Ajuns la marginea prăpastiei politice, Ionuț Moșteanu se ocupă de trotuare!

Miercuri, 26 Octombrie 2022 11:22

Ce a fost și ce-a ajuns! USR-ul e în moarte clinică! Abia mai respiră pe social-media și se vede că luptă să supraviețuiască în arena politică. Sfârșitul e aproape, iar șeful Cătălin Drulă se chinuie să mai găsească vreun proiecțiel mic de tot pe care l-ar putea promova. „Pușca și cureaua lată”, vorba cântecului! Iar deputatul argeșean Ionuț Moșteanu se implică și el în „Redăm trotuarele pietonilor”. Primii care au reacționat au fost chiar prietenii virtuali ai lui Moșteanu. Proiectul în sine e un fel de frecție la piciorul de lemn, dar USR-ul visează că va salva România.

 

Alina Gorghiu s-a îmbrăcat ca la priveghi la întâlnirea cu preşedintele Senatului francez!

Miercuri, 26 Octombrie 2022 09:05

Săptămâna trecută, şefa Senatului României, Alina Gorghiu, s-a întâlnit cu Gérard Larcher, președintele Senatului Franţei. O întrevedere diplomatică pe care Alina Gorghiu a prezentat-o în cele mai alese cuvinte, pe pagina sa de Facebook. Nici nu se putea altfel, nu? Păcat că s-a îmbrăcat ca la privegi, într-un costum negru, fără nicio pată de culoare. Poate pun băieţii de la PNL Argeş, mână de la mână şi-i plătesc şefei de partid un consultant vestimentar. Uneori nu e important doar să ai funcţii importante, ci şi să ştii ce să faci şi cum să te comporţi în anumite situaţii cheie. Să nu uităm că prin vară, aceeaşi Alina Gorghiu asorta un ceas smart şi pantofi stiletto la un autentic costum popular din Muscel. Deci a mai comis-o şi cu alte ocazii, n-ar fi prima dată...

 

Alegeri interne la PSD Curtea de Argeș. Iată noua echipă!

Marţi, 25 Octombrie 2022 22:19

Joia trecută a avut loc Conferința Municipală a PSD Curtea de Argeș.  În urma votului exprimat de către membrii prezenți la Conferință, primarul Constantin Panțurescu a fost ales în funcția de președinte al PSD Curtea de Argeș.

Viceprimarul Ștefan Dumitrache a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte al organizației, iar în funcții de vicepreședinți au fost aleși Ana Răduţu-Babeţ, Marius Deaconu, Viorel Popescu și Răzvan Bădescu. Nicolae Stancu este secretar executiv, iar Biroul Politic Municipal include alți 10 membri.

La eveniment au participat deputații Simona Bucura-Oprescu - secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, consilieri locali și secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

Emanuel Soare: „Această coaliție nu va livra nimic!”

Joi, 20 Octombrie 2022 20:52

# Un prieten virtual îi transmite:  „Când ați fost cu Miutescu &company și cu Orban nu v-a interesat că sărăcia este în plină floare”

Da, fostul prefect liberal Emanuel Soare se laudă cu veridicitatea profețiilor sale: ”Am spus-o de la început, această coaliție nu va livra NIMIC”. Un început de opoziție din partea unui politician care a trecut la un partid netestat de alegători.

 

PER Argeș pierde al treilea consilier local la Moșoaia

Joi, 20 Octombrie 2022 08:26

Ghinion de neșansă, Partidul Ecologist Român a pierdut, în urmă cu câteva zile, al treilea ales local de la Moșoaia. Este vorba de avocata Cristina Marinac (foto), care și-a dat demisia din Consiliul Local Moșoaia din motive personale. Moșoienii îi mai votaseră, la alegerile din 2020, pe Mihai Alexandru Lucian (care a fost mult timp președintele PNL Moșoaia, apoi președinte PER) și pe Joltea Mihail. Cei doi au fost excluși, între timp, pentru absențe.

Trei, Doamne, și... niciunul!

Adrian Miuţescu a sărbătorit 1 an de Forţa Dreptei şi ZERO proiecte pentru Argeş!

Miercuri, 19 Octombrie 2022 14:22

Pe 14 octombrie, partidul Forţa Dreptei a sărbătorit un an de la înfiinţare, iar deputatul argeşean Adrian Miuţescu a marcat acest moment printr-o postare pe Facebook, destul de insipidă, am spune noi. Şi că tot a trecut un an, unde sunt câinii cu covrigi în coadă care ni se promiteau, pe vremea când foştii liberali (printre care şi Miuţescu şi Emanuel Soare) dezertau din PNL pentru a-i satisface orgoliile lui Ludovic Orban de a-şi face partid? Cât ne-am străduit, nu am găsit niciun proiect pentru Argeş al partidului Forţa Dreptei. Şi nici la Centru nu s-a produs vreo minune, cu Orban la butoanele acestui partid.

 

 

Cristian Gentea: „PSD a promovat programe și măsuri în favoarea antreprenorilor români de aproximativ 17 miliarde de euro!”

Marţi, 18 Octombrie 2022 23:49

PSD a promovat de când este la guvernare programe și măsuri în favoarea antreprenorilor români de aproximativ 17 miliarde de euro! „Am susținut mereu ideea că statul are obligația să intervină atunci când echilibrele economice sunt grav afectate de disfuncționalități cronice majore! Iar PSD a promovat de când este la guvernare programe și măsuri în favoarea antreprenorilor români de aproximativ 17 miliarde de euro, adică 6 procente din PIB! Este un sprijin fără precedent, de trei ori mai mare decât în guvernările Cîțu și Orban. Cifrele vorbesc de la sine despre măsurile de sprijin gândite de PSD pentru IMM-uri în această perioadă grea:

 

Fost președinte al Tribunalului Argeș: „Se dorește ca judecătorii să devină adevărate ținte ale serviciilor secrete”

Marţi, 18 Octombrie 2022 12:50

Doi foști judecători susțin că magistrații care vor refuza să colaboreze cu serviciile secrete vor deveni ținte pentru acestea, în cazul in care Parlamentul nu va introduce restricții si sancțiuni clare pentru imixtiunea serviciilor de informații în justiție. Mariana Vârgă, fosta președinta a Tribunalului Argeș, și Constantin Udrea de la Curtea Militară de Apel, actuali vicepreședinți ai Alianței Pentru Patrie, atrag atenția că forma proiectului noii legi de organizare judiciară votată în comisia parlamentară comună, în ședința de marți, 11 octombrie 2022, permite reintroducerea protocoalelor secrete între serviciile de informații și instanțe, parchete și alte institutii din justiție

 

 

Eu! Ba eu! Alina Gorghiu și Ionuț Moșteanu s-au întrecut în declarații privind proiectul „Fără penali în funcții publice”

Marţi, 18 Octombrie 2022 12:48

Camera Deputaţilor a adoptat, săptămâna trecută, două iniţiative legislative care prevăd interdicţia persoanelor care au fost condamnate definitiv la pedepse privative de libertate, pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie, de a candida şi de a fi alese în funcţiile de senator, deputat, respectiv de primar, preşedinte al Consiliului judeţean, consilier judeţean, consilier local, dacă nu a intervenit reabilitarea, amnistia postcondamnatorie sau dezincriminarea.

Aceste inițiative au creat extaz în declarațiile liderilor PNL Argeș și USR Argeș. Senatoarea Alina Gorghiu și deputatul Ionuț Moșteanu s-au întrecut în declarații care mai de care mai pompoase.

Președinta liberalilor argeșeni susține că legile au fost initiate de ea și de partidul său, în timp ce vicepreședintele USR susține că inițiativa lor „Fără Penali” a fost cea care a pus presiune pe politicieni.

Șeful PNL Pitești, cu business de lubrifianți, a fost numit în Consiliul de Administrație de la Engie România

Marţi, 18 Octombrie 2022 12:39

 

Mihai Coteț, antreprenor, președintele PNL Pitești și consilier local la Pitești, a fost numit membru în Consiliul de Administrație (CA) la unul dintre marii furnizori și distribuitori locali de gaze naturale, Engie România SA.

Numirea a fost făcută la propunerea Ministerului Energiei, care deține circa 37% din acțiunile companiei, informează profit.ro.

Președintele PNL Pitești l-a înlocuit în funcție pe Ionuț Stelian. Ceilalți reprezentanți ai statului în CA-ul Engie România sunt Daniela Nicolescu, secretar de stat în Ministerul Economiei și secretar general al Organizației Femeilor Liberale, și Constantin Ștefan, secretar de stat în Ministerul Energiei și fost director de trading la Complexul Energetic Oltenia.

 

Cristian Boureanu: „Nu am câştigat bani din politică!”

Marţi, 18 Octombrie 2022 07:52

Cristian Boureanu, fostul preşedinte al PDL Argeş şi fost deputat de Argeş, a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări” a lui Denise Rifai. Întrebat câţi bani a făcut din politică, Boureanu a dat un răspuns surprinzător, mai ales pentru noi cei din Argeş care ni-l amintim pe fostul democrat-liberal cum era pe cai mari în partid, cu o bună vizibilitate la Centru.

„Nu am câştigat bani din politică. Salariul meu până în 2012, când am hotărât că părăsesc Argeşul, ca deputat, a fost întotdeauna investit, şi suma forfetară, în totalitate, în cabinetele parlamentare. Iar la un moment dat am avut 12 cabinete parlamentare simultan, în judeţul Argeş, în diferite localităţi, în Piteşti, în oraşe şi comune”, a spus politicianul.

Inițiativa legislativă cetățenească, sprijinită de Partidul Umanist Social Liberal, a strâns, deja, 18.000 de semnături

Sâmbătă, 15 Octombrie 2022 17:20

Inițiativa legislativă cetățenească privind “recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale”, sprijinită de Partidul Umanist Social Liberal, se bucură de un real succes în rândul oamenilor, un număr important semnând, deja, pentru acest proiect.

Până în prezent, s-au strâns 18.000 de semnături, din totalul de 100.000, necesar pentru depunerea inițiativei.

 

Deputatul PUSL, Steluța Cătăniciu, cere publicarea numelui furnizorului de energie care își bate joc de români

Miercuri, 12 Octombrie 2022 21:16

Steluța Cătăniciu, deputat PUSL, a depus marți, 11 octombrie, o interpelare adresată domnului Dumitru Chiriță, președinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), pe tema “modului în care instituția pe care acesta o reprezintă înțelege să își exercite atribuțiile care îi revin, conform legii”.

“Am urmărit cu stupoare și cu mare îngrijorare declarația vicepreședintelui ANRE, Zoltan Nagy-Bege, prin care ne-a anunțat public faptul că: “Un furnizor mare, nu-i dau numele, din luna mai nu a emis nici o factură la energia electrică” și că “dintre cei care nu au plătit facturi, probabil vor plăti factura pentru cinci luni”, sfătuind românii să plătească în avans facturile”, a declarat deputatul PUSL.

După doi ani de mandat, vicele Mihai Mihăilescu ţine audienţe!

Miercuri, 12 Octombrie 2022 13:47

Viceprimarul Mihai Mihăilescu s-a pus cu burta pe treabă, după doi ani în care a învăţat (oare?) care e treaba prin Primăria Piteşti. Zile trecute, vicele a anunţat pe pagina sa de socializare că-i aşteaptă pe cetăţeni la audienţe. În fiecare marţi, de la ora 8.00, USR-istul îi aşteaptă pe oameni să se plângă de cum merg treburile prin urbe. Că ne imaginăm deja că nu vine nimeni la Mihai Mihăilescu pentru a-l lăuda pe primarul Cristian Gentea.

Dincolo de orice răutăţi pe care le-am putea spune, având în vedere că mulţi ziarişti ştiu mai multă administraţie decât viceprimarul Mihăilescu, înţelegem că povestea asta cu audienţele a venit ca să-l ajute pe vice ca să-l mai cunoască şi pe el lumea. Cum a stat mai mult prin birou, dacă-l scoţi pe domnu’ vice de la USR pe strada mare, nu-l prea ştie nimeni. Plus că numai mâine nu-s localele din 2024, iar USR-ul trebuie să arate cumva că a făcut ceva pentru Piteşti.

 

Important! Bani pentru eficientizarea energetică şi consolidarea seismică a blocurilor de locuinţe şi a clădirilor publice!

Miercuri, 12 Octombrie 2022 13:36

Ministerul Dezvoltării va lansa pe 10 octombrie, la ora 10:00, cel de-al doilea apel de proiecte pentru eficientizarea energetică şi consolidarea seismică a blocurilor de locuinţe şi a clădirilor publice, finanţate prin PNRR, anunță deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților.

Alocarea financiară estimată pentru această a doua rundă este de 985.405.000 de euro pentru lucrări de intervenție integrate atât la clădiri rezidențiale multifamiliale, cât și la clădiri publice.

 

Alina Gorghiu se pricepe şi la infrastructură! Deşi nu se vede...

Marţi, 11 Octombrie 2022 15:00

Recunoaştem că infrastructura în Argeş e la pământ. Nu trebuie să fii mare specialist ca să-ţi dai seama că-ţi rupi maşina pe drumurile din judeţ, că de 30 de ani se peticeşte ’ici, ´colo, iar adevăratele lucrări de reparare a drumurilor sunt încă SF-uri. Infrastructura rămâne totuşi o bună temă de campanie electorală, iar săptămâna trecută, şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, a organizat la Piteşti, dezbaterea “Momentul adevărului. Ce facem cu infrastructura și cu transporturile rutiere?”. Au venit specialişti de la Bucureşti, au vorbit, au criticat şi au plecat acasă. Tipic.

Bineînţeles, a vorbit şi Alina Gorghiu. Ca o concluzie, am simţit dezbaterea ca pe o mare aflare în treabă! Cum spuneam şi cu alte ocazii, Alina Gorghiu se pricepe de minune la orice subiect. Important e s-o dea la televizor, că e gata să ne spună câte ceva şi despre NASA.

 

OFICIAL! USR a început campania electorală la Piteşti!

Marţi, 11 Octombrie 2022 10:48

USR a început campania electorală la Piteşti! Iar începutul e promiţător... Ceva venin la adresa fostului primar Cornel Ionică, dar şi săgeţi ascuţite împotriva edilului Cristian Gentea. Deputatul USR-ist Ionuţ Moşteanu şi-a strâns gaşca de la partid şi a plecat la pas prin Piteşti. A stat de vorbă cu oamenii, a luat pulsul cetăţii şi e de rău. Piteştenii trăiesc greu, simt recesiunea, iar la finalul unei posări a lui Moşteanu aflăm că Gentea e de vină. Ce le mai place shaorma, băieţilor de la USR. Aia cu de toate. Unde Guvernul, Ionică, Gentea, sărăcia, ratele, preţurile tot mai mari, sunt băgate în aceeaşi oală. După discernământul politicianului care, în campania electorală, face orice pentru încă un vot.

 

APP Argeș - inaugurare de sediu cu peripeții! Codrin Ștefănescu, blocat în lift la Pitești

Marţi, 11 Octombrie 2022 09:28

# „Eu nu sunt Dragnea să impun de la centru că îmi dă Coldea listă”, a precizat secretarul general APP

Sediul organizației județene al Alianței Pentru Patrie Argeș a fost inaugurat, săptămâna trecută, cu peripeții. Codrin Ștefănescu, secretarul general APP, deputatul Francisc Tobă și Daniel Manole, coordonatorul organizației APP Argeș au rămas blocați în liftul clădirii unde își are sediu organizația. A fost un moment hilar, liftul urcând doar aproximativ un metru apoi blocându-se brusc.

A fost agitație mare! Codrin Ștefănescu a cerut, în mod imperativ, ca situația să se rezolve cât mai repede. Așa s-a și întâmplat, problema fiind rezolvată în aproximativ 10 minute. Situația a fost tratată cu mult haz, Ștefănescu susținând că nu i s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Pentru trecerea timpului s-a făcut și un selfie!

 

 

Codrin Ștefănescu, blocat în lift la Pitești

Vineri, 07 Octombrie 2022 12:48

Sediul organizației județene al Alianței Pentru Patrie Argeș a fost inaugurat cu peripeții.


Codrin Ștefănescu, secretarul general APP,  deputatul Francisc Tobă și Daniel Manole, coordonatorul organizației APP Argeș au rămas blocați în lift. A fost un moment hilar, liftul clădirii urcând doar aproximativ un metru apoi blocându-se brusc.

Fostul prefect Emanuel Soare, supărat că Forţa Dreptei nu apare în cel mai recent sondaj CURS!

Miercuri, 05 Octombrie 2022 08:07

La sfârşit de septembrie, CURS a dat publicităţii cel mai recent sondaj de opinie. Potrivit rezultatelor, 35% dintre cei chestionaţi ar vota cu PSD, 22% - cu PNL, 15% - cu AUR, 8% - cu USR şi 5% - cu UDMR. Celelalte partide PMP, PU-SL, PER, SOS România nu ar trece pragul electoral, în cazul în care ar fi alegeri parlamentare. Mai mult, partidul Forţa Dreptei, condus de Ludovic Orban, nici măcar nu apare în sondaj, fapt care l-a iritat pe fostul prefect Emanuel Soare, acum preşedinte Forţa Dreptei, în Argeş.

 

 

Pagina 4 din 132

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea