Candidat PNL Argeș la Camera Deputaților: ”Dezastrul îngrășat de PSD este continuat de PNL”

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:49

# Acesta exprimă, plastic, ceea ce se întâmplă: ”…Bani cumpărați cu bani și mai scumpi”
Celebrul actor român, jurat, din 2015, la emisiunea ”Românii au talent”, Florin Călinescu, nu se ferește să critice principalele tabere politice din România.

Miuțescu l-a chemat pe Berevoianu în fața membrilor PNL pentru explicații

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:47

# Fostul prefect a fost luat la întrebări de liberali cu privire la culoarea sa politică
Recent, la o ședință a PNL Argeș, președintele Adrian Miuțescu l-a chemat pe Ciprian Berevoianu, inspector la ITM Argeș și fost prefect al județului, în fața membrilor PNL pentru a explica dacă mai este membru de partid.

 

Marius Nicolaescu - propunerea PSD pentru postul de vicepreşedinte al CJ Argeș

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:46

După ce Simona Brătulescu, preşedintele ALDE Argeş, a părăsit funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, pentru un loc de secretar de stat la Cancelaria primului ministru, postul va reveni la PSD. La ședința primului Birou Executiv, sub conducerea lui Mînzînă, s-a și votat propunerea pentru postul de vicepreședinte al Consiliului Județean. Propunerea a fost făcută chiar de noul președinte al PSD Argeș

Simona Bucura Oprescu: „Suntem într-un proces de sondare a opiniilor argeșenilor pentru a desemna cei mai buni candidați”

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:43

Secretarul executiv al PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu a precizat că în această perioadă se fac sondaje pentru desemnarea candidațiilor social-democrați la alegerile locale. „Încercăm în această perioadă, pe de o parte, consultând organizațiile locale, pe colegii noștri primari, pe președinții  de organizații, să intrăm într-un proces de adunări generale pentru alegerea  structurilor conducerilor de organizații locale și pentru desemnarea candidaților noștri la alegerile locale și nu în ultimul rând într-un proces de sondare a opiniilor argeșenilor pentru a desemna cei mai buni candidați”, a precizat deputata Simona Bucura Oprescu.
A.V.

 

Un candidat la Primăria Pitești invită oamenii să-i doneze bani pentru campania electorală

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:38

Alegerile locale din acest an bat la ușă, iar candidații își pregătesc pașii pentru campania electorală. Și pentru a desfășura o campanie eficientă, care să dea rezultate, sunt necesari bani mulți, iar o modalitate legala prevazută de lege pentru a strânge banii necesari ar fi și aceea a donațiilor.

Simona Brătulescu a început activitatea ca secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului

Luni, 20 Ianuarie 2020 15:26

# Și-a dat demisia din CJ Argeș, din funcțiile de vicepreședinte și de consilier județean
Începând de luni, 20 ianuarie, Simona Brătulescu și-a început activitatea de secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului. Odată cu preluarea noilor atribuții, aceasta și-a dat demsia din Consiliul Județean Argeș, din funcțiile de vicepreședinte și de consilier județean.

 

Subalternii la muncă, șefii la „butoane”. Bulf, Brătulescu și Miuțescu - funcții cheie la București

Luni, 20 Ianuarie 2020 15:18

Toți președinții organizațiilor județene din Argeș,  aflați în fruntea partidelor aflate la guvernare, au primit funcții importante la București. Primul numit, a fost președintele  PNL Argeș, Adrian Miuțescu, la sfârșitul anului trecut, în funcția de președinte al  Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului. Săptămâna trecută, au fost numiți, pe rând și Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, în funcția de  secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, respectiv Simona Brătulescu, în funcția de secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru. În schimb, în afară de cei trei președinți, niciun alt argeșean, membru al celor trei partide aflate la guvernare, nu a fost numit în vreo funcția la București. Se merge pe principiul, subalternii la muncă, iar șefii la „butoane”.
A.V.

A doua oară a fost cu noroc. Ion Mînzînă - câștigător în confruntarea cu Maria Dinu pentru șefia PSD Argeș

Luni, 20 Ianuarie 2020 14:42

# Noul președinte al PSD Argeș l-a numit pe Gentea „viitorul candidat la funcția de primar al Piteștiului”

Vicepreședintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, a fost ales, vineri, 17 ianuarie, președinte al PSD Argeș. Noua conducere a organizației județene este formată din Cristian Gentea - preşedinte executiv și secretar general - deputata Simona Bucura Oprescu. Din cele 224 de voturi exprimate de pesediștii argeșeni au fost valabile 222, două dintre ele fiind declarate nule.

 

Ionuț Moșteanu, deputat USR: „Nu plec după fente PNL așa cum nu am plecat după fentele PSD”

Luni, 20 Ianuarie 2020 14:41

Guvernul, condus de premierul Ludovic Orban, și-a asumat răspunderea pentru legea care prevede alegerea primarilor în două tururi, în detrimentul unei ordonanțe de urgență.  Mai multe voci politice acuză că, în acest fel, se va sacrifica alegerea primarilor în două tururi pentru forțarea alegerilor anticipate.

Are, are, dar nu știe că e mare! Împlinirea a 30 de ani de la reînființarea PNL, într-o tăcere suspectă

Luni, 20 Ianuarie 2020 14:40

1990, ianuarie 14. Reînfiinţarea, în Piteşti, a organizaţiei Argeş a Partidului Naţional Liberal, preşedinte dr. Victor Mărtoiu, precum şi a organizaţiei municipale a  acestui partid. Data coincide cu reînființarea partidului, atât la nivel național, cât și în județele țării.

 

Început de an în forță la PLUS Argeș

Luni, 20 Ianuarie 2020 14:37

PLUS Argeș a început anul 2020 având ca principală preocupare creșterea forței de partid și pregătirea alegerilor locale. S-a început anul cu un plan de extindere a organizațiilor locale, acolo unde încă nu există sau nu sunt candidați. În momentul de față PLUS deja validează candidați interni la primării, cum sunt Pitești, Stefănești, Curtea de Argeș, Mioveni sau Topoloveni, dar și la consiliile locale.

Înfruntarea titanilor pentru șefia PSD Argeș

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:10

În această săptămână, pe 17 ianuarie, sunt anunțate alegeri la PSD Argeș. Lupta internă pentru funcția de președinte este mai interesantă ca niciodată, mai ales că Șerban Valeca și-a anunțat colegii că nu va mai candida pentru un nou mandat. Printre numele vehiculate a viza conducerea PSD Argeș se numără Maria Dinu - administratorul județului, Ion Mânzână - vicepreședintele Consiliului Județean Argeș,

 

Adrian Miuțescu - greu de înlocuit în Consiliul Județean Argeș

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:10

Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, a renunțat la funcția de consilier județean pentru a ocupa un post important la București, mai exact de președinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Acesta a fost numit în funcție la sfârșitul anului trecut.

Simona Brătulescu se vrea secretar general adjunct al Guvernului

Luni, 23 Decembrie 2019 21:13

Simona Brătulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș și președinte al ALDE Argeș este pe cai mari. Aceasta negociază „la sânge” pentru un post de secretar de stat la ministerul Economiei sau chiar de secretar general adjunct al Guvernului.

 

Vila Florica – Muzeu Național. Deputații PSD de Argeș l-au trădat pe Manu

Luni, 23 Decembrie 2019 21:01

# Dintrei cei șase deputați PSD, trei au votat «pentru» și ceilalți trei s-au abținut
Dan Manu,președintele Consiliului Județean Argeș, a fost trădat de colegii săi de partid pe tema subiectului Vila Florica – Muzeu Național! Manu a dorit ca Vila Florica să rămână în administrarea Consiliului Județean Argeș, dar Ministerul Culturii avea deja alte planuri. Săptămâna trecută,  în ședința de plen a Camerei Deputaților, a fost votat

Luptă aprigă pentru Primăria Pitești

Luni, 23 Decembrie 2019 20:40

# Până în februarie vor fi desemnați toți candidații pentru fotoliul de primar al municipiului
În Pitești, începutul anului o să fie unul tumultuos urmând ca partidele politice să își desemneze candidații care vor intra în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului. Una dintre temele de importanță majoră cu privire la alegerile locale este cea privitoare la schimbarea legislației, astfel încât primarii să fie aleși în două tururi de scrutin, nu în unul singur.

 

Să mai și râdem, ca să nu plângem. Președintele PNL Moșoaia a luat nadă la magazinul de unelte pescărești

Luni, 16 Decembrie 2019 13:53

# Acesta a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice # Liberalul a solicitat și Salvarea, pentru o rană aproape inexistentă

Șeful  PNL Moșoaia, respectiv șeful PMP din aceeași localitate , au avut divergențe terminate, așa cum s-a mai scris, cu sancționarea celor doi de către polițiștii de la IPJ Argeș, cu câte 400 de lei. După ședința de Consiliu Local, câțiva liberali locali au mers la un magazin din Trivale , unde lucra soția politicianului advers. Magazin de unelte de pescuit, accesorii de specialitate și nade.

Doi deputați de Argeș au luat ”drumul Brașovului”

Luni, 09 Decembrie 2019 16:04

Nu, cei doi deputați nu au părăsit organizațiile județene, însă au insistat pentru deblocarea lucrărilor – incredibil de amânate, pentru Drumul Național Pitești-Brașov.
Simona Bucura-Oprescu, deputat din partea PSD Argeș, a depus, chiar din 2016, o interpelare pe această temă: ”Atrăgeam atunci atenția că lucrările trenează, că nu s-a respectat calendarul asumat de părțile contractante, că riscul de producere a accidentelor rutiere este mare și că șoferii pierd foarte mult timp din cauza deselor opriri generate de semaforizarea din zonele de intervenție”.

 

Primărița din Ștefănești, exclusă din PSD

Luni, 09 Decembrie 2019 15:57

# Jenica Dumitru: „Moș Nicolae mi-a adus o excludere!”
După ce au reușit să nu se înțeleagă, primărița din Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, și organizația PSD Argeș, s-au despărțit. Copiii (capitalul electoral) rămân însă la proaspăta exclusă, partidul prezentând, de-a lungul timpului, în zonă, eșecuri electorale. Așadar, ofertele vor începe să curgă, de la alte formațiuni politice, pentru fosta pesedistă, și nu vor fi puține.

Ludovic Orban: „Vom înlocui toţi prefecţii şi toţi subprefecţii”

Luni, 25 Noiembrie 2019 14:48

Premierul Ludovic Orban a anunţat vineri seară că toţi prefecţii şi subprefecţii numiţi în timpul guvernării anterioare vor fi schimbaţi după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

 

Pagina 4 din 96

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea