S.Ed.C. Mioveni a deschis o modernă stație ITP

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:06

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL oferă, începând de vineri, 17 noiembrie, servicii de inspecție tehnică periodică, verificare tahograf și limitatoare de viteză, iar în scurt timp vom deschide, în aceeași locație, un service auto.
La evenimentul de inaugurare au participat Aurel Costache, viceprimarul orașului Mioveni, consilieri locali dar și reprezentanți ai unor firme de transport din oraș și din împrejurimi.

Alcadibo Trading furnizează bitum de 10 miliarde lei vechi Regiei Județene de Drumuri Argeș

Luni, 20 Noiembrie 2017 09:37

Iată că, deși rămas singur în afaceri, cu ditamai dosarul penal pen cap, dar și după despărțirea de partenerul Pavel Zamfir, Constantin Pănescu, managerul Alcadibo Trading, se mișcă, în continuare, bine din punct de vedere comercial. După ce, în primăvara acestui an, a cumpărat două firme de construcții falimentare, Nordco și Apartamentul, iată că Pănescu are succes și la licitațiile publice. Recent, și-a adjudecat contractul pentru furnizarea a 600 de tone de bitum către Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș.

 

Publitrans 2000 SA - locul I în „Topul National al Firmelor”

Luni, 13 Noiembrie 2017 14:05

Camera de Comerţ şi Industrie a României a premiat, de curând, operatorul de transport public al Piteștiului.  S.C. Publitrans 2000 S.A. a obţinut Locul I în „Topul National al Firmelor”. „Dorim să împărtăşim cu dumneavoastră bucuria prilejuită de acordarea “Premiului Naţional pentru Întreprinderi Mari” la secţiunea “Transporturi Urbane, Suburbane şi Metropolitane de călători pe anul 2017”, companiei Publitrans 2000 S.A.

Doi piteșteni au dezvoltat o reţea cu peste 20 de benzinării

Luni, 06 Noiembrie 2017 22:38

# Compania are, în momentul de față, 150 de angajați
Dan şi Ovidiu Ungureanu, doi fraţi ingineri din Piteşti, au raportat în 2016 afaceri de 50 mil. lei şi un profit de 1,8 mil. lei dintr-o reţea de peste 20 de benzinării partenere Rompetrol. Compania Pro Speranţa are circa 150 de angajaţi şi şi-a început activitatea prin montarea de instalaţii GPL pe autoturisme.
”Anul acesta am mai deschis o staţie, pe drumul spre Curtea de Argeş, şi suntem în continuare în dezvoltare“, spune Dan Ungureanu, unul dintre acţionarii companiei, pentru zf.ro.

 

Vânzare de record mondial!

Luni, 06 Noiembrie 2017 14:37

# 80 de apartamente  și 50 de locuri de parcare subterane, într-un singur bloc, la executare silită în Pitești!
Criza din 2009-2010 încă nu și-a stins efectele. Falimentele răsunătoare, de atunci, se prelungesc până astăzi. Firme care, în acea perioadă, au intrat în insolvență, după ani de planuri de reorganizare și eșalonări, își dau, acum, sfârșitul. Boom-ul imobiliar (care, iată, parcă se cam repetă!) a dus la căderi la fel de abrupte.
Unul din proiectele pornite spectaculos și încheiate dezastruos este și cel prezentat mai jos.

”Premiile excelenței în afaceri - Topul Firmelor din Argeș”, ediția XXII, 2017

Luni, 06 Noiembrie 2017 14:33

# Prof. Univ. Dr. Mihai Popescu (medicină), actorul Constantin Cotimanis (cultură) și Prof. Univ. Dr. Alexandru Puiu (educație) – premiul ”Modele argeșene”
Joi, 2 noiembrie, la Complexul Star Plaza din Bascov, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a organizat a XXII-a ediţie a Topului Firmelor din Argeş, un eveniment ce a reunit și premiat performerii mediului de afaceri din județ. Peste 400 de invitați au fost prezenți la această gală selectă, inclusiv trei secretari de stat și trei ambasadori, parlamentari și autorități locale și județene.

 

Se caută director la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică – Piteşti

Luni, 06 Noiembrie 2017 14:26

Primăria Municipiului Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției de director al Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică – Piteşti. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: să ocupe o funcţie contractuală în cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Piteşti; să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; să aibă studii universitare de masterat; să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de conducere de minimum 4 ani; să aibă cunoştinţe de operare calculator; să aibă cunoştinţe de limba engleză. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 noiembrie, termenul limită pentru depunerea dosarelor; 23 noiembrie - proba scrisă; respectiv 28 noiembrie - proba interviu. A.V.

În sfârșit, se întâmplă ceva! Registrul Auto Român va lucra cu publicul și în zilele de sâmbătă, până la sfârșitul anului 2017

Luni, 06 Noiembrie 2017 14:25

Măsura a fost luată de conducerea RAR ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienților, care se programează să obțină actele necesare în vederea primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand.  Astfel, în toate reprezentanțele RAR se va lucra în fiecare zi de sâmbătă de la ora 8.00 la ora 14.00, cu excepţia zilelor de 2, 23 si 30 decembrie 2017. Directorul General al RAR, George-Adrian Dincă, a luat decizia de extensie a programului pentru a scurta timpul de așteptare la activitățile Registrului Auto Român. Sistemul call center național le permite posesorilor de autovehicule să obțină programare în oricare dintre reprezentanțele RAR. Numărul unic 021/ 9672 le stă la dispoziție în acest sens. Există, de asemenea, opțiunea programării online pe site-ul nostru www.rarom.ro.

 

Controversata firmă Matra, câștigătoarea licitației Lapte-Corn din Argeș

Luni, 30 Octombrie 2017 14:35

# 311 miliarde lei vechi, fără TVA, intră în contul singurei firme care s-a prezentat la concurs # O anchetă a DNA Craiova a vizat firma, fix pentru același program
Au trecut vremurile când, sub privirile atente ale fostului președinte al Consiliului Județean, Constantin Nicolescu, se duceau bătălii crunte pentru atribuirea programului Lapte-Corn în Argeș. Au rămas célèbre războaiele duse, prin instanță, dar și în afara acesteia, de Lactag și Vlăsia, prima condusă pe atunci de Nicolae Oiță, prieten și chiar partener de afaceri al lui Nicolescu, a doua manageriată de Aurel Săvulescu, buturuga mică a licitațiilor de profil și câștigător, pe linie, la procesele intentate pentru vicii de procedură sau pentru descalificările suferite.

Investiție nouă la aniversarea a 25 de ani de la deschidere!

Luni, 30 Octombrie 2017 14:32

# Hidro Argeș a pus în funcțiune o nouă fabrică de betoane în Pitești # Capacitatea de producție din capital județului a crescut, astfel, la aproape 200 m.c. pe oră
Fabrică nouă de betoane în Pitești, a doua într-o singură locație! HIDRO ARGEȘ marchează, astfel, un sfert de veac de existență, anunțându-și, totodată, intențiile pentru următorul sfert de veac. ”Competență. Calitate. Fără compromisuri.” – un slogan respectat, devenit, în interiorul firmei, dar și pentru clienți, obișnuință.

 

Rafo Oneşti vinde stația de distribuție de carburanți de lângă Metro

Luni, 30 Octombrie 2017 14:16

# Prețul cerut de administratorul judiciar este de peste 430.000 de euro, fără TVA.

Rafo SA prin administrator judiciar al CITR, filiala București, vinde mai multe stații de distribuție carburanți. RAFO Oneşti a intrat în insolvenţă în octombrie 2016, după ce Tribunalul Bacău a admis cererea de intrare în procedură de organizare judiciară. Peste 20 de astfel de stații au fost scoase la vânzare în toată țara, printre care și una în județul Argeș, în comuna Bradu.

Un TIR marca Mercedes a intrat în sediul Dolo Trans Olimp!

Luni, 23 Octombrie 2017 23:50

# O parte din cabina TIR-ului este în recepția firmei
Un cap tractor marca Mercedes a intrat, așa cum am menționat și în titlu, în sediul din DN 65B al Dolo Trans Olimp. O parte din cabina acestuia este chiar în zona de recepție a firmei. Și stă cuminte, după ușă, așa cum se vede și din imaginea alăturată. A fost adăugat de conducerea firmei ca element de design, fiind, totodată, sugestiv pentru domeniul principal de activitate al Dolo Trans Olimp.

 

Șah la Constantin Pănescu! S-a cerut insolvența Alcadibo Trading

Luni, 23 Octombrie 2017 22:58

Gheorghe Drăghici, administratorul firmei Mondo Impex Dalina din Ștefănești  a cerut, pe 16 octombrie, la Tribunalul Specializat Argeș, insolvența Alcadibo Trading, societate condusă de omul de afaceri Constantin Pănescu. Această decizie a venit în urma faptului că firma lui Pănescu nu și-a plătit la timp datoriile către societatea din Ștefănești pentru serviciile realizate în favoarea sa.

Una din firmele lui Chelu, proprietara unei bucăți din Alprom, executată de ANAF

Luni, 16 Octombrie 2017 13:03

Deși războiul, prin instanțe, între firma lui Gheorghe Văsâi și firmele lui Chelu, pentru deținerea Alprom-ului nu a murit, iată că Finanțele încep să scoată la mezat, pentru datorii neonorate, bucăți din fosta perlă a industriei argeșene. Deși războiul așa cum scriam , nu a murit, între timp a murit afaceristul gălățean Cătălin Chelu, dar și mastodontul Alprom. Scheletul acestuia încă naște controverse, la instanțe încă sunt pe rol procese.

 

Industria de prelucrare a maselor plastice își dă întâlnire la SIBIU în cadrul EXPO PLAST

Luni, 16 Octombrie 2017 12:55

# În perioadă 21 – 24 noiembrie, liderii industriei vin la Sibiu pentru EXPO PLAST – cel mai mare eveniment din România dedicat domeniului prelucrării maselor plastice.  # Prima ediție organizată la SIBIU – un succes total

După 5 ediții organizate în București, EXPO PLAST a făcut un pas înainte pentru consolidarea industriei de mase plastice alegând cel mai bun loc pentru o confruntare tehnologică a liderilor – SIBIU. Evenimentul a fost primit cu un real entuziasm de către companiile participante, astfel că spațiul expozițional din cadrul REDAL EXPO a fost ocupat în totalitate cu două luni înainte de deschiderea oficială. Lista completă a expozanților este publicată pe www.expoplast.ro

Producția Dacia a scăzut ușor în primele nouă luni ale anului: Logan își continuă declinul

Luni, 16 Octombrie 2017 12:53

Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 232.000 de unități în perioada ianuarie-septembrie 2017, dintre care 143.000 de unități au fost Duster. Dacia Logan s-a produs în numai 25.000 de unități. Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) a publicat săptămâna trecută datele legate de producția de mașini de la uzina Dacia de la Mioveni pentru primele 9 luni ale anului. Astfel, datele oficiale arată că Dacia a produs 231.558 de vehicule în intervalul ianuarie - septembrie, în scădere ușoară comparativ cu cele 239.110 de unități realizate în aceeași perioadă a anului trecut.

 

Război al declarațiilor după vizita lui Dragnea și Tăriceanu la Uzinele Dacia

Luni, 09 Octombrie 2017 23:58

# Pro România Argeș: ”Din cauza legislației promovate de Guvernul PSD-ALDE, România a importat, în 2017, peste 350.000 de rable” # Enunțul de geniu - Andrei Gerea: ”Dacia are nevoie de infrastructură…”
Vizita, la Uzinele Dacia, a celor doi președinți ai Senatului și Camerei Deputaților a lăsat în urmă un val de promisiuni. Dar și un război al declarațiilor. Opoziția reproșează Puterii actuale faptul că legislația modificată a permis intrarea în țară a sute de mii de rable, în defavoarea automobilelor produse în România, în defavoarea mediului și a siguranței circulației.

Designerii auto și-au imaginat o variantă Dacia Duster Sport

Luni, 09 Octombrie 2017 23:57

Designerul maghiar X-Tomi a realizat o randare a unui ipotetic Dacia Duster GT, care beneficiază de bare de protecție sportive, jante de mari dimensiuni și elemente negre de caroserie. Noua generație Dacia Duster a avut premiera mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie, iar principalele noutăți au fost introduse la interior. În schimb, designul a rămas în mare parte același, în special datorită faptului că este apreciat și în prezent de clienți.

 

Firma președintelui PMP Argeș a falimentat

Luni, 09 Octombrie 2017 23:54

La sfârșitul anului 2010, omul de afaceri argeșean Cătălin Bulf, actualul președinte PMP Argeș, a băgat societatea Bulf Drilling & Oil Servicii, una  dintre firmele patronate de acesta, în procedură de insolvență. La aproape 7 ani de la înregistrarea procedurii, Tribunalul Specializat Argeș a admis, pe 19 septembrie, închiderea procedurii de faliment și radierea firmei ce avea ca obiect de activitate servicii anexe extracției petrolului brut și gazelor naturale.

Creditorii Lactag, nemulțumiți de evaluarea bunurilor societății argeșene

Luni, 09 Octombrie 2017 23:42

# Scandal în urma raportului de evaluare!
Recent, pe site-ul Casei de Insolvență Transilvania au fost scoase la vânzare mai multe pachete de bunuri ce aparțin producătorului de lactate și mezeluri Lactag, cu sediul în Costești, al cărei manager este omul de afaceri Adriean Asan. Pe 21 septembrie, la Tribunalul Specializat Argeș, a fost înregistrat  un dosar ce are ca obiect o contestație la firma care a întocmit raportul de evaluare pentru mai multe bunuri deținute de Lactag, dar aflate în leasing. Unicredit Leasing Corporation, unul dintre creditorii Lactag,  înscris în dosar cu o creanță de 1.221.525 lei, solicită refacerea raportului de expertiză de către firma de evaluare Estimatori Group. Așa se face că aceste pachete de bunuri mobile nu vor putea fi vândute până la soluționarea definitivă a contestației.

 

Pagina 1 din 24

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea