AJFP avertizează: 25 mai 2017 - termen limită de depunere pentru Formularul 200

Luni, 22 Mai 2017 23:09

Persoanele fizice nerezidente care datorează impozit pe venit pentru anul 2016 si sunt administrate de Administratia fiscală pentru contribuabili nerezidenti, depun formularul 200 ”Declaraţie privind veniturile realizate din România” până la data de 25 mai 2017, la Administratia fiscală pentru contribuabili nerezidenti din cadrul Directiei generale regionale a finantelor publice Bucuresti.
Categoriile de persoane fizice nerezidente administrate de Administratia fiscală pentru contribuabili nerezidenti sunt:

Teminal logistic de mari dimensiuni finalizat la Leordeni

Luni, 22 Mai 2017 23:03

Grupul german specializat în transportul de automobile ARS Altmann a construit în Leordeni un terminal auto cu acces la calea ferată, care va servi în principal ca punct de depozitare temporară pentru Dacia, Ford și importatorii auto. Învestiția a început cu aproximativ cinci ani în urmă, însă, la un moment dat, se pare că proiectul a ajuns în impas, principalul motiv fiind ratarea contractului cu fabrica de autoturisme Dacia Renault de la Mioveni, care a preferat un alt partener în transportul autovehiculelor ce ies pe poarta uzinei de la Colibași.

 

Electroargeş Curtea de Argeş - profit net de aproape un milion de euro!

Luni, 22 Mai 2017 23:02

Producătorul de aparate electrocasnice Electroargeş Curtea de Argeş (ELGS) a avut în primul trimestru afaceri de 53,3 mil. lei, în scădere cu 2% faţă de primele trei luni din 2016, în timp ce profitul net s-a diminuat cu 2,5% la 4,3 mil. lei. Afacerile au scăzut în principal pe seama diminuării veniturilor din vânzarea de produse finite cu 4,4%, respectiv 2 mil. lei. În perioada de raportare s-a înregistrat o creştere a veniturilor din vânzarea mărfurilor cu 1,4 mil. lei, adică în creştere cu 1.200%, potrivit zf.ro

Cornea Ind. Construct SRL şi-a reluat activitatea

Luni, 22 Mai 2017 23:01

După ce, în urmă cu un an, omul de afaceri muscelean Ion Cornea anunţa suspendarea activităţii firmei pe o perioadă nedeterminată, lucru cauzat de intenția acestuia de a se retrage din activitate, pentru a ieşi la pensie, iată că afaceristul muscelean a dorit să reintre în morişca lictaţiilor organizate de primăriile din judeţ şi se luptă cu greii din construcţii ai Argeşului şi din alte judeţe ale ţării pentru diverse proiecte. Afaceristul Ion Cornea a vrut să îşi facă o revenire în forţă, şi astfel cea mai recentă licitaţie la care s-a înscris firma Cornea Ind. Construct , în asociere cu o altă societate musceleană a fost pentru executarea lucrărilor la reţeaua de canalizare menajeră de pe străzile Carpaţi, Ion Ţicăloiu şi Zăvoiului din Câmpulung. Valoarea totală a lucrărlor este de 24 de milioane de lei, bani pentru care s-au înscris la această licitaţie 11 firme, atât din judeţ cât şi din Dâmboviţa,Prahova şi Teleorman. Antoniu Neguţ

 

Axi a mutat Garden Pub în fosta locaţie a Casei Căsătoriilor

Luni, 22 Mai 2017 22:55

Omul de afaceri Alexandru Coşleacără, cunoscut şi sub numele de Axi, patron al celui mai cunoscut lanţ de locaţii dedicate distracţiei din centrul Piteştiului: Garden Pub, The Place, Trattoria by Garden Pub şi  restaurantul Casa Sattler, a decis să readucă la viaţă fosta Casă a Căsătoriilor, situată lângă Curtea de Apel Piteşti, dându-i o nouă înfăţişare.

Vila din Pitești a familiei Motoc, din nou, de vânzare

Luni, 22 Mai 2017 13:25

Așa cum am mai scris, executarea cu pricina este nimic altceva decât consecința intrării în procedura de insolvență a Clinicii Mioara Motoc, situată în Pitești, pe Calea București. Vila impresionantă este situată pe strada Simion Bărnuţiu din Piteşti, la nr. 12, şi este structurată pe trei nivele - demisol, parter şi etaj - având şi un teren de 550 mp.  După ce s-a ratat vânzarea prin licitaţie publică pe data de 27 martie, la biroul executorului judecătoresc Radu Marius din Brezoi, s-a încercat  o nouă licitație, de data aceasta la data de 28 aprilie, preţul de pornire fiind același, de 607.500 de lei. Potrivit publicaţiei de vânzare, licitaţia publică are loc pentru despăgubirea creditorului UniCredit Bank. Prima licitație pentru vânzarea imobilului a fost prevăzută a se ține în data de 27 februarie, prețul de pornire – cel rezultat din expertiza de specialitate - fiind de 810.000 lei. Radu Marius încearcă, acum, din nou, să valorifice vila din Pitești, la același preț ca și la ultima strigare, adică 607.500 lei.

 

Zona de nord a Piteştiului, din ce în ce mai atractivă pentru oamenii de afaceri puternici ai Argeşului

Luni, 15 Mai 2017 12:05

Anul 2017 aduce, pentru municipiul reşedinţă de judeţ, proiecte noi imobiliare realizate de cunoscuţi oameni de afaceri care doresc să revitalizeze piaţa imobiliară din nordul Piteştiului, având în vedere cererea mare de locuinţe,demarând astfel construcţia a noi ansambluri rezidenţiale de lux.  În acest sens, pe lângă construcţiile realizate de investitorii din mediul privat ce provin din diverse domenii de activitate şi care au transformat zona cartierului Găvana într-un adevărat şantier, se pare că şi cei cu ştate mai vechi în domeniul real estate şi chiar cei care sunt new entry în acest domeniu par să fie atraşi de nordul Piteştiului, aflat într-o continuă dezvoltare şi care este şi una dintre cele mai populate zone din oraş.

Balastiera Intens Prest, a lui Ilie Alexandru, va livra piatră concasată pentru ADP Pitești

Luni, 15 Mai 2017 12:02

Un milion de lei – aceasta este valoarea, fără TVA, a contractului câștigat, prin licitație publică, de firma omului de afaceri  Ilie Alexandru, Intens Prest. Este vorba de livrare, către ADP Pitești, de agregate naturale și concasate pentru lucrări de drumuri. La licitația organizată au mai participat doi operatori economici, Intens Prest reușind, însă, oferirea celui mai bun preț. Balastirea acestuia va trebui să producă și să livreze, în următoarea perioadă, următoarele cantități: - amestec de agregate naturale 0-63 mm = 20.000 tone; - piatră concasată 0-63 mm = 14.000 tone; - refuz de ciur = 5.000 tone. Laurențiu Stoica

 

AJFP Argeș organizează o nouă întâlnire cu contribuabilii

Luni, 15 Mai 2017 11:50

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza in data de 17 mai 2017, ora 12,00,in sala de sedinte a institutiei (mezanin I, corp B, capacitate 160 locuri) o intalnire cu contribuabilii persoane fizice si juridice, având ca tematică declararea veniturilor de către persoanele fizice şi depunerea formularelor 200 şi 201. Contribuabilii interesaţi vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii, dacă transmit solicitarea în perioada12 mai – 16 mai 2017 pe una dintre adresele de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

Turcii de la Yildiz Entegre - investiţie de 150 de milioane de euro într-o fabrică de prelucrare a lemnului din Oarja

Luni, 15 Mai 2017 11:48

Săptămâna trecută, într-un cadru inedit oferit de Hotelul Ramada Piteşti, reprezentanţii grupului Yildiz Entegre, companie cu capital turcesc, au lansat oficial deschiderea lucrărilor la cea mai nouă fabrică de prelucrare a lemnului din comuna Oarja, ce va produce MDF (Medium Density Fibreboard), un lemn superior calitativ PAL-ului ce este utilizat în industria prelucrării lemnului, implicit a mobilei.

 

Depozit de anvelope Pirelli în comuna Oarja

Luni, 15 Mai 2017 11:42

Dezvoltatorul de spaţii logistice şi industriale WDP, prin compania locală WDP Development Ro, va construi în cadrul parcului său logistic de la Oarja un depozit de 50.000 mp pentru CEVA Logistics, una dintre cele mai mari companii din domeniu la nivel mondial, iar depozitul va fi utilizat pentru un contract în derulare cu grupul Pirelli, potrivit unor date din piaţă. Depozitul se află deja în construcţie şi va fi gata în toamna acestui an, potrivit zf.ro.

ANAF precizează că nu vânează firme pentru a face încasări suplimentare

Luni, 15 Mai 2017 11:28

În urma alegatiilor apărute în presă referitoare la transmiterea unei circulare ANAF către Directiile Generale Regionale ale Finantelor Publice pe tema impunerii unui "target" de atragere de sume suplimentare de către inspectorii fiscali, facem următoarele precizări:
La nivelul ANAF nu a fost transmisă nicio circulară referitoare la impunerea unor tinte pentru atragerea de sume suplimentare, de către inspectorii fiscali.
Precizăm că în sarcina ANAF au fost stabilite o serie de obiective, atributii si măsuri, în domeniul îmbunătătirii colectării impozitelor, taxelor, contributiilor sociale si a altor sume datorate bugetului general consolidat, respectiv:

 

O firmă din Pitești va asigura serviciile de catering pentru cele 9 unități subordonate DGASPC Argeș

Luni, 15 Mai 2017 11:26

Firma Construmat&Vos S.R.L., din Pitești, a fost declarată câștigătoare a licitației organizate de către DGASPC Argeș. Este vorba de achiziționarea de servicii de catering pentru nouă unități subordonate ale instituției județene.
OBIECTUL CONTRACTULUI:    Achiziționare „Servicii de catering” pentru beneficiarii a 9 unitati subordonate D.G.A.S.P.C. ARGES: Complexul de Tip Familial Valea Mare, Complexul de Tip Familial “DUMBRAVA MINUNATA”,

BRIT Motor AG a participat la Ceremonia de acreditare a noilor membri ai „Ordinului European al Cavalerilor Vinului”

Luni, 15 Mai 2017 11:23

BRIT Motor AG a participat la Ceremonia de acreditare a noilor membri ai „Ordinului European al Cavalerilor Vinului”, eveniment ce s-a desfășurat la Primăria Orașului Pitești și în cadrul complexului „Cornul Vânătorului”.
Surpriza adusă de BRIT Motor AG participanțiilor a fost posibilitatea de a admira îndeaproape și testa cele mai noi modele Land Rover. Legendarele autoturisme de teren din gama Discovery, Discovery Sport, un SUV compact și eficient, Noul Discovery cel mai versatil Land Rover de până acum, dar și impunătorul, puternicul și sportivul Range Rover Sport.

 

Sediul ”Casa Elena” din Pitești, de vânzare la preț redus

Luni, 15 Mai 2017 11:22

Spațiul de birouri și brutăria ”Casa Elena” sunt de vânzare. La preț redus. Săptămâna trecută, mai exact joi, 12.05., s-a desfășurat o nouă procedură de ofertare a imobilelor. Încercarea de vânzare, cu prețul de evaluare, a sediului din Pitești al firmei s-a soldat cu un eșec. Așa încât s-a trecut la promovarea imobilului cu preț redus la 75% din cel stabilit inițial. Este vorba tot de bani mulți, 15 miliarde de lei vechi,  însă imobilul este situat central, la intrarea în Piața Ceair.

Pentru că nu s-a vândut la prima licitație cu prețul de evaluare, executorul judecătoresc a redus cu 25% prețul vilei de jumătate de milion de euro a lui Dan Săndulescu

Luni, 15 Mai 2017 11:20

Așa cum am scris și anterior, fostul patron al Euro Petrol S.R.L., fost polițist la Circulație, Dan Săndulescu nu mai scapă, iată, de problemele financiare cu care se confruntă de prin 2013. Acesta din urmă este, dealtfel, și anul în care Săndulescu a solicitat, la Tribunalul Comercial, insolvența firmei Euro Petrol, cu datorii totale acumulate la sfârşitul anului critic de 6.031.442 lei. Iată că, în momentul de față, executorul judecătoresc Vlad Pisculungeanu licitează pentru a doua oară  vila fostului polițist, situată

 

S-a vândut și ultimul hypermarket PIC

Luni, 15 Mai 2017 09:02

Magazinul din Călăraşi, ultimul rămas nevalorificat, a fost preluat de gigantul francez Saint Gobain, cel din Craiova a ajuns în portofoliul unui jucător de pe piaţa de distribuţie şi transport, iar cel din Brăila a fost cumpărat de un producător local de mobilier de baie. Primele două magazine vândute au fost cele din Oradea şi Piteşti, primul fiind achiziţionat de un grup maltez care voia să-l transforme într-un centru logistic, iar al doilea de investitori locali.

Cristian Gentea şi Robert Tudorache - new entries în Consiliul de Administraţie provizoriu de la Nuclearelectrica

Luni, 08 Mai 2017 14:09

Recent, ministrul Energiei, Toma Petcu, s-a declarat nemulţumit de conducerea producătorului de energie, după ce s-a reziliat, în urmă cu mai bine de un an, contractul cu Compania Naţională a Uraniului (CNU).
În acest sens, ministrul Energiei a decis impunerea unui nou consiliu de administraţie provizoriu care controlează toate deciziile în adunările generale ale acţionarilor. Noul consiliu de administraţie ce are girul ministrului Toma Petcu are în componenţa sa şi doi argeşeni, lideri în organizaţiile politice din care fac parte. 

 

Faurecia mizează pe un profit de 50 de milioane de euro la noua fabrică din Căteasca

Luni, 08 Mai 2017 14:05

Compania cu capital francez  Faurecia, ce activează pe piaţa din România din 2003 şi a raportat anul trecut vânzări de peste 219 milioane euro, a continuat extinderea în țară prin deschiderea recent  a unei noi fabrici în judeţul Argeş, la Căteasca, pe lângă cea existentă deja la Mioveni.
Noua fabrică este catalogată ca fiind una dintre cele moderne unităţi de producţie ale grupului Faurecia, aceasta fiind un furnizor pentru unii dintre cei mai importanţi producători auto din lume, precum Jaguar, Land Rover, Fiat Chrysler, Volvo, Ford, Peugeot Citroën şi Renault.

Agenţii de pază de la MSS, sancţionaţi disciplinar dacă sunt prinşi dormind în post

Luni, 08 Mai 2017 14:04

Angajaţii firmei de pază şi protecţie MSS din Piteşti, controlată de către oamenii de afaceri Ionuţ Glonţ şi Ovidiu Costache, au parte de o monitorizare atentă, periodic, din partea superiorilor, atunci când vine vorba despre seriozitatea şi implicarea la locul de muncă. În acest sens, tot mai frecvent, acest lucru persistând de multe ori în acest domeniu de activitate, acolo unde intervin plictiseala şi oboseala, agenţii de pază au dat dovadă de un pic de creativitate, atunci când vine vorba să combată cele două fenomene menţionate anterior.

 

Pagina 1 din 20

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea