Interese obscure în PSD Argeș! Scandal de proporții între Cristian Gentea și senatorul Șerban Valeca după numirea șefului de la Finanțe

Luni, 18 Februarie 2019 23:07

# Cristian Gentea: „Mi-am dat demisia ca formă de protest” # Ion Mînzînă: „Cei care au luat decizia presupun că vor da și explicațiile de rigoare” # Ion Georgescu: „Fac apel la unitate și reconciliere”
O parte din membrii PSD Argeș și-au arătat nemulțumirea după ce Lucrețiu Tudor a fost schimbat de la conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş. Decizia a venit după ce în ianuarie s-a pus în discuție în Biroul Permanent Județean susținerea acestuia. Prin rezultatele foarte bune înregistrate de AJFP Argeş, Lucrețiu Tudor a fost susținut cu unanimitate de voturi de membrii PSD.

Miuțescu taie și spânzură! Președintele TNL Argeș, exclus din partid!

Luni, 18 Februarie 2019 23:03

Adrian Miuțescu a decapitat organizația de tineret a liberalilor! Președintele PNL Argeș a început să elimine orice contestatar rămas după dizolvarea conducerii PNL Pitești. Potrivit unor surse din cadrul partidului, în ultima ședință de BPJ al PNL Argeș, lui Miuțescu i-au sărit nervii pe George Hristescu, președintele TNL Pitești, și a propus să fie sancționat. Cum? Prin cel mai aspru mod: excluderea! Toți membrii, în afară de Radu Perianu, au votat după cum a „cântat” Adrian Miuțescu, astfel ajungându-se la eliminarea acestuia.

 

Proiectul lui Cătălin Rădulescu privind castrarea chimică a pedofililor, blocat în comisii

Luni, 18 Februarie 2019 15:40

# Deputatul susține că a acordat ”prioritate” altor inițiative
La începutul anului 2018, deputatul argeșean Cătălin Rădulescu ieșea din nou în evidență cu un proiect de lege controversat. Acesta depunea, în Parlament, un proiect care prevede reducerea la jumătate a pedepselor pentru pedofilii care acceptă castrarea chimică. ”În cazul infracţiunilor de agresiune sexuală asupra minorilor sau urmate de moartea victimei, făptuitorul va fi obligat să urmeze

Prorectorul UPIT, Emanuel Soare, a ajuns în „barca” liberalilor

Luni, 18 Februarie 2019 15:38

Liberalii argeșeni care apar în campanii și pe la televiziuni au fost mereu cam aceeași. De câteva luni, PNL Argeș a început o campanie de recrutare de oameni noi, care nu au mai făcut politică, încercând într-un fel sau altul să umple golul provocat de fostul șef al peneliștilor argeșeni, Iani Popa.

 

Liberalii argeșeni vor dezbatere pentru… păcănele

Luni, 11 Februarie 2019 23:06

Liberalii argeșeni vor o dezbatere atipică! Consilierul local Narcis Sofianu a venit cu cererea ca Primăria Pitești să facă o dezbatere publică despre cazinouri, păcănele și pariuri.  „Consiliul Local are și atribuții în domeniul educației și culturii. Jocurile de noroc sunt un viciu, care afectează atât adulții, cât și tinerii. Sunt peste 100 de cazinouri și case de pariuri în Pitești, iar aceste activități n-au ce căuta în zonele rezidențiale. La nivelul Primăriei Pitești nu s-a investit un leu nici într-un program antidrog. Eu am întâlnit o mamă, la 200 metri de Primărie, la Liceul MIU (n.r. Liceul „Armand Călinescu”), care se ducea cu băiatul ei la liceu, ca să nu-și cumpere droguri", a declarat Narcis Sofianu (foto). M.M.

Contre dure între deputatul PSD Cătălin Rădulescu și reprezentanții USR

Luni, 11 Februarie 2019 21:39

# Cătălin Rădulescu: Primarii au arătat că erau sute şi sute de semnături care nu existau… câţiva au făcut şi plângeri penale # Preşedintele USR, Dan Barna: am asistat la o încercare a dl. Cătălin Rădulescu, condamnat penal… să blocheze transmiterea iniţiativei ”Fără Penali” la CCR

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a explicat temeiul pentru care a fost depusă plângere la Parchetul General împotriva iniţiativei „Fără penali în funcţii publice”: deoarece peste 500.000 de semnături au fost falsificate de USR.

 

Deputatul Rădulescu a fost lăudat de Gentea și Ionică

Luni, 11 Februarie 2019 21:35

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost răsplătit pentru susținerea liderului social democraților, Liviu Dragnea, în momentele de criză, cu funcția de chestor al Camerei Deputaților. La sfârșitul anului trecut, parlamentarul argeșean a fost reprimit în PSD Pitești, iar acum este lăudat de colegii care îl excluseseră în urmă cu câteva luni.

Bogdan Pandelică, dezamăgirea pesediștilor argeșeni

Luni, 11 Februarie 2019 21:33

Bogdan Pandelică, fostul șef al ANPC, a dezamăgit pesediștii argeșeni după ce a fost debarcat din funcție. Deși a fost pus în conducerea mai multor instituții politic și susținut de organizația județeană a social democraților, Pandelică a ales să sară „gardul în ograda” lui Victor Ponta.
Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea a declarat că a fost dezamăgit de Bogdan Pandelică din cauză că a plecat subit, și asta după ce partidul i-a oferit atât de mult.

 

Liderul mișcării unioniste și-a lansat în Argeș candidatura la alegerile europarlamentare

Luni, 11 Februarie 2019 15:39

# Printre susținătorii săi s-a aflat și primarul de la Corbi, Virgil Baciu
Liderul mișcării unioniste, George Simion, și-a lansat în Argeș, săptămâna trecută, candidatura la alegerile europarlamentare.
La evenimentul de lansare a candidaturii au participat Virgil Baciu, primarul comunei Corbi, Mihai Eftimie, reprezentantul societății civile unioniste din Câmpulung, Florin Șandu, prim-vicepreședintele Fundației Culturale ,,Ion și Doina Aldea Teodorovici’’, artistul plastic, Constantin Samoilă, publicistul Ion Hiru, profesorul Cicerone Marinescu, revoluționari, oameni de cultură, reprezentanți ai Studenților Basarabeni din Pitești și unioniști din județul Argeș.

Primul proiect al consilierilor locali liberali - un eșec!

Luni, 04 Februarie 2019 14:58

Consilierii locali liberali au inițiat un proiect de hotărâre menit să ajute învățământul dual. În schimb, momentul a fost ales foarte prost, ținând cont că suntem în mijlocul anului școlar. Mai mult, liberalii nu au venit cu date concrete, câți elevi vor beneficia de acest proiect și mai ales cu propuneri de firme care să angajeze copiii de la școlile profesionale.

 

Deputatul Cătălin Rădulescu: „O să primesc două funcții importante”

Luni, 04 Februarie 2019 14:37

Deputatul argeșean Cătălin Rădulescu a fost reprimit la sfârșitul anului trecut în PSD Pitești,. Totuși, acesta pare a pune accent mai mult pe activitățile sale la nivel național decât la nivel județean. Drept dovadă, parlamentarul  ne-a precizat că urmează să primească, în această săptămână, două funcții importante, una în cadrul partidului și alta la nivelul Parlamentului.

Uluitor! Primărița din Ștefănești anunță viitorul candidat al PSD la alegerile din „douăzecidouăzeci”

Luni, 28 Ianuarie 2019 23:58

# Ioana Jenica Dumitru despre deputatul Velcea:  „În 2016 când a vrut să candideze la primărie, avea notorietate 4%, adică nici toți vecinii și rudele nu și-l aminteau!”

PSD Argeș și-a luat mâna, anul trecut, atât de pe primărița din Ștefănești, cât și de pe viceprimar. Însă primărița nu își încalcă promisiunea și publică, zilnic, pe pagina de socializare, fapte și întâmplări din localitate. Săptămâna trecută a venit rândul deputatului Velcea, președintele PSD Ștefănești, să intre în colimator, așa că publicăm și noi, integral, spusele și scrisele doamnei primar:

 

Cu Olguța și Drăghici, nu ne mișcăm de aici

Luni, 28 Ianuarie 2019 23:57

# Premierul Dăncilă i-a cerut din nou lui Iohannis să semneze decretele de numire a celor doi miniştri
Vineri, premierul Dăncilă a solicitat, din nou, președintelui, numirea Olguței Vasilescu și a lui Mircea Drăghici, ca miniștri la Energie și Transporturi. ”Îi solicit preşedintelui României ca în virtutea prerogativelor constituţionale pe care le are de a veghea la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice să respecte decizia Curţii Constituţionale şi să semneze decretele de numire pentru ca activitatea celor două ministere să se desfăşoare cât mai eficient”, a declarat la începutul şedinţei de guvern Viorica Dăncilă. Ea a mai spus că Guvernul a respectat toate procedurile legale, iar ”blocajul” este nejustificat. Cei doi, Lia Olguța Vasilescu, dar și argeșeanul Mircea Drăghici, au fost refuzați, în mai multe rânduri, de președinte, pe motive de ”legalitate”, dar și de ”oportunitate”.

Liberalii argeșeni își fac singuri opoziție!

Luni, 28 Ianuarie 2019 23:55

Liberalii argeșeni își fac singuri opoziție! De mai bine de o lună de la dizolvarea BPL al PNL Pitești, peneliștii se ceartă între ei pe unde apucă: în mediul online, în presă. Lipsa de viziune și de coordonare se va observa, cel mai probabil, la alegerile europarlamentare, unde aceștia visează să obțină un procent de peste 25%.

 

Eurodeputatul Gabriela Zoană, atac la Monica Macovei

Luni, 28 Ianuarie 2019 23:49

„În Comisia LIBE a Parlamentului European doamna Ministru Carmen Dan și domnul Ministru Tudorel Toader au prezentat prioritățile României la Președinția Consiliului Uniunii Europene. Am avut plăcerea să văd conturată viziunea României în ceea ce privește justiția și afacerile interne în perioada deținerii de către țara noastră a Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene”, a susținut europarlamentarul argeșean Gabriela Zoană.

Rezultat extraordinar obținut de argeșeanul Robert Glinţă

Luni, 28 Ianuarie 2019 23:48

# Deși a obținut baremul olimpic în proba de 100 metri spate, înotătorul nu s-a calificat încă la Jocurile Olimpice din 2020
Sportivul argeșean Robert Glinţă, cel mai valoros înotător român al momentului, s-a impus la Cupa Europeană din Luxemburg în proba de 100 metri spate, cu un rezultat de 58,83 secunde. Glință a reușit să se impună şi în faţa campionului european, rusul Kliment Kolesnikov.

 

Un argeșean acuză! Florin Călinescu, atac la PSD și la liderul Liviu Dragnea: „Leul se duce la vale și ție, livulică, ți se rupe…”

Luni, 28 Ianuarie 2019 23:29

Florin Călinescu nu se dezminte, a început să fie atent la mișcările politice, dezordonate, ale guvernării. Și este și acid cu privire la aceste mișcări, în stilu-i caracteristic.
În opinia lui Florin Călinescu, Eugen Nicolicea și Codrin Ștefănescu și-ar dori să-i bage la închisoare pe cei care îi fluieră.
”Pentru că  Livulică este ocupat cu gagicăreala, lacheii fac și ei ce pot. Care cum ajunge la Bruxelles, în frunte cu domnu’ viorica, vorbesc în numele țării, adică și al meu.
Numai că ăia cărora le vorbesc imbecilii tăi nu sunt slugile tale și nu pun botu’.

PNL Argeș se laudă în bilanțul activității că a donat mere de… 400 de lei la copii

Luni, 28 Ianuarie 2019 11:52

# Activitatea liberalilor pe 2018 – „glorificarea mediocrității”

„În anul care a trecut, adică 2018, PNL Argeș nu a stat degeaba… Ne face plăcere să vă oferim un bilanț al activității noastre! Nu scriem totul, fiindcă am umple câteva zeci de pagini…”, așa a început organizația județeană a PNL prezentarea activității pe care a derulat-o în anul precedent. Nu intrăm în detalii amănunțite pentru că acest lucru l-am făcut deja în materialul apărut în una din edițiile trecute ale săptămânalului „Atitudine în Argeș”.

 

Ion Mînzînă: „Trebuie să recunoaștem că rectificările bugetare au fost pe plus”

Luni, 21 Ianuarie 2019 14:07

Argeșul ar putea primi mai mulți bani de la Guvern în acest an. Din câte se pare, în urma discuțiilor purtate la Centru, în viitorul buget, ar putea fi repartizate sume mai consistente. Potrivit vicepreședintelui CJ Argeș, Ion Mînzînă, în anul precedent la toate rectificările bugetare, guvernul a alocat mai mult față de alți ani
"N-am fost mulțumiți cu ce ni s-a repartizat de la bugetul de stat. Dar trebuie să recunoaștem că rectificările bugetare au fost pe plus, până și ultima, cu câteva zile înainte de încheierea lui 2018. În Argeș am terminat discuțiile cu primarii, le-am explicat că vor beneficia de fonduri cei care n-au. Vreau să respectăm principiul solidarității și să-i ajutăm pe aceia care chiar au nevoie", a declarat Mînzînă.
M.M.


Deputatul Ionuț Moșteanu, despre autostrada Pitești - Sibiu: „Cu noroc, vor începe în 2020 pe 2 din cele 5 tronsoane”

Luni, 21 Ianuarie 2019 14:03

Începutul de an vine cu vești bune! Uzina Dacia își va extinde fabrica de la Mioveni, fapt ce va aduce un număr mai mare de locuri de muncă în județ. În schimb, deputatul USR de Argeș, Ionuț Moșteanu, a readus în spațiul public declarația fostului director al Renault Dacia, care cerea construcția unui sistem minim de autostrăzi în România.

 

Pagina 5 din 92

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea