Simona Bucura Oprescu: „Autoritățile locale pot depune cereri pentru rețele de gaze prin Programul Anghel Saligny”

Miercuri, 23 Martie 2022 11:54

Prin Programul ”Anghel Saligny” sunt alocate 50 de miliarde de lei pentru extinderea și modernizarea rețelelor de drumuri, poduri, apă, canalizare și gaz.

„Autoritățile locale pot depune cereri de finanțare pentru înființarea, extinderea și modernizarea de rețele de gaze prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”! Cererile pot fi depuse la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației până la data de 26 aprilie. Prin acest program național se pot finanța investiții precum:

 

Mihai Coteț: „Gelu Tofan poate fi descris doar prin două cuvinte: Gelu Tofan!”

Miercuri, 23 Martie 2022 07:55

Alegerile la PNL Pitești s-au încheiat. Mihai Coteț a fost ales președinte al organizației municipale, fiind desemnată și echipa alături de care va conduce PNL Pitești în următorii ani. Totuși, în echipa câștigătoare nu regăsim doi liberali importanți: viceprimarul Gelu Tofan și consilierul local Ana Stan.

Întrebat de jurnaliști dacă Gelu Tofan poate fi considerat calul troian din PNL, Mihai Coteț a dat de înțeles că viceprimarul Piteștiului este foarte greu de perceput. „Colegul nostru Gelu Tofan poate fi descris doar prin două cuvinte: Gelu Tofan. Vorbesc foarte serios!”, a precizat președintele PNL Pitești.

 

 

Firma familiei liberalului Alecsei ridică probleme la o primărie PSD-istă

Joi, 17 Martie 2022 08:19

Firma familiei liberalului Gheorghe Alecsei, eliberat recent din funcția de președinte al Administrației Naționale a Rezervelor de Stat, se mișcă bine pe piața liberă. La primăriile PNL, probabil că mai bine decât la cele PSD, dar  e numai o bănuială.

Iată însă că Aqua Termo Sanit reușește să mai pună și câte o piedică serioasă chiar în fostul cuib al liberalilor, Ștefănești (”fostul” pentru că, la ultimele alegeri, echipa condusă de Miuțescu – în care se afla, la loc de frunte, și Alecsei - s-a grăbit să înfrângă aici, în favoarea fostului parlamentar  Nicolae Velcea, membru PSD).  Gazele din satul Golești – sat care aparține de orașul Ștefănești – trebuie să mai aștepte un pic…

VICTORIE! Deputatul Daniel Constantin a semnat un proiect de lege pentru barosani!

Miercuri, 16 Martie 2022 07:48

Deputatul argeșean Daniel Constantin s-a pus pe treabă! Ca să nu-l mai acuze presa că pierde vremea prin Parlament, liberalul a inițiat un proiect de lege. Dar ce spunem noi, a inițiat... a semnat un proiect de lege alături de alți colegi parlamentari. Ca să înțelegeți, semnatarii sunt câtă frunză și iarbă, că așa se prestează la Casa Poporului – în grup. Spre satisfacerea electoratului...

Dar să vedem pe ce proiect de lege și-a pus semnătura Daniel Constantin!  Proiect de Lege pentru declararea zilei de 11 aprilie ca „Ziua naţională a educaţiei financiare”. Bună treabă! Proiectul se află în dezbatere la comisiile parlamentare, deci mai are de parcurs câțiva pași până ar putea deveni lege.

 

 

Simona Bucura Oprescu: ”Realitatea impune renegocierea PNRR!”

Marţi, 15 Martie 2022 19:47

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților consideră că  realitatea impune renegocierea PNRR!

Simona Bucura Oprescu: ”Condițiile s-au schimbat radical față de momentul asumării angajamentelor din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Este război la granița țării noastre, suntem printre cei mai afectați și trebuie să facem față valului de refugiați și escaladării crizei energetice cu efecte grave asupra economiei, agriculturii și în privința suportabilității sociale.

Gheorghe Dinescu: „Suntem proști făcuți grămadă!”

Marţi, 15 Martie 2022 17:45

Președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, a reacționat virulent la isteria care s-a produs în stațiile Peco, săptămâna trecută. Românii din toată țara au luat cu asalt benzinăriile și nici argeșenii nu au făcut excepție. Cozi kilometrice, trafic blocat și prețuri fără precedent la carburanți – o imagine care vorbește de la sine despre panică și spiritul de turmă. E ca povestea cu făina și drojdia din pandemie, care dispăreau grabnic de pe rafturile marilor magazine. Acum, benzina și motorina sunt vedete.

 

 

Vicepreședinte PNL Pitești: ”Lucrurile murdare este firesc să rămână înăuntru”

Marţi, 15 Martie 2022 13:31

 

 

După ce consilierul local Ana Stan și-a retras candidatura pentru funcția de președinte al PNL Pitești, Mihai Coteț a rămas singurul candidat pentru șefia organizației. Astfel că alegerile au devenit o simplă formalitate.

La conferința de presă de prezentare a echipei câștigătoare a PNL Pitești, organizată astăzi, 15 martie, la sediul partidului, Mihai Coteț a fost întrebat de jurnaliști cum comentează decizia notăriței Ana Stan de a se retrage din cursă.

Mihai Coteț, candidând singur, a ocupat locul de președinte al PNL Pitești

Luni, 14 Martie 2022 15:25

# Alina Gorghiu: ”Am pornit bine, o să prindem viteză!”

După ce a candidat singur, în urma retragerii candidaturii Anei Stan, Mihai Coteț a fost ales președinte al PNL Pitești. Alegerile au avut loc sâmbătă, la Filarmonica din Ptești. Lume multă, candidați puțini...

Iată echipa câștigătoare

1. COTET MIHAI – Presedinte

2. Dumitrascu Catalina – Prim-vicepresente strategii politice si comunicare

3. Goncearu Horia - Prim-vicepresente politici publice

4. Tecu Iulian – Vicepresedinte Departamentul pentru Strategii si Relatii Politice

 

Mihai Coteț: "Este motivant să știi că ai cu cine trage la aceeași căruță"

Sâmbătă, 12 Martie 2022 20:11

# Noul președinte al PNL Pitești a fost ales cu 236 de voturi, fiind înregistrate și 5 voturi nule.

Sâmbătă, 12 martie, au avut loc noi alegeri la PNL Pitești. După ce a candidat singur, Mihai Coteț a fost ales președinte al organizației municipale.

În urma validării voturilor pentru funcția de președinte al PNL Pitești rezultatul a fost de 236 de voturi în favoarea lui Mihai Coteț, fiind înregistrate și 5 voturi nule.

Culmea succesului politic! Iani Popa - ”pedepsit” cu un post de secretar de stat. Pentru dezertarea din PNL?!...

Marţi, 08 Martie 2022 11:04

# Alina Gorghiu mută pe tabla (jegoasă!) de șah a politicii pentru a-și consolida poziția de regină… de Argeș

Cine se poate împotrivi Alinei Gorghiu? Chiar dacă uneltește pentru numirea unui fost dezertor din partid într-o funcție cheie la București. Toată lumea este de acord (poate s-au auzit și aplauze, ca la Congresele tovarășului…). ”BPJ al PNL a votat în unanimitate propunerea doamnei președinte Alina Gorghiu privind numirea domnului Ion Popa în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Transportului și Infrastructurii.”

 

Ana Ștan candidează pentru președinția PNL Pitești!

Luni, 07 Martie 2022 13:06

Sâmbăta trecută, notărița Ana Stan și-a depus candidatura pentru alegerile din PNL Pitești. Ana Stan candidează pentru postul de președinte al organizației municipale, în ciuda faptului că i s-au pus bețe în roate de unii colegi „binevoitori”. Alegerile vor avea loc în data de 12 martie. Probabil vor fi doar doi combatanți și anume Ana Stan și Mihai Coteț. Cei doi au mai fost aproape de o confruntare directă atunci când se căutau candidați împotriva lui Gentea la Pitești. Atunci însă a fost preferat Apostoliceanu, deși fără succes. Fie să câștige cel mai bun!

 

Președintele CJ Argeș, despre tragedia aviatică: "Toți miniștrii Apărării trebuie să explice de ce avem echipament depășit"

Joi, 03 Martie 2022 09:24

Opt militari au murit în urma celor două accidente aviatice de la Constanța.

"Șocant! Așa pot descrie, la modul cel mai simplu, tragedia petrecută. Este o zi neagră pentru Armata Română!
Nu pot decât să îmi exprim toată compasiunea pentru familiile pe care le-au lăsat în urmă militarii români care au murit în această seară.
Sper ca anchetele să stabilească cât mai repede informații despre contextul în care ambele aeronave s-au prăbușit.

 

Cu mâna întinsă, Adrian Miuțescu adună adepți pentru „Forța Dreptei”

Miercuri, 02 Martie 2022 08:29

# Din ciclul: „Pușca și cureaua lată/ Ce băiat erai odată…”

Deputatul Adrian Miuțescu a ajuns la munca de jos! Dacă în urmă cu câteva luni împărțea funcții prin Argeș, iar instituțiile publice îi erau la degetul mic, că a aflat și DNA-ul de combinațiile fostului șef PNL Argeș, mai nou, Miuțescu a ajuns să facă lobby pentru a înscrie oameni în noul partid „Forța Dreptei”. Pe Facebook se laudă că ia parte la ședințe importante, se pozează lângă tătucul Ludovic Orban, dar în spatele aparatelor de fotografiat Miuțescu joacă precum îi cântă Sică la chitară. Acum îi zice una săltăreață, iar la următoarele alegeri trece pe muzică de jeale: Au, au, au, auuu!

Gelu Tofan încă dezvoltă Argeșul cu... Adrian Miuțescu!

Marţi, 01 Martie 2022 12:28

 

Campania erectorală (am scris bine!?) s-a dus... dracu, politicienii au rămas neclintiți. Indiferent de tagmele din care fac parte. Sau din partide - în cele mai multe cazuri fiind totuna.

Viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, spre  exemplu, încă dezvoltă Argeșul, pe facebook,  alături de... Adrian Miuțescu. Ultimul a plecat, de un timp, din PNL, către un partid cu un pom în siglă.  Dar Argeșul se dezvoltă, cine știe, cu amândoi...

 

Ciprian Neculăescu, noul subprefect de Argeș: „Voi oferi sprijin tuturor primarilor, voi fi un partener corect pentru toate instituțiile județene”

Luni, 28 Februarie 2022 14:27

Profesorul Ciprian Neculăescu de la Câmpulung este noul subprefect de Argeș, susținut de PSD. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se declară motivat și dispus să sprijine toți primarii și toate instituțiile județene și locale.

„Cea mai importantă determinare din cariera mea profesională; responsabilitate, angajament- misiunea complexă- de a fi în slujba argeșenilor, a câmpulungenilor mei, de a oferi sprijin tuturor primarilor și de a fi un partener corect pentru toate instituțiile județene și de la nivel local. Mulțumesc organizației PSD Argeș și tuturor celor care au avut încredere în mine!”, a scris subprefectul pe contul de socializare.

Marcel Ciolacu: „Îmi doresc ca tarifele la energie și gaze să rămână plafonate până în 2025”

Luni, 28 Februarie 2022 11:04

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că dorește ca Guvernul să adopte o Ordonanță prin care prețurile la energie și la gaze să rămână neschimbate până în 2025. Vorbim de prețuri la energie de 0,8 lei pentru consumatorii casnici și 1 leu pentru IMM-uri, iar la gaze de 0,37 lei/Kwh. Asta în contextul în care în această iarnă prețurile la energie și gaze au luat-o razna, iar în multe cazuri, facturile românilor au fost colosale în mod nejustificat. Discuțiile încă se poartă între decidenți, iar pe masa Executivului se află un plan care să calmeze spiritele.

 

Ciprian Neculăescu, noul subprefect al județului Argeș

Miercuri, 23 Februarie 2022 14:20

 

Profesorul Ciprian Neculăescu, din Câmpulung Muscel, a fost numit miercuri, 23 februarie, în funcția de subprefect al județului Argeș. Acesta îi ia locul lui Dragoș Predescu. Ciprian Neculăescu este membru PSD, fiind și consilier local la Câmpulung.

„Îi urăm mult succes colegului nostru în această funcție de demnitate publică, în care suntem siguri că va fi cu folos pentru câmpulungeni și Câmpulung Muscel!”, a informat PSD Câmpulung.

 

Arată-i-o Alinei Gorghiu, dacă ești îndrăgostit!

Miercuri, 23 Februarie 2022 13:42

Organizaţia PNL Argeş a anunţat pe pagina de Facebook un concurs în care condiţia pentru participare este să se dea like paginii oficiale a filialei şi paginii Alinei Gorghiu, care este preşedinte interimar la PNL Argeş.

”Eşti din Argeş? Eşti îndrăgostit? Atunci avem o provocare pentru tine!  Participă în perioada 14-24 februarie la concursul organizat de PNL Argeş pentru cele mai frumoase gânduri despre persoana iubită! Ce trebuie să faci?

Pasul 1: dă like paginii de Facebook a PNL Arges şi a preşedintelui organizaţiei, Alina Gorghiu. Pasul 2: lasă-ne în comentarii la postarea de pe pagina noastră, PNL Argeş, o poză cu tine şi persoana iubită, împreună cu o declaraţie de dragoste!”, scrie în postarea de pe pagina oficială a filialei PNL Argeş.

 

Miniștrii Educației și al Turismului vin în Argeș, la invitația Alinei Gorghiu!

Marţi, 22 Februarie 2022 14:38

Săptămâna trecută, președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, a susținut o conferință de presă la Câmpulung, în cadrul căreia a anunțat că ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și ministrul Turismului, Daniel Cadariu, vor veni în Argeș, pentru a participa la o serie de evenimente care se vor derula în perioada următoare.

Proiect de lege! Doar absolvenții de liceu cu diplomă de BAC se pot înscrie la școli postliceale sanitare!

Marţi, 22 Februarie 2022 14:24

Un grup de parlamentari USR a inițiat un proiect de lege care prevede ca numai absolvenții de liceu care dețin diplomă de Bacalaureat să se poată înscrie la școlile postliceale sanitare. În acest moment, ca și în anii trecuți, elevii care nu au provomat BAC-ul s-au putut înscrie la școli postliceale sanitare, cu condiția ca până la finalizarea celor trei ani de studiu, să obțină diploma de Bacalaureat. În scurt timp, lucrurile se pot schimba semnificativ, dacă proiectul de lege semnat de USR va trece la vot în Parlament.

 

Pagina 3 din 125

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea