Vama Piteşti a fost, din nou, spartă

Luni, 08 August 2011 22:34

Cu circa un an în urmă, publicaţia noastră a derulat un mini-serial sub denumirea „Vama Piteşti, cea mai murdară instituţie publică din Argeş”. Revenim, deşi după destul de mult timp, cu completarea că este şi cea mai spartă instituţie. Nu de hoţi, probabil că din cauza vremii nefavorabile. Şi, după culoarea diferită a literelor, se pare că nu este prima spargere. În rest, mizeria şi sărăcia cu care ne-am obişnuit şi cu care v-am obişnuit. Trepte de marmură sparte sau lipsă, ceva gunoi, pe ici pe acolo, prin locurile esenţiale…    A.S.

Liberalul Theodor Nicolescu, expert pentru Comisia Europeană

Luni, 08 August 2011 22:28

Vicepreşedintele PNL Argeş, Theodor Nicolescu, a cîştigat recent licitaţia electronică lansată de Directoratul pentru Justiţie şi Afaceri Interne al Uniunii Europene pentru poziţia de expert independent în domeniul său de activitate, cel juridic. În cadrul departamentului, Nicolescu se va ocupa de justiţie civilă, lucrând direct cu comisarul european pe justiţie, vicepreşedintele Comisiei Europene, Viviane Reding.

 

Agenţia de Mediu eliberează, la cerere, avizul favorabil pentru arderea miriştilor

Luni, 08 August 2011 22:26

# Beneficiarii trebuie să notifice primăria comunei, ISU Argeş, Direcţia Agricolă şi Unitatea Fitosanitară Argeş. În baza OUG 195/2005 privind protecţia mediului, cu completările şi modificările ulterioare, Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Piteşti eliberează un act oficial prin care sunt acceptate activităţile de ardere a miriştilor.

Tudor Pendiuc şi-a serbat ziua de naştere la Casa Căsătoriilor

Luni, 08 August 2011 22:23

Atmosferă de sărbătoare vinerea trecută pentru municipalitatea piteşteană. Tudor Pendiuc, primarul oraşului şi-a serbat, în prezenţa zecilor de invitaţi, ziua de naştere, ocazie cu care a ciocnit cu toată lumea o cupă de şampanie. Casa Căsătoriilor a fost neîncăpătoare pentru mulţimea venită să-l felicite pe primarul Piteştiului.

 

Mix Music Evolution a fost la Mioveni

Luni, 08 August 2011 22:20

Cel mai mare turneu concertistic public organizat vreodată în România, Mix Music Evolution a demarat în acestă primăvară avându-i ca directori pe Bogdan ”Bodo” Marin (Proconsul) şi Marius Gavrilã (Mix Music).
Din aprile şi pânã în noiembrie a.c., peste 40 de oraşe mari ale ţării (începând cu Constanţa şi continuând cu

Informarea SRI şi raportul Comisiei Senatoriale privind privatizarea Petrom

Luni, 08 August 2011 22:18

# Informarea SRI: România a pierdut cam 1 miliard de euro # Trecerea în proprietatea OMV a unor terenuri subevaluate cu minim 2 miliarde euro. Senatorii şi deputaţii din opoziţie sunt forte interesaţi de soarta Arpechimului. Nu spun că nu suntem toţi interesaţi de acest lucru, dar aceşti domni din opoziţie ar trebui să-şi strângă de gât şefii care au făcut privatizarea Petrom în 2004. Acum degeaba mai strigă că nu face nimic guvernul. Ce ar mai putea face în condiţiile actuale, când privatizare a fost făcută în asemenea hal?

 

Doi fini în aceeaşi noapte pentru Ştefan Lăzăroiu

Luni, 08 August 2011 22:16

Naşterea unui copil aduce multă bucurie în viaţa şi în casa unei familii, iar finii sunt copiii spirituali ai naşului. Din acest punct de vedere, Ştefan Lăzăroiu (foto), preşedinte al PDL Curtea de Argeş, este un om complet fericit. Dincolo de cei doi băieţi ai săi, politicianul mai are foarte mulţi fini şi Dumnezeu i-a mai adus pe lume încă doi. Doi finuţi în aceeaşi noapte, din partea a două familii de fini.

Poliţiştii din Argeş încalcă legea

Marţi, 02 August 2011 00:44

# Aceştia „uită”, constant, să îşi declare averile. Spre sfârşitul anului trecut am publicat un material ce făcea referire la declaraţiile de avere şi interese ale poliţiştilor din Argeş, declaraţii ce sunt de negăsit. La vremea aceea am discutat cu un reprezentant al Poliţiei Argeş, Folea Laura fiind purtător de cuvânt în perioada aceea. Doamna Folea Laura ne-a asigurat că vor fi publicate în curând pe site-ul poliţiei Argeş,

 

Şi bogaţii plâng. Sau nu?

Marţi, 02 August 2011 00:43

Una din noutăţile esenţiale aduse legislaţiei fiscale (conform art. 791 Cod fiscal şi Titlul VII Cap.III Cod procedură fiscală), începând cu 1 ianuarie 2011, a provocat numeroase dezbateri mediatice, deoarece se referea la justificarea situaţiei fiscale reale a unei persoane fizice în raport de veniturile fiscalizate ale acesteia.

La Băbana, o toaletă inedită

Marţi, 02 August 2011 00:23

De ziua comunei Băbana, ca orice om gospodar, domnul primar Bebe Ivan s-a gândit şi la o toaletă mai mult sau mai puţin ecologică. În loc de uşă era agăţat un banner din campania electorală a lui Mircea Geoană, care era susţinut de Ion Iliescu. Zâmbetul larg al domnului Iliescu îţi inspira toată încrederea pentru a merge mai departe.

 

Argeșul a mai pierdut un mare om

Marţi, 02 August 2011 00:09

Balmuș Varlam, sau “Lamic” cum îi spuneau apropiații, a fost în primul rând un soț și un tată cum toată lumea și-ar dori. S-a născut la data de 6 octombrie 1934 în localitatea Cișmeaua Văruită din Basarabia. La vârsta de 10 ani, după un lung pelerinaj plin de peripeții, ca o consecință a evenimentelor istorice din acea perioadă, a ajuns și s-a stabilit împreună cu familia pe meleagurile argeșene.

Loganul de Piteşti va fi fabricat şi de Nissan

Marţi, 02 August 2011 00:04

# Japonezii de la Nissan vor produce o nouă variantă a Loganului pentru Rusia. Producătorul auto japonez Nissan Motor va produce o variantă a modelului  Logan pentru piaţa din Rusia, deoarece alianţa Nissan-Renault şi partenerul lor rus AvtoVAZ vor să ajungă la o cotă de piaţă de 40% în Rusia, scrie Bloomberg.

 

Dacia, în Argeş, şi Nokia, la Cluj, au asigurat celor două judeţe creştere economică în plină recesiune

Marţi, 02 August 2011 00:03

# Cele două judeţe sunt, de fapt, singurele care au avut un bilanţ pozitiv la nivel de ţară. Anii de criză care – spun numai guvernanţii – au trecut, au adus în atenţia analiştilor două branduri. Acestea au asigurat, în plin declin, creştere economică judeţelor de rezidenţă. Este vorba de brandurile Dacia şi Nokia. Acestea au făcut ca cifrele celor două judeţe aparţinătoare – Argeş şi Cluj – să fie pozitive, într-o „mare” de minusuri.

Poliția din Argeș se reorganizează

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Secții mai puține în Pitești, dar mai multe în mediul rural. Inspectorul șef al Poliției Argeș, Dumitru Nicolae, a anunțat recent care sunt modificările care vor fi aduse în perioada imediat următoare instituției pe care o conduce. Astfel, Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș va avea o nouă structură organizatorică, pe care șefii IPJ și-o doresc mai flexibilă și mai rapidă în intervenții.

 

Se împlinesc, săptămâna aceasta, 59 de ani de la naşterea luptătorului pentru libertate Ilie Ilaşcu

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# În data de 2 august 2010 membrii "Grupului Ilaşcu" au fost decoraţi de preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, cu "Ordinul Republicii". Ilie Ilaşcu (n. 30 iulie 1952 la Taxobeni, raionul Faleşti din fostul judeţ Bălţi, Republica Moldova) este un politician român. Deputat în

Auchan Piteşti se extinde cu 3500 m.p.

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Acesta va deveni, astfel, cel mai mare hipermarket din provincie. New Europe Property Investments (NEPI) va investi 5 milioane de euro pentru extinderea cu 3.500 mp a hipermarketului Auchan din cadrul parcului de retail Iris Shopping Center din Piteşti.

 

Inspectorul General Bratu a picat la declaraţia de avere

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Acesta are salariul mai mic decât propria soţie, care este profesor. Nu ştim nici noi cum se face că, de la un timp, avem de scris în fiecare număr despre domnul inspector general. Şi pe onoarea noastră că nu ne dă nici un leu pentru asta. Poate după ce iese deputat… Săptămâna trecută hoinăream pe pagina de

Adrian Moisescu s-a „distrat” de minune la Băbana

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Senatorul Mircea Andrei nu l-a lăsat nici să mănânce. Şi nici să bea apă…Adrian Moisescu, veşnicul întârziat la sindrofii – din cauza job-ului mult prea solicitant, a ajuns la Băbana ceva mai târziu decât colegii săi de partid. A dat noroc cu aceştia şi s-a aşezat la masa senatorului Mircea Andrei. Ca tot omul, venit după o zi de muncă, era înfometat şi însetat. Imediat i-au fost puse în faţă nişte farfurii pline de carne

 

Nica de la Poştă, probabil un suflet de telenovelistă închis în trup de director. PDL-ist...

Marţi, 19 Iulie 2011 23:43

# Aurelian Nica: Eu mă simt ameninţat… De la 1 iunie, conducerea Companiei Poşta Română a decis trimiterea tuturor angajaţilor în concediu forţat. Fiecare poştaş va sta acasă 2 zile pe lună, perioadă în care nu vor fi plătiţi. Măsura a fost dispusă pentru următoarele 6 luni care au mai rămas din an,  „în vederea redresării economice a Poştei Române”.

Bogdan Aristănţoiu este noul purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti

Marţi, 19 Iulie 2011 23:41

De săptămâna trecută, Poliţia Locală Piteşti are un nou purtător de cuvânt. De fapt, se poate spune că de săptămâna trecută instituţia mai sus amintită a intrat în rândul lumii, numind un purtător de cuvânt. Pentru că postul nu a existat până acum. Conducerea a hotărât ca Bogdan Aristănţoiu să fie numit în postul care

 

Pagina 235 din 247

«ÎnceputAnterior231232233234235236237238239240UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea