Senatorul Narcis Mircescu este noul președinte al USR Argeș

Luni, 05 Iulie 2021 12:38

# Și-a învins categoric contracandidatul, cu 118 voturi la 11

La sfârșitul lunii iunie au avut loc alegeri pentru noua structură de conducere a filialei județene a USR PLUS Argeș. Pentru funcția de președinte au candidat senatorul Narcis Mircescu și Alin Kisim. Senatorul Narcis Mircescu a fost ales în funcția de președinte, fără mari probleme, câștigând alegerile cu 118 voturi la 11. Adrian Cârstea, secretar de stat în Ministerul Sportului și Tineretului, cel care a ocupat până acum fotoliul de președinte al USR Argeș, nu a mai vrut să candideze pentru un nou mandat în fruntea filialei. Din noua structură de conducere a Biroului Județean Argeș a USR fac parte următorii membri:

Argeșeanca Alina Gorghiu a dat-o, din nou, de gardul politic!

Luni, 05 Iulie 2021 11:03

Argeșeanca Alina Gorghiu parcă nu se mai satură să își ia critici pe facebook. Parcă o cere, nu altceva! Zilele trecute s-a gândit așa, din senin, să întrebe: ”Ce faceți mâine?”. Sute de persoane s-au grăbit să îi răspundă. O parte dintre răspunsuri vi le prezentăm în cele ce urmează:

- „Mă duc la cantina "asistaților sociali"... scuze a parlamentarilor,am aflat că se mănâncă bine și ieftin, doamna senator”;

- „Întorc banii cu lopata....datorita creşterii puterii de cumpărare, îmi rămân grămezi de bani pe +.....asta datorită lui F Cîțu şi alianței sale.....să le dea Dumnezeu atâta bunăstare şi viața îmbelşugată , aşa ca a mea....ca a milioanelor de români, care se lăfăie cu salariul de 1400 lei/lună... gluma e glumă.....dar voi dormiți bine noaptea? chiar nu vă e ruşine să vă mai bateți joc de aceasta țară?”;

 

Noii primari de la Rociu și Aninoasa și-au stabilit obiectivele: „Rețeaua de gaze este o prioritate”

Luni, 05 Iulie 2021 10:50

 

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și câștigătorii alegerilor locale parțiale pentru funcția de primar la Aninoasa și Rociu – Marius Nicolae Manole și Victor Mihai Bălășoiu – au susținut conferința de presă de luni, 5 iulie, a PSD Argeș. Ion Georgescu le-a urat succes celor doi noi aleși, arătând că aceștia vor beneficia de tot sprijinul PSD și al colegilor primari.

Marius Nicolae Manole și Victor Mihai Bălășoiu au vorbit despre prioritățile pe care le au pentru acest mandat.

„Le mulțumesc locuitorilor din Aninoasa și Rociu care au avut încredere în candidații noștri. Îi felicit pe coordonatorii campaniilor electorale, pe cei din conducerea PSD Argeș care s-au implicat, dar și pe cei doi aleși care au toată susținerea noastră. Sunt doi oameni care vor aduce plus-valoare în localitățile lor.

Gelu Tofan - noul președinte al PNL Pitești. Mihai Coteț contestă alegerile

Duminică, 04 Iulie 2021 20:18

Viceprimarul Gelu Tofan a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al organizației municipale a PNL Pitești. Diferența dintre cei doi candidați a fost una relativ mică. Tofan a obținut 273 de voturi, în timp ce Mihai Coteț - 210 voturi. Cu toate acestea, pierzătorii strigă că alegerile au fost fraudate!

Mihai Coteț: "Alegerile au fost o mascaradă... Au fost fraudate!"

Deși a pierdut confruntarea, Mihai Coteț nu se declară încă învins. Acesta a anunțat că va contesta alegerile.

 

Foștii parlamentari argeșeni vor afla abia la anul dacă își vor primi pensiile speciale înapoi

Miercuri, 30 Iunie 2021 10:36

# Tribunalul Argeș va judeca procesele la sfârșitul lunii ianuarie 2022 # Printre cei zece reclamanți se află și Gheorghe Marin, Constantin Tămagă sau Georgiu Gingăraș

Câteva sute de foști parlamentari vor să își recupereze în instanță pensiile speciale. Printre aceștia se numără foști premieri, miniștri, dar și importanți lideri politici. Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Petre Daea, Teodor Meleșcanu sau Vasile Blaga sunt doar câteva exemple.

Tofan a așteptat aprobarea lui Ludovic Orban pentru a-și anunța candidatura la PNL Pitești

Marţi, 29 Iunie 2021 16:31

Viceprimarul Gelu Tofan și-a anunțat candidatura la PNL Pitești chiar în ziua în care Ludovic Orban a venit în Argeș, unde a vizitat șantierul trosonului de autostradă Pitești-Curtea de Argeș. Se pare că viceprimarul Piteștiului a așteptat încuviințarea lui Orban pentru a-și anunța candidatura.
Marea dorință a lui Gelu Tofan este să fie viitorul primar al Piteștiului, la alegerile din 2024. Tofan s-a crezut primar încă de când era doar propunerea PNL Argeș pentru funcția de viceprimar al municipiului.

 

Adrian Miuţescu a folosit Evaluarea Naţională în scop electoral

Marţi, 29 Iunie 2021 16:20

# Campanie PNL pe spatele absolvenţilor clasei a VIII-a

Evaluarea Naţională s-a dovedit un bun prilej de campanie electorală pentru şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu. Pentru că şcoala e un subiect sensibil pentru societate, iar examenele ţin agenda publică ocupată. Exact ce-i place lui Miuţescu! Drept care, liderul liberalilor argeşeni a postat un mesaj în care a transmis încurajări pentru elevi, dar a vorbit şi despre România Educată a lui Iohannis şi a PNL-ului.
Să nu uităm că PNL-ul este într-o campanie intensă, pentru congresul din 25 septembrie, iar ipocrizia lui Miuţescu nu cunoaşte limite. Suntem curioşi cum va arăta mesajul şefului PNL după afişarea rezultatelor.

Ca să nu mai spună lumea că nu e cruce de închinat, Adrian Miuţescu l-a dus pe Ludovic Orban la biserică!

Marţi, 29 Iunie 2021 16:19

Şeful PNL, Ludovic Orban, a venit în Argeş ca să-i mai retuşeze imaginea lui Adrian Miuţescu. Precum Orban - intimidat la Centru de contracandidatul la şefia partidului, Florin Cîţu, tot aşa se confruntă şi Miuţescu, la Argeş, cu tot felul de critici din partea oamenilor lui Radu Perianu. În acest context, a aterizat Orban în judeţul nostru.  Ziua vizitei lui Orban a fost una plină, dar un anumit aspect ne-a atras atenţia! Miuţescu l-a dus pe Orban în comuna Aninoasa, pentru a-i face reclamă candidatului PNL la alegerile locale parţiale din 27 iunie. Şeful cel mare a vorbit cu oamenii, dar a trecut şi pe la biserică. L-a dus Miuţescu, pentru a face o fotografie meseriaşă, care de obicei dă bine pentru electoratul de la ţară.

 

Deputatul Mihalcea – între doi pesediști ”de frunte”, la Topoloveni

Luni, 28 Iunie 2021 19:17

Țineți minte celebrul film ”The good, the bad and the ugly” al lui Clint Eastwood de prin anii 60? Fără nicio legătură, bunul doctor – deputat PSD de Argeș, Remus Mihalcea s-a trezit, la Topoloveni, la lansarea monografiei localității, aproape captiv între doi PSD-iști de frunte, veniți, care mai de care, de la aproape toate partidele existente în județ. Ca la campionat, cine are mai multe la activ e mai tare.

Adrian Miuţescu nu se lasă: „Facem SPITAL municipal la Piteşti”

Luni, 28 Iunie 2021 16:38

# Iar cheluielile de funcţionare ale spitalului vor fi plătite de piteşteni!

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, o ţine una şi bună – vrea spital municipal la Piteşti, că a râvnit la Spitalul de la Mioveni, construit de primarul Ion Georgescu. Diferenţa e că la Piteşti avem spital, iar la Mioveni nu exista până de curând. Durerea e alta, primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a spus cu subiect şi predicat că va fi dificil de susţinut un spital din bugetul local.

 

Primăriţa Elena Lasconi, noul preşedinte al USR Câmpulung!

Luni, 28 Iunie 2021 13:16

Primăriţa Elena Lasconi a fost aleasă lider al organizaţiei USR Câmpulung, pentru următorii doi ani. Entuziasmul este peste măsură, dar provocările sunt uriaşe. După 9 luni de mandat în care Lasconi şi-a reactivat imaginea în online, Cîmpulungul s-a îmbogăţit cu câteva evenimente suficient de mediocre.
În rest, tot cu şomajul, infrasctructura - vai mama ei şi lipsa unui viitor palpabil. Totuşi doamna primar le are cu persuasiunea, că doar a lucrat la TV şi s-ar putea să mai dea oamenilor ceva speranţe. Cert e că noua funcţie politică  o va solicita şi mai mult, iar realizările s-ar putea să nu mai semene cu platforma electorală.
Ştefan Butnaru

Mihai Coteț simte presiune: „Sumbru spectacol!”

Vineri, 25 Iunie 2021 09:30

În această perioadă are loc încă o confruntare între Gelu Tofan și Mihai Coteț . După ce Tofan a câștigat lupta pentru funcția de viceprimar al Piteștiului, rămâne de văzut dacă o va câștiga, pe 4 iulie, și pe cea privind președinția PNL Pitești.

De această dată, Mihai Coteț a furat startul și a anunțat primul candidatura. În schimb, răspunsul lui Tofan a venit în aceeași zi când în Argeș efectua o vizită președintele Ludovic Orban.

Mihai Coteț simte presiune, lucru care reiese și din cuvintele menționate de el pe pagina sa de Facebook.

„Dorința PSD de a pune cruce PNL în Argeș este atât de mare încât până și social-democrații au ajuns să-și dea tot concursul în această campanie internă din partid. Mă uit cum își activează toți pionii, de altfel de notorietate în Argeș pentru serviciile de mercenariat, și îmi dau seama că nicicând setea PSD de unanimitate nu a fost mai mare.

 

Argeşeanca Alina Gorghiu nu scapă de fantomele trecutului!

Miercuri, 16 Iunie 2021 13:51

# O bântuie electoral episodul cu „Liviu (Dragnea n.r.) o să-ți fure sendvişurile”?

Alina Gorghiu, senator în Parlamentul României, argeşeancă de-a noastră, se comportă la fel ca Alinuţa din celebrele bancuri. De multe ori, e la fel de penibilă, iar ieşirile ei stârnesc hohote de râs. Divertisment, la maxim, cu Gorghiu cap de afiş. Iar acum, când congresul PNL bate la uşă, Alinuţa noastră continuă panarama.

Cristian Mitrofan va primi alt post în locul celui de director al CAS?

Miercuri, 16 Iunie 2021 13:47

# Tătucul Adrian Miuţescu pregăteşte ceva...
Se zvonește prin târg că şeful PNL Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan, nu mai concurează pentru postul de director al CAS. Îi este poate teamă de un nou eşec, după cel de data trecută când a luat o notă ruşinos de mică. Mitrofan a picat cu 2 examenul pentru şefia Casei de Asigurări de Sănătate Argeş şi nu mai vrea bătăi de cap.

 

Miuţescu: „Mă gândisem să nu mai iau în discuție candidatura la şefia PNL Argeş”

Marţi, 15 Iunie 2021 19:53

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, face pe fata mare. Politicianul a declarat, la un post local de televiziune, că se gândise să nu mai candideze la şefia organizaţiei judeţene. Asta la începutul anului, când era bolnav şi internat în spital. Normal că, dacă şi-a revenit, poate să roadă ciolane politice în continuare şi face toate eforturile pentru a-şi asigura o susţinere puternică. Dar asta nu ne spune. Mesajul e mult mai voalat. Ca-n politică.

Exclus din PNL, Avrămescu s-a luptat ani de zile pentru a reda copiilor terenurile de sport din curtea şcolilor

Marţi, 15 Iunie 2021 18:29

# PITEŞTI. Aleşii locali de dreapta se laudă cu un proiect al profesorului Avrămescu!

Lipsiţi de imaginaţie  şi de respect, aleşii PNL-USR din Consiliul Local Piteşti intră la rupere cu un proiect de hotărâre pe care l-a iniţiat fostul ales local liberal, Tiberiu Avrămescu, conferenţiar universitar doctor  la Universitatea din Piteşti. La vremea aceea, în mandatul 2012-2016, niciun coleg liberal nu a susţinut cauza lui Avrămescu. Oamenii aveau alte interese, numai Avrămescu dorea ca terenurile de sport ale şcolilor să fie redate elevilor, în timpul liber. Acum – minune – s-au trezit domnii de la USR-PNL. Şi ne pun pe tapet acelaşi proiect, cel cu terenurile de sport.

 

Vicele Gelu Tofan o dă cu Orban! După ce s-a gândit o săptămână...

Marţi, 15 Iunie 2021 10:48

# Alegerea a fost influenţată chiar de funcţia de viceprimar al Piteştiului

Viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan, a avut o decizie greu de luat. Din fericire pentru rivalii politici, nenea Gelu a ales cartea necâştigătoare. Tofan s-a gândit o săptămână dacă-l va susţine pe Orban sau pe Cîţu la Congresul PNL din septembrie. Vă daţi seama cum e să te gândeşti o săptămână şi să alegi greșit??? Dar înţelegem că decizia lui Tofan are legătură cu Miuţescu şi chiar cu postul de viceprimar al Piteştiului.

Gentea îl laudă pe Tofan, Miuțescu face tensiune!

Marţi, 08 Iunie 2021 14:09

În cele mai recente conferințe de presă, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, l-a lăudat pe viceprimarul Gelu Tofan. Când ne gândim la gafele lui Tofan, precum și la faptul că e liberal, ne întrebăm ce calități a văzut edilul, că noi nu prea am detectat mare lucru. Dar nu ne băgăm în aprecierile emise de primar. Poate s-a instalat pacea la primărie, după luni întregi de haos.

 

Deputatul Simona Bucura-Oprescu a intrat în campanie electorală!

Marţi, 08 Iunie 2021 14:08

Deputatul argeşean Simona Bucura-Oprescu şi-a mutat interesul electoral și spre alte judeţe. Nu mică ne-a fost mirarea să descoperim că parlamentarul argeșean  a mers în campanie în judeţul Alba. Pentru că alegerile locale parţiale bat la uşă (numai mâine nu e 27 iunie) Simona Bucura-Oprescu şi-a activat polivalenţa şi a mers în comuna Mateş (Alba) ca să susţină candidatul PSD pentru locale.
Nu ştim ce-o fi vorbit Bucura cu oamenii din judeţul Alba, dar s-a îmbrăcat tradiţional, a renunţat la tocuri şi la rujul roşu şi a încercat să pară de-a lor.

Revine Ana Stan în PNL Argeş dacă Florin Cîţu va câştiga alegerile?

Marţi, 08 Iunie 2021 14:06

Subiectul cel mai disputat din ultimele zile este legat de candidatura premierului Florin Cîţu, la Congresul PNL, unde va concura împotriva lui Ludovic Orban, pentru funcţia de preşedinte al partidului. Argeşul e împărţit: tabăra lui Adrian Miuţescu va vota cu Ludovic Orban, iar tabăra lui Radu Perianu va vota cu Florin Cîţu. Notăriţa Ana Stan, exclusă din organizaţie de Miuţescu, s-a declarat de partea lui Cîţu. Ceea ce înseamnă că o revenire a Anei Stan e foarte posibilă. Însă doar dacă va câştiga Cîţu şi va pica Miuţescu.

 

Pagina 5 din 117

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea