Primele imagini cu noul Duster

Luni, 24 Aprilie 2017 22:47

Primele imagini cu noua generaţie Dacia Duster au fost făcute publice. Duster 2018 are un design complet schimbat în partea din faţă. Noua Dacia Duster 2018 are un nou design, asemănător în partea din faţă cu Renault Kwid, vândut în India, scrie Playtech. Profilul noii Dacii este mult mai dinamic decât cel actual, şi este ceva mai mare în partea din spate. Alte detalii nu au fost făcute publice.

Fostul sediu al firmei Concordia Con Strade se vinde cu preţul de 300.000 de euro

Luni, 24 Aprilie 2017 22:40

Recent, o agenţie imobiliară din Capitală a scos la vânzare fostul sediu al uneia dintre cele mai controversate firme din domeniul construcţiilor, şi anume, societatea Concordia Con Strade, firmă controlată  până în momentul în care a ajuns în Parlamentul României, de către deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu, care a fost nevoit să îşi cedeze partea de acţiuni din firmă către fratele său, Cornel Rădulescu.

 

Casa de jumătate de milion de euro a lui Dan Săndulescu, scoasă la vânzare de executorul judecătoresc

Luni, 24 Aprilie 2017 22:39

Fostul patron al Euro Petrol S.R.L., fost polițist la Circulație, Dan Săndulescu nu mai scapă, iată, de problemele financiare în care s-a tot scufundat încă de prin 2013. Acesta din urmă este, dealtfel, și anul în care Săndulescu a solicitat, la Tribunalul Comercial, insolvența firmei Euro Petrol, cu datorii totale acumulate la sfârşitul anului critic de 6.031.442 lei.

S- a vândut Casa „Dimitrie Dima” unei membre a Clubului Rotary

Luni, 24 Aprilie 2017 22:36

Casa Dima a fost scoasă la vânzare de peste de peste un an de zile, la un preţ iniţial de aproape 300.000 de euro, preț ce a scăzut treptat din lipsa unui cumpărător. Proprietarul a fost nevoit să coboare de câteva ori ștacheta, de fiecare dată solicitându-se preemţiunea Consilului Local Piteşti, casa fiind declarată monument istoric.

La penultima şedinţă a Consiliului Local Pitești, liberalul Narcis Sofianu chiar a insistat pentru achiziţionarea imobilului, însă majoriatea consilierilor a respins această cerere.

 

APIA Argeş a finalizat plata subvenţiilor aferente anului 2016 înainte de termenul limită din luna iunie

Luni, 24 Aprilie 2017 13:30

Potrivit regulamentului european dar şi al angajamentelor pe care  Centrul Judeţean pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Argeş şi le-a asumat, la sfârşitul lunii martie a fost virată în conturile fermierilor ultima tranşă de subvenţii pentru anul 2016.  Beneficiari ai acestor subvenţii de anul trecut au fost un număr de 23.470 de persoane.

CCIA Argeş pregăteşte cea de a doua ediţie a Târgului AGRO Piteşti

Luni, 24 Aprilie 2017 13:25

La începutul lunii următoare, mai exact între 4 și 7 mai va avea loc în parcarea Jupiter City Piteşti- ieşirea spre A1 Piteşti-Bucureşti, cea de-a doua ediţie a Târgului Internaţional de echipamente şi utilaje agricole AGRO Piteşti.
Acest eveniment vine în sprijinul tuturor fermierilor cu cele mai noi poduse şi informaţii din sfera echipamentelor și utilajelor agricole, al finanțării proiectelor legate de agricultură, precum și al asigurărilor.

 

Piteșteanul Dragoș Pătroi a conferențiat, pe teme de fiscalitate, în fața a doi miniștri din cabinetul Grindeanu

Luni, 24 Aprilie 2017 13:18

Cu câteva zile în urmă, la Conferința Națională cu tema ”Soluții pentru finanțarea IMM-urilor”, ținută în București, s-au întâlnit vârfurile domeniilor vizate (mediul de afaceri, economie, fiscalitate, IMM-uri, achiziții publice), pentru a facilita, prin găsirea de soluții, accesul la finanțare al IMM-urilor, modalități de simplificare a circuitelor financiare și a fluxului documentelor, etc.

ONECHAT MESSENGER, APLICAȚIE DE MOBIL ROMÂNEASCĂ DE INTERES INTERNAȚIONAL

Luni, 24 Aprilie 2017 12:48

Cea mai inovatoare aplicație de mobil  ONECHAT Messenger va fi lansată pe piața din România, luni, 24 aprilie 2017, începând cu ora 16.30, la Hotel Ramada Pitești, sala Diamond Ballroom.
“Inspirația, pasiunea, foarte multă muncă și mentalitatea de învingător a unei echipe tinere,de programatori români, au condus la crearea acestei aplicații de mobil”, spune Robert Zamfir programator SC ONE CHAT SRL .

 

Ministrul pentru Mediul de Afaceri - vizită de lucru la Pitești

Luni, 10 Aprilie 2017 14:01

Marți, 5 aprilie, la Sala Mare a Consiliului Județean Argeș, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Alexandru Petrescu a prezentat Programul ”Start-up Nation - Romania” - program în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, pentru stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii.
Alături de ministrul Alexandru Petrescu s-au aflat Ministrul Cercetării și Inovării, Șerban Valeca, președintele CJ Argeș, Dan Manu, vicepreședintele Simona Brătulescu, prefectul Emilian Dragnea, parlamentari, conducerile Asociației Oamenilor de Afacerilor, Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură și Federației Patronale a IMM-urilor Argeș. Sala mare a Consiliului Județean Argeș a fost arhiplină, la prezentare fiind prezenți oameni de afaceri și tineri studenți de la facultățile cu profil economic ale celor două universități din Pitești.

Noul Audi A5 Sportback, pentru experienţe intense

Luni, 10 Aprilie 2017 13:53

Noul A5 Sportback îmbină designul specific unui coupe cu trăsăturile practice ale unui Avant. Silueta puternică şi cursivă, conturată în linii clare, conferă acestui model o alură deosebită. Modelul cu cinci uşi impresionează prin sistemele de propulsie puternice, şasiul nou şi soluţiile inovatoare pentru infotainment şi conectivitate.
Dotările standard sunt mai numeroase decât la versiunea anterioară: faruri xenon cu lumini de zi cu LED şi blocurile optice spate cu LED, Audi MMI Radio plus cu ecran color şi o dimensiune de 7 inchi, sistem dinamic Audi drive select, sistem de asistenţă Audi pre sense city şi volan multifuncţional cu 3 spiţe, îmbrăcat în piele.

 

Executorul încearcă, din nou, vânzarea vilei din Pitești a familiei Motoc

Luni, 10 Aprilie 2017 13:39

Problemele familiei Motoc, cea care a deschis în urmă cu câţiva ani o clinică cu acelaşi nume pe Calea Bucureşti, par să nu se mai termine. La începutul anului 2016, Clinica Motoc a intrat în insolvenţă la cererea mai multor foşti parteneri, din cauza datoriilor cărora proprietarii nu le mai făceau faţă, în prezent peste 20 de creditori aşteptând să-şi recupereze banii restanţi. Pentru a mai acoperi din datorii, lichidatorul judiciar vinde tot ce poate din patrimoniul datornicilor, ultimul bun scos la mezat fiind casa Andreei Motoc, fiica medicului Mioara Motoc.

Porsche Cayenne la preț de Logan

Luni, 10 Aprilie 2017 13:38

# Mașina de intervenție a Kriss Guard, scoasă la vânzare de ANAF la jumătate de preț

Înființată cu câțiva ani în urmă, Kriss Guard Company a reușit să acapareze o bună parte din piața serviciilor de protecție și pază.
Doar că, iată, oarecari probleme financiare și-au făcut, și ele, loc în interiorul companiei. Iar ANAF, pe 21 decembrie anul trecut, a scos la licitație autoturismul etalon al companiei, un Porsche Cayenne. Prețul cerut pentru acesta era, la prima strigare, de 51.450 lei, adică aproximativ 11.400 de euro.

 

Unul din ultimele imobile ale notăriței Mihaela Vlad, scos de Fisc la vânzare cu preț redus

Luni, 10 Aprilie 2017 13:34

De câțiva ani, ANAF vinde, lună după lună, toată averea notăriței Mihaela Vlad. Așa cum am mai relatat, din anul 2009, Mihaela Vlad trăieşte un adevărat coşmar. Problemele sale au început după contractarea unui credit de la Banc Post, în vederea achiziţionării unui imobil în spatele fostului hotel Euro. Ca urmare a modificării condiţiilor creditului,  luat în franci elvețieni, celebra notăriță nu a mai reușit să achite la timp ratele, care, practic, s-au dublat, și s-a trezit datoare şi la Fisc precum şi cu sechestru pe casă.  La 31 iulie 2012, cabinetul notarial al Mihaelei Vlad datora bugetului de stat 2,05 milioane lei şi 87 mii lei bugetului asigurărilor sociale, plus o taxă pe valoare adăugată de 546 mii lei. Biroul notarial avea, la acea dată, sechestru pe bunuri în valoare de 723 mii lei.

BRIT Motor AG a participat la Salonul Auto Expo din cadrul VIVO! Pitești

Luni, 10 Aprilie 2017 13:13

# La acest eveniment BRIT Motor AG este prezent cu cele două branduri premium de autoturisme Jaguar şi Land Rover

În perioada 6 - 9 aprilie 2017, BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover în Piteşti a participat în cadrul Salonul Auto Expo VIVO! Pitești, eveniment ce  a  adus oportunitatea de a prezenta publicului argeşean cele mai noi modele Jaguar şi Land Rover.

Admiratorii mărcii Jaguar s-au bucurat de prezenţa primului crossover de înaltă performanţă - Noul F-PACE, ce reprezintă sinteza sportivitaţii, eleganţei, funcţionalităţii şi eficienţei. F-PACE este cel mai practic model sportiv Jaguar, combinând plăcerea pură de a conduce cu performanţa supremă.

 

ANAF oferă cadoul de Paște firmelor cu probleme financiare înlesniri la plată - eșalonări

Luni, 10 Aprilie 2017 12:04

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală vine în sprijinul dumneavoastră, informându-vă că, pentru a vă putea achita obligaţiile fiscale restante, puteţi beneficia de facilităţi, cum ar fi acordarea de înlesniri la plată.
Astfel, organele fiscale pot acorda  următoarele înlesniri la plată:
# eşalonarea la plată, la cererea debitorului, a obligaţiilor fiscale
# amânarea la plată a penalităţilor de întârziere aferente obligaţiilor fiscale eşalonate la plată, în vederea anulării, până la data finalizării eşalonării la plată.

Coniz Romarg câștigă licitațiile de amenajare drumuri forestiere din țară

Luni, 10 Aprilie 2017 12:02

Prestigioasa firmă de construcții Coniz Romarg, condusă cu mână forte de inginerul Gheroghe Griguță, câștigă, pe bandă rulantă, lucrări importante atât în Argeș cât și pe întreg teritoriul țării. Recent, două astfel de proceduri s-au încheiat, una prin câștigarea lucrării, a doua, cu alt câștigător, contestată, CNSC-ul dând, însă, câștig de cauză firmei argeșene.

 

BRIT Motor AG a prezentat și testat cel mai versatil SUV Land Rover - Noul Discovery

Joi, 06 Aprilie 2017 20:09

BRIT Motor AG a fost gazda unui eveniment de excepţie în judeţul Argeş, în data de 30 martie, 2017, ce a avut în centrul atenţiei cel mai versatil Land Rover - Noul Discovery.
În cadrul evenimentului, potenţiali clienţi ai acestui model, oficialităţi şi importanţi oameni de afaceri din regiune, reprezentanţi ai presei locale, precum şi admiratorii mărcii Land Rover au fost încântaţi de noutăţiile aduse și de capabilitățiile acestui model. 
Atracția evenimentul a  fost reprezentată de traseul inedit  pe care BRIT Motor AG l-a pregătit. Curbe spectaculoase, coborârea pantelor, hopuri  și diferitele tipuri de suprafețe au fost testate cu Noul Discovery. Participanții au fost încântati de experință  si de performațele legendare Land Rover.

800 de angajaţi vor rămâne fără loc de muncă la Dräxlmaier

Luni, 03 Aprilie 2017 11:54

# Concernul a anunţat prima închidere din industria componentelor auto la Piteşti.

Săptămâna trecută, grupul Dräxlmaier, unul dintre cei mai mari investitori germani de pe pia­ţa locală, care are în Ro­mâ­nia în acest moment peste 15.000 de angajaţi, a anunţat că va închide capacitatea de producţie de la Piteşti.
În acest sens, 800 de angajaţi sunt la acest moment în şomaj tehnic  din luna februarie, urmând ca din luna mai să primească preavizele de concediere. Toţi cei care vor fi afectaţi de această restructurare de personal urmează a primi între 10 şi 12 salarii compensatorii în funcţie de vechimea pe care o aveau în cadrul companiei şi vor putea beneficia şi de asistenţă specializată pentru reintegrarea într-un  timp cât mai scurt pe piaţa muncii. Reducerea  numărului de personal a început încă din perioada 2015-2016.

 

Investiție de opt milioane de euro inaugurată în Argeş

Luni, 03 Aprilie 2017 11:53

Miercuri, 29 martie, compania franceză Faurecia a inaugurat oficial a cincea fabrică din România. Deschisă la Căteasca în urma unei investiţii de 8 milioane euro,în tara noastră, celelalte patru fabrici de la noi funcţionând la Tălmaciu (Scaune Auto), Craiova (Sisteme de Control al Emisiilor), Mioveni (Sisteme de interior) şi Râmnicu Vâlcea (Scaune Auto).
Noua unitate de producţie, dispusă pe o suprafaţă de 14.000 metri pătraţi, este de asemenea, parte a diviziei de Interioare. Aici se vor produce panouri de uşă, componente pentru planşa de bord şi console centrale utilizate la echiparea unor automobile premium. În noua fabrică, lucrează în prezent 370 de angajaţi (operatori de producţie, coordonatori de echipe şi manageri şi specialişti tehnici).  Planurile companiei sunt ca numărul să crească până la 900 de angajaţi până în 2020.

Omul de afaceri Constantin Pănescu a cumpărat două firme de construcții de pe strada Depozitelor

Luni, 03 Aprilie 2017 11:47

# Achiziții de efect, după ieșirea din acționariatul SELCA

După despărțirea de asociatul său, Paul Zamfir, căruia i-a cedat firma de construcții și instalații Selca, iată că omul de afaceri Constantin  Pănescu a cumpărat nu una, ci două firme de construcții. Este vorba de falimentarele S.C. APARTAMENTUL S.A., unde Pănescu l-a păstrat, ca director general, pe fostul patron, Ion Cantu, constructor cu ștate vechi în domeniu, și de S.C. NORDCO S.A., în faliment și aceasta, în cazul de față Constantin Pănescu achiziționând numai sediul. Culmea, sediul proaspăt

 

Pagina 53 din 70

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea