Se va mai scumpi apa în această toamnă?

Luni, 30 Iulie 2012 14:37

# Începe rambursarea împrumutului de 10,5 milioane de euro făcut de Apă Canal 2000 SA, şi garantat de Primăria Piteşti # Piteştenii vor plăti timp de 221 de luni pentru împrumutul făcut de Apă-Canal 2000 SA. Preţul mare al apei potabile a fost subiect de campanie pentru primarul Pendiuc şi pentru contracandidaţii domnei sale. Deşi primarul Pendiuc se lăuda că avem cea mai curată apă din ţară, Daniel Dragomir venea cu preţuri din alte oraşe, preţuri care erau mult sub cele practicate la Piteşti. Campania a trecut, apa a rămas la fel de scumpă, dar oare nu se va mai scumpi?

Rovineta. Ultimele reglementări

Luni, 30 Iulie 2012 14:23

# Cititorii întreabă, avocatul răspunde. Şoferii pot fi amendaţi o singură dată pentru lipsa rovinietei. Conducătorii auto care circulă fără rovinietă nu pot fi sancţionaţi decât o singură dată în 30 de zile pentru această faptă, potrivit unei legi publicate marţi. De asemenea, actul normativ reduce şi sancţiunile pentru lipsa rovinietei, astfel încât cei care circulă fără a achita tariful pentru utilizarea drumurilor naţionale vor fi sancţionaţi doar cu amendă, fără să mai plătească şi tariful de despăgubire, care era de 28 de euro pentru autoturisme.

 

Delicatese culinare organice la Ciuleandra

Luni, 30 Iulie 2012 14:13

# Magazinul  de pe strada Victoriei, nr 33  îi aşteaptă pe gurmanzi cu produse obţinute din cele mai alese ingrediente româneşti. De vineri şi-a deschis porţile, la Piteşti, Ciuleandra, un magazin cu delicatese organice preparate după reţete tradiţionale. Magiunul de Topoloveni, produsele din peşte Doripesco, berea de ghimbir şi vinurile din crama Gîrboiu sunt doar câteva dintre tentaţiile ce merită degustate.

Bebe Ivan şi Bebe Toma, la judecată pentru pârtia de schi

Luni, 23 Iulie 2012 13:37

Primarul Bebe Ivan, abia întors în fotoliul de primar al comunei Băbana, a început noul mandat cu o chemare în judecată a contracandidatului său pentru funcţia de primar, Bebe Toma, dar şi cu o plângere penală împotriva acestuia. Terenul pe care Bebe Toma a făcut pârtia de schi este motivul procesului.

 

Casa Pelerinul îşi schimbă profilul

Luni, 23 Iulie 2012 13:18

# Stop joc la cârciuma Arhiepicopiei. Unitatea de alimentaţie publică şi turism a Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului  intră în renovare. După ce necuratul şi-a tot băgat controalele prin afacerile feţelor bisericeşti, Casa Pelerinul îşi schimbă, acum, profilul! Cinstitele sutane par să lase, spăşite, calculele contabile pentru cele duhovnivniceşti,  dacă nu le-o fi încolţit în minte vreo altă afacere mai profitabilă.

Peste 100 de copii au participat la tabăra de pictură de la Săpata

Luni, 23 Iulie 2012 13:16

# Săptămâna trecută s-a încheiat tabăra de pictură pentru copii, tabără organizată de Primăria Săpata şi Primăria Lunca Corbului, cele două instituții asigurându-le micuţilor artişti toate materialele necesare pentru pictură. Acest proiect, numit ,,Icoana din Sufletul Copilului”, este la a  III – a ediţie şi se bucură de un adevărat progres de la an la an atât din punct de vedere al numărului de participanţi, dar şi din punctul de vedere al calităţii picturilor. Numărul copiilor înscrişi

 

Ce drepturi ai dacă ți-a întârziat avionul sau dacă zborul a fost anulat

Luni, 23 Iulie 2012 13:14

# Cititorii întreabă, avocatul răspunde. Când avionul cu care am zburat aterizează cu bine, uităm de incidentele ivite înainte de decolare: întârzierea zborului, lipsa de informații a operatorilor aerieni, condiții de așteptare improprii și multe altele. Totuși, dacă vă confruntați cu asemenea situații neplăcute, este bine să știți că, în calitate de pasageri aerieni, aveți anumite drepturi. Drepturile pasagerilor aerieni sunt reglementate de Regulamentul nr. 261/2004 al Consiliului European și al Parlamentului

Hotelurile Piteștiului sunt de vânzare

Luni, 23 Iulie 2012 13:09

# Criza economică lovește din plin un sector altădată prosper. Toamna este pe cale să vină și, odată cu ea, au început să se numere… hotelurile de vânzare. Afaceri care altădată produceau bani mulți sunt oferite celor cu buzunarele încă neafectate de anii săraci care trec peste economie. Cornul Vânătorului, Ice Club Hotel, Muntenia, Carmen – sunt numai câteva din numele cunoscute de locații pe care este deja pus anunțul ”DE VÂNZARE”

 

“Demisie strategică” la liceul rușinii din Ștefănești

Luni, 16 Iulie 2012 13:50

# Conducerea ISJ Argeș spune că directorul Grupului Şcolar Ştefăneşti fuge de răspunderea pentru rezultatele catastrofale de la BAC. După doi ani în care niciun elev al Grupului Şcolar Industrial  Ştefăneşti nu a reușit să ia Bacalaureatul, anul acesta unitatea a înregistrat o  “performanță”: 2,85% grad de promovare. Inspectorul general al ISJ Argeș, Florin Gardin, spune că încă de anul trecut conducerea acestei unități trebuia înlocuită și că împotriva Nicoletei Dinescu, directorul demisionar al unității, vor fi luate unele măsuri.

Chemarea în judecată a unei autorități publice

Luni, 16 Iulie 2012 13:48

# Cititorii întreabă, avocatul răspunde. Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluționarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanței de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoașterea dreptului pretins sau a interesului legitim și repararea pagubei ce i-a fost cauzată.

 

Piteșteanul Alex Pîrvu are în palmares multe premii și trofee

Luni, 16 Iulie 2012 13:46

# La sfârșitul lunii august, Alex va participa la un concurs organizat de Televiziunea Franceză. La cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpre­tare Mamaia Copiilor, piteştenii au fost reprezentaţi cu succes, pentru a doua oară, de talentatul interpret Alex Andrei Pîrvu, în vîrstă de 9 ani. Spectacolul a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa. Alex a con­curat la secţiunea de vîrstă 7 - 9 ani, unde a obţinut premiul I. Tot în cadrul aceluiaşi concurs, el a primit şi Premiul Special, acordat de Televiziunea Română.

Volkswagen up! – micul mare model VW de la Euro Tehno Group

Luni, 16 Iulie 2012 13:41

Volkswagen a dezvoltat o nouă maşină de talie mică: up!. Pe o suprafaţă minimă (3,54 x 1,64 m), up! oferă spaţiu maxim. Pe piaţa din România, noul up! va fi lansat în prima parte a anului 2012. În funcţie de cerinţe şi de bugete, sunt oferite trei versiuni de echipare: take up! este versiunea de intrare, move up! este varianta orientată mai ales spre confort, iar high up! este linia de echipare de vârf. La lansarea pe piaţă, pornind de la dotările liniei high up!, vor fi disponibile încă două modele speciale: up! black şi up! white.

 

433 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, luna trecută, de lucrătorii Poliției Locale Pitești

Luni, 09 Iulie 2012 13:57

În perioada 01.06.2012 – 01.07.2012,  agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea  infracţiunilor, în toate domenile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor.

LIPSA ROVINIETEI, SANCȚIUNI MAI MICI

Luni, 09 Iulie 2012 13:38

# Cititorii întreabă, avocatul răspunde. Rovinieta = documentul sau înregistrarea în format electronic care atestă achitarea tarifului de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România.
Tarif de utilizare = o anumită sumă a cărei plată conferă unui vehicul dreptul de a utiliza, pe parcursul unei perioade date, rețeaua de drumuri naționale din România.

 

Experimentează senzațiile și eficiența noii Mazda3 la dealerul Supercar Service din Ștefănești

Luni, 09 Iulie 2012 13:37

# Noua Mazda 3 iese în evidență prin experiența de șofat dinamică. Fie că sunteți în căutarea unui sedan cu 4 uși sau hatchback cu 5 uși, noua Mazda3 este o mașină sportivă și dinamică. Elemente originale și îmbunătățite abundă în acest mediu de condus sportiv, oferind un grad înalt de performanță, dar și de confort, economie de combustibil și siguranță.
Designul exterior atletic al Noii Mazda3 reprezintă completarea vizuală perfectă pentru noul interior. Barele de protecție frontale și grila întruchipează capacitățile aerodinamice ale noii Mazda3, în timp ce jantele din aluminiu oferă o combinație de sofisticare și eficiență.

Toyota Piteşti recompensată la nivel european cu Premiul Ichiban pentru Satisfacţia Clientului

Luni, 09 Iulie 2012 13:35

Toyota Motor Europe a recompensat performanţele Toyota Piteşti cu  cea mai înaltă distincţie Customer Care Toyota: “Premiul European pentru Satisfacţia Clientului” în cadrul unei ceremonii desfăşurate la  National Assembly Building din Budapesta.
În condiţiile unei pieţe dificile, în anul 2011 Toyota Piteşti a înregistrat o creştere a cotei de piaţă de peste 50% faţă de anul 2010, reuşind să ajungă la 3,3 cota de piaţă în luna mai 2012.

 

Școala și grădinița particulară Castelul Piraților

Luni, 09 Iulie 2012 13:30

# MOTTO: AM FOST, SUNTEM ȘI VOM RĂMÂNE CEI MAI BUNI! Performanțele școlare ale copiilor care ne-au trecut pragul sunt cele care ne recomandă. Complexul educațional CASTELUL PIRAȚILOR vine în întâmpinarea dumneavoastră cu

Vinul de Ștefănești va ajunge, în curând, în hipermarketuri și la export

Luni, 09 Iulie 2012 13:27

# O șansă pentru un brand căzut în agonie. Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură Ștefășești are șanse de redresare. Unitatea a obținut clasificare  “Gradul A-”  și  urmează  să primească finanțare  pentru cercetare-dezvoltare. Mai mult, din august, la Ștefănești va intra în funcțiune noua linie de îmbuteliere a vinului, linie care va da acestui brand șansa să ajungă pe rafturile  hipermarketurilor. Conducerea institutului spune că sunt șanse ca vinul produs aici să-și găsescă desfacere și pe piața din China.

 

INVITAȚIE LA FESTIVALUL ȚUICII DE LA COȘEȘTI

Luni, 09 Iulie 2012 13:25

Avem deosebita onoare de a vă invita să participaţi în data de 15 iulie 2012 la a XI-a ediţie a FESTIVALULUI ŢUICII, organizat de noi într-un cadru natural pitoresc situat pe „Valea Păcurarului” în comuna Coşeşti, judeţul Argeş, orele 1030.
La locul desfăşurării festivalului se poate ajunge după un traseu de 30 km, plecând din Piteşti pe traseul Piscani-Domneşti, comuna Coşeşti, fiind situată pe Valea Râului Doamnei.

Managerii Radic Star au cumpărat și hala de producție a Agofloris din Ștefănești.

Luni, 09 Iulie 2012 13:21

# Aceasta este, în momentul de față, de închiriat # Aceștia au mai cumpărat și vila patronilor de la Agofloris și au transformat-o în magazin. Am scris, în vara anului trecut, despre o culme a succesului în afaceri. Culme reprezentată de cumpărarea și transformarea vilei foștilor patroni de la Agofloris în magazin de prezentare și desfacere pentru Radic Star. Magazinul funcționează la parterul fostului duplex locuit cândva de Arsene și Soare, patronii Agofloris. Zecile de miliarde adunate

 

Pagina 255 din 281

«ÎnceputAnterior251252253254255256257258259260UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea