Pro România Social Liberal, la limita pragului electoral

Luni, 16 Noiembrie 2020 23:10

# La locale, Bogdan Ivan a avut încredere în ”inteligența și flerul alegătorilor români”

Născut natural, prin unirea a două partide  -  născute, și ele, din PSD și din PNL - Pro România Social Liberal încearcă, precum un atlet, să sară peste ștacheta de 5%. Din fericire, sportivii au la dispoziție mai multe ocazii. Partidul, doar una, pe 6 decembrie.
Cum s-a născut formațiunea? Prin unirea Pro România  (partid desprins din PSD), al cărui lider, Victor Ponta, a fost crescut la umbra lui Ion Iliescu, și din ALDE, partid al liberalilor rămași pe afară, lider, Călin Popescu Tăriceanu. Noua doctrină? Criticarea PSD și a PNL. Practic, sunt certați părinții, că sunt bătrâni și depășiți.

Toți românii trebuie să beneficieze de acces rapid la serviciile medicale

Luni, 16 Noiembrie 2020 18:14

Fiecare român, din orice colț al țării, trebuie să aibă acces rapid la servicii medicale și pentru asta trebuie înființate centre medicale comunitare în localitățile în care nu există dispensare medicale și medici de familie. În programul de guvernare pentru sănătate, PSD are ca prioritate dezvoltarea unei rețele de centre medicale, care să includă cabinet de medicină de familie, cabinet stomatologic și punct farmaceutic. Finanțarea pentru un astfel de centru poate ajunge la 500.000 de euro, bani ce vor fi folosiți la construirea clădirii, dotarea cabinetelor și achiziționarea unui Duster, cu care personalul medical să se deplaseze pentru consultații sau îngrijiri la domiciliu. Pentru a asigura și personalul medical de specialitate, Primăriile vor putea solicita medici rezidenți care să activeze în aceste unități sanitare. "Pe lângă facilitarea accesului la servicii medicale în zonele rurale sau defavorizate, înființarea centrelor medicale comunitare va avea ca efect imediat reducerea presiunii pe spitale și mai ales pe Unitățile de Primiri Urgențe, unde mulți pacienți se duc acum  fără să mai treacă prin filtrul medicului de familie", explica dr. Cristina Stocheci, senator PSD și candidat pentru un nou mandat in Parlamentul României.

Material comandat de: PSD – Organizatia Județeană Argeș. Realizat de: SC Atitudine Media Grup SRL. Cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

 

Virgil Baciu: "Lipsa infrastructurii încetineşte creşterea economică"

Luni, 16 Noiembrie 2020 15:16

„Dezvoltare” este un cuvânt atât de frumos şi des uzitat de toţi politicienii aflaţi în campanie. Problema este că prea puţini şi spun concret în ce constă această dezvoltare pe care o tot promit. „Dezvoltăm oraşul, dezvoltăm ţara, dezvoltăm... şi iar dezvoltăm” însă puţini vin cu proiecte concrete pe care să le dezvolte. Sigur că este nevoie de dezvoltare, dar ştiţi care este principalul motor al unei dezvoltări economice? Infrastructura! An de an pierdem ocazii de investiţii străine în România din cauza infrastructurii precare pe care o avem şi de care nimeni nu s-a ocupat să o modernizeze.

Daniel Constantin: ”Cu o rețea de drumuri și căi ferate la nivel european, vom avea și o economie de nivel european”

Luni, 16 Noiembrie 2020 15:15

În trimestrul al treilea din 2020, economia a avut o creştere de 5,6% faţă de T2, arată datele Institutului Național de Statistică. Performanța vine ca urmare a măsurilor de susținere a mediului de afaceri luate de Guvernul Orban, care a lansat o serie de programe de real succes, susține Daniel Constantin, candidat PNL la Parlamentul României.
“PNL a administrat bine economia, iar cifrele anunțate o dovedesc din plin. Gândiți-vă că trecem printr-o criză fără precedent, în care toată planeta are de suferit, dar semnele cu privire la evoluția PIB-ului României nu sunt deloc pesimiste”, a declarat Daniel Constantin.

 

Principalele priorități ale PMP pentru viitorul Parlament

Luni, 16 Noiembrie 2020 15:12

”În PMP avem profesioniști care își pun experiența în slujba cetățenilor. Proiectele noastre sunt cele pe care și le doresc toți românii. Pentru unul dintre ele, românii au ieșit să voteze la Referendumul din 2009: reducerea numărului de parlamentari la 300. Suntem singurul partid care încearcă implementarea rezultatelor acestuia de mulți ani. Proiectul de lege a fost votat de Senat, însă zace blocat de 2 ani în Camera Deputaților”, transmite președintele PMP Argeș Cătălin Bulf, candidat pentru Camera Deputaților.

PNL Argeș: "Lucrările avansează excelent la noua sală polivalentă din Pitești!"

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020 22:53

Șansa unei dezvoltări fara precedent, cu sprijinul Guvernului PNL!

La doar patru luni de la începerea lucrărilor de execuție la sala polivalentă din Pitești, progresul este evident, în ciuda dificultăților survenite în perioada pandemică!

Viitoarea sala polivalentă din Piteşti va avea aproape 5.000 de locuri şi câteva sute de locuri de parcare, dintre care 144 vor fi la subsol și va putea găzdui atât competiții sportive la nivel național și internațional, precum și evenimente culturale (târguri, concerte, expoziții). Valoarea contractului se ridică la 82 de milioane de lei și conform graficului de lucru, obiectivul va putea fi predat autorităților locale în anul 2022.

 

PNL și-a propus să dubleze în următorii ani numărul gospodăriilor branșate la rețeaua de gaze

Vineri, 13 Noiembrie 2020 19:37

Echipa de campanie a PNL Arges, împreună cu candidații Adrian Miutescu și Adina Damaschin, pentru Camera Deputaților și Marius Postelnicescu, pentru Senat, au fost azi în sudul județului, în comunele Ungheni, Mirosi și Căldăraru.
Argeșenii din sudul județului se confruntă cu lipsuri majore, candidații PNL Arges prezentând soluțiile pe care Guvernul Orban le are pentru a le îmbunătăți condițiile de viață. In comuna Mirosi, de exemplu, este nevoie de alimentare cu gaze, mai ales în condițiile în care branșarea la rețea este acum gratuita. PNL și-a propus să dubleze în următorii ani numărul gospodăriilor din tara branșate la rețeaua de gaze.
Argeșenii din Mirosi au nevoie de încă un bancomat, pentru a nu se mai face aglomeratie, iar in comuna Ungheni e nevoie urgenta de un dispensar și de un cămin cultural.

Candidatii PNL Arges au discutat cu cetățenii, spunându-le că doar prin susținerea economiei și dezvoltarea agriculturii se pot oferi soluții sustenabile pentru ei.

PNL Argeș: "Reabilitarea drumului capitalelor, proiectul principal prin care vom dezvolta Muscelul"

Joi, 12 Noiembrie 2020 14:20

PNL Argeș este singurul partid care propune muscelenilor un candidat din partea locului, în persoana lui Bogdan David, în prezent director al Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea.

PNL va reabilita Drumul Capitalelor- DN 73C, care leagă cele trei capitale ale Ţării Româneşti (Târgovişte, Câmpulung Muscel și Curtea de Argeş) de oraşul domnesc Râmnicu Vâlcea.

PNL este singurul partid capabil, prin guvernarea axată pe investiții și dezvoltare, să dea o șansă turismului din zona Muscel.

#DezvoltămArgeșul

#ReușimÎmpreună

 

Liberalii le-au prezentat muscelenilor principalele proiecte

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 16:31

Candidatii PNL Arges pentru Camera Deputaților – Adrian Miuțescu, Daniel Constantin, Adina Damaschin, Gelu Tofan și Mihai Alexandrescu - au fost azi in comunele din zona Muscel: Bughea de Sus, Bughea de Jos, Mioarele, Leresti și Albeștii de Muscel.

Liberalii le-au prezentat muscelenilor proiectele pe care le au în vedere pentru ei, precum reabilitarea drumului capitalelor românești (DN72A și DN73C), care ar putea contribui la dezvoltarea turismului în zona.

Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, care deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților, le-a spus muscelenilor că o administrație liberala, susținută de un Guvern liberal, are toate șansele să dezvolte intr-un ritm accelerat comunele din nordul județului.

Bogdan Ivan: „România poate opri răspândirea COVID-19 prin testarea ȋn masă”

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 15:49

Slovacia a anunțat că rata infectării cu COVID-19 s-a redus la jumătate după ce, ȋn două săptămâni, a testat toată populația. Toate statele care au derulat programe de testare ȋn masă au reușit să limiteze răspândirea coronavirusului. Este o măsură foarte eficientă, pentru că sunt mulți oameni care au virusul, nu au simptome, dar neștiind, ȋl transmit mai departe. Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, cere autorităților să urmeze exemplul acestor state și să ȋnceapă să testeze populația.

“PRO România a depus deja ȋn Parlament un proiect care prevede ȋnceperea unui program național de testare, precum și decontarea testelor COVID făcute ȋn clinicile private. Le cerem tuturor deputaților și senatorilor cărora le pasă de țara noastră și de oameni, să ȋl pună pe ordinea de zi și să ȋl voteze! Să nu mai aștepte până după alegerile parlamentare, căci aceste patru săptămâni ȋi vor costa, pe mulți români, viața.

 

Jurnal de campanie! Daniel Constantin: „Împreună dezvoltăm Argeșul!”

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 15:22

Cooperare, Sprijin, Transparență! Acestea sunt concluziile cu care am plecat astăzi din Poienarii de Muscel . Nu mă voi mulțumi doar cu trecerea pe hârtie a doleanțelor și lipsurilor din comunitate. Am luat act de necesitățile oamenilor și ale comunei, primele cele mai importante fiind: dezvoltarea infrastructurii rutiere și racordarea la rețeaua de gaze.

Am purtat deja discuții cu privire la proiectele de aici și am planificat pașii care trebuie urmați pentru a le sprijini, în vederea dezvoltării acestui petic argeșean care prezintă foarte mult potențial și îți oferă o gură proaspătă de oxigen, imediat ce iei contact cu zona.

Primul proiect îl constituie racordarea la rețeaua de gaze într-un viitor cât mai apropiat. Acesta este unul puțin dificil de implementat, luând în calcul perioada de implementare mai lungă, dar și bugetul limitat de care dispune o localitate rurală. Însă voi depune toate eforturile pentru ca Poienarii de Muscel să intre în etapa I de finanțare cu fonduri UE a investiției de alimentare cu gaz, cu atât mai mult cu cât magistrala trece foarte aproape de granița comunei.

Marius Constantin Budăi, candidat PSD la alegerile parlamentare, a lansat la Câmpulung Muscel Programul de guvernare PSD pentru Muncă și Demnitate Socială 2021-2024

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 11:09

 

Deputatul Marius Constantin Budăi, fost ministru al Muncii, a fost marți, 10 noiembrie, în județul Argeș unde a lansat la Câmpulung Muscel Programul de guvernare PSD pentru Muncă și Demnitate Socială 2021-2024.

Argeșenii i-au primit cu multă căldură pe Marius Constantin Budăi și candidații PSD Argeș pentru Senat și Camera Deputaților care au dialogat cu locuitori din Mioveni, Schitu Golești, Poienarii de Muscel și Câmpulung Muscel. După ce va ajunge la guvernare, PSD va pune imediat în aplicare majorarea pensiilor cu 40%, dublarea alocațiilor pentru copii și majorarea salariilor pentru profesori.

La Câmpulung, Marius Constantin Budăi a vorbit despre cele trei programe PSD prin care se vor crea locuri de muncă pentru cei 800.000 de șomeri victime ale guvernării PNL, prin care vor fi create noi locuri de muncă și prin care vor fi sprijinite firmele. La finalul deplasării din Câmpulung a avut loc și o conferință de presă la sediul municipal al PSD.

 

Cătălin Rădulescu: „Ne opunem închiderii bisericilor, a educației online și a obligativității purtării măștii”

Marţi, 10 Noiembrie 2020 23:02

Deputatul Cătălin Rădulescu și fostul fotbalist Adrian “Rică” Neaga candidează în Argeș la alegerile parlamentare din 6 decembrie  din partea Partidului Ecologist Român (PER). Cei doi au fost prezenți vineri, 6 noiembrie, la o conferință de presă unde au explicat de ce argeșenii trebuie să voteze cu „Ecologiștii”.
Adrian Neaga, fostul atacant al FC Argeș și al Stelei, e explicat ce l-a convins să intre în politică. „Am ales să vin la Partidul Ecologist pentru că toți cei care sunt în partid, în acest moment, formează o echipă. Sunt oameni cu demnitate și onoare.

Virgil Baciu: „Să oprim defrişările ilegale! Cel mai mult lemn se fură din ţara noastră cu acte!”

Luni, 09 Noiembrie 2020 15:17

„Una dintre cele mai profitabile afaceri în România pentru cei aflaţi la putere, dar şi printre cele mai nocive pentru ţară, a fost defrişarea pădurilor, de cele mai multe ori ilegală. Dezastrul lăsat în urmă de defrişările ilegale de pădure este îngrozitor şi mai că îţi vine să plângi când vezi munţii patriei rămaşi fără arbori pe hectare întregi. Acest lucru este extrem de dăunător mediului şi fenomenele meteo extreme pe care le vedem an de an în România au drept cauză şi această defrişare de păduri fără minte şi fără milă.

 

Daniel Constantin: ”Argeșul are un potențial economic uriaș, trebuie să-l fructificăm!”

Luni, 09 Noiembrie 2020 15:14

Argeșul stă relativ bine în topul județelor din România dacă ne uităm la performanțele economice. Totuși, în cazul în care analizăm cu atenție datele, vedem că lucrurile nu arată deloc optimist. Dacă scoatem din ecuație investiția Groupe Renault de la Dacia, cu imensul beneficiu pentru ecosistemul de business din zonă, Argeșul s-ar număra printre județele subdezvoltate ale României. 

ÎNCHIDEREA TÂRGURILOR ȘI PIEȚELOR, O DECIZIE CRIMINALĂ PENTRU PRODUCĂTORII AGRICOLI

Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020 15:47

În fața unei creșteri scăpate de sub control a numărului cazurilor COVID-19, Guvernul Orban ia decizii la grămadă, lovind în micii producători: închide piețele, dar lasă deschise supermarketurile.

Piețele în aer liber, singura portiță lăsată deschisă agriculturii de subzistență, sunt prea puține pentru a asigura un spațiu suficient de desfacere celor peste 8.000 de legumicultori și mai mult de 30.000 de horticultori, care, și așa, au fost greu încercați în acest an de seceta severă, în condițiile în care mulți dintre ei n-au primit niciun leu drept despăgubiri pentru culturile compromise.

 

 

Daniel Constantin: „Întotdeauna am considerat că sunt și un deputat de Argeș”

Marţi, 03 Noiembrie 2020 23:21

Piteșteanul Daniel Constantin este unul dintre candidații eligibili ai PNL pentru Camera Deputaților. Deși a fost plecat timp de mai mulți ani în Capitală, acolo unde a ocupat funcții importante, deputatul susține nu doar că a venit în Argeș, ci că s-a întors acasă.

Virgil Baciu: „Sănătatea Românilor nu are culoare politică! Prioritate în sănătate!”

Luni, 02 Noiembrie 2020 22:46

Independentul Virgil Baciu, fost primar în Corbi, își expune programele și comentariile de candidat pe rețelele de socializare. Unul dintre ultimele comentarii, cel axat pe sănătate, este destul de dur.

 

 

Cătălin Bulf: ”Cred în industria din Argeș!”

Luni, 02 Noiembrie 2020 22:44

Sunt Cătălin Bulf. Sunt antreprenor, sunt inginer, acum sunt și candidat la Camera Deputaților pentru Argeș și cred în industria din Argeș!
Principalul meu obiectiv este să pun umărul la dezvoltarea acestui județ de care sunt profund atașat.
Cel mai important pas prin care putem converti obiectivul în realitate este dezvoltarea INDUSTRIEI.

Nicolae Georgescu, PSD: ”Eu spun că am reușit să mă achit de sarcinile unui parlamentar aflat în slujba românilor”

Luni, 02 Noiembrie 2020 22:43

Deputatul social-democrat de Argeș Nicolae Georgescu, candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaților, și-a prezentat raportul de activitate din ultimii 4 ani pe pagina sa de Facebook, activitatea sa cuprinzând zeci de proiecte legislative, numeroase întrebări și interpelări, dar și peste o sută de propuneri legislative inițiate, luări de cuvânt în plen și sute de întâlniri cu cetățenii.

 

Pagina 3 din 109

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea