MATEI SECIU DIN MIOVENI, UN NOU TROFEU LA TENIS

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:39

Vitrina cu trofee a secţiei de tenis de câmp de la CS Dacia Mioveni 2012 a devenit mai bogată. Matei Seciu a reprezentat Mioveniul la Cupa “Libra Phoenix”, turneu desfășurat recent la Bucureşti și pe care l-a câștigat la categoria lui de vârstă (12 ani). Conducerea clubului îl felicită pentru aceste rezultate deosebite.

FELICITĂRI! PRIMUL LOC PENTRU FLAVIA OGREZEANU

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:38

Concurând recent la Cupa „Best Print” la tenis de câmp, competiție organizată în Ploiești de Federația Română de profil, sportiva Flavia Ogrezeanu a obținut primul loc la categoria 10 ani - dublu mixt (a jucat alături de Yannik Alexandrescu din București). Robert Bînă, antrenorul secţiei de tenis de la CS Dacia Mioveni 2012, se declară mulţumit de evoluţia elevei sale şi le mulţumeşte autorităților locale și conducerii clubului pentru suport și implicare.

 

ECOATITUDINE, cel mai important proiect de conștientizare din România, şi-a anunţat câștigătorii pentru anul 2017

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:20

Cea mai amplă campanie de educație ecologică și mediu din România, „EcoAtitudine (2010 –2020) = Responsabilitate, Informaţie, Acţiune” a ajuns la finalul ediției cu numărul 8, după un maraton de mai bine de nouă luni în slujba unui mediu sănătos. Premierea câștigătorilor din Argeș, școli și administrații publice locale, a fost făcută miercuri, 17 noiembrie, la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu de către Gabriel Moiceanu, director executiv ADI SERVSAL Argeș, și Stere Crețu, redactor șef al revistei Infomediu Europa.

Managerul ”Lexford Castel”, Cătălin Gherzan, și președintele ALDE Pitești, ”moși” cu ”Suflet de copil”

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:19

Semne bune anul are, mai ales pe final de 2017 și început de 2018. Școala ”Lexford Castel”, al cărei manager este Cătălin Gherzan, a demarat un nou proiect destinat copiilor fără posibilități materiale. A invitat să i se alăture în acest proiect - ”Suflet de copil”, un ministru secretar de stat, pe Robert Tudorache, președinte ALDE Pitești.
Cei doi sunt și colegi de partid, buni prieteni și avocați de profesie.

 

Rata șomajului în scădere în Argeș

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:11

Din datele statistice, la finele lunii octombrie 2017, se constată că numărul total al șomerilor înregistrați la AJOFM Argeș a fost de 10.675 persoane, dintre care 2.061 șomeri indemnizați și 8.614 șomeri neindemnizați.
La sfârșitul lunii octombrie 2017, rata  șomajului  înregistrat în județul Arges a fost  4,16%, în scădere cu 0,1 p.p. față de luna precedentă și în scadere cu 0,66 p.p. față de luna octombrie  2016.

Balul săptămânalului Ancheta, un eveniment devenit tradiție

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:10

Vinerea trecută, săptămânalul argeșean “Ancheta” a adunat la un loc sute de personalități la ea de-a XV-a ediție a balului omonim, eveniment intrat deja în conștiința mediului politic, administrativ și de afaceri al județului. Anul acesta “Balul Ancheta” s-a desfășurat sub egida “Fabricat în Argeș”, un moment special fiind dedicat brandurilor argeșene, branduri cunoscute și recunoscute nu doar la nivel național ci și internațional.
Ca de fiecare dată, a fost lansat, cu această ocazie, și catalogul “Cei mai puternici oameni ai Argeșului”.

 

,,SPRIJIN PENTRU VIAŢĂ”- un proiect de succes, cu sute de voluntari implicați

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:03

# Inițiativă de suflet a elevilor și profesorilor Liceului Tehnologic Topoloveni

Liceul Tehnologic Topoloveni a iniţiat şi desfăşurat, în această toamnă, un nou proiect social umanitar, continuând astfel lunga tradiţie a acţiunilor de acest gen implementate cu succes de-a lungul ultimilor ani. Am dorit să trezim interesul copiilor, părinţilor, cadrelor didactice, reprezentanţilor instituţiilor pentru gestul de solidaritate şi implicare socială în ajutorarea semenilor noştri.

Elevii Liceului Tehnologic Topoloveni, rezultate onorante la concursuri de profil

Luni, 20 Noiembrie 2017 09:38

# TINERI LICEENI ÎN AFIRMAREA SPIRITULUI ANTREPRENORIAL

În 3 noiembrie 2017, sala de evenimente a Liceului Tehnologic Auto din Câmpulung Muscel a  gazduit  simpozionul-concurs  ”Dezvoltarea economică a județului Argeș, prin ochii viitorilor antreprenori”.  Simpozionul, aflat la prima ediție, s-a desfășurat pe cinci secțiuni adresate elevilor din învățământul liceal filiera tehnologică și din învățământul gimnazial.

 

Programul de funcționare al zonei de picnic de la Făget în sezonul rece

Luni, 13 Noiembrie 2017 23:53

Pentru că vremea s-a răcit considerabil, în sezonul rece spațiul special amenajat pentru desfășurarea de activități de picnic din cartierul Făget, orașul Mioveni va funcționa după un nou program. Astfel, zona de picnic va fi deschisă după programul: L - V: 12.00 - 20.00, iar S - D: 08.00 - 23.00. Publicul vizitator va putea beneficia în continuare, după noul program, de facilitățile din zonă - locul de joacă, grătarele, foișoarele – toate puse la dispoziție gratuit de către autoritățile locale. De asemenea, instalația de tiroliană din zona de picnic Făget, pusă în funcțiune în acest an, a fost închisă, urmând a fi redeschisă în primăvară, odată cu încălzirea vremii. Pentru alte probleme sau pentru semnalarea unor nereguli în ceea ce privește organizarea și funcționarea zonei, vă rugăm să apelați numărul de dispecerat: 0348/457.102 sau 0736.202.067.

FABULOS!!! Carmen Amariei va antrena la Mioveni, alături de Luminiţa Huţupan Dinu

Luni, 13 Noiembrie 2017 23:42

CS Dacia Mioveni și-a reîntregit echipa de antrenori . Este vorba e încă un nume  de legendă al handbalului românesc - Carmen Andreea Amariei. Acesta va antrena alături de fostul portar al naţionalei de handbal feminin a României, Luminiţa Huţupan Dinu. Reamintim că handbalistele din Mioveni joacă în Divizia A (Seria B).

 

Peste zece școli din Argeș au nevoie de microbuze școlare

Luni, 13 Noiembrie 2017 23:34

# Mihaela Crişan, adjunct ISJ Argeş: „Sunt localități unde șoferul trebuie să facă și două curse pentru a duce elevii la școală”

Mai sunt probleme cu transportul școlar în județul Argeș! Oficialii Inspectoratului Școlar Județean Argeș spun că în ultimii ani lucrurile s-au îmbunătățit și că acum în județ există 151 de astfel de mijloace de transport. Cei drept acestea nu rezolvă în totalitate aceste probleme, iar în ultimii doi ani au fost solicitate microbuze de 12 unități școlare, iar numărul solicitărilor e în creștere. Din cele 151 de microbuze școlare din județ, 37, dintre care două autobuze, au fost achiziționate în 2015 prin fonduri de la Ministerul Dezvoltării, iar restul sunt achiziționate între 2012 și 2015.

În Topoloveni se va construi un bloc ANL nou

Luni, 13 Noiembrie 2017 23:23

Marți, 7 noiembrie, ora 14.00, la sala de ședințe a Primăriei Topoloveni a avut  loc ședința extraordinară de consiliu local. Pe ordinea de zi s-au aflat următoarele proiecte de hotărâri: • rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli ale orașului Topoloveni, în anul 2017; • Prioritizarea în cadrul amplasamentelor comunicate ANL a unui obiectiv de investiții de 60 unități locative, în vederea includerii în ”Lista obiectivelor de investiții cu finanțare în anii 2017-2018” în cadrul Programului de construcții locuințe pentru tineri în regim de închiriere, în orașul Topoloveni.

 

Trofeu pentru Flavia Ogrezeanu

Luni, 13 Noiembrie 2017 14:04

Sportiva legitimată la CS Dacia Mioveni și antrenată de profesorul Robert Bînă a câștigat trofeul "MEME", în cadrul competiției de tenis de câmp ce s-a desfășurat, în perioada 3-6 noiembrie, la Vâlcea. La categoria 10 ani fete, Flavia Ogrezeanu (foto), o mare speranță a tenisului de câmp din țara noastră, a cucerit trofeul. Conducerea clubului o felicită pentru acest rezultat deosebit.

Concurs de fotografie la Pitești

Luni, 13 Noiembrie 2017 14:03

Primăria Municipiului Pitești organizează, prin Centrul Cultural Pitești, Concursul de Fotografie sub genericul „Piteștiul Meu”, ediția a II-a. Concursul are ca temă „Clădiri și monumente din Pitești” și se desfășoară în vederea încurajării artei fotografice și pentru realizarea unor materiale de prezentare a orașului. Înscrierea participanților are loc în perioada 10 noiembrie – 12 decembrie 2017. Jurizarea și anunțarea câștigătorilor se vor face pe data de 14 decembrie, iar vernisajul expoziției și festivitatea de premiere se vor desfășura pe data de 15 decembrie, în Holul Primăriei Municipiului Pitești. Regulamentul și fișa de înscriere sunt postate pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești. Câștigătorii concursului de fotografie vor primi următoarele premii: Premiul I – 1200 de lei; Premiul II -  800 de lei; Premiul III – 600 de lei; Mențiune  - 400 de lei. A.V.

 

TÂRG DE CRĂCIUN LA MIOVENI

Luni, 13 Noiembrie 2017 13:52

În perioada 15-25 decembrie 2017, la Mioveni va fi organizată cea de-a doua ediție a “Târgului de Craciun”, pe platoul din Centrul Civic. Târgul de Crăciun poate fi vizitat zilnic, în perioada 15-25 decembrie, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: spații comerciale, zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, carusel, concerte și spectacole de folclor.

20 DE MEDALII PENTRU KARATIȘTII DIN MIOVENI

Luni, 06 Noiembrie 2017 22:35

Sportivii secţiei de karate a clubului CS Dacia Mioveni 2012 au participat recent în Târgu Secuiesc la Cupa României WSF, acolo unde au concurat peste 300 de sportivi.
CS Dacia Mioveni 2012 a fost reprezentat de 11 sportivi, elevi ai profesorului Sebastian Ene, care au reuşit să obţină nu mai puțin de 20 de medalii, dintre care 1 de aur, 4 de argint şi 15 de bronz. Iată rezultatele:

 

Șeful Centrului Regional Antidrog Pitești: „50% dintre consumatorii de droguri sunt elevi și studenți”

Luni, 06 Noiembrie 2017 22:33

# Zeci de argeşeni au cerut sprijin Centrului Antidrog Piteşti
În primele nouă luni ale anului, în evidențele Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Piteşti erau înregistrați 58 de beneficiari ai serviciilor de asistenţă medicală, psihologică și socială, aproape dublu față de aceeași perioadă a anului trecut. Trebuie menționat că din CRPECA Piteşti fac parte și Centrele de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Argeş şi Vâlcea. Am stat de vorbă pe acest subiect cu subcomisarul Daniel Gheorghe, șeful Centrului Regional Antidrog Pitești:

Număr mare de solicitări de donări de sânge la Școala Militară

Luni, 06 Noiembrie 2017 22:31

Săptămâna trecută, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” a găzduit ,,Coleta mobilă” a Centrului de  transfuzie sanguină Piteşti condusă de doamna doctor Chiran Monica. La acţiunea de donare de sânge au participat elevi ai Programului de studii postliceale cu durata de 1 an - formare subofiţeri, cadre militare şi personal civil din cadrul instituţiei şi a Centrului Intermediar de Arhive al Statului Major al Forţelor Terestre cu dorinţa de a duce speranţă celor aflaţi în suferinţă şi chiar de a salva o viaţă. Plecând de la considerentul că donarea de sânge este o procedură voluntară, sigură şi uşoară care salvează milioane de vieţi în fiecare an, militarii argeșeni s-au prezentat în număr foarte mare la acțiunea organizată de Centrul de transfuzie sanguină Piteşti. Deoarece numărul solicitărilor de donare a fost foarte mare, activitatea se va desfăşura, din nou, în data de 9 noiembrie 2017, la sediul instituţiei.

 

Bogdan Berechet, șeful IPJ Argeș: „Rămânem pe primele cinci locuri în țară în privința infracțiunilor de evaziune fiscală”

Luni, 06 Noiembrie 2017 22:30

Săptămâna trecută, la sediul IPJ Argeș, au fost prezentate principalele activităţi ale inspectoratului în primele nouă luni ale anului.  Astfel, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a înregistrat cu 8,3% mai puține infracțiuni sesizate faţă de perioada similară a anului precedent. Este al șaptelea an consecutiv în care infracţionalitatea sesizată este în scădere. În schimb au crescut cu 1,46% numărul apelurilor primite prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. 1,6% dintre apeluri au fost false, iar în acest caz au fost aplicate sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală depășește 78.000 de lei.

Peste 150 de persoane din grupuri vulnerabile au fost angajate în urma bursei locurilor de muncă

Luni, 06 Noiembrie 2017 22:25

Pe 3 noiembrie, AJOFM Argeș a organizat bursa locurilor de muncă pentru persoane aparținând unor grupuri vulnerabile, persoane cu dizabilități, tineri expuși riscului marginalizării sociale, persoane de etnie romă. Acțiunea s-a desfășurat la sediile agențiilor din Pitești și Câmpulung precum și la Centrul Cultural Ștefănești. La bursa locurilor de muncă au participat aproximativ 370 de persoane precum și 30 de agenți economici. La bursa care a avut loc în Pitești au participat 50 de persoane cu dizabilități și 7  agenți economici care au prezentat o ofertă de 97 locuri de muncă vacante disponibile. La bursa desfașurată în Câmpulung au participat un numar de 16  firme care au pus la dispoziția celor 250 cetățeni de etnie romă si 25 de tineri proveniți din centre de plasament, un număr de 300 de posturi vacante. Bursa locurilor de muncă desfășurată la Centrul Cultural Ștefănești a constat în participarea a 70 cetățeni de etnie romă și 7 firme participante. În urma interviurilor de angajare avute, 152 persoane au fost selectate in vederea încadrării. A.V.

 

Pagina 1 din 115

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea