Deputatul Aurel Bălăşoiu îi face praf pe Miuţescu şi Tofan!

Marţi, 28 Septembrie 2021 15:27

E scandal pe scena politică din Argeş! Deputatul social-democrat Aurel Bălăşoiu s-a întrecut pe sine. Zilele trecute, parlamentarul i-a caracterizat într-o postare publică pe liderul PNL Argeş Adrian Miuţescu şi pe viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan. Cei doi au intrat sub peniţa ascuţită a lui Bălăşoiu care, de cele mai multe ori, se confundă cu un gazetar hâtru, care vede dincolo de ce vede lumea toată.

 

DISPERARE la Argeş! Cioloş a câştigat primul tur al alegerilor din USR!

Luni, 27 Septembrie 2021 15:31

# Deputatul Ionuţ Moşteanu, omul lui Barna, e terminat!

Zile grele pentru USR Argeş! Dacian Cioloş a câştigat primul tur al alegerilor pentru preşedinţia USR, iar rezultatele votului au semănat panică în multe organizaţii din ţară. La Argeş, deputatul Ionuţ Moşteanu, fostul prefect Emilia Mateescu, dar şi alte nume importante îl susţin pe Dan Barna.

 

 

Radu Perianu ar putea fi noul prefect al Argeșului

Luni, 27 Septembrie 2021 11:52

 

# Există viaţă după congres pentru Adrian Miuţescu?

Congresul PNL s-a încheiat cu un rezultat previzibil! Ştiau până şi liberalii din Argeş că va câştiga Florin Cîţu, dar i-au plimbat trena lui Orban, pe motiv de fidelitate. Şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a dat chix! L-a bălăcărit pe Cîţu în mediul virtual, l-a înţepat în interviurile date la TV şi şi-a luat o mare ţeapă.

Probabil, gândea Miuţescu, va face Sică vreo minune şi va câştiga congresul. Dar lui Sică i-a înţepenit bagheta fermecată la intrare. Şi n-a putut să i-o tragă lui Cîţu.

PNL şi USR, în cădere liberă în sondaje! PSD şi AUR – pe val!

Luni, 27 Septembrie 2021 09:25

Frământările care au loc pe scena politică au schimbat intenţia de vot a românilor. PNL şi USR au scăzut simţitor în preferinţele electoratului, în timp ce PSD şi AUR stau foarte bine în sondaje. Potrivit unui sondaj realizat de Avangarde, românii ar fi votat în felul următor, dacă duminică ar fi avut loc alegeri parlamentare:

PSD - 37%

PNL - 20%

AUR - 14%

USR PLUS - 13%

 

103 liberali argeşeni vor vota la Congresul PNL din 25 septembrie

Marţi, 21 Septembrie 2021 15:41

# Miuţescu are dreptul să-şi aleagă 5 delegaţi, după pofta inimii!

Încep emoţiile în PNL Argeş! Sâmbătă, 25 septembrie, va avea loc Congresul PNL, unde se va alege noua conducere a partidului. Orban sau Cîţu? O întrebare la care greii PNL Argeş vor răspunde, foarte probabil, greşit! Şeful Adrian Miuţescu ţine cu dinţii de Ludovic Orban şi-l sapă pe premierul Florin Cîţu. Manevra e periculoasă şi va produce victime sigure dacă primul-ministru va deveni preşedintele PNL.

 

Simona Bucura Oprescu: „Mulți copii nu au cu ce să ajungă la școlile din mediul rural!”

Marţi, 21 Septembrie 2021 15:38

Deputatul argeșean Simona Bucura Oprescu a făcut mai multe precizări pe problema elevilor care trebuie să-și plătească din bani proprii deplasarea către și dinspre unitățile de învățământ.

„Anul școlar a debutat cu stângul, din punct de vedere al transportului elevilor la școli și licee.  Guvernul aproape i-a falimentat pe transportatori, iar elevii trebuie să-și plătească din bani proprii deplasarea către și dinspre unitățile de învățământ. A fost haos și anul trecut, când au ieșit în pierdere și firmele de transport, dar mai ales elevii. Iar anul acesta s-a făcut altă modificare legislativă, chiar mai păguboasă decât cea din 2020.

 

 

Turcan promite majorarea semnificativă a salariului minim pe economie!

Luni, 20 Septembrie 2021 11:35

# Nimeni nu pune nicio sumă la bătaie, deci vom avea iar praf în ochi

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, cea care cu ani în urmă nu ştia ce vârstă are, ba chiar ne spunea că: „omul trebuie să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte mort” aruncă nucleara! Turcan „propaghează” în spaţiul public o informaţie care stârneşte mare interes: „Salariul minim pe economie va creşte semnificativ”. Cât de semnificativ, nu ştim, dar am fi interesaţi să aflăm.

Doar că Turcan nu spune cifre, ci doar că majorările vor putea intra în vigoare de la 1 ianuarie 2022. Tot de la Turcan aflăm că e „cel mai pro ministru...”. Bravo, ei! Ne mirăm cum mai poate duce pe umeri-i firavi, atâta competenţă...

Argeşeanca Alina Gorghiu a mai îmbătrânit cu un an! În loc de cadouri a primit hate pe Facebook, la greu!

Luni, 20 Septembrie 2021 10:32

Vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, a mai îmbătrânit cu un an. Puteam spune că a împlinit o frumoasă vârstă, dar nu e cazul la Gorghiu. Nu suntem misogini, pur şi simplu vedem ce face în politica mare şi nu vedem pe nicăieri floricele şi bombonele. Deci nu ne ambalăm nici noi pe tema asta...

Revenind la aniversare, liberala s-a pozat pe Facebook alături de ditamai tortul. Pe care apropo, săracii nu şi-l permit. Cireaşa de pe tort a fost ţinuta Alinei Gorghiu. Un maiou alb, că la Alinuţa în casă e cald şi bine, că are bani să plătească factura la gaze. Unde mai pui că Alinuţa şi stilul sunt două lucruri total opuse.

Iar românii au fost din cale-afară de generoşi. Au trimis mesaje piperate fără număr. Unele dintre prietenele virtuale au taxat lipsa de stil a senatoarei. 

 

Demiterea prefectului de Argeş i-a dezlegat limba primarului Ion Dumitru: „Frumoșilor, dacă nu luați pulsul județului de la primari, ați trăit degeaba!”

Marţi, 14 Septembrie 2021 22:14

Demiterea prefectului USR al Argeşului, Emilia Mateescu, a încins spiritele în judeţ. USR-PLUS a ieşit de la guvernare, iar mazilirea prefecţilor, a subprefecţilor şi a secretarilor de stat era previzibilă. Emilia Mateescu a ieşit din joc cu mare decenţă, alţii fiind cei care au frizat penibilul. Cum ar fi deputatul Ionuţ Moşteanu care a paralizat Facebook-ul cu mesaje cu şi despre criza politică în care ne aflăm. În marea de mesaje şi postări pe social media ne-a atras atenţia ducele de Albota, Ion Dumitru.

Miuţescu cel îmbuibat cu funcţii se laudă că 500.000 de familii vor primi ajutor de la stat pentru a-şi plăti facturile la energie!

Marţi, 14 Septembrie 2021 12:08

Într-o ţară normală, un Guvern responsabil ar reglemanta un preţ corect la energie, astfel încât să nu existe consumatori vulnerabili. Sau ar trebui să ne întoarcem la lampa de pe vremea lui Ceauşescu??? Totuşi, băieţii ăştia îmbuibaţi care ne conduc şi care ne spun că avem salarii de 3000 de euro pe lună, ne aruncă puţin praf în ochi şi ne spun că ne vor ajuta, în caz că nu ne permitem să ne plătim facturile. Şeful PNL, Adrian Miuţescu, postează pe Facebook şi zâmbeşte într-o poză cu masca la gură.

 

Primarul Ion Dumitru, de la Albota, mesaj pentru USR-PLUS: „PNDL 3 este foarte bun! Nu-l vreți că nu gestionați voi banii! La muncă, JAVRELOR”

Marţi, 14 Septembrie 2021 11:26

USR-PLUS a ieşit de la guvernare cu mare scandal! Mărul discordiei a fost PNDL3, un program prin care administraţiile locale puteau fi finanţate în vederea realizării unor proiecte importante. USR-iştii n-au fost de acord cu acest program, iar scandalul continuă! Oare de ce nu vor USR-iştii, PNDL3?

La mintea cocoşului, băieţii de la USR nu au vreun interes să accepte finanţări pentru primari PSD sau PNL, aceştia fiind majoritari la nivel naţional, comparativ cu edilii USR. Deci cum banii (şi vorbim de sume generoase) nu prea ar fi ajuns pe mâna USR-iştilor, nici interesul nu a fost mare.

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș: ”PNL, USR PLUS și UDMR se ceartă precum chiorii pentru bani, influență și putere”

Luni, 13 Septembrie 2021 22:12

Președintele PSD Argeș trage un semnal de alarmă în criza politică ce a lovit România. Vine toamna, vine COVID-ul, încep școlile, prețurile explodează… și PUTEREA negociază funcții și beneficii.

Ion Mînzînă: ”Așa-zisa coaliție de guvernare are altă agendă decât cea reală a românilor. În loc să fie preocupați de problemele stringente ale momentului – protejarea consumatorilor vulnerabili față de scumpirile aberante la energie, pregătirea începerii noului an școlar, valul IV al pandemiei etc, cei de la PNL, USR PLUS și UDMR se ceartă precum chiorii pentru bani, influență și putere.

 

Bălăşoiu: „Fidelitatea în politică nu este altceva decât o nesfârșită serie de adultere”

Luni, 13 Septembrie 2021 22:11

Deputatul PSD Argeş, Aurel Bălăşoiu, râde în barbă! Circul de la Palatul Victoria, clovnii de la USR şi dresorii fără talent de la PNL i-au dat lui Bălăşoiu prilej de scris. Nu ştim dacă parlamentarul social-democrat are bun condei sau dacă personajele fac spectacol. Cert e că din nou, postarea lui Aurel Bălăşoiu, descreţeşte frunţi şi arată adevărul gol-goluţ. Vorbind despre USR-işti, deputatul descrie cu mare precizie halul în care au ajuns salvatorii României.

„De obicei, dacă vântul bate dinspre partea din care bate astăzi, mi se întâmplă numai lucruri bune.

Adrian Miuţescu a semnat SINUCIDEREA PNL Argeş?

Luni, 13 Septembrie 2021 22:06

# În al 12-lea ceas, Miuţescu îi mai dă o palmă lui Cîţu!

Numai mâine nu este 25 septembrie, ziua cea mare a Congresului Naţional al PNL, când premierul Florin Cîţu are toate şansele să câştige preşedinţia partidului. La Argeş, Adrian Miuţescu încă mai speră că victoria va fi de partea lui Ludovic Orban, pe care îl susţine cu toate forţele. Care forţe îl vor părăsi imediat după 25 septembrie. Bomboana de pe coliva PNL Argeş a fost pusă zilele trecute, când organizaţia a votat moțiunea “PNL- Forța Dreptei”, a președintelui Orban. Cu tot cu ovaţii pentru Sică! Important de menţionat - nu toţi liberalii argeşeni sunt de partea lui Orban. Liberalul Radu Perianu şi echipa lui îl susţin pe premierul Florin Cîţu.

 

O argeșeancă din Parlament acuză: ”Adversarul PNL este PSD și așa va fi mereu!”

Luni, 13 Septembrie 2021 22:03

Pentru puțin timp vicepreședinte al Senatului, Alina Gorghiu își duce, în continuare, luptele sale proprii pe rețelele de socializare. Lupte – pentru că internauții nu se sfiesc deloc să o contrazică, ba chiar să îi critice opiniile.

Alina Gorghiu: ”Adversarul PNL este PSD și așa va fi mereu. Crizele politice favorizează PSD. Le cerem partenerilor noștri de guvernare să înțeleagă că există mize mai mari decât alegerile lor interne.

Vicele USR, Mihai Mihăilescu, a înviat pe social-media!

Miercuri, 08 Septembrie 2021 11:00

# Speriat de ceea ce se întâmplă în Guvern, Mihăiţă a dat drumul la postări!

Viceprimarul Piteştiului, Mihai Mihăilescu, traversează o perioadă de maximă încordare. După luni bune de nemișcare în papuci ca viceprimar, Mihăilescu a auzit că s-ar putea să i se întâmple ceva rău pe linie de partid. Nici el nu ştie prea bine despre ce e vorba, dar miroase rău.

Şi pentru că în ultima vreme nu s-a remarcat nici ca viceprimar, nici ca om politic, zilele trecute, Mihăilescu a dat drumul la postări pe Facebook. Dacă tot a început războiul la Centru, măcar să pară interesat şi Mihăiţă al nostru.

 

În plină criză la Palatul Victoria, Gigi Dinescu vrea resuscitarea PNŢCD!

Miercuri, 08 Septembrie 2021 10:27

PNŢCD Argeş este, de ani buni, pe linia moartă. Activitatea partidului bate spre zero, iar singurul care mai ţine steagul sus este preşedintele Gheorghe Dinescu, cel care mai postează pe social media şi care le mai aminteşte prietenilor virtuali cum merge ţara.

Iar pentru că acum e rupere de nori la Palatul Victoria, Dinescu a prins momentul. Cu PNŢCD-ul la perfuzii şi cu România pe butuci, Gigi crede că va învia Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat. Aşa că Dinescu încearcă cu mesaje motivaţionale, că tot sunt la modă:

Mesaj pentru Moşteanu: „Dacă aveaţi ouă, de ce nu aţi ieşit de la guvernare, fomiştilor fără școală!!!”

Marţi, 07 Septembrie 2021 09:03

# Deputatul USR a fost umilit pe Facebook

Frământările din fruntea Guvernului, atacurile USR la adresa PNL, aroganţele premierului Florin Cîţu au schimbat agenda politică. În ultimele zile s-a vorbit pe toate canalele de căderea Guvernului, de moţiuni de cenzură, de trădări şi trădători. Şi în acest iureş nebun apare Ionuţ Moşteanu. Băiatul ăla care a ajuns deputat deşi probabil n-are diplomă de licenţă, dar care acum se laudă că face legi pentru binele ţării. Deci, tocmai Moşteanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îl denigra pe Cîţu invocându-l pe Orban, care (sărăcuţul...) nu a fost informat în timp util despre mazilirea ministrului de Justiţie, Stelian Ion.

 

 

Alinuţa Gorghiu a devenit vicepreşedinta Senatului!

Luni, 06 Septembrie 2021 13:57

# Românii au felicitat-o cum au ştiut mai bine

Victorieee! Alinuţa Gorghiu ne-a înfrânt! Graţie susţinerii pe care i-a demonstrat-o lui Florin Cîţu, argeşeanca Alina Gorghiu a fost votată vicepreşedinte al Senatului.  Desigur, Alinuţa e tare fericită! Reacţiile pe Facebook au fost dintre cele mai savuroase. Oamenii nu au întârziat s-o „felicite” pe Gorghiu, cum au ştiut ei mai bine:

• „Vai mama noastră! Acum poți continua ce n-ai început, adică nimicul.”

• „PNL era o şansă! Dar s-au dovedit că sunt fix ca şi PSD: aceleași sinecuri, jaf minciuni!”

Vicepreședintele C. J. Argeș: 10 puncte esențiale care evidențiază catastrofa în care premierul Cîțu și guvernul său au târât România

Luni, 06 Septembrie 2021 13:56

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu  a publicat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe pagina proprie de socializare, 10 puncte esențiale care arată că  guvernul Cîțu este unul catastrofal pentru țară:

1. Sărăcia și prăbușirea nivelului de trai.

2. Creșterea prețurilor.

3. Creșterea uriașă a datoriei publice.

 

Pagina 11 din 126

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea