Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! PROCESUL DE AMPRENTARE DIGITAL CAD/CAM

Miercuri, 24 Aprilie 2024 10:13

Multitudinea de inovații tehnologice în medicina dentară poate ușura foarte mult munca unui medic dentist. Se caută digitalizare, eficiență, consum redus de materiale și timp.

Amprenta orală digitalizată este una din aceste noi tehnologii la care majoritatea medicilor înclină.

EFICIENȚA UTILIZĂRII AMPRENTEI DIGITALE ÎN STOMATOLOGIE:

• Eliminarea multor inconveniente aferente amprentării clasice, este mult mai confortabilă, sigură și este realizată într-un timp mult mai scurt;

 

Se lucrează pe Secţiunea a II-a a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, cel mai greu tronson de autostradă din România

Miercuri, 24 Aprilie 2024 09:28

 

Au început lucrările pe tronsonul Boiţa-Cornetu al Autostrăzii Sibiu-Piteşti, acesta fiind cel mai greu tronson de autostradă din România. Durata lucrărilor va fi de 50 de luni.

Săptămâna trecută, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, a fost în vizită pe șantierul Secțiunii 2 Boița-Cornetu şi a anunţat:

 

 

Ghid dedicat persoanelor care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile

Marţi, 23 Aprilie 2024 10:33

 

 

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice care realizează venituri din închirierea și subînchirierea bunurilor mobile și imobile din patrimoniul personal.

Într-o manieră accesibilă și simplificată, ghidul conține informații utile privind definirea veniturilor din cedarea folosinței bunurilor, contractul de locațiune și înregistrarea fiscală a acestuia, contribuția de asigurări sociale de sănătate (CASS), modalitățile de plată ale impozitului și a contribuției de asigurări sociale de sănătate, precum și referitor la taxa pe valoarea adăugată ori sancțiuni.

 

Drumul Expres Craiova-Piteşti. Tronsonul 4 Coloneşti-Oarja va fi gata în 2024

Marţi, 23 Aprilie 2024 08:27

 

Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, a anunţat că tronsonul 4 Coloneşti (Olt) – Oarja (Argeş) va fi gata în acest an. Lucrările se desfăşoară conform graficului, 48% din această secţiune fiind deja finalizată.

“Mobilizare bună pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova - Pitești (DX12)! Constructorul român (Spedition UMB) a reluat lucrările în șantier și a ajuns la un stadiu fizic de 48%. Tronsonul de 31,82 km (Colonesti - Oarja), care va face legătura cu A1 (autostrada București - Pitești) trebuie deschis anul acesta (2024)”, a transmis şeful CNAIR.

 

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! TOMOGRAFIA COMPUTERIZATĂ DENTARĂ

Miercuri, 17 Aprilie 2024 10:02

Este o investigație medicală imagistică de ultimă generație, non-invazivă, care se realizează în câteva secunde și cu un nivel minim de radiații, oferind imagini detaliate ale oaselor maxilar și mandibular.

Informațiile obținute utilizând tomografia computerizată sunt tridimensionale și ajută medicul specialist în punerea unor diagnostice corecte sau stabilirea unui plan optim de tratament.

 

Alte străzi, din Pitești, la prima asfaltare

Miercuri, 17 Aprilie 2024 09:50

 

În timp ce liberalii bat câmpii cu proiectul lor fantezist, cu poduri nenumărate peste Argeș (dar fără drumuri) și cu parcuri industriale la tot pasul, la Pitești se lucrează pe bune. Începe o nouă asfaltare de stradă, se pregătește alta.

Cristian Gentea, primarul orașului: ”În perioada următoare, vom începe modernizarea unei alte străzi de pământ din Pitești - Nicolae Iorga, în Tancodrom. Astăzi, 10 aprilie, am semnat contractul de execuție pentru lucrări precum canalizare pluvială, trotuare și asfaltare! Aceasta va fi a patra stradă ce va fi asfaltată în zonă, după Ion Angelescu, Dimitru Brătianu și Nicolae Brînzeu. Suntem în proceduri pentru modernizarea celei de-a cincea străzi – Jean Constantinescu – și intenționăm să închidem toată platforma Tancodrom cu căi rutiere reabilitate.”

 

 

SEdC Mioveni angajează OPERATOR GIS

Marţi, 16 Aprilie 2024 09:31

 

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. scoate la concurs în vederea angajării un post de OPERATOR GIS.

Responsabilitățile postului:

- Actualizarea bazei de date tehnice - GIS, urmare a centralizării, validării și prelucrării datelor colectate din teren / proiecte / schițe / planuri și alte instrumente GIS.

- Asigurarea acurateței și integrității datelor din baza de date GIS.

 

Autostrada Sibiu - Pitești. Se montează grinzile prefabricate la pasajul din zona Nodului Rutier Bascov

Luni, 15 Aprilie 2024 22:06

 

 

CNAIR anunţă că în perioada 08.04.2024 -30.04.2024 se montează grinzile prefabricate la pasajul din zona Nodului Rutier Bascov al autostrăzii Sibiu-Piteşti, secțiunea 5: Curtea de Argeș - Pitești. Din acest motiv, circulația pe perioada lucrărilor se va desfășura dirijat prin piloți.

Secțiunea 5, Curtea de Argeș – Pitești măsoară 30,35 km şi va fi gata până în 2025. Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, grinzile de pe culeele din zona centrală expuse traficului vor fi montate pe timp de noapte.

 

 

La 12 aprilie 1970 s-au dat în folosință primele două benzi ale Autostrăzii București-Pitești

Vineri, 12 Aprilie 2024 06:28

 

# 54 de ani de la inaugurarea primului drum de viteză din România

În anul 1967 a început construcția Autostrăzii București–Pitești, prima autostradă din România, denumită și A1. La 12 aprilie 1970 s-au dat în folosință primele două benzi ale autostrăzii.

În 1964, Nicolae Ceauşescu solicita Direcţiei Generale a Drumurilor găsirea unei soluţii de fluidizare a traficului, dar şi mărirea vitezei de deplasare pe DN7, între Piteşti şi Bucureşti. Studiul tehnico-economic realizat în 1966 arăta că se impunea construcţia unui nou drum între Bucureşti şi Piteşti, oricare altă soluţie prelungind călătoria cu 25 de km.

 

Ediția a II-a a Maratonului pentru Educație Antreprenorială va avea loc la Filarmonica Pitești

Miercuri, 10 Aprilie 2024 13:26

 

CONAF Argeș, filiala județeană a CONAF (Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin) organizează vineri, 12 aprilie 2024, la 10:30, în cadrul Filarmonicii din Pitești competiția la nivel local a Maratonului pentru Educație Antreprenorială, ediția a II-a.

Evenimentul se desfășoară în cadrul Pactului pentru Educație Antreprenorială semnat de către CONAF, Federația Patronală Petrol și Gaze – FPPG împreună cu Ministerul Educației și Cercetării - MEC pentru susținerea și dezvoltarea competențelor antreprenoriale în rândul tinerilor și introducerea, începând cu anul 2020, opțional, în școlile gimnaziale și liceu a orelor de antreprenoriat.

 

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! Coroana dentară din zirconiu

Miercuri, 10 Aprilie 2024 10:01

O coroană dentară poate juca un rol important în sănătatea orală generală și bunăstarea unui pacient atât pentru a restabili un zâmbet, cât și pentru a proteja un dinte.

Zirconiul este un material relativ mai nou în domeniul stomatologic și s-a dovedit că oferă o serie de beneficii:

• coroanelor dentare din zirconiu sunt rezistente, puternice, dar subțiri. Acestea sunt ideale, deoarece necesită doar o cantitate minimă de țesut dentar sănătos pentru a fi îndepărtat pentru plasare.

 

Cardurile de energie vor fi valabile până pe 31 mai

Marţi, 09 Aprilie 2024 16:10

 

Guvernul va prelungi cu două luni valabilitatea cardurilor de energie. Astfel, până în luna mai, peste un milion de familii îşi vor achita facturile la energie cu ajutorul sumelor primite de la stat.

Premierul Marcel Ciolacu a spus că peste 2,8 milioane de gospodării au beneficiat de acest ajutor în 2023. Fiecare familie vulnerabilă a fost sprijinită cu suma de 1.400 de lei., potrivit Stiripesurse.ro.

 

 

Mii de tineri angajați în urma programelor de ucenicie

Marţi, 09 Aprilie 2024 15:34

 

Peste 16.000 de persoane au fost angajate ca urmare a programelor de ucenicie desfășurate cu sprijinul Agenției Naționale pentru Ocupare a Forței de Muncă. Programele de ucenicie permit angajatorilor să-și asigure forță de muncă pregătită și adaptată propriei culturi organizaționale. În plus, angajatorii beneficiază și de o subvenție în valoare de 2.250 de lei pe lună pe întreaga perioadă a derulării a contractului de ucenicie.

Prin programele de ucenicie la locul de muncă, tinerii au posibilitatea de obține o calificare în sistemul de formare profesională a adulților, în baza unui contract de ucenicie, care este un contract de muncă de tip particular, încheiat pe o durată determinată cuprinsă între 6 și 36 de luni.

 

Simona Bucura-Oprescu: “Pensionarii au la dispoziţie 6 luni să aducă adeverinţele pentru recalcularea pensiilor”

Luni, 08 Aprilie 2024 12:42

 

Anul 2024 aduce o nouă lege a pensiilor, care va avea multe avantaje pentru pensionarii care au stagii bune de cotizare. În plus, sporurile, primele, al 13-lea salariu şi acordul global vor fi luate în considerare, cu condiţia ca pensionarii să aducă adeverinţe doveditoare ale acestor venituri.

Ministrul Muncii, Simona-Bucura Oprescu face precizări importante privind modul de recalculare a pensiilor:

 

 

Cât va costa noua Dacia Spring?

Luni, 08 Aprilie 2024 12:15

 

Veşti proaspete pentru iubitorii Dacia! Uzina de la Mioveni a anunţat că versiunea restilizată a mașinii electrice Spring va costa de la 16.900 euro. Prin programul Rabla Plus, autoturismul va costa de la 11.800 euro. Compania anunţă că noul model va putea fi comandat la final de aprilie, iar primii clienţi vor intra în posesia maşinilor în luna septembrie.

Potrivit Hotnews.ro, preţul de 16.900 euro, TVA inclus, este pentru varianta Essential Electric 45, iar motorul mai puternic va fi disponibil în două variante: Expression Electric 65 (18.900 euro) și Extreme Electric 65 (de la 19.900 euro). De menţionat faptul că prin programul Rabla Plus, prețurile sunt mai mici cu 5.100 de euro.

 

Greu de vândut cu sechestru penal. Centrul SPA construit de omul mafiei din Pitești, din nou, la licitație

Joi, 04 Aprilie 2024 12:17

 

Centrul SPA din Găvana, construit de firma lui Inquieto și considerat de procurorii italieni că a fost folosit pentru a spăla banii Camorrei, a fost scos, din nou, la licitaţie, de o firmă de insolvență din Satu Mare. Afacerea i-a aparținut firmei Daniela Costrucții, a italianului Nicola Inquieto, condamnat pentru legături cu mafia. Afaceristul avea mai multe societăţi în Piteşti. La proces s-a hotărât confiscarea extinsă a proprietăţilor lui Inquieto. Este motivul pentru care potențialii interesați nu se îngrămădesc să cumpere centrul spa.

 

Violeta Nedelcu, șefa de la Protecția Consumatorilor Argeș: „Sunt oameni care, din păcate, nu citesc înainte să semneze”

Miercuri, 03 Aprilie 2024 13:11

 

Cele mai întâlnite sesizări înregistrate la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Argeș se referă la produse și servicii nealimentare, cu precădere serviciile de comunicații - telefonie, internet, cablu - servicii de coletărie, comerț electronic, servicii financiare etc.

În anul 2023, la CJPC Argeș au fost făcute 1.847 de reclamații (în medie cinci reclamații pe zi), iar de la începutul acestui an și până la data de 27 martie au fost înregistrate 414 reclamații. Au fost efectuate 1.284 de acțiuni de control în 2023, cu 1.348 sancțiuni.

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! Obturația compozit

Miercuri, 03 Aprilie 2024 10:55

 

Dacă un dinte este lăsat netratat, cariile nu vor dispărea - s-ar răspândi mai adânc în interiorul acestuia. Când ajunge la țesutul pulpar (nerv) al canalului radicular, începe să provoace un adevărat disconfort sau chiar dureri intense de dinți.

Eroziunea smalțului face inevitabil ca dinții să fie vulnerabili la acumularea plăcii și la carii.

Obturațiile dentare din compozit ajută la prevenirea acestor daune viitoare, precum și a disconfortului pe care l-ar putea aduce!

 

 

Tarifele RCA ar putea fi plafonate pentru încă 3 luni!

Miercuri, 03 Aprilie 2024 08:28

 

 

 

Veşti bune pentru conducătorii auto! Tarifele RCA ar putea fi plafonate până pe 30 iunie, după cum a anunţat Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. Actuala plafonare a expirat pe 31 martie. Deocamdată prelungirea plafonării este în stadiul de proiect.

„Vă anunț că am publicat în transparență o propunere de prelungire a plafonării tarifelor RCA până la 30 iunie 2024 (...) Este o soluție temporară, în contextul în care există încă probleme nerezolvate în piața asigurărilor auto, care se traduc printr-o piața caracterizată de un dezechilibru între cerere și ofertă.

 

O nouă firmă din Argeş a angajat deţinuţi de la Penitenciarul Mioveni

Marţi, 02 Aprilie 2024 19:03

 

Drum Construct Logistik a angajat mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Mioveni, pe baza unui contract de prestări servicii. În ultimele luni, mai multe societăţi au angajat persoane private de libertate, pe care le-au instruit la locul de muncă.

“Pentru că suntem serioși și am demonstrat acest lucru comunității noastre, mulți operatori economici din județ și-au arătat disponibilitatea de a angaja persoane private de libertate.

De două zile am început un nou contract de prestări servicii cu firma "Drum Construct Logistik".

 

 

Pagina 1 din 77

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea