Actele necesare încheierii contractului pentru funizarea serviciului de alimentare cu apă/canalizare cu operatorul SEdC Mioveni

Luni, 31 Mai 2021 14:06

Pentru perfectarea contractului de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și canalizare, clientul va depune la sediul nostru din str. Carol Davila, nr. 4, oraș Mioveni, jud. Argeș - parter, (GHIȘEU UNIC) Departament Contractare Clienți, următoarele documente, în funcție de categoria din care face parte.
Actele necesare perfectării contractului precum și tipizatele implicate pot fi descărcate din secțiunea RELAȚII CLIENȚI - Contractul Apă-Canal.
(https://www.sedcmioveni.ro/index.php/contractul-apa-canal).
Documente necesare pentru încheierea/rezilierea contractului cu persoana fizică- utilizator individual/colectiv:

Pesediștii din Consiliul Județean își recunosc propriul eșec, după 30 de ani în fruntea Argeșului

Miercuri, 26 Mai 2021 13:52

# Vicepreședintele Adrian Bughiu: ”Din punct de vedere al infrastructurii rutiere, Argeșul e undeva în ultima jumătate a clasamentului”

Vicepreședintele  Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Bughiu a declarat, săptămâna trecută,  că anul 2021 va fi unul greu și că va aduce schimbări în instituţiile din subordine: „ Anul 2021 va fi un an trist pentru Consiliul Județean Argeș…Instituția nu și-a dorit să fie sperietoarea culturii argeșene, însă vom opera restricții din punct de vedere financiar.

 

O nouă confruntare între PSD și alianța PNL-USR, în Consiliul Local Pitești

Marţi, 25 Mai 2021 19:22

Aproape 50 de proiecte de hotărâri vor fi dezbătute de consilierii locali piteșteni, pe 27 mai, în ședința ordinară a Consiliului Local Pitești. Se anunță noi confruntări între cele două grupări importante din CL, PNL și USR PLUS, partide care dau majoritatea, și PSD. Se așteaptă replici acide la mai multe puncte aflate pe ordinea de zi. Urmează să vedem dacă aleșii locali vor ajunge la o înțelegere privind cuantumul burselor acordate elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, pe anul 2021.

REACŢIE la un articol din Atitudine în Argeş. Traficul din Piteşti şi primarul Gentea au trezit monştrii de la PNL şi USR+

Marţi, 25 Mai 2021 18:47

Consilierii locali ai PNL şi USR din CL Piteşti, mai ales cei din comisia de circulaţie, au reacţionat la articolul publicat de Atitudine în Argeş: „E jale în trafic la Piteşti/Primarul Gentea e foc şi pară: „Aleşii din comisia de circulaţie nu vin la şedinţe””. Ei, şi s-au supărat băieţii. Chiar şi cei care nu fac parte din comisia de circulaţie. Solidaritate de partid, nu? Aşa că au început să se vaite pe Facebook, obicei pe care l-am tot întâlnit şi pe care l-am tot comentat.

 

 

Acțiune de ecologizare organizată la Mioveni, de Ziua Mediului

Marţi, 25 Mai 2021 16:33

A devenit deja o tradiție, ca în fiecare an, administrația locală din Mioveni, împreună cu societatea civilă și alături de o serie de parteneri locali și județeni să deruleze campanii de ecologizare a unor zone verzi și cursuri de apă de pe raza orașului Mioveni.
Pe 5 iunie 2021,  Ziua Mondială a Mediului va fi marcată printr-o nouă acțiune de colectare a deșeurilor din natură, în cadrul proiectului “Argeșul Curat” demarat de ADI Servsal. Sub coordonarea echipelor din cadrul Primăriei Mioveni se vor organiza acţiuni

Peste 250 lămpi noi LED pe străzile din Pitești cu fonduri nerambursabile

Marţi, 25 Mai 2021 10:16

Proiectul depus de Municipiul Pitești în cadrul „Programului privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public” a fost aprobat la finanțare de către Administrația  Fondului pentru Mediu.
Obiectivul de investiții constă în modernizarea unei secțiuni a sistemului de iluminat public existent la nivelul municipiului Pitești și în implementarea unui sistem de telegestiune, conform obiectivului de investiții stabilit, prin înlocuirea aparatelor de iluminat existente și a kiturilor de montaj (console, brățări, cabluri, cleme).

 

Deversarea apelor menajere în reţelele de canalizare pluvială şi vidanjarea în zonele în care există reţea de canalizare sunt interzise!

Luni, 24 Mai 2021 19:19

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti atrage atenţia utilizatorilor serviciului de alimentare cu apă din aria de operare a societăţii şi celor care utilizează apa din alte surse asupra obligativităţii respectării normelor în vigoare privind protecţia mediului, respectiv:
- Să se racordeze la sistemul de canalizare existent în zonă şi pentru care există soluţii tehnice de racordare, în mod gravitaţional sau prin pompare;
- În localităţile unde nu există reţele de canalizare, până la realizarea lor, utilizatorii sunt obligaţi să colecteze apa uzată în bazine etanş vidanjabile sau staţii de epurare care sunt construite şi exploatate astfel încât să

Încă o ședință on-line la CJ Argeș / Consilierii județeni vor aproba pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan”

Luni, 24 Mai 2021 19:12

Pe 27 mai, de la ora 12.00, se va desfășura o nouă ședință ordinară a Consiliului Județean. Așa cum ne-au obișnuit în ultimul timp, ședința va avea loc tot on-line. Mai precis, fiecare cum poate! Unul din mașină, altul de la locul de muncă sau cine mai știe cum. Se pare că președintele CJ Argeș a uitat că s-au relaxat restricțiile și că se pot organiza ședințele, din nou, în sală.

 

Lucrările de la Podul Viilor i-au exasperat pe argeşeni!

Luni, 24 Mai 2021 18:44

Week-end-uri de coşmar pentru argeşenii care traversează podul peste râul Argeş, sensul de intrare în Piteşti. Pentru că municipalitatea a decis ca reparaţiile să se facă sâmbăta, toată ziua traficul este paralizat. Şoferii sunt neputincioşi, aşteaptă zeci de minute şi nu înţeleg cine e creierul acestei decizii haotice. Ideea este că traficul a fost restricţionat pe o singură bandă, pentru lucrări de reparații la rosturile de dilatare.

Araxi Negoşanu a dispărut din online! Urmează să dispară de tot din cultura argeşeană?

Luni, 24 Mai 2021 18:35

Managerul Centrului Cultural Judeţean Argeş, Araxi Negoşanu, a luat o pauză pe reţelele sociale. Nu ştim când s-a petrecut minunea, pur şi simplu ne-am trezit că Araxi a dispărut de pe Facebook, cu pagină cu tot. Şi ne referim la cea personală, că cea a instituţiei e la locul ei. Se vorbeşte pe la colţuri că Negoşanu, ani buni protejata fostului baron al Argeşului, Dan Manu – s-a supărat pe

 

Prefectul Emilia Mateescu: „Trebuie să ne hotărâm dacă vrem să trăiască ursul și să nu mai trăiască omul!”

Marţi, 18 Mai 2021 18:59

Una dintre problemele dezbătute la întâlnirea inițiată de conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a fost și rezolvarea urgentă a atacurilor urșilor asupra oamenilor, gospodăriilor și animalelor acestora.
S-a cerut, încă o dată,  modificarea legislației privitoare la animalele sălbatice în scopul protejării comunităților locale și a turiștilor, prin: scurtarea termenului de reacție a autorităților în cazul solicitărilor de extragere/relocare a unor animale sălbatice care provoaăa daune sau pun în pericol comunitățile locale și/sau turiștii; flexibilizarea acordării cotelor de animale sălbatice la nivelul arealelor în concordanță cu specificul și popularea zonelor (concret, la nivelul zonei muntoase a județului Argeș este necesară reducerea efectivelor de urși si relocarea exemplarelor care viziteaza frecvent zonele populate în alte areale).

Carmen Salub - singura persoană înscrisă la concursul pentru șefia Centrului Cultural Pitești

Marţi, 18 Mai 2021 18:25

Postul de manager al Centrului Cultural Pitești a fost scos la concurs. O singură persoană și-a manifestat interesul pentru șefia acestei instituții. Este vorba despre Carmen Salub, actualul director al Centrului Cultural Pitești, cea care ocupă această funcție, fără concurs, de 11 ani. Vineri, 14 mai, a avut loc afișarea rezultatului selecției dosarelor de participare la concurs, iar în perioada 17-27 mai se va desfășura analiza proiectelor de management – prima etapă a concursului. Pe 28 mai i se va aduce la cunoștință candidatului, în scris, nota obținută. Dacă va fi declarată admisă, Carmen Salub va susține pe 3 iunie proiectul de management în cadrul interviului – a doua etapă a concursului, iar pe 4 mai i se va aduce la cunoștință candidatului rezultatul obținut la interviu, precum și data, ora și locul de desfășurare a probei scrise, dacă este cazul.

 

E jale în trafic, la Piteşti. Primarul Gentea e foc şi pară: „Aleşii din comisia de circulaţie nu vin la şedinţe!”

Luni, 17 Mai 2021 18:26

Traficul în Piteşti este de ani de zile un infern. Dar în 2021, cu promisiuni gârlă din partea tuturor celor partidelor care au candidat la alegerile locale de anul trecut, avem a ne confrunta cu probleme mai vechi şi mai noi, dublate de aroganţă şi incompentenţă. E suficient să vă spunem că niciunul dintre consilierii care fac parte din comisia de circulaţie a Piteştiului nu are studii în domeniu. Toţi sunt de la PNL şi USR+, cu toţii s-au votat pentru a intra în comisia de circulaţie şi chiar le-a ieşit, de vreme ce au majoritate în Consiliul Local. Culmea, specialiştii lu’ peşte nu prea vin pe la şedinţe. Şi nu o spunem noi, ci chiar primarul Cristian Gentea (foto). În schimb, consilierii au tupeu şi critică pe Facebook măsurile care se iau, fără voia lor, pentru traficul din Piteşti.

 

Mașină de teren gratis! Prefectul Emilia Mateescu a primit un Duster!

Luni, 17 Mai 2021 15:57

Surpriză de proporţii pentru prefectul Argeşului, Emilia Mateescu, care a primit un cadou de la Dacia. E vorba de un Duster, pe care îl va folosi în interes de serviciu. Nu ştim cum i-a picat subprefectului Emanuel Soare care nu a primit aşa cadouri de lux, pe vremea când era prefect.
„Pentru că la Prefectură treaba merge „ca pe roate”, am avut parte astăzi de o surpriză oferita de Automobile Dacia S.A. - Un Dacia Duster Confort Eco G 100.  Mulțumesc. Abia aștept să o folosesc!, a scris prefectul, pe reţeaua socială.
Ştefan Butnaru

 

 

De luni, nu se mai parchează mașini pe zona pietonală din Piața Milea!

Luni, 17 Mai 2021 12:13

# Vești rele pentru angajații din Prefectură și din Consiliul Județean, dar și pentru băieții deștepți ce roiesc prin preajmă!

Primăria Pitești, prin Administrația Domeniului Public, va ridica, săptămâna aceasta, balizele care împrejmuiesc parcarea de pe zona pietonală din Piața Vasile Milea.
Astfel, conform HCL 90 din 23 martie 2021, care completează HCL 60 din 28.01.2016, parcarea autovehiculelor pe pavimentul din Piața Vasile Milea și din zona blocului Mobilux este interzisă și sancționată contravențional!

Luptă în doi pentru șefia Teatrului ”Al. Davila"

Luni, 17 Mai 2021 12:09

Pe site-ul Consiliului Județean Argeș au fost postate vineri, 14 mai, rezultatele primei etape a concursului de proiecte de management  pentru  Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești. Deși în cursă s-au înscris șase candidați (Constantin Cotimanis - actualul manager al teatrului, George Diaconescu - șeful secției „Revistă”, Silviu Deaconescu - consultant artistic la Filarmonica Pitești, Felix Goldbach - lector universitar doctor la Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Bogdan Cioabă -regizor la Teatrul „Davila” și Mihai Savu de la Teatrul de Păpuși ”Așchiuță”), doar doi dintre ei au fost

 

S.Ed.C. Mioveni: Specialiști la dispoziția dumneavoastră! Servicii profesionale pentru toate tipurile de instalații electrice

Luni, 17 Mai 2021 11:51

Sunteți în căutarea unui electrician? Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni pune la dispoziția dumneavoastră, prin intermediul Serviciului de Iluminat Public, echipe de specialiști ce vă oferă servicii profesionale pentru toate tipurile de instalații electrice, în orașul Mioveni și în comunele limitrofe.
Ce servicii oferim?
Lucrări de amenajare, reparare și întreținere sisteme electrice, iluminat public stradal, arhitectural, ambiental;
Lucrări de întreținere rețele de înaltă/medie/joasă tensiune;

2000 de burse pentru elevii din Mioveni

Luni, 17 Mai 2021 11:47

Primăria și Consiliul Local Mioveni vor acorda la finalul acestui an școlar aproximativ 2.000 de burse elevilor care frecventează unitățile de învățământ din oraș.
Bursele sunt împărțite în mai multe categorii cu valori diferite, precum burse de performanță, burse de merit, burse de studiu și burse sociale.
Pentru anul școlar 2020-2021 unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza orașului Mioveni au estimat numărul burselor, după cum urmează:
- Burse de merit: 1868;
- Burse de studiu: 24;
- Burse sociale: 112.

 

Liberalul Marius Postelnicescu: „Conducerea Consiliului Județean a demonstrat că nu are cuvânt”

Miercuri, 12 Mai 2021 11:46

# Joaca de-a indemnizația la ATOP!

În urmă cu două luni, Ion Mînzînă –președintele Consiliului Județean Argeș – anunța o măsură fără precedent la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP)! Acesta propunea ca indemnizația membrilor în ATOP să scadă de la 10% din salariul președintelui CJ Argeș, așa cum era stabilită în prezent, la doar… 0,01%. Se pare că a fost doar o vorbă doar de dragul de a fi spusă pentru că nici până în prezent nu s-a adoptat vreo decizie în acest sens.

Băbana - comună mică, ambiții mari

Marţi, 11 Mai 2021 17:36

Localitatea Băbana, deși este în extremitatea de jos a listei din punct de vedere al mărimii bugetului, produce, an după an, surprize. Inimosul Bebe Ivan, de multe ori implicându-se atât cu mintea cât și cu mușchii, a reușit să obțină rezultate frumoase. Iată, mai jos, investițiile pentru care s-au alocat bani de la bugetul local în acest an:
# Reabilitarea iluminatului public, respectiv achiziționarea a 100 de lămpi stradale cu led și a 1.000 de metri liniari de conductori de cupru.
# Extinderi și racorduri la rețeaua de canalizare menajeră.
# Refacere DC 174C pe o lungime de cca 50 metri și a alunecării de teren din punctul Bâcani.

 

Pagina 10 din 164

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea