Clinica de medicină dentară Dr. TEO - PROCESUL DE AMPRENTARE DIGITAL CAD/CAM

Marţi, 06 Decembrie 2022 11:09

Multitudinea de inovații tehnologice în medicina dentară poate ușura foarte mult munca unui medic dentist. Se caută digitalizare, eficiență, consum redus de materiale și timp.

Amprenta orală digitalizată este una din aceste noi tehnologii la care majoritatea medicilor înclină.

De Sfântul Nicolae se deschide patinoarul din Bradu!

Marţi, 06 Decembrie 2022 10:17

 

 

Marţi, 6 decembrie, la Baza Sportivă Bradu, de Sfântul Nicolae, va fi zi de mare sărbătoare şi bucurie.

”Vom inaugara patinoarul unde toţi locuitorii comunei, de la pitici la bunici, pot petrece cu bucurie vacanţa şi sărbătorile de iarnă. Vă aşteptăm cu drag, ca în fiecare an, să petrecem cu bucurie, împreună, o seară minunată!”, transmite primarul Dan Stroe.

 

C.S. Dacia Mioveni 2012 adaugă un nou sponsor

Marţi, 06 Decembrie 2022 10:06

Lucrurile se mișcă bine pe plan sportiv, la Mioveni. un club dinamic ce atrage, iată, noi sponsori. Societatea argeșeană ”Construcții Drumuri și Lucrări de Artă SRL” vine în sprijinul CS Dacia Mioveni 2012.

„Ne bucurăm să anunțăm un nou sponsor care se alătură susținerii clubului nostru și echipei de handbal, societatea argeșeană, ”Construcții Drumuri și Lucrări de Artă SRL”!  Răzvan Mihai Pîrvu, administratorul societății, a fost prezentat handbalistelor și staff-ului tehnic al echipei, la Sala Sporturilor Mioveni.

 

Studenții din anul 1, care au fost olimpici în liceu, vor putea primi până la 6.000 de euro pe an pentru cercetare

Marţi, 06 Decembrie 2022 09:00

# Cererile se depun până pe 25 decembrie la universități

Absolvenții de liceu care au obținut premii sau mențiuni la competițiile naționale sau internaționale recunoscute de Ministerul Educației, în timpul liceului, și care din anul universitar 2022-2023 urmează cursurile unei facultăți, pot primi câteva mii de euro pe an pentru cercetare prin programul de granturi pentru cercetare-dezvoltare și inovare “Grantul pentru tineri cercetători Regele Carol I”. Guvernul a adoptat marți, 29 noiembrie, o hotărâre de guvern (HG) prin care majorează premiile pentru laureați, modificând și completând HG nr. 403 din 2017.

 

 

Acțiunea „Foc de artificii”, în plină desfășurare

Marţi, 06 Decembrie 2022 08:02

# Atenție! Să sesizați poliția când constatați că sunt vândute ilegal articole pirotehnice!

Poliţia Română a demarat, începând cu data de 21 noiembrie, acţiunea naţională „FOC DE ARTIFICII”. Activităţile, desfășurate sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au scopul de a creşte siguranţa cetăţeanului prin activităţile de prevenire, identificare şi combatere a evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează deţinerea, comercializarea, importul, depozitarea şi utilizarea articolelor pirotehnice de către persoanele fizice şi juridice în perioada sărbătorilor de iarnă.

Creează amintiri pentru o viață întreagă, la Târgul de Crăciun Pitești!

Marţi, 06 Decembrie 2022 07:59

Târgul de Crăciun Pitești și-a deschis porțile pentru vizitatori, iar milioane de luminițe s-au aprins! Zilnic, în Piața Primăriei, Târgul de Crăciun te așteaptă - de luni până vineri, între 11:00 și 21:00, iar sâmbăta și duminica, între 11:00 și 22:00 - ca să descoperi surprize potrivite pentru întreaga familie.

Decorațiuni luminoase de poveste, inspirație pentru cadouri, trenuleț, carusel, cutie poștală pentru scrisorile către Moșu’, lângă bradul împodobit cu sute de decorațiuni, vin fiert sau ceai aromat, turtă dulce, produse tradiționale cu scorțișoară, ghimbir, nucșoară, portocale, măr copt, ciocolată - ce-i mai parfumat, mai cald și mai dulce ca să-ți încălzească mâinile, inimile și zâmbetele găsești la Târgul de Crăciun Pitești!

 

Alina Gorghiu a ținut locul primei doamne la parada de 1 Decembrie de la București

Luni, 05 Decembrie 2022 16:23

Șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu, în calitate de președinte al Senatului, a apărut chiar lângă Klaus Iohannis la parada de 1 Decembrie, organizată în Capitală.

Din motive necunoscute presei, prima doamnă Carmen Iohannis nu a participat la eveniment, iar prezența Alinei Gorghiu, chiar în locul dediat soției președintelui României a încins spiritele.

Se vede că la Centru, Alinuța se bucură de o poziție privilegiată, dar în Argeș e aproape invizibilă. Deși se afișează peste tot, PNL-ul contează tot mai puțin în județul nostru, unde PSD-ul e fruncea.

ȚEAPĂ! Ministerul Educației nu primește nici în 2023, 6% din PIB

Luni, 05 Decembrie 2022 14:55

Educația rămâne și în 2023 cu mâna întinsă! Potrivit Edupedu.ro, Guvernul Ciucă amână din nou articolul 8 din Legea Educației nr 1/2011, prin care bugetul Educației Naționale să fie 6% din PIB. Practic, anual, Guvernul (oricare ar fi el), refuză să acorde 6 procente din PIB pentru Educației.

Produsul Intern Brut pe 2023 a fost la 1.552,1 miliarde lei. Bugetul pentru Educație ar fi trebuit să fie de 93 de miliarde de lei, dacă s-ar aloca 6% din PIB. Dar acest lucru nu se va întâmpla, pentru al 12-lea an consecutiv.

 

De Ziua Națională a României, deputatul Adrian Miuțescu - cu ochii la camera foto și cu mâna la corazon

Luni, 05 Decembrie 2022 13:26

Nici 1 Decembrie nu mai e ce-a fost odată! Mai nou se consumă pe social media, iar politicienii și-au învățat lecția. Deputatul Adrian Miuțescu de exemplu, urmărește camera foto de parcă ar fi artist. Și și-a demonstrat abilitățile chiar de Ziua Națională, când a participat la evenimentele organizate la Pitești. Într-una din imaginile publicate pe Facebook, Adiță se ține cu mâna de corazon și privește camera foto cu mare interes. Mare patriot, Adrian Miuțescu!

Apoi, tot pe Facebook, Miuțescu a postat un mesaj în care a vorbit despre valori și eroi. Dar imaginea la care facem referire vorbește de la sine despre nevoia stringentă de publicitate a deputatului partidului Forța Dreptei.

Cinci eroi din Argeș, premiați de Prefectură. Exemple de umanitate

Luni, 05 Decembrie 2022 12:51

Au fost momente festive, pe 30 noiembrie, la sediul Instituției Prefectului Argeș. Prefectul Radu Perianu a premiat umanitatea. Cinci argeșeni, angajați MAI  și MAPN, au fost felicitați pentru curajul de care au dat dovadă pe parcursul acestui an, prin acţiunile lor fiind salvate vieți și bunuri.

Cinci nume, cinci oameni, exemple de umanitate și responsabilitate:

- plutonier adjutant șef Valentin Gabriel Gîrteajă;

- comisar șef Ion Dragoș Tinca;

- căpitan Iulian Necuță;

- plutonier major Marius Cristinel Ilă;

- căpitan Ionuț-Adrian Usturoi-Neamțu.

 

Apă Canal 2000 S.A. publică lista restanțierilor pe localități

Luni, 05 Decembrie 2022 12:38

S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. aduce în atenția utilizatorilor finali ai serviciilor furnizate /prestate, din cadrul asociațiilor de proprietari restanțiere din Pitești, Costești, Topoloveni, Ștefănești și Bascov, situația debitelor datorate către Operator la data de 28.11.2022, cu rugămintea de a achita sumele restante, pentru a se evita astfel efectul nedorit al unei posibile debranșări de la rețeaua publică de apă. Listele cu restanțieri sunt disponibile pe site-ul www.apacanal2000.ro

POLIȚIȘTI ARGEȘENI AVANSAȚI ÎN GRAD, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

Joi, 01 Decembrie 2022 12:41

 

Cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, un număr de 74 de polițiști argeșeni au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Este vorba despre 24 de ofițeri și 50 de agenţi de poliţie, care s-au remarcat în mod deosebit în executarea misiunilor.

„Prin Dispoziția Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite deosebite în activitatea profesională, un număr de 74 de polițiști din cadrul inspectoratului, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

 

Șeful IPJ Argeș a fost avansat la grad de chestor

Joi, 01 Decembrie 2022 12:34

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 29 noiembrie, mai multe decrete. Printre acestea se află și cel privind acordarea gradului de chestor de poliție șefului Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, Marian Badea.

„Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Badea Marian din Ministerul Afacerilor Interne”, se arată în informarea administrației prezidențiale.

„În temeiul prevederilor art. 94 lit. b) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, și ale Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare, având în vedere propunerea ministrului afacerilor interne, Președintele României decretează: Domnului comisar-șef de poliție Badea Dumitru Marian i se acordă gradul profesional de chestor de poliție”, se arată în documentul publicat în Monitorul Oficial.

Medic nou la Spitalul din Mioveni!

Joi, 01 Decembrie 2022 12:15

De luni, 5 decembrie 2022, în cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni își va începe activitatea Raluca Onilă, medic cu specializarea în Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

Dr. Raluca Onilă are 33 de ani, este absolventă a Universităţii de Medicină și Farmacie"Victor Babeș" din Timișoara, iar experiența acumulată ca rezident în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara și la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice - Prof. Dr. “Nicolae Paulescu” din București este îmbogățită permanent prin participarea la cursuri și stagii de perfecționare.

 

Concurs de tăiat și preparat porci, la Golești

Miercuri, 30 Noiembrie 2022 11:21

# Primarii argeșeni vor fi bucătari pentru casele de copii și bătrâni

Consiliul Judetean Arges organizează, miercuri - 21 decembrie, la Muzeul Golesti, evenimentul ”Traditii și obiceiuri de Ignat din comuna mea”. O manifestare tradițională și, în același timp, filantropică. În tradiția populară, Sfântul Ignat este frate cu Moș Crăciun, căci el este cel care, bătând la ușa unui om, l-a anunțat că, după el, vine Moș Crăciun și că fiecare gospodar trebuie să taie un porc pentru copiii săi!

 

Echipa de handbal de la Mioveni reia meciurile din Liga Florilor

Miercuri, 30 Noiembrie 2022 11:11

Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 reia meciurile Campionatului Național, Liga Florilor, sâmbătă, 4 decembrie. Cu această ocazie, sunteți invitați toți, cu mic cu mare, în tribunele Sălii Sporturilor Mioveni la un meci ”tare”, în care handbalistele, antrenate de prof. Robert Licu, întâlnesc CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, echipa de pe locul III al clasamentului.

Meciul este programat pentru ora 17:00 și contează pentru etapa VIII a Ligii Florilor.

 

 

SC Apă Canal 2000 SA recomandă: Protejaţi contoarele de apă împotriva înghețului!

Miercuri, 30 Noiembrie 2022 10:11

Intrarea în sezonul de rece aduce, pe lângă bucuria aproprierii sărbătorilor de iarnă, şi grija pentru ca în casele noastre să fie bine şi să beneficiem de utilităţile fără de care cu siguranţă ne-am îngreuna traiul. Astfel, este necesar ca utilizatorii să ia măsuri de protejare a instalaţiilor de alimentare cu apă pentru a evita apariţia problemelor legate de îngheţul acestora. După cum prevede şi regulamentul serviciului, utilizatorii au obligaţia de a asigura protecţia şi integritatea fizică a contorului de apă, a vanelor ce echipează branşamentul şi a căminului aferent. În cazul funcţionării anormale în condiţii de îngheţ, reparaţiile şi/sau înlocuirea contorului sunt efectuate de Operator pe cheltuiala exclusivă a utilizatorului.

 

Proiectul noului stadion „Nicolae Dobrin” a intrat în linie dreaptă

Marţi, 29 Noiembrie 2022 10:52

# Gentea: „În doi ani și jumătate vom avea această bijuterie la Pitești”

Săptămâna trecută, s-a dat avizul final, în ședința CTE interministerială, pentru obiectivul de investiții construire stadion „Nicolae Dobrin”. Urmează emiterea unei Hotărâri de Guvern, iar proiectul intră în linie dreaptă.

Construcția noului stadion „Nicolae Dobrin” se va face cu finanțarea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI). Astfel, Piteștiul va avea un stadion nou, de 100 de milioane de euro! Municipiul Pitești va contribui doar cu suma de 1,7 milioane de euro, din valoarea totală a proiectului.  În plus, va mai suporta și costurile demolării actualului stadion de la Pitești.

 

 

Clinica Dr. Teo - TEHNOLOGIA WATERLASE

Marţi, 29 Noiembrie 2022 10:51

Prevenția în cazul pacienților care au anxietate în cadrul vizitelor la dentist este uneori imposibila.

Terapia cu laser Waterlase:

• Reduce semnificativ sângerările, inflamația post operatorie  și durerea post tratament

• Reduce semnificativ nevoia de retratare.

• Reduce timpul de intervenție

• Elimina riscul apariției unei infecții si sterilizează zona pe care acționează

Sala Polivalentă va fi inaugurată pe 8 decembrie

Luni, 28 Noiembrie 2022 12:25

Sala Polivalentă din Pitești este în prag de inaugurare! Evenimentul va avea loc pe 8 decembrie, de la ora 10:00. Imediat după inaugurare, la „Pitești Arena” se va desfășura Campionatul Național de Ashihara Karate, ediția 2022, unde s-au înscris în jur de 500 de tineri.

„Am trecut de ultimul aviz. Pe 8 decembrie vom avea inaugurarea, la ora 10.00. Imediat va începe Campionatul Național de Karate, prima competiție pe care o va găzdui noua sală. Sunt deja 500 de tineri înscriși. Gândiți-vă ce va fi aici, în Pitești! Vă mai dau o veste bună! În 2023, România a fost desemnată să găzduiască două dintre cele mai importante evenimente sportive ale baschetului juvenile: Campionatul European Under 20 și Under 16. Piteștiul și Craiova au fost desemnate să le organizeze”, a precizat primarul Cristian Gentea.

 

 

Pagina 5 din 251

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea