Adversar facil pentru CS Dacia Mioveni 2012 în Cupa României la handbal

Luni, 23 Ianuarie 2023 19:55

S-au tras la sorți meciurile din optimile Cupei României la Handbal Feminin Fan Courier! CS DACIA MIOVENI 2012 va juca împotriva CS ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI, ocupanta locului secund în Divizia A, seria A. Celelalte meciuri din faza următoare a Cupei României la handbal feminin sunt:

CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI – L.T.L.R. TURDA

CSM SLATINA – CSM ROMAN

CS GLORIA 2018 BISTRIȚA – SCM RM. VÂLCEA

CSM CORONA BRAȘOV – CSM GALAȚI

CSM TG JIU – CS MĂGURA CISNĂDIE

HC DUNĂREA BRĂILA – SCM GLORIA BUZĂU

CSM BUCUREȘTI – CS RAPID BUCUREȘTI.

Naționala de handbal a României va juca la Pitești!

Luni, 23 Ianuarie 2023 14:01

A fost semnat Protocolul de colaborare dintre Primăria Municipiului Pitești și Federația Română de Handbal ca echipa națională de handbal feminin să desfășoare la Pitești un cantonament de pregătire, care să includă și supermeciul de calificare la mondiale cu Portugalia! Între 1 și 10 aprilie 2023, fetele se vor antrena în orașul nostru în vederea disputării barajului de calificare. Meciul tur de calificare cu naționala Portugaliei va avea loc în 8 aprilie, de la ora 17:00, în polivalenta „Pitești Arena”!

Returul se va disputa pe 12 aprilie, în Portugalia, iar echipa calificată va participa la Mondialul 2023 desfășurat în Danemarca, Norvegia și Suedia, între 30 noiembrie și 17 decembrie! Așadar, în 8 aprilie, vom fi cu toții în „Pitești Arena” pentru a le susține pe fetele noastre!

 

Piața ”DACIA” din Mioveni, program special

Luni, 23 Ianuarie 2023 13:37

Având în vedere că zilele de 23 și 24 ianuarie 2023 sunt declarate zile libere, conducerea Primăriei Mioveni informează că programul de funcționare pentru Piața Agroalimentară „Dacia” va fi unul special. Astfel, luni, 23 ianuarie - programul va fi până la ora 15.00, iar marți, 24 ianuarie, piața va fi închisă. Programul va reveni la normal începând de miercuri, 25 ianuarie.

Campaniile de colectare a deșeurilor vegetale din luna ianuarie

Luni, 23 Ianuarie 2023 13:37

A doua campanie de colectare a deșeurilor vegetale din luna ianuarie va avea loc în această săptămână, după următorul calendar:

- Colibași și Făget: 23 ianuarie - din fața gospodăriei.

- Racovița și Clucereasa: 24 ianuarie - din fața gospodăriei.

- pentru zona Mioveni, deșeurile se vor prelua de la platformele de colectare în ambele zile (23, 24 ianuarie).

Relații suplimentare la DISPECERAT (NON STOP): 0736.202.067; 0348/457.102

ATENȚIE! Celelalte categorii deșeuri (voluminoase, DEEE, menajere) nu fac obiectul campaniei noastre.

 

Programul de colectare a deșeurilor în zilele de 23 și 24 ianuarie, în Pitești

Luni, 23 Ianuarie 2023 13:35

Luni și marți, 23 - 24 ianuarie 2023, activitatea de colectare a deșeurilor în municipiul Pitești se va desfășura conform graficelor specifice zilelor normale de lucru.

Operatorul Salubritate 2000 S.A. recomandă utilizatorilor să asigure accesul personalului serviciului de salubrizare la recipientele de colectare, în cazul în care luni și/sau marți este zi de colectare.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: tel: 0248 636 886, dispecerat: 0248 636 535, fax: 0248 215 308, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Robert Glinţă se retrage din înotul de performanță: "A venit timpul să fac un pas înapoi"

Marţi, 17 Ianuarie 2023 16:01

Piteșteanul Robert Glință, în vârstă de 25 de ani, și-a anunțat retragerea din sportul de performanță.

În ultima perioadă, înotătorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. De altfel, la Campionatele Mondiale de Înot de la Melbourne, din luna decembrie, acesta s-a retras înainte de proba de 50 de metri după ce a acuzat dureri la spate.

Robert Glință se retrage din activitate având în palmares o medalie de aur la Campionatele Europene din 2021 de la Budapesta, în proba de 100 de metri spate.

 

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de handbal dintre Dacia Mioveni și Rapid București

Marţi, 17 Ianuarie 2023 09:02

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Dacia Mioveni - Rapid București, din etapa XIII a Ligii Florilor, ce se va juca la Sala Sporturilor Mioveni, joi, 19 ianuarie, de la ora 19,00! Prețul unui bilet este 20 de lei.

„Vă așteptăm la un nou spectacol handbalistic în care fetele noastre întâlnesc o echipă de top a handbalului național și european! Biletele se pun în vânzare la sediul clubului din Mioveni, Bd Dacia, nr.3 (Școala Veche) (L-J orele 09,00 - 16,00) și la Sala Sporturilor Mioveni ( tel. 0749863882) zilnic, până la ora meciului”, informează CS Dacia Mioveni 2012.

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Radiografia dentară

Marţi, 17 Ianuarie 2023 08:47

Radiografia dentară reprezintă o etapă preclinică esențială pentru stabilirea unui diagnostic corect și complet în vederea efectuării manoperelor stomatologice, ajută medicul dentist să vizualizeze problemele dentare încă din fază incipientă, ceea ce vă poate ajuta să economisiți timp și bani.

Aceasta ilustrează elemente care nu sunt vizibile la un simplu consult stomatologic, cum ar fi:

• Carii;

• Chisturi;

 

Doliu în lumea medicală argeșeană. A murit dr. Camelia Șerb

Luni, 16 Ianuarie 2023 18:02

Doliu în lumea medicală din Argeș. S-a stins din viață dr. Camelia Șerb, manager al Spitalului de Boli Cronice din Călinești, soția medicului ortoped Dragoș Șerb. A murit într-un spital din Capitală, duminică seara, fiind internată de căteva săptămâni. Aceasta suferea de o boală incurabilă. Camelia Șerb avea doar 55 de ani.

"Cu tristețe în suflete, colectivul Spitalului de Boli Cronice Călinești deplânge trecerea în veșnicie a celei care a fost manager timp de 10 ani, doamna doctor Camelia Eugenia Șerb.

Noi vă mulțumim că ați fost un om bun, înțelegător și devotat misiunii de ajutorare a celor aflați în suferință. Rămâneți veșnic în inimile noastre!

Cardul de energie pentru plata facturii. Cine beneficiază, cum se obține, cum se folosește!

Luni, 16 Ianuarie 2023 12:08

Ajutorul acordat din partea Guvernului este sub forma unui card, emis pe suport de hârtie, cu care se pot plăti facturi de energie. Cei care beneficiază de acest ajutor, îl pot folosi pentru plata serviciilor de electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat de termoficare, butelie, lemn de foc, păcură, paleţi și alte materiale de încălzire.

Cine beneficiază?

- Pensionarii cu vârsta egală sau mai mare de 60 de ani și venituri mai mici sau egale cu 2000 lei;

- Pensionarii cu pensie de invaliditate, indiferent de vârstă, cu venituri lunare mai mici sau egale cu 2000 lei;

 

La mulți ani, Cătălin Gherzan!

Luni, 16 Ianuarie 2023 11:40

 

14 Ianuarie, ziua de naștere a domnului manager al Lexford Castel, Cătălin Gherzan! Îi dorim și ne dorim eficiență si calitate în activitatea educațională!

 

Anii petrecuți împreună, cu scopul de a ridica educația la un alt nivel, ni-i dorim să-i continuăm la același nivel, beneficiind de tot sprijinul dumneavoastră!

Mulți ani fericiți, Cătălin Gherzan!

 

Campanie de donare de sânge la Câmpulung

Luni, 16 Ianuarie 2023 11:16

Televiziunea Digi24, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", Consiliul Județean Argeș, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Primăria Câmpulung Muscel și Centrul de Transfuzii Pitești organizează o campanie de donare de sânge, pentru pacienții care au nevoie de acest medicament vital care se găsește numai în venele noastre. Sângele nu poate fi cumpărat sau fabricat, ci numai donat.

 

Adrian Bughiu, vicepreședinte CJ Argeș: ”După cum știți, donez anual sânge, de ani de zile. Nu o spun din mândrie, este un gest pe care îl consider ca pe o datorie față de semenii noștri. Cred că fiecare dintre noi a avut, dacă nu personal, măcar o cunoștință care, la un moment dat, a avut nevoie de sânge! Nu aveam cum să nu răspundem pozitiv la această invitație!”.

 

Cristian Boureanu și fosta iubită au sărbătorit împreună Anul Nou

Luni, 16 Ianuarie 2023 11:13

 

Fostul deputat de Argeș, Cristian Boureanu, a petrecut Anul Nou alături de fosta sa iubită, modelul Cristina Belciu la un restaurant din Băile Felix. Cei doi au avut o frumoasă poveste de dragoste, care s-a încheiat după cinci luni de pasiune, în primăvara anului trecut.

Norocul în dragoste pare să-l ocolească pe Boureanu, care în viața sa a bifat câteva relații de lungă durată, chiar două căsnicii, care s-au încheiat cu multe lacrimi și suspine. Relația cu Cristina Belciu a fost cu totul diferită de ceea ce s-a petrecut în trecutul amoros al fostului politician. Și încă nu se știe dacă cei doi și-au mai dat o șansă.

Clinica de medicină dentară „Dr. Teo”: Tratamentul ortodontic

Luni, 16 Ianuarie 2023 11:01

Sănătatea zâmbetului fiecăruia contează la orice vârstă și în orice situație. Succesul tratamentului ortodontic este de a creea un echilibru perfect între toate părțile din cavitatea orala.

Ortodonția nu se aplică doar pentru aliniamentul perfect al dinților ci ajunge să fie o componentă importantă în rezolvarea multor afecțiuni, cum ar fi:
• Anomalii ale articulației temporo-mandibulare;
• Defecte osoase scheletale maxilare și/sau mandibulare;
• Completează tratamentul protetic permițând efectuarea unor lucrări perfecte din punct de vedere estetic și funcțional.

 

Locuri noi de parcare în Pitești

Luni, 09 Ianuarie 2023 17:08

Primăria Municipiului Pitești a achiziționat, recent, două terenuri pe care au fost amenajate mai multe locuri de parcare. De aceste locuri beneficiază locuitorii din cartierul Tudor Vladimirescu.

„Municipalitatea a achiziționat două terenuri, unul de 74 de metri pătrați și altul de 306 metri pătrați, în cartierul Tudor Vladimirescu, zona blocurilor P10-P11, special pentru a veni în spijinul riveranilor cu noi locuri de parcare! Administrația Domeniului Public a curățat și amenajat terenul prin balastare, urmând ca, în funcție de condițiile meteo, parcarea să fie asfaltată și să fie trasate marcajele”, a precizat primarul Cristian Gentea, pe Facebook.

Oficial! Alexandru Ișfan va juca pentru Universitatea Craiova pentru următorii trei ani și jumătate

Miercuri, 04 Ianuarie 2023 11:51

 

 

Cluburile FC Argeș și Universitatea Craiova au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Alexandru Ișfan. Jucătorul a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Acesta va pleca alături de olteni în cantonamentul din Antalya.

FC Argeş va încasa 650.000 de euro şi 25% dintr-un viitor transfer, conform informațiilor publicate de fanatik.ro.

Venit în vara lui 2021 de la CS Mioveni, Alex Ișfan a bifat 67 de meciuri în toate competițiile pentru FC Argeș, reușind să marcheze 8 goluri și să paseze decisiv de 5 ori.

 

UPDATE: Pas important pentru Laboratorul de Radioterapie de la Pitești

Miercuri, 28 Decembrie 2022 14:28

UPDATE: Exact cum anunțam, obiectivul “Laborator de Radioterapie Spital Judeţean de Urgență Piteşti” are șanse reale de realizare! S-a mai făcut un pas spre marea reușită, proiectul a trecut de prima etapă de evaluare.

Proiectul tehnic, realizat de SJU Pitești, ce a primit 95 de puncte, fiind declarat ELIGIBIL, va intra în etapa de ierarhizare conform metodologiei de aprobare a investiţiilor din cadrul Programului naţional de investiţii în infrastructura de sănătate finanţate prin Mecanismul de redresare şi rezilienţă al României, prevăzută în HG 1237/2022. 

Percheziție în Mioveni: Sute de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate

Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:59

La data de 28 decembrie 2022, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase din cadrul I.G.P.R., la nivel național, au avut loc 153 de percheziții, la domiciliile unor persoane, sedii sociale și puncte de lucru ale unor societăți comerciale din București și alte 23 de județe.

În Argeș, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, în orașul Mioveni, la locuința unui bărbat, bănuit de deținerea și comercializarea, fără drept, de articole pirotehnice.

 

De la 1 ianuarie, autobuzele Publitrans vor circula și pe raza comunei Oarja

Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:43

Un nou traseu operațional, din luna ianuarie, pentru transportul public, în zona metropolitană a municipiului Pitești! Începând cu 1 ianuarie 2023, operatorul regional PUBLITRANS 2000 S.A și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești vor asigura serviciile de transport public local şi în Oarja.

Noul traseu va fi asigurat prin Linia 17 şi va fi următorul: plecare punct de îmbarcare Gară Sud Poştă, Bulevardul Fraţii Goleşti, Bulevardul Petrochimiştilor, DN65B (Registrul Auto Român/Carrefour pentru retur), drumul judeţean 702G, pasarelă autostrada prin drumul judeţean 503, cap linie Oarja (blocuri).

Acțiune amplă a Poliției Române. Au loc percheziții și în Argeș

Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:02

Structurile Poliției Române desfășoară miercuri, 28 decembrie, un număr de trei acțiuni operative și 157 de percheziții, în dosare penale care vizează, în principal, combaterea criminalității organizate și a infracțiunilor cu articole pirotehnice. Au loc percheziții și în județul Argeș.

Sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.G.P.R., polițiștii efectuează percheziții în municipiul București și în județele Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Brașov, Buzău, Brăila, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Mureș, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vaslui pentru identificarea și indisponibilizarea oricăror bunuri interzise la deținere, în special a articolelor pirotehnice care fac obiectul desfășurării de operațiuni fără drept.

 

Pagina 2 din 251

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea