Deputatul Bica, interpelare despre măsurile luate de autorități pentru stoparea tăierilor ilegale

Luni, 17 Decembrie 2018 14:21

Județul Argeș ocupă un loc fruntaș în ceea ce privește tăierile ilegale de păduri. Deputatul Dănuț Bica a adresat recent o întrebare către Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor, privind măsurile luate de autorități pentru stoparea tăierilor ilegale.
Parlamentarul liberal susține că în urma rapoartelor Greenpeace România, Argeșul este campionul național absolut al ultimilor ani la defrișări ilegale.

Dănuț Dinu: „Și acum doi ani am vrut să candidez din partea PNL, dar dl Iani Popa s-a împotrivit”

Luni, 10 Decembrie 2018 23:17

# „Sub nicio formă nu o să accept să fac echipă cu dl Pendiuc”, mai susține consilierul local
Dacă președintele liberalilor, Adrian Miuțescu, nu ar zice nu unui Pendiuc „curat”, fără dosare, consilierul local Dănuț Dinu ar refuza, din start, să se înscrie într-un partid în care se regăsește fostul primar al Piteștiului.
„Sub nicio formă nu o să accept să fac echipă cu dl Pendiuc. Din cauza domnului Pendiuc am intrat în politică”, susține consilierul local independent Dănuț Dinu.

 

Șase crai, pe lista PNL Argeș pentru Primăria Pitești

Luni, 10 Decembrie 2018 23:13

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a dezvăluit numele celor care s-au înscris până acum în competiția internă a partidului pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Pitești. Pe lista se află cinci liberali, dar și un independent, în persoana consilierului local Dănuț Dinu. Pe lângă Dinu, s-au înscris în competiție Marius Postelnicescu, consilier județean și prim-vicepreședinte PNL Argeș, Radu Perianu, Tiberiu Avrămescu, Horia Gonceanu și Alexandru Tudan.

Liberalii argeșeni – bosumflați. Prefectul nu le-a dat voie să depună coroane de 1 Decembrie

Luni, 03 Decembrie 2018 15:42

Supărare mare pe la PNL Argeș după ce prefectul Emilian Dragnea le-a transmis că nu pot depune coroane de flori la manifestările care au avut loc pe 1 decembrie. De fapt, Prefectura Argeș nu a vrut să politizeze manifestările de Ziua Națională. Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Gelu Tofan (foto), a tunat și a fulgerat la ultima conferință de presă că partidele politice din Opoziție nu vor putea defila la Monumentul Eroilor de pe strada Crinului și la Poarta Eroilor din Trivale pentru a „aduce un omagiu eroilor căzuți în Primul Război Mondial”.

 

Șerban Valeca, președintele PSD Argeș: „Județul nostru a primit mai mult decât inițial se considerase”

Luni, 26 Noiembrie 2018 23:58

Șansa a fost de partea organizației PSD Argeș la ultimele remanieri ale Guvernului Dăncilă. Și de această dată Argeșul a plecat tot de pe un loc secund, deși președintele Șerban Valeca anunța, încă din februarie 2018, că județul nostru va fi în pole-position la viitoarele remanieri. Nu a fost deloc așa! Cu mult noroc, după ce Iohannis a refuzat niște miniștri, a doua propunere a PSD-ului l-a găsit pe listă pe deputatul de Argeș Mircea Drăghici. Acesta a fost propus ministru al Transporturilor, iar numirea sa ar putea fi făcută după 1 decembrie. De săptămâna trecută și Șerban Valeca a devenit, oficial, vicepreședinte al Senatului. Sperăm că aceste numiri să fie benefice pentru județ, nu doar pentru cei numiți.

Iani Popa - la Argeș sabotor, la Constanța salvator

Luni, 26 Noiembrie 2018 23:58

Argeşul pare condamnat pentru a avea parlamentari care odată ajunşi în funcţie par să se evapore instant. Exact ca Harry Potter care atunci când îşi ia o pelerină nu îl mai vede nimeni. PNL Argeș a dat, în urma alegerilor parlamentare, un singur senator, care și acela, la câteva luni, după ce s-a trezit că i s-a pus lacătul pe viitoare funcții în partid, a aterizat pe la ALDE. Este vorba de nimeni altul decât Iani Popa, fostul preşedintele al organizaţiei judeţene a liberalilor, cu două mandate de senator obținute pe cârca cocoșată a liberalilor argeșeni.

 

Europarlamentarul Gabriela Zoană: „Comportamentul abuziv al președintelui Klaus Iohannis aduce mari deservicii României”

Luni, 26 Noiembrie 2018 23:58

Europarlamentarul argeșean Gabriela Zoană îl atacă pe președintele Klaus Iohannis după ce acesta a refuzat numirea unor premieri propuși de partidul de guvernământ.
„Atunci când faci politică sau când ești atent la politică, ești pregătit să accepți anumite jocuri de culise, înțelegeri de moment, războaie declarative și multe altele. Ne-am obișnuit cu ele. Recent, ne-am obișnuit și cu stilul eurodeputaților Opoziției, puși de șefii lor să își reclame propria țară în plenul Parlamentului European și să solicite sancționarea României, satisfăcând la ordin interesele politice de moment ale străinilor.

„Deputatul AKM”, războinicul din PSD! Cătălin Rădulescu, atac voalat la Uniunea Europeană și jigniri la adresa colegilor din Parlament

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:29

Deputatul Cătălin Rădulescu a intrat iar în vizorul opiniei publice, făcând o serie de declaraţii uluitoare la adresa Uniunii Europene. Acesta a avertizat „colegii din alte ţări” că România este „locul în care a apărut prima scriere din lume” şi i-a somat, astfel, „să nu mai compare istoria românească cu istoria lor”. De-a lungul timpului în gura deputatului argeșean „a picat” rând pe rând atât membrii opoziției, cât și colegii de partid sau din alianță.

 

În biografia de pe pagina Senatului, Iani Popa este, în continuare, președintele PNL Argeș

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:27

Persoană zburată către zări mai calde, atât politic cât și geografic, senatorul Iani Popa este, acum, președintele ALDE Constanța. Și se pupă cu pesediștii, cu aceeași ardoare cu care, până mai ieri, s-a scuipat. Pe aceiași obraji, că așa-i în politică. În Senat, Iani Popa i-a umplut de respect pe argeșenii care l-au votat, mutându-se, cu arme și muniții, cu ceasul de aur și „iia” Lacoste, în tabăra dușmanului. Doar fizic, pentru că, pe pagina Senatului, la „Biografie”, omul nostru conduce, în continuare, PNL Argeș. Din 2010 îl tot conduce. De asemenea, din 2014 este vicepreședinte executiv al PNL-ului mare.  Iar, în teritoriu, poate fi găsit, în continuare, la adresa din Pitești, str. Vasile Milea Nr. 1. Interesant este faptul că nimeni din PNL nu a luat atitudine. Cu toții l-au lăsat pe om să conducă, fie și virtual. Au PNL-iștii o asemenea determinare... A.S.

Conferință cu subiecte de la televizor, la PNL Argeș

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:07

E clar. PNL Argeș arată, în momentul de față, exact precum clădirea în care își desfășoară activitatea. Și clădirea stă să cadă. La conferința de săptămâna trecută, președintele Adrian Miuțescu a tratat, cu preponderență, subiecte de... televizor. Adică, a comentat ce a văzut. Ziariștii, captivați, aproape că au adormit în fotoliile comode, mai ales că era și cald. În sală. Spre deosebire de sala pesedeului, unde căldura a lipsit cu desăvârșire, de parcă ei, pesedeul, s-au fi aflat în opoziție.

 

Radu Vasilică a luat cuvântul, pentru prima dată, în 2018, în plenul Camerei Deputaților

Luni, 19 Noiembrie 2018 16:03

Întors la activitatea de parlamentar, după accidentul de motocicletă pe care l-a suferit la sfârșitul anului trecut, Radu Vasilică a luat cuvântul în plenul Camerei Deputaților pentru prima dată în acest an. Intervenția deputatului argeșean a avut loc la ședința din 22 octombrie 2018. Acesta s-a întors la activitate în septembrie, după o absență de aproape nouă luni.

Conferință de presă secretă la PSD Argeș

Luni, 19 Noiembrie 2018 15:34

Conferință – pe șest – la marele partid roșu. Ziariștii au înroșit telefoanele, între ei, ca să afle dacă este. Într-un final, s-a aflat că va fi, și că o va susține deputatul Nicolae Velcea. Așadar, Camera Deputaților este mult mai fraieră decât Senatul, din moment ce, cu exact o săptămână în urmă, senatorul Valeca a fost anunțat, pe canalele media, că susține respectiva conferință de presă. PNL-ul, aici, stă mult mai bine, pentru că au ofițer de presă, care anunță conferințele, anunță cine le ține.

 

Cătălin Bulf: „Proiectul Molivișu este o modalitate de a îngropa niște bani. Se acoperă toate prostiile din trecut”

Luni, 12 Noiembrie 2018 16:29

Consilierul județean Cătălin Bulf (foto), președintele PMP Argeș, este cel mai aprig opozant al proiectului Molivișu din CJ Argeș. Nu de puține ori, liderul PMP Argeș a precizat că proiectul stațiunii de schi de la Molivișu va genera doar o gaură în bugetul județului. Proiectul nu are nici în prezent o finalitate sigură, viitorul său fiind blocat parcă în nesfârșita luptă a obținerii de avize.

Deputatul Ionuț Moșteanu, pe urmele proiectului Molivișu

Luni, 12 Noiembrie 2018 16:26

# Moșteanu a și depus o interpelare către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice privind situația de la Molivișu

În urmă cu câteva săptămâni, deputatul USR Ionuț Moșteanu a mers în zona unde urmează să fie realizat proiectul „Molivișu”. Ce a găsit la fața locului? O zonă abandonată, iar la căminul cultural din Arefu a găsit echipamentele telegondolei, depozitate acolo pentru că au fost cumpărate pe repede înainte, ca mobila fără a avea casă.

 

PSD Argeș are un senator care „plutește”

Luni, 12 Noiembrie 2018 16:21

Conferință de presă despre nimic, vinerea trecută, la PSD Argeș. Însărcinat să comunice acest nimic, nimeni altul decât președintele județean al partidului, senatorul Șerban Valeca. Ce  ne-a mai explicat cum că vorbăreții din partid vor fi sancționați de acum încolo, pentru că începe precampania electorală, și alegătorii trebuie aburiți cum trebuie. Șerban Valeca, despre atacurile în presă între colegii din PSD Argeș: “Eu am un principiu: în perioada de precampanie, ne concentrăm le partea politică și cine iese din linie - nu am luat încă o astfel de decizie - va fi sancționat.” Bravos!

Primari PSD din Argeș, tratative cu Pro România

Luni, 12 Noiembrie 2018 15:49

Mai mulți primari PSD din  județul Argeș se vor „transfera” la partidul înființat de Victor Ponta (foto). Săptămâna trecută, mai mulți edili au fost convocați la o întâlnire cu președintele Pro România, unde au primit ordin de la fostul președinte al CJ Argeș și fost lider al social democraților argeșeni, Constantin Nicolescu, să părăsească PSD și să se alăture noii organizații politice. Potrivit surselor noastre, au avut loc discuții aprinse care s-au finalizat cu o decizie aproape în unanimitate de susținere a lui Victor Ponta și de o „debarcare” din organizația județeană a social democraților în „barca” lui Ponta. Mai mult, unii primari au luat această decizie după ce, în ultimii doi ani, au primit foarte puține fonduri din partea Guvernului sau Consiliului Județean Argeș. A.I.

 

Șerban Valeca, propulsat „din greșeală” în postul de vicepreședinte al PSD

Luni, 12 Noiembrie 2018 15:43

# În februarie 2018, Valeca susținea că Argeșul va fi în pole-position pentru un minister, la remanieri, doar că județul a fost uitat… din nou
Senatorul Șerban Valeca i-a luat locul lui Adrian Țuțuianu, în funcția de vicepreședinte PSD pe regiunea Sud Est. Totul s-a întâmplat după ce membrii CEx au decis excluderea lui Țuțuianu din partid pentru comentariile făcute la adresa conducerii și a unor membrii apropiați de Liviu Dragnea. Astfel, Șerban Valeca fiind al doilea ca număr de voturi după alegerile interne a ajuns vicepreședinte al PSD.

Adrian Bughiu, subprefectul județului Argeș: „Trei sferturi dintre persoanele care vin în audiență au probleme pe fond funciar”

Luni, 12 Noiembrie 2018 14:30

A trecut mai bine de o jumătate de an de când Adrian Bughiu a fost numit în funcţia de subprefect al Argeşului. Am stat de vorbă cu acesta despre principalele provocări pe care le-a întâmpinat, în această perioadă, ca subprefect al județului. De asemenea, Bughiu ne-a făcut mai multe precizări despre situația numărului de urși în județ, dar și despre stadiul pestei porcine, două dintre problemele mari cu care se confruntă Argeșul. 

 

Scandalul pestei porcine s-a mutat în Parlamentul European! Un europarlamentar argeșean implicat

Luni, 05 Noiembrie 2018 13:13

Europarlamentarul argeșean Gabriela Zoană a anunțat recent că, în urma discuțiilor purtate în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European cu comisarul pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, a obținut alocarea a 50 de milioane de euro destinate combaterii efectelor pestei porcine. Declarația sa a nemulțumit pe deputatul european Siegfried Mureșan care susține, la rândul său, că în urma amendamentelor sale au fost obținuți banii.

„Pensiile speciale sunt furt!”. PMP solicită eliminarea acestora

Luni, 05 Noiembrie 2018 13:12

„Pensiile speciale sunt furt din banii publici”, susțin reprezentanții PMP. Membrii acestui partid au votat împotriva pensiilor speciale pentru politicieni, depunând în acest sens un proiect de lege pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale, cu excepția celor pentru veteranii de război și pentru deținuții politici.
„PMP solicită eliminarea pensiilor speciale! De ce? Pensiile speciale reprezintă o nedreptate pentru câteva milioane de români, care au muncit cinstit o viață întreagă, dar care trăiesc la bătrânețe la limita decenței. Toți cetățenii României, fără nicio excepție, trebuie să

 

Pagina 5 din 90

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea