Ionuţ Moşteanu, întâmpinat cu HATE după ce şi-a anunţat candidatura la Primăria Piteşti: „Ai fost un loser şi data trecută. Ai să rămâi un loser şi acum”

Luni, 12 Februarie 2024 14:17

 

“Candidez pentru Primăria Piteşti. Mă voi lupta şi voi munci pentru a construi un Piteşti modern.” Eternul candidat la Primăria Piteşti se întoarce! Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, şi-a anunţat candidatura pentru fotoliul de primar al Piteştiului, dar succesul pe care-l va avea la alegerile locale se poate vedea din zecile de mesaje negative pe care le-a primit pe pagina de socializare.

“Cea mai bună glumă de la început de an! Succes. Locul 4 asigurat”

Premierul Marcel Ciolacu, în vizită la Consiliul Județean Argeș

Joi, 08 Februarie 2024 12:05

Premierul Marcel Ciolacu a fost miercuri, 7 februarie, într-o vizită de lucru în județul Argeș. Președintele PSD a vizitat uzina Dacia de la Mioveni, prilej cu care a testat noul Duster, lansat la finalul anului trecut, după care a mers la Consiliul Județean Argeș unde a purtat mai multe discuții cu președintele Ion Mînzînă.

La vizita de la Uzina Dacia, premierul a fost însoțit de ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, de ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan Gruia, de Mihai Alexandru Ghigiu - șeful Cancelariei Primului Ministru, de europarlamentarul Victor Negrescu, de președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, de primarul municipiului Pitești Cristian Gentea.

 

Mihai Coteț atacă, vânjos, Primăria Pitești cu... dulăpioare!

Joi, 08 Februarie 2024 08:09

 

Conferință de presă vijelioasă a PNL Argeș, săptămâna trecută. În care nu am aflat nimic. Nimic nou, am putea spune, dacă nu ne-ar pufni râsul. Pentru că am aflat, de la domnul Coteț - viitor candidat pentru Primăria Pitești – că administrația locală nu se îndură și nu vrea să pună în școli... dulăpioare! Ce? Dulăpioare! Cuuum? Dulăpioare!

Mihai Coteț: ... Un alt proiect pe care l-am propus... și cerut insistent de părinți și de bunici sunt dulăpioarele acelea pe care orice elev de școală ar trebui să le aibă pe hol... am revenit cu proiectul și încercăm să convingem administrația să facă măcar trei școli pilot... copiii și-ar lăsa, astfel, o parte din rechizite la școală...”

 

Șefa PNL Argeș impune, la alegeri, multe candidaturi feminine

Miercuri, 07 Februarie 2024 14:15

 

Șefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, anunţă că numărul femeilor liberale care vor candida în acest an la funcţii de primar în judeţ va fi dublu faţă de alegerile din 2020, conform Agerpres.

„Am solicitat tuturor preşedinţilor de organizaţii să identifice candidaţi femei, motiv pentru care sunt în măsură să vă spun că, până la momentul acesta (...), am identificat 15 candidate doamne în organizaţiile judeţului Argeş. Vorbesc exclusiv de candidate la primărie (...). La momentul acesta (...) vom avea candidate 15 liberale care şi-au asumat această candidatură, faţă de anul 2020 când, vă amintesc, au fost şapte femei. Asta înseamnă mai mult decât dublu", a declarat Alina Gorghiu la Piteşti.

 

 

Elena Lasconi, la numirea lui Adrian Vlădău: „Tu oricum ai fost viceprimarul de la magazin”

Miercuri, 07 Februarie 2024 09:12

 

# „Bă, când începi, că nu are cine să-mi semneze nici măcar delegațiile?!”

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului local Câmpulung, desfășurată în data de 31 ianuarie, consilierii locali au ales al treilea viceprimar din mandatul 2020-2024. În funcție a fost numit Adrian Vlădău, de la USR. Amintim că Nicolae Zaharia (PNL) și-a dat demisia din funcția de viceprimar în august 2022, în timp ce Constantin Țurțulea a renunțat la funcție, din motive personale, în ianuarie 2024.

„Mă onorează propunerea doamnei primar. Sunt convins că vom face treabă bună în continuare. Sunt alături de câmpulungeni de foarte mult timp, voi fi și mai implicat și împreună cu doamna primar sunt sigur că vom duce toate proiectele la bun sfârșit și vom face și altele noi", a precizat în cadrul ședinței Adrian Vlădău.

 

Cătălin Teodorescu: ”Marcel Ciolacu râde de oameni? Scoate din lista compensatelor alimente importante și introduce magiunul?”

Miercuri, 07 Februarie 2024 08:23

 

Cătălin Teodorescu, destul de recent intrat în AUR, este din ce în ce mai acid la adresa guvernanților. El îi acuză, pe aceștia, de grave încălcări, potențiale, ale legii. Comasarea alegerilor locale și europarlamentare este neconstituțională, iar principalul scop este bulversarea votanților, a declarat Cătălin Teodorescu. Acesta a explicat că legea prevede că un ales local are un mandat de patru ani, mandat care s-ar încheia în toamnă și nu în luna iunie, când se preconizează alegerile europarlamentare.

 

 

Moşteanu speră ca USR să bată PNL-ul în 2024. Argeşean: “PNL i-a trădat pe români, iar voi USR ne-ați trădat pe noi, votanții voștri. Nicio diferență!”

Marţi, 30 Ianuarie 2024 14:23

 

Noroc cu reţelele sociale, că mai scoate şi Ionuţ Moşteanu capu’ în lumea virtuală. În realitate, e greu! Zilele trecute, deputaul USR a publicat pe Facebook un mesaj în care îi critica pe liberali, ba chiar spunea c-o să-i bată la alegeri: “Anul acesta le stricăm planurile”. Doar că Moşteanu trăieşte realităţi paralele şi nu vede că USR-ul e la perfuzii.

Unii dintre prietenii virtuali încearcă să-l aducă pe parlamentarul USR cu picioarele de pământ. De bun ce mai e USR-ul şi sigur pe electorat, s-a realizat alianţa de dreapta, USR-Forţa Dreptei – PMP, un fel de trei coceni şi restul paie, mai modern aşa…

 

Simona Bucura: „Am reuşit să creştem bugetul pentru biletele de tratament balnear”

Marţi, 30 Ianuarie 2024 11:05

 

 

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a anunţat că în acest an aproape 135.700 de bilete la tratament balnear vor fi asigurate prin Casa Națională de Pensii. Anul trecut au fost asigurate 120.000 în anul 2023. Aproximativ 60.000 de locuri vor fi asigurate în bazele de tratament administrate de Casa Națională de Pensii.

„Suntem conștienți de nevoile persoanelor ajunse la pensie, dar și de ale celor care au suferit accidente de muncă sau au dobândit boli profesionale, și încercăm să răspundem adecvat acestor situații. În acest an am reușit să creștem bugetul alocat pentru biletele de tratament balnear și să majorăm cu aproape 16.000 numărul locurilor pe care le asigurăm”, a declarat ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu.

 

 

Peste 600 de reprezentanți ai PES activists România au pornit campania Anti-Ro-Exit

Marţi, 30 Ianuarie 2024 09:02

Peste 600 de reprezentanți ai PES activists România și membri ai Partidului Social Democrat s-au reunit la București, weekend-ul trecut, în cadrul unui eveniment de lansare a campaniei naționale Anti-Ro-Exit. Prin intermediul ei se vor arăta „avantajele apartenenței României la Uniunea Europeană, se vor scoate în evidență minciunile vehiculate de anti-europeni și vor explica efectele dezastruoase ale unui Ro-Exit”, se arată într-un comunicat emis de PSD Argeș.

Județul Argeș a fost reprezentat de o delegație de peste 30 de membri condusă de Viorel Enache, coordonatorul județean PES Argeș.

Deputatul Miuţescu - gargară pentru reducerea aparatului de stat!

Marţi, 30 Ianuarie 2024 08:26

 

# Pe vremea lui Orban însă, PNL-ul făcea angajări fără număr pe principiul pile şi relaţii!

E an electoral şi, deşi acum, deputatul Adrian Miuţescu e preşedintele local al unui partid (Forţa Dreptei) care va conta puţin la alegeri, parlamentarul joacă tare şi arată bubele actualei guvernări. Invitat la Antena3 Pitești, Miuţescu a vorbit despre derapajele Puterii, dar vedem că nu îşi aminteşte că şeful Ludovic Orban rupea tot când era la guvernare. Pe vremea când Adrian Miuţscu era pe cai mari în PNL Argeş, Orban îşi angaja în instituţiile de stat toate relaţiile şi pilele. Toţ cei care lingeau clanţele pe la PNL, erau plantaţi în funcţii cheie.

 

 

A început lupta electorală pentru fotoliul de primar al Piteştiului. Apostoliceanu îi aruncă săgeţi otrăvite lui Moşteanu!

Luni, 29 Ianuarie 2024 13:04

 

Se ascut săbiile războiului în Piteşti. Liberalul Sorin Apostoliceanu a fost invitat la emisiunea Exclusiv Argeş TV, de la postul local de televiziune, unde a vorbit despre planurile PNL, în 2024, la Piteşti. Apostoliceanu a spus că îşi doreşte să fie viceprimar, iar USR-istului Ionuţ Moşteanu i-a transmis să se lase de a mai candida, că data trecută (în 2020) a luat bătaie.

“Cred că în luna februarie vom anunţa şi candidatul la Piteşti. Din punctul meu de vedere, candidat va fi Mihai Coteț! Eu mi-aș dori să fiu, din nou, viceprimar!

 

Primarul Ion Dumitru: „Nu mă deranjează că m-ați dat dracu!”

Miercuri, 24 Ianuarie 2024 09:40

 

Primarul Ion Dumitru, de la Albota, a comentat pe pagina de Facebook pe seama anumitor bârfe care se aud prin comună, despre activitatea sa administrativă. Ducele îşi vede de treabă, iar rezultatele se văd, indiferent de ceea ce spun mâncătorii de seminţe de pe margine.

„V-ați supărat pe mine că fac podul la Mareș, iarna. În alte țări se lucrează și la minus 30 de grade. De 28 de ani îmi dați comenzi că vreți una, că vreți alta și le-am executat. Vine un moment când vă cer și eu, nu prea multe! Vă cer să votați la europarlamentare partidul care a făcut foarte multe pentru noi, și anume PSD, partid din care fac parte și eu și alte câteva sute dintre dumneavoastră!

 

 

Alina Gorghiu, ironizată la TV pe seama ţinutei pe care a purtat-o la vizita ministrei Ligia Deca în Argeş: ”Aşa era îmbrăcată? Sacoul ăsta este vintage, e din 2004, de la alianţa DA”

Luni, 22 Ianuarie 2024 15:36

 

Săptămâna trecută, ministra Educaţiei, Ligia Deca, şi ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, au venit în Argeş. După ce au vizitat Colegiile I.C. Brătianu şi Alexandru Odobescu din Piteşti şi Liceul Tehnologic Regele Mihai din Curtea de Argeş, cele două au susţinut o conferinţă de presă la PNL Argeş. Bineînţeles, ştirile au apărut şi în presa naţională, iar Alina Gorghiu a fost criticată la postul B1TV, din cauza sacoului portocaliu pe care l-a purtat în ziua în care s-a plimbat prin Argeş cu Ligia Deca.

 

Ion Mînzînă a explicat de ce va candida pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean

Luni, 22 Ianuarie 2024 13:32

 

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a explicat de ce va candida pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Argeș.

„Eu spun că nu numai eu, ci întreaga echipă pe care o avem acum vom continua pe acest drum, desigur, cu voia cetățenilor din Argeș. De ce? Pentru că am construit o ECHIPĂ extrem de eficientă în cei trei ani și două luni de când conducem județul la Consiliul Judetean Arges. Se trage linie pentru exercițiul financiar care s-a încheiat și pot spune că județul Argeș NU a ratat niciun proiect pe fonduri europene din cele pe care le-am început.

 

Pensii majorate din această lună pentru circa 148.000 de argeșeni!

Vineri, 05 Ianuarie 2024 11:01

Pensiile au fost majorate în această lună cu 13,8% ca urmare a aplicării Legii 360/2023. Din ianuarie 2024, valoarea punctului de pensie crește de la 1.785 de lei la 2.032 de lei.

De asemenea, indemnizația minimă socială de care beneficiază circa 30.000 de argeșeni crește de la 1.125 de lei la 1.281 de lei. La nivel național sunt circa 4,8 milioane de români pensionari care beneficiază de creșterea pensiilor începând cu 1 ianuarie.

Cătălin Teodorescu, declarații tăioase pe tema primirii în Schengen

Luni, 18 Decembrie 2023 13:05

 

Conferința de presă a AUR Argeș a constituit un prilej pentru fostul deputat ,Cătălin Teodorescu, să critice poziția prea slabă a României în privința aderării la spațiul Schengen

„Austriecii încearcă să ne mintă și să ne ducă de nas. Dacă nu suntem în stare să stăm la masa Schengen, de ce vor austriecii - și sunt primiți – să stea la masa bucatelor românești? Așa zisa intrare a României în spațiul Schengen este o umilință și bătaie de joc la adresa românilor” a declarat Cătălin Teodorescu, fost prefect și deputat de Argeș în urma declarațiilor făcute de premierul Marcel Ciolacu și de ministrul de Interne pe această temă.

 

 

Ordin pe unitate! Primarii PNL nu au voie să participe la evenimentul caritabil ,,Ignatul la Golești"

Miercuri, 06 Decembrie 2023 07:21

 

Umblă vorba prin târg că şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, nu-i lasă pe primarii liberali să taie porcul la Goleşti. Evenimentul e deja o tradiţie în judeţul nostru, an de an primarii aducând porci şi sacrificându-i conform obiceiurilor româneşti. După ce se face pomana porcului, iar invitaţii gustă din preparatele delicioase, carnea rămasă este donată centrelor de bătrâni şi copii, din cadrul DGASPC Argeş.

Primarul de la Albota, Ion Dumitru, le-a transmis edililor de la PNL o invitaţie la acest eveniment:

 

Legea privind sistemul public de pensii a fost promulgată

Luni, 04 Decembrie 2023 13:16

 

Președintele României a promulgat, săptămâna trecută, legea privind sistemul public de pensii.

Legea va aduce echitate între pensionari și va consolida principiul contributivității. Este cea mai amplă reformă a pensiilor. Proiectul a fost realizat împreună cu experții Comisiei Europene și ai Băncii Mondiale care au confirmat că noua lege este sustenabilă și va aduce stabilitate sistemului de pensii din România. Reforma este la fel de importantă și pentru salariați: răsplătește munca șicontributivitatea, încurajează natalitatea și stimulează continuarea studiilor.

 

 

Adrian Miuţescu nu a ratat Ziua Naţională a României!

Luni, 04 Decembrie 2023 12:53

 

Deputatul Forţa Dreptei, Adrian Miuţescu, a participat la festivităţile dedicate Zilei Naţionale a României, care s-au organizat de către Garnizoana Piteşti. Şi ca să nu vină cu mâna goală l-a luat şi pe prietenul Emanuel Soare, dar a adus şi o coroană de flori pentru a cinsti memoria înaintaşilor.

S-a pozat cu mâna la corazon şi nu de la pastile, ci de la patriotism. E greu… Apoi a postat un mesaj pe Facebook pe care l-am citit printre rânduri, că nu ne ştim plini de răbdare încât să-l citim pe Miuţescu.

 

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu: “Este important ca românii să știe că nicio pensie nu scade”

Marţi, 28 Noiembrie 2023 22:46

 

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, apreciază că Legea pensiilor, adoptată recent, este necesară pentru a înlătura nedreptăţile din sistem. Este de notorietate faptul că pensionari care au prestat aceleaşi activităţi, având aceeaşi contributivitate, primesc pensii mai mari sau mai mici pentru faptul că au ieşit din câmpul muncii în perioade diferite. Noua lege a pensiilor a fost adoptată de Camera Deputaţilor, însă va ajunge pe masa preşedintelui României, Klaus Iohannis, pentru promulgare. Ministrul Muncii a explicat la Antena 3 care sunt avantajele legii şi ce beneficii vor avea pensionarii.

 

 

Pagina 4 din 140

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea