Caz rar întâlnit în primăriile din Argeș. Primăria Valea Mare Pravăț plătește, din instituție, asigurare de viață pentru patru persoane!

Luni, 07 Septembrie 2020 23:35

Iată că există și primării în care se face totul ca la carte. La Valea Mare Pravăț, localitate care găzduiește atât obiective de interes turistic (Mănăstirea Nămăiești, Mausoleul Mateiaș) cât și aglomerări muncitorești (cariera Mateiaș) există un compartiment de prevenire și stingere a incendiilor. Din comună au fost selectați patru pompieri voluntari care au primit, din partea primăriei, asigurare pentru mai multe riscuri:

Prima unitate medicală de stat din România de după Revoluție a împlinit un an

Luni, 07 Septembrie 2020 23:33

# Spitalul din Mioveni – servicii medicale pentru un areal de cca 100.000 de persoane # Ion Georgescu, primar: ”Aprecierile pacienților ne vor fi ca o notă pentru implicare!”

La 5 septembrie 2019 s-a deschis o unitate, în Argeș, pe care mulți au crezut-o imposibil de realizat. Construirea  Spitalului Orășenesc Mioveni, conform  celor mai exigente norme europene în domeniu, dotarea cu aparatură medicală de top și implementarea unor tehnologii medicale moderne reprezintă cel mai important proiect realizat în Mioveni în cei 30 de ani de existență ai acestui oraș industrial.

 

Dorin Mărășoiu - înlocuit în Consiliul Județean Argeș

Luni, 07 Septembrie 2020 23:30

La ședința de Consiliu Județean Argeș, din data de 26 august, a fost numit un nou consilier județean, din partea PSD. După emiterea ordinului prefectului județului Argeș, din data de 20 august, privind încetarea mandatului de consilier judeţean deținut de Dorin Mărășoiu, ca urmare a pierderea calității de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, PSD Argeș a solicitat validarea unui nou consilier județean.

CJ Argeș a achiziționat un teren lângă Castrul Jidova

Luni, 07 Septembrie 2020 23:29

Consiliul Județean Argeș a achiziționat, recent, un imobil – teren, format din două loturi, în vecinătatea obiectivului turistic Castrul roman Jidova. Consilierii județeni au aprobat proiectul de hotărâre în ședința de CJ Argeș din luna august. Administrația județeană a cumpărat imobilul cu suma de 15.200 euro.

 

Amplu program de curățare și verificare a rețelelor de canalizare din orașul Mioveni

Luni, 07 Septembrie 2020 23:25

Angajații sectorului apă-canal, din cadrul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate, desfășoară de trei săptămâni, un amplu program de curățare și verificare a rețelelor de canalizare din orașul Mioveni, intervin în decolmatarea, igienizarea și spălarea acestora cu substanțe speciale degresante.

În comuna Oarja a fost inaugurat un teren sintetic!

Luni, 07 Septembrie 2020 23:21

Teren nou de fotbal la Oarja. De care se vor bucura, în primul rând, elevii. Dar în vacanțe și week-end, investiția este disponibilă și tinerilor din comună care doresc să facă mișcare. În comuna Oarja continuă investițiile derulate de primărie. Unul dintre proiectele finalizate recent este legat de inaugurarea unui teren sintetic la școala din comuna Oarja. Investiția a fost primită cu bucurie de tineri, aceștia venind în număr mare încă din prima seară în care terenul a fost dat în folosință.

 

Noi măsuri de relaxare - adoptate în Argeș. Restricțiile se mențin în 10 localități

Marţi, 01 Septembrie 2020 09:55

Noi măsuri de relaxare au fost adoptate în Argeș. Pe 31 august, la sediul Instituției Prefectului – Județul Argeș, s-a întrunit Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, în cadrul căruia a fost adoptată Hotararea C.J.S.U. nr. 34/31.08.2020. Noile măsuri intră în vigoare începând de astăzi, 1 septembrie. De asemenea, se mențin restricții în 10 localități argeșene.

Simona Buşcă este noul primar interimar la Moşoaia!

Luni, 31 August 2020 22:55

Simona Buşcă, fiica fostului primar Florea Ene, este noul viceprimar cu atribuţii de primar la Moşoaia. Aceasta fost aleasă cu 10 voturi din 15. Anterior, în aceeași ședință, au fost schimbați câțiva consilieri locali, pentru motive diverse, cum ar fi migrarea de la un partid la altul. Printre cei ce și-au pierdut mandatul de consilier, fostul șef al PNL local, Mihai Alexandru Lucian. Acesta va candida pentru primărie din partea PMP. S-a încercat o mică diversiune, cei din opoziție propunând pentru funcție un pesedist, însă nu a ținut. 10-5 este un scor care spune totul.

Simona Bușcă: ”Nu doresc să dau declarații, doresc să mă apuc de muncă. S-au făcut multe aici, în comună, dar mai sunt încă multe de făcut. Iar eu voi vorbi prin fapte!”

 

Investițiile continuă în comuna Bradu

Luni, 31 August 2020 22:49

# Infrastructura și educația, prioritățile administrației locale # Disperare  din ce în ce mai mare printre apropiații unui contracandidat

Investițiile în lucrările de infrastructură continuă în Bradu. Asfaltarea, introducerea rețelelor de canalizare și gaze reprezintă o prioritate pentru administrația locală condusă de primarul Dan Stroe. De asemenea, Primăria Bradu investește în viitorul comunei, iar viitorul oricărei localități îl reprezintă copiii. Astfel că, lucrările sunt în plină execuție la viitoarea creșă din Geamăna, iar la after school vor fi înființate două grupe de grădiniță cu program prelungit.

Campania de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare, la Mioveni

Luni, 31 August 2020 22:48

Primăria Mioveni vă informează că, în perioada 2 – 10 septembrie 2020, se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare în următoarele locații: pe domeniul public, platforme pentru colectarea deșeurilor, scări de bloc (subsol și casa scării), gospodării individuale, instituții de învățământ și clădiri ale instituțiilor publice.
Substanțele utilizate sunt:

 

Nicolae Tudose: „Din 2010 și până astăzi Servicii Edilitare și-a extins permanent domeniul de activitate”

Luni, 31 August 2020 22:41

Din 2010 și până în prezent  Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni  se află într-o continuă dezvoltarea. De asemenea, aproximativ 90% dintre angajații societății sunt cetățeni ai orașului Mioveni.

48 de garsoniere și 8 apartamente de două camere finalizate într-un cămin de locuințe sociale în Pitești

Luni, 31 August 2020 13:30

# Investiția a fost finanțată cu fonduri nerambursabile

Joia trecută a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Transformare cămin C3 în clădire locuințe sociale”.
Lucrările de reabilitare și de modernizare au fost executate de S.C. DELTA TERMO CONSTRUCT S.R.L., valoarea totală a acestora fiind de 6.075.959,86 lei inclusiv TVA.

 

Corbi - continuă lucrările de asfaltare!

Luni, 31 August 2020 13:28

În comuna Corbi continuă lucrările de asfaltare. Săptămâna trecută au fost efectuate astfel de lucrări în satul Jgheaburi, fiind o investiţie foarte importantă pentru comunitate. Primarul Virgil Baciu chiar a lansat un apel către locuitorii zonei să respecte regulile de trafic pentru a nu îngreuna sarcina muncitorilor.

Lucrări avansate la creșa din Geamăna

Luni, 31 August 2020 13:19

La creșa din Geamăna, lucrările sunt în plină execuție. ”Stadiul de execuție a lucrărilor de construcție este unul avansat față de grafic. Vom avea o creșă modernă, cu toate dotările necesare, atât pentru micuți, cât și pentru cadrele didactice”, transmite primarul Dan Stroe.
Creșa va fi una la standarde europene. La parter, va avea o sală pentru

 

Containere și pubele noi, la Pitești

Luni, 31 August 2020 13:09

Municipiul Pitești achiziționează, în baza contractelor semnate în datele de 18 și 20 august 2020, un număr de 805 noi containere și pubele, atât pentru deșeuri menajere, cât și pentru cele rezultate în urma construcțiilor.
Astfel, în termen de 30 de zile de la data semnării contractelor de achiziție publică, vor fi livrate următoarele produse:

Primarul din Bradu asfaltează în plină campanie electorală!

Luni, 24 August 2020 20:41

În loc să umble prin comună după voturi, primarul (PSD) în funcție din Bradu muncește – cum este și normal – pentru oameni. Toată comuna a fost transformată, în ultimii patru ani, într-un imens șantier. S-a reușit asfaltarea unor transoane întregi, s-a extins iluminatul public, s-au extins rețelele de utilități. Iar primarul este mulțumit, pentru că aceasta este, de fapt, cartea sa de vizită.

 

Sevastian Pupăză Roșu, primarul din Stolnici: ”Locuiesc în comună, sunt direct interesat de introducerea rețelei de gaze”

Luni, 24 August 2020 20:39

Primarul din Stolnici face demersuri pentru introducerea rețelei de gaze pe teritoriul localității sale. Și nu face numai asta.
În luna iulie au continuat lucrările la cele două obiective pe care administrația  locală le are în lucru: dispensarul uman, respectiv grupurile sanitare de la Școala Gimnazială Stolnici.

La Priboieni - primarul Sorin Lupu prezintă realizările celor trei mandate, înainte de a-l câștiga pe următorul

Luni, 24 August 2020 20:37

Sorin Lupu, primar de 12 ani al Comunei Priboieni, le cere, din nou, votul de încredere consătenilor săi. Arată ce a făcut, ce fonduri europene a atras, recunoaște că a mai și greșit. Sorin Lupu: ”Oamenii mă cunosc, știu ce om sunt, îmi cunosc familia, cunosc capacitatea mea de muncă pentru comunitate.”

 

Mihai Ion - un primar de nota 10

Luni, 24 August 2020 20:34

Așa își intitulează prezentarea, pe o rețea de socializare, un cunoscut activist cultural din localitate, Gheorghe Iordăchiță. Iată întregul text care, se vede cu ochiul liber, este scris din inimă:

S-au încheiat lucrările de amenajare scuarului de pe Craiovei

Luni, 24 August 2020 20:14

Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., a încheiat lucrările de reamenajare a scuarului de pe panta Calea Craiovei, intersecție cu Bd Frații Golești.
Lucrările au constat în amenajarea și pregătirea terenului, în montarea a 400 mp rulouri de gazon și în plantarea a 540 de crizanteme galbene și roșii, renumite prin frumusețea deosebită, dar și prin parfumul discret pe care acestea îl emană. De asemenea, au fost montate 70 de aspersoare inteligente cu funcție de irigare (selectivă) prevăzute cu senzori de ploaie.

 

Pagina 9 din 148

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea