IPEE ATI Curtea de Argeș, o prezență devenită tradiție la Indagra

Luni, 02 Noiembrie 2015 00:00

# Anul acesta, vedete noi: tocătorul industrial de varză, storcătorul de struguri cu desciorchinator

Cea de-a XX-a ediție a târgului INDAGRA 2015 s-a desfășurat  în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, ocupând 8 pavilioane  și toate platformele exterioare.
IPEE ATI Curtea de Argeș a participat, din nou, cu succes, la această ediție a INDAGRA, târgul internațional de produse și echipamente în domeniul

Uzinele Dacia, cu ochii pe Poliția Locală Pitești!

Luni, 02 Noiembrie 2015 00:00

În sfârșit, Poliția Locală Pitești își înnoiește parcul auto. Polițiștii locali intenționează cumpărarea a 19 autoturisme, dintre care 11 cu cofinanțare prin programul de stimulare a înnoirii parcului auto național. Gusturile polițiștilor sunt clare și din punctul de vedere al culorilor alese, autoturismele trebuind să aibă culoare nemetalizată (15 bucăți) și metalizată (probabil pentru șefi, 4 bucăți). Valoarea estimată fără TVA a achiziției este de aprox. 710.000 lei, sumă pe care oficialii de la Dacia vor trebui să o drămuiască bine, pentru a nu ai pierde încă un contract bunicel. Vă reamintim că Poliția Română a achiziționat, în urmă cu numai câteva zile, 400 de VW Polo, deoarece Dacia a oferit în plus, pe bucata de Logan, 2,4 lei.

 

Chilipir pentru drumarii din Argeș!

Luni, 26 Octombrie 2015 00:00

# Regia Județeană de Drumuri Argeș oferă aproape 100.000 de euro pentru pietruirea a trei kilometri de drum

Regia Județeană de Drumuri Argeș a postat, săptămâna trecută, pe site-ul propriu, o invitație de participare care, cu siguranță, deja stârnește valuri printre drumarii din județ, drumari care așteaptă astfel de lucrări ca pe pâinea caldă. Este vorba, concret, de ”Execuție lucrări de întreținere drum pietruit DJ 703B Morărești-Costești-Șerbănești-Siliștea-Căteasca-Leordeni”.

Dacia Logan Lux, design genial postat pe Facebook de un iubitor de mașini

Luni, 26 Octombrie 2015 00:00

Evident că apariția lui Logan a fost o revoluție stilistică și de calitate la nivelul gamei Dacia. Iar revoluția a continuat apoi cu lansările lui Sandero și mai apoi Duster, mașini care au ridicat ștacheta în ceea ce privește dotările și nivelul oferit de modelele de la Mioveni. Totuși, poziționarea de piață a celor de la Dacia face ca mașinile lor să nu ajungă la nivelul tehnologic și de design al mărcilor tradiționale ale Europei. Nu avem modele care să se apropie de zona premium, nu avem modele sportive și nu avem mașini de statut cu care să ne umflăm piepturile de mândrie. Da, gama Dacia are rezultate excepționale la

 

Dacia a ratat cea mai importantă licitație a anului, cea pentru dotarea Poliției Române

Luni, 26 Octombrie 2015 00:00

# În plin scandal ”Dieselgate”, VW câștigă în fața Daciei pentru numai 2,4 lei/mașină!
Renault Comercial Roumanie, compania care comercializează pe piaţa locală mărcile Dacia, Renault şi Nissan, a pierdut recent una dintre cele mai mari licitaţii de pe piaţa auto din ultimii ani în faţa Porsche România, importatorul oficial al mărcilor VW, Seat, Skoda şi Audi, pentru o sumă medie de doar 2,4 lei pe autovehicul, conform documentelor oficiale obţinute de ProMotor.

Un nou model de top al Logan a fost lansat de Uzinele Dacia

Luni, 26 Octombrie 2015 00:00

# Varianta diesel costă aproape 12.000 de euro

Dacia a lansat o nouă versiune de top a modelului Logan, Prestige, la preţuri de 9.600 euro pentru varianta cu motorizare pe benzină, respectiv 11.700 euro pentru cea pe motorină.
Pe lista echipamentelor de care dispune Prestige se regăsesc sistemul de climatizare cu reglare automată, comenzi ale geamurilor electrice pe portiere, un

 

Dacia Duster Steel - noul concept de SUV ”cool” al Uzinelor de la Mioveni

Luni, 19 Octombrie 2015 00:00

Dacia a pregătit o nouă ediție specială pentru Duster. Botezată Steel Edition, acesta propune o serie de accesorii de caroserie speciale, plus câteva elemente noi pentru interior și are la bază versiunea de echipare Laureate.
La nivel estetic, Dacia Duster Steel primește un set de jante cu design special, pachetul Look (bare pentru amararea portbagajului și praguri într-o culoare care imită cromul), ornamente pentru luminile de ceață, o terminație cromată pentru sistemul de evacuare și geamuri cu tentă pe partea din spate.

Atenție! Micii fermieri pot accesa fonduri europene 100% nerambursabile

Luni, 19 Octombrie 2015 00:00

România are alocată prin PNDR 2014 – 2020 o sumă totală de 9,363 miliarde de euro, din care 8,015 miliarde de euro reprezintă fondurile europene atribuite ţării noastre, iar 1,347 miliarde de euro reprezintă contribuţia naţională.
Fermierii români au posibilitatea să acceseze fonduri europene nerambursabile, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, inclusiv pentru dezvoltarea fermelor mici.

 

Hidroelectrica scoate la vânzare unitățile rămase pe stoc cu un discount de 20%

Luni, 12 Octombrie 2015 22:11

# După ce a vândut, la preț întreg, Hidrocentrala Călugărița, pentru 1,7 milioane lei, Arhiepiscopiei Argeșului

Hidroelectrica, firmă aflată în insolvență, își vinde activele. La prima ”strigare” de vânzare a celor peste 30 de hidrocentrale, numai două au fost achiziționate, una dintre acestea în județul Argeș. Arhiepiscopia Argeșului este noua proprietară a unei micro-hidrocentrale, una cu nume predestinat: Călugărița. A costat 1,7 milioane de lei si va alimenta cu curent, speră preoții intrați în afacerile  cu energie, Mănăstirea Curtea de Argeș.

Plata facturilor de apă şi de canalizare prin PayPoint

Luni, 05 Octombrie 2015 13:53

Începând cu data de 01.10.2015, clienţii S.C. Apa Canal 2000 S.A. Piteşti au la dispoziţie şi posibilitatea de achitare a facturilor în numerar, până la limita maximă de 5.000 RON, prin reţeaua punctelor de plată PayPoint. În acest sens, clienţii se vor prezenta în magazinele cu sigla galbenă PayPoint cu factura fiscală de plată, vânzătorul din magazin se va ocupa de scanarea codului de bare de pe factură şi de încasarea sumei în numerar. La final, clienţii vor primi pe loc chitanţa de confirmare a plăţii. Pentru plata facturii S.C. Apă Canal 2000 S.A. Piteşti prin PayPoint, clienţii nu plătesc niciun comision.
Conducerea societăţii Apă Canal 2000 SA Piteşti

 

Peste 200 de comercianţi vă aşteaptă la ,,Toamna Piteşteană”

Luni, 05 Octombrie 2015 13:05

Începând de vineri, 2 octombrie şi până în data de 11 oc¬tombrie, va avea loc în Piaţa Vasile Milea manifestarea intitulată „Toamna Piteş¬tea¬nă“, organizată de Primăria Piteşti şi Consiliul Local, o manifestare cu tradiţie în Municipiul Piteşti, ajunsă la cea de-a  X-a ediţie.
Anul acesta, numărul celor care au solicitat să vină cu produse la „Toamna Piteşteană“ s-a dublat comparativ cu ediţia de anul trecut, fiind înregistrate, conform viceprimarului Cornel Ionică, 200 de cereri pentru vânzarea de produse agro–alimentare în cadrul acestui eveniment. Astfel că, piteştenii vor

Trei proiecte private au mai adus peste 500.000 euro în Ştefăneşti, din fonduri europene

Luni, 28 Septembrie 2015 14:23

Oraşul Ştefăneşti a reuşit să obţină peste 500.000 euro în cadrul unui GAL-Ţinutul Argeşul de Mijloc, din care mai fac parte alte 12 localităţi din Argeş şi Vâlcea. Este vorba despre Radic Star, cu punct de lucru pe raza oraşului Ştefăneşti, care a accesat fonduri europene pentru trei proiecte, prin intermediul a două firme pe care le deţine. Reprezentanţii firmei, prezenţi în cadrul momentului de închidere a perioadei în care s-a derulat proiectul (2013-2015), eveniment care a avut loc la Casa de Cultură Ştefăneşti, s-au declarat mulţumiţi de maniera în care au decurs lucrurile. Aceştia au obţinut finanţare pentru

 

Greii din construcții ai Argeșului s-au încăierat, fără folos, la o licitație în Curtea de Argeș

Luni, 28 Septembrie 2015 14:11

# Licitația a fost câștigată de o firmă din Vâlcea

Bătălie greu de imaginat altădată, pentru o sumă, e drept, frumușică, dar… nu prea, vorba ceea. Este vorba de licitația pentru obiectivul ”Lucrări pentru consolidarea și reabilitarea Școlii nr. 3 Sfântul Apostol Andrei și a Școlii Noapteș conform caietului de sarcini”. Valoarea estimată a contractului de achiziție publică a fost de 2.899.644 de lei noi fără TVA. Autoritatea contractantă, Primăria Municipiului Curtea de Argeș, s-a trezit, practic, luată cu asalt. 12 oferte

Sediul Agropit, ultimul IAS din județ, vândut la jumătate de preț și în condiții curioase

Luni, 28 Septembrie 2015 14:06

Agropit SA Ștefănești, firmă în care Agenția Domeniilor Statului deținea 99,98% din acțiuni, a intrat în faliment de acum doi ani. Asta după ce a fost administrată defectuos în ultimii ani, acumulând datorii de circa 8 miliarde lei vechi. În urmă cu un an, pentru acoperirea acestor datorii, a fost vândut prin licitație unul din punctele de lucru, cel din Oarja, cu aprox. 3,7 mld. lei vechi. Au dispărut însă, anterior, utilaje agricole în valoare de mulți bani. Au dispărut și alte multe sume prin contractele păguboase încheiate de către fosta conducere.

 

Comesad Drumuri a câștigat o licitație de peste un milion de euro la Cuca

Luni, 28 Septembrie 2015 14:05

# Prestigiosul constructor s-a bătut cu cinci concurenți pentru adjudecarea lucrării
Opt kilometri de drum va trebui să modernizeze prestigioasa firmă Comesad, în urma câștigării licitației cu pricina organizată de Comuna Cuca.
Obiectivul de investiții “Modernizare drumuri comunale și drumuri de interes local în lungime de 8 km, în comuna Cuca, Județul Argeș”  a avut o valoare estimată totală a serviciilor și lucrărilor de peste 72 miliarde lei vechi, luîndu-se în calcul următoarele linii bugetare: contrucții și instalații = 6.414.342 lei,

Marius Stroescu, directorul APIA Argeş, este omul prin mâna căruia trec zeci de milioane de euro anual

Luni, 28 Septembrie 2015 13:02

# APIA Argeş a plătit subvenţii pe suprafaţă în Campania 2014 fermierilor argeşeni peste 33 milioane de euro

Agricultura judeţului Argeş dă semne de revigorare, asta după picajul liber pe care l-a înregistrat în primii ani după Revoluţie. Însă gura de oxigen a acestui segment de activitate a venit odată cu intrarea României în Uniunea Europeană. Odată deveniţi europeni, s-a pus mare accent pe revitalizarea acestui segment al economiei româneşti, agricultura, prin diferite scheme de ajutor pentru fermieri primit de la U.E.

 

Numai la Euro Tehno Group Pitești! Noul Touareg - începând de la 33.975 Euro + TVA

Luni, 28 Septembrie 2015 13:00

Ne bucurăm să vă putem anunța introducerea în ofertă a versiunii facelift a actualei generații Touareg. Touareg îmbină confortul oferit de un SUV de top cu performanțe offroad specifice autovehiculelor proiectate pentru teren dificil. Acum, Volkswagen împrospătează aspectul și tehnica modelului Touareg printr-o serie de măsuri menite să-i crească atractivitatea.
Modificări exterioare se regăsesc atât în partea frontală, cât și în cea din spate. Touareg este dotat acum standard cu faruri Bi-Xenon redesenate, funcția

Consultantul fiscal Dragoș Pătroi lansează un tratat de fiscalitate!

Luni, 21 Septembrie 2015 00:00

# Fostul expert al D.N.A. Pitești este deja autor sau coautor a 11 volume de specialitate

Piteșteanul Dragoș Pătroi își menține strocul fabulos înregistrat în ultimii câțiva ani în domeniul editorial, lansând, iată, un tratat de fiscalitate. Autor a 11 volume de specialitate, consultantul fiscal menționat mai sus își face loc, deja, în vârful ierarhiei naționale de profil. Doctorul în economie Dragoș Pătroi are și o activitate  publicistică prodigioasă, fiind deja un obișnuit al marilor reviste de specialitate (Capital, Tribuna Economică, Business Magazin, Curierul fiscal etc) în care a apărut, deja, de peste 150 de ori.

 

În sfârşit, s-a făcut dreptate! Argeşul, în primele 5 locuri în ceea ce priveşte alocarea bugetară de la Guvern la ultima rectificare bugetară

Luni, 21 Septembrie 2015 00:00

Judeţul Argeş a fost dintotdeauna văduvit de fondurile alocate de la Guvern, asta în ciuda faptului că se află pe locul al patrulea în ceea ce priveşte contributivitatea la PIB-ul României. Fie în Guvernarea PSD, fie în guvernarea PDL, Argeşul a fost totdeauna dezavantajat din diferite motive. Dacă în guvernarea PSD liderii locali nu erau în graţiile celor naţionali, în guvernarea PDL se invoca faptul că judeţul nostru este de o altă coloratură politică şi, astfel, am fost mereu dezavantajaţi. Să nu mai vorbim şi de reorganizarea teritorială, care s-a făcut de curând, în guvernarea PSD, în urma căreia judeţul

Fondurile europene, principala modalitate de dezvoltare a comunei Buzoieşti

Luni, 14 Septembrie 2015 00:00

# Ion Tănase, primarul localităţii, în doar cei trei ani de mandat, a reuşit să aducă în comuna Buzoieşti aproximativ 3 milioane de euro, bani europeni

Fondurile europene au însemnat pentru mulţi edili o oportunitate imensă în dezvoltarea comunităţii pe care o conduc. Însă, pentru atragerea acestor fonduri, eforturile sunt uriaşe, dar şi aşa, neavând alte alternative pentru a moderniza localitatea pe care o reprezentau, mulţi primari s-au înhămat la jugul banilor europeni.

 

Pagina 51 din 55

«ÎnceputAnterior5152535455UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea