Au fost scoase la licitație ultimele bunuri ale firmei Nordco

Luni, 04 Decembrie 2017 15:04

Deși a existat o perioadă în care societatea patronată de Mircea Georgescu (foto) era pe val, având zeci de contracte cu administrațiile din județ, acum, la trei ani de la intrarea în insolvență, lichidatorul judiciar Projuridic IPURL scoate la licitație ultimele bunuri aflate în posesia Nordco. La începutul anului 2017, Nordco a rămas și fără sediul societății, spațiul fiind cumpărat de către Cristian Hideg, ginerele lui Paul Zamfir, patronul Selca.

ITP, verificare tahograf și limitatoare de viteză la noua stație ITP din Mioveni

Luni, 04 Decembrie 2017 14:58

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL oferă servicii de inspecție tehnică periodică, verificare tahograf și limitatoare de viteză.
Stația ITP este amplasată pe DN 73D, la intrarea în cartierul Colibași, în punctul “Pod Colibași peste Râul Doamnei” și este dotată cu aparatură de ultimă generație care va putea verifica orice autovehicul de clasa II și III, inclusiv cele dotate cu instalație GPL: autoturism; microbuz, autorulotă, automobile utilitare mixte, specializate, cu masa totală maximă autorizată până la

 

C.J. Argeș bagă, de Crăciun, mâna adânc în buzunar pentru Regia Județeană de Drumuri

Luni, 04 Decembrie 2017 13:23

# Achiziții de 1,7 milioane de lei fără TVA pentru utilaje de drumuri și construcții # Nicio firmă din Argeș printre câștigători
Gata! Se va termina, în sfârșit, cu asfaltul întins din lopată, așa cum s-a procedat până acum, pentru cârpirea (repararea este prea mult spus) drumurilor județene. Regia Județeană Argeș, prin finanțatorul său, Consiliul Județean, au alocat o sumă de peste 20 miliarde lei vechi (cu TVA inclus) pentru utilaje de specialitate. Astfel, în patrimoniul județului vor intra un cilindru compactor de performanță, cu vibrator, buldoexcavator cu plug de zăpadă și freză turbo, dar și cupă trapezoidală pentru săpat șanțuri, mașini de tăiat și finisat betoane, mai compactor, generator, pompă de apă ș.a.

Pe 14 decembrie va avea loc Gala AOA Argeș

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:41

Ca în fiecare an, în luna decembrie, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș  organizează Gala AOA Argeș, unul din cele mai reușite evenimente mondene din județ. Anul acesta,  ediţia a XIV-a  va avea loc joi, 14 decembrie, de la ora 19.00 la Hotel Ramada Pitești, în sala Ballroom. Printre persoanele așteptate la eveniment se numără antreprenori argeșeni și din țară, reprezentanți ai organizațiilor patronale partenere AOA, autorități locale, politicieni, reprezentanți ai instituțiilor descentralizate, reprezentanți ai mediului academic etc.

 

Cea mai cunoscută unitate de cazare din Nucșoara, de vânzare la preț redus

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:27

Construită cu doar câțiva ani în urmă, Pensiunea Danvi din Nucșoara s-a făcut, mai ales prin intermediul internetului, binecunoscută iubitorilor de drumeții. Construită într-o zonă fără multe alte posibilități de cazare, aceasta a fost, pentru cei ce au ajuns în comuna din nordul județului, singurul refugiu turistic; ca punct forte, fiind și ultimul popas pentru cucerirea vârfului Moldoveanu, din Făgăraș, cel mai înalt vârf din țară.

Noul model Duster, disponibil în România

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:26

# Preturile variază între 12.350 euro și 18.750 euro (TVA inclus) pentru versiunea full
Noul model Dacia Duster, care a fost prezentat la Salonul de la Frankfurt în septembrie, poate fi comandat în România de vineri, 24 noiembrie. Producătorul auto propune două versiuni pentru motorizările pe benzină și trei versiuni pentru motorizările diesel. Confortabil și cu un comportament performant în off-road, SUV-ul Dacia poate fi comandat în România la un preț începând de la 12.350 de euro (TVA inclus).

 

Eveniment cu invitat special la Camera de Comerț Argeș

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:23

# Conferinţa cu tema ,,Arbitrajul în relaţii comerciale” - invitat special Ştefan Deaconu - preşedintele Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional - Bucureşti
Curtea de Arbitraj Comercial organizează, în data de 28 noiembrie 2017, începând cu orele 11, la sediul Camerei de Comerţ, Industrie si Agricultură Arges, în sala ,,Argeş,,, conferinţa cu tema ,,Arbitrajul în relaţii comerciale,, eveniment ce îl are ca invitat special pe profesorul doctor Ştefan Deaconu - preşedintele Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional - Bucureşti. Cu aceeaşi ocazie, Curtea de Arbitraj convoacă şi Plenul Curţii, pentru reconfirmarea listei de arbitri.

Primăria Pitești scoate la licitație suprafețe din Parcul Lunca Argeșului pentru organizarea de activități comerciale

Luni, 27 Noiembrie 2017 15:19

Din 2018, în parcul Lunca Argeșului se vor desfășura activități comerciale. Pe 28 noiembrie reprezentanți ai ADR Sud Muntenia vor efectua vizita finală pentru durabilitatea obiectivului „Creare Parc Lunca Argeșului”. După această dată, Primăria Pitești va organiza licitații pentru  închirierea unor suprafețe de teren pentru amplasarea unor obiective destinate activităților economice. Reprezentanții Primăriei scot la licitație patru foișoare de lemn pentru activități comerciale, dar și un teren în suprafață de 90 mp pentru organizarea unei terase. În parcul Lunca Argeșului urmează a fi comercializate atât produse alimentare cât și nealimentare. A.V.

 

Eveniment cu tema ,,Preţuri de transfer - Evoluţii și aspecte practice” la CCI Argeș

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:25

DELOITTE în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeş au organizat, în data de 22 noiembrie, un eveniment cu tema ,,Preţuri de transfer – Evoluţii și aspecte practice,,  în cadrul căruia s-au dezbătut și analizat – ca urmare a implementării în legislația română a Directivei UE 2016/881 – o serie de acte normative ce au în vedere alinierea legislaţiei fiscale din România cu ultimele evoluţii la nivel internațional. Toate acestea au avut ca scop identificarea de posibile provocări și oportunităţi pentru companiile prezente.

Întrunire AOA-ITM Argeș pe teme legislative

Luni, 27 Noiembrie 2017 13:03

Joi, 23 noiembrie 2017,  orele 16.00, AOA Argeș împreună cu ITM Argeș  a organizat la casa Dimitrie Dima un simpozion pe teme legislative  în cadrul căruia s-a dezbătut noile prevederi din legislația muncii  și norme de securitate și sănătate în muncă .
La eveniment au participat reprezentanți de la  60 de firme  importante  din mediul economic argeșean și la cererea acestora  au fost analizate mai multe situații și spețe întâlnite în activitatea curentă.

 

S.Ed.C. Mioveni a deschis o modernă stație ITP

Luni, 20 Noiembrie 2017 11:06

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL oferă, începând de vineri, 17 noiembrie, servicii de inspecție tehnică periodică, verificare tahograf și limitatoare de viteză, iar în scurt timp vom deschide, în aceeași locație, un service auto.
La evenimentul de inaugurare au participat Aurel Costache, viceprimarul orașului Mioveni, consilieri locali dar și reprezentanți ai unor firme de transport din oraș și din împrejurimi.

Alcadibo Trading furnizează bitum de 10 miliarde lei vechi Regiei Județene de Drumuri Argeș

Luni, 20 Noiembrie 2017 09:37

Iată că, deși rămas singur în afaceri, cu ditamai dosarul penal pen cap, dar și după despărțirea de partenerul Pavel Zamfir, Constantin Pănescu, managerul Alcadibo Trading, se mișcă, în continuare, bine din punct de vedere comercial. După ce, în primăvara acestui an, a cumpărat două firme de construcții falimentare, Nordco și Apartamentul, iată că Pănescu are succes și la licitațiile publice. Recent, și-a adjudecat contractul pentru furnizarea a 600 de tone de bitum către Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș.

 

Publitrans 2000 SA - locul I în „Topul National al Firmelor”

Luni, 13 Noiembrie 2017 14:05

Camera de Comerţ şi Industrie a României a premiat, de curând, operatorul de transport public al Piteștiului.  S.C. Publitrans 2000 S.A. a obţinut Locul I în „Topul National al Firmelor”. „Dorim să împărtăşim cu dumneavoastră bucuria prilejuită de acordarea “Premiului Naţional pentru Întreprinderi Mari” la secţiunea “Transporturi Urbane, Suburbane şi Metropolitane de călători pe anul 2017”, companiei Publitrans 2000 S.A.

Doi piteșteni au dezvoltat o reţea cu peste 20 de benzinării

Luni, 06 Noiembrie 2017 22:38

# Compania are, în momentul de față, 150 de angajați
Dan şi Ovidiu Ungureanu, doi fraţi ingineri din Piteşti, au raportat în 2016 afaceri de 50 mil. lei şi un profit de 1,8 mil. lei dintr-o reţea de peste 20 de benzinării partenere Rompetrol. Compania Pro Speranţa are circa 150 de angajaţi şi şi-a început activitatea prin montarea de instalaţii GPL pe autoturisme.
”Anul acesta am mai deschis o staţie, pe drumul spre Curtea de Argeş, şi suntem în continuare în dezvoltare“, spune Dan Ungureanu, unul dintre acţionarii companiei, pentru zf.ro.

 

Vânzare de record mondial!

Luni, 06 Noiembrie 2017 14:37

# 80 de apartamente  și 50 de locuri de parcare subterane, într-un singur bloc, la executare silită în Pitești!
Criza din 2009-2010 încă nu și-a stins efectele. Falimentele răsunătoare, de atunci, se prelungesc până astăzi. Firme care, în acea perioadă, au intrat în insolvență, după ani de planuri de reorganizare și eșalonări, își dau, acum, sfârșitul. Boom-ul imobiliar (care, iată, parcă se cam repetă!) a dus la căderi la fel de abrupte.
Unul din proiectele pornite spectaculos și încheiate dezastruos este și cel prezentat mai jos.

”Premiile excelenței în afaceri - Topul Firmelor din Argeș”, ediția XXII, 2017

Luni, 06 Noiembrie 2017 14:33

# Prof. Univ. Dr. Mihai Popescu (medicină), actorul Constantin Cotimanis (cultură) și Prof. Univ. Dr. Alexandru Puiu (educație) – premiul ”Modele argeșene”
Joi, 2 noiembrie, la Complexul Star Plaza din Bascov, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a organizat a XXII-a ediţie a Topului Firmelor din Argeş, un eveniment ce a reunit și premiat performerii mediului de afaceri din județ. Peste 400 de invitați au fost prezenți la această gală selectă, inclusiv trei secretari de stat și trei ambasadori, parlamentari și autorități locale și județene.

 

Se caută director la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică – Piteşti

Luni, 06 Noiembrie 2017 14:26

Primăria Municipiului Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției de director al Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică – Piteşti. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: să ocupe o funcţie contractuală în cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Piteşti; să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; să aibă studii universitare de masterat; să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de conducere de minimum 4 ani; să aibă cunoştinţe de operare calculator; să aibă cunoştinţe de limba engleză. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 noiembrie, termenul limită pentru depunerea dosarelor; 23 noiembrie - proba scrisă; respectiv 28 noiembrie - proba interviu. A.V.

În sfârșit, se întâmplă ceva! Registrul Auto Român va lucra cu publicul și în zilele de sâmbătă, până la sfârșitul anului 2017

Luni, 06 Noiembrie 2017 14:25

Măsura a fost luată de conducerea RAR ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienților, care se programează să obțină actele necesare în vederea primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand.  Astfel, în toate reprezentanțele RAR se va lucra în fiecare zi de sâmbătă de la ora 8.00 la ora 14.00, cu excepţia zilelor de 2, 23 si 30 decembrie 2017. Directorul General al RAR, George-Adrian Dincă, a luat decizia de extensie a programului pentru a scurta timpul de așteptare la activitățile Registrului Auto Român. Sistemul call center național le permite posesorilor de autovehicule să obțină programare în oricare dintre reprezentanțele RAR. Numărul unic 021/ 9672 le stă la dispoziție în acest sens. Există, de asemenea, opțiunea programării online pe site-ul nostru www.rarom.ro.

 

Controversata firmă Matra, câștigătoarea licitației Lapte-Corn din Argeș

Luni, 30 Octombrie 2017 14:35

# 311 miliarde lei vechi, fără TVA, intră în contul singurei firme care s-a prezentat la concurs # O anchetă a DNA Craiova a vizat firma, fix pentru același program
Au trecut vremurile când, sub privirile atente ale fostului președinte al Consiliului Județean, Constantin Nicolescu, se duceau bătălii crunte pentru atribuirea programului Lapte-Corn în Argeș. Au rămas célèbre războaiele duse, prin instanță, dar și în afara acesteia, de Lactag și Vlăsia, prima condusă pe atunci de Nicolae Oiță, prieten și chiar partener de afaceri al lui Nicolescu, a doua manageriată de Aurel Săvulescu, buturuga mică a licitațiilor de profil și câștigător, pe linie, la procesele intentate pentru vicii de procedură sau pentru descalificările suferite.

Investiție nouă la aniversarea a 25 de ani de la deschidere!

Luni, 30 Octombrie 2017 14:32

# Hidro Argeș a pus în funcțiune o nouă fabrică de betoane în Pitești # Capacitatea de producție din capital județului a crescut, astfel, la aproape 200 m.c. pe oră
Fabrică nouă de betoane în Pitești, a doua într-o singură locație! HIDRO ARGEȘ marchează, astfel, un sfert de veac de existență, anunțându-și, totodată, intențiile pentru următorul sfert de veac. ”Competență. Calitate. Fără compromisuri.” – un slogan respectat, devenit, în interiorul firmei, dar și pentru clienți, obișnuință.

 

Pagina 53 din 77

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea