România, da, merită ceva mai mult

Luni, 13 Mai 2019 12:35

Goana după afișaj electoral, în special din partea PSD-ului este infinită, este ca o foame de nepotolit. Iată doar două exemple din zona Piteștiului.

Primarul din Topoloveni, mai optimist decât cel din Mioveni cu privire la scorul de la europarlamentare

Luni, 22 Aprilie 2019 13:43

Conferința de presă a PSD, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost susținută de primarul din Topoloveni, Gh. Boțârcă, acesta avându-l alături pe Dorin Mărășoiu, consilier județean.
Cei doi au declarat că au avut, în ultimele zile, numeroase contacte cu oamenii, au simțit, împreună, pulsul localității de baștină, dar și al celor învecinate. Astfel, au contrazis și speculațiile conform cărora nu se mai agreează.

 

În lipsă de candidați proprii eligibili, PNL Argeș ia poziție de drepți în fața lui Rareș Bogdan

Luni, 22 Aprilie 2019 13:19

# A fost prezisă și soarta lui Miuțescu după alegerile europarlamentare

Alegerile europarlamentare bat la ușă. Așa se face că liberalii argeșeni au decis să nu-și mai spele rufele murdare în public, ci doar să le ascundă, sub pat, în dulap, pe unde vor ei. Și chiar reușesc acest lucru, deocamdată. Așa s-a întâmplat și la vizita lui Rareș Bogdan în județ. Evenimentul de lansare al candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, de la Pitești, i-a adus împreună până și pe toți primarii liberali argeșeni. A trebuit să vină Rareș Bogdan pentru ca acest lucru să fie posibil.

Gabriela Zoană: „Ne revedem în iulie, la Strasbourg, în noul mandat!”

Luni, 22 Aprilie 2019 13:12

Argeșeana Gabi Zoană, singurul candidat PSD la europarlamentare – din Argeș, cu șanse, și-a luat, săptămâna trecută, rămas bun de la instituția în care a lucrat. Dar nu adio, pentru că, în vară, speră să că se va întoarce. Gabi Zoană: „Sunt extrem de emoționată astăzi, la finalul primului meu mandat de europarlamentar! Ultima plenară de la Strasbourg din acest mandat. Zilele următoare am să postez în imagini activitatea mea din Parlamentul European în slujba românilor.  Ne revedem în luna iulie la Strasbourg în noul mandat”!

 

 

Eurodeputatul Gabriela Zoană: ,,România și-a impus punctul de vedere la Bruxelles’’

Luni, 08 Aprilie 2019 10:05

România și-a impus punctul de vedere în cadrul comisiei AGRI din Parlamentul European, cu ocazia votului privind viitoarea Politică Agricolă Comună a Uniunii Europene.
În urma consultărilor fermierilor români, a rezultat că dorința acestora este ca viitoarea Politică Agricolă Comună să nu impună plafonarea plăților la o anumită sumă. Mandatul politic din partea PSD pe care l-am avut ca vicepreședinte al comisiei AGRI a fost de a apăra interesele fermierilor români în cadrul votului de astăzi.

Gabriel Bratu, secretar de stat... ALDE!

Luni, 08 Aprilie 2019 10:04

Gabriel Bratu, persoană politică ce deține un kilometraj greu de atins, a fost uns ca secretar de stat, din partea ALDE. La conferința de presă susținută la sediul ALDE Pitești, Bratu a confirmat că este membru de partid (acum, acesta!) cu oarecare vechime, cam din decembrie, anul trecut. Curios, fostul șef pedelist de la învățământ, a declarat că a fost sunat de mulți pesediști (partid din care făcea parte, până mai ieri) ca să îl felicite. Păi, dacă nu e, cumva, cal troian în noul partid, de ce să îl felicite? Că au scăpat de domnia sa? Transferul domnului Bratu este exact ca cel al fotbaliștilor, cu primă (funcție) de instalare. Conducerea ALDE ar trebui, totuși, să se gândească la faptul că un astfel de jucător va căuta, curând, un alt lot...

 

Șeful ADR Sud-Muntenia: ”Adică leagănul hoției nu este România???”

Luni, 01 Aprilie 2019 21:37

Liviu Gabriel Mușat, directorul ADR Sud-Muntenia, un apropiat al Argeșului, a postat, pe pagina sa de facebook, o statistică interesantă, în care România se situează pe locul 12 într-un top al evaziunii fiscale, la nivelul Uniunii Europene. Studiu realizat de o universitate londoneză, nu de românii noștri. Postarea a pricinuit zeci de comentarii și de distribuiri.

Guvernul, prins cu minciuna de un deputat argeșean!

Luni, 01 Aprilie 2019 21:34

# Proiect ce privește județul nostru, sărit, deocamdată, din listă!

Ministerul Turismului anunța în vara anului 2017 că plănuiește să finanțeze construirea unui domeniu schiabil în Munții Făgăraș. Ideea este inclusă în MasterPlanul de turism. Executivul urma să finanțeze în integralitate proiectul din fonduri publice, nu din fonduri europene.

 

Cornel Ionică despre pierderea mandatului de primar: „90% dintre oameni au înțeles greșit situația mea”

Luni, 25 Martie 2019 16:17

# Pe 5 aprilie se judecă la Tribunalul Argeș suspendarea executării ordinului dat de prefect

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, săptămâna trecută, legea prin care răspunderea civilă, pentru faptele care determină existenţa conflictului de interese al persoanelor aflate în exercitarea demnităţilor publice, este înlăturată dacă s-a depăşit termentul de prescripţie de trei ani. Proiectul de lege iniţiat de deputatul Cătălin Rădulescu care modifică Legea privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice ar putea să-l avantajeze și pe Cornel Ionică, demis din funcție cu câteva zile înainte de a fi promulgată legea.

Un argeșean îl suspectează pe Dragnea de durere în altă zonă a corpului

Luni, 25 Martie 2019 16:14

# Florin Călinescu: „Livulică… ca să te doară coloana, trebuie să o ai”

Actorul argeșean Florin Călinescu este, ca de obicei, ironic în ceea ce-l privește pe șeful PSD. Un comentariu, postat la sfârșitul săptămânii trecute, pe Facebook, a făcut furori.
Florin Călinescu (17 martie): „Știre. Cică pe livulică îl doare coloana vertebrală. Imposibil. Ca să te doară chestia respectivă, trebuie să o ai.
Având în vedere că săptămâna viitoare vine instanța peste el, cred că mai curând, îl doare în c*r.  Sănătate!”

 

Sorin Apostoliceanu și Cristian Gentea îi atacă pe Cornel Ionică și Laurențiu Zidaru

Luni, 25 Martie 2019 16:13

Atac, cu armele la vedere, la PSD Argeș. Președintele organizației, alături de viceprimarul cu atribuții de primar, i-au atacat, cu armele pe masă, pe primarul demis (deocamdată), Cornel Ionică, dar și pe viceprimarul Laurențiu Zidaru. Nu a fost ferit niciunul, au fost atacați pe rând sau împreună
Cristian Gentea: ”Zidaru are o experiență mai mare, dar nu a demonstrat nimic spectaculos în perioada aceasta. Mai mult, nu pot să trec peste subvenția pentru Termo Calor. Domnul Zidaru încearcă de mult să umble la subvenție. Mă țin de un an și jumătate la el să nu se mărească prețul la populație”.

PSD Argeș a „înfrânt”, din nou! Gabriela Zoană, pe loc neeligibil la europarlamentare!

Luni, 25 Martie 2019 16:11

Gabriela Zoanã nu a prins loc eligibil pe listele pentru europarlamentare din partea PSD. Asta în condițiile în care Șerban Valeca și alți membrii din conducerea PSD Argeș se lăudau cã o vor susţine la greu. Potrivit presei centrale, Zoană ocupă poziţia 14 pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Dar lista încă nu este oficială. Așa că mai este timp de minuni! Lsta PSD pentru europarlamentare ar urma să fie deschisă de Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene. A.V.

 

PNL Pitești - program de gravide la strângerea de semnături

Luni, 18 Martie 2019 15:43

# Vedeți cum s-au implicat partidele din Argeș la strângerea de semnături
Alianța 2020 USR-PLUS a reușit în județul Argeș să strângă toate semnăturile necesare pentru alegerile parlamentare. Aceștia au “plusat” și prin aducerea liderilor Dacian Ciolos și Dan Bârnă pe străzile din Pitești. Cei doi au stat de vorbă cu piteștenii, chiar în centrul orașului.
Memmbrii alianței au fost primii care s-au stabilit în centrul Piteștiului pentru a obține susținerea necesară, restul partidelor „ajungând” la oameni la mai bine de două, trei săptămâni după aceștia.

După zeci de conflicte interne, PNL Argeș caută liniștea în interiorul organizației

Luni, 18 Martie 2019 15:40

# Adrian Miuțescu - dublă înfrângere într-o săptămână
După ce liberalii argeșeni au votat de două ori în Biroul Politic Județean, prima dată fără vot secret și a doua oară cu vot secret, excluderea lui George Hristescu, președintele TNL Argeș, din partid, pe 10 martie a venit rândul votului decisiv. Și aici a apărut surpriza! Membrii Colegiului Director Județean al PNL Argeș l-au păstrat pe George Hrisescu atât în funcție cât și în partid spre disperarea președintelui Adrian Miuțescu și a altor persoane din actuala conducere a PNL Argeș. Disperare care s-a putut observa chiar și în comunicatul de presă emis a doua zi, luni – 11 martie.

 

Robert Tudorache și Cătălin Gherzan au luat parte la proiectul „Euro-caravana demnității”

Luni, 18 Martie 2019 15:06

Proiectul „Euro-caravana demnității” , caravană ce va străbate toate județele țării pentru promovarea candidaților ALDE la alegerile europarlamentare, a sosit și la Pitești.
Proiectul reprezintă o acțiune a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților prin care se urmărește ca oamenii din fiecare județ al țării să îi cunoască pe candidații ALDE la alegerile europarlamentare.

Șeful PNL Argeș salută intrarea lui Rareș Bogdan în cursa politică

Luni, 18 Martie 2019 14:49

Șeful PNL Argeș, Adrian Miuțescu, salută, public, intrarea jurnalistului Rareș Bogdan în echipa de front pentru europarlamentare. Președintele Adrian Miuțescu: "Jurnaliștii, atunci când sunt de partea bună a baricadei și când au temperament de luptători, pot schimba în bine mentalitatea unei societăți. Rareș Bogdan este un astfel de jurnalist. El a luptat pe baricada sa împotriva PSD și a încercat să arate românilor care este, de fapt, adevărul. Ca liberal, nu pot decât să mă bucur că este acum printre noi și că deschide lista candidaților la Parlamentul European. Mult succes!" Miuțescu ar mai trebui să precizeze, însă, că și-a îndepărtat, prin atitudine și comportament, majoritatea jurnaliștilor locali, despre care nu poate avea aceleași cuvinte de laudă. Pentru că jurnaliștii locali nu prea îl mai laudă…

 

Fost candidat la Parlament, din Argeș, cuvinte aspre la adresa lui Liviu Dragnea

Luni, 11 Martie 2019 13:53

# Florin Călinescu: ”Bă, demiurgule, da’ cine te-a oprit să livrezi lucrarea bugetară în noiembrie, anul trecut?”
Actorul Florin Călinescu și-a făcut un obicei din a posta, pe facebook, cuvinte critice la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea. Iată una din cele mai recente exemple: ”Livulică, cel mai paralel lider cu realitatea, dar deasupra tuturor legilor, a vorbit în fața câtorva pesediști din Caraș. Deși este un foarte slab orator, se zăpăcește SINGUR, aplaudat de obedienții din partid.

Gheorghe Dinescu, președintele PNȚCD Argeș, jigniri pe Facebook: „Bă, avortule, aratăți mecla aia urâtă și descompusă!”

Luni, 11 Martie 2019 13:29

Scandal pe rețeaua de socializare Facebook! Protagonistul a fost chiar președintele țărăniștilor argeșeni, Gheorghe Dinescu. Fostul consilier local piteștean s-a luat la ceartă, pe Facebook, cu un… necunoscut. Totul a plecat după ce Dinescu a oferit un comentariu la o postare a consilierului județean, Mihai Tudor! Nu a primit răspuns de la acesta, în schimb a fost jignit de o altă persoană. Dinescu a picat în plasa întinsă și s-a făcut, din nou, de râs. A ieșit o discuție cu un limbaj vulgar, nedemn de o persoană care ar conduce o organizație județeană a unui partid politic istoric.

 

Senatorul deputat PSD Gheorghe Marin a ieșit la pensie

Luni, 11 Martie 2019 11:08

# Acesta este și președinte al Fundației ”Renașterea Musceleană”

Senatorul Gheorghe Marin, reprezentant al zonei Câmpulung, a ieșit la pensie, conform ultimei declarații de avere. S-a mai scris despre asta, nu e ceva nou. Gheorghe Marin are la activ trei mandate de deputat, unul obţinut în anul 1997 până în 2000, după ce l-a înlocuit pe Mihail Petre Georgescu, din partea formaţiunii politice de atunci, PDSR – Partidul Democraţiei Sociale din România, al doilea mandat l-a obţinut în perioada 2000 – 2004, din partea PSD iar al treilea mandat l-a câştigat din partea USL, în perioada 2012 – 2016.

Luptă de „gherilă” în PNL Argeș, înainte de europarlamentare

Luni, 04 Martie 2019 23:27

# La liberali se derulează episodul dramatic: „Capul lui Hristescu vrem”, cu liderul TNL Argeș în rol de jertfă de ultim moment # Acuzații de filaj, poze făcute „noaptea, ca hoții”, conturi false, atacuri la președintele Miuțescu (foto) sau excluderi din partid - noua „modă” politică de la PNL Argeș # În scandal a intervenit, pe Facebook, și Cătălin Teodorescu, fostul deputat liberal: „Așa cap, așa rezultate, din păcate!”

Cu câteva luni înainte de alegerile europarlamentare, PNL Argeș se află în prim proces de curățenie… de membrii care se opun președintelui Adrian Miuțescu. S-a început prin curățenia aferentă sărbătorilor de iarnă, i-ar acum s-a dat startul curățeniei de primăvară. Mai e un pic și PNL Argeș se curăță… de tot! Poate după alegeri!
În PNL Argeș se desfășoară un adevărat război de gherilă, partidul fiind împărțit între mai mulți combatanți, cu un lider suprem care pare că nu îl mai poate ține mult timp sub control.

 

Pagina 3 din 91

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea