Liceu din Curtea de Argeș - cu denumirea Regelui Mihai I

Luni, 17 Septembrie 2018 18:39

# La eveniment a fost prezentă chiar Principesa Maria
Liceului Tehnologic Forestier din Curtea de Argeș a primit o nouă denumire, și anume Liceul Tehnologic „Regele Mihai I”. La eveniment a fost prezentă chiar Principesa Maria. În prima parte a vizitei, Principesa Maria a avut o întrevedere cu primarul municipiului Curtea de Argeș, Oraș Regal, domnul Constantin Panțurescu.

Baschetbalistul de la Pitești – eliminat la Exatlon

Luni, 17 Septembrie 2018 17:58

# Adrian Blidaru – așteptat la aeroport de prietenă și copil

Adrian Blidaru, fost baschetbalist al Piteștiului, a fost eliminat de la Exatlon. Acesta a intrat în duelul decisiv pentru rămânere în competiție cu fotbalistul Cristian Pulhac.
Fostul baschetbalist a încheiat rapid aventura de la Exatlon.

 

Cerere în căsătorie inedită, în Piteşti

Luni, 17 Septembrie 2018 17:55

# „Spiderman din România” şi-a surprins iubita de pe un turn de 280 de metri
Un tânăr din Cluj, cunoscut ca „Spiderman din România” şi-a cerut iubita în căsătorie căţărat pe un turn înalt de 280 de metri, în Piteşti, scriind pe zid, cu graffiti, mesajul „Ana, vrei să fii soţia mea?”. Bărbatul a filmat momentul şi a postat imaginile pe Facebook, aşteptând răspuns.
Marius este şofer de tir, originar din Cluj, și este supranumit „Spiderman din România". Acesta a vrut să o ceară pe iubita sa de soţie într-un mod inedit. Cu sprijinul unor prieteni, tânărul de 25 de ani s-a căţărat pe un turn cu o înăţimea de 280 de metri, în Piteşti, şi a scris, cu graffiti, întrebarea: „Ana, vrei să fii soţia mea?”.

Militarii argeșeni – decorați în Afganistan

Luni, 17 Septembrie 2018 17:52

Militarii argeșeni au finalizat misiunea din Afganistan și urmează să revină acasă. Pentru întreaga misiune dusă la capăt fără probleme, militarii argeșeni au primit distincții importante. În primul rând,  Preşedintele României a semnat decretul de decorare a Drapelului de luptă al Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”. În semn de recunoaştere pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate militarilor unităţii în cadrul executării misiunii „Resolute Support” din teatrul de operaţii din Afganistan, Preşedintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Ofiţer, cu însemn de război, pentru militari, Drapelului de luptă al Batalionului 30 Vînători de Munte „Dragoslavele”.

 

Argeșul în top! Județul nostru se clasează bine privind serviciile medicale

Luni, 17 Septembrie 2018 17:50

O unitate medicală la aproape 12.000 de români. Așa stau, în medie, lucrurile în mediul rural, dar există judeţe în care o entitate medicală deserveşte şi peste 30 de mii de oameni. La nivel naţional, doar una din 10 unități medicale de stat se află în mediul rural. De cealaltă parte, mediul privat a repartizat una din cinci entităţi medicale la ţară, arată Institutul Național de Statistică.

Rezultatele finale la Bacalaureatul de toamnă în Argeș

Luni, 10 Septembrie 2018 13:44

# Trei elevi au obținut media de 5,98 și au fost respinși
S-au afișat rezultatele finale la Bacalaureatul de toamnă în Argeș. După contestații,  procentul de promovabilitate a crescut de la 28,90% până la 31,92%. Cei care au contestat rezultatele la Bacalaureatul de toamnă au avut sorți de izbândă.

 

După ce a „picat” în scandalul plăcuţelor de înmatriculare, comisarul-șef Badea a cerut să revină în Argeș

Luni, 10 Septembrie 2018 13:37

Comisarul șef Marian Badea a revenit pe funcţia de şef la Serviciul Rutier Argeş. Acesta a fost până de curând, director adjunct al Direcţiei Rutiere la nivel naţional.
Postul obţinut la Bucureşti a fost ca urmare a promovării unui examen, în luna august a anului trecut acesta fiind numit în funcţia de director adjunct al Direcţiei Rutiere, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Numai că la aproape un an de la acel episod, comisarul şef a întocmit un raport prin care a solicitat să revină pe funcţia pe care o ocupase anterior. Cererea i-a fost aprobată, aşa că de la finalul lunii august acesta este din nou, şef al Serviciului Rutier Argeş.

Baza de agrement Bemo din Mioveni și-a închis porțile

Luni, 10 Septembrie 2018 13:36

După un sezon plin, Baza de Agrement „Bemo” și-a închis porțile vineri, 7 septembrie. Locuitorii din Mioveni, şi nu numai, au unde să-şi satisfacă pofta de mişcare şi bălăceală, fiindcă Bazinul de Înot Didactic şi Agrement, situat în Bulevardul Dacia nr. 49, și-a reluat programul. Timp de o lună la bazinul acoperit au avut loc lucrări de igienizare, îmbunătățire a sistemului de ventilație, de curățare a filtrelor, deratizare și lucrări de întreținere și reparații. Programul de funcţionare al bazinului este de luni până vineri, între orele 8 şi 22; sâmbătă şi duminică, între orele 8 şi 16.

 

Constantin Nicolescu, primit cu aplauze la o lansare de carte dedicată Uzinei Dacia

Luni, 10 Septembrie 2018 13:21

Constantin Nicolescu a ieșit, din nou, la lumină. Cu apariții publice rare după necazurile suferite, acesta a suprins prin apariția publică la Centrul Cultural Mioveni, aici unde a fost lansată o carte despre istoria Dacia. Fostul președinte al CJ Argeș a avut un discurs în cadrul evenimentului, în calitate de fost director comercial al Uzinei Dacia.

Se schimbă șefii în secțiile de poliție din Argeș

Luni, 10 Septembrie 2018 13:18

# Trei candidați pentru postul de șef la Secția de Poliție Bascov
În acest moment se organizează concurs pentru postul de șef la Secția de Poliție Bascov, la nivelul Secției nr. 2 Poliție - Găvana și la Secția nr. 4 Poliție - Prundu. Considerată ca fiind una dintre cele mai dificile Secții din punct de vedere a situației operative, pentru postul de șef al Secției de Poliție Bascov s-au înscris nu mai puțin de trei candidați.

 

Purtător de cuvânt nou la Jandarmeria Argeş

Luni, 10 Septembrie 2018 13:16

Ani la rând, Jandarmeria Argeş a menţinut legătura între unitate şi mass-media, iar în ultimii doi ani reprezentante ale Jandarmeriei Argeşene au fost, locotenent Cătălina Radu şi sg.maj. Delia Dragomirescu. Începând cu această lună, noul purtător de cuvânt este căpitan Flavius Tănase, cadru activ al Ministerului Afacerilor Interne încă din anul 2010, având în spate o carieră militară în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Are 30 de ani, este argeşean şi totodată, tătic.

Nuntă mare în familia interpretului de muzică populară Sebi David

Luni, 10 Septembrie 2018 13:10

Nuntă mare în familia interpretului de muzică populară Sebi David. Fratele acestuia, Răzvan David, se va căsători în luna septembrie. La nuntă sunt așteptați peste 400 de invitați. Interpretul Sebi David a  pregătit un program artistic de neuitat pentru tinerii căsătoriți. Sebi David: “Este o zi importantă pentru ei, dar în aceeași măsură și pentru mine, pentru că avem o legătură foarte strânsă, fratele începe un nou capitol și inevitabil viețiile noastre se vor schimba! Îmi doresc pentru el și frumoasa lui soție să aibă o nuntă de vis, așa cum fiecare dintre noi ne dorim, să fie sănătoși și fericiți.”

 

Taximetria a înflorit la… Curtea de Argeş

Luni, 10 Septembrie 2018 12:56

# 134 de taxiuri îşi desfăşoară activitatea în oraşul regal

La Curtea de Argeş, taximetria este una dintre afacerile bănoase. La acest moment, din informaţiile venite de la autoritatea locală, sunt înregistrate 134 de taxiuri.
Argeşenii sunt oameni inventivi. Aşa se face că la Curtea de Argeş, în „floare” la acest moment este… taximetria. Un număr record pentru ultimi ani, 134 de taxiuri sunt înregistrate la acest moment la primărie. Lucru care îi uimeşte chiar şi pe angajaţii biroului de specialitate din Primăria Curtea de Argeş.

Un vis împlinit! Casă construită, de la zero, la Călinești, pentru un tânăr fără posibilități

Luni, 10 Septembrie 2018 12:48

Lucian este un tânăr din comuna Călinești, care, până la această dată, nu avea un acoperiș deasupra capului. Un grup de binevoitori - coordonați activ de Bogdan Badea, sufletul proiectului – a pus umărul, fiecare cu ceea ce a putut, pentru împlinirea visului tânărului fără locuință. Așa încât, într-o sfântă zi de duminică, 2 august, toți cei care au fost, într-un fel sau altul, aproape,  au fost invitați la un grătar și un pahar cu suc... la casa lui Lucian. Preotul Cosmin Bologea, implicat, și el, alături de întreaga parohie din Turculești (Călinești) a oficiat o slujbă de sfințire.

 

Mănăstirea Piscul Negru - atracţia de pe Transfăgărăşan

Luni, 03 Septembrie 2018 12:48

# Mănăstirea se întreţine din vânzarea de dulceţuri şi icoane
Pe Transfăgărăşan, în această perioadă ajung zeci de  mii de turişti. Peisajul spectaculos, Bâlea Lac sau Bâlea Cascadă, Cetatea Poenari sau Mănăstirea Curtea de Argeș sunt doar o mică parte dintre obiectivele care atrag românii, dar şi străinii aici. La kilometrul 102, la cota 1200, găsim o mănăstire îngrijită doar de trei călugări – Mănăstirea Piscul Negru.

Înotătorii din Mioveni - în cantonament, la mare

Luni, 03 Septembrie 2018 12:43

În perioada 27 august - 3 septembrie 2018, sportivii secţiei de nataţie de la CS Dacia Mioveni 2012 se află în cantonament, la Costinești. Alături de ei se află antrenorul Viorel Ciobanu și intructorul Andreea Andrei. Timp de o săptămână, sportivii vor executa două-trei antrenamente pe zi – alergare pe malul mării dimineaţa, apoi exerciţii din gimnastică şi atletism, circuite de forţă şi jocuri sportive precum volei, fotbal, dar și alte activități intercalate de perioade cu odihnă.

 

Fost baschetbalist la Piteşti, „Faimos” la Exatlon

Luni, 03 Septembrie 2018 12:25

10 concurenți-vedete și 10 oameni obișnuiți au intrat în lupta pentru premiul de 100.000 de euro în cel de-al doilea sezon al reality-show-ului Exatlon România, de la Kanal D. Producția a debutat la postul TV pe 29 august. Printre concurenţi se află şi Adrian Tudor, fost baschetbalist al Piteştiului. Tudor este căsătorit la Piteşti, fiind legat sufleteşte de oraşul nostru.  În 2015, baschetbalistul a ajuns la BCM U Piteşti, aici unde a evoluat până în 2017.

În incinta Bisericii Turculești, din Călinești, au început lucrările la un centru social

Luni, 03 Septembrie 2018 12:19

Da, în țara în care nu se mai mișcă nimic, iată, din donații, din ajutorul oamenilor, din eforturile preotului paroh Cosmin Bologea, au început lucrările pentru un centru social în incinta Bisericii Turculești din Călinești. Se sapă, se excavează, se nivelează. În curând se vor turna fundațiile.
Pr. Cosmin Bologea: ”Încă din luna septembrie a anului 2017 am demarat un nou proiect.  Acela de a construi un CENTRU ce va include

 

Shaker - fiecare clipă petrecută aici face cât o vacanță!

Luni, 03 Septembrie 2018 12:17

# Shaker Club Budeasa: plajă cu piscină privată, club privat cu petreceri în aer liber, terase şi bar în aer liber, baldachine, masaj, jacuzzi... Vizitați-ne!

Locul preferat al tuturor, o evadare răcoritoare atunci când razele soarelui încing atmosfera! Ce poate fi mai plăcut decât să petreci o zi  la piscina în aer liber pe plaja SHAKER! Peisajul exotic combinat cu natura exorbitantă te fac să crezi că SHAKER este locul preferat al RELAXARII ȘI BUNULUI GUST. Mobilier rafinat, muzică bună, atmosferă sofisticată toate îmbinate construiesc SHAKER.

Turneu pentru CS Dacia Mioveni 2012, la Plopeni

Luni, 03 Septembrie 2018 12:12

Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012, pregătită de Daniel Gheorghe, a participat în perioada 1-3 septembrie 2018, la turneul amical de Divizia A, Cupa de Toamnă de la Plopeni. Competiţia a ajuns la a șaptea ediție și s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din localitate. Reamintim că pentru ediția de campionat 2018-2019, handbalistele din Mioveni vor juca în Seria C, alături de cele de la FC Argeș , CSU Târgoviște, Național Râmnicu Vâlcea, HC Activ CSO Plopeni și LPS Târgu Jiu, iar primul meci va fi jucat între CS Dacia Mioveni 2012 și FC Argeș, în data de 9 septembrie, la Pitești.

 

Pagina 8 din 138

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea