Toyota Piteşti recompensată la nivel european cu Premiul Ichiban pentru Satisfacţia Clientului

Luni, 09 Iulie 2012 13:35

Toyota Motor Europe a recompensat performanţele Toyota Piteşti cu  cea mai înaltă distincţie Customer Care Toyota: “Premiul European pentru Satisfacţia Clientului” în cadrul unei ceremonii desfăşurate la  National Assembly Building din Budapesta.
În condiţiile unei pieţe dificile, în anul 2011 Toyota Piteşti a înregistrat o creştere a cotei de piaţă de peste 50% faţă de anul 2010, reuşind să ajungă la 3,3 cota de piaţă în luna mai 2012.

Școala și grădinița particulară Castelul Piraților

Luni, 09 Iulie 2012 13:30

# MOTTO: AM FOST, SUNTEM ȘI VOM RĂMÂNE CEI MAI BUNI! Performanțele școlare ale copiilor care ne-au trecut pragul sunt cele care ne recomandă. Complexul educațional CASTELUL PIRAȚILOR vine în întâmpinarea dumneavoastră cu

 

Vinul de Ștefănești va ajunge, în curând, în hipermarketuri și la export

Luni, 09 Iulie 2012 13:27

# O șansă pentru un brand căzut în agonie. Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură Ștefășești are șanse de redresare. Unitatea a obținut clasificare  “Gradul A-”  și  urmează  să primească finanțare  pentru cercetare-dezvoltare. Mai mult, din august, la Ștefănești va intra în funcțiune noua linie de îmbuteliere a vinului, linie care va da acestui brand șansa să ajungă pe rafturile  hipermarketurilor. Conducerea institutului spune că sunt șanse ca vinul produs aici să-și găsescă desfacere și pe piața din China.

INVITAȚIE LA FESTIVALUL ȚUICII DE LA COȘEȘTI

Luni, 09 Iulie 2012 13:25

Avem deosebita onoare de a vă invita să participaţi în data de 15 iulie 2012 la a XI-a ediţie a FESTIVALULUI ŢUICII, organizat de noi într-un cadru natural pitoresc situat pe „Valea Păcurarului” în comuna Coşeşti, judeţul Argeş, orele 1030.
La locul desfăşurării festivalului se poate ajunge după un traseu de 30 km, plecând din Piteşti pe traseul Piscani-Domneşti, comuna Coşeşti, fiind situată pe Valea Râului Doamnei.

 

Managerii Radic Star au cumpărat și hala de producție a Agofloris din Ștefănești.

Luni, 09 Iulie 2012 13:21

# Aceasta este, în momentul de față, de închiriat # Aceștia au mai cumpărat și vila patronilor de la Agofloris și au transformat-o în magazin. Am scris, în vara anului trecut, despre o culme a succesului în afaceri. Culme reprezentată de cumpărarea și transformarea vilei foștilor patroni de la Agofloris în magazin de prezentare și desfacere pentru Radic Star. Magazinul funcționează la parterul fostului duplex locuit cândva de Arsene și Soare, patronii Agofloris. Zecile de miliarde adunate

Mircea Andrei şi-a luat broscuţă roşie

Luni, 09 Iulie 2012 13:18

În ultima declaraţie de avere a senatorului Mircea Andrei, pe lângă achiziţii imobiliare, a mai apărut şi un Volskvagen, anul de fabricaţie 1968. Senatorul Andrei este colecţionar, şi acest lucru este lesne de înţeles din declaraţia sa de avere, dar ţinând cont de faptul că acesta conducea un Mercedes Benz S 500, limuzină, nu glumă, mare ne-a fost mirarea să aflăm că acesta caută un specialist în maşini vechi, pentru a-şi recondiţiona broscuţa roşie. Mircea Andrei vrea să-şi pună motor de Porsche, care se pare că ar fi compatibil cu maşinuţa proaspăt achiziţionată, iar după recondiţionarea totală a maşinii  vrea să se plimbe prin judeţ cu bijuteria roşie.

 

Preşedintele Secţiei Penale din cadrul Curţii de Apel Piteşti, Marius Gabriel Săndulescu, solicită acte la dosar în momentul redactării deciziei

Luni, 02 Iulie 2012 13:26

În dosarul cu nr. 2/828/2010 al Curţii de Apel Piteşti se mai cer adrese după terminarea cercetării judecătoreşti. Marius Gabriel Săndulescu, preşedintele Secţiei penale din cadrul Curţii de Apel Piteşti, cere trei adrese în data de 21 decembrie, dată la care a fost amânată prima dată pronunţare în acest dosar, iar pe data de 13 ianuarie 2012, dată la care trebuie redactată hotărârea, deci după pronunţarea hotărârii, acesta mai cere o adresă oficială la ORC Argeş.

Politica face, în continuare, victime!

Luni, 02 Iulie 2012 13:23

# Candidat la Consiliul Local Pitești dus cu salvarea la spital. Imediat ce și-a revenit, omul s-a întors la… partid. Scene demne de cascadorii râsului la distribuirea posturilor după alegerile din 10 iunie. Am văzut şi auzit multe, dar una ca cea făcută de Nicolae Constantin, mai rar. Plecarea lui Ştefan Ciocănel din PDL a provocat multe neplăceri, dar şi multe certuri, mai ales pe postul rămas vacant la Consiliul Local Piteşti. Nicolae Constantin (foto), un domn în jur de 60 de ani, era pe lista

 

A fost sfinţită Catedrala de la Mioveni

Luni, 02 Iulie 2012 13:12

# Un vis împlinit al primarului Ion Georgescu. Catedrala "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, a fost sfinţită  sâmbătă, 1 iulie. Slujba de târnosire a fost oficiată, începând cu ora 9:30, de către Înalt Preasfinţitul Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, Episcopul Iaşului şi 150 de preoţi. În continuare, de la ora 10:00, a avut loc Sfânta Liturghie pe un podium special amenajat sub noua clopotniţă aflată în construcţie.

De peste doi ani, baie la lighean

Luni, 02 Iulie 2012 12:59

# Locatarii blocului D2 din Războieni  n-au mai  primit apă caldă din primăvara lui 2010, iar unora le-a fost sistată şi apa rece. Asociaţia de proprietari Independenţei (blocul D2) din Războieni a intrat pe lista neagră a furnizorului local de agent termic  încă din martie 2010.  De mai bine de doi ani, locatarii  rămaşi branşaţi la sistemul de termoficare n-au mai văzut 

 

Rovinieta electronică

Luni, 02 Iulie 2012 12:50

# Cititorii întreabă, avocatul răspunde. De la începutul acestui an, tot mai multe persoane (fizice si juridice) au început să se plângă că le sosesc procese-verbale întemeiate pe art. 1 alin. 1 lit. b) şi art. 8 alin. 1 OG nr. 15/2002 privind rovinieta electronică actualizată, care sunt emise de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, pentru faptul că ar fi circulat pe drumurile naționale, așa cum sunt acestea definite de art. 6 din OG nr. 43/1997.

A fost publicat calendarul privind liberalizarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale

Luni, 02 Iulie 2012 12:46

A fost publicat calendarul privind liberalizarea preţurilor la energie electrică şi  gaze naturale, care confirmă datele prezentate de HotNews anterior. Prin această declaraţie sunt eliminate suspiciunile potrivit cărora nu vor  fi făcute publice graficele privind creşterile de preţuri. Parlamentul a aprobat proiectul care reglementează liberalizarea totală a pieţei energiei, însă graficele de deschidere treptată a pieţei energei electrice şi gazelor naturale nu au fost introduse în textul legii ca anexe. Mai mulţi actori de

 

Mioveniul a primit diploma europeană

Luni, 02 Iulie 2012 12:44

Oraşul Mioveni a primit pe 28 iunie o distincţie foarte importantă, care îi recunoaşte meritele în propagarea ideii de unitate europeană. „Diploma Europeană“ obţinută în cadrul aplicaţiei „Premiul Europei“, lansată de către Consiliul Europei, este singura obţinută de un oraş din România, în acest an, alături de alte localităţi de pe continent. Sighişoara este primul oraş din ţara noastră care a fost distins cu trofeul „Premiul Europei“. Pentru ceremonie, viceprimarul Aurel Costache şi o delegaţie de 4 persoane au fost prezenţi la Strasbourg.

Topoloveni - campanie de sterilizare gratuită a câinilor şi pisicilor

Luni, 02 Iulie 2012 12:43

Pe 28 iunie, Asociaţia Tiere in Not din Germania, în colaborare cu Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor (FNPA) şi Primăria oraşului Topoloveni a demarat a treia campanie de sterilizare gratuită pentru câini şi pisici (cu şi fără stăpân).
Prima etapă s-a desfăşurat în perioada 28 iunie -1 iulie şi continuă săptămâna aceasta, între 5 şi 8 iulie, în intervalul 9:00-18:00.
“Ne vom concentra, deocamdată, pe sterilizarea animalelor din stradă, iar dintre cele cu stăpân vom primi pentru sterilizare doar femelele şi doar pe acelea care sunt de rasă comună sau metis.”, explică vicepreşedintele Federaţiei Naţionale pentru Protecţia Animalelor, Carmen Arsene.

 

Ziua Dunării, sărbătorită de Administrația Bazinală Argeș Vedea

Luni, 02 Iulie 2012 12:41

Pe 29 iunie Europa a sărbătorit Ziua Dunării. Sub deviza „Fii activ pentru Dunăre!”,  pe teritoriile traversate de apele fluviului, au avut loc evenimente menite să evidențieze importanța socială și economică a Dunării și să atragă atenția asupra nevoii unui comportament responsabil față de apă.
Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea a marcat Ziua Dunării prin acțiuni precum ședința Comitetului de Bazin și activități în

Mazda CX-5 diesel, cu un consum de 4,6 l/100km, este disponibilă în Argeș la dealerul Supercar Service 2003

Marţi, 26 Iunie 2012 00:24

Noua Mazda CX-5, în versiunea cu motorizare diesel, este disponibilă la test şi în România începând de luna trecută. Doritorii vor putea testa motorul de 2.2l diesel care face parte din tehnologiile revoluţionare diesel lansate în premieră de constructor prin intermediul acestui nou model. CX-5 diesel are un preţ de pornire de 24.190 de euro cu TVA inclus. Modelul se bucură de o cerere crescută. Deja 35% din unităţile alocate în acest an pentru România sunt comandate sau livrate. În ansamblu,

 

Restituirea banilor reținuți în plus pentru C.A.S. din pensiile de peste 740 lei. Ce se întâmplă cu banii celor care decedează înainte de restituirea banilor?

Marţi, 26 Iunie 2012 00:21

# Cititorii întreabă, avocatul răspunde. Conform normelor de aplicare a OUG nr.17/2012 publicate în Monitorul Oficial nr. 367, din 30 mai 2012 (Ordinul MFP/CNAS/CNPP nr.772/163/198/2012), Casa de Pensii Publice a stabilit care este procedura prin care vor fi restituite sumele încasate greșit de stat pentru contribuții CASS de la pensionarii cu pensii mai mari de 740 de lei. Mai exact,  instituția a decis că pensionarii trebuie să își recupereze eșalonat banii plătiți în plus. Actul normativ nu lămurește însă dacă moștenitorii au dreptul să solicite acești bani, în cazul în care pensionarii vor deceda înainte de finalizarea plăților.

În ce condiții poate fi anulat buletinul de vot

Miercuri, 20 Iunie 2012 00:37

# Cititorii întreabă, avocatul răspunde. În primul rând, alegătorii se prezintă la secția de votare la care este arondată strada sau localitatea și unde sunt înscriși în copia de pe listele electorale permanente, în copia de pe listele electorale complementare sau în lista suplimentară întocmită de primar, având asupra lor un document valabil care să le ateste identitatea. După verificarea identității, membrii BSV (biroul electoral al secției de votare) vor încredința alegătorului buletinul de votare însoțit de ștampila cu

 

Școala Castelul Piraților, PERFORMANȚĂ ȘI PROGRES ÎN EDUCAȚIE

Miercuri, 20 Iunie 2012 00:12

După 5 ani de funcționare în Învățământul Preșcolar, Unitatea de Învățământ Castelul Piraților, își deschide porțile și pentru învățământul primar, începând cu anul școlar 2012-2013
Cotată de ARACIP drept una dintre cele mai complexe unități de învățământ din punct de vedere al dotărilor, calității educației și al pregătirii cadrelor didactice, ȘCOALA CASTELUL PIRAȚILOR, este o şcoală modernă, care doreşte să-şi alinieze standardele

Clinică Doctor Costache inaugurată la Mioveni

Marţi, 19 Iunie 2012 23:50

# Cabinet mobil și aparate pentru radiografii ”instant” – dotări de ultimă generație prezente la Mioveni # La eveniment au participat vicepreședintele CJ Argeș, Florin Tecău, primarul orașului, Ion Georgescu, precum și numeroase alte personalități. O nouă clinică dentară din reţeaua de cabinete „Dr. Costache“ a fost inaugurată la Mioveni, oferind cetăţenilor acestui oraş servicii medicale dentare într-un sistem integrat la nivel naţional. Cabinetul este dotat cu

 

Pagina 144 din 169

«ÎnceputAnterior141142143144145146147148149150UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea