Daniel Constantin: „Reabilitarea reţelei de irigaţii pentru zona Ștefănești-Leordeni este pregătită pentru implementare!”

Vineri, 20 Noiembrie 2020 23:50

 

# Proiectul va acoperi aproape 6000 de hectare

„Ultimii 30 de ani au însemnat în general o devalizare a sistemului de irigații. Au fost idei, programe de finanțare mai mari sau mai mici, însă toate au eșuat într-un fel sau altul. Singurul program coerent și consistent a fost programul național de investiții în infrastructura de irigații, aprobat prin Legea 269/2015. Unanimitate în Parlament pentru 1 miliard de euro, care se adăugau celor 435 milioane euro negociate cu UE pentru infrastructura secundară”, susține Daniel Constantin, candidat PNL la Parlamentul României.

Din păcate, deși trebuiau să înceapă investițiile în 2016, guvernul Cioloș nu a aprobat nici măcar 1 leu.

Adrian Miuțescu, depistat pozitiv cu coronavirus

Vineri, 20 Noiembrie 2020 20:21

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus, în urma unui test de rutină.

Nu are simptome severe, se simte bine și, în prezent, se află în izolare acasă.

Adrian Miuțescu a făcut următoarea declarație:

”Am decis să mă testez, având în vedere gravitatea pandemiei și numărul mare de infectări. Nici eu nu am fost ocolit de Covid-19. În consecință, voi respecta prevederile legale. Tratament și izolare până când următorul test va ieși negativ.

Vreau, cu această ocazie, să retransmit apelul deja binecunoscut către populație. Protejați-vă! Respectați recomandările autorităților! Paza bună trece primejdia rea! Este momentul să fim disciplinați și să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur!”

 

Avantajele unei guvernări liberale cu susținere în Parlament: dezvoltarea infrastructurii, afaceri prospere și agricultură performantă

Joi, 19 Noiembrie 2020 15:50

 

Echipa de campanie a PNL Argeș a fost azi în comunele Bradu, Rociu, Moșoaia, Slobozia și Suseni. Candidatii PNL Argeș pentru Parlament, Adrian Miuțescu, Gelu Tofan și Dorina Stanciu, le-au explicat argesenilor din aceste localități care sunt avantajele unei guvernări liberale cu susținere în Parlament: dezvoltarea infrastructurii, afaceri prospere și agricultură performantă.

Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, le-a spus cetățenilor că "Dezvoltăm Argeșul" nu e doar un slogan- îndemnul a fost formulat chiar de premierul Ludovic Orban la semnarea contractului pentru secțiunea Pitești-Curtea de Argeș a autostrăzii Pitești-Sibiu. Proiectul este esențial pentru dezvoltarea județului, la el lucrându-se în prezent într-un ritm peste așteptări.

În sudul județului, agricultura este un sector economic care oferă multora un loc de muncă. Prin cooptarea în echipa de la Arges a fostului ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, care candidează pentru Camera Deputaților, fermierii argeșenii au garanția că nevoile lor vor intra pe agenda Guvernului. De la depozitare până la valorificarea cerealelor, legumelor și fructelor, fermierii sunt susținuți de PNL și guvernarea liberală. Reușim împreună!

USR PLUS: "O nouă generație pentru Argeș. Oprim hoția și reconstruim România"

Miercuri, 18 Noiembrie 2020 13:50

Alianța USR PLUS propune o nouă generație pentru Argeș, oameni care, după o viață în mediul privat și după ce și-au clădit o carieră, au decis să se implice pentru schimbare.

Ionuț Moșteanu deschide lista USR PLUS la Camera Deputaților, este deputat și candidează pentru un nou mandat după o luptă de 4 ani pentru o Românie demnă, în care legea e lege pentru toți, o Românie fără hoție și fără privilegii.

Narcis Mircescu deschide lista pentru USR PLUS la Senat, este director de vânzări pentru o multinațională și antreprenor. Are doi copii și a decis să lupte pentru o Românie a competenței, din care tinerii să nu mai plece.

 

Vicepreședintele PNL, Daniel Constantin: "Datorită unei legi adoptate azi, 830.000 de fermieri vor depune mai puține documente pentru plățile directe"

Marţi, 17 Noiembrie 2020 19:13

Camera Deputaților a adoptat, astăzi, Legea pentru modificarea şi completarea art.6, art.8, art.20 şi art.33 din Legea nr.104/2015, inițiată de Daniel Constantin, vicepreședinte PNL. Legea impacteaza circa  830 de mii de fermieri  care vor fi scutiți de la depunerea documentelor pe care trebuiau să le obțină anual de la primării, Registrul Comerțului și alte instituții, pentru realizarea plăților directe. Astfel, APIA va culege toate informațiile din bazele de date interconectate.

“Odată cu intrarea în vigoare a acestei legi, fermierii nu vor mai fi puși pe drumuri. Știu că, pentru mulți, era un adevărat stres să solicite acte din diverse locuri pentru a completa dosarul. De acum, lucrurile se vor desfășura ca în orice țară civilizată, unde instituțiile comunică între ele pentru a rezolva problemele cetățenilor. De asemenea, nu mai sunt la mâna primarilor care folosesc eliberarea acestor documente ca șantaj electoral”, explică Daniel Constantin.

Dr. Viorel Enache: Prioritate strategică - asigurarea unui acces sigur și echitabil la servicii de sănătate de calitate pentru toți cetățenii

Luni, 16 Noiembrie 2020 23:15

„Prioritatea strategică a PSD în domeniul sanitar este asigurarea unui acces sigur și echitabil la servicii de sănătate de calitate pentru toți cetățenii, fără a-i împovăra financiar!
Ce ne propunem:
1) Înființarea a 800 de centre comunitare medicale - cheia accesului sigur și rapid al cetățenilor la servicii de sănătate!
2) Spitale publice la standarde europene, pentru garantarea siguranței pacienților!

 

Pro România Social Liberal, la limita pragului electoral

Luni, 16 Noiembrie 2020 23:10

# La locale, Bogdan Ivan a avut încredere în ”inteligența și flerul alegătorilor români”

Născut natural, prin unirea a două partide  -  născute, și ele, din PSD și din PNL - Pro România Social Liberal încearcă, precum un atlet, să sară peste ștacheta de 5%. Din fericire, sportivii au la dispoziție mai multe ocazii. Partidul, doar una, pe 6 decembrie.
Cum s-a născut formațiunea? Prin unirea Pro România  (partid desprins din PSD), al cărui lider, Victor Ponta, a fost crescut la umbra lui Ion Iliescu, și din ALDE, partid al liberalilor rămași pe afară, lider, Călin Popescu Tăriceanu. Noua doctrină? Criticarea PSD și a PNL. Practic, sunt certați părinții, că sunt bătrâni și depășiți.

Toți românii trebuie să beneficieze de acces rapid la serviciile medicale

Luni, 16 Noiembrie 2020 18:14

Fiecare român, din orice colț al țării, trebuie să aibă acces rapid la servicii medicale și pentru asta trebuie înființate centre medicale comunitare în localitățile în care nu există dispensare medicale și medici de familie. În programul de guvernare pentru sănătate, PSD are ca prioritate dezvoltarea unei rețele de centre medicale, care să includă cabinet de medicină de familie, cabinet stomatologic și punct farmaceutic. Finanțarea pentru un astfel de centru poate ajunge la 500.000 de euro, bani ce vor fi folosiți la construirea clădirii, dotarea cabinetelor și achiziționarea unui Duster, cu care personalul medical să se deplaseze pentru consultații sau îngrijiri la domiciliu. Pentru a asigura și personalul medical de specialitate, Primăriile vor putea solicita medici rezidenți care să activeze în aceste unități sanitare. "Pe lângă facilitarea accesului la servicii medicale în zonele rurale sau defavorizate, înființarea centrelor medicale comunitare va avea ca efect imediat reducerea presiunii pe spitale și mai ales pe Unitățile de Primiri Urgențe, unde mulți pacienți se duc acum  fără să mai treacă prin filtrul medicului de familie", explica dr. Cristina Stocheci, senator PSD și candidat pentru un nou mandat in Parlamentul României.

Material comandat de: PSD – Organizatia Județeană Argeș. Realizat de: SC Atitudine Media Grup SRL. Cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

 

Virgil Baciu: "Lipsa infrastructurii încetineşte creşterea economică"

Luni, 16 Noiembrie 2020 15:16

„Dezvoltare” este un cuvânt atât de frumos şi des uzitat de toţi politicienii aflaţi în campanie. Problema este că prea puţini şi spun concret în ce constă această dezvoltare pe care o tot promit. „Dezvoltăm oraşul, dezvoltăm ţara, dezvoltăm... şi iar dezvoltăm” însă puţini vin cu proiecte concrete pe care să le dezvolte. Sigur că este nevoie de dezvoltare, dar ştiţi care este principalul motor al unei dezvoltări economice? Infrastructura! An de an pierdem ocazii de investiţii străine în România din cauza infrastructurii precare pe care o avem şi de care nimeni nu s-a ocupat să o modernizeze.

Daniel Constantin: ”Cu o rețea de drumuri și căi ferate la nivel european, vom avea și o economie de nivel european”

Luni, 16 Noiembrie 2020 15:15

În trimestrul al treilea din 2020, economia a avut o creştere de 5,6% faţă de T2, arată datele Institutului Național de Statistică. Performanța vine ca urmare a măsurilor de susținere a mediului de afaceri luate de Guvernul Orban, care a lansat o serie de programe de real succes, susține Daniel Constantin, candidat PNL la Parlamentul României.
“PNL a administrat bine economia, iar cifrele anunțate o dovedesc din plin. Gândiți-vă că trecem printr-o criză fără precedent, în care toată planeta are de suferit, dar semnele cu privire la evoluția PIB-ului României nu sunt deloc pesimiste”, a declarat Daniel Constantin.

 

Principalele priorități ale PMP pentru viitorul Parlament

Luni, 16 Noiembrie 2020 15:12

”În PMP avem profesioniști care își pun experiența în slujba cetățenilor. Proiectele noastre sunt cele pe care și le doresc toți românii. Pentru unul dintre ele, românii au ieșit să voteze la Referendumul din 2009: reducerea numărului de parlamentari la 300. Suntem singurul partid care încearcă implementarea rezultatelor acestuia de mulți ani. Proiectul de lege a fost votat de Senat, însă zace blocat de 2 ani în Camera Deputaților”, transmite președintele PMP Argeș Cătălin Bulf, candidat pentru Camera Deputaților.

PNL Argeș: "Lucrările avansează excelent la noua sală polivalentă din Pitești!"

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020 22:53

Șansa unei dezvoltări fara precedent, cu sprijinul Guvernului PNL!

La doar patru luni de la începerea lucrărilor de execuție la sala polivalentă din Pitești, progresul este evident, în ciuda dificultăților survenite în perioada pandemică!

Viitoarea sala polivalentă din Piteşti va avea aproape 5.000 de locuri şi câteva sute de locuri de parcare, dintre care 144 vor fi la subsol și va putea găzdui atât competiții sportive la nivel național și internațional, precum și evenimente culturale (târguri, concerte, expoziții). Valoarea contractului se ridică la 82 de milioane de lei și conform graficului de lucru, obiectivul va putea fi predat autorităților locale în anul 2022.

 

PNL și-a propus să dubleze în următorii ani numărul gospodăriilor branșate la rețeaua de gaze

Vineri, 13 Noiembrie 2020 19:37

Echipa de campanie a PNL Arges, împreună cu candidații Adrian Miutescu și Adina Damaschin, pentru Camera Deputaților și Marius Postelnicescu, pentru Senat, au fost azi în sudul județului, în comunele Ungheni, Mirosi și Căldăraru.
Argeșenii din sudul județului se confruntă cu lipsuri majore, candidații PNL Arges prezentând soluțiile pe care Guvernul Orban le are pentru a le îmbunătăți condițiile de viață. In comuna Mirosi, de exemplu, este nevoie de alimentare cu gaze, mai ales în condițiile în care branșarea la rețea este acum gratuita. PNL și-a propus să dubleze în următorii ani numărul gospodăriilor din tara branșate la rețeaua de gaze.
Argeșenii din Mirosi au nevoie de încă un bancomat, pentru a nu se mai face aglomeratie, iar in comuna Ungheni e nevoie urgenta de un dispensar și de un cămin cultural.

Candidatii PNL Arges au discutat cu cetățenii, spunându-le că doar prin susținerea economiei și dezvoltarea agriculturii se pot oferi soluții sustenabile pentru ei.

PNL Argeș: "Reabilitarea drumului capitalelor, proiectul principal prin care vom dezvolta Muscelul"

Joi, 12 Noiembrie 2020 14:20

PNL Argeș este singurul partid care propune muscelenilor un candidat din partea locului, în persoana lui Bogdan David, în prezent director al Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea.

PNL va reabilita Drumul Capitalelor- DN 73C, care leagă cele trei capitale ale Ţării Româneşti (Târgovişte, Câmpulung Muscel și Curtea de Argeş) de oraşul domnesc Râmnicu Vâlcea.

PNL este singurul partid capabil, prin guvernarea axată pe investiții și dezvoltare, să dea o șansă turismului din zona Muscel.

#DezvoltămArgeșul

#ReușimÎmpreună

 

Liberalii le-au prezentat muscelenilor principalele proiecte

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 16:31

Candidatii PNL Arges pentru Camera Deputaților – Adrian Miuțescu, Daniel Constantin, Adina Damaschin, Gelu Tofan și Mihai Alexandrescu - au fost azi in comunele din zona Muscel: Bughea de Sus, Bughea de Jos, Mioarele, Leresti și Albeștii de Muscel.

Liberalii le-au prezentat muscelenilor proiectele pe care le au în vedere pentru ei, precum reabilitarea drumului capitalelor românești (DN72A și DN73C), care ar putea contribui la dezvoltarea turismului în zona.

Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, care deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților, le-a spus muscelenilor că o administrație liberala, susținută de un Guvern liberal, are toate șansele să dezvolte intr-un ritm accelerat comunele din nordul județului.

Bogdan Ivan: „România poate opri răspândirea COVID-19 prin testarea ȋn masă”

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 15:49

Slovacia a anunțat că rata infectării cu COVID-19 s-a redus la jumătate după ce, ȋn două săptămâni, a testat toată populația. Toate statele care au derulat programe de testare ȋn masă au reușit să limiteze răspândirea coronavirusului. Este o măsură foarte eficientă, pentru că sunt mulți oameni care au virusul, nu au simptome, dar neștiind, ȋl transmit mai departe. Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, cere autorităților să urmeze exemplul acestor state și să ȋnceapă să testeze populația.

“PRO România a depus deja ȋn Parlament un proiect care prevede ȋnceperea unui program național de testare, precum și decontarea testelor COVID făcute ȋn clinicile private. Le cerem tuturor deputaților și senatorilor cărora le pasă de țara noastră și de oameni, să ȋl pună pe ordinea de zi și să ȋl voteze! Să nu mai aștepte până după alegerile parlamentare, căci aceste patru săptămâni ȋi vor costa, pe mulți români, viața.

 

Jurnal de campanie! Daniel Constantin: „Împreună dezvoltăm Argeșul!”

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 15:22

Cooperare, Sprijin, Transparență! Acestea sunt concluziile cu care am plecat astăzi din Poienarii de Muscel . Nu mă voi mulțumi doar cu trecerea pe hârtie a doleanțelor și lipsurilor din comunitate. Am luat act de necesitățile oamenilor și ale comunei, primele cele mai importante fiind: dezvoltarea infrastructurii rutiere și racordarea la rețeaua de gaze.

Am purtat deja discuții cu privire la proiectele de aici și am planificat pașii care trebuie urmați pentru a le sprijini, în vederea dezvoltării acestui petic argeșean care prezintă foarte mult potențial și îți oferă o gură proaspătă de oxigen, imediat ce iei contact cu zona.

Primul proiect îl constituie racordarea la rețeaua de gaze într-un viitor cât mai apropiat. Acesta este unul puțin dificil de implementat, luând în calcul perioada de implementare mai lungă, dar și bugetul limitat de care dispune o localitate rurală. Însă voi depune toate eforturile pentru ca Poienarii de Muscel să intre în etapa I de finanțare cu fonduri UE a investiției de alimentare cu gaz, cu atât mai mult cu cât magistrala trece foarte aproape de granița comunei.

Marius Constantin Budăi, candidat PSD la alegerile parlamentare, a lansat la Câmpulung Muscel Programul de guvernare PSD pentru Muncă și Demnitate Socială 2021-2024

Miercuri, 11 Noiembrie 2020 11:09

 

Deputatul Marius Constantin Budăi, fost ministru al Muncii, a fost marți, 10 noiembrie, în județul Argeș unde a lansat la Câmpulung Muscel Programul de guvernare PSD pentru Muncă și Demnitate Socială 2021-2024.

Argeșenii i-au primit cu multă căldură pe Marius Constantin Budăi și candidații PSD Argeș pentru Senat și Camera Deputaților care au dialogat cu locuitori din Mioveni, Schitu Golești, Poienarii de Muscel și Câmpulung Muscel. După ce va ajunge la guvernare, PSD va pune imediat în aplicare majorarea pensiilor cu 40%, dublarea alocațiilor pentru copii și majorarea salariilor pentru profesori.

La Câmpulung, Marius Constantin Budăi a vorbit despre cele trei programe PSD prin care se vor crea locuri de muncă pentru cei 800.000 de șomeri victime ale guvernării PNL, prin care vor fi create noi locuri de muncă și prin care vor fi sprijinite firmele. La finalul deplasării din Câmpulung a avut loc și o conferință de presă la sediul municipal al PSD.

 

Cătălin Rădulescu: „Ne opunem închiderii bisericilor, a educației online și a obligativității purtării măștii”

Marţi, 10 Noiembrie 2020 23:02

Deputatul Cătălin Rădulescu și fostul fotbalist Adrian “Rică” Neaga candidează în Argeș la alegerile parlamentare din 6 decembrie  din partea Partidului Ecologist Român (PER). Cei doi au fost prezenți vineri, 6 noiembrie, la o conferință de presă unde au explicat de ce argeșenii trebuie să voteze cu „Ecologiștii”.
Adrian Neaga, fostul atacant al FC Argeș și al Stelei, e explicat ce l-a convins să intre în politică. „Am ales să vin la Partidul Ecologist pentru că toți cei care sunt în partid, în acest moment, formează o echipă. Sunt oameni cu demnitate și onoare.

Virgil Baciu: „Să oprim defrişările ilegale! Cel mai mult lemn se fură din ţara noastră cu acte!”

Luni, 09 Noiembrie 2020 15:17

„Una dintre cele mai profitabile afaceri în România pentru cei aflaţi la putere, dar şi printre cele mai nocive pentru ţară, a fost defrişarea pădurilor, de cele mai multe ori ilegală. Dezastrul lăsat în urmă de defrişările ilegale de pădure este îngrozitor şi mai că îţi vine să plângi când vezi munţii patriei rămaşi fără arbori pe hectare întregi. Acest lucru este extrem de dăunător mediului şi fenomenele meteo extreme pe care le vedem an de an în România au drept cauză şi această defrişare de păduri fără minte şi fără milă.

 

Pagina 5 din 111

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea