Cristian Gentea: ”PSD solicită ca Parlamentul să adopte în regim de urgență Legea consumatorului vulnerabil”

Luni, 26 Iulie 2021 14:56

Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, președinte executiv PSD Argeș: Sute de mii de gospodării din toată țara riscă să fie deconectate de la rețeua electrică și peste jumătate de milion de români vor fi aruncați în întuneric.  În România secolului XXI, oamenii nu mai pot face fața prețurilor mari rezultate din liberalizarea fără cap a pieței energiei. PSD solicită ca Parlamentul să adopte în regim de urgență Legea consumatorului vulnerabil. Cu atât mai mult cu cât Guvernul vrea să anuleze prevederile ordonanței care asigura protecția acestor consumatori. Guvernul Cîțu ar fi trebuit să promoveze măsuri de protejare și sprijin pentru consumatorii vulnerabil și să renunțe la ideea de a elimina interdicția de deconectare a acestora de la utilități.

Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș: ”Premierul continuă să facă declarații halucinante despre creșterea puterii de cumpărare”

Luni, 26 Iulie 2021 14:55

În lumea lui Cîțu, totul e roz! În lumea reală e prăpăd! Premierul rămâne rupt de realitățile pe care le trăiesc românii și continuă să facă declarații halucinante despre creșterea puterii de cumpărare. Cică oamenii o duc mai bine, salariile lor au crescut mai repede și mai mult decât inflația și, prin urmare, cumpără mai mult și sunt mai fericiți. Îl îndemnăm pe premier, cu toată compasiunea, să coboare-n stradă din biroul în care împarte banii țării doar către acoliții săi și să vadă chinul din ce în ce mai mare al vieții de zi cu zi. Un calcul sumar arată că în fiecare lună o gospodărie plătește mai mult cu aproximativ 240 de lei pentru bunurile și serviciile esențiale din cauza scumpirilor!

 

 

Dr. Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș, despre dezastrul din sănătate: Cei vinovați trebuie să răspundă!

Luni, 26 Iulie 2021 14:52

Incompetența guvernanților de dreapta face victime!  România se confruntă cu o criză acută a medicamentelor și tratamentelor medicale pentru bolnavii cronici. Dezinteresul, nepăsarea și întârzierile enorme ale Ministerului Sănătății în realizarea achizițiilor medicamentelor vitale pentru #bolnavii cronici au provocat sute de decese în rândul acestora. PSD este alături de organizațiile civice care au anunțat că vor depune o plângere penală pe numele ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă, și va cere constituirea unei Comisii Parlamentare de anchetă care să verifice activitatea de la Ministerul Sănătății.  Ce s-a întâmplat și ce se întâmplă acum nu poate fi trecut cu vederea! Cei vinovați trebuie să răspundă!

Liberalii argeșeni, repetenți la capitolul educație. Filarmonica Pitești – devastată de peneliști

Luni, 26 Iulie 2021 12:24

 

Liberalii argeșeni și-au ales sâmbătă, 24 iulie, noua conducere, în urma unei ședințe care s-a desfășurat la Filarmonica Pitești. Dacă la capitolul obediență, aceștia au rămas fideli președintelui Adrian Miuțescu, sub mandatul căruia PNL Argeș a ajuns în ultimele șase organizații din țară, în schimb, la capitolul educație au picat cu brio.

 

Mizeria „politică”, de după alegeri, s-a putut observa în clădirea Filarmonicii din Pitești, acolo unde au rămas urmele victorioase ale liberalilor lui Miuțescu.

 

Victor Bălășoiu a depus jurământul de primar al comunei Rociu

Marţi, 20 Iulie 2021 13:52

# La eveniment a participat și tatăl său, deputatul Aurel Bălășoiu - fostul primar al comunei

Victor Mihai Bălășoiu a depus astăzi jurământul de credință, fiind învestit în funcția de primar al comunei Rociu. Acesta a câștigat de o manieră categorică alegerile locale parțiale organizate pe 27 iunie.

La ceremonia de învestire au fost prezenți astăzi președintele PSD și al Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă, deputații Simona Bucura-Oprescu (secretar executiv al PSD Argeș), Aurel Bălășoiu, Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, senatorul Cristina Stocheci, primarii Petre Funie din Slobozia, Mihai Georgescu din Călinești, Dan Stroe din Bradu, primarul ales al comunei Aninoasa - Marius Nicolae Manole, precum și preoți ai parohiilor din comuna Rociu.

Radu Perianu: ”Filiala PNL Argeș are nevoie de democrație ca de aer!”

Marţi, 20 Iulie 2021 08:14

Proaspăt declarat contracandidat al lui Adrian Miuțescu pentru șefia PNL Argeș, Radu Perianu, în prezent consilier al prim ministrului Florin Câțu, nu se sfiește să folosească cuvinte tari pentru a-l caracteriza pe actualul șef politic al liberalilor din județ.
Radu Perianu: ”Această filială are nevoie de democrație ca de aer! Liberalii argeșeni respiră un aer politic aproape toxic în interiorul filialei! Dincolo de asta, am spus deja, vreau să duc filiala în primele 20 din țară!

 

Mesajul lui Gentea către Miuțescu: „Ce semeni, aia culegi!”

Joi, 15 Iulie 2021 13:30

 

# „Un an m-a terorizat, pur și simplu, ca să mă schimbe!”, mai precizează Cristian Gentea

 

Lamentările politice ale președintelui Adrian Miuțescu au ajuns și în atenția primarului Piteștiului, Cristian Gentea. După episodul cu demiterea Lilianei Murguleț din fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, Miuțescu s-a plâns, în spațiul public, că se fac presiuni de către unii liberali pentru a schimba din funcție… alți liberali. Acest lucru a fost comentat de Cristian Gentea care a precizat că și el a fost supus la presiuni foarte mari, de către președintele PNL Argeș, în perioada când deținea funcția de director general la Regia AutonomăTehnologii pentru Energia Nucleară (RATEN). Acum, președintele PNL Argeș culege doar ce a semănat!

Directorul Finanţelor Argeş va fi MAZILIT?

Marţi, 13 Iulie 2021 23:30

# Şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu, tună şi fulgeră
Premierul Florin Cîţu pune tunurile pe oamenii din garda lui Ludovic Orban. După ce a orchestrat demiterea Lilianei Murguleţ din fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, nume noi se află pe lista scurtă de viitori maziliţi. E în cărţi şi şefa Finanţelor Publice Argeş, Georgeta Iliuţă. Informaţia a fost confirmată chiar de preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu. Supărat că îi pleacă oamenii de încredere, Miuţescu a făcut declaraţii virulente la adresa primului-ministru Florin Cîţu.

 

Adrian Miuțescu a vorbit puțin și rar în ședințele din Parlament

Marţi, 13 Iulie 2021 23:26

# Deputatul argeșean a luat cuvântul o singură dată

Puțin și rar! În afară de cuvintele rostite cu ocazia depunerii jurământului de parlamentar, Adrian Miuțescu a mai luat o singură dată cuvântul în ședințele Camerei Deputatilor și Senatului. Într-o jumătate de an de mandat, deputatul argeșean se remarcă doar cu câteva propoziții rostite. Un total de 1 minut și 13 secunde, în ședința Camerei Deputaților din 12 mai 2021. Miuțescu a avut o prezentare scurtă la dezbaterea Proiectului de Lege pentru ratificarea Acordului între Guvernul României şi Guvernul Statelor Unite ale Americii privind cooperarea în legătură cu proiectele nuclearo-energetice de la Cernavodă şi în sectorul energiei nucleare civile din România.

Ducele de Albota: „Sunteți jalnici, vă dau dracu de bețivi!”

Marţi, 13 Iulie 2021 23:22

Primarul Ion Dumitru de la Albota s-a dezlănţuit pe contul de socializare, supărat că unii rivali s-au întrecut cu gluma şi au lansat atacuri la adresa angajaţilor din primărie. Şi cum ducele de Albota e din cale-afară de temperamental, i-a înjurat şi i-a jignit pe vinovaţi, poate s-or sătura de bârfe şi răutăţi. „Măi gașcă de saltimbanci a comunei Albota, când beți voi câteva sticle de vin (zeci) lăsați salariații primăriei în afara discuţiilor voastre! Acești oameni au contribuit din plin la confortul în care trăiți astăzi ! Sunteți jalnici, drept pentru care… vă dau dracu de bețivi!”, a scris primarul, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Deputatul Aurel Bălășoiu l-a luat la întrebări pe Cîțu: „Cât vor mai crește prețurile la produsele importante?”

Marţi, 13 Iulie 2021 21:14

Deputatul Aurel Bălășoiu i-a adresat lui Florin Câțu, prim-ministrul României, o întrebare privind creșterile semnificative de prețuri, din ultima perioadă, la produsele importante. Parlamentarul argeșean susține că după ce a început să crească prețul la carburant, s-a observat apoi un val de scumpiri și la alte produse.

Radu Perianu: „Aroganța cu care dl Miuțescu se laudă cu locul 37 pe țară reprezintă o reală sfidare”

Marţi, 13 Iulie 2021 19:27

# Perianu candidează la şefia PNL Argeş! # Alina Gorghiu: Succes, Radu! Ești soluția potrivită pentru PNL Argeș!

Avocatul Radu Perianu, consilierul personal al premierului Florin Cîţu, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL Argeş. Rival declarat al lui Adrian Miuţescu, Perianu a făcut parte din tabăra răzvrătiţilor care, în trecut, au cerut demiterea lui Miuţescu din fruntea organizaţiei judeţene a PNL.

 

După demiterea Lilianei Murguleţ, Gelu Tofan este pe LISTA NEAGRĂ!

Marţi, 13 Iulie 2021 14:34

Demiterea Lilianei Murguleţ de la şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş deschide cutia Pandorei în PNL Piteşti. Un alt personaj emblematic este pe lista neagră. Este vorba depre viceprimarul orașului, Gelu Tofan, noul preşedinte al PNL Piteşti, care ar putea pierde funcţia de vice dacă Congresul PNL se va terminat cu un rezultat favorabil pentru premierul Florin Cîţu.

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor – întrebat de stadiul declarării Pădurii Trivale drept arie protejată

Marţi, 13 Iulie 2021 09:13

Barna Tanczos, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a fost întrebat, recent, de senatorul Dănuț Bica despre stadiul procedurilor privind declararea Pădurii Trivale drept arie protejată de interes național. Deși a fost elaborată o primă documentație necesară instituirii regimului de rezervație naturală pentru o suprafață de 432,3363 hectare din cadrul Pădurii Trivale, pe care Agenția Regională pentru Protecția Mediului Pitești a înaintat-o în anul 2010 la Ministerul Mediului și Pădurilor în vederea promovării prin hotărâre de Guvern, nici până în acest moment  nu s-a realizat ceva concret.

 

Alina Gorghiu a târât Inspectoratul Şcolar Argeş într-un scandal naţional

Luni, 12 Iulie 2021 23:35

# Fosta șefă a ISJ – acuzată (fără probe) că a folosit elevi pentru alegerile din PNL Piteşti

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a postat pe Facebook un mesaj plin de venin la adresa inspectorului şcolar general al ISJ Argeş, Liliana Murguleţ. Pentru că aşa i-a şoptit o păsărică, Gorghiu a declarat că Liliana Murguleţ a folosit elevi de liceu drept votanţi la alegerile PNL Piteşti, care au avut loc pe data de 4 iulie. De fapt, Alinuţa (argeşeancă de-a noastră) e supărată că şefia PNL Piteşti a fost câştigată de Gelu Tofan. Aşa că a dat cu bobii şi a aflat că doamna Murguleţ a înscris elevi în PNL, elevi care l-ar fi votat pe Tofan. Informaţia nu a fost dovedită, dar cum Gorghiu e mare vedetă la nivel naţional, enunțurile ei au făcut valuri.

 

Alinuţa Gorghiu e fan Monica Anisie, fostul ministru „pepsiglas”

Luni, 12 Iulie 2021 23:29

Senatoarea Alinuţa Gorghiu e în focuri! Sunt alegeri PNL în toate organizaţiile din ţară, iar argeşeanca noastră le face galerie tuturor celor pe care-i vrea preşedinţi de filiale. La Piteşti, n-a avut baftă. A câştigat Tofan (omul lui Miuţescu via Orban), dar Alinuţa s-a bucurat de ceva „succesuri” în ţară şi în Capitală. De exemplu, la Bucureşti, în organizaţia PNL Sector 2 a câştigat Monica Anisie, fost ministru al Educaţiei, care a avut o prestaţie jalnică şi care a gafat pe măsura competenţei. Dar ce mai contează trecutul? Alina Gorghiu e fanul lui Anisie. Cin’ se-aseamănă se-adună!

 

Cristian Gentea: „Șomajul în rândul tinerilor ajunge la 23%!”

Luni, 12 Iulie 2021 21:11

Cristian Gentea, președintele executiv al PSD Argeș, a precizat că șomajul în rândul tinerilor a crescut considerabil în ultima perioadă. Primarul municipiului consideră că măsurile luate de Guvernul Cîțu au condus la  pierderea a mii de locuri de muncă.
„În timp ce premierul Cîțu vorbește despre creștere economică și despre cât de fericiți sunt românii sub guvernarea actuală, șomajul a atins cote record. Cei mai afectați sunt tinerii, șomajul în rândurile acestora ajungând la o alarmantă pondere de 23%!

Aurel Bălăşoiu: „Donez votul meu pentru USR Rociu”

Luni, 05 Iulie 2021 22:50

# Deputatul PSD a făcut mare mişto de USR-istul Ionuţ Moşteanu

Alegerile locale parţiale s-au încheiat la Rociu cu un succes răsunător! A câştigat PSD-ul cu un scor demenţial – 72%. Noul primar este tânărul Victor Bălăşoiu, fiul deputatului Aurel Bălăşoiu, fost primar la Rociu până anul trecut, când a intrat în Parlament. Deşi mulţi ironizează situaţia, vorbind de dinastia de la Rociu, tata-Bălăşoiu nu-şi lasă odrasla în gura leilor. Primul care a fost şifonat este deputatul Ionuţ Moşteanu. După ce USR-ul a pierdut ruşinos la Rociu, Aurel Bălăşoiu i-a servit-o lui Moşteanu în mod profesionist.

 

O fostă jurnalistă a câştigat şefia organizaţiei PNL, într-o comună din Argeş

Luni, 05 Iulie 2021 12:48

Denisa Maria Catrinu, fost candidat PNL la Primăria Dobreşti, este noul preşedinte al organizaţiei liberale. Denisa a absolvit Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, specializarea Jurnalism a Universităţii din Piteşti şi a lucrat ani buni în mass-media din Argeş, ca moderator TV.
Ulterior s-a dedicat politicii, devenind membru PNL. La alegerile locale din 27 septembrie 2020, a candidat, fără succes, la Primăria comunei Dobreşti. Totuşi, în ciuda rezultatului, colegii din organizaţie au apreciat că Denisa Catrinu poate fi un mare câştig pentru filiala comunală.
Ştefan Butnaru

Argeșeanca Alina Gorghiu, umplută de respect de internauți pe pagina de Facebook

Luni, 05 Iulie 2021 12:42

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Cîțu a fost respinsă, săptămâna trecută, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. La scurt timp după încheierea votului, Alina Gorghiu, senator PNL originar din Argeș, a reacționat pe pagina sa de Facebook.
”Avem confirmarea. Votul de astăzi, din Parlament, la moțiunea de cenzură, arată că prim-ministrul Cîțu și echipa sa reprezintă formula sănătoasă de care România are nevoie până în 2024.

 

Pagina 4 din 117

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea