Container pre-triaj pentru pacienții suspecți de Covid-19, la Secția de Boli Infecțioase

Luni, 16 Martie 2020 22:26

La Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Argeș a fost amenajat un punct pentru pre-triajul pacienților cu simptome specifice infecțiilor cu noul coronavirus
În data de13 martie, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Pitești a fost adus un container ce va fi folosit pentru pre-triajul posibililor pacienți cu simptome specifice infecțiilor cu noul coronavirus.

Măsuri speciale la Spitalul Orășenesc din Mioveni!

Luni, 16 Martie 2020 22:24

Începând de vineri,13 martie, în curtea Spitalului Orășenesc din Mioveni s-a amplasat un cort special în care va avea loc pre-triajul persoanelor care prezintă simptomele îmbolnăvirii cu coronavirus sau care au intrat în contact cu persoane din zonele afectate de COVID-19.

 

La Băbana, fără bani, rețea de internet și televiziune

Luni, 16 Martie 2020 22:15

Om plin de inițiativă, cum îl știm, Bebe Ivan, primarul din Băbana, punctează, din nou, pentru localitatea sa. A reușit, de curând, să tragă rețea de fibră (internet și televiziune), fără să implice, financiar, localitatea pe care o păstorește.

Declarațiile fiscale pot fi depuse online la Primăria Pitești

Luni, 16 Martie 2020 22:11

Începând cu data de 12  martie, Primaria Municipiului Pitești oferă contribuabililor, persoane fizice și persoane juridice, posibilitatea depunerii online a declaraţiilor fiscale pentru declararea/scoaterea din evidența fiscală a bunurilor (clădiri, terenuri, mijloace de transport), pentru declararea impozitului pe spectacole. Depunerea declarațiilor online este un serviciu electronic disponibil la adresa

 

Primărița din Ștefănești pune, din nou, tunurile pe fostul viceprimar Ion Mihalcea

Luni, 09 Martie 2020 22:42

# Săptămâna aceasta, control, la Primărie, de la Prefectură

Ion Mihalcea, fostul viceprimar al orașului, este, deja, istorie. După lupte crâncene, primărița, Ioana Jenica Dumitru, a reușit să îi dea foc fotoliului acestuia, lucru ce, sincer, părea greu de crezut. Iată, însă, că doamna primar dorește, acum, să îi împrăștie și cenușa, dezvăluind publicului și alte ”minuni” făcute de mult blamatul Ion Mihalcea:

Piteștenii încă pot beneficia de bonificația de 10% pentru plata impozitului

Luni, 09 Martie 2020 22:35

# Aceasta se acordă numai până la 31 martie

Vă reamintim că impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri și impozitul pe mijloacele de transport aferente anului fiscal 2020 se pot plăti în două rate egale până la data de:
- 31 martie 2020 inclusiv;
- 30 septembrie 2020 inclusiv.

 

A început procedura de achiziție pentru reabilitarea Colegiului Armand Călinescu

Luni, 09 Martie 2020 22:10

# Valoarea totală a proiectului este de peste 29.000.000 lei
Procedura de achiziție a lucrărilor din cadrului proiectului de reabilitare a Colegiului Armand Călinescu a fost demarată prin încărcarea în SEAP a documentației, urmând ca ofertele executanților să fie depuse până la data de 3 aprilie 2020.

Peste 260 de hectare vor fi împădurite în Argeș, în 2020

Luni, 09 Martie 2020 14:52

# În această primăvară sunt prevăzute 110 ha regenerări naturale și 58 ha regenerări artificiale

Direcția Silvică Argeș regenerează pădurile, natural și artificial, prin împăduriri, în cele doua campanii anuale de împădurire, derulate primăvara și toamna.La sfârșitul lunii februarie a fost aprobat programul de împăduriri al Direcției Silvice Argeș pe anul 2020.

 

Prămăria Bârla plantează 600 de plopi pe marginea șoselelor

Luni, 09 Martie 2020 14:49

# Edilul Gheorghe Voicu: „Așteptăm sătenii să dea o mână de ajutor”
La Bârla nu se lucrează numai la rețelele le gaze, apă, canalizare. La fel de important este întreținerea drumurilor, mai ales că, mulți dintre noi, ne amintim de șoselele de acum ceva ani, umbrite, răcoroase, odihnitoare.

Investiții pentru o viață mai bună, la Topoloveni

Luni, 09 Martie 2020 14:12

# Anul acesta, încă 5 blocuri vor beneficia de amvelopare modernă,  acoperiș, instalare de panouri fotovoltaice pentru iluminat casa scării respectiv: P27, P28a, P38, P40, P56

La nivelul orașului Topoloveni, de-a lungul timpului s-au desfășurat și implementat proiecte importante pentru comunitate, spre a conduce la modernizarea și dezvoltarea locațități.

 

Pitești - încă 29 de platforme îngropate pentru gunoi

Luni, 09 Martie 2020 14:07

Primăria Municipiului Piteşti va preda luni, 9 martie, către executant, amplasamentul pentru demararea proiectului “Furnizare containere îngropate - 67 bucăți și utilaj de ridicat containere îngropate - 1 bucată”.

Consiliul Județean Argeș va achiziționa servicii juridice de reprezentare în dosarul „Consultanța”

Luni, 02 Martie 2020 14:35

# De asemenea, se va angaja un avocat care să reprezinte și Teatrul Davila în procesele intentate de foștii angajați

Pe 5 martie, în ședința de CJ Argeș,  urmează să se aprobe un proiect de hotărâre privind achiziţionarea unor servicii juridice de consultanţă/asistare/reprezentare.  Astfel, dacă proiectul va fi aprobat, se vor achiziţiona servicii juridice în domeniul dreptului penal în dosarul nr. 4215/1/2015*, cunoscut sub numele de „Consultanța”, aflat în curs de soluţionare pe rolul ÎCCJ (Rejudecare-Fond), în care Consiliul Județean Argeș are calitatea de parte vătămată.

 

Poliția Locală Pitești avertizează. Autoturismele abandonate vor fi ridicate

Luni, 02 Martie 2020 14:34

Conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără proprietar sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, agenţii constatatori din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră – Poliţia Locală Piteşti au identificat pe domeniul public, în municipiul Piteşti, patru autovehicule presupuse a fi fără proprietar.

Se înființează, în Argeș, locuințe protejate pentru victimele violenței domestice

Luni, 02 Martie 2020 14:30

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de Consiliu Județean Argeș, din data de 5 martie, de la ora 15.00, este prevăzut și un proiect de hotărâre privind „înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Locuinţei protejate pentru victimele violenţei domestice, a Serviciului de consiliere vocaţională şi a Serviciului grup de suport pentru victimele violenţei domestice”.

 

Bunăstarea locuitorilor din Bradu, o prioritate pentru administrația locală

Luni, 02 Martie 2020 14:12

# Investiţiile în infrastructura localității continuă şi în acest an!

Bugetul comunei Bradu pentru anul 2020 a fost aprobat. Administrația locală, condusă de primarul Dan Stroe, se va concentra pe finalizarea lucrărilor începute anul trecut și va demara lucrări noi care vizează atât infrastructura comunei, dar și obiective importante pentru comunitatea din Bradu. Vor fi extinse rețelele de alimentare cu apă, canalizare menajeră, iluminat public, distribuție gaze, canalizare pluvială și modernizarea drumurilor locale.
Dintre investițiile care urmează să fie realizate în acest an, enumerăm:

Piața Primăriei Pitești a intrat în reabilitare

Luni, 02 Martie 2020 14:10

Primăria Municipiului Pitești a demarat, săptămâna trecută, lucrările pentru proiectul „Reabilitare Piața Primăriei’’. Lucrările se vor desfășura pe o suprafață de 13.500 mp și constau în refacerea zonei pietonale, pe etape: pavaj ornamental din dale de granit 25-25 cm, strat de șapă semi-umedă de înaltă rezistență pentru granit, dale din beton de ciment, strat din piatră spartă, strat din balast, nisip anticapilar cu grosimea de 5 cm.

 

Politică și coronavirus la Colegiul Prefectural Argeș

Luni, 02 Martie 2020 14:00

Magazinele, în Argeș, s-au aglomerat, apoi s-au golit. Nu, nu cele cu produse de igienă, cum era normal, ci acelea cu mâncare și băutură, că argeșeanul se tratează de ”corona” cum știe el, nu cum știu alții. Măștile au dispărut din farmacii, ba chiar au apărut, în schimb, bancuri de genul ”schimb 10 măști antigripale cu apartament în zona Prefecturii”. La care Prefectură s-au discutat, săptămâna trecută, toate cele cu privire la subiectul cu gripa...

ISU Argeș a primit o autospecială pentru misiuni pirotehnice

Luni, 02 Martie 2020 11:12

# Șapte cadre militare au fost avansate în grad de „Ziua Protecției Civile”
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a sărbătorit, pe 28 februarie, “Ziua Protecţiei Civile” prin organizarea unor activităţi festive și educative. Pompierii argeșeni au fost în prima linie pentru a 87-a aniversare a Zilei Protecţiei Civile în România. Cu această ocazie, a avut loc înaintarea în grad a unor  cadre militare, înainte de expirarea stagiului minim, și trecerea în rezervă a unor cadre ale Inspectoratului.

 

Dan Manu, către un consilier județean: „Stimate domnule consilier, spitalizările «este» de mai multe feluri”

Luni, 24 Februarie 2020 23:38

Circ și teatru ieftin la cea mai importantă ședință a Consiliului Județean Argeș, cea  în care se aproba bugetul județului Argeș pentru anul 2020. În unul dintre amendamentele depuse de consilierii județeni liberali, aceștia solicitau achiziționarea unui nou ecograf la Spitalul Județean Argeș. Cu toate că li s-au explicat, atât personal cât și în comisii, că acest lucru nu este o urgență, mai ales că la nivelul unității medicale există deja un astfel de aparat, liberalii au mers până în pânzele albe cu solicitarea.

Bradu. În curând, taxele și impozitele vor putea fi plătite online

Luni, 24 Februarie 2020 23:31

Primăria Pitești a implementat, cu succes, plata online a impozitelor și taxelor. Vecinii, de la Bradu, nu intenționează să rămână mai prejos, mai ales că, de la începutul anului, în numeroase puncte ale localității, există, déjà, rețea wi-fi de internet gratis.

 

Pagina 6 din 135

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea