Simona Bucura Oprescu: „3.100 de unităţi administrativ-teritoriale au depus proiecte prin Programul Anghel Saligny”

Luni, 21 Februarie 2022 14:43

Deputata Simona Bucura Oprescu informează că în cadrul Programului Naţional „Anghel Saligny” au depus proiecte un număr de 3100 de unități administrative teritoriale. Valoarea totală a proiectelor este de peste 137 de miliarde de lei.

„Dintr-un total de 3.328 de consilii județene, municipii, orașe și comune, 3.100 de unităţi administrativ-teritoriale au depus proiecte pentru a fi finanţate prin Programul „Anghel Saligny”! Valoarea totală a proiectelor depuse este de circa 137 de miliarde de lei.

Lansarea partidului ”Forța Dreptei” al lui Orban se va face în Argeș!

Luni, 21 Februarie 2022 14:41

Partidul Forța Dreptei, condus de Ludovic Orban, a fost înregistrat oficial! Surpriza este că lansarea noului partid se va face în Argeș, iar cel care va gusta din plin momentul, după o pauză de scenă, este deputatul Adrian Miuțescu, fostul președinte al PNL Argeș. Pentru loialitate, Orban îl va recompensa pe Miuțescu cu funcția de președinte al Forța Dreptei, filiala Argeș, și – mai mult ca sigur – chiar cu o funcție de vicepreședinte la nivel național.

 

Competiție la șefia PNL Pitești. Ana Stan: „M-am înscris în cursă”

Luni, 14 Februarie 2022 14:24

Va fi o competiție adevărată pentru șefia PNL Pitești. Sperăm să fie una mult mai serioasă și organizată, ținând cont că la ultimele alegeri a fost scandal și circ.

Mihai Coteț, președintele interimar al PNL Pitești, a propus data de 12 martie 2022 pentru organizarea alegerilor interne la organizația municipală. Nu este un secret pentru nimeni că Mihai Coteț va candida, dorind astfel să-și consolideze funcția pe care o ocupă în prezent. Se anunță, însă, o competiție reală.

Cătălin Drulă: ”Se angajează în draci peste tot în administraţie”

Luni, 14 Februarie 2022 12:43

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, pune degetul pe rană. Acesta a declarat că se fac angajări pe bandă în administrație, iar multe posturi au fost create special pentru favoriții de partid. De exemplu, la Transporturi, organigrama a crescut de la 510 la 590 de posturi.

”Ştiţi de ce nu se pot creşte pensiile? Pentru că au crescut cheltuielile aparatului de stat, pentru că angajează peste tot. La Ministerul Transporturilor s-a explodat organigrama de la 510 la 590 de oameni, la Metrorex noi am scăzut cu 800 de angajaţi, ei aduc 800 de angajaţi. În general se angajează în draci peste tot în administraţie în momentul de faţă, se fac locuri pentru oamenii de partid, cresc cheltuielile statului, nu mai rămân bani pentru pensii”, a afirmat șeful interimar al USR, Cătălin Drulă, la B1 Tv.

 

Alina Gorghiu își dorește competiție la șefia PNL Argeș

Luni, 14 Februarie 2022 12:33

# Gelu Tofan nu renunță la șefia PNL Pitești

Decizii importante, săptămâna trecută, în cadrul PNL Argeș. Viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, nu renunță cu una, cu două la funcția de președinte al PNL Pitești. Acesta a contestat la Curtea de Onoare și Arbitraj a PNL decizia de dizolvare a Biroului Permanent Local al PNL Pitești. De asemenea, Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș, a declarat că își dorește competiție internă pentru șefia organizației.

PMP Argeș își declară sprijinul pentru Cristian Diaconescu

Luni, 14 Februarie 2022 12:32

# Președintele filialei, Eduard Dima-  a stat și la propriu lângă fostul ministru de externe al României

Pe 10 februarie 2022, a avut loc ședința CEJ PMP Argeș, la care a participat și președintele Cristian Diaconescu. În cadrul acesteia au fost atinse subiecte extrem de importante pentru partid, aducându-se în discuție evenimentele interne din ultima vreme. Filiala Argeș susține ferm moțiunea domnului Diaconescu de la Congresul PMP din data de 26 martie 2022, în același timp considerând nestatutar așa-zisul “congres” convocat de către “grupul Tomac”, în data de 19 februarie 2022. PMP Argeș se distanțează fără echivoc de acest demers. De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe, domnul Mihai Tudor a fost desemnat președinte interimar al organizației locale PMP Pitești.

 

Primarul din Băbana - mulțumit de felul în care comunică Alina Gorghiu

Marţi, 08 Februarie 2022 10:24

Bebe Ivan, edilul șef al localității Băbana, este recunoscut ca fiind liber la gură, atât pentru laudă cât și pentru critică. De data aceasta, e de bine. Și lăudată este tocmai Alina Gorghiu, șefa interimară a PNL Argeș.

Bebe Ivan: „Sunt foarte mulțumit de felul în care comunică. Noi, primarii, suntem înștiințați, prompt, cu privire la programele care se deschid, la oportunitățile de care putem beneficia pentru comunitățile noastre. O comunicare pe care nu am întâlnit-o în trecut, chiar și în trecutul recent, deși ne bucuram de aceleași instrumente electronice”.

Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș: „S-a adoptat un nou pachet de sprijin pentru agricultori”

Marţi, 08 Februarie 2022 07:26

Măsuri pentru fermieri! A fost adoptat un nou pachet pentru susținerea producției autohtone.

„Ca urmare a programelor inițiate de către PSD, Guvernul a adoptat un nou pachet de sprijin pentru agricultori, pentru susținerea producției autohtone. Este vorba despre sprijin consistent pentru tomate, usturoi și alte legume deficitare pe piață. Iar în contextul scumpirii carburanților, toți fermierii primesc o gură de oxigen prin reducerea accizei la motorină.

 

Fostul deputat de Argeș, Cristian Boureanu, se iubește cu o actriță cu 25 de ani mai tânără!

Luni, 07 Februarie 2022 19:17

Cristian Boureanu, fostul președinte al PDL Argeș și fost parlamentar, a fost săgetat de Cupidon și iubește din nou, după ce, anul trecut, s-a despărțit de iubita lui, Laura Dincă, după mai bine de șase ani de relație. Mai nou, Boureanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Cristina Belciu (24 de ani).

Cristi Boureanu (49 de ani) a cunoscu-o pe Cristina Belciu într-un restaurant din București în decembrie 2021 și au rămas împreună. Contactat de Cancan, fostul politician nu a negat relația cu tânăra actriță, dar a cerut să i se respecte intimitatea și deci nu a mai oferit alte detalii despre noua sa parteneră de viață.

Fostul subprefect Lucian Ionescu ia pauză de la viața politică!

Luni, 07 Februarie 2022 12:57

Fostul subprefect de Argeș, Lucian Ionescu, a anunțat că la acest moment nu mai are proiecte în politică, implicit în administrație. După ce a fost demis din funcția de subprefect, colegii liberali au început să vorbească, pe la colțuri, despre viitorul politic al lui Lucian Ionescu. Ce intenții are câmpulungeanul Lucian Ionescu?

„Ca să răspund celor care tot ard de nerăbdare cu privire la viitorul meu politic, îi anunț că momentan îmi doresc o pauză din prim-planul politic (nu pot preconiza cât va dura) și îi asigur că timpul trece în favoarea mea.”, a anunțat Lucian Ionescu.

 

 

Bogdan Velcescu, coordonator AUR Argeș: „Un an am funcționat pe străzi și în parcuri, acum avem un acoperiș deasupra capului”

Miercuri, 02 Februarie 2022 08:14

AUR-ul crește și pare că nu se mai oprește! Directorul Institutului INSCOP Research, Remus Ştefureac, a postat pe Facebook un grafic al intenţiei de vot în România, care indică faptul că în prima lună din 2022 AUR a depăşit Partidul Naţional Liberal în preferinţele românilor, devenind astfel al doilea partid din România conform intenţiei de vot. Pe primul loc se află Partidul Social-Democrat. Conform sondajului de opinie, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, principalul partid care ar primi voturile românilor ar fi Partidul Social-Democrat (34,3%), urmat de Alianţa pentru Unirea Românilor (20,6%).  AUR a depăşit astfel Partidul Naţional Liberal, care ocupă locul al treilea în preferinţe (16,6%). Uniunea Salvaţi România (USR) se află pe locul al patrulea (12,5%), urmat de UDMR cu puţin peste 4%.

Emanuel Soare, tot mai aproape de „Forța Dreptei” a lui Orban!

Marţi, 01 Februarie 2022 12:15

# Un avocat argeșean, către fostul prefect: „Dacă erați un liberal adevărat, rămâneați în partid să îndepărtați «răul»”

Fostul prefect și subprefect de Argeș, Emanuel Soare, se apropie cu pași repezi de noul partid creat de Ludovic Orban! Recent, Soare a demisionat din PNL Argeș și a anunțat motivele pentru care a luat această decizie radicală, însă nu a mărturisit dacă intenționează să rămână în politică și să aleagă alt partid. Gurile rele vorbesc de ceva vreme că profesorul Emanuel Soare va conduce, alături de deputatul Adrian Miuțescu, filiala partidului Forța Dreptei.

 

Invitația Alinei Gorghiu: „Merg de mână cu oricine din județ!...”

Marţi, 01 Februarie 2022 11:13

Într-un interviu recent acordat unui post local de televiziune, șefa interimară a PNL Argeș s-a declarat dedicată proiectelor județului. A spus că este în stare să intre pe geam la cabinetele miniștrilor și că va merge, de mână, cu oricine din județ, la București, pentru rezolvarea unor astfel de treburi. Bravo! Să o vedem și pe asta (a spus orbul...)!

Alina Gorghiu: „La mine, dat fiind faptul că am 20 de ani de politică, nu mai există orgoliul ăla pentru paternitatea ideii. Nu trebuie să mai scrie ”Gorghiu” pe proiectul respectiv ca să îl susțin din toată inima. Orice proiect vine din Argeș, indiferent al cui este, dacă are susținerea oamenilor de aici, dacă înseamnă un plus pentru sănătate, pentru mediu, pentru business-ul de aici... sunt proiecte pe care le voi susține până în pânzele albe și voi intra peste miniștri direct, și dacă mă dau afară intru pe geam. N-am nici un fel de ezitare să merg de mână cu oricine din județ astfel încât, la București, să ne impunem ideile și proiectele”.

Conducerea PSD Argeș, în vizită la ministrul Transporturilor

Luni, 31 Ianuarie 2022 17:39

Este recunoscut faptul că județul Argeș are cea mai proastă infrastructură rutieră din țară. Plecând și de la această situație, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, și deputata Simona Bucura Oprescu au avut o întâlnire de lucru, săptămâna trecută cu ministrul Sorin Grindeanu, la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

 

Sorin Apostoliceanu: „Pădurea Trivale trebuie să fie în extravilan ca să nu se mai poată defrișa în scopuri imobiliare niciodată”

Luni, 31 Ianuarie 2022 14:40

 

Planul Urbanistic General (PUG) al Piteştiului împarte în două tabere consilierii locali în ceea ce privește trecerea pădurii Trivale în intravilan. Până și consilierii locali liberali nu au ajuns la un numitor comun în această privință. În schimb, Sorin Apostoliceanu consideră că Pădurea Trivale trebuie să rămână în extravilan, pentru a se opri acoperirea pădurii cu betoane.

 

„ Noi am dat o hotărâre de Consiliu Local, prin care am reglat, în sfârșit, suprafața de pădure care este în posesia statului, în Pădurea Trivale.

În luna martie – alegeri la PNL Pitești

Luni, 31 Ianuarie 2022 13:31

 

În luna martie sunt anunțate alegeri interne la PNL Pitești. Mihai Coteț, actualul președinte interimar al organizației municipale, va fi unul dintre candidați. Urmează de văzut dacă vor fi și contracandidați sau dacă Coteț va avea o misiune facilă.

 

„Va trebui să propunem o dată de organizare a alegerilor, care să fie undeva în jurul datei de 5 martie, cel mult 12 martie. (...) Știu la ce m-am înhămat. Sunt conștient că va fi foarte greu să activăm baza partidului. Există dezamăgiri la nivelul activului de partid, la fel cum există dezamăgiri și în cadrul electoratului nostru.

 

Lista Biroului Permanent Local al PNL Pitești

Luni, 31 Ianuarie 2022 13:14

 

Din luna ianuarie Mihai Coteț a devenit președinte interimar la PNL Pitești. Pe 27 ianuarie, a fost aprobat și noul Birou Permanent Local interimar la Pitești. Din acesta fac parte consilierii locali piteșteni, dar și liberali mai vechi sau mai noi.

Din noul BPL fac parte urmatorii:

Coteț Mihai – președinte interimar;

Alexandrescu Mihai;

Apostoliceanu Sorin;

Alina Gorghiu: „Nu facem alianță cu PSD la nivel de județ”

Miercuri, 26 Ianuarie 2022 13:59

 

Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș, a precizat miercuri, 26 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, că la nivelul județului nostru PNL nu va face alianță cu PSD.

De asemenea, Gorghiu susține că organizația județeană continuă procesul de reorganizare. În acest sens, un prim pas l-a reprezentat anularea tuturor deciziilor de excludere din partid emise de către fosta conducere.

 

Moșteanu, supărat că primarul Gentea nu a luat apărarea primarului USR al Timișoarei!

Miercuri, 26 Ianuarie 2022 07:10

# Din ciclul: „Câinele moare de drum lung și deputatul – de grija altuia!

Deputatul USR Argeș, Ionuț Moșteanu, ne prezintă un subiect care ar trebui să ne intereseze. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, nu a achiesat la circul de la Timișoara, când băieții de la AUR l-au umilit pe primarul USR, iar alți edili din țară au criticat acțiunile celor de la AUR. În plină iarnă, când urlă gigacaloria în facturi, când suntem dispuși să mâncăm mai puțin pentru a ne încălzi, ne spune Moșteanu c-ar trebui să tresărim la golănelile din politică și la faptul că Gentea nu a reacționat la ceea ce s-a întâmplat la Timișoara.

Primarul de la Albota sare cu dinții la Victor Ponta!

Miercuri, 26 Ianuarie 2022 07:06

În ultima vreme a înviat Victor Ponta pentru PSD! În timp ce unii dintre foștii colegi de partid îl declarau mort din punct de vedere politic, iată că Ponta încearcă o revenire în linia întâi. Nu știm dacă îi va ieși figura, dar omul încearcă să se facă auzit în speranța că va reuși ceva din ce își propune. La Argeș, primul care a reacționat cu maximă sinceritate la intențiile lui Victor Ponta de a se întoarce în PSD este primarul de la Albota, Ion Dumitru. Și pentru că edilul e vechi în politică și știe toate dedesubturile mandatului lui Ponta ca premier și președinte al PSD, reacția a fost pe măsură:

 

Pagina 4 din 125

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea