Atelierele lui Moș Crăciun la Muzeul Golești

Luni, 09 Decembrie 2019 16:25

# Anul acesta, până pe 20 decembrie, sunt deschise nouă ateliere de creație!
Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, organizează până pe 20 decembrie 2019,  Atelierele lui Moș Crăciun.
Nașterea Domnului sau Crăciunul este una dintre cele mai mari sărbători creștine care este însoțită de tradiții, credințe și superstiții diverse în România . Este sărbătoarea bucuriei, a familiei, a prieteniei, a iubirii  și a copiilor.

S-a născut primul copil în noul spital din Mioveni

Luni, 09 Decembrie 2019 16:24

Pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, s-a născut primul copil la noul spital din Mioveni. Micuțul care, se pare că va purta numele Ionuț Mathias, este primul copil născut la Mioveni, după anul 1999.

 

Ansamblul ”Tezaur” - spectacol electrizant, de 1 Decembrie, în Marea Britanie

Luni, 09 Decembrie 2019 16:14

Tot mai mulți români aleg să își părăsească locurile natale, pentru un loc de muncă mai bun, pentru condiții de trai civilizate. Însă nu uită, nici o clipă, de unde au plecat. Câțiva argeșeni, alături de români din toată țara, au organizat și pus în scenă un spectacol de zile mari, în localitatea sus menționată.

Cătălin Gherzan a devenit „Moș Nicolae” pentru clubul de fotbal „Nicolae Dobrin”

Luni, 09 Decembrie 2019 14:58

Moș Nicolae a venit la sportivii clubului de fotbal “Nicolae Dobrin“. Chiar în seara în care „Moșul” se pregătea să ajungă la fiecare copil cuminte, cei 50 de fotbaliști antrenați de Mădălin Enache, au primit cadouri din partea ALDE Pitești, prin președintele Cătălin Gherzan.

 

Zeci de polițiști argeșeni, avansați în grad

Luni, 09 Decembrie 2019 14:54

În ziua de 5 decembrie, 27 de polițiști au fost avansați în gradul următor. La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a avut loc ședința festivă, în cadrul căreia 13 ofițeri de poliție și 14 agenți de poliție au fost avansați în gradul următor, cu prilejul Zilei Naționale a României.

Gimnastele de la Olimpic Gym, medalii de aur la Campionatul Internațional de la Brașov

Luni, 09 Decembrie 2019 14:48

Micuțele de la lotul de de gimnastică al Centrului Cultural Pitești, condus de antrenoarea Nicoleta Andrei, au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Campionatul Internațional de Gimnastică Ritmică, Cupa Transilvaniei.

 

UEFA EURO 2020 – 30, 75 sau 125 de euro costă un bilet la meciurile din România

Luni, 09 Decembrie 2019 14:46

UEFA EURO 2020 va fi cea mai grandioasă ediție a Campionatului European. Cu o desfășurare în 12 țări și cu 3 milioane de bilete pentru suporteri se vor celebra 60 de ani de la primul EURO. Într-un material publicat pe frf.ro, suporterii fotbalului sunt îndemnaţi să-şi rezerve bilete pentru ca în cazul unei aşteptate calificări a "tricolorilor" fanii României să fie cei mai mulţi.

Gala Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, un real succes

Luni, 09 Decembrie 2019 14:42

Gala Asociaţiei Oamenilor de Afaceri, ajunsă la cea de-a XVI-a ediţie, a reunit vineri seara reprezentanţi ai mediului de afaceri din Argeş, reprezentanţii administraţiei județene şi locale, parlamentari şi oameni politici.
Președintele executiv al AOA Argeș, Dan Ionescu, a fost și de data aceasta o gazdă primitoare alături de președintelui Marian Toma și managerul de proiect Marian Năstase.

 

Spectacole cu artiști îndrăgiți și multe surprize la Târgul de Crăciun de la Mioveni

Luni, 09 Decembrie 2019 14:38

Spectacole cu artiști îndrăgiți și multe surprize se anunță la Târgul de Crăciun de la Mioveni! În perioada 12 - 15 decembrie, tradițiile, colindele și muzica de calitate se contopesc într-un show maraton susținut de Amna, Alina Eremia & Band, Nicoleta Oancea& Band, Sandra N, Randi & Band, Ansamblul "Balada Humorului", Marcela Fota, Wendell, Nicolae Datcu și Cătălin Măruță!

Amenzile rutiere ar putea crește cu peste 50% de la 1 ianuarie 2020

Luni, 02 Decembrie 2019 13:01

Se anunță vremuri grele pentru șoferii care încalcă legea. Din 2020 am putea asista la o creștere spectaculoasă a amenzilor de circulație. Guvernul nu intenționează să plafoneze valoarea punctului de amendă la 145 de lei și în 2020, caz în care punctul de amendă va ajunge la 223 de lei și va genera o creștere cu peste 50% a amenzilor rutiere.

 

Doi argeșeni au contribuit decisiv la apariția Legii privind câinii salvamontiști

Luni, 02 Decembrie 2019 12:56

Săptămâna trecută, Camera Deputaţilor, a adoptat, în unanimitate, Legea privind câinii salvamontiști. Aceasta a fost adoptată la iniţiativa deputatului Simona Bucura Oprescu care, împreună cu Ion Sănduloiu - directorul Serviciului Public Salvamont Argeș, a elaborat un proiect de lege pentru reglementarea unităților canine de avalanșă. Proiectul de lege a fost depus în Parlament încă de acum doi ani, iar acum inițiativa a devenit lege!

La Mioveni, grădinițele organizează serbări!

Luni, 02 Decembrie 2019 12:55

Reprezentanții Primăriei Mioveni precizează că grădinițele vor organiza serbări, în localitate, în perioada sărbătorilor de iarnă.
„Din nefericire, încă o dată, în spațiul virtual sunt aruncate vorbe și fapte atribuite pe nedrept, scoase din context sau reinterpertate în mod rău intenționat, care pot crea grave disfuncționalități în organizarea și funcționarea activității, dar cel mai grav, pot denigra, deteriora sau chiar distruge relații interumane.

 

Mii de oameni, prezenți în centrul Piteștiului la aprinderea luminițelor de Crăciun

Luni, 02 Decembrie 2019 12:52

Mii de oameni au venit în centrul Piteștiului, în seara zilei de 27 noiembrie, pentru a participa la ceremonia de aprindere a bradului de Crăciun și a iluminatului ornamental de sărbători. Piteștenii s-au bucurat și de un superb foc de artificii, care a durat aproximativ 15 minute.

”Fă un copil să zâmbească!” - campanie umanitară la Mioveni

Luni, 02 Decembrie 2019 12:49

Până pe 15 decembrie, locuitorii din Mioveni pot să devină „Moș Crăciun” pentru mai multe familii vulnerabile din punct de vedere social.
În perioada 27 noiembrie – 15 decembrie 2019, la Mioveni, se va desfășura campania umanitară ”Fă un copil să zâmbească!”.

 

Post de lăcătuș mecanic scos la concurs de Apă Canal 2000 SA

Luni, 02 Decembrie 2019 12:43

S.C. APĂ CANAL 2000 S.A., cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de lăcătuş mecanic la Secţia Staţia de Epurare Piteşti.

1 Decembrie la Corbi - voie bună, respect pentru tradiții

Luni, 02 Decembrie 2019 12:39

Ziua Națională a României a fost sărbătorită, într-un cadru deosebit,și  în comuna argeșeană Corbi. ”Sărbătorește alături de noi – Ziua Națională a României, în fața primăriei Corbi, începând cu orele 12.00” – așa a sunat invitația, postată virtual, de primarul Virgil Baciu.

 

Micuțele de la Gymnastic Star Bradu au încheiat anul 2019 cu aur la gât

Luni, 02 Decembrie 2019 12:31

Pe 16 noiembrie, fetele de la Gymnastic Star au participat la Buzău, la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”, la ediția a X-a a Trofeului Balcanic. Trofeul Balcanic Buzău este un festival – concurs în Calendarul M.E.N. prin I.S.J. Buzău, cu sprijinul Federației Române - Sportul Pentru Toți și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Buzău din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.

Medalii pentru karatiștii din Mioveni

Luni, 02 Decembrie 2019 12:30

Sâmbătă, 23 noiembrie, la Izvorani, a avut loc Campionatul Național de Karate WKF (interstiluri) pentru cadeți, juniori și U21. La această competiție au participat 296 de sportivi din 52 de cluburi. CS Dacia Mioveni 2012 a participat cu doi sportivi. Dumitra David a obținut argintul la proba kumite cadeți -52kg, iar Catrinescu Laurențiu a obținut bronzul la kumite juniori -76kg. Rezultatele sunt cu atât mai meritorii cu cat sportivii vin după mai multe weekenduri pline de competiții, perioada tezelor dar și ușoare întinderi și accidentări.

 

Medalii de aur, argint și bronz pentru judokanii Clubului Sportiv Real Bradu

Luni, 02 Decembrie 2019 12:26

Sportivii secției de Judo,  Clubul Sportiv Real Bradu, au participat la întrecerea Cupa ”Mihnea Stan”. Talentații noștri sportivi s-au întors acasă cu mai multe medalii, reprezentând cu onoare localitatea natală.
Iată și rezultatele:

Poliţia Locală - 5.375 sancţiuni rutiere cu o valoare totală de 707.164 lei

Luni, 02 Decembrie 2019 11:24

În perioada 01.01.2019-28.11.2019, agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea  infracţiunilor în toate domeniile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze respectiv: asigurarea ordinii publice, a circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor.

 

Pagina 1 din 158

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea