Stenograme din ședința de CJ Argeș. PSD + ALDE vor ca Secția de boli infecțioase să fie construită lângă o școală, în centrul Piteștiului

Luni, 24 Februarie 2020 23:15

Spitalul Județean de Urgență Pitești dorește construirea unui nou corp de clădire în care să funcționeze cele două secții de boli infecțioase ale unității spitalicești. În ședința de Consiliu Județean din luna ianuarie a fost stabilită și locația unde va urma să fie construită Secția. Taman în centrul Piteștiului, lângă Școala Gimnazială „Ion Pillat” (Nr. 3), pe un teren situat pe strada Armand Călinescu, nr. 44, în suprafață de 4.138,00 mp.

Rețea de gaze în toată comuna, școli moderne - prioritățile primarului Gheorghe Voicu, din Bârla

Luni, 24 Februarie 2020 23:13

Pe lângă finalizarea proiectelor aflate în derulare în infrastructură, utilități și cultură, în 2020, administrația comunei Bârla își propune să demareze noi investiții.  În fiecare an, primarul Gheorghe Voicu, împreună cu consiliul local înnoiesc lista de necesități. Până la urmă, acestea stau la baza dezvoltării locale. În 2020, intenționează să deschidă un cabinet medical în satul Mândra, în incinta școlii.

 

Primăria Pitești, la moment de bilanț

Luni, 24 Februarie 2020 14:34

# Cornel Ionică: ”În 2020 nu mărim taxele și impozitele” # În 2019, au fost reabilitate străzi, în Pitești, de aproape 10 milioane lei

Primarul Cornel Ionică susține că, în acest an, nu vor fi mărite taxele și impozitele. Acesta recunoaste că este nevoie de bani, dar nu vrea să îngreuneze viața piteștenilor: ”Deși avem nevoie de bani la buget, nu vom mări taxele și impozitele pentru a nu îngreuna traiul piteștenilor”, a precizat primarul Cornel Ionică. Edilul a prezentat, pe îndelete, numeroasele realizări ale echipei pe care o conduce, echipă campioană în atragerea de fonduri europene, prin proiecte mari, însă bine puse la punct.

Lista investițiilor din bugetul orașului Mioveni pentru 2020

Luni, 24 Februarie 2020 14:32

Pe 19 februarie, s-a votat bugetul orașului Mioveni.  În ceea ce privește secțiunea investiții, propunerea cheltuielilor a fost fundamentată în concordanță cu Strategia de Dezvoltare a a orașului, fiind incluse obiective de investiții propuse atât de consilierii locali și de reprezentanții administrației locale, cât și cele propuse de cetățeni în cadrul dezbaterilor publice. Bugetul propus pentru anul în curs reprezintă echivalentul a 28 milioane euro. În continuare vă facem publică lista de investiții propuse spre a fi realizate din bugetul adoptat pentru orașul Mioveni în acest an.

 

Continuă promisiunile politice! Ministrul Transporturilor: „CNAIR intenționează menținerea circulației tot timpul anului pe Transfăgărășan”

Luni, 17 Februarie 2020 21:46

# În schimb, nu se spune și când va fi posibil acest lucru!

Ministrul Transporturilor, Lucian Nicolae Bode, a fost interpelat de parlamentarul PNL Dănuț Bica pe tema reabilitării şi modernizării Drumului Naţional DN7C Transfăgărăşan. Ministrul a fost întrebat de stadiul proiectului, mai ales că DN 7C era cuprins, pe timpul Guvernului Dăncilă, în cadrul listei obiectivelor ce trebuiau a fi implementate în perioada 2014-2020, la Capitolul VIII – Proiecte pentru valorificarea potențialului turistic.

Peste 2000 de buletine pierdute sau furate, în 2019, la Pitești

Luni, 17 Februarie 2020 14:22

În anul 2019 Direcția de Evidență a Persoanelor a Municipiului Pitești  a soluționat  un număr impresionant de cereri din partea persoanelor care au pierdut sau cărora li s-a sustras, în împrejurări diverse, actul de identitate.  Astfel, un număr de 1952 de persoane  din municipiul Pitești au  declarat pierdută cărtea de identitate,  iar 54 persoane au cerut înlocuirea actului de identitate pe motiv de furt.

 

FC Argeș, cel mai bine, stă pe… magazin! Magazinul clubului joacă în prima ligă, formația - deocamdată se zbate în a doua

Luni, 17 Februarie 2020 14:16

FC Argeș are propriul magazin de prezentare, promovare și vânzare. Acesta a fost inaugurat la sfârșitul anului trecut, după un război îndelungat dus pentru câștigarea dreptului de a folosi sigla FC Argeș. Clubul local intră, astfel, în elita formațiilor din țară care dețin magazine de prezentare. Produsele existente aici sunt atât pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, dar și pentru adulți, mărimile fiind acoperitoare.

Primari în fața unui nou mandat. Nicolae Barbu, primar Valea Iașului: ”Avem, în planurile de viitor, asfaltarea a 48 de străzi”

Luni, 17 Februarie 2020 14:08

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
Valea Iaşului este una dintre cele mai prospere comune din judeţul Argeş şi chiar din România, cu investiţii majore în infrastructură, cu industrie, unităţi de sănătate, cu venituri de aproape 2.000  lei pe cap de locuitor. Utilităţiile existente permit un nivel ridicat de viaţă pentru locuitori şi oportunităţi deosebite pentru investitori.

 

Primari în fața unui nou mandat. Sevastian Pupăză Roșu, primar Stolnici: ”Anul acesta, administrația locală va extinde rețeaua de alimentare cu apă”

Luni, 17 Februarie 2020 14:07

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
La Stolnici, administrația locală nu are nevoie de prezentare. Se lucrează și acum,în iarnă, la dispensarul uman care, probabil,  va fi gata la sfârșitul anului, la grupurile sanitare de la Școala Gimnazială Stolnici, care de asemenea vor fi terminate până la finalul anului, dar și la afluirea pentru podul peste râul Cotmeana.

Primari în fața unui nou mandat. Laurențiu Micu, primar Săpata: ”Investițiile în drumuri și utilități sunt prioritatea următorului mandat”

Luni, 17 Februarie 2020 14:02

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații

În urmă cu aproape opt ani, Laurențiu Micu, în vârstă, atunci, de numai 25 de ani, a reuşit să câştige fotoliul de primar la Săpata. Cel mai tânăr primar din Argeș, la vremea respectivă, este, acum, la vârsta maturității.

 

Primari în fața unui nou mandat. Mihai Ion, primar Popești: ”La 1 martie încep lucrările la terenul sintetic și căminul cultural”

Luni, 17 Februarie 2020 13:59

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
MIHAI  ION  - De profesie inginer, absolvent al IANB București, Facultatea de Zootehnie
2012-2016 VICEPRIMAR
2016-2020 PRIMAR
De aproape patru ani, comuna Popeşti este ca un şantier. Proiecte multe, numeroase din acestea fiind încă în derulare: asfaltarea drumurilor comunale, apă, gaze, iluminat public, investiții în unitățile de învățământ. Agenda este plină, iată numai câteva din proiectele începute, câteva din cele finalizate

 

Primari în fața unui nou mandat. Gheorghe Drăgan, primar Lunca Corbului: ”Dorim înființarea unui sistem de distribuție gaze naturale”

Luni, 17 Februarie 2020 13:51

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
DRĂGAN GHEORGHE
- un mandat de viceprimar,
- trei mandate de primar
Înființarea rețelei de distribuție gaze naturale este una din prioritățile pentru viitor ale primarului Gheorghe Drăgan. Acesta se prezintă, în fața alegătorilor, cu două construcții noi (Grădiniță și Primărie), care au necesitat mult efort, multe drumuri, multe uși deschise. Investiții greu de realizat chiar și la o comună cu un buget dublu față de cel de la Lunca Corbului. Aceasta este, însă, demonstrația că se poate.

 

Primari în fața unui nou mandat. Ionel Moloiu, primar Hârsești: ”Primarul este al satului și nu satul al primarului!”

Luni, 17 Februarie 2020 13:48

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
Ionel Moloiu: 39 de ani, două mandate de primar, născut și crescut în Hârsești, cu grijă și dragoste de oamenii locului și de pământul care hrănește, aici, peste 2500 de locuitori. Un primar tânăr însă, deja, cu experiență în administrația locală, un primar ce dorește să continue proiectele începute și să înceapă, iată, altele noi

Primari în fața unui nou mandat. Ion Gîrleanu, primar Bogați: ”Consiliul Județean Argeș a contribuit la cofinanțarea unor investiții derulate în comună”

Luni, 17 Februarie 2020 13:45

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
Mă numesc Ion Gîrleanu și sunt primarul comunei Bogați din anul 2004. Am activat ca ofițer, o perioadă de 13 ani, în Ministerul Afacerilor Interne și 14 ani în Ministerul Justiției. Sunt doctor în drept penal din anul 1998 și cadru universitar din anul 1996 până în prezent.

 

Primari în fața unui nou mandat. Niculaie Dragnea, primar Băiculești: „În acest an, vor fi realizate mai multe proiecte importante pentru comuna noastră”

Luni, 17 Februarie 2020 13:41

# Domnule primar, veți candida și pentru al treilea mandat de primar al comunei Băiculești?
- Da, anul acesta candidez. Dacă ies primar, știu ce am de făcut, dacă nu, un salut, cu eleganță. În prezent, eu am o echipă foarte bună în Primărie, colegii cu care lucrez. Fără echipă, munca primarului e în zadar. Rezultatele primarului sunt în oglindă cu munca echipei.

Primari în fața unui nou mandat. Dan Stroe, primar Bradu: ”Vreau să continui introducerea utilităților publice și asfaltarea tuturor străzilor din comună”

Luni, 17 Februarie 2020 13:33

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații

Dan Stroe, actualul primar, alături de Gheorghe Negoi, actualul viceprimar și întreaga echipă a PSD Bradu au reușit, în urmă cu aproape patru ani, să câștige alegerile locale într-o localitate unde lupta politică părea zadarnică. De atunci, multe s-au schimbat. Dacă ar trebui nominalizată o singură schimbare, ei bine, una ar fi aceea că, la fiecare început de an, bugetul comunei se discută, deschis, cu cetățenii.

 

Marius Nicolaescu, noul vicepreședinte al CJ Argeș: „De luni trecem la treabă”

Luni, 10 Februarie 2020 14:29

Pe 7 februarie, a fost votat noul vicepreşedinte al CJ Argeș. Consilierul județean Marius Nicolaescu (PSD) a fost singurul candidat pentru acest post, liberalii nedorind să facă o propunere. „Nu depunem nicio candidatură. Nu vrem să girăm această funcție, în acest moment”, a precizat Dorel Marius Postelnicescu, liderul de grup al liberalilor în CJ Argeș.

Managerul Spitalului Orășenesc și primarul Mioveniului, lămuriri despre funcționarea noii unități spitalicești

Luni, 10 Februarie 2020 14:27

Săptămâna trecută, la  Spitalului Orășenesc Mioveni a avut loc la o întâlnire cu presa, organizată cu scopul de a prezenta cetățenilor orașului și publicului larg, o radiografie a serviciilor medicale pe care noul spital le oferă în acest moment.

 

Buget echilibrat, la Bradu, pentru toate satele componente

Luni, 10 Februarie 2020 14:18

Proiectul de buget, la Bradu, a fost discutat, punct cu punct, de către conducerea primăriei, cu cetățenii. Un buget încăpător, însă echilibrat, desfăcut cu atenție pentru fiecare sat. Oamenii și-au spus părerile cu privire la acesta, și-au anunțat nevoile și dorințele, iar reprezentanții administrației locale și-au luat notițe, așa cum este, dealtfel, normal.

Primăria Pitești. Comunicarea actelor și plata taxelor se pot face pe net

Luni, 10 Februarie 2020 14:15

# Direcția Impozite și Taxe Locale a Municipiului Pitești oferă alternativa online

Piteștenii pot înlocui experiența așteptării la cozile ce se formează la ghișeele de încasare a impozitelor și taxelor locale, optând pentru o alternativă mult mai eficientă - plata online a impozitelor și a taxelor locale, precum și a

 

Pagina 7 din 135

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea