„Deputatul AKM”, războinicul din PSD! Cătălin Rădulescu, atac voalat la Uniunea Europeană și jigniri la adresa colegilor din Parlament

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:29

Deputatul Cătălin Rădulescu a intrat iar în vizorul opiniei publice, făcând o serie de declaraţii uluitoare la adresa Uniunii Europene. Acesta a avertizat „colegii din alte ţări” că România este „locul în care a apărut prima scriere din lume” şi i-a somat, astfel, „să nu mai compare istoria românească cu istoria lor”. De-a lungul timpului în gura deputatului argeșean „a picat” rând pe rând atât membrii opoziției, cât și colegii de partid sau din alianță.

În biografia de pe pagina Senatului, Iani Popa este, în continuare, președintele PNL Argeș

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:27

Persoană zburată către zări mai calde, atât politic cât și geografic, senatorul Iani Popa este, acum, președintele ALDE Constanța. Și se pupă cu pesediștii, cu aceeași ardoare cu care, până mai ieri, s-a scuipat. Pe aceiași obraji, că așa-i în politică. În Senat, Iani Popa i-a umplut de respect pe argeșenii care l-au votat, mutându-se, cu arme și muniții, cu ceasul de aur și „iia” Lacoste, în tabăra dușmanului. Doar fizic, pentru că, pe pagina Senatului, la „Biografie”, omul nostru conduce, în continuare, PNL Argeș. Din 2010 îl tot conduce. De asemenea, din 2014 este vicepreședinte executiv al PNL-ului mare.  Iar, în teritoriu, poate fi găsit, în continuare, la adresa din Pitești, str. Vasile Milea Nr. 1. Interesant este faptul că nimeni din PNL nu a luat atitudine. Cu toții l-au lăsat pe om să conducă, fie și virtual. Au PNL-iștii o asemenea determinare... A.S.

 

Conferință cu subiecte de la televizor, la PNL Argeș

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:07

E clar. PNL Argeș arată, în momentul de față, exact precum clădirea în care își desfășoară activitatea. Și clădirea stă să cadă. La conferința de săptămâna trecută, președintele Adrian Miuțescu a tratat, cu preponderență, subiecte de... televizor. Adică, a comentat ce a văzut. Ziariștii, captivați, aproape că au adormit în fotoliile comode, mai ales că era și cald. În sală. Spre deosebire de sala pesedeului, unde căldura a lipsit cu desăvârșire, de parcă ei, pesedeul, s-au fi aflat în opoziție.

Radu Vasilică a luat cuvântul, pentru prima dată, în 2018, în plenul Camerei Deputaților

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:03

Întors la activitatea de parlamentar, după accidentul de motocicletă pe care l-a suferit la sfârșitul anului trecut, Radu Vasilică a luat cuvântul în plenul Camerei Deputaților pentru prima dată în acest an. Intervenția deputatului argeșean a avut loc la ședința din 22 octombrie 2018. Acesta s-a întors la activitate în septembrie, după o absență de aproape nouă luni.

 

Conferință de presă secretă la PSD Argeș

Luni, 19 Noiembrie 2018 15:34

Conferință – pe șest – la marele partid roșu. Ziariștii au înroșit telefoanele, între ei, ca să afle dacă este. Într-un final, s-a aflat că va fi, și că o va susține deputatul Nicolae Velcea. Așadar, Camera Deputaților este mult mai fraieră decât Senatul, din moment ce, cu exact o săptămână în urmă, senatorul Valeca a fost anunțat, pe canalele media, că susține respectiva conferință de presă. PNL-ul, aici, stă mult mai bine, pentru că au ofițer de presă, care anunță conferințele, anunță cine le ține.

Cătălin Bulf: „Proiectul Molivișu este o modalitate de a îngropa niște bani. Se acoperă toate prostiile din trecut”

Luni, 12 Noiembrie 2018 16:29

Consilierul județean Cătălin Bulf (foto), președintele PMP Argeș, este cel mai aprig opozant al proiectului Molivișu din CJ Argeș. Nu de puține ori, liderul PMP Argeș a precizat că proiectul stațiunii de schi de la Molivișu va genera doar o gaură în bugetul județului. Proiectul nu are nici în prezent o finalitate sigură, viitorul său fiind blocat parcă în nesfârșita luptă a obținerii de avize.

 

Deputatul Ionuț Moșteanu, pe urmele proiectului Molivișu

Luni, 12 Noiembrie 2018 16:26

# Moșteanu a și depus o interpelare către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice privind situația de la Molivișu

În urmă cu câteva săptămâni, deputatul USR Ionuț Moșteanu a mers în zona unde urmează să fie realizat proiectul „Molivișu”. Ce a găsit la fața locului? O zonă abandonată, iar la căminul cultural din Arefu a găsit echipamentele telegondolei, depozitate acolo pentru că au fost cumpărate pe repede înainte, ca mobila fără a avea casă.

PSD Argeș are un senator care „plutește”

Luni, 12 Noiembrie 2018 16:21

Conferință de presă despre nimic, vinerea trecută, la PSD Argeș. Însărcinat să comunice acest nimic, nimeni altul decât președintele județean al partidului, senatorul Șerban Valeca. Ce  ne-a mai explicat cum că vorbăreții din partid vor fi sancționați de acum încolo, pentru că începe precampania electorală, și alegătorii trebuie aburiți cum trebuie. Șerban Valeca, despre atacurile în presă între colegii din PSD Argeș: “Eu am un principiu: în perioada de precampanie, ne concentrăm le partea politică și cine iese din linie - nu am luat încă o astfel de decizie - va fi sancționat.” Bravos!

 

Primari PSD din Argeș, tratative cu Pro România

Luni, 12 Noiembrie 2018 15:49

Mai mulți primari PSD din  județul Argeș se vor „transfera” la partidul înființat de Victor Ponta (foto). Săptămâna trecută, mai mulți edili au fost convocați la o întâlnire cu președintele Pro România, unde au primit ordin de la fostul președinte al CJ Argeș și fost lider al social democraților argeșeni, Constantin Nicolescu, să părăsească PSD și să se alăture noii organizații politice. Potrivit surselor noastre, au avut loc discuții aprinse care s-au finalizat cu o decizie aproape în unanimitate de susținere a lui Victor Ponta și de o „debarcare” din organizația județeană a social democraților în „barca” lui Ponta. Mai mult, unii primari au luat această decizie după ce, în ultimii doi ani, au primit foarte puține fonduri din partea Guvernului sau Consiliului Județean Argeș. A.I.

Șerban Valeca, propulsat „din greșeală” în postul de vicepreședinte al PSD

Luni, 12 Noiembrie 2018 15:43

# În februarie 2018, Valeca susținea că Argeșul va fi în pole-position pentru un minister, la remanieri, doar că județul a fost uitat… din nou
Senatorul Șerban Valeca i-a luat locul lui Adrian Țuțuianu, în funcția de vicepreședinte PSD pe regiunea Sud Est. Totul s-a întâmplat după ce membrii CEx au decis excluderea lui Țuțuianu din partid pentru comentariile făcute la adresa conducerii și a unor membrii apropiați de Liviu Dragnea. Astfel, Șerban Valeca fiind al doilea ca număr de voturi după alegerile interne a ajuns vicepreședinte al PSD.

 

Adrian Bughiu, subprefectul județului Argeș: „Trei sferturi dintre persoanele care vin în audiență au probleme pe fond funciar”

Luni, 12 Noiembrie 2018 14:30

A trecut mai bine de o jumătate de an de când Adrian Bughiu a fost numit în funcţia de subprefect al Argeşului. Am stat de vorbă cu acesta despre principalele provocări pe care le-a întâmpinat, în această perioadă, ca subprefect al județului. De asemenea, Bughiu ne-a făcut mai multe precizări despre situația numărului de urși în județ, dar și despre stadiul pestei porcine, două dintre problemele mari cu care se confruntă Argeșul. 

Scandalul pestei porcine s-a mutat în Parlamentul European! Un europarlamentar argeșean implicat

Luni, 05 Noiembrie 2018 13:13

Europarlamentarul argeșean Gabriela Zoană a anunțat recent că, în urma discuțiilor purtate în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European cu comisarul pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, a obținut alocarea a 50 de milioane de euro destinate combaterii efectelor pestei porcine. Declarația sa a nemulțumit pe deputatul european Siegfried Mureșan care susține, la rândul său, că în urma amendamentelor sale au fost obținuți banii.

 

„Pensiile speciale sunt furt!”. PMP solicită eliminarea acestora

Luni, 05 Noiembrie 2018 13:12

„Pensiile speciale sunt furt din banii publici”, susțin reprezentanții PMP. Membrii acestui partid au votat împotriva pensiilor speciale pentru politicieni, depunând în acest sens un proiect de lege pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale, cu excepția celor pentru veteranii de război și pentru deținuții politici.
„PMP solicită eliminarea pensiilor speciale! De ce? Pensiile speciale reprezintă o nedreptate pentru câteva milioane de români, care au muncit cinstit o viață întreagă, dar care trăiesc la bătrânețe la limita decenței. Toți cetățenii României, fără nicio excepție, trebuie să

Cristian Gentea își ceartă colegii din PSD Argeș

Luni, 05 Noiembrie 2018 13:04

#  „Dacă vii la partid doar când e conferinţă de presă, trăieşti într-o lume paralelă, nu într-un stat paralel”
Preşedintele PSD Piteşti, Cristian Gentea, consideră că absenteismul de la referendumul pentru redefinirea familiei a demonstrat faptul că mulţi oameni au nemulţumiri legate de actuala guvernare.  “Ce s-a întâmplat la referendum, ne afectează ca partid. Știu membri de partid, cunoștințe, care nu au fost la vot. Am stat de vorbă cu oamenii de ce nu au venit la Referendum. Unul singur a spus (...) că

 

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a vorbit despre oportunitățile de finanțare, la Universitatea din Pitești

Luni, 29 Octombrie 2018 17:21

Europarlamentarul Siegfried Mureșan, purtător de cuvânt al grupului Partidului Popular European din cadrul Parlamentului European (PPE) s-a aflat vineri, 26 octombrie, la Universitatea din Pitești, prilej cu care a vorbit despre oportunitățile de finanțare de la Uniunea Europeană. În fața unei săli pline de studenți și profesori de la UPIT, Europarlamentarul Siegfried Mureșan a calificat Universitatea din Pitești drept un model pentru alte universități din România și a felicitat conducerea UPIT pentru colaborarea strânsă cu mediul economic și social, dar și pentru activitatea Biroului de Relații Internaționale.

Deputatul Andrei Gerea, în conflict cu Cătălin Rădulescu: „Cocoşelul ăsta de Argeş, să ne lase!”

Luni, 29 Octombrie 2018 17:15

# Rădulescu: „Dl Gerea, când a fost ministrul Economiei nu a făcut nimic. A lăsat să se distrugă Arpechim”

Conflict între deputații de Argeș! Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a avut o declarație tăioasă la adresa deputatului PSD Cătălin Rădulescu, după ce acesta l-a acuzat că a lăsat „să se distrugă Arpechim”.
Deputatul Rădulescu a declarat, pentru Mediafax, că Andrei Gerea să nu se mai implice în discuţiile despre justiţie, cu referire la faptul că Gerea a apreciat că e bine că legislaţia în domeniul justiţiei nu s-a făcut la Guvern, ci în Parlament.

 

Deputata Simona Bucura-Oprescu: „Legea offshore a adus un echilibru”

Luni, 29 Octombrie 2018 17:05

Săptămâna trecută, plenul Camerei Deputaților a adoptat un proiect foarte important pentru securitatea energetică: Legea offshore. Au fost înregistrate în favoarea acestui act normativ 170 voturi pentru și doar 3 împotrivă, plus o abținere.

„Legea aduce o serie de clarificări privind exploatarea resurselor naturale din arealul Mării Negre, astfel încât statul român și cetățenii săi să poată beneficia cât mai mult de pe urma bogățiilor naturale, iar exploatarea să se facă în condiții optime. Astfel, pe de-o parte, impozitul asupra veniturilor suplimentare offshore se vor calcula prin aplicarea unuia sau unor procente de calcul, după caz, asupra veniturilor

Europarlamentarul Gabriela Zoană: “Condiționarea finanțărilor europene de respectarea statului de drept riscă să genereze abuzuri”

Luni, 15 Octombrie 2018 12:48

Săptămâna trecută, la ședința Comisiei REGI din cadrul Parlamentului European, la care a luat parte și europarlamentarul Gabriela Zoană, pe ordinea de zi s-a aflat un subiect extrem de important: “Protejarea bugetului Uniunii în cazul unor deficiențe generalizate privind statul de drept în statele membre”.
„Am atras ferm atenția membrilor Comisiei REGI că este imperios necesară o definire clară și fără echivoc a ceea ce înseamnă «statul de drept», alături de definirea clară a ceea ce înseamnă «deficiențe generalizate privind statul de drept».

 

Jurnal de Strasbourg! Dezbaterea privind statul de drept în România - văzută de la fața locului

Luni, 08 Octombrie 2018 23:21

La invitaţia europarlamentarului argeșean Gabriela Zoană, zece jurnaliști din Argeș au fost prezenți, între 1-4 octombrie, la Parlamentul European de la Strasbourg, acolo unde au avut loc dezbateri importante privind statul de drept din țara noastră. La acest eveniment a participat și un redactor de la „Atitudine în Argeș”, prilej cu care vă prezentăm cele mai importante momente petrecute, săptămâna trecută, în Parlamentul European.

Consilierii locali PAM și UNPR din Bradu nu au votat un proiect ce ar fi adus bani la bugetul comunei

Luni, 01 Octombrie 2018 17:03

Consilierii locali ai Partidului Mișcarea Populară dar și, mai ales, cel al UNPR – Andrei Niță, din comuna Bradu, au respins, joi (primii, prin abținere, al doilea, votând împotrivă),  pentru a doua oară, un proiect de hotărâre privind înființarea unui centru educațional privat. Votul lor lovește însă nu în investitorul privat, ci chiar în locuitorii comunei, cu dare de mână, care ar fi preferat să-și lase copiii la un after-school performant și modern, aproape de casă. Managerul școlii private Lexford Castel din Pitești, Cătălin Gherzan, dorește să deschidă un nou sediu în Bradu, care să vină în întâmpinarea părinților și copiilor din zonă, dar și din cartierele apropiate ale Piteștiului, precum Craiovei sau Prundu.

 

Pagina 4 din 89

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea