Ministrul Cuc demontează minciunile electorale ale liberalilor. Contractul de finanțare pentru autostrada Pitești-Sibiu a fost semnat în 4 Noiembrie 2019

Miercuri, 09 Septembrie 2020 11:53

De multă vreme Argeșul nu a mai avut un candidat care să spună minciuni electorale cu atâta lejeritate cum o face Emanuel Soare. Nu enumerăm aici toate aberațiile fostului prefect, deoarece lista ar fi mult prea lungă. Neavând nimic personal cu care să se laude sau care să-l recomande pentru funcția la care candidează, rămas în memoria colectivă doar prin controalele și amenzile cu care i-a speriat pe argeseni, omul se agață de orice proiect care îi iese în cale și și-l asumă. La fel procedează și în cazul autostrăzii Pitești - Sibiu.
Pentru restabilirea adevărului, trebuie să vă reamintim că proiectul cu care se laudă acum liberalii a fost întocmit și trimis la Comisia Europeană de către guvernarea PSD, contractul de finanțare fiin semnat în 4 noiembrie 2019, când ministru al Transporturilor era Răzvan Cuc.

Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Pitești: ”Ăsta sunt! Asta vreau! Am cea mai bună Echipă și vreau să demonstrez că se poate și la Pitești!”

Marţi, 08 Septembrie 2020 23:27

Majoritatea îmi spun... ”vicele”. Și, da, sunt primul ”vice” care v-a ascultat, primul care, 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, v-a preluat problemele și le-a rezolvat fără ca acestea să ajungă uitate, într-un dosar cu șină. Sunt vicele care și-a tocit coatele pe proiectele de fonduri europene - iar rezultatele se vor vedea în curând! - vicele care a transparentizat activitatea primăriei, vicele care v-a consultat în proiectele importante.

 

Ion Mînzînă: Consiliul Județean a investit 50 de milioane de euro în spitalele din Argeș, în ultimii 4 ani

Marţi, 08 Septembrie 2020 19:18

Argeșul este singur județ din România care are 12 spitale, dintre care 9 sunt sub autoritatea Consiliului Județean. În ultimii 4 ani, am investit în sănătate 50 de milioane de euro în modernizarea spitalelor și dotarea lor cu apariția performanței. Cu peste 1 milion de euro am cofinanțat reabilitarea dispensarelor din 23 de comune. Și tot din bugetul consiliului Județean am alocat peste 1 milion de euro ca să facem față crizei sanitare provocate de coronavirus.
Comandat de Partidul Social Democrat, Organizația Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de SC Atitudine Media Grup SRL

875,5 milioane euro aprobate de Comisia Europeană pentru autostrada București - Sibiu

Marţi, 08 Septembrie 2020 06:56

Comisia Europeană a anunţat pe 3 septembrie, aprobarea unei investiţii în valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrăzii Sibiu-Piteşti.  „Alocarea acestor bani din partea UE este o imensă victorie pentru România și o certitudine că banii vor veni iar autostrada se va realiza”  consideră Sorin Apostoliceanu, candidatul Partidului Național Liberal Argeș la primăria municipiului Pitești.

Astfel, coridorul va oferi o legătură neîntreruptă de-a lungul României, de la portul Constanţa şi până la vama Nădlac, legând centrul şi vestul României de reţeaua europeană de autostrăzi.

 

Primarul din Bradu în fața unui nou mandat. Dan Stroe: „Mai este mult de lucru în comună, însă progresul se poate vedea!”

Luni, 07 Septembrie 2020 23:58

Bradu este, deja, destinația favorită a piteștenilor ce și-au propus  să părăsească blocurile ridicate în vremea comuniștilor, însă doresc să meargă pe asfalt, doresc apă, gaze, canalizare.

Primarul Ion Dumitru: ”Moșoaia a făcut lucruri mărețe sub Ene. Sub conducerea Simonei Bușcă va face lucruri și mai mărețe!”

Luni, 07 Septembrie 2020 23:50

Celebrul ”duce” de Albota, Ion Dumitru, se implică activ în campania electorală. Chiar și într-o comună vecină, în Moșoaia, unde spune că a lucrat fructuos cu fostul primar, Florea Ene. Iar acum, când alți candidați sunt prezenți în fața ștampilei de vot, Ion Dumitru are o convingere clară: Simona Bușcă!

 

Cătălin Bulf, vicepreședinte PMP: Demiterile pe bandă rulantă ale aleșilor din Argeș pun în pericol județul!

Luni, 07 Septembrie 2020 23:45

În ultima întâlnire cu presa, vineri, 4 septembrie, liderul PMP Argeș s-a arătat îngrijorat de stilul haotic în care au ajuns să lucreze atât primăriile din județ, cât și Prefectura. Și toate din cauza migrației accentuate a aleșilor locali, care, de un timp, nu mai fac diferența între stânga și dreapta. Cert este cî nici partidele nu o mai fac…

5 motive pentru care Ionuț Moșteanu va câștiga Primăria Pitești

Luni, 07 Septembrie 2020 23:41

Alegerile locale se apropie, iar pe 27 septembrie piteștenii trebuie să aleagă, pentru prima dată după 30 ani, o nouă generație în orașul nostru, cu o nouă viziune și energie. Oameni cu cariere în mediul privat, profesioniști în domeniile lor, care au decis să facă pasul spre politică, sătui de hoția și incompetența vechilor politicieni. Sătui să vadă că în Pitești nu se întâmplă nimic.

 

Infrastructura rutieră va fi prioritatea mea ca președinte al Consiliului Județean

Luni, 07 Septembrie 2020 21:59

 

Avem 1.200 de kilometri de drumuri județene, cu 400 de kilometri peste media națională

În perioada 2016-2020, echipa PSD a Consiliului Județean a atras 124 de milioane de euro din fonduri europene și guvernamentale pentru drumurile din Argeș.

Cele mai recente finanțări pe care Consiliul Județean le-a obținut sunt pentru drumurile Slobozia - Oarja-Cătane și Popești - Buzoiești.

Investiția se ridică la 40 de milioane de euro și se va concretiza în 68 de kilometri de asfalt la standarde europene.

Ion Mînzînă: “Voi duce Argeşul pe primul loc! Prin fapte, nu prin vorbe!”

Luni, 07 Septembrie 2020 11:47

Fost senator și fost deputat, actual președinte al PSD Argeș și vicepreşedinte al Consiliului Județean, Ion Mînzînă este de profesie economist. Are, de asemenea, mai multe specializări efectuate în străinătate: Belgia – şomaj, Luxembourg – conflicte colective de muncă, Institutul de studii administrative Copenhaga – Integrare europeană, Elveția - Fonduri universale de pensii.

 

Sorin Apostoliceanu: „Poliția Locală trebuie să revină la obiectivul inițial și să se achite de sarcinile pe care acum le-a abandonat”

Luni, 07 Septembrie 2020 07:08

Sorin Apostoliceanu, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al municipiului Pitești are între prioritățile sale reorganizarea Poliției Locale cu scopul de a crea o relație corectă cu cetățeanul plătitor de taxe și impozite, în slujba căruia se află.

“Reorganizăm Poliția Locală astfel încât să răspundă doar nevoilor piteștenilor. Poliția Locală Pitești se ocupă de multe și de nimic. Are ce face, dar în prezent se preocupã cu atribuțiile altor instituții și când tragem linie ajungem la concluzia că plătim un serviciu public ineficient” susține Apostoliceanu.

“Facem din Pitești locul în care în weekend rămânem ACASĂ, nu în CASĂ!”

Sâmbătă, 05 Septembrie 2020 15:02

 

Festivaluri de muzică și film, concerte live, teatru de stradă, concursuri de artă urbană și târguri de carte

"Lipsa unei palete largi de opțiuni privind petrecerea timpului liber sau a timpului alocat familiei reprezintă un veșnic motiv de nemulțumire și de frustare în rândul tuturor piteștenilor, nu doar al celor din tânăra generație. Avem, fiecare dintre noi, nevoie de timp de calitate, avem nevoie de locații și evenimente atractive, avem nevoie de pauze de la stres și muncă, avem nevoie de reuniri de familie și zile liniștite", declară candidatul PSD la Primăria Municipiului Pitești, Cristian Gentea, în prezentarea programului electoral al domniei sale și al echipei de consilieri pe tema dezvoltării unei vieți sociale active și atractive la nivelul municipiului Pitești.

 

Cristian Gentea: Vreau o primărie eficientă, fără birocrație!

Vineri, 04 Septembrie 2020 12:02

 

Cristian Gentea vine cu un proiect concret de debirocratizare și eficientizare a activității Primăriei. Mai presus de diverse sloganuri și teorii care împânzesc mediul online, candidatul Partidului Social Democrat demonstrează odată în plus că știe administrație publică și că și-a corelat programul de guvernare locală cu semnalele și propunerile venite dinspre cetățeni și mediul de afaceri.

“Vreau o Primărie eficientă! O instituție în care oamenii să zbârnâie, în care actele se primesc azi și se rezolvă tot azi, dacă se poate! Vreau să imprim seriozitatea, organizarea și mândria mea în aparatul de funcționari, în serviciile publice, într-un Consiliu Local format din oameni pertinenți și pregătiți”, declară Cristian Gentea.

Cristian Gentea: Primăria va fi partener real pentru mediul de afaceri

Joi, 03 Septembrie 2020 16:58

 

Candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a anuntat încă de la intrarea în competiţia administrativă faptul că va prezenta o viziune menită să acopere toate mediile sociale importante în viaţa urbei. Dintre acestea, sectorul privat, investitorii care generează dezvoltare durabilă, ocupă un loc foarte important în agenda viitorului primar al Piteştiului, Cristian Gentea anunţând răspicat faptul că îşi doreşte să fie un sprijin dar și un partener eficient şi deschis al mediului de business local.

 

Sorin Apostoliceanu: ,,În primele două luni la Primăria Pitești, mă mut la Salubritate! Trebuie să rezolvăm problema gunoiului!"

Joi, 03 Septembrie 2020 14:07

 

Piteștiul a ajuns un oraș din ce în ce mai murdar. Chiar și centrul acestuia, care ar trebui să fie cartea de vizită a orașului, e invadat de gunoaie. În cartiere, pubelele de gunoi sunt veșnic pline. Cei care aruncă gunoiul la întâmplare nu pățesc niciodată nimic. Administrația a scăpat lucrurile de sub control, dovadă și incendiul provocat în zona de Nord a orașului, din cauza gunoaielor acumulate la periferie. ,,În primele două luni la Primăria Pitești, mă mut la Salubritate! Trebuie să rezolvăm problema gunoiului! Orașul nostru nu este o groapă de gunoi, iar piteștenii s-au săturat de scuze pentru care nu se poate! Nu poți pretinde că ești capabil de proiecte de anvergură dacă tu nu asiguri nici măcar condiții care țin de o elementară civilizație!" spune Sorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Pitești.

Cristian Gentea - proiecte aplicate pentru Asociațiile de Proprietari: FINANȚĂRI PENTRU ANVELOPAREA BLOCURILOR, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE NOI

Miercuri, 02 Septembrie 2020 13:34

Întâlnirile pe care Cristian Gentea, candidat PSD la Primăria Municipiului Pitești, le-a avut cu cetățenii din toate cartierele orașului nu au fost defilări electorale, ci au reprezentat modul domniei sale, un om serios și de cuvânt, de-a afla direct de la oameni care sunt problemele fiecărei zone și care sunt proiectele pe care trebuie să le construiască pentru rezolvarea acestora. “Din consultarea cetățenilor am reținut ca fiind necesară o reorganizare a asociaţiilor de proprietari pe principiul transparenţei cheltuirii banilor cetăţenilor şi permanentizarea acestui tip de consultări publice în cartiere. În acest fel vom fi mereu informați cu privire la problemele curente. Consider asociațiile de proprietari un partener al Primăriei pentru stabilirea proiectelor destinate creșterii confortului urban. În relațiile cu aceste structuri reprezentative, îmi propun să fiu un primar deschis permanent către dialog, un primar de cuvânt, în egală măsură ferm și aplicat în colaborarea propusă., declară Cristian Gentea.

 

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost exclus din PSD

Miercuri, 02 Septembrie 2020 08:17

PSD Argeș a adoptat, marți seara, decizia de excludere a deputatului Cătălin Rădulescu din partid. Hotărârea a fost luată după ce Rădulescu nu a participat la ședința privind moțiunea de cenzură inițiată de către PSD în Parlament.

CRISTIAN GENTEA - PROIECT PENTRU TINERELE FAMILII

Marţi, 01 Septembrie 2020 14:08

CRISTIAN GENTEA - PROIECT PENTRU TINERELE FAMILII:

Vouchere“Mama și copilul” în valoare de 1.000 lei

Preocuparea lui Cristian Gentea, candidat PSD pentru Primăria Municipiului Pitești pentru ca familiile tinere să găsească în administrația locală un sprijin și un partener se materializează într-o serie de proiecte importante și concrete.

„Obiectivul meu ca primar este SĂ CUPRINDEM ȘI SĂ ÎNCADRĂM CORECT în sistemul de suport social toate persoanele îndreptăţite, ajutându-le efectiv să depășească provocările sau greutățile cu care se confruntă.”, declară Cristian Gentea

 

Simona Bucura Oprescu: ”Povara datoriei publice directe a crescut cu 5,836 miliarde de euro în primele șase luni ale anului”

Luni, 31 August 2020 22:53

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu se arată îngrijorată de evoluția nivelului de îndatorare a țării.
Simona Bucura: ”Pentru a masca dezastrul din finanțele publice și completa sa lipsă de credibilitate care determină împrumuturi din ce în ce mai dificil de obținut și la costuri din ce în ce mai mari pentru România, mministrul liberal Florin Cîțu, de-a dreptul ridicol, dă vina pe... moțiunea de cenzură a PSD.

Deputatul Cătălin Rădulescu – internat la spital. Ratează votarea moțiunii de cenzură

Luni, 31 August 2020 14:37

Deputatul argeșean Cătălin Rădulescu este internat în spital din cauza unei bronșite acute. Acesta ar fi explicat că nu va ajunge să voteze moțiunea de cenzură. ”Există posibilitatea sa nu votez moțiunea , fiind bolnav in spital cu criza acută de bronșita”, a precizat Cătălin Rădulescu, conform știripesurse.ro.

Conform aceleiași publicații, deputatul ar fi fost contactat de liberali, care i-au promis susținere la Argeș, pentru alegerile parlamentare, dacă lipsește la vot.

 

Pagina 5 din 105

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea