dreaptă. Adversarii săi politici sunt conștienți de faptul că acum, la locale, scorul său va fi mult mai mare decât în 2016 și încearcă, fie și prin mijloace josnice, să îl șicaneze.    
Este și cazul unui așa-zis localnic, ce a sunat la o emisiune televizată ca să anunțe că Stroe este suspect de coronavirus, pentru că au dat mâna recent.

Cătălin Rădulescu, propus pentru suspendare din PSD Argeș la doar 14 ore de când a spus „I’m back”

Luni, 16 Martie 2020 23:06

Doar 14 ore a fost, din nou, vocal deputatul Cătălin Rădulescu! Și asta pentru că PSD Argeș l-a pus la punct și l-a suspendat din partid pentru... 12 luni. Măsura a fost luată după o postare virulentă a social-domocratului la adresa Diaspora, făcută în noaptea zilei de 11 martie, pe o rețea de socializare. Declarația sa reprezenta un „atac” la cetățenii români care revin în țară pe fondul pandemiei generată de noul coronavirus.

 

Pagina 2 din 96

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea