Sute de credincioşi sunt aşteptaţi, duminica aceasta, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Gorganu, Călineşti

Luni, 15 August 2011 21:51

# La Sfânta Liturghie din edificiul care împlineşte 100 de ani va participa Înalt Preasfinţitul Calinic. Sute de credincioşi sunt aşteptaţi, duminica aceasta, la slujba ce va marca împlinirea a 100 de ani de la construcţia şi sfinţirea Bisericii din Gorganu, Călineşti. Slujba va fi celebrată de un sobor numeros de preoţi având în frunte pe Înalt Preasfinţitul Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului. Faptul că edificiul

Festivalul Internaţional de Folclor Carpaţi - ediţia a XXVIII-a a ajuns la Câmpulung

Luni, 15 August 2011 21:28

Joi, 11 august, Festivalul Internaţional de Folclor Carpaţi – ediţia a XXVIII-a a poposit la  Câmpulung, prilej pentru musceleni de a sărbători cultura şi obiceiurile specifice ţărilor reprezentate de ansamblurile din Belgia (ansamblul „Dophei”), Letonia (ansamblul „Pali”), Macedonia (ansamblul „Bitola”), Slovacia (ansamblul „Mladost”), Spania (Grupul Municipal de Dansuri De Fuengirola şi ansamblul „Esbart Dansaire Renaixença”) şi Turcia (ansamblul „Guney Ecza Kooperatifi”).

 

Acţionarul clubului Dinamo îşi vinde maşina la Piteşti

Luni, 15 August 2011 21:25

# „Monstrul” lui Cristi Borcea are 6000 cmc., 450 cai putere  şi valorează, acum, peste 2 miliarde lei! În mare secret, acţionarul clubului Dinamo Bucureşti, Cristi Borcea, a venit la Piteşti, acum câteva zile, pentru o tranzacţie. Aceasta a constat în cumpărarea unei maşini noi de la dealerul local Audi, Euro Tehno Group. Drept avans, Borcea a lăsat spre vânzare „monstrul” cu care a circulat până acum, un

Concurs de ciclism montan «Dracula Bike Fest »

Luni, 15 August 2011 21:22

Pe 20 august 2011, Serviciul Public Judetean Salvamont Argeş, instituţie finanţată de Consiliul Judeţean Argeş, organizează, în cadrul «Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului », concursul de ciclism montan «Dracula Bike Fest». Startul se va da din punctul Călugăriţa. Acesta se afla la 3 km distanţă de barajul Vidraru, pe firul către Cumpăna (drumul neasfaltat). De aici se vor parcurge 9 km până la baza urcării în Curmătura

 

La A.O.A Argeş, cursuri gratuite de limba engleza pentru şomeri

Luni, 15 August 2011 21:21

Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş oferă consiliere şi posibilitatea de recalificare persoanelor aflate în şomaj de mai mult de 6 luni Aceştia pot beneficia atât de activităţi de informare, consiliere profesională şi medierea muncii cât şi de consultanţă şi asistenţă tehnică privind demararea de afaceri.
În perioada 10 – 20.08.2011 cei interesaţi se pot înscrie la cursul de iniţiere “Comunicare în limba engleză”.

Mircea Andrei şi Ştefan Lăzăroiu vă invită la Festivalul „Brâuleţul”

Luni, 15 August 2011 21:14

Faptul că în Curtea de Argeş nu se mai organizează Zilele Municipiului este compensat pentru locuitorii de aici prin trei zile de petrecere. De miercuri până vineri, Palatul Copiilor Piteşti organizează în cetatea Basarabilor Festivalul Internaţional de Foclor pentru Copii şi Tineret „Brâuleţul”, ediţia a VIII-a. Evenimentul este posibil cu sprijinul senatorului Mircea Andrei, preşedinte PDL Argeş, şi al lui Ştefan Lăzăroiu (foto), preşedinte PDL Curtea de Argeş.

 

Maşina lui Ionuţ Ştefănescu, fostul ginere al preşedintelui CJ Argeş, de vânzare la dealerul Euro Tehno Group

Luni, 08 August 2011 22:39

# “Monstrul” Audi S8 are motor de 5200 cmc. Şi peste 450 cai putere. Săptămânatrecută, dealerul Audi Euro Tehno Group a scos la vânzare o maşină specială atât din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cât şi din punct de vedere al fostului proprietar. Şi asta pentru că automobilul a aparţinut lui Ionuţ Ştefănescu, fostul ginere al preşedintelui C.J. Argeş, fost asociat al omului de afaceri Ştefan Lăzăroiu în grupul de firme Dracones.

Fabrica de cherestea din Cotmeana, scoasă la licitaţie

Luni, 08 August 2011 22:37

# Fabrica a aparţinut lui Mihai Tănăsescu, nepotul fostului ministru de finanţe al României. Fabrica de cherestea de la Cotmeana a fost una dintre cele mai importante fabrici de cherestea din judeţ pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. În anul 2004 această fabrică a fost scoasă la licitaţie de către fisc, datorită

 

Vama Piteşti a fost, din nou, spartă

Luni, 08 August 2011 22:34

Cu circa un an în urmă, publicaţia noastră a derulat un mini-serial sub denumirea „Vama Piteşti, cea mai murdară instituţie publică din Argeş”. Revenim, deşi după destul de mult timp, cu completarea că este şi cea mai spartă instituţie. Nu de hoţi, probabil că din cauza vremii nefavorabile. Şi, după culoarea diferită a literelor, se pare că nu este prima spargere. În rest, mizeria şi sărăcia cu care ne-am obişnuit şi cu care v-am obişnuit. Trepte de marmură sparte sau lipsă, ceva gunoi, pe ici pe acolo, prin locurile esenţiale…    A.S.

Liberalul Theodor Nicolescu, expert pentru Comisia Europeană

Luni, 08 August 2011 22:28

Vicepreşedintele PNL Argeş, Theodor Nicolescu, a cîştigat recent licitaţia electronică lansată de Directoratul pentru Justiţie şi Afaceri Interne al Uniunii Europene pentru poziţia de expert independent în domeniul său de activitate, cel juridic. În cadrul departamentului, Nicolescu se va ocupa de justiţie civilă, lucrând direct cu comisarul european pe justiţie, vicepreşedintele Comisiei Europene, Viviane Reding.

 

Agenţia de Mediu eliberează, la cerere, avizul favorabil pentru arderea miriştilor

Luni, 08 August 2011 22:26

# Beneficiarii trebuie să notifice primăria comunei, ISU Argeş, Direcţia Agricolă şi Unitatea Fitosanitară Argeş. În baza OUG 195/2005 privind protecţia mediului, cu completările şi modificările ulterioare, Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Piteşti eliberează un act oficial prin care sunt acceptate activităţile de ardere a miriştilor.

Tudor Pendiuc şi-a serbat ziua de naştere la Casa Căsătoriilor

Luni, 08 August 2011 22:23

Atmosferă de sărbătoare vinerea trecută pentru municipalitatea piteşteană. Tudor Pendiuc, primarul oraşului şi-a serbat, în prezenţa zecilor de invitaţi, ziua de naştere, ocazie cu care a ciocnit cu toată lumea o cupă de şampanie. Casa Căsătoriilor a fost neîncăpătoare pentru mulţimea venită să-l felicite pe primarul Piteştiului.

 

Mix Music Evolution a fost la Mioveni

Luni, 08 August 2011 22:20

Cel mai mare turneu concertistic public organizat vreodată în România, Mix Music Evolution a demarat în acestă primăvară avându-i ca directori pe Bogdan ”Bodo” Marin (Proconsul) şi Marius Gavrilã (Mix Music).
Din aprile şi pânã în noiembrie a.c., peste 40 de oraşe mari ale ţării (începând cu Constanţa şi continuând cu

Informarea SRI şi raportul Comisiei Senatoriale privind privatizarea Petrom

Luni, 08 August 2011 22:18

# Informarea SRI: România a pierdut cam 1 miliard de euro # Trecerea în proprietatea OMV a unor terenuri subevaluate cu minim 2 miliarde euro. Senatorii şi deputaţii din opoziţie sunt forte interesaţi de soarta Arpechimului. Nu spun că nu suntem toţi interesaţi de acest lucru, dar aceşti domni din opoziţie ar trebui să-şi strângă de gât şefii care au făcut privatizarea Petrom în 2004. Acum degeaba mai strigă că nu face nimic guvernul. Ce ar mai putea face în condiţiile actuale, când privatizare a fost făcută în asemenea hal?

 

Doi fini în aceeaşi noapte pentru Ştefan Lăzăroiu

Luni, 08 August 2011 22:16

Naşterea unui copil aduce multă bucurie în viaţa şi în casa unei familii, iar finii sunt copiii spirituali ai naşului. Din acest punct de vedere, Ştefan Lăzăroiu (foto), preşedinte al PDL Curtea de Argeş, este un om complet fericit. Dincolo de cei doi băieţi ai săi, politicianul mai are foarte mulţi fini şi Dumnezeu i-a mai adus pe lume încă doi. Doi finuţi în aceeaşi noapte, din partea a două familii de fini.

Poliţiştii din Argeş încalcă legea

Marţi, 02 August 2011 00:44

# Aceştia „uită”, constant, să îşi declare averile. Spre sfârşitul anului trecut am publicat un material ce făcea referire la declaraţiile de avere şi interese ale poliţiştilor din Argeş, declaraţii ce sunt de negăsit. La vremea aceea am discutat cu un reprezentant al Poliţiei Argeş, Folea Laura fiind purtător de cuvânt în perioada aceea. Doamna Folea Laura ne-a asigurat că vor fi publicate în curând pe site-ul poliţiei Argeş,

 

Şi bogaţii plâng. Sau nu?

Marţi, 02 August 2011 00:43

Una din noutăţile esenţiale aduse legislaţiei fiscale (conform art. 791 Cod fiscal şi Titlul VII Cap.III Cod procedură fiscală), începând cu 1 ianuarie 2011, a provocat numeroase dezbateri mediatice, deoarece se referea la justificarea situaţiei fiscale reale a unei persoane fizice în raport de veniturile fiscalizate ale acesteia.

La Băbana, o toaletă inedită

Marţi, 02 August 2011 00:23

De ziua comunei Băbana, ca orice om gospodar, domnul primar Bebe Ivan s-a gândit şi la o toaletă mai mult sau mai puţin ecologică. În loc de uşă era agăţat un banner din campania electorală a lui Mircea Geoană, care era susţinut de Ion Iliescu. Zâmbetul larg al domnului Iliescu îţi inspira toată încrederea pentru a merge mai departe.

 

Argeșul a mai pierdut un mare om

Marţi, 02 August 2011 00:09

Balmuș Varlam, sau “Lamic” cum îi spuneau apropiații, a fost în primul rând un soț și un tată cum toată lumea și-ar dori. S-a născut la data de 6 octombrie 1934 în localitatea Cișmeaua Văruită din Basarabia. La vârsta de 10 ani, după un lung pelerinaj plin de peripeții, ca o consecință a evenimentelor istorice din acea perioadă, a ajuns și s-a stabilit împreună cu familia pe meleagurile argeșene.

Loganul de Piteşti va fi fabricat şi de Nissan

Marţi, 02 August 2011 00:04

# Japonezii de la Nissan vor produce o nouă variantă a Loganului pentru Rusia. Producătorul auto japonez Nissan Motor va produce o variantă a modelului  Logan pentru piaţa din Rusia, deoarece alianţa Nissan-Renault şi partenerul lor rus AvtoVAZ vor să ajungă la o cotă de piaţă de 40% în Rusia, scrie Bloomberg.

 

Pagina 221 din 233

«ÎnceputAnterior221222223224225226227228229230UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea